هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت رحلت آیتالله حاج شیخ لطفالله صافی گلپایگانی
بسم الله الرحمن الرحیم
با تاسف خبر درگذشت فقیه عالیمقام و مرجع بصیر، حضرت آیة الله آقای حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی رضوان الله علیه را دریافت کردم. ایشان از استوانههای حوزهی علمیه قم و از برجستگان علمی و عملی و پر سابقهترین عالم دینی در آن حوزهی مبارک بودند. در دوران مرحوم آیة الله بروجردی در شمار برترین تلامذهی آن استاد بزرگ، در زمان مرحوم آیة الله سید محمدرضا گلپایگانی همراه و مشاور علمی و عملی ایشان، و در دوران انقلاب، امین و مورد اعتماد حضرت امام خمینی رحمة الله علیهم به شمار میرفتند. سالها در شورای نگهبان رکن اصلی آن شورا محسوب میشدند و پس از آن هم همواره دربارهی مسائل انقلاب و کشور، دلسوزانه و مسئولانه ورود میکردند و بارها اینجانب را از نظرات و مشورتهای خود مطلع و بهرهمند میساختند. قریحهی شعری، حافظهی تاریخی، پرداختن به مسائل اجتماعی از دیگر ابعاد شخصیت این عالم کهنسال و بزرگوار بود. رحلت ایشان برای جامعهی علمیِ دینیِ کشور مایهی تأسف است. اینجانب به خاندان مکرّم و فرزندان گرامی ایشان و نیز به مراجع معظم و علمای اعلام حوزهی علمیه و مقلدان و ارادتمندان ایشان بویژه در قم و گلپایگان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۰/۱۱/۱۲
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
📸 #عکس_نوشت | در بين مراجع کسی که راجع به ولايتفقيه خيلي نظر قویای داشتند، مقيد بودند که از ولیفقيه حمايت بشود، مرحوم آیت الله العظمی گلپايگانی بودند و شاید انسی که (ایشان) با آيتالله صافی داشتند (بی تاثیر در این مطلب نبوده است.) چون حضرت آيتالله صافی همین گرایش را شدید داشتند و لذا وقتی انقلاب پیروز شد، در بين علمای بزرگ حوزه، حضرت آيتالله صافی آمدند دبيری شوراي نگهبان را پذيرفتند که اين به نظر من يک فداکاری بزرگ بود از يک شخصيت برجسته حوزوی.
۱۳۹۱/۰۷/۲۷
هدایت شده از آوا
🔸حوزه علمیه امام صادق ع ورامین🔸
🇮🇷بمناسبت فرارسیدن دهه فجر برگزار می نماید:
🔅مسابقه کتابخوانی🔅
🇮🇷بیانیه گام دوم انقلاب🇮🇷
✅ نحوه شرکت در مسابقه:
عضویت در کانال آوا رسانه در پیامرسان ایتا:
@avaresane
✅ منبع مسابقه:
کتاب الکترونیک (PDF) بیانیه گام دوم انقلاب
(تعداد صفحات۵۰)
(قابل دانلود از کانال آوا رسانه)
🎁 جوایز :
۵ جایزه ۵۰۰ هزار تومانی برای ۵ نفر
⏳زمان شرکت در مسابقه :
از پنجم لغایت ۲۰ بهمن ۱۴۰۰
📆 زمان قرعه کشی :
۲۲ بهمن ۱۴۰۰, روز پیروزی انقلاب اسلامی
📝 ارسال پاسخ نامه به ادمین کانال:
@avaresaneadmin
ما را در فضای مجازی دنبال کنید 👇
@avaresane
هدایت شده از علما و روحانیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو بیت شعری که سید مجید بنی فاطمه از زبان مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی در محضر ایشان خواند و ماندگار شد ...
حوزه علمیه امام صادق علیه السلام
دو بیت شعری که سید مجید بنی فاطمه از زبان مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی در محضر ایشان خواند و ماندگا
🔴به یاد آیتالله صافی گلپایگانی
🖊احمدحسین شریفی
🔶یکی از ویژگیهای مشهود و مشهور آیتالله #صافی_گلپایگانی(ره) (۱۲۹۷-۱۴۰۰) عشق آشکار به امام عصر(عج) بود. آن مرحوم افزون بر آنکه در سیره عملی خود پیوسته و آشکارا نام و یاد آن امام منتظر را زنده نگه میداشت، در آثار علمی خود نیز دربارة آن حضرت مکتوبات ارزشمندی بر جای گذاشته است.
🔶یکی از آن بهترین آثار حدیثی آن مرحوم درباره امام عصر(عج) کتاب «منتخب الاثر فی الامام الثانی عشر» که در ضمن ده فصل، ۸۳۰ حدیث را با ذکر کامل سلسله سند احادیث تنظیم شده است.
🔶آن مرحوم که از قریحه شعری خوبی هم برخوردار بود، در نجوای با صاحب العصر و الزمان اشعاری زیبا نیز سرودهاند که با تقدیم صلوات و فاتحهای به روح پاک آن مرحوم، یکی از آن اشعار را تقدیم مخاطبان فرهیخته میکنم:
یا امام العصر ما زانِ توایم
بنده انعام و احسان توایم
برنمیداریم سر از خاک درت
تا ابد بر عهد و پیمان توایم
در صراط مستقیم بندگی
پیرو ارشاد و برهان توایم
پُر شود از فتنه، گر روی زمین
بیم نَبوَد چون غلامان توایم
پیشة ما عشق و شوق کوی تو است
چاکرانه سر به فرمان توایم
هر کسی مطلوب و معشوقی گرفت
ما گرفتار و پریشان توایم
هر کسی را علت و بیماری است
ما همه بیمار هجران توایم
دردمندانیم از سوز فراق
جملگی محتاج درمان توایم
مُلک دنیاگر همه از آنِ ما است
ریزهخواران سَر خوان توایم
ور چو خورشیدیم بر اوج سپهر
ذرهای از مهر رخشان توایم
«لطفی صافی» بگو با وجد و شوق
یا ولیّ عصر ما زان توایم
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از علما و روحانیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*زندگی، پس از زندگی* ؛ اوّلین وفات آیت الله العظمی صافی گلپایگانی، وزنده شدن ایشان پس از مرگ، با عنایت امام زمان(عَجّ الله تعالی فَرَجَهُ الشَّریف).... *مُنتَخَبُ الاَثَر فِی الاِمامِ الثّانی عَشَر*
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
💠 #حدیث_روز | افضلیت «مداد علماء» نسبت به «خون شهدا»
🍂پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله):
🍁إِذا كانَ يَوْمُ الْقِيامَةِ وُزِنَ مِدادُ الْعُلَماءِ مَعَ دِماءِ الشُّهَداءِ، فَيُرَحَّجُ مِدادُ الْعُلَماءِ عَلى دِماءِ الشُّهَداءِ.
🌹هنگامى كه روز قيامت فرا مى رسد، مداد دانشمندان با خون شهيدان سنجيده مى شود و مداد دانشمندان سنگينتر از خون شهيدان مى گردد.
📚بحار الأنوار، ج 2، ص 16.
📥lib.eshia.ir/71860/2/16
🔘 #کانال_ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ کلیپ تصویری ♨️
🔸جشن دهۀ فجر را به زندگی بچه ها بیاورید🔸
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
#جشن_خانگی
@haerishirazi
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴«هیچ وقت نخواستم از ارادتم به آقای خامنهای بهرهبرداری سیاسی کنم اما باید بگویم هیچ کس جز ایشان نمیتوانست جانشین امام باشد»
🔹 محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در عیادتی سرزده، چفیه رهبر معظم انقلاب را به محمد کاسبی، هنرمند پیشکسوت کشورمان اهدا کردند.
به گفته ی دادمان؛ رهبر معظم انقلاب از احوال آقای کاسبی جویا شدند و ضمن آرزوی سلامتی برای این هنرمند، چفیه خود را از شانه هایشان بر میدارند و به نشان یادبود به همراه پیغامی میفرستند که؛ به آقای کاسبی بگویید برایشان دعا میکنم.
مدتی است که محمد کاسبی هنرپیشه با سابقه کشورمان به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده و با بیماری دست و پنجه نرم می کند.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از کانال رسمی حضرت آیت الله خوشوقت تهرانی ره
💠 پرسش و پاسخ از حضرت آیت اللَّه خوشوقت ره
🌺 میلاد امام باقر ع کبارکباد 🌺
قالَ الْبَاقِرُ ع #بُنِيَ_الْإِسْلَامُ عَلَى خَمْسٍ عَلَى الصَّلَاةِ وَ الزَّكَاةِ وَ الصَّوْمِ وَ الْحَجِّ وَ #الْوَلَايَةِ وَ لَمْ يُنَادَ بِشَيْءٍ كَمَا نُودِيَ بِالْوَلَايَةِ
❓ آیا #اطاعت از #ولی_فقیه در مسائل حکومتی در #زمان_غیبت واجب است
✅ بله، خب شما #ترک_کنی، او هم ترک کند، دیگری هم ترک کند چیزی نمی ماند ته آن دیگر، لازم است او #مقتدر باشد، اقتدار یکی از راه های آن همین است #مردم #مطیع_فرمان او باشند مثل #امام_معصوم است دیگر، امام معصوم اگر مردم گوش به حرف او ندهند نمی تواند #امامت کند. ولی فقیه را در زمان غیبت جای امام گذاشتند تا او بیاید، لذا هیچ کسی #حق_مخالفت با او را ندارد.
🔰کانال رسمی حضرت آیت اللَّه خوشوقت تهرانی (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓۱۵ بهمن ماه سال ۱۳۵۷
🏴تشکیل دولت موقت/۴
💠امام خمینی
‼️من از اول که کمکم آثار پیروزی داشت پیدا میشد، در مصاحبهها این کلمه را گفتهام که روحانیون شغلشان یک شغل بالاتر از این مسائل اجرایی است ـ و چنانچه اسلام پیروز بشود، روحانیون میروند سراغ شغلهای خودشان. لکن وقتی که ما آمدیم و وارد در معرکه شدیم، دیدیم که اگر روحانیون را بگوییم همه بروید سراغ مسجدتان، این کشور به حلقوم امریکا یا شوروی میرود. ما تجربه کردیم و دیدیم که اشخاصی که در رأس واقع شدند و از روحانیون نبودند، در عین حالی که بعضیشان هم متدین بودند، از باب اینکه آن راهی که ما میخواستیم برویم و آن راهی که مستقل باشیم و با نان و جو خودمان بسازیم و زیر فرمان قدرتهای بزرگ نباشیم، آن راه، با سلیقۀ آنها موافق نبود، حالا ما آمدیم دیدیم اینجور نیست، اشتباه کرده بودیم، بگوییم ما سر اشتباه خودمان باقی هستیم. ما هر روزی فهمیدیم که این کلمهای که امروز گفتیم اشتباه بوده و ما قاعدهاش این است که یک جور دیگر عمل بکنیم، اعلام میکنیم که آقا این را ما اشتباه کردیم، باید اینجوری بکنیم. ما دنبال مصالح اسلام هستیم، نه دنبال پیشرفت حرف خودمان. ما آن روز خیال میکردیم که در این قشرهای تحصیلکرده و متدین و صاحب افکار، افرادی هستند که بتوانند این مملکت را به آن جوری که خدا میخواهد، ببرند، آنطور اداره کنند. وقتی دیدیم که نه، ما اشتباه کردیم، آمدند بعضیشان خودشان را به ما جا زدند ـ ما هم که غیب نمیدانیم. و بعضیشان هم خوب بودند لکن رأیشان با رأی ما مخالف بود ـ ما از حرفی که در مصاحبهها گفتیم، عدول کردیم! ۶۱/۳/۳۱
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓۱۵ بهمن ماه سال ۱۳۵۷
🏴تشکیل دولت موقت/۵
💠امام خمینی
‼️نهضت به اصطلاح آزادی طرفدار جدی وابستگی ایران به آمریکاست و در راه از هیچ کوششی فروگذار نکرده که اگر خدای متعال عنایت نفرموده بود و مدتی در حکومت موقت باقی مانده بودند ملتهای مظلوم بویژه ملت عزیز ما اکنون در زیر چنگال امریکا دست و پا میزدند و اسلام عزیز چنان سیلی از این ستمکاران میخورد که قرنها سر بلند نمیکرد، نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانونگذاری یا قضایی را ندارند و ضرر آنها، به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بیمورد در تفسیر قرآن کریم و احادیث شریفه و تأویلهای جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند، از ضرر گروهکهای دیگر حتی منافقین، این فرزندان عزیز مهندس بازرگان، بیشتر و بالاتر است، نهضت به اصطلاح آزادی و افراد آن چون موجب گمراهی بسیاری از کسانی که بیاطلاع از مقاصد شوم آنان هستند میگردند، باید با آنها برخورد قاطعانه شود و نباید رسمیت داشته باشند! ۶۶/۱۱/۳۰
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
💠 آیا میتوان از اموال کسی که خمس نمیدهد استفاده کرد؟
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری به انتشار استفتائات (بهمن ماه) از حضرت آیت الله خامنه ای پرداخته که بدین شرح است:
❓سوال: استخراج، خرید و فروش ارز دیجیتال چه حکمی دارد؟
💡جواب: حکم آن، تابع قوانین و مقررات نظام جمهوری اسلامی ایران است.
❓سوال: پدرم اهل پرداخت خمس نیست، استفاده از اموال ایشان برای ما اشکال دارد؟ آیا فرزندان ایشان، ضامن خمسِ اموال استفاده شده هستند؟
💡جواب: استفاده از اموال ایشان اشکال ندارد و نسبت به خمس آن وظیفهای ندارید، ولی در صورتی که یقین دارید خمس نمیدهد، وظیفۀ شما با وجود شرایط تذکر به مسئلۀ خمس و امر به معروف است.
❓سوال: آیا امر به معروف حتماً باید به صورت دستوری باشد یا میتوانیم با توصیه، خواهش و…، امر به معروف و نهی از منکر کنیم؟
💡جواب: اگر با توصیه، موعظه، بیان حکم شرعی و مانند آن، اثر مطلوب حاصل شود، امر و نهی واجب نیست؛ در غیر این صورت اگر احتمال بدهد که امر و نهی اثر دارد، باید امر و نهی کند و در صورتی که امر و نهی با زبان نرم و اخلاق خوش تأثیر داشته باشد، جایز نیست با تندی و خشونت امر و نهی نماید.
بیشتر بخوانید: hawzahnews.com/xbyZ9
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
📆 #مناسبتی | لیلة الرغائب
✅ اولین شب جمعه از ماه عظیم رجب را لیلة الرغائب گویند كه شبی با ارزش و با عظمت است.
🔸لیلة الرغائب از دو جهت دارای اهمیت است :
1️⃣ شب جمعه
2️⃣ ماه رجب
🔸معنای لغوی و اصطلاحی رغائب:
🔘 كلمه "رغائب" جمع "رغیبه" به معنای چیزی كه مورد رغبت و میل است و نیز به معنای عطا و بخشش فراوان می باشند.
1️⃣ بنابر بر معنای اول "لیلة الرغائب" یعنی شبی كه میل و توجه به عبادت و بندگی در آن فراوان است و بندگان خوب و شایسته خداوند در این شب تمایل زیادی به رفتن به در خانه خداوند و ارتباط و انس با معبود خویش دارند.
2️⃣ بنابر معنای دوم "لیلة الرغاب" یعنی شبی كه در آن عطاء و بخشش خداوند فراوان است و بندگان مخلص خداوند با رو آوردن به بارگاه قدس ربوبی و خاكساری در برابر عظمت حق، شایسته دریافت انعام و عطا و بخشش بی كرانه حق می گردند.
🌐 wikiporsesh.ir/ليلة_الرغائب
📎 #ماه_رجب
📎 #ليلة_الرغائب
📎 #رحمت_الهی
📎 #شب_جمعه
🔘 #کانال_ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸لیلة الرغائب🔸
شب جمعه اول ماه رجب، حرم اندر حرم است. یعنی هم از نظر ماه رجب بودن حرم است و هم از نظر شب جمعه بودن حرم است.
اما شب جمعه اول با شب جمعههای دوم و سوم متفاوت است و برای آن اعمال مخصوص گذاشتهاند و به آن لیله الرغائب میگویند؛ برای اینکه آرزوهای انسان در این شب میتواند با دعا مستجاب شود و به آرزوهایش برسد. این جایزه کسی است که از این شب استفاده کند.
یک مالک بزرگی، از افراد روستاهای مختلف طلبکار بود و خیلی هم در مطالباتش سختگیر بود. یک وقتی اعلام کرد من فلان ساعت در دفترم هستم، هرکس بیاید صورت بدهیاش را بیاورد، در این فاصله زمانی بدهیهایش را قلم میگیرم.
افراد مختلفی این اطلاعیه را دیدند اما گفتند که او میخواهد ببیند چه کسی در توهم است و حرفش را باور میکند. یک روستایی که بدهی سنگینی به آن مالک داشت گفت تا حالا دروغی از این مالک نشنیدهام؛ به دفترش میروم و رفت و آن مالک صورت بدهیهایش را صفر کرد و بخشید.
وقتی افراد دیگر فهمیدند به مالک گفتند چرا این کار را کردی؟ او گفت میخواستم قدرت ایمان را به شما نشان دهم. این روستایی به من ایمان آورد، باورم کرد و این نتیجه را گرفت. کسان دیگر که این حرف مرا باور نکردند این نتیجه را نگرفتند.
در لیلة الرغائب هم خداوند میفرماید شما را به آرزوهایتان میرسانم. آنهایی که به خدا ایمان دارند آرزوهایشان را از خدا میگیرند و کسانی که باور ندارند نتیجه نمیگیرند.
#لیله_الرغائب #ماه_رجب #شب_ارزوها #این_الرجبیون
@haerishirazi
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 تمجید استاد مطهری از کتاب «منتخب الاثر» اثر آیتالله العظمی صافی(ره) و علم و فضل ایشان
تمجید استاد مطهری در نیم قرن پیش (۱۳۴۹) از کتاب «منتخب الاثر» اثر آیتالله العظمی صافی(ره) و علم و فضل ایشان
@HawzahNews | حوزهنیوز
هدایت شده از آوا
🔸حوزه علمیه امام صادق ع ورامین🔸
🇮🇷بمناسبت فرارسیدن دهه فجر برگزار می نماید:
🔅مسابقه کتابخوانی🔅
🇮🇷بیانیه گام دوم انقلاب🇮🇷
✅ نحوه شرکت در مسابقه:
عضویت در کانال آوا رسانه در پیامرسان ایتا:
@avaresane
✅ منبع مسابقه:
کتاب الکترونیک (PDF) بیانیه گام دوم انقلاب
(تعداد صفحات۵۰)
(قابل دانلود از کانال آوا رسانه)
🎁 جوایز :
۵ جایزه ۵۰۰ هزار تومانی برای ۵ نفر
⏳زمان شرکت در مسابقه :
از پنجم لغایت ۲۰ بهمن ۱۴۰۰
📆 زمان قرعه کشی :
۲۲ بهمن ۱۴۰۰, روز پیروزی انقلاب اسلامی
📝 ارسال پاسخ نامه به ادمین کانال:
@avaresaneadmin
ما را در فضای مجازی دنبال کنید 👇
@avaresane
🔴لذت فلسفه از نگاه شهید مطهری
🖊احمدحسین شریفی
🔶شهید مطهری در کتاب عدل الهی به مناسبتی به ذکر نکتهای پرداخته است که جایگاه و لذت بیبدیل فلسفه صدرایی را در ذهن و ضمیر آن استاد کمنظیر نشان میدهد:
«يادم هست، در زمانى كه در قم تحصيل مىكردم، يك روز خودم و تحصيلاتم و راهى را كه در زندگى انتخاب كردهام ارزيابى مىكردم؛ با خود انديشيدم كه آيا اگر بجاى اين تحصيلات، رشتهاى از تحصيلات جديد را پيش مىگرفتم بهتر بود يا نه؟
🔶طبعاً با روحيّهاى كه داشتم و ارزشى كه براى ايمان و معارف معنوى قائل بودن اولين چيزى كه به ذهنم رسيد اين بود كه در آن صورت وضع روحى و معنوى من چه مىشد؟
🔶فكر كردم كه الآن به اصول توحيد و نبوّت و معاد و امامت و غيره ايمان و اعتقاد دارم و فوقالعاده اينها را عزيز مىدارم؛ آيا اگر يك رشته از علوم طبيعى و يا رياضى يا ادبى را پيش گرفته بودم چه وضعى داشتم؟
🔶به خودم جواب دادم كه اعتقاد به اين اصول و بلكه اساساً روحانى واقعى بودن وابسته به اين نيست كه انسان در رشتههاى علوم قديمه تحصيل كند. بسيارند كسانى كه از اين تحصيلات محرومند و در رشتههاى ديگر تخصص دارند، اما داراى ايمانى قوى و نيرومند هستند و عملًا متّقى و پرهيزكار و احياناً حامى و مبلّغ اسلاماند و كم و بيش مطالعات اسلامى هم دارند؛ احياناً ممكن بود من در آن رشتهها بر زمينههايى علمى براى ايمان خود دست مىيافتم بهتر از آنچه اكنون دست يافتهام.
🔶آن ايّام، تازه با حكمت الهى اسلامى آشنا شده بودم و آن را نزد استادى- كه بر خلاف اكثريّت قريب به اتفاق مدّعيان و مدرّسان اين رشته صرفاً داراى يك سلسله محفوظات نبود، بلكه الهيّات اسلامى را واقعا چشيده و عميقترين انديشههاى آن را دريافته بود و با شيرينترين بيان آنها را بازگو مىكرد[گویا منظورشان امام خمینی(ره) است] مىآموختم. لذّت آن روزها و مخصوصاً بيانات عميق و لطيف و شيرين استاد از خاطرههاى فراموش ناشدنى عمر من است.
در آن روزها با همين مسأله كه آن ايّام با مقدّمات كامل آموخته بودم آشنا شده بودم، قاعده معروف «الواحد لا يصدر منه الّا الواحد» را آن طور كه يك حكيم درك مىكند درك كرده بودم (لااقل به خيال خودم)، نظام قطعى و لايتخلّف جهان را با ديده عقل مىديدم، فكر مىكردم كه چگونه سؤالاتم و چون و چراهايم يك مرتبه نقش بر آب شد؟ و چگونه مىفهمم كه ميان اين قاعده قطعى كه اشياء را در يك نظام قطعى قرار مىدهد، و ميان اصل «لا مؤثّر فى الوجود الّا اللّه» منافاتى نديده آنها را در كنار هم و در آغوش هم جا مىدهم، معنى اين جمله را مىفهميدم كه «الفعل فعل اللّه و هو فعلنا» و ميان دو قسمت اين جمله تناقضى نمىديدم، «امر بين الامرين» برايم حل شده بود، بيان خاصّ صدر المتألّهين در نحوه ارتباط معلول با علت و مخصوصاً استفاده از همين مطلب براى اثبات قاعده «الواحد لا يصدر منه الّا الواحد» فوقالعاده مرا تحت تأثير قرار داده و به وجد آورده بود؛ خلاصه يك طرح اساسى در فكرم ريخته شده بود كه زمينه حلّ مشكلاتم در يك جهانبينى گسترده بود؛ در اثر درك اين مطلب و يك سلسله مطالب ديگر از اين قبيل، به اصالت معارف اسلامى اعتقاد پيدا كرده بودم، معارف توحيدى قرآن و نهج البلاغه و پارهاى از احاديث و ادعيّه پيغمبر اكرم و اهل بيت اطهار را در يك اوج عالى احساس مىكردم.
🔶در اين وقت فكر كردم ديدم اگر در اين رشته نبودم و فيض محضر اين استاد را درك نمىكردم همه چيز ديگر چه از لحاظ مادّى و چه از لحاظ معنوى، ممكن بود بهتر از اين باشد كه هست، همه آن چيزهايى كه اكنون دارم داشتم و لااقل مثل و جانشين و احياناً بهتر از آن را داشتم، اما تنها چيزى كه واقعاً نه خود آن را و نه جانشين آن را داشتم همين طرح فكرى بود با نتايجش؛ الآن هم بر همان عقيدهام.»
#فلسفه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
پاسخ به شبهات انقلاب اسلامی.pdf
6.03M
📥 #دانلود | كتاب شبهات پر تکرار انقلاب اسلامی ایران
💢كتاب شبهات پرتكرار انقلاب اسلامی توسط آقای رضا بهرامی فرزانه ضمن سه فصل شامل شبهات اقتصادی، شبهات سياسی و شبهات فرهنگی اجتماعی همراه با پاسخ سامان يافته است.
🌷دهه فجر مباركباد🌷
📎 #دهه_فجر
📎 #انقلاب_اسلامی_ایران
📎 #شبهات_انقلاب_اسلامی
🔘 #کانال_ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
📣 #ویژهنامه | شهادت امام هادی علیهالسلام
▪️امام هادی (ع) پیشوای دهم شیعیان، بنا بر نظر مشهور در نیمۀ ذیحجه سال ۲۱۲ هـ. ق در مدینه به دنیا آمد.
▪️پدر بزرگوارش پیشوای نهم، امام جواد (ع) و مادرش بانوی گرامی «سمانه مغربیه» است که کنیزی با فضیلت و تقوا بود.
▪️مشهورترین القاب امام دهم، «نقی» و «هادی» است و به آن حضرت «ابوالحسن الثالث» نیز میگویند.
▪️علم و دانش امام هادی (ع) همانند آباء و اجداد گرامیاش، علم لدنی بود؛ یعنی مستقیماً از طریق غیب و همچنین از علوم و معارف قرآن و سنت رسول الله (ص) و پدران بزرگوارش دریافت مینمود.
▪️امام هادی (ع) در سال ۲۵۴ هـ . ق در شهر سامرا به وسیله زهری که به ایشان خورانده شد، به شهادت رسیدند.
📎 #امام_هادی
📎 #معصومین
📎 #ماه_رجب
📥 wikifeqh.ir/امام_هادی_علیهالسلام
🔘 #کانال_ویکیفقه
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از آوای معرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ دیدنی ۴ دقیقه
توهم یا واقعیت...!
@avaymarefat
هدایت شده از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
◼️مراسم عزاداری شهادت امام هادی(ع) و گرامیداشت دهه فجر
زمان: شنبه ۱۶ بهمن ساعت ۱۰ صبح
مکان:مصلای صاحب الزمان(عج) ورامین
♦️شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ورامین
@shoraostantehran
هدایت شده از مصباح دوستان
🔰 پاسخ علامه مصباح به یک شبهه در مورد ناکارآمدی انقلاب
👈 علامه مصباح یزدی:
🔹آیاامیرالمؤمنین وقتی به شهادت رسید مردم دیندارتر شده بودند از روز اولی که با او بیعت کرده بودند یا بیدینتر شده بودند؟
اگر بگوییم بیدینتر شده بودند، پس باید بگوییم حکومت علی بیدینی آورد! بنابراین این حرفها دلیل نمیشود برای ناکارآمد نشان دادن حکومت؛ اینها حرفهایی بچهگانه است.
🔸یک حکومت، مخصوصاً حکومت اسلامی، ساحتهای مختلفی دارد. انگیزههای مختلفی در مردم وجود دارد، شرایط مختلف داخلی جامعه و جامعه جهانی تفاوت میکند. اینکه گفتیم نسبی است یعنی باید مجموع اینها را با هم سنجید.
🔹باید بگوییم در این شرایط، با این موانع، و با این دشمنیها، ما چقدر به اهدافمان رسیدهایم؟ فرض کنید اگر بتوانیم کیفیت را تبدیل به کمیت کنیم، یک درصدی را مثلا نشان بدهیم، و بگوییم در این سطح ما موفق هستیم.
🔸ولی اگر جواب حقیقی بخواهیم، باید بخشها را از هم تفکیک کنیم؛ بگوییم در این بخش مثلاً 100% موفق بودیم؛ در یک بخشی هم ضعیف بودیم زیر 50%، در یک بخشی هم نسبی بوده، زیرا اشکال از یک شخص بوده، اشکال از یک طرز تفکر بوده، یا اشکال از یک حزب یا جناح بوده است.
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan 🏴
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
21.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ | بشنوید از یه خواهر ...
💢آثار سازنده یک زن ...
🎙 حجت الاسلام دانشمند
📎 #امام_صادق
📎 #ابوحمزهثمالی
📎 #زرارة_بن_اعین
🔘 #کانال_ویکیفقه
🆔 @wikifeqh