آقای رئیس جمهور چه بر سر زیارت اربعین آورده اید!؟ (متن را تا انتها بخوانید)
چند سالی بود کلا از مرز زمینی به کربلا مشرف نشده بودم.مخصوصا مرز شلمچه که شاید ده سالی می شد.
امسال که به حسب اجبار تیم خدام باید از شلمچه می رفتم خوشحال بودم
پیش خودم گفتم هم فال است و هم تماشا...
هم توی مسیر کربلا سختی می کشم و لذت بیشتری می بریم و هم یه قدمی تو سرزمینهای راهیان نور میزنیم و یاد قدیما و خادمی شهدا رو زنده میکنیم...
اما زهی خیال باطل...
🔺متأسفانه آنقدر مسیر و روند اعزام زائران تسهیل شده بود که دیگر خبری از سختی های تردد و کمبود امکانات و ... نبود
🔺پارکینگها و جادهها در بهترین شرایط ممکن و خدمات رسانی به طور 24 ساعته در جریان بود.
🔺نمی فهمم اصلا چه معنی دارد که با طرف عراقی به تفاهم برسید و با API سیستم گذرنامه کشورمان را به سیستم گذرنامه عراق وصل کنید که هر وقت تردد سنگین شد دیگر طرف عراقی اصلا دیگر مهر ورود و خروج نزند و مردم معطل نشوند...!؟
🔺چه فکر کرده اید که در گرمای شلمچه تونل سرد راه انداخته اید با کلی کولر و آب سرد و ... نمیگذارید مردم گرمازده شوند .آخر مگر کربلای زمینی بدون گرمازدگی و حال خرابی مزه می دهد!؟
🔺من نمیفهمم چرا باید مردم پابرهنه و دست خالی جامعه درمرز زمینی شلمچه امکاناتی در سطح سالن ترانزیت بزرگترین فرودگاه بین المللی کشور یعنی فرودگاه امام خمینی(ره) یا حتی بهتر از آن را تجربه کنند. خوب اینها اگه میخواستند می رفتند چندین میلیون پول میدادند و یک بلیط رفت و برگشت لاکچری می گرفتند و میرفتند کربلا...!؟
🔺این چه صیغهای بود که ستاد فعالان مردمی اربعین پیاده کرده بود و عراقی ها را پای کار آورده بود تا اتوبوس رایگان بگذارند و تعدادی از مردم را رایگان و به زور از شلمچه سوار کنند و ببرند نجف...!؟
🔺اصلا یکی باید توضیح بدهد که چرا رفته اید و چندصد دستگاه اتوبوس از ترکیه اجاره کرده اید که کمبود وسایل نقلیه نباشد...!؟
🔺چرا مأموران گذرنامه و مرزداری باید با یک زائر اینقدر خوب و محترمانه برخورد کنند مگر می رود مهمانی !؟حواستان هست که دارد سفر اربعین مشرف می شود...!؟
🔺چرا خبری از بیغولههای توزیع ارز در مرز نبود و اینقدر شیک و مجلسی و محترمانه و بدون دردسر باید می رفتیم و قبل سفر از بانک های شهر خودمان ارز تحویل می گرفتیم!؟ چرا پیامک می دهید جمعه هم شعب بانک خدمات می دهند...!؟
🔺اصلا بگذار ببینم این گذرنامه ۵۰ تومنی زیارتی دیگر فکر کدام مسئول بی فکری بوده که گذرنامه را دست هر آدم بی پولی برساند...!؟
🔺چرا کاری کردید که حدود ۵ میلیون نفر از این امکانات استفاده کنند یعنی نزدیک ۷ درصد جمعیت کشور!؟ فکر این را نمیکنید که کشور خالی شود!؟
🔺نمی گویم خدمتی نشده، همین که برنداشتهاید و مرز را نیاوردهاید در شهر خودمان جای شکرش باقی است و حالا اضافه کردن پنجاه درصدی گیتهای تردد و فعال کردن سه گذرگاه مرزی ۲۴ ساعته را ندیده می گیریم...
🔺هرسال در مسیر برگشت از کربلا آنقدر سختی میکشیدیم که خودم را با این زمزمه راضی میکردم که «سفر کرب و بلا آخرش رنج و بلا» امسال حتی من را از خواندن این شعر محروم کردید...
📌خلاصه که جناب آقای رئیس جمهور و دولت محترم سیزدهم هیچ فکر کرده اید که چه بر سر زیارت اربعین مردم آورده اید!؟ حواستان باشد که این مردم به این همه خدمت رسانی یکهویی عادت ندارند و نباید کاری کنید که انتظارشان از دولت جمهوری اسلامی بالا بروند.
پن:
۱-متأسفانه یک تفکر در بین برخی کنشگران اجتماعی فراگیر است که آدم به ظاهر روشن فکر یا حتی حزبالهیِ دست به قلم باید همیشه غر بزند و الا ممکن است از غافله عقب بماند و در جمع رسانهایها کمتر دیده شود.
۲-وقتی اینقدر اتفاقات خوب و کم نقص برای خدمت به سیل عاشقان حسینی از سمت دولت رقم خورده و کمتر جای نقد گذاشته با یک فرار رو به جلو همان نقاط قوت را دست میگیریم و سیاهنمایی میکنیم.
۳-بی شک مردم ما لیاقت بیش از اینها را دارند ولی شروع این حرکت و تسهیلگری نشاندهنده یک عزم راسخ برای بهبود شرایط کشور به نفع مردم کف جامعه و قشر ضعیف و کمتر برخوردار است...
۴- بر خلاف همه سالهای گذشته امسال سهم دولت در تسهیل شرایط برای ایجاد یک حماسه مردمی در اربعین جدی بود هرچند که بار اصلی همچنان بر دوش مردم بود و اگر حرکت تودهها و گروههای مردمی نبود این اتفاقات نمیافتاد.
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
🏴@haqiq_center
22.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۰ حقیقت تحسین برانگیز از عملکرد دولت به روایت رهبر انقلاب اسلامی.
#دولت_موفق
#دولت_ولایی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
🏴@haqiq_center
❇️توصیه رهبری و راز سیاسی ترین راه پیمائی عالم
1⃣یکم. مداح شعری با مطلع "گاهی گمان نمی کنی ولی خوب میشود" را زمزمه می کرد و زائران اربعینی های های گریه می کردند.
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود...
گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست
گاهی تمام شهر گدای تو میشود...
گوئی زائران با تمام وجود احساس می کردند که در این سفر قرعه به نام آنهاست. هرکس یکبار به راه پیمائی اربعین آمده باشد قلبا وجدان و تماشا می کند که امام حسین در دل سفر به او توجه ویژه دارد. انگار سفره برای او مهیاست.
🔸اینرا داشته باشیم تا انتهای متن.
2⃣دوم. رهبرانقلاب فرمودند: با همین اراده و استحکامی که در راهپیمایی عظیم اربعین حاضر شدید، در راه حاکمیت توحید نیز حرکت خواهید کرد.
🔻اما یک سوال؛ رابطه راه پیمایی اربعین و حاکمیت توحید چیست؟ رهبرانقلاب چطور از اربعین به حاکمیت رسیدند؟
سوال اساسی تر اینجاست؛ مغز و لب الالباب راه پیمائی اربعین چیست که ارزش استقامت ورزی دارد و می تواند الگویی برای ساخت حاکمیت توحید باشد؟
معکوس حرکت کنیم؛ یعنی از حاکمیت حرکت کنیم و برسیم به اربعین.
🔸الف: حاکمیت توحید چطور محقق می شود؟ تحقق نقشه الله روی زمین. همان دین.
🔹ب: دین چطور محقق می شود؟ با ساخت قدرت. احکام دین اجتماعی اند.
🔸ج: قدرت چطور شکل می گیرد؟ باایجاد حاکمیت. حکومتی که مبنایش الله است و مردم بااختیار آنرا پذیرفته اند.
🔹د: محور استقرار حکومت چیست؟ ولایت. ولایت است که مردم را حول هم جمع می کند و سمت توحید می برد.
🔸ه: نقش مردم چیست؟ کمک به ولی تا این مسیر طی شود. نام این کمک می شود نصرت.
🔹و: و حالا اربعین چیست؟ تجلی این نصرت. مردم حول سیدالشهدا جمع شدند و سختی راه را تحمل کردند.
🔸ز: حول این ولایت جمع شدند یعنی چی؟ یعنی هم حرکت شان سمت ولی است و هم در ارتباط با همدیگر، خواست شان، خواست ولی است.
🔹ح: خواست ولی چیست؟ محبت عاشقانه به هم. عمل خالصانه . خدمت رسانی خاضعانه و در نهایت برائت از ظالم.
خواست ولی می شود تولی و تبری.
تا حدی مساله روشن شد. مغز و لب الاباب اربعین نصرت امام است. ولایت مثل چسب هم رابطه ما با ولی را می سازد و هم رابطه مردم با مردم را و در نهایت تبری از دشمن، خروجی قهری در محبت به ولی است.
با این توضیح نقش ما نصرت امام است. نصرت امام تنها در دوست داشتن صرف امام نیست. دوست داشتن امام یعنی تلاش برای تحقق نقشه امام.
اربعین تصویری تمام نما از همین اراده است. مردم جمع می شوند حول ولایت و نصرت امام.
✅اما حرف شیرین ماجرا ماند؛ همان بند اول متن.
رهبری فرمود اگر استقامت بورزید، قله را فتح می کنید.
سوال: در چه چیز استقامت بورزیم؟ چرا قله را فتح می کنیم؟
مجدد بازگردیم به راه پیمائی اربعین. این سفر کم مخاطره انگیز و ساده و کم چالش نیست. اما ما اراده و در آن شرکت می کنیم و سختی های آنرا به جان می پذیریم. همین اراده و استقامت در حرکت به سمت امام ابتدا تا انتهای انرا شیرین می کند. همان که همه چشیده اند. نصرت به امام مسیرهای سخت را هموار می کند و این سنت قطعی الهی است.
و خلاصه اینکه امتداد اراده اربعینی ها و استقامت در این مسیر تحقق حاکمیت الله روی زمین است و این راز سیاسی ترین راه پیمائی عالم است.
🖌 محسن مهدیان
#اربعین1402
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
🏴@haqiq_center
#یادداشت_سیاسی_اعتقادی
📌 اربعین و نظام اخلاقی اسلامی و لیبرالیسم(4)
#مهدی_جبرائیلیتبریزی
2️⃣ سودگرایی و لذتگرایی
➖فردیت لیبرالیسم مبتنی بر دو پایه سود و لذت است. هابز و جان لاک این دو عنصر را مطرح میکنند. البته قبل از هابز «هالی فاکس» سودخواهی شخصی را در عرصه اقتصاد مطرح میکند.
▫️به نظر میرسد این دو اصل، مبتنی بر آراء زیگموند فروید و ماکیاولی هستند که اساس اندیشه سیاسی و فلسفه سیاسی غرب را تشکیل میدهند. بنابراین سودگرایی یکی از مقومات عقلانیت لیبرالی است.
بر اساس این آموزه، سود و زیان تعیین کننده درستی و نادرستی رفتارها، قوانین و سیاست گذاریها هستند. سود میتواند تفاسیر و قرائتهای متنوعی به خود بگیرد. لیبرالیسم با نگاه کاملاً این جهانی و مادی به این مسئله مینگرد.
🔘 بنتام میگوید: «در این باب، به نازکاندیشی و متافیزیک نیازی نداریم. لازم نیست به آثار افلاطون یا ارسطو مراجعه و استناد کنیم. لذت و الم همان چیزهایی هستند که هرکس احساسشان میکند(کاپلستون، تاریخ فلسفه از بنتام تا راسل، ص 21). لاک نیز پیش از بنتام با محوریتبخشی به سود و زیان، همین معنای نازل بنتام را تأیید کرده بود. او تصریح کرده بود: «امور در رابطه با لذت یا الم، خیر یا شرند. ما چیزی را خیر مینامیم که میتواند لذت به بار آورد یا میزان آن را افزایش دهد، یا از الم بکاهد... و برعکس، چیزی را شر مینامیم که میتواند الم به بارآورد، یا لذت را در زندگی ما کاهش دهد».(لاک، جستاری در فهم بشر، فصل 20).
▪️هیوم نیز آشکارا تفسیری فایدهباورانه از اخلاق ارائه داده است. به نظر او، فایده تنها منشأ عدالت است(کاپلستون، همان، ص 19). عدل بر پایه مصلحت شخصی یا حس فایده بنیاد یافته است.(کاپلستون، تاریخ فلسفه از هابز تا هیوم، ص 351). بر اساس این برداشت از سود و زیان، رفتار درست و عقلانی رفتاری است که مولد لذاید نفسانی از نوع مادی¬اش باشد. اگرعملی به نتایجی از این دست ختم نشود، عقل لیبرالی به ترک آن حکم میکند.
جان استوارت میل فیلسوف تأثیرگذار دیگری است که با نگاشتن کتاب فایدهگرایی، اخلاق سودگرایانه را در مکتب لیبرال تقویت کرده است: «شالوده اخلاقیات... از این قرار است که اعمال انسان تا آنجا درست و شایسته است که در جهت افزایش خوشی باشد، و آنجا ناشایسته و نادرست است که در جهت کاهش خوشی باشد. مراد از خوشی، لذت و فقدان رنج است و مراد از ناخوشی، درد و فقدان لذت است. (کاپلستون، تاریخ فلسفه از بنتام تا راسل، ص 44).
#اربعین1402
#لیبرالیسم
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌱 اندکی درنگ
💠 عبادت بهجز خدمت خلق نیست
به تسبیح و سجاده و دلق نیست
🔹از خواجه عبدالله انصاری پرسیدند:
عبادت چیست؟
🔸فرمود:
عبادت، خدمتکردن به خلق است.
🔹پرسیدند:
چگونه؟
🔸گفت:
اگر هر پیشهای که به آن اشتغال داری، رضای خدا و مردم را در نظر داشته باشی، این نامش عبادت است.
🔹پرسیدند:
پس نماز و روزه و خمس، اینها چه هستند؟
🔸گفت:
اینها اطاعت هستند که باید بنده برای نزدیکشدن به خدا انجام دهد تا انوار حق بگیرد.
#درنگ
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
#یادداشت_سیاسی_اعتقادی
📌 اربعین و نظام اخلاقی اسلامی و لیبرالیسم(5)
#مهدی_جبرائیلیتبریزی
🔖 اسلام سود و لذت معنوی را فراتر از سود و لذت لیبرالیستی میداند. در ذهنیت انسان مسلمان، دامنه معنایی آن امور معنوی را هم پوشش میدهد و در معنایی بسیار جامعتر امور اخروی را هم شامل میشود.
هرچند انسان بر حسب طبع خود، طالب لذتهای مادی است و زندگی دنیا را برمیگزیند (اعلی/16). اما آموزههای دینی ما را به لذت پایدارتر و همیشگی فرا میخوانند(اعلی/17) که لذات و شادیهای دنیوی در مقایسه با آن چیز با ارزشی به شمار نخواهند آمد.
➖علامه جعفری انواع لذت ها و آلام را به دو دسته طبقهبندی نموده است که عبارتند از: لذایذ و آلام جسمی(مادی) و لذایذ و آلام روحی(معنوی). اصول لذایذ مادی شامل لذایذ مادی مستقیم مثل لذت خوردن، آشامیدن، پوشیدن و لذایذ مادی غیرمستقیم مثل لذت مهارت، جلب محبت، تسلط بر دیگران و لذت تفریح آرامش فکری و لذت آزادی میباشد. اصول لذایذ روحی مثل انجام تکلیف و تقرب به ذات احدیت.
▪️رفتار مردم عراق در استقبال از زائران اربعین، تعارض ذاتی با سود و لذت شخصی و مادی دارد. اما نوع نگاه و طرز تفکر جهت دهنده این رفتارها همان چیزی است که در سوره اعلی و روایات متعدد و متکثر دیگر وجود دارد. همان چیزی که در متون دینی ثواب و تقرب به ذات احدیت نامیده میشود. این باور و رفتار مبتنی بر آن رضایت خداوندی را در پی دارد.
▫️این عمل مصداق جهاد در راه خدا با مال خویش است.(توبه/ 20). و مصداق تام عمل صالحی است که موجب رضایت الهی میشود.(توبه/100).
▪️نتیجه آن تکامل معنوی و برخورداری از رضوان الهی در آخرت است. همین به انسان مومن لذتی میدهد که حاضر میشود تمام دنیای خویش را در جهت آن فدا کند.
#اربعین1402
#لیبرالیسم
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌁 هفدهم شهریور
🌅 قیام 17 شهریور سال 1357
🏴▪️شهریور «مِنْ ایام اللَّه» است، باید متذکر باشید. باید یادآورى کنید این «ایّام اللَّه» را. از یاد نباید برود این «ایّام اللَّه» براى اینکه این ایاماند که آدم سازند. این ایّام است که جوانهاى ما را از عشرتکدهها بیرون مىآورد به میدان جنگ مىبرد.
🔖 این ایّام الهى هست که ملت ما را بیدار مىکند، و بیدار کرد. امر مىکند: «ذَکِّرْهُمْ بِایّامِ اللَّه»؛ «ایّام اللَّه» را در ذکر مردم وارد کن.
🔸 یادتان نرود این ایام بزرگى که بر ملت ما گذشت، و «ایّام اللَّه» بود؛ مثل «15 خرداد»؛ مثل «17 شهریور.»
صحیفه امام، ج9، ص 466
#عکس_نوشت
#مناسبت
⛱با حقیق همراه باشید
🏴@haqiq_center
24.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️انتشار برای اولین بار💯
🎥 کاری از مرکز فضای مجازی #حقیق
📽 مجموعه کلیپ
➖شیوههای امر به معروف و نهی از منکر
🎞 قسمت ششم: پشت پردهها رو نشون بده
#امر_به_معروف
#نهی_از_منکر
#ویدئو_موشن
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
هدایت شده از حقیق
30.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️انتشار برای اولین بار💯
🎥 کاری از مرکز فضای مجازی #حقیق
📽 مجموعه کلیپ
➖شیوههای امر به معروف و نهی از منکر
🎞 قسمت هفتم: از در و دیوار هم کمک بگیر!
#امر_به_معروف
#نهی_از_منکر
#ویدئو_موشن
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
#یادداشت_سیاسی
🌐 بحران قفقاز جنوبی و جنگ روانی ترک ها
✍#محمدصادق_خرسند
♨️این روزها یکی از خبرهای داغ فضای مجازی، جنگ قریب الوقوع ایران و آذربایجان بر سر اشغال بخش های از خاک ارمنستان و قطع ارتباط مرزی ایران با این کشور است. بدون شک مثلث آذربایجان، ترکیه و رژیم صهیونسیتی خواب های آشفته ای برای کنترل قفقاز جنوبی در سر دارند که خطرات بالقوه زیادی برای امنیت ایران خواهد داشت. اما ذکر یک نکته نباید فراموش شود که ترکیه در بحران اقتصادی مزمنی گرفتار شده و به هیچ عنوان تحمل درگیری نظامی ندارد، رژیم صهیونسیتی نیز با بحران بی سابقه ای در داخل سرزمین های اشغالی مواجه شده و رویارویی مستقیم با ایران به منزله تیر خلاص بر شقیقه این رژیم خواهد بود. آذربایجان نیز هشدارهای لازم را از جمهوری اسلامی دریافت کرده و اگر از خط قرمزها عبور کند، راه را برای تسویه حساب جمهوری اسلامی با رژیم علیف و همچنین پایگاه های رژیم اشغالگر قدس در آذربایجان هموار کرده است.
💯شواهد نشان می دهد احتمال درگیری نظامی در قفقاز جنوبی و مداخله ایران چیزی نزدیک به صفر است و به نظر می رسد این شانتاژهای رسانه ای خیلی مطابق با واقعیت نباشد. هر چند آمادگی نیروهای مسلح ایران بر کسی پوشیده نیست و جنگ طلبان می توانند مزه ضربات موشکی ایران را از آمریکاییها بپرسند. ضرباتی که شریان های حیاتی شان را قطع خواهد کرد.
#قفقاز
#آذربایجان
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به شبهاتی که امروز نصیری کادو پیج
می کند،
توسط استاد شهید، مرتضی مطهری (ره) در چهل سال پیش.
#ولایت_فقیه
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center