حیات طیّبه | یوسف رستمی
🔰 #جوان_و_انتخاب_بزرگ۶ ✴️ #مشخصات_جوانان 🔹از آن چه عرض شد مي توان نتيجه گيري كرد كه «روحيه ی هر انس
🔰 #جوان_و_انتخاب_بزرگ۷
✴️ #انتخاب_بزرگ۱
🔹با توجه به این كه اگر كسی انتخاب هایش سطحی و زودگذر باشد، کودک است و جوان بايد انتخاب های بزرگ و عمیق داشته باشد و افق روح او آمادگی آن را دارد که حتی از دیوارهای محدود زندگی دنیایی عبور کند، می گوییم اگر یک جوان تمام انتخاب و آرزويش اين باشد كه بتواند در امور دنیایی موفق شود، آيا اين نوع انتخاب ها براي او يك انتخاب بزرگ است؟ آيا اين جوان، انتخابي مناسب جوانی اش كرده است و يا اين امور، در عين اين كه ممکن است ضروري باشند، كارهای بزرگی نيستند و او با انتخاب آن امور، انتخابی مناسب جوانی اش نكرده است؟
🔸آري! انتخابِ اموری که مربوط به زندگی در دنیا است مثل موفقیت در کنکور دانشگاه و کسب و کار و شغل، هيچ كدام در جای خود بد نيست، ولی اگر این امور به عنوان انتخاب بزرگ انسان به حساب آمد، انتخابی در شأن روح جوانی اش انجام نداده و حتماً توجّه خواهيد داشت كه اگر جوان، انتخابی مناسب با شأن جوانی اش نكرد، جوانی شكست خورده و مأيوس خواهد بود که خيلی زود اين شكست و يأس در زندگي اش و در اعمالش ظاهر می شود.
📚 جوان و انتخاب بزرگ
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
حیات طیّبه | یوسف رستمی
🔰 #تفسیر_موضوعی_قرآن_کریم ✴️ #خداشناسی۷۵ 💠 #حد_شناخت_حصولی_خدا۹ 💢 ارزيابي دلیل عقلی قائلین به امتن
🔰 #تفسیر_موضوعی_قرآن_کریم
✴️ #خداشناسی۷۶
💠 #حد_شناخت_حصولی_خدا۱۰
❇️ دلایل نقلی قائلین به امتناع شناخت خدا
🔸خداوند در آيه ديگري ميفرمايد: «سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يَصِفُونَ * إِلَّا عِبَادَ اللَّهِ الْمُخْلَصِين» (صافات:159ـ160)؛ «منزه است خدا از آنچه [مشركان] در وصف [او] ميآورند؛ مگر بندگان مخلَص خدا». در اينجا هرچند فاعلِ «يصفون» مشركاناند، استثنايي كه در آيه 160 آمده است، مجموعاً با آيه قبل، دلالت بر حصر ميكند. بنابر مفاد اين آيات، خداوند نهتنها از وصفي كه مشركان به او نسبت ميدهند منزه است، بلكه از هر وصفي ـ مگـر وصف بندگان مخلَص ـ منـزه است؛ ما نيز چون مخلَص (الذين اخلصهم الله لنفسه) نيستيم، اوصاف حقيقي خدا را نميفهميم.
🔹در برخي روايات نيز از قول امام باقر (عليه السلام) آمده است:« كلَّمَا مَيَّزْتُمُوهُ باَوْهامِكمْ في اَدقِّ معانيه، مَخلوق مثلكم مَرْدودٌ اِلَيْكمْ»؛ يعني «آنچه را شما در ذهن خود با دقيقترين معاني درباره خدا تصور ميكنيد، آفريدهاي مثل شماست و به شما بازميگردد و خدا از آن برتر است». از اين روايت نيز چنين نتيجه گرفتهاند كه ما نميتوانيم خدا را با عقل خود و با مفاهيم ذهني درك كنيم.
📚 خداشناسی در قرآن
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
🔰 #احادیث_موضوعی
💠 #جوان
💖 امام صادق علیه السلام:
«جوانان را دریاب، زیرا که آنان سریع تر به کارهای خیر روی میآورند».
📚 کافی، ج ۸، ص ۹۳.
💐 میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان مبارک 💐
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
حیات طیّبه | یوسف رستمی
🔰 #جوان_و_انتخاب_بزرگ۷ ✴️ #انتخاب_بزرگ۱ 🔹با توجه به این كه اگر كسی انتخاب هایش سطحی و زودگذر باشد،
🔰 #جوان_و_انتخاب_بزرگ۸
✴️ #انتخاب_بزرگ۲
🔹اگر انسان جوانی، امور دنیایی مثل قبول شدن در كنكور را انتخاب بزرگ خود بداند و هدف اصلي اش اين باشد كه به دانشگاه برود، معلوم است که وقتی به دانشگاه رفت بايد تعدادی واحد درسي بگيرد و بعد آن واحدها را در طول چند ترم بگذراند و بعد فارغ التحصيل شود و شغلي پيدا كند و بعد ازدواج كند و بچّه دار شود و بعد فرزندانش بزرگ شوند و آن ها را به مدرسه و دانشگاه بفرستد و شغلي براي آن ها پيدا كند، بعد پسرها را زن بدهد و دخترها را به خانه ی شوهر بفرستد. و بعد هم بميرد... حال آيا اين مسیر از ابتدا تا انتها، واقعاً يك انتخاب بزرگ براي زندگي است؟!
بحث بر سر اين است كه آيا ما حق داريم اموری چنين محدود را انتخاب بزرگ زندگي مان قرار دهيم؟! آيا اين انتخاب - در عین حال که ضروری است- انتخابِ بزرگ جوانان به حساب می آید؟! و اگر انسانِ جوانی انتخابِ بزرگ زندگی اش را چنين امور محدودی قرار بدهد، چه می شود؟
🔹عرض شد جوان كسی است كه انتخابی مطابق جوانی اش بكند، انتخاب هایی بزرگ و عمیق، وگرنه جوان نيست. اگر از جوان های شكست خورده بپرسيد: «چه آرزویی دارید؟»، جواب می دهند: «آرزویمان آن است که جايی كار می كرديم و حقوق نسبتاً خوبي به ما می دادند» همه ی آرزو و انتخابی که دنبال می کنند همین است، در حالي كه اين انتخاب، يك انتخاب محدود و انفعالی است در محدوده ی نیازهای مادیِ زندگی دنیایی. اين جوان با چنین انتخابی روحيه ی خود را کشته و خودش مسئول روحيه ی شكست خورده اش می باشد و وقتی به آرزویش رسید هیچ چیز برایش عوض نمی شود، همان روحیه و همان یأس و سرخوردگی را با خود دارد.
📚 جوان و انتخاب بزرگ
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
حیات طیّبه | یوسف رستمی
🔰 #تفسیر_موضوعی_قرآن_کریم ✴️ #خداشناسی۷۶ 💠 #حد_شناخت_حصولی_خدا۱۰ ❇️ دلایل نقلی قائلین به امتناع شنا
🔰 #تفسیر_موضوعی_قرآن_کریم
✴️ #خداشناسی۷۷
💠 #حد_شناخت_حصولی_خدا۱۱
❇️ دلایل نقلی قائلین به امتناع شناخت خدا
🔸براساس چنين آيات و رواياتي گفتهاند: اوصافي كه ما دربارهی خدا ميگوييم، هيچيك صفت واقعي خدا نيستند. خدا را نميتوان وصف كرد. تنها خود خدا و بندگان مخلَص، يعني كساني مانند پيامبران الهي ميتوانند صفات خدا را درك و او را وصف كنند؛ ولي ديگران كه از درك عظمت خداوند عاجزند، توان توصيف او را نيز ندارند.
💢 #ارزيابي_دلایل_نقلی۱
🔹استدلال به آيه شريفة «فَلاَ تَضْرِبُواْ لِلّهِ الأمْثَالَ إِنَّ اللّهَ يَعْلَمُ وأنتُمْ لاَ تَعْلَمُون» (نحل:74) تمام نيست؛ زيرا با توجه به سياق، آنچه در اين آيه از آن نهي شده، توصيف خداوند از راه تشبيه او به مخلوقاتش است؛ و اين نحوه توصيف، از موضوع بحث ما خارج است.
موضوع بحث ما توصيفي است كه همراه با تنزيه باشد؛ يعني ميتوانيم همهی اوصافي را كه كمالي براي ذاتاند، به خداوند نسبت دهيم و او را از جهات نقصي كه در اوصاف مخلوقات است، تنزيه كنيم.
📚 خداشناسی در قرآن
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐
🔰 #احکام 🚨 چهارشنبه سوری
🚒 سؤال: #چهارشنبه_سوری و شرکت در آن چه حکمی دارد؟
🚓 جواب: چهارشنبه سوری هیچ مبنای شرعی ندارد و اگر مستلزم #ضرر و #فساد یا موجب #ترویج_اعتقادات #باطل باشد، جایز نیست.
#خرافات #شرکت_در_چهارشنبه_سوری
@leader_ahkam
🌾🍀🌺🦋🌺🍀🌾
http://eitaa.com/joinchat/2739666977Ca2e48f9f4a
࿐🌸❒○ 🌼 ○❒🌸࿐