🔰 جنگ شناختی و پیوست رسانه ای
✍ محسنی
🔹 هرچند موضوع ترور زمانی در سطح جنگ های نیمه سخت مطرح می شد ولی امروزه جنگ شناختی ترکیبی، شامل همه جنگ ها می شود و حتی فاکتور فن آوری و رسانه و پیشرفت های رسانه نیز به آنها اضافه شده است. اما در تمام سطوح جنگ ها و علی الخصوص جنگ های امروزی با هر عنوانی یک پیوست بسیار مهم وجود دارد " پیوست عملیات روانی و رسانه" که اگر از آن غفلت شود حتی می تواند برای مجری و کشور عملیات کننده نتیجه معکوس داشته باشد.
🔹 در موضوع ترور ناجوانمردانه دانشمند هسته ای و دفاعی ایران شهید محسن فخری زاده نیز این پیوست قابل توجه می باشد ، با کمی دقت متوجه می شویم محوریت برنامه های شبکه های ایران اینترنشنال و بی بی سی و ...القاء چند موضوع است:
1⃣ القاء عدم وجود امنیت در ایران و چند کیلومتری پایتخت و ضعف سرویس های امنیتی
2⃣ عدم اتفاق نظر در ایران برای پاسخگویی و انتقام
3⃣ ایجاد دوقطبی انتقام سخت و انتقام کلامی و دیپلماتیک
🔹 بنابراین پیوست رسانه ای ترور دانشمند ایرانی القاء یاس و ناامیدی در موضوعات مطرح شده در افکار عمومی مردم ایران و دو قطبی انتقام سخت و انتقام دیپلماتیک می باشد، جا دارد یک بار دیگر این نکته را متذکر شویم که ما برای اقداماتی مانند موشک باران پایگاه آمریکایی در عراق پیوست رسانه ای داشتیم و ...
@Dr_bavir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 استاکسنت، ترور و نفوذ؛ جعبه پاندورای بازرسیهای آژانس در ایران
🔹 برای ایرانیها حضور بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی با خرابکاری در تأسیسات هستهای با بدافزار استاکسنت، ترور دانشمندان هسته ای ایران و تجربه نفوذ جاسوسان کشورهای مختلف در بازرسیها تداعی میشود.
🔹 رویه عمل آژانس اتمی در قبال ایران هم نشان میدهد که اطلاعات گردآوریشده توسط بازرسان آژانس در بسیاری از موارد از جاهایی که نباید سردر درمیآورند و در اختیار نهادهایی قرار میگیرند که عملا نقشی در مکانیسمهای مربوط به بازرسیهای آژانس ندارند.
🔸 tn.ai/2399844
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 آژانس شیشهای!
🔹 آنها به «بادیگارد» معروفند اما مجاهد هستند، فرقشان را حاج حیدر ذبیحی تشریح میکند: «آنها برای هر تن و بدنی محافظ نمیشوند. بلکه جانشان را در طبق اخلاص میگذارند و از جان کسی دفاع میکنند که اعتقادشان میگوید باید حفاظت شوند.»
▪️شهید سرهنگ حسن اکبری؛ محافظ و از اعضای سرتیم حفاظتی مقام معظم رهبری که در یک مأموریت آموزشی به تاریخ ۱۲ اردیبهشت سال ۹۵ به شهادت رسید.
▪️شهید عبدالله باقری؛ علیرغم حفاظت از رییس جمهور وقت و برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) عازم سوریه شد و در اربعین سال ۹۴ حین مبارزه با تروریستهای تکفیری به شهادت رسید.
▪️شهید سلگی و شهید نواب دو محافظ شهید حاج حسن طهرانی مقدم که سرانجام در تاریخ ۲۱ آبان سال ۹۰ تا پای شهادت او را همراهی کردند.
▪️محسن فرامرزی از اعضای تیم حفاظت آیتالله امامیکاشانی امام جمعه موقت تهران بود که بهصورت داوطلبانه و در قالب مدافع حرم به سوریه رفت و حین حفاظت از حرم عقیله بنیهاشم شهید شد.
▪️شهید هادی طارمی، شهید شهروز مظفرینیا که پسرش سه ماه بعد از شهادت پدر متولد شد و وحید زمانی تازه دامادی که متولد سال ۶۸ بود، از اعضای تیم حفاظتی حاج قاسم سلیمانی بودند که در ۱۳ دی سال ۹۸ در یک حمله تروریستی همراه فرماندهشان به شهادت رسیدند.
▪️حامد اصغری محافظ شهید محسن فخری زاده که خود را مقابل پیکر شهید قرار داد و سپر او شد و چهار گلوله به بدنش اصابت کرد و وی همچنان در قید حیات است.
🔹 این مردان تنها تعدادی از محافظان شخصیتهای جان بر کف نظام اسلامی هستند که با شهادتشان نشان دادند باکی از جان دادن ندارند؛ اگر قرار باشد خونشان برای خدا به زمین ریخته شود.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
⭕️ نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا برگزار میکند:
🇮🇷دومین همایش کشوری نهضت ممانعت از ربا🇮🇷
🕰 زمان: ۲۹ آذر الی ۵ دی (بصورت مجازی)
📍پخش آنلاین: روبیکا، آپارات، اینستاگرام
🔻با حضور اساتید و کارشناسان
🔘 محورهای همایش:
▫️رویکرد جمهوری اسلامی در تقنین پول و بانکداری
▫️ربا؛ بزرگترین کلاهبرداری جهان
▫️جنگ ارزی؛ جنگی برپایه ربا
▫️بحران بدهی و فروپاشی
▫️زندگی بدون وام؛ تولید بدون وام
▫️پارادوکس بانکداری قرض الحسنه
▫️دکترین بیع؛ الگوی قرآنی معیشت
▫️زکات شاخص نظامساز
💌 عطف به برگزاری همایش بصورت آنلاین، از همهی علاقمندان در سراسر کشور دعوت بعمل میآوریم. منتظر حضور گرم شما عزیزان هستیم.
______________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
⭕️ ترور و مکتب امنیتی یهود
🏷 #اختصاصی
📸 b2n.ir/019350
🌐 مکاتب امنیتی در جهان مبتنی بر شرایط جمعیتی، جغرافیایی، ایدئولوژیک و تجارب تاریخی قومیتها و تمدنها شکل گرفته است. چهار مکتب پایه در جهان وجود دارد و بقیه اسامی مانند مکتب رئالیسم، مکتب پاریس، مکتب کپنهاک و... همگی ذیل این چهار دسته بندی تعریف میشوند.
🌐 همهی کشورها و قومیتها در جهان همواره با دو دسته رویداد مواجه بودهاند. تمدنی نبوده است که در داخل خود با خطر آسیب و ضعف روبرو نبوده و در بیرون خود با یک تهدید مهاجم دسته و پنجه نرم نکرده باشد.
🌐 نوع مقابله آن کشورها با ضعف داخلی خود و تهدید خارجی که متوجه آنان است، انواع مکاتب امنیتی را پدید آورده است. با مطالعه و دستهبندی رفتار امنیتی کشورها چهارگونه مکتب امنیتی را میتوان برشمرد:
1⃣ مکتب آسیب محور
2⃣ مکتب تهدید محور
3⃣ مکتب فرصت محور
4⃣ مکتب موقعیت محور
🔸 هر کدام از این مکاتب تعاریف و ویژگیهای خاص خود را دارند که ازحوصلهی این مطلب خارج است لذا فقط به مکتب دوم که موضوع بحث است میپردازیم.
🔸 کشورهای گوناگونی از جمله شیلی، ژاپن، بحرین، انگلیس، قطر، تایوان، کره جنوبی به علت آسیبپذیری بالایی که دارند از مکتب دوم استفاده میکنند اما این مکتب امنیتی عموما به یهودیها شناخته میشود. البته معمولا همهی کشورها از هر چهار مکتب بهره میبرند اما یک مکتب به عنوان محور قرار میگیرد و بقیهی مکاتب به فراخور استفاده میشوند.
مکتب دوم از ابتدا محور ساختار امنیتی یهودیان بوده است.
✡ یهودیها به علت جمعیت کم، جغرافیای کوچک و چهرهی سیاهی که در بین ملل جهان دارند، همواره از امنیتی شکننده برخوردار بودهاند. لذا به جای آن که روی پوشاندن آسیبهای و ضعفهایی که در طول تاریخ تمامی نداشته است تمرکز کنند، به نابودی تهدید روی آوردند.
🏚 خانهای را تصور کنید که دیوار ندارد و همواره در معرض تهدید هست. صاحبخانه به جای آن که یک دیوار بلند و محکم دور خانه بکشد، تفنگی میخرد و تمام دزدان و سارقان اطراف محلهی سکونت خود را میکشد. او در واقع به جای از بین بردن نقاط ضعف خانه، دزدانی که احتمال داشت در آینده به خانهی وی دستبرد بزنن را از بین میبرد.
🔯 این داستان، داستان قوم یهود از ابتدای انحراف خود تا به امروز است. از بین بردن «تهدید» و یا «اهداف مشکوک به تهدید» به هر روشی که امکان داشته باشد و بتوانند برای آنها قابل قبول است چرا که منطبق با مکتب امنیتی آنهاست. از عملیات «خشم خدا» که اولین عملیات تروریستی دولت یهود بود تا عملیات ترور شهید فخریزاده همواره این اصل برقرار بوده است که «برای بقاء باید تهدید را از بین ببرند».
📎 برای آشنایی بیشتر با مکاتب دیگر و اینکه کدام کشورها شاخص هر کدام از این مکاتب هستند، میتوانید به جلسه ۴۲ کلبه کرامت با همین عنوان مراجعه بفرمایید:
📎 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/184
#مبانی_نظری
#تاریخ_طرح_ریزی_استراتژیک_یهود
🔰جنگ جهانی چهارم
📡 @worldwar4_ir
📢 #اطلاع_رسانی
➖ برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: دانشجوی دانشگاه فرهنگیان
و پروژه قرن جدید
❓ آیا دانشگاه فرهنگیان می تواند به
دانشگاه اصطناعت الهی تبدیل شود ؟
🔸 به مناسبت روز دانشجو
🗓 شنبه ۱۵ آذر ۹۹
⏰ ساعت ۱۵:۰۰
#پخش_زنده از:
🔹 اینستاگرام:
▫️ instagram.com/hasanabbasi.live
▫️ instagram.com/Hasanabbasi_quote
▫️ instagram.com/komite_farhangi_qazvin_
▫️ instagram.com/halalzadeha1
🔹 روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
🔹 آپارات:
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir/live
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
📢 #اطلاع_رسانی
➖ برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: دانشجویان در معرکهی جنگ اطلاعاتی صهیونیستها
🔸 به مناسبت روز دانشجو
🗓 شنبه ۱۵ آذر ۹۹
⏰ ساعت ۱۸:۳۰
#پخش_زنده از:
🔹 اینستاگرام:
▫️ instagram.com/hasanabbasi.live
▫️ instagram.com/Hasanabbasi_quote
▫️ instagram.com/anjomanku
🔹 روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
🔹 آپارات:
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir/live
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
🔰 ضرورت طراحی علم اقتصادسنجی و حسابداری که اساس آن بر محاسبه فلاح و خسارت باشد
🔹 زندگی یک قمار است که در آن هر انسانی در تلاش برای طی مسیر عمر، بَرنده خواهد بود یا بازنده. انسانی که ریشه در آسمان دارد، #منفعت یا #ضرر دنیوی خودش را با #فلاح و #خسارت اخروی، و عزت یا ذلتی که برایش رقم خورده میبیند. اگر سود و منفعتی که برده است، بر حق باشد و برایش عزت به ارمغان آورد، او بُرده است. بسیاری از مشکلات نظام مهندسی اجتماعی و فرهنگی و اخلاقی ما در این است که توانایی تشخیص سود و زیان خود مبتنی بر حق یا باطل را نداریم.
🔹 از نگاه عموم، مواجهه با چنگ و دندانی که کفتار و گرگ و شغال نشان میدهند، زیانآور است؛ اما اگر عزت و فلاح ما بر این تقابل باشد، چه باک از زیان. امام حسین (علیهالسلام) نیز علیالظاهر شکستخورده و ضرر کردند؛ خود و یارانشان شهید شدند و خانوادهشان را به اسارت بردند. در مقابل، سپاهیان یزید سود برده و پیروز شدند. اما در این ضرر دنیوی، فلاح و رستگاری آخرت بود و در آن منفعت دنیوی یزید، خسارت آخرت. اینگونه است که فرمود: پسر مرجانه مرا بین شمشیر و عزت مخیر کرده است؛ البته من و پذیرش ذلت، هیهات! اگر چنین قوهی تشخیص در نظام اجتماعی وجود داشته باشد، آن را تبدیل به یک نظام اجتماعی ممتاز میکند.
🔹 در اندیشهی قرآنی مترصد آن هستیم تا نفع و ضرر انسان، بر پایهی رستگاری دنیوی و اخروی او باشد. به همین علت مهم است که قرآن کریم، به موازات منفعت و ضرر، فلاح و خسارت را نیز برجسته نموده است.
🔹 کافی است انسان به این نکته باورمند بشود که نباید خسارت ببیند؛ آنگاه از خود میپرسد، آیا سودی که از ربا و نظام مالی ربوی حاصل او میشود حق بوده و مبتنی بر حلال و حرام بوده یا خیر؛ چنین منفعتی برای خود و کشورش رقم زنندهی #عزت است یا #ذلت؟!
🔹 جایی که عقل سرخ، امام حسین(ع) #امنیت خود و خانواده خود را برای حفظ دین جدش به خطر میاندازد، تمامی محاسبات عددی و کمی شوراهای امنیت ملی به روش غربی به هم میریزد. سعادت یک امت، ورای امنیت آن است و چه بسا حفظ سعادت منوط به به خطر انداختن امنیت باشد؛ چه بسیار دشواریهایی که با تحمل آن، سعادت یک امت رقم خواهد خورد که در صورت عدم لحاظ نمودن آن، امتی را به شقاوت میرساند. بر همین اساس است که نهاد #ولایت_فقیه، مسؤولیت سعادت امت را برعهده دارد.
🔹 همان گونه که در حوزه فردی به محاسبه نفس و اعمال خود به صورت روزانه توصیه شدهایم، چنین محاسبهای در حوزه ملی نیز برای جامعهی دینی ضروریست. اگر فرد و جامعه به فلاح نرسند، قطعاً خسران دیدهاند و در آخرت به جهنم میروند؛ داشتن یک جامعهی جهنمی، افتخار نیست گرچه آحاد این جامعه در حوزهی مادی نافع و سودبرنده بوده باشند.
🔹 #فلاح، #سعادت و #تعالی امت، میباید در کنار سود و ضرر مادی یک سال محاسبه و احصاء بشود. نهادهای سازمان بازرسی و دیوان محاسبات در تحقق اسلام ناب، نهادهایی هستند که میباید مؤلفههای عزت و ذلت، فلاح و خسارت، سعادت و شقاوت و... را محاسبه کنند. اما عاجز از چنین امریست چراکه شالودهشان دانش حسابداری سکولار مبتنی بر دیدگاه افرادی چون پونزی است که در دانشگاههای ما تدریس میشود و افراد شاخص آن وارد این دو سازمان میشوند.
🔹 بنابراین طراحی علم اقتصادسنجی و حسابداری که اساس آن بر محاسبه فلاح و خسارت باشد، ضروری است که در جلسه ۳۳۹ کرسی نظریهپردازی کلبه کرامت با موضوع «دکترین ملی حسابداری» (در فروردین۹۱) بررسی شده است:
kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/253
🧮 به مناسبت ۱۵ آذر؛ روز حسابدار
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به دو اشتباه برای همیشه
۱. برجام در هیچ کجای مملکت به رأی گذاشته نشده و تصویب ۲۰ دقیقهای مربوط به طرح ۹ مادهای لاریجانی است
۲. شروط رهبری برای پذیرفتن برجام، ۲۸ شرط بوده و نه ۹ شرط
Amin Mosavi 2
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 ظریف (قبل از برجام):
"تام کاتن به من گفت رئیس جمهور بعدی آمریکا میزنه زیر برجام، همه بهش خندیدن! منم بهش گفتم برو پولتو از هاروارد پس بگیر، خوب بهت حقوق یاد نداده!"
💬 تام کاتن، دیروز: "من گفته بودم اگر یک جمهوری خواه رئیس جمهور شود، برجام دوام نخواهد آورد!"
🔹 آقای ظریف! بهتر نیست شما پولتون رو از دانشگاه دنور پس بگیرید؟
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students