پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰#مناجات_دعای_ابوحمزه
✅با نوای :
حجتالاسلام شیخ مهدی حسنی.
۲۸اسفند۱۴۰۲
🔻مکان : حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام ورامین.
#دانلودکنید
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰#مناجات_دعای_ابوحمزه
✅با نوای :
حجتالاسلام شیخ مهدی حسنی.
۲۹اسفند۱۴۰۲
🔻مکان : حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام ورامین.
#دانلودکنید
هدایت شده از راه سبز
۹۹ روز انتظار تا عید بزرگ #غدیرخم
هر روز یک #فضیلت 😍
✅ فضیلت شماره ۱۲
#آثار_محبت_ولایت
#امیرالمؤمنین
#فضائل
#غدير
✅ کانال ستادمردمی غدیر ورامین👇
🌱https://eitaa.com/rahesabz1402
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢هدیه نوروزی ابنسینا
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رسم هدایای نوروزی از دیرباز در فرهنگ ایرانیان وجود داشته باشد. و آنگونه که از شاهنامه و تاریخ بیهقی به دست میآید در اغلب قریب به اتفاق موارد این هدایا از نوع مادیات و امور دنیوی بوده است.
در عین حال، هدایای نوروزی برخی از فیلسوفان و حکیمان متفاوت بوده است. به عنوان مثال، ابنسینا با استفاده از فرصت عید نوروز تلاش میکند تا به یکی از بزرگان، هدیهای از جنس دانش و آگاهی و حکمت تقدیم کند. وی رسالهای در تفسیر و تشریح معانی و مقاصد حروف مقطعه قرآن کریم مینگارد و آن را به عنوان هدیهای نوروزی به شخصی به نام «الشیخ الامیر السید ابیبکر محمد بن عبدالرحیم» تقدیم میکند.
خود وی در مقدمه کتاب در بیان دلیل چنین کاری مینویسد:
اولاً، از هدایای دنیایی و مادی چیز مناسبی که شایسته جایگاه الشیخ الامیر و گنجینه گرانبهای او باشد در بساط نداشتم؛
و ثانیاً، حکمت، به ویژه حکمت الهی، را برترین هدیه و شریفترین تحفه میدانم.
به همین دلیل، رسالهای در موضوع کشف اسرار و رموز حروف مقطعهای که در ابتدای برخی از سورههای قرآنی آمده است مینگارد و آن را به رسم هدیه نوروزی تقدیم الشیخ الامیر میکند. این رساله با عنوان «الرسالة النیروزیة» هماکنون در اختیار علاقمندان قرار دارد.
#عید
#ابنسینا
#نوروز
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از راه سبز
🎊 #هدیهای_معنوی برای لحظه تحویل سال از حضرت آیتالله بهجت قدسسره
🌸 دعای حفظ در سال 🤲
🌿 این دعا، یکی از دستورالعمل هایی است که بر اساس روایتی از امام صادق علیهالسلام به دست خط مبارک آیت الله بهجت قدسسره برای حفظ در طول سال به آن توصیه شده است.
📚طبق این روایت، هرکس این عمل را حتی اگر یک بار در سال انجام دهد:
🔹 «خداوند، تمام گناهان او را آمرزيده،
🔹و از همان لحظه، روز، ماه و سال تا سال ديگر، از فقر، نيازمندى، ديوانگى، جذام، پيسى، مرگ بد و از هر گرفتارى و بلايى كه از آسمان به زمين فرو مى آيد عافيت مى بخشد.
🔹و براى او در برابر اين عمل شهادت به كلمه اخلاص «لا إله إلّا الله» همراه با ثواب آن تا روز قيامت نوشته مى شود، و ثواب و پاداش آن مسلّما بهشت است.»
📚برگرفته از کتاب #بهجتالدعاء، ویراست دوم، ص٢٨٠
🔻برای دسترسی به متن دعا و ترجمه آن، به لینک ذیل در سایت رسمی این مرکز مراجعه فرمایید:
🌐 https://bahjat.ir/fa/content/13689
#کتاب_خوب
#هدیه_معنوی
#هدیه_کتاب_به_جای_سر_رسید
✅ستادمردمی غدیر شهرستان ورامین👇
🌱https://eitaa.com/rahesabz1402
هدایت شده از راه سبز
دعای حفظ در سال👆
✅ستادمردمی غدیر شهرستان ورامین👇
🌱https://eitaa.com/rahesabz1402
هدایت شده از راه سبز
#غدیر_و_نوروزباستانی
یکی از احادیث نقل شده در بابِ #نوروز گویای تقارن زیبای بهار طبیعت با واقعۀ #غدیرخم است.
عَنِ الصَّادِقِ(علیهالسلام) أَنَّ يَوْمَ النَّيْرُوزِ هُوَ الْيَوْمُ الَّذِي أَخَذَ فِيهِ النَّبِيُّ (صلی الله علیه و آله) لِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ(علیه السلام) الْعَهْدَ بِغَدِيرِ خُمٍّ...
📚وسائل الشیعه ۱۷۳/۸
1: در گاهشماریِ کهن ایرانی، هر سال 12 ماه و هر ماه 30 روز بود (360=30*12) و پنج روز باقیماندۀ سال، ملحق به جشن نوروز محسوب میشد. بنابراین 28 اسفند، روز واقعه غدیر ملحق به نوروز محسوب میشود.
2: واقعۀ #غدیرخم از 18 ذالحجه شروع شد و سه روز به طول انجامید تا گروههای مختلف بتوانند به طور مستقیم با پیامبر و امیرالمؤمنین (علیهماالسلام) #بیعت کنند. یعنی پایان مراسم غدیر 21 ذالحجه، معادل اول فروردین بوده است.
📚الغدیر جلد ۱، صفحۀ ۲۷۰
طبق نامه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، واقعه #غدیر، مصادف با ۲۸ اسفند تا ۱ فروردین بوده است؛ 😍
#نوروز #غدیریتون مبارک 😍❤️
✅ستادمردمی غدیر شهرستان ورامین👇
🌱https://eitaa.com/rahesabz1402
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 گفتم من طلبه میشم به شرطی که لباس نپوشم!
◼️ ۱ فروردین سالروز درگذشت قاضی و سیاستمدار معاصر، آیت الله محمد محمدی ریشهری
@HawzahNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از زیباترین مداحی ها
وفات #ام_المومنین #حضرت_خدیجه_کبری سلام الله علیها
هدایت شده از افق حوزه
📜 نظر برخی از مراجع تقلید درباره عید نوروز (۱)
🔻 امام خمینی (ره):
🔹 در اعیادی که اسلام به ما عنایت فرموده است، در همه آن اعیاد آنچه که انسان ملاحظه میکند همهاش مسئله ذکر و دعاست، نماز است، روزه است، ذکر است، دعاست. و در این عید هم که عید ملی است و اسلامی نیست لکن اسلام هم مخالفتی با آن ندارد باز میبینیم که در روایتی که وارد شده، از آداب امروز روزه گرفتن است؛ از آداب امروز دعا کردن است؛ نماز خواندن است؛ و این به ما میفهماند اگر ملتی بخواهد به راه راست برود و بخواهد استقلال خودش را، آزادی خودش را بخواهد حفظ کند باید در عیدش و غیر عیدش تذکر داشته باشد؛ ذکر خدا بکند، یاد خدا باشد، برای خدا باشد. (صحیفه امام)
🔻 حضرت آیةالله خامنهای:
🔹 اسلام با سنّتهایی که از قبل از اسلام باقی مانده است، دو نوع رفتار میکند. اوّلاً بعضی سنّتهای غلط را به کلّی از بین میبرد و نابود میکند؛ چون سنّتهای درستی نیست. ثانیاً اسلام بعضی از سنّتها را از بین نبرده است. کالبد سنّت را نگه داشته و محتوا و روح آن را عوض کرده است. مردم ما عینِ همین کار را با نوروز کردند؛ نوروز را نگه داشتند و محتوای آن را عوض کردند. نوروز در ایران، جشنی در خدمت حکومتهای استبدادیِ قبل از اسلام بود! به همین خاطر است که «نوروز باستانی»، «نوروز باستانی» میگویند! «نوروز»اش خوب است، ولی «باستانی»اش بد است! «باستانی» یعنی این که همهی این جشنهای دورهی سال - مثل جشن «نوروز»، یا جشن «مهرگان»، یا جشنهای دیگری نظیر «خردادگان»، «مردادگان» و جشنهای گوناگونی که قبل از اسلام بوده است - در خدمت حکومتهای استبدادی و سلطنتهای پوسیدهی دوران جاهلیت ایران بود! محتوای نوروز، محتوای مردمی و خدایی نبود؛ توجّه و ارادت به حضرت حق در آن نبود؛ جهات عاطفی و انسانی و مردمی در نوروز نبود! ملت ایران نوروز را نگه داشتند؛ اما محتوای آن را عوض کردند. این محتوای امروز نوروز ایرانی، غیر از محتوای باستانی است. (سایت معظم له)
🔻 حضرت آیةالله مکارم شیرازی:
🔹 اوّلاً: در برخی روایات نوروز را عید مذهبی دانستهاند که حوادث تاریخی مطلوب و یا پیروزیهایی در آن واقع شده؛ ولی با توجّه به این که اعتبار این روایات ثابت نیست نمیتوان نوروز را به عنوان عید مذهبی در نظر گرفت امّا عید ملّی ایرانیان و بعضی کشورهای اسلامی دیگر است. مانند بسیاری از اعیاد که در میان اقوام جهان مرسوم است و بدعت هم محسوب نمیشود. و اساس این عید ملّی آغاز بهار است که تحوّل مهمّی در عالم طبیعت و موجودات به وجود میآید. ثانیاً: به موازات این عید سنّتهای حسنه و کارهای پسندیدهای از جمله دعا و توجّه به خداوند در آغاز سال، صله رحم، کنار گذاشتن کدورتها، نظافت، مسافرت و تجدید قوا برای انجام کار بهتر، کمک به نیازمندان در هفته احسان و مانند آن انجام میشود که آثار مثبتی دارد و از نظر اسلام مطلوب است. (خبرگزاری مشرق)
🔻 مرحوم آیةالله صافی گلپایگانی:
🔹 اعياد شرعی و مذهبی بزرگ اسلامی، عيد فطر و عيد قربان و عيد غدير و روزهای ولادت حضرت رسول اكرم صلی الله عليه و آله و ائمه معصومين عليهم السلام است. در عيد نوروز هم اگر مؤمنين برنامههای دينی، مانند ديدار با برادران مؤمن يا عيادت بيماران و رسيدگی به حال مستمندان داشته و برنامههای بدآموز نداشته باشند مناسب است. در حديث است «كُلُّ يَوْمٍ لَا يُعْصَى اللهُ فِيهِ فَهُوَ يَوْمُ عِيدٍ»؛ هر روزی كه در آن معصيت خدا نگردد، آن روز عيد است. نوروز، يعنی روز نو. روز اولين فصل بهار مثل خود فصل بهار يک امر واقعی و تكوينی است، و به جمشيد ارتباط ندارد. خدا میداند چند هزار يا چند ميليون سال پيش از جمشيد بوده است. از آيات خدا است كه زمين دوباره بعد از موتش و خشک شدن گياهها زنده میشود، و چنانكه در قرآن مجيد میفرمايد «اعْلَمُوا أنَّ اللهَ يُحْيِ الْأرْضَ بَعْدَ مَوْتِها» و محتمل است غسل يا هر عبادت ديگری به همين مناسبت باشد. (سایت معظم له)
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰https://eitaa.com/joinchat/2004287493Cf5efeeb593
هدایت شده از اشعار آیینی حسینیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخاوت حضرت خدیجه (سلام الله علیها) با بیان آیت الله میرباقری
#حضرت_ام_المومنین_خدیجه_س_مدح
↳ @hosseinieh_net
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 ترویج اذانگویی، روشی غیر مستقیم برای حل مسألۀ حجاب🔸
از اذان گفتن غافل نباشید. اول ظهر که شد بروید بایستید و اذان بگویید. نه اینکه همیشه اذان رادیو را باز کنید. اذان شما یک اثر دیگری دارد.
شما میتوانید مسألۀ بدحجابی را به طور غیر مستقیم حل کنید. بوی اسلام که آمد، بوی اذان که آمد، صدای اذان که بلند شد، یک عده بلند میشوند و میروند وضو میگیرند و نماز میخوانند.
شما میخواهید مسئله حجاب را با گفتن حل کنید، توی روی خودش بگویید و حل کنید، اما این گاهی جواب نمیدهد.
غنچۀ گل را با دست باز نمیکنند! اگر غنچۀ گل را با دست باز کنند، گل دیگر گل نمیشود، گل را باید گذاشت تا خودش باز شود. این امور را باید مثل گل آبش بدهی، هوایش را درست کنید؛ خودش به موقع باز میشود.
#اذان
#پویش_اذان
#اذان_میگویم
@haerishirazi
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸چرا رفتارهای اهل باطل، گاهی بهتر از اهل حق است؟🔸
▫️ کسی آمد خدمت امام صادق (علیه السلام) عرض کرد: «در سفر حج که بودم، شاگردهای ابوحنیفه، شاگردهای مالک، شاگردهای دیگران چه حج خوبی، چه حج پاک و مرتب و منظمی انجام دادند؛ اما شاگردهای شما با هم دعوا داشتند». حضرت گوش دادند و بعد فرمودند: «إِنَّهُ إِنَّمَا صَمَدَ لَكَ وَ لِأَصْحَابِكَ فَأَمَّا اَلْآخَرُونَ فَقَدْ فَرَغَ مِنْهُمْ».
▫️ چون آنها ریشهشان زده شده، ولایتشان زده شده، شیطان میخواهد مردم نفهمند که این درخت، خشک است؛ لذا میوۀ مصنوعی هم روی آن میزند! اما شما که درختتان ریشه دارد، تبر برمیدارد تا شاخههایش را بشکند. از این جهت، وقتی کسی عقیده باطل پیدا کرد، پنج وقتش را به جماعت میخواند، آنهم در مسجد، خسته هم نمیشود! اما اگر این آدم اعتقاداتش درست شد، گاهی حتی یک نمازش را هم بهزور میتواند به جماعت بخواند!
▫️ بادی که به پشت سر آنها میزند تا به مسجد ببردشان، این باد بر سینۀ شما میزند!
@haerishirazi
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔸آیت الله حائری شیرازی🔸
اگر می خواهید یک چیزی بشوید، اذان بگویید. این راهش است.
#پویش_اذان
#اذان
@haerishirazi
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸آرزوی بزرگان🔸
انسان زمانی که با خداوند ملاقات می کند باید بتواند سرش را بالا کند. خیلی از بزرگان آرزو داشتند در راه اسلام یک #سیلی بخورند اما این توفیق نصیبشان نشد. پدر بنده همیشه ناراحت بود که چرا ما یک سیلی، یا فحش در راه اسلام نخورده ایم.
(بیانات آیت الله حائری شیرازی در عیادت از طلبه ی ناهی از منکر، شهید علی خلیلی | ۱۳۹۲/۱۲/۷)
#سالروز_شهادت
#شهید_خلیلی
@haerishirazi
هدایت شده از 🇵🇸شیـوه تبلیـغ و بیـان🇵🇸
خطای راهبردی در تبلیغ
ما یک خطای راهبردی در تبلیغ داشتیم؛ «تبلیغ خطابی» به جای «زیست مشترک».
یعنی گزاره های دینی را دایما از شبکه های تلویزیون و منبر و ... مستقیما و مکررا بیان کردیم اما زیست مشترک یعنی همزیستی اخلاقی بلند مدت در زندگی روزمره در کنار مردم را فراموش کردیم.
شما الان تلویزیون را ببین...
سمت خدا، محفل، معلی، عمو روحانی، سخنرانی های صبحگاهی، شبکه قرآن
در کنار اعزام مبلغ
رادیو معارف
تریبون های نماز جمعه
و .....
(همه بیان دین به صورت لخت و مستقیم)
اما قدم زدن روزمره یک روحانی در محله و سلام کردن به کسبه، گاهی اثر دیگری دارد
سفری که به روسیه داشتم، یک امام جماعت سنی در بزرگترین مسجد سن پترزبورگ مارا به خود جلب کرد. اصالتا تاجیکی بود.
دوساعت با او بودیم. یک گزاره دینی بیان نکرد. فقط ادب و متانت و ناهار و ...
نهایتا او را به حرف اوردیم، گفت ایران سکولار می شود. گفتیم چرا؟ گفت «شما گزاره های دینی را دایما به مردم می گویید. اما پیامبر فقط روز جمعه خطبه ای داشت اما در طول هفته با مردم زندگی می کرد. »
نکته اش برای ما جالب بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فحش و فحاشی دختر بیحجاب به هیأت و هیأتیها جلوی هیأت
هدایت شده از راه سبز
مرحوم آیت الله شوشتری رحمهالله علیه:
«حتما دعای مجیر را در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ ماه مبارک رمضان، قبل از غروب آفتاب قرائت بفرمایید.»
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
✔️ کانال رسمی آیت الله عبدالقائم شوشتری
🆔 @gham_e_esheg
🏴
#آیت_الله_شوشتری
#ماه_مبارک_رمضان
#مجیر
🌱https://eitaa.com/rahesabz1402
هدایت شده از الهادی
* #ریاضت #نماز_شب #سحر #روزه #امام_حسین #شاکله
💠 راه زلالی جوهره انسان
🔻 چند چیز است که در زلال کردن جوهره انسان خیلی مؤثر است:
۱) مخالفت با نفس که آثار وضعی هم دارد، آن هم در همه ابعاد، خوراک و غیر خوراک. در وسائل الشیعه هم در سفارش به جهاد بانفس و جهاد اکبر روایات زیادی نقل شده است.
۲) نماز شب و بیداری سحر، که آثار وضعی دنیایی هم دارد و برای زلال کردن جوهره هم خیلی مؤثر است.
۳) روزه نیز بسیار مؤثر است.
۴) گریه بر حضرت اباعبداللّه علیه السلام خیلی زود اضافات را می سوزاند.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
#جهانگیرخان_قشقایی
🔸جهانگیرخان قشقایی (۱۲۴۳-۱۳۲۸ ق)، فیلسوف، حکیم، فقیه و عارف امامی قرن چهاردهم هجری قمری بود.
🔹وی از اهالی ایل قشقایی در اصفهان بود که در سن چهل سالگی وارد حوزه علمیه اصفهان شد و مراتب علمی را طی کرد و از علمای برجسته اصفهان شد.
🔸آیتالله جهانگیرخان قشقایی در علوم نقلی و عقلی، به ویژه در حکمت به مرحله کمال رسید و در مدرسه صدر به تدریس پرداخت.
🔹شاگردان فراوانی نزد او درس خواندند که شماری از آنان خود از فقها و علما و فلاسفه بزرگ شدند، از جمله آنان: حاج آقا رحیم ارباب، حاج آقاحسین طباطبایی بروجردی، میرزا حسین نائینی، آیتالله سید ابوالحسن اصفهانی و ... بودند.
مطالعه کامل مقاله👇👇👇
📥 wikifeqh.ir/جهانگیرخان_قشقایی
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
41.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸آیت الله حائری شیرازی🔸
💎 چرا خداوند به عمرم برکت داد؟
@haerishirazi
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز سقوط | چرا دیگر انگیزه عبادت نداریم؟
🔺️«قرار عاشقی»، برش هایی کوتاه از بیانات علامه مصباح یزدی(قدس سره) با موضوع اهمیتِ مناجات با خداوند متعالی
#سحر_چهاردهم
🌙 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از 🇵🇸شیـوه تبلیـغ و بیـان🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 مردم را به سمت خدا دعوت کردن کار سادهای نیست!
استادعلی صفائی حائری
عین صاد