هدایت شده از نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید و #ببینانید
⚠️ویران می کنیم آینده را بر سر نظام بانکی
💢با سخنرانی استاد حسن عباسی
_____________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
✍️برای انتخابات آتی در حوزه انتخابیه تهران، حتماً به آقای باقر قالیباف رأی خواهیم داد. روحیه انقلابی، خستگیناپذیری و ظرفیت بالا در تجربهی مدیریت جهادی، از ویژگیهای بارز ایشان است که پس از قریب ۶ سال تجربهی مدیریتِ فرتوت و خسته و نالان این سالها بر مسند اجرایی و یا قانونگذاری، خواهد درخشید. اما در کنار توجه به تمام خصوصیات مثبت، مهم و قابل توجه کاندیدا شدن ایشان، تنها به این علت مهم و حیاتی که در سالهای آینده مجدداً ناکارآمدی در تغییر سبک زندگی مردم به پای اسلام نوشته نشود باید مترصد نوع نگاه خاص ایشان هم بود. یادداشت آقای امید رامز را از این دید ملاحظه نمایید:
_________________________________
🔺مدل اقتصاد سیاسی کشور از سال ۶۸ و از زمان دولت سازندگی به این سو، به قدری در طی این سالها تبیین شده که نیازی به تشریح دوباره ندارد. آنچه بایستی تشریح و تبیین گردد این است که چه کسانی در طی سی سال گذشته، در ایستگاههای مختلف سوار قطار توسعه تکنوکراتیکی شدند که ما با عنوان مدل نئولیبرالیسم میشناسیم. چه کسانی در طی سالها بر کوره "مدیریت بازاری" دمیدند؟
اما سوت حرکت این قطار کی به صدا درآمد؟ از سال ۶۸ که قانون خودکفایی کلانشهرها تصویب شد، شهرداریها برای مدیریت شهر چند راهکار عمده را در پیش گرفتند:
✔️فروش زمین و آسمان شهر به عنوان محیط زیست شهروندان و به عنوان داراییهای عمومی شهری به بخش خصوصی و نگاه به ماده صد به عنوان منبع درآمد شهرداریها؛ کوهخواری، ساختوساز درحاشیه درهها و رودهای تهران، تبدیل اراضی فرهنگی مانند زمینهای مدارس و مراکز فرهنگی دیگر به زمینهای تجاری و مسکونی، تغییر کاربری زمین پادگانها و کارخانجات قدیمی باقیمانده در سطح شهر و تخریب باغها برای ساخت برجباغها، و حتی تصاحب بخشهایی از زمینهای پارکها و محیطهای تفریحی عمومی، نمونههایی بودند که نشان میداد در دهه هفتاد و هشتاد، شهرداریها به شهر به عنوان منبع درآمد مینگرند. (چنانکه در دهه نود نیز ادامه یافت)
✔️واگذاری نحوه تعیین قیمت مسکن و املاک شهری به دست نامرئی بازار و عدم اتخاذ سیاستهای قیمتگذاری منطقی و یا کنترل قیمت فروش و اجاره؛ نه با سیاستگذاری مستقل و نه با همکاری وزارت شهرسازی؛ اتفاقا شهرداریها بخشی از ذینفعان جهش قیمت مسکن بودند که کشور در طی یک دهه سه بار تجربه کرد.
✔️تولد مالها به عنوان موتور پیشران مصرف و کانون کالاهای وارداتی لوکس و نمادی از "تخریب غیرخلاق" کسب و کارهای فردی و سنتی؛ البته مالها برای تغییر سبک معماری و شهرسازی کلانشهرها فقط یک نمونه بودند.
✔️واگذاری و تصاحب رانتی زمینها و املاک توسط حلقه نزدیک مدیران شهری
✔️پشتوانگی یک بانک به عنوان منبع خلق پول و استقراض جهت تامین هزینه پروژهها؛ و به نوعی هزینهکرد از آیندهی شهر برای اکنونِ آن و سهم آن در بحران نظام بانکی سالهای اخیر
🔻اینها نمونههایی بودند که نشان میداد شهر در طی قریب به سه دهه گذشته، آگاهانه یا ناآگاهانه بر مبنای آموزههای #نئولیبرالیسم اداره میشده؛ دوازده سال از این سه دهه سهم آقا باقر است.
✍️ امید رامز - فعال رسانهای
🌐 instagram.com/p/B52r-_EpqNs/?igshid=1x5tmofovhexw
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
❇️ ستاد اجرایی فرمان امام، بازوی اقتصاد مقاومتی
🔰 ستاد اجرایی فرمان امام، فاز نخست نساجی قائمشهر را چهار سال قبل با رقم ۱۷ میلیارد تومان که توسط استاندار مازندران اعلام شده بود راهاندازی نمود. و با بیان اینکه ادعای مالکیتی بر این مجموعهها نداشته و این کارخانهها را به نفع مردم راهاندازی میکند اعلام کرد برای راهاندازی بقیه فازهای آن ظرف شش ماه آینده نیز حاضر به کمکرسانی است.
🔸در مراسم احیای کارخانه بزرگ نساجی قائمشهر اعلام شد بنیاد برکت در سالهای اخیر از طریق احیای کارخانههای تعطیل و نیمهتعطیل، ۲۲۰ هزار شغل در کشور ایجاد نمود. حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ طرح با سرمایه گذاری هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یک سال و نیم گذشته در کشور توسط ستاد اجرایی فرمان امام، احیا شد.
▫️ tn.ai/2156546
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
❤️ آنچه از ولایتمداری در جامعه ما رایج است، محبت به رهبری است و توجه به نگاه و نظرات ایشان. محبت لازمه ولایت هست اما کافی نیست... مانند کسانی که نسبت به امام حسین علیه السلام محبت دارند اما این محبت برایشان تبعیت و همراهی با امام را نیاورده است.
⬅️➡️ هنگامی که محبت ما نسبت به ولایت با حُبها، نظرات و منافع شخصی در تعارض قرار میگیرد، آنجاست که ولایت مداری، یعنی بر محور ولایت بودن و ولایت پذیری ما که نتیجه آن تبعیت و اطاعت از روی طوع و رغبت است، مورد امتحان قرار میگیرد.
🔸اما اگر این محبت با معرفت همراه باشد سر این بزنگاهها که تشخیص را برای انسان سخت میکند، به انتخاب درست میرسیم.
🔸معرفت و فهم نظام ولایت در سطوح مختلف خرد و کلان لازمه ولایتمداری است.
🔸در غبار فتنهها که حق و باطل مخلوط میشوند، این تکلیف عمارهاست که معرفت را برای رسیدن به حقیقت و بصیرت، به جامعه ارائه کنند و تشخیص را برای مردم عادی که معرفت کافی ندارند آسان کنند..
✍️ صفحه مؤمنات در اینستاگرام:
🌐 instagram.com/p/B5S6UoCAN3W/?igshid=1dw7csibph3wp
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
❤️ آنچه از ولایتمداری در جامعه ما رایج است، محبت به رهبری است و توجه به نگاه و نظرات ایشان. محبت لا
حوزه هنری - 980906.MP3
26.95M
❇️ ولایت در نگاه اسلام، حکومت بر قلبها با مدیریت حب و بغض و سیادت بر ذهنها با مدیریت شک و یقین انسانهاست.
🔺هنر شیطان، جابجا نمودن حب و بغض و شک و یقین در انسان است و نظام رسانهای سلطه، همین چهار جزء از وجود انسان را مدیریت میکند.
🔸صوت سخنرانی استاد حسن عباسی در سلسله نشستهای تبیینی رسانه و سلطه (نشست یکم) را بشنوید
زمان: ۶ آذر ۹۸
مکان: تهران، حوزه هنری
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
❇️ مدیریت کشور باید با نگاه رهبری هماهنگ شود
🔺 سخنان مهم سردار محمدعلی عزیزجعفری، فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیةالله(عج) - شب گذشته در برنامه جهانآرا:
💬 مدیریت کشور باید با همان نگاه رهبری که نگاه اسلام ناب است هماهنگ شود. اگر کسی در این مبانی اشکال داشته باشد، سنجش آن، وظیفه سنگین شورای نگهبان است. که فکر نمیکنم شورای نگهبان با این دقت نگاه کنند و روی مبانی فکری افراد برای تایید صلاحیت تمرکز کنند. الان در همین کشورهایی که مهد دموکراسی هم هستند باید نگاه فرد با نگاه حکومت بخواند. اما آقایانی که اینجا روی کار میآیند ابایی ندارند که بگویند دیدگاه ما با رهبری اختلاف دارد. خوب اگر دیدگاهت اختلاف دارد برای چی آمدی؟
💬 اگر صحبت از دیدگاه جهادی میکنیم باید با دیدگاه اسلام و رهبری تطبیق کند. خیلیها ادعای انقلابی بودن کردند و میکنند. مهم این است که چه کسی دیدگاههایش به صورت واقعی منطبق بر اسلام ناب باشد. این را در دستگاههای اجرایی کمتر داشتهایم.
🔰 کسانی اسلام ناب را میتوانند پیاده کنند که مبانی افکارشان غربی نباشد
💬 اینکه صرفا هر کسی میگوید در چارچوب هستیم کافی نیست. در همه کشورها اینطور است که عقبه فکری افراد را بررسی میکنند. از اول انقلاب تا امروز مشکل ما در اداره کشور با تفکراتی که به اسم تفکر انقلابی اما در حقیقت تفکر لیبرالی بودهاند بوده است. برای حل این معضل یا عبور از این مشکل باید کسانیکه در چارچوب این نظام هستند پای کار بیایند. مبنای این جمهوری اسلام ناب است. اسلام ناب را رهبری تعریف میکنند و کسانی میتوانند اسلام ناب را پیاده کنند که مبانی افکارشان گرایش به علوم انسانی غربی نداشته باشد.
▫️ fna.ir/ddrrct
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از جنبش مقسطین
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐 #قسط و عدالت اجتماعی بدون حرکت و قیام مردم امکان ندارد اتفاق بیافتد....
🔹سردار محمدعلی جعفری
🌕جنبش مقسطین
@Moghsetin_ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
انقلاب اسلامی و آزادی، عدالت، امینت.mp3
2.63M
🎧 استاد میرباقری | قطعه صوتی با عنوان «توسعۀ اختیارات جوانان»، ۱۳۹۸/۹/۱۴
💥 انقلاب اسلامی برای نسل گذشته جوانان #توسعۀ_اختیار ایجاد کرد و به آنها #احساس_هویت داد و این احساس دائماً رشد کرد. اما به نظر میآید که ما نتوانستهایم برای نسل جوانان امروز، توسعۀ اختیار ایجاد کنیم و مشارکتِ آنها در اصلاح شرایط را از سطح «خُرد» به سطح «کلان و توسعه» و از مقیاس #تصمیمگیری به مقیاس #تصمیمسازی ارتقا دهیم. ما حتماً باید مسئله #آزادی و #هویت و #امنیت را در چارچوب #بیانیه_گام_دوم تئوریزه کنیم.
💥 در مسئله عدالت هم در چارچوب بیانیه گام دوم باید تئوریپردازی صورت گیرد. امروز جوانانی که حاضرند برای دفاع از امنیت کشور و در دفاع از حرم اهل بیت (ع) در سوریه جان بدهند، #چالش_عدالت دارند. ما باید این چالش را درک کنیم و زود آنها را به «تأثیرپذیری از سوسیالیسم» متهم نکنیم.
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید |
🔺سردار محمدعلی عزیزجعفری: متاسفانه شورای نگهبان، مبانی فکری کاندیداها را چندان بررسی نمیکند
✅ مبانی فکری کاندیداها باید با مبانی نظام تطبیق داشته باشد؛ همه کشورها اینطور است
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔺روز گذشته، نخستین کمباین برنج ایران در شرکت #کمباین_سازی اراک رونمایی شد. 🔰این شرکت که در آستانه ف
✅ خصوصیسازیِ صحیح، دلیل موفقیت شرکت کمباینسازی اراک
🔺علیاکبر کریمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
💬 برنج یک محصول مهم و استراتژیک است؛ شرکت کمباینسازی برنج، به آستان قدس رضوی در حالی واگذار شد که تحت بحران تولید و فروش به سر میبُرد. آستان قدس با سرمایهگذاری چند ۱۰ میلیاردی در این شرکت در راستای سودآوری آن در بلندمدت گام برداشت. پرسنل تعدیل شده از شرکت بر سر کارهای قبلی خود بازگشتند و خود شرکت نیز با رونق تولید به کار خود ادامه داد.
🔴 اما متأسفانه در واگذاری شرکتی مثل هپکو و آذرآب خلاف این موضوع مشاهده شد، زیرا سهامداران شرکت هپکو نهتنها برنامهای برای رونق تولید و حفظ اشتغال نداشتند بلکه یک ریال در این شرکت سرمایهگذاری نکردند و هر آن چیزی هم در شرکت بود از آن خارج کردند. آنها تنها به فکر منافع خود بودند، این موضوع سبب شد تا شرکت قوه و توان تولید و فروش خود را از دست دهد و به سمت تعطیلی حرکت کند. بخشی از علت این عدم موفقیت به دولت بازمیگردد که در فرآیند خصوصیسازی، تأیید صلاحیت و اهلیت افراد به عنوان سهامدار این شرکت بزرگ دقت نکرده و بخشی هم به سهامدار و خریدار این شرکت بازمیگردد که مرتکب تخلفات قانونی شده است.
▫️ fna.ir/ddrr4m
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔴 ۷۵ درصد کل بودجه کشور دست شرکتهای دولتی است اما مالیات شرکتهای دولتی فقط ۲ درصد کل درآمدها است!
❓بودجه در اسارت چه کسی است؟
🔺بودجه شرکتهای دولتی ۴۷۶ برابرِ ۳۲ نهاد عمومیِ بحثبرانگیز است. سهم این ۳۲ نهاد عمومی فقط نیمدرصد، نسبت به سهم کل بودجه عمومی دولت است. با این حساب، بودجه، در اسارت چه کسی است؟
🔻گفتنیست حسامالدین آشنا، مشاور رئیسجمهور و رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک نهاد ریاستجمهوری در روزهای اخیر با همراهی #رسانه_های_بازتابی و ضدانقلابی، کلیدواژه «بودجه در اسارت» را علیه بودجه نهادهای عمومی برپا کردند!
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students