1_Doa16_j1_P1_Mahjoriyate_Mirase_Azime_Sahifeye_Kameleye_Sajadiye.mp3
3.74M
محجوريت ميراث عظيم
صحيفهى كاملهى سجاديه
١-شرح دعاى ١٦ صحيفه سجاديه،
جلسه اول ( بخش اول)
محمدعلى انصارى
زمان: ١٨:٤٢ حجم : ٣.٥ MB
#صحيفه_سجاديه
#دعاى16
@Hedayatnoor
47.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا حضرت محمد صلیالله علیه و آله
فقط پیامبر قوم عرب است؟
محمدعلی انصاری
زمان: ۱۰:۰۶ حجم: ۴۵ MB
#ترنم_وحی
#ویدئو
@Hedayatnoor
🔰۲۲۸-در قرآن کریم آمده است که خداوند عذاب سختی را بر قوم لوط که به گناه همجنسبازی آلوده بودند، نازل فرمود. چرا خدای متعال در دوران معاصر که حتی در بسیاری از کشورها همجنسبازی به شکل رسمی در حال اجراست عذابش را بر مردم این کشورها نازل نمیکند؟
🔹در پاسخ به این پرسش باید به نکته ای توجه داشت. به عذاب های زیر و رو کننده ای که قوم و حتی تمدنی را نابود می کند، عذاب استیصال می گویند. این عذاب هنگامی نازل می شود که در میان آن قوم و جماعت هیچ انسان باشرفی وجود نداشته باشد، یا اگر وجود دارد، در تنگنا و تعرض نامردان و گنهکاران قرار بگیرد و دیگر نتواند به انجام کارهای پسندیده ادامه دهد.
اما اگر «رجل رشید » و انسان های درستکاری که با فساد مخالفت کنند، در میان آن جمع باشند، هرچند تعدادشان کم و اندک باشد، خداوند به آبروی این افراد عذاب استیصال نمی فرستد و ساکنان آن شهر و دیار را نابود نمی سازد.
هم اکنون نیز در پلیدترین کشورهای دنیا که بدترین مراکز فساد و رذالت در آن وجود دارد، انسان های شایسته و پاکیزه ای هستند که بر ضد این گونه کارها برمی خیزند و زشتی و پلشتی این گونه فسادها را به همه گوشزد می کنند.
همان طور که در این شهرها انجمن هم جنس بازان وجود دارد، کلیسا و مسجد نیز وجود دارد و مؤمنان و متدینان برای عبادت خداوند در این اماکن مقدس گرد هم می آیند. دعا و تضرع و خشوع چنین بندگانی در پیشگاه خداوند مانع از آن می شود که عذاب استیصال بر سر مردم آن شهر آوار گردد و آن منطقه را به کلی نابود کند. البته عذاب های شخصی همچنان پابرجا است و خداوند گاه گاه با این گونه عذاب ها گنهکاران لجوج را گوشمالی می دهد.
▫️کتاب مشکاة، تفسیر قرآن کریم، ج۲۱،صص ،۴۵۱-۴۵۰.
#پرسشازمشکاة
#کتاب_مشکاة_جلد21
@Hedayatnoor
انسان برای کامیابی در هر کاری نیازمند دو عامل درونی و بیرونی است. عامل درونی، انگیزۀ والاست که انسان را به حرکت وا میدارد و عامل بیرونی هدف شناخته و روشنی است که انگیزه و توان انسان به سوی آن جهت داده میشود. انگیزه، امری احساسی، عاطفی و هیجانی است؛ درمقابل، هدف گذاری امری شناختی است. پس در انجام هر عمل، دو نیروی عقل و عاطفه دست به دست هم میدهند تا آدمی را به مراد و مطلوب خویش برسانند. اگر یکی از این دو عامل باشد و دیگری نه، انسان از رسیدن به موفقیت بازمیماند.
چنانچه کسی انگیزهای عمیق داشته باشد، ولی هدف درستی پیش رویش نباشد، استعداد و قوّت و توانمندیاش هرز می رود، نیرو و انگیزهاش سرگردان رها میشود، و هم خود او آسیب میبیند و هم به جامعه ضرر میرساند. درمقابل، اگر انسان هدفی دقیق و مشخص در زندگی داشته باشد، اما انگیزهای برای حرکت به سوی آن در دلش نباشد، باز هم موفق نیست و به شاهد مقصود دست نمییابد.
▫️کتاب شکوه نیایش، شرح صحیفه سجادیه، ج۵، ص ۲۶۷.
#لحظۀخوش
#شکوه_نیایش_جلد۵
@Hedayatnoor