باشگاه هواداران کتاب
#معرفی_کتاب @havadaran_ketab
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم👌🏻📚
کتاب من قاسم سلیمانی هستم
به قلم #محمد_حسینخانی
انتشارات #مبشر
#برشی_از_کتاب 👇🏻
مادر آه بلندی کشید و گفت:«آنها از ایل سلیمانی هستند. ایل سلیمانی مردمانی شجاع بودند و با کسانی که ظالم بودند، درگیر میشدند.»
پدرم گفت: «زمان جنگ، وقتی دشمن به کشور ما حمله کرد، حاج قاسم و بسیاری دیگر از مردم این شهرستان و شهرهای دور و بَر به جبهه رفتند تا جلوی دشمن را بگیرند. حاج قاسم از همان جوانی شجاع بود و به خاطر شجاعتش فرمانده نیروهای استان کرمان شد.»
***
#کودکان این دوره با چشم خویش دیدهاند که #قهرمان کیست و قهرمانکُشی به چه صورت است، پس قطعاً میدانند و میفهمند که باید برای آیندۀ خودشان بجنگند.
اینها همان کودکانی هستند که در شهادت حاجقاسمسلیمانی غمگین شدند و نسبت به جنایت آمریکاییها به خشم آمدند. بیتردید کودکانِ امروز که آیندهسازان آینده خواهند بود، این جنایت را فراموش نخواهد کرد و این حادثه را سینه به سینه و نسل به نسل منتقل میکنند.
«من قاسم سلیمانی هستم» روایتگر مراحل مختلف زندگی #شهید از تولد تا شهادت برای آیندهسازان این مرزوبوم است که با زبانی کودکانه و ساده بیان شده است.
https://t.me/havadaran_ketab
https://ble.im/havadaran_ketab
https://eitaa.com/havadaran_ketab
https://www.instagram.com/havadaran_ketab/
باشگاه هواداران کتاب
#معرفی_کتاب @havadaran_ketab
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم👌🏻📚
کتاب #مالک_زمان
به قلم #گروه_فرهنگی_شهید_ابراهیم_هادی
انتشارات #شهید_ابراهیم_هادی
«مالک زمان» خردهروایتهایی است از زندگی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که راه و رسم مالک را پیش گرفت و اَشِّداءُ عَلَی الکُفّار، رُحَماءُ بَینَهُم بود. نویسندگان در گروه فرهنگی ابراهیم هادی، با گردآوری پنجاه داستان و تطبیق آن با کلام #امیرالمؤمنین(ع) زندگی و مجاهدتهای سرداران رشید اسلام، مالک اشتر و حاج قاسم سلیمانی را با هم ممزوج کردهاند.
در این #کتاب میخوانیم که حاجقاسم همچون الگوی خود، «مهربان با خلق» بود. «شجاعت در دل دشمن» او را به یک اسطوره و یک حریف قَدَر تبدیل کرده بود. همه او را «قهرمان در مقابل دشمن» میشناختند و خیالشان راحت بود.
گوش به فرمان ولی بود؛ حتی آن زمان که بهسختی گروهی را دستگیر کرده بود، اما به امر ولی زمانهاش آنها را آزاد کرد؛ چراکه در مرام #شیعه علی(ع) نیست که به مهمان خود آزاری برساند؛ حتی اگر مهمان، پدرت را کشته باشد.
«غذای کرمانی» را بین همکاران و درجهداران و سربازان بهطور مساوی تقسیم کرد. مقام و قدرت برایش ملاک نبود. برادری و مساوات را رعایت میکرد. در هیچ شرایطی «نماز شب» را ترک نکرد و «پتوی نرم» را ترجیح نداد. در حفظ «اموال مردم» حتی در معرکه #جنگ میکوشید. برای یک شب خوابیدن در خانه یکی از اهالی سوریه در بوکمال، نامۀ طلب «حلالیت» نوشت و از او خواست که پس از بازگشت به خانهاش با او تماس بگیرد تا هزینۀ یک شب اقامت را برایش واریز کند. حقی را ناحق نمیکرد. «جنگ یا انتقام» را با هم نمیآمیخت.
«آرامش در چهره» او حتی در مواجهه با دشمنان از بین نمیرفت و ذرهای ترس در وجودش زبانه نمیکشید. بندۀ زر و سیم و قدرت نبود و در پاسخ به پیشنهاد برای نامزدی ریاست جمهوری، با خندهای مثالزدنی گفت: «من نامزد گلولهها و خمپارههام. بگذار قدرت به دست اهلش برسد. من نامزد شهادت هستم...»
این «ژنرال خاکی» ایران «سرباز ولایت» بود و«عموقاسم» دختران و پسران شهدای #مدافع_حرم.
هیچکس را نمیتوان با اهلبیت مقایسه کرد؛ حتی صحابه خاص آنها؛ اما میشود به مقامی رسید که امامِ زمانهات در وصفت خطبهها بخواند و در فراق از دست دادنت بگرید و اَلّلهم اِنّا لانَعلَمُ مِنه اِلّا خَیرا را تکرار کند.
کتاب «مالک زمان» داستانهایی برگرفته از سخنان امیرالمؤمنینعلی(ع) به مالک اشتر است که مصادیق عینی در خاطرات سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی داشته و مطابق با آن گردآوری شده است.
https://t.me/havadaran_ketab
https://ble.im/havadaran_ketab
https://eitaa.com/havadaran_ketab
https://www.instagram.com/havadaran_ketab/
باشگاه هواداران کتاب
#معرفی_کتاب @havadaran_ketab
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم👌🏻📚
کتاب #من_او
به قلم #رضا_امیرخانی
انتشارات #افق
«منِ او» از نظر من يكي از رمانهاي اصيل ايراني و بهترين اثر رضا اميرخاني است.كمتر كسي وجود دارد كه علاقهمند مطالعۀ #كتاب و #رمان باشد و {من او} را نخوانده باشد.
رمان با دو زاویۀ دید سوم شخص (راوی) و اول شخص مفرد (علی فتاح) در دوازده فصل روایت میشود.
#علی_فتاح شخصيت اصلي داستان است که محور حوادث به طور عمده، حولِ سرگذشت او و خاطراتش از «قوم و قبیله ی فتاحها و...» میگردد.
#نویسنده ضمن بیان و توصیف دقیق جزئیات؛ مفاهیم و موضوعات عامّ مد نظرش را بدون اشارۀ مستقیم، به ذهن مخاطب منتقل ميكند. در این رمان، دو عنصر فرم و محتوا بهخوبي به يكديگر پيوند خوردهاند.
نویسنده در اکثر بخشهای رمان، چه از زبان خودش و چه از زبان «علی فتاح» و دیگر شخصیتهای داستان، خاطرههایی از دوران گذشته را یادآوری میکند که برگرفته از فرهنگها، آداب و رسوم، و ارزشهای دینی، اخلاقی و انسانی انسانهاي تهرانِ قدیم است.
پرداختن به #تهران خصوصاً تهران قديم يكي از ويژگيهاي بارز داستانهای اميرخانی است. در سراسر روایت، حس دردمندانۀ «نوستالژی» بر همۀ وقایع و شخصيتها سایه افکنده است. آدمهایی که جوانمردی، درویش مسلکی و پایبندی به اصول و آرمانهای والای دینی، در رگ و ریشۀ آنها جاری و ساری بود. در واقع از نحوۀ همین خاطرهگوییها است که فرم و ساختار رمان به تدریج شکل گرفته و قوام مییابد.
رمان گرايشات انقلابي دارد و آن را در جایجای داستان ميتوان ديد. «سيدمجتبي نوابصفوي» يكي از شخصيتهاي محبوب داستان است و ضديت با پهلوی غلظت فراواني در روايت دارد. در بخشی ديگر از #داستان نويسنده به #انقلاب الجزاير ميپردازد و تلاش آزاديخواهان اين كشور را ستايش ميكند و در پايان نيز به نحوي رمانتيك داستان را با مفاهيم #شهادت و #دفاع_مقدس پيوند ميزند.
https://t.me/havadaran_ketab
https://ble.im/havadaran_ketab
https://eitaa.com/havadaran_ketab
https://www.instagram.com/havadaran_ketab/
باشگاه هواداران کتاب
#معرفی_کتاب @havadaran_ketab
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم👌🏻📚
کتاب #سبک_زندگی_کارمندی
به قلم #سیدابراهیم_رئوف_موسوی
انتشارات #سوره_مهر
چرا مسئلهٔ #کار_جمعی در جامعهٔ ما ضعیف است؟
آیا ما در بازار، در ادارات، در معاشرتهای روزانه، به همدیگر به طور کامل راست میگوییم؟ در بین ما دروغ چقدر رواج دارد؟
بعضیها با داشتن توان کار، از کار میگریزند؛ علت کارگریزی چیست؟
وجدانِ کاری در جامعه چقدر وجود دارد؟
چرا به ما میگویند که ساعات مفید کار در دستگاههای اداری ما کم است؟ هشت ساعت کار باید به قدر هشت ساعت فایده داشته باشد؛ مشکل کجاست؟
این سوالات بخشی از بیانات #مقام_معظم_رهبری در دیدار با جوانان استان خراسان شمالی در مهرماه سال 91 است؛ پرسشهایی که ایشان درمورد بخشهای گوناگون مسئلهٔ #سبک_زندگی برای پاسخجویی و پاسخگویی از سوی #نخبگان مطرح کردند.
پاسخ این سوالات نیازمند تبارشناسی تحولات مفاهیم مختلف سبک زندگی است؛ مثلاً مفهوم شغل و کار در جامعهٔ ایرانی از زمان قاجار و پهلوی چگونه بوده است و چرا باید سبک زندگی خاصی که مختص بروکراتها است در جامعه شکل بگیرد و دیوار کج آن که به علت عدم ارتباط جامعهٔ ایرانی با آن است تا ثریا برود؟!
چرا به این نقطه رسیدهایم و در گذشته فرهنگ ایرانی به چه شکلی بوده است؟ مشکلات کنونی جامعه در امتداد مشکلات گذشته است و مرور زمان تنها شکل آن را تغییر داده اما جنس مشکل همان است؛ چراکه پدیدهای که با جامعه سنخیت ندارد به عنوان یک بیماری اجتماعی عارض میشود.
«سبک زندگی کارمندی» از تازههای انتشارات #سوره_مهر درآمدی است بر پاسخ به سوالات مطرح شده؛ این #کتاب برخلاف نام آن تنها مختص کارمندان نیست! عموماً درمورد سبک زندگی کارمندی است اما خصوصاً در مورد آرمانگرایان است.
آرمانستیزی مسئلهٔ مبتلابه جامعه که به واسطه سبک زندگی اتفاق افتاده است و افراد آرمانگرا، انقلابی و تحولخواه در شرایطی زیست میکنند که اهداف کلی سازمانها با رویکرد حاکم بر آن تناسب ندارد؛ این کتاب میتواند ذهن خواننده را برای رویارویی با این پارادوکس تلخ آماده کند تا برای حل تعارضات موجود گامهای رو به جلویی بردارند.
دو مفهوم اصلی در کتاب دنبال میشود؛ علاوه بر وجه فردی و سبک زندگی فرد در خانواده، به روابط سازمان، ویژگیها، رفتار سازمانی و تاثیر آن روی روحیات فرد نیز پرداخته میشود.
https://t.me/havadaran_ketab
https://ble.im/havadaran_ketab
https://eitaa.com/havadaran_ketab
https://www.instagram.com/havadaran_ketab/
باشگاه هواداران کتاب
#معرفی_کتاب @havadaran_ketab
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم👌🏻📚
کتاب #مسجد_رهبر
به قلم #مرتضی_انصاری_زاده
انتشارات #راه_یار
«مسجد رهبر» تاريخ شفاهي شكلگيري و فعاليتهاي مسجد «كرامت» مشهد در پيش از انقلاب اسلامي است. #كتاب علاوه بر اين موضوع، حال و هواي #مشهد پيش از انقلاب و جريانهاي سياسي و فكري آن را به تصوير ميكشد. به جايگاه و نقش #مسجد_كرامت در آن دوره ميپردازد و در خلال آن منظومۀ فكري آيت اللهخامنهاي و شخصيت ايشان را ترسيم ميكند. اما اين كتاب در نماي كلي و در سطح كلان خود، جايگاهي كه در اسلام و #انقلاب_اسلامي براي مسجد تعريف شده است را تبيين ميكند.
در اسلام عبادت صرفاً جنبۀ اخروي و فردي ندارد بلكه هويت اجتماعي و سياسي نيز دارد و دنيا و آخرت را در كنار هم پوشش میدهد، مسجد نيز بالطبع مكاني است كه علاوه بر مسائل معنوي و عبادي پايگاه و محور پيگيري مسائل سياسي، فرهنگي و اجتماعي است و يكي از پايههاي اصلي حكمراني اسلامي است. بر همين اساس عنوان «مسجد رهبر» نوعي ايهام دارد از يك سو به پيشگامي و الگو بودن «مسجدكرامت» اشاره ميكند و از سوي ديگر يادآور اين است كه رهبر انقلاب اسلامي روزگاري امام جماعت اين مسجد بودهاند.
به طوركلي مساجد در انقلاب اسلامي نقش ويژهاي ايفا كردند و يك الگو و مدل جديد از شبكهسازي و كار سياسی ارائه دادند. تا پيش از آن به تاسی از انقلابهاي سوسياليستي و ناسيوناليستی الگوهای حزبی و سازماندهي به سبك گروهكها مرسوم بود اما انقلاب اسلامي مسير جديدي را گشود كه بعدها نيز ماهيت مردمي جمهوري اسلامي را تضمين كرد و مساجد نقش مهمي در پيوند مردم با حاكميت ايفا كردند.
#نويسنده در پژوهش خود با بيش از 70 نفر از مرتبطان مسجد، گفتگو كرده و مصاحبه گرفته است. فرآيند تحقيق و نگارش اين كتاب 10 سال به طول انجاميده و سعي شده است تمامي اسناد و اشخاص موجود در اين زمينه بررسي شود.
اين كتاب توسط «مرتضیانصاریزاده» به رشتۀ تحرير درآمده و توسط انتشارات «راهيار» به چاپ رسيده است.
#برشی_از_کتاب 👇🏻
«ايشان هر شب در مسجد صحبت ميكردند. ايشان اخلاقي داشتند كه بدون سخنراني جايي براي نماز نميرفتند. گفتند من میخواهم اينجا قال الله و قال رسولالله بگويم. نقش آخوند اين است كه مردم را هدايت كند. اين همه معارف در كتابها موجود است كه ما بايد اينها را بگوييم. زمان شاه، يك عده از آخوندها سرشان را میانداختند پايين و كاري به كار مملكت نداشتند و فقط براي مردم نماز میخواندند و پی كارشان میرفتند در صورتي كه ايشان میگفتند اگر میخواهيد من صحبت كنم براي نماز میآيم»
https://t.me/havadaran_ketab
https://ble.im/havadaran_ketab
https://eitaa.com/havadaran_ketab
https://www.instagram.com/havadaran_ketab/