هشدار هشدار2.mp3
1.74M
🔔 مهم و فوری💯
📣 چند نکتۀ مهم و هشدار اساسی دربارۀ انتخابات
‼️ گوش کنید و به گوش بقیه برسونید.
🎙#محسن_عباسی_ولدی
🗳 #انتخابات
@abbasivaladi
👌مواضع جبهه ی انقلاب و مقاومت اسلامی جهت ادامه ی مسیر و چگونگی مواجه با دولت جدید همان نگاه ولایت و کاندیدای این جبهه جناب آقای جلیلی است.
👌مصالح کشور با انقلاب و مقاومت یکی و همسو هست و دستاوردهای چهل وپنج ساله حاصل مجاهدت مردم وشهداست.
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیتالله میرباقری:
راه #مقاومت_و_پیشرفت کمهزینهتر و عملیاتیتر از راه #سازش_و_توسعه است.
#انتخابات
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 امروز به توفیق الهی جوانهای مؤمن ما و مردم انقلابی ما نخواهند گذاشت حرف تقیزادههای جدید که طرفدار سند ۲۰۳۰ هستند، به کرسی بنشیند.
💠 رهبر معظم انقلاب اسلامی:
«در داخل متأسّفانه بعضیها غرب را بَزک میکنند، بدیهای غرب را توجیه میکنند، رتوش میکنند، نمیگذارند افکار عمومی متوجّه بشود که همین دولتهای ظاهرالصّلاح -مثل فرانسه، مثل انگلیس، مثل دیگران- در باطنشان چقدر شیطنت و شرارت وجود دارد؛ مطبوعاتچیها بینشان هست، رسانهایها بینشان هست؛ مثل تقیزاده. در دورهی طاغوت، آدمی مثل تقیزاده، به این مضمون گفت که ایران باید از فَرقِ سر تا ناخن پا غربی بشود؛ یعنی سبک زندگی در ایران باید غربی بشود. امروز هم تقیزادههای جدید از این حرفها میزنند؛ البتّه به این صراحت نمیگویند امّا مضمون حرفشان این است. آنهایی که افکار غربی را، سبک زندگی غربی را، روشهای غربی را، لغات غربی را به طور پیوسته در داخل، در ادبیّات ما، در افکار ما، در دانشگاههای ما، در مدارس ما تزریق میکنند، پمپاژ میکنند، اینها همین تقیزادههای جدیدند. آنهایی که پشت سر سند ۲۰۳۰ -سند ۲۰۳۰ یعنی برگرداندن سبک زندگی اسلامی به زندگی غربی- میایستند، همان تقیزادههای امروز هستند؛ البتّه امروز به توفیق الهی جوانهای مؤمن ما و مردم انقلابی ما نخواهند گذاشت این تقیزادهها حرفشان به کرسی بنشیند.» (۱۳۹۸/۱/۱)
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=42061
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعد از پایان انتخابات، وقتی آحاد مردم _ با همۀ اختلاف سلیقهها و رأیها _ به مجلس سیدالشهدا(ع) میآیند، همگی در زیر پرچم و خیمۀ امام حسین(ع)، یک گروه هستند و نسبت به یکدیگر، أُلفت و أُخوّت و مَوَدّت دارند.
«وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا». حبلُالله یعنی سیدالشهدا(ع).
💠 #استاد_میرباقری:
💥 بحمدلله انتخابات با سربلندی مردم عزیز ایران به پایان رسید. هر گروهی براساس تشخیصشان، به یک عزیزی رأی دادند.
امیدواریم خدای متعال برای امت اسلامی خیر مقدر فرماید و انشاءالله مقدر خواهد فرمود.
💥 بعد از پایان انتخابات، وقتی به مجلس امام حسین(ع) میآییم، همۀ ما در زیر خیمۀ امام حسین(ع)، یک گروه هستیم (انّ الحسین یجمعنا).
قرآن کریم میفرماید: «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا». حبلالله یعنی سیدالشهدا(ع)، یعنی امیرالمؤمنین(ع).
💥 اختلاف سلایق و نظرها در جای خودش خوب و مفید است و اگر درست مدیریت شود، موجب رشد اجتماعی خواهد شد؛ ولی هر چه هست، برای بیرون از مجلس امام حسین(ع) است. در مجلس امام حسین(ع) که آمدیم، همۀ ما با هم حول امام حسین(ع) انشاءالله ألفت و أخوت و محبت داریم و همدیگر را بر محور امام حسین(ع) دوست میداریم.
همچنانکه وقتی ما در روز عاشورا به خیابان میآییم و خیل جمعیت را میبینیم که برای سیدالشهدا عزاداری میکنند و گِل به سر و صورت و لباس خودشان میزنند، به یکایک آنها از عمق وجودمان عشق میورزیم. و پیداست که این محبت، محبت به شعاع امام حسین(ع) است و از این باب است که آنها شیفتگان سیدالشهدا هستند.
☑️ @mirbaqeri_ir
برنامه ویژه پزشکیان برای مذاکره با ترامپ
https://www.bartarinha.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B2-20/1435932-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%BE
👌مصاحبه ی عبدالعلی زاده در ارتباط با مذاکره با آمریکا.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌شیوه آمریکا در مذاکره.
👌چراباآمریکا مذاکره نمی کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌دلایل محکم رهبری بر عدم مذاکره با آمریکا.
👌استفاده از تجربه دولت روحانی در مذاکره با آمریکا.
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 اولین منویات رهبری که به پزشکیان ابلاغ شد
⏪توصیه رهبر انقلاب به رئیسجمهور منتخب: ادامه راه شهید رئیسی و استفاده از جوانان انقلابی و مؤمن
▪️حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ضمن تبریک به ملت ایران و رئیسجمهور منتخب و همه فعالان این صحنه حساس، همگان را به همراهی و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه و تاکید کردند: شایسته است رفتارهای رقابتی انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و همه برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کنند.
▪️ رهبر انقلاب اسلامی همچنین جناب آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب را به توکل به خداوند رحمان و چشم دوختن به افقهای بلند و ادامه راه شهید رئیسی در بهرهگیری از ظرفیتهای فراوان کشور بهویژه جوانان انقلابی و مؤمن توصیه کردند.
✍ مسعود پزشکیان در مناظرات و تبلیغات انتخاباتی خود بارها اعلام کرد که هدفش از رئیسجمهور شدن اجرای منویات و سیاست ها و دستورات رهبر انقلاب است. حالا او در معرض اولین توصیه های رهبر انقلاب قرار گرفته است تا میزان صداقتش برای مردم محک بخورد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از شبنم آیات
🇮🇷عنوان: ما و ریاست آقای دکتر پزشکیان و آیندهای که در پیش است
🌀سلام بر استادطاهرزاده عزیز: بالأخره ملاحظه کردیم که آقای دکتر پزشکیان بیشترین رأی را برای ریاست جمهوری در این دوره آوردند. سؤال بسیار برای بنده و دوستان پیش آمده است که چه شد بعد از شهادت شهید رئیسی عزیز ما باید بالأخره با صحنهای از نظام دولتی خود روبرو شویم که خواسته یا ناخواسته ادامه شهید رئیسی و دولت او نخواهند بود. نمیدانیم چه میشود ولی سؤالمان این است که چگونه باید آنچه پیش آمده است را تحلیل کرد و نسبت به آن اندیشه نمود؟
متن پاسخ:
🌐باسمه تعالی: سلام علیکم: بحمدلله با ورود و خروجی که در سؤال خود پیش آوردهاید حکایت از آن دارد که باید نسبت به هر رویدادی در تاریخ انقلاب اسلامی بیندیشیم و جایگاه آن رویداد را در دل تاریخی که با انقلاب اسلامی آغاز شده است، فهم کنیم. عنایت داشته باشید که به قول آقای دکتر محمد مرندی بعد از شهادت آقای رئیسی ما متوجه نگاه خاصی که جهان نسبت به ما داشت، شدیم و قدرتی که در مواجهه حاکمان جهان نسبت به ایران مدّ نظر داشتند و به نمایش درآمد از یک روز عزای عمومیِ دولت هند تا واسطه قراردادنِ بحرین آقای پوتین را جهت ترمیم رابطه ما با بحرین. https://eitaa.com/jedaaltv/2373 حال در چنین شرایطی که ایران از یک طرف در قویترین حالات تاریخی خود قرار دارد؛ جریانی به صحنه میآید که بنا بر ادعای خود رو به سوی غرب دارد، غربی که نشان داده است نسبت خوبی با ما ندارد. و اینجا است که ما با آن پشتوانه قدرتی که داریم اگر دولت آقای پزشکیان بخواهد در مقابل غرب کوتاهی کند، عملاً هیبت و قدرت تاریخیِ ایران او را کنترل خواهد کرد تا معلوم شود جریان غربگرایِ کشور ما آخرین روزهای حضور خود را در معادلات تاریخی ما در حالِ گذراندن است و این مائیم که باز به بستری از تاریخ خود برمیگردیم که آیت الله رئیسی آن را گشود و در همین صحنه، معنای ادامه آن دولت در نگاهی که به آقای دکتر جلیلی شد، مسئله بسیار مهمی است و اینجا است که بنده فکر میکنم همه چیز دست به دست هم داده است تا ما آخرین قدمهای عبور از جریان غربگرا را برداریم و در افقِ تاریخی خود آقای دکتر جلیلی را در آینده خود احساس نماییم. موفق باشید
https://lobolmizan.ir/quest/37914
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🇮🇷@matalebevijeh
فرزانه کشتی آرای
شبنم آیات
📝@fahades
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است.
۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند.
4. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
5. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند...
@Sabeti ✅
هدایت شده از شهید ابراهیم هادی
👆🏻یه واقعیت تحلیلی جالب درباره آراء👇🏻
⭕️میزان مشارکت مردم در هر استان، آراء تفکیکیِ پزشکیان و جلیلی و درصد آراء هر کدام در استانها
میبینید!
کل اختلاف رای پزشکیان با جلیلی ۲میلیون و ۸۰۰هزارتا بود
که از این مقدار، ۲ میلیون و ۷۴۸ هزارتاش مال آذربایجانها و اردبیله !!!!
کمی هم کردستان و کرمانشاه و سیستان (البته رای سیستان ماجراش کمی فرق داره)
باقی کشور تقریبا برابره!
یعنی اینهمه شعار از زن و طرح نور و فیلترینگ
و حتی برجام و تحریم و جواد ظریف نبوده
شلوغکاری محمد فاضلی نبوده
که پزشکیان رو برنده کرده!
«دقیقا رای قومیتی آذریها» بوده که برای کل ایران رئیسجمهور رو تعیین کرده !!!
درواقع شعارها و تفکر و «منطق و دیدگاه» پزشکیان و ظریف نبوده که برنده شون کرده ، بلکه بیشتر قومیت ایشون بوده
بعبارتی، دیدگاه ِ جلیلی به یک منطق و یک دیدگاه نباخت!
بلکه فقط به قومیتی بودن رقیب، باخت!
وقتی درمورد «مردم» و رأیشون حرف میزنیم، اینو درنظر داشته باشیم!
و آقای پزشکیان هم باید در اداره دولتش این واقعیت رو درنظر بگیره: نصف رای دهندگان برجامی نیستند!
اما رای جلیلی،
عجیبه که توی کرمان با اینکه معادن و صنایعش تقریبا در مالکیت ِ باند رفسنجانیه، و یه عمر مدیریتش در اختیارشون بوده... رای آقا سعید بیش از دوبرابر پزشکیانه!!! یعنی مردم ازین دار و دسته خیری ندیدند!
خراسان جنوبی جلیلی بیش از دوبرابره!
توی قم هم جلیلی دوبرابره
و تو اصفهان جلیلی یک و نیم برابر پزشکیانه
و توی اراک (کارگرهای هپکو!) هم جلیلی تقریبا یک و نیم برابر پزشکیان هست ،رای تهران و خوزستان توی این آمار نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلام
این کلیپ با صدای حقیر است و درستش کردم که اصلاح طلب بنام خودش نزنه زحمات این دولت
من اگه در موارد دیگه کارشناس نباشم حداقل این مورد دِین به گردنم هست ۱۰۰۰ تن پوشش این پروژه را من دادم حالا بیان مردم را ابله فرض کنند بنام خودشون بزنند
لطفا این کلیپ را تا میتونید وایرال کنید و اگه کسی خواست شماره حقیر ۰۹۹۱۲۰۵۴۴۸۰ را بدید ببرمش کارخونه را ببینه
ما مسوول در قبال خون شهدا هستیم
تا میتونید پخشش کنید
صدقه جاریه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➖توهین های مکرّر رئیس ستاد #پزشکیان در سلماس
▫️رییس ستاد پزشکیان در سلماس، طی یک سخنرانی در جشن پیروزی رئیس جمهوری اسلامی ایران، چندین بار به اعتقادات مردم و جانبازان و شهدا توهین کرد!
-توهین به پیامبران: ۱۲۴ هزار پیامبر آمدند اما به اندازه گوشی ها به ما چیزی یاد ندادند.
-توهین به شهید رئیسی: آقای نماینده گفته بود اگر به من رای ندهید از مرز خبری نیست، مگر مرز هم در هلیکوپتر شهید شده بود؟
-توهین به جانبازی سعید جلیلی: جلیلی میخواست کل کشور مثل خودش لنگ بزند.
-توهین به مردمی که به جلیلی رای دادند: شما ۲ درصدی هستید حق ندارید حرف بزنین ......دم ازاخلاق علی میزدید آقای پزشکیان؟
✍🏻خداوند عاقبت مردم و کشور را با این جماعت افساد طلب که #تفکر_طالبانی و نفرت را در جامعه پیریزی میکنند بخیر کند...
#مردم_بیدار
〽️برای جهــــش ایرانـــــــ...🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/1845100544Cb116997b6c
از سال ۷۶ در انتخاباتها بودهام. از هشت انتخابات، ۵ بار نتیجه برای ما پیروزی نبوده. شنبهی شکست را ۵ بار تجربه کردهام. اینبار شاید تلختر. چون از فراق و داغ شهادت ناگهانی #شهید_جمهور هنوز آرام نگرفته بودیم که چنین شد.
تلخ هست ولی احساس خستگی و ناامیدی ندارم. شکست زیاد دیدهام. جهانِ بندگان و درویشان جهان شر نیست. در جهان او همه چیز ابتلاء است. پیروزی ابتلاء، شکست هم ابتلاء:
فَأَمَّا الْإِنسَانُ إِذَا مَا ابتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكرَمَهُ وَ نَعَّمهُ فَيقُولُ رَبِّي اكرَمن!
چه بسا ابتلای پیروزی ما را به ورطه غرور و هلاک بیندازد و ابتلای شکست ما را از مهلکهای نجات دهد. شاید "خضر"ی آمده و کشتی ما را با تبر شکسته است تا بلایی را دفع کند.
ما از حکمت ابتلائات خبر نداریم. ما که در حجابیم نمیتوانیم بگوییم آنچه رخ داده مجازات یا کفران یا چیز دیگری است. صبر انسان بر بلا آغاز تغییر تاریخ توسط اوست. گاهی خداوند او را در سایه میبرد تا از گزندی حفظش کند و گاهی به میدان میآورد تا با دست و بازویش کاری را رقم بزند. کسی که به آمد و شدها و بالا و پایینها و مکر لیل و نهار آشنا نباشد، طفل است و گرفتار اراده. برای آنکه از اراده به عجز هجرت کرده، تمام لحظات لحظهی طرب است.
از زبان لسان الغیب بشنویم که:
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
من ار چه در نظر یار خاکسار شدم
رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند
چو پرده دار به شمشیر میزند همه را
کسی مقیم حریم حرم نخواهد ماند
چهجای شکر و شکایت ز نقش نیکوبد است
چو بر صحیفه هستی رقم نخواهد ماند
سرود مجلس جمشید گفتهاند این بود
که جام باده بیاور که جم نخواهد ماند
غنیمتی شمر ای شمع وصل پروانه
که این معامله تا صبحدم نخواهد ماند
توانگرا دل درویش خود به دست آور
که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند
بدین رواق زبرجد نوشتهاند به زر
که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند
ز مهربانی جانان طمع مبر حافظ
که نقش جور و نشان ستم نخواهد ماند
▪️برای جناب پزشکیان آرزوی توفیق داریم. امید که بداند بر جای چه بزرگی تکیه زده و چه امیدها به اوست... برای او دعا میکنیم. همت میلیونها رای ایرانی مومن پشت اوست. انشاءالله قدر بداند و گامهای بزرگ بردارد.
➕️ @yaminpour
هدایت شده از سربازان ولایت
🔴 ما امروز نباختیم ، بلکه سالهاست که باخته ایم........،
اما دقیقا چه زمانی و چرا باختیم؟!🤔🤔
#نشر_حداکثری
اون وقتی باختیم که برای سنگرهای انقلاب و بزرگترین شبکه تخاطب حقیقیمان یعنی #مساجد و #مدارس، برنامه ای نداشتیم تا اینکه به اذعان مسئولین امور مساجد، بیش از نیمی از آنان تعطیل شده؛ همون مراکزی که انقلاب رو پدید آورد و بحران های بعد از انقلاب رو مدیریت و حل کرد.
اونوقتی باختیم که دَرِ مساجد رو در بیشتر ساعات شبانه روز قفل زدیم، با این توجیهات که مسجدمون تمیز بمونه، خادممون اذیت نشه و راحت باشه، دزدی نشه و ...
اونوقتی باختیم که به قول حاج قاسم، افراد خسته و چند شغله رو گذاشتیم امام جماعت برخی مساجد.....
اونوقتی باختیم که مساجدمون بیشتر محل حضور سالمندان معزز شد و میزان حضور جوانان در مسجد به شدت کاهش یافت.
اونوقتی باختیم که فقط دو سه درصدِ مردم محله و شعاع محور محلمون با مسجد مرتبط شدن.
اونوقتی باختیم که بسیاری از مساجد و ائمه جماعات، نسبت به #جهاد_تبیین و #بصیرت_افزایی مردم محلهشون #منفعل عمل کردن.
اونوقتی باختیم که امام جماعت های ناکارآمد یا سکولار رو به خاطر مصلحت اندیشی های پیپایه و چند توصیه، برکنار نکردیم.
اونوقتی باختیم که مسئولین امر مساجد، هشدار های امامین انقلاب نسبت به مسئله نفوذ، انجمن حجتیه و سکولار شدن مساجد رو جدی نگرفتن.
اونوقتی باختیم که هیئت امنای خسته و ناکارآمد رو براشون حکم زدیم و فرصت ایفای نقش رو از جوانان انقلابی گرفتیم.
اونوقتی باختیم که حاضر به حضور بانوان در هیئت امنای مساجد نبودیم تا دغدغه ها، نیاز ها و مسائل بانوان محله و مسجد را بشنویم.
اونوقتی باختیم که مهاجرت هیئت ها از مساجد به حسینیه ها و کنار خیابان ها رو دیدیم و بخاطر منافعمون سکوت کردیم یا این هم برامون اهمیت نداشت
بماند که چه بسا در این انتخابات، خودمون هم بصیرت نداشتیم و فقط در این یک هفته با خودمون دعوا کردیم.
جبهه انقلاب باخت به انفعال، باخت به مصلحت اندیشی های بیمورد، باخت به بی بصیرتی برخی یارانش و باخت به ترک فعل های متولیان فرهنگی کشور.
و اما در آن طرف، دشمنی که خوب میداند که پایگاه اصلی و عقبهی انقلاب همین مساجد و مدارسه و با تمام توان، تلاش می کنه تا مساجد رو خالی از جوانان کنه، ناکارآمد کنه، سکولار کنه و به در نهایت مساجد رو حاشیه برونه...
و اما در اینطرف این ماییم که میدانیم آباد و بعضا آزادسازی مساجد قطعا مسیری دشوار هست که به هم افزایی، مقاومت و حرکت عمومی نیاز داره ولی به اعتقاد ما اگر میخواهیم به جامعه اسلامی برسیم باید ابتدا جوامع کوچیک اسلامی درست کنیم و تحقق جوامع کوچک اسلامی بدون مساجدی در طراز انقلاب اسلامی صورت نخواهد گرفت.
با وجود این مسائل و مشکلات، حق نداریم ناامید و دلسرد بشیم باید هم افزایی کنیم، مقاومت کنیم و با تمام توان با جریانی که سنگر های انقلاب رو هدف قرار داده مقابله کنیم.
و اما در مورد مرکز #امور_مساجد هم به نظر میرسد لازم است این مرکز علاوه بر اصلاح ساختار خود، نسبت به مديريت مساجد و انتصاب ائمه جماعاتی در طرازانقلاب اسلامی، فعال ،دلسوز و روشنفکر تجدید نظر جدی صورت دهد.
👌👌البته که ما نافی تلاش برخی از ائمه جماعات مجاهد و فعالین حوزه مسجد نیستیم ولی به اذعان خود مسئولین امر، وضعیت مساجد کشور اصلا خوب نیست.
نهایتا باید گفت اکنون نیاز به #مساجد_طراز_انقلاب_اسلامی بیش از هر زمانی احساس میشود.
#انتشار_حداکثری
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄
🌹 #سربازان_ولایت🌹🇮🇷
🦋 @sarbazane_velayat_esf 🦋
تصویب ۵ پیشنهاد برای تقویت زیرساختهای انرژی کشور
🔹در جلسۀ شورای اقتصاد ۴ پیشنهاد احداث نیروگاه برقآبی متوسط، احداث نیروگاه برق آبی کوچک، احداث سد و نیروگاه بختیاری و توسعه نیروگاه گتوند علیا از سوی وزیر نیرو مطرح و پس از بحث و بررسی با موافقت اعضا تصویب شد.
🔹همچنین در این جلسه پیشنهاد وزیر نفت در خصوص احداث خط لوله ۱۴ اینچی مهرآران- فسا-شیراز و تاسیسات جانبی پارس به تصویب اعضای شورای اقتصاد رسید.
@Farsna - Link