📕 اسم کتاب: شکوه نیایش، جلد هفتم (شرح ترتیبی صحیفه سجادیه)
🔸 شرح دعای سی و دوم تا چهل و یکم
✍نویسنده: محمدعلی انصاری
📚 انتشارات: بیان هدایت نور
📖 #دعا از ژرفای روح انسان برمیخيزد و عجين با #عرفان و شکستهبالی است و عواطف خفته را بيدار میکند؛ همچنين حلقۀ واسطی ميان انسان و خداوند است.
افزون بر آن، روش تعليمیِ نابی است که آيين زندگیِ آرمانی و آداب پسنديدۀ اخلاقی را ارائه میدهد.
✍️برخی مطالب مطرح شده در این کتاب به شرح زیر است:
چهار حوزه جهل انسان، خطر گناهان صغیره، دو راهکار مصون ماندن از شر شیطان، راهکار اصلاح عمر گذشته، ماهیت ظلمانی آتش دوزخ، زمان استخاره و جایگاه صحیح آن، شکر امام بر ندادهها و نداشتهها، سطوح سه گانه هدایت الهی، حقوق سیگانه مسلمانان در کلام نبوی(ص)، آرزوی پسندیده و آرزوی ناپسند و...
🌱 مشخصات ظاهری کتاب؛
جلد : گالینگور همراه با کاور
ابعاد: وزیری
تعداد صفحات ۸۳۶ صفحه
قیمت : ۴۴۵۰۰۰ تومان
برای تهیه این کتاب میتوانید به سایت
shop.hedayatnoor.com
مراجعه و یا با نمایندگیهای فروش تماس بگیرید.
@Hedayatnoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین راهکار کمک اقتصادی به مؤمنان
محمدعلی انصاری
زمان: ۱:۰۴ حجم: ۴.۱ MB
#ویدئو
#ترنم_وحی
@Hedayatnoor
🔰۲۵۷- ما انسانها گاه مرتکب گناه میشویم و به این خیال دلخوش میکنیم که بعد از آن توبه خواهیم کرد و خداوند هم توبهپذیر است؛ به چه دلایلی، این ادعا نادرست است؟
🔹دلیل اول: هیچ انسانی نمیتواند به فردای خود اعتماد داشته باشد و یقین بداند که تا فردا زنده است و میتواند عمل نادرست خود را جبران کند. بنابراین عقلانی نیست که کسی به خاطر اینکه میخواهد در آینده گناهش را جبران کند، امروز دست به گناه بزند، زیرا ممکن است امروز دست به گناه بزند و پروندۀ اعمال خود را سیاه کند، اما مرگ به سراغش بیاید و فرصت جبران گناه را از او بگیرد. در این صورت جان دادن بسیار سخت و سنگین میشود.
دلیل دوم: گناه به هر شکلی که رخ دهد، روح و روان انسان گناهکار را دچار تیرگی میکند و هنگامی که این تیرگیها بر روی هم انباشته شود، تمام جان انسان تیره و تار میگردد و جلا و صفای روح از بین میرود.
دلیل سوم: کسی که عالمانه و عامدانه گناهی مرتکب میشود و میگوید فردا توبه خواهم کرد، باید بداند که چنین توبهای مسخره کردن خداوند است و در روایات معصومان علیهالسلام از این افراد با عبارت «كَالْمُسْتَهْزِئِ برَِبِّهِ» (مانند استهزاءکننده به پروردگارش) یاد شده است.
▫️کتاب مشکاة، تفسیر قرآن کریم، ج۲۲،صص ۱۵۹-۱۵۶.
#پرسشازمشکاة
#کتاب_مشکاة_جلد22
@Hedayatnoor
همۀ انسانها اسرار مگویی در دل دارند که آشکار شدنش را نمیپسندند و خوش میدارند که این اسرار در صندوقچۀ دل محفوظ بماند. در عین حال، از آنجا که انسان موجودی انسپذیر است، رازی که در دل نهفته او را میآزارد و دوست میدارد محرم و مونس و امینی را در کنار داشته باشد تا اسرار دل خود را با او در میان نهد. در میان نهادن اسرار دل با فردی محرم و مطمئن، دل را سبک میکند؛ از همین رو هر فردی به دنبال آن است تا فردی امین را بیابد و راز خود را در سینۀ او به امانت بگذارد. به فرمودۀ معصوم، دل انسانهای آزاده، گنجینۀ اسرار دیگران است:
«قُلُوبُ الأَحْرَارِ قُبُورُ الأَسْرَارِ».
دلهای آزادگان، قبرهای رازهاست.
هنگامی که کسی راز دل خود را با دیگری در میان نهد، وظیفهای مهم بر دوش محرم راز قرار میگیرد. امانتداری که به فرمودۀ قرآن از ویژگیهای انسان مؤمن است، یکی از مصداقهایش، حفظ اسرار دیگران است. انسان مؤمن با تمام وجود به حفظ اماناتش پایبند است، چه این امانت، اخلاقی باشد، چه مالی و چه سرّی از اسرار مردم.
▫️کتاب شکوه نیایش، شرح صحیفه سجادیه، ج۶، صص ۴۹-۴۸.
#لحظۀخوش
#شکوه_نیایش_جلد۶
@Hedayatnoor
97-Momenon.A55.P2.Amele Tafakhore Ensanha Dar Tole Tarikh.mp3
4.36M
عامل تفاخر انسان ها در طول تاريخ
٩٧-سوره مباركه مؤمنون جلسه ٢٦
آيه ٥٥ (بخش دوم)
محمدعلى انصارى
زمان: ١٨:٠٤ حجم: ٤.١ MB
#تفسیرقرآن
#مومنون
@Hedayatnoor