هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 محمد البخیتی استاندار ذمار و عضو دفتر سیاسی انصارالله: امروز مردم جهان با علاقه نظاره گر جنگ ویژهای هستند که در آن هیچگونه شکی در شناسایی حق و باطل وجود ندارد،
🔻 زیرا هدف یکی از طرفین آن از جمله یمن، توقف جنایات نسل کشی در غزه است. در حالی که هدف طرف مقابل حمایت و حفاظت از عاملان این جنایت است که توسط آمریکا و انگلیس نمایندگی می شود.
🔻 بنابراین، هر فردی در این دنیا با دو انتخاب مواجه است و انتخاب سومی وجود ندارد. یا باید در کنار قربانیان نسل کشی بایستید یا در کنار عاملان آن بایستید، شما با کدام طرف هستید؟
@StrategicNews_ir
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
ایران۱۳۰۲:
کشوری آشفته، پر از هرج و مرج، همچنان درگیر عوارض قحطی و وبای پس از جنگ جهانی، بدون اثرگذاری در نظم منطقه ای
ایران۱۳۵۲:
در اوج درآمد نفتی، خریدار میلیاردها دلار تسلیحات نظامی از امریکا، ظاهرا دارای ارتش قوی اما حتی یک موشک هم ندارد
ایران۱۴۰۲:
قدرت بلامنازع منطقه، صادرکننده پهپاد به ابرقدرتهای دنیا، جزو چند کشور تعیین کننده نظم منطقه و بخشهایی از جهان، دارای پیشرفته ترین موشکهای دنیا.
#اربیل
@Sabeti ✅
بارها در کلاسهای «استراتژی برای کودکان» برای بچههای دوره ابتدایی مفهوم قدرت نرم و تمایز آن از قدرت سخت و نیمهسخت را تدریس کردهام و تأکید کردهام که قدرت نرم بسیار مهمتر و حیاتیتر از آن دو قدرت دیگر است.
کاش میشد یک بار این موضوع ساده و در عین حال پیچیده را برای مسئولین با انیمیشن مربی اژدها تدریس کنم:
اگر برترین موشکها، ناوها، زیردریاییها، پهپادها و... را داشته باشی و سلطان جنگ سخت باشی،
اگر صبح تا شب در دولت و مجلس برای بهبود وضعیت معیشت جامعه و رونق تولید و کسب و کار بدوی و تلاش کنی و حتی این تلاشت هم موثر باشد و سطح رفاه را در جامعه افزایش بدهی،
اما در ایمان جامعه، فضای اجتماعی و سبک زندگی مردم مدام در حال عقبنشینی و وادادن باشی، به هر بهانهای؛ قطعاً به سمت نامطلوبی در حال حرکت هستی...
امروز جهاد تبیین به نظر من همین است، بیدار کردن مسئولین و مردم نسبت به این خطر؛ خطر زوال و کمرنگ شدن ایمان دینی در جامعه.
«کوتاه آمدن از ایمان جامعه موجب دفع حداکثری است نه جذب!» تلاش کنیم این جمله را بفهمانیم.
مصداقهای به روز میخواهید برای فهم تخریب ایمان دینی در جامعه؟
دمیدن در مخدری به نام فوتبال، بیتوجهی مسئولین به از دست رفتن حجاب، سلبریتیگرایی به بهانه جذب، ورزشگاه رفتن دختران، تلاش معاون امور زنان دولت برای گواهینامه موتورسیکلت زنان، دانشگاهگرایی و ...
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
❌ غربگرایی نظری یا غربزدگی عملی!
💢 شاید آن روز که امام این سخن را فرمود خیلی قابل فهم برای جامعهی انقلابی نبود. اما امروز که در آستانه جشن ۴۵ سالگی این شجره طیبه هستیم، آن را با گوشت و پوست و استخوان درک میکنیم. شاید آن روز فکر میکردند که تربیتیافتگان غرب افرادی بیدین و کرواتی هستند و میشود راحت تشخیصشان داد و در مقابلشان جبهه گرفت. اما امروز در سال ۱۴۰۲ در دولت و مجلس انقلابی، در دانشگاهها و سازمانها، افرادی ریشو و تسبیح به دست که اهل نماز و روزه و زیارت هستند اما تربیتیافته فکری مغربزمیناند و به تعبیر رهبر انقلاب شاگردان علوم انسانی ذاتاً مسموم هستند، ما را متوجه پدیده خطرناک غربگرایی نظری کردهاند که میلیونها بار خطرناکتر غربزدگیِ عملی عدهای از مردم در نوع پوشش و روابط اجتماعی و... است.
♨️ وضعیت امروز کف میدان در زدوده شدن حجاب و حیا و ششلول بستن فواحش در کف خیابان نتیجه فکر و تدبیر این جماعت «متدین غربگرا» است. کسانی که دینشان فراتر از دیوار اتاقشان نمیرود.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
هدایت شده از اخبار استراتژیک
✍ هوالحکیم
💢 اندیشکده یقین در هفته نخست اسفند ۱۴٠۲، به مناسبت روز "نقشه خدا و هندسه الهی" برگزار می کند:
🔻 سومین جشنواره فکر فجر
#نقشه_خدا
#هندسه_الهی
@StrategicNews_ir
💢 مدرنیته خدا و معنویت را از انسان گرفت و به او گفت در همین دنیا نهایت لذت را ببر چون عقبایی وجود ندارد!
🔻و همچنان این نگاه متوهمانه و احمقانه بر دانشگاههای ما در علوم انسانی حاکم است!
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
🔻فوتبال علاوه بر افیون تودهها به افیون نخبگان و حزباللهیها تبدیل شده
✅ رهبر انقلاب: شتابدهندههای انقلاب و خواص تحت تاثیر جو نیستند.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
هدایت شده از | معماری هجری |
معماری، ظرفی برای حیات طیبه یا حیات خبیثه؟!
🔸حکمت معماری از منظر اسلامی، ظرفیت شکل حیات انسان است. این انسان کیست و چه غایتی دارد؟ قرآن به ما میگوید غایت تو عبودیت است (ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون). حال برای رسیدن به این غایت که سبک زندگی مبتنی بر آن همان حیات طیبه است، چه ظرفی (محیط کالبدی یا معماری) نیاز دارد؟ اسلام یکی از مفاهیمی که به ما در این مسیر توصیه میکند دار واسعه است. توضیح آن بسیار رفته که چگونه خانهی تنگ و کوچک سبب سخت شدن دینداری، از بین رفتن حرایم، افسردگی و... میشود.
🔸حال لیبرالهای ایرانی، پیروان راستین انسان فاسدی به نام هربرت اسپنسر، برای ما استدلال میآورند که خانه کوچک خیلی هم خوب است. همانطور که اسپنسر مبتنی بر داروینیسم میگفت حق ندارید در قانون طبیعت دخالت کنید و برای فقرا دل بسوزانید، داروینیستهای ایرانی هم میگویند اجازه بدهید طبیعتِ جامعه مسیر خودش را برود و آنکه نمیتواند، در همان قبر خودش زندگی کند!
🔸اروپاییها هم از این وضعیت راضی هستند و احساس بدبختی نمیکنند! این آمارهای بالای افسردگی، اضطراب و خودکشی هم ربطی به این موضوع ندارد و مشکل شخصی مردم است!!
🔸زندگی برای جریان مدرنیست در ایران اساساً همان حیات خبیثهای است که مدرنیته برای بشریت ساخته است و همانی است که کشورهای مثلاً توسعهیافته آن را دنبال میکنند و ما هم باید به این حیات خبیثه تن بدهیم!
🏙 معماری هجری
@MemariHejri_ir
هدایت شده از دولت اسلام | ابراهیم نوروزی
دموکراسیبازی (۲)
منتخب آنها، مصطفای ما
🔸 از آغاز غیبت کبری تا کنون، بر طبق شواهد و اسناد تاریخی، ۶۱ مرجع عام، زعامت شیعیان جهان را برعهده داشتهاند. قبل از امام خامنهای و امام خمینی، پنجاه و نهمین زعیم شیعه، آیتالله بروجردی است. از شیوه انتخاب افراد این لیست شصت و یک نفره تا قبل از آیتالله بروجردی اطلاع خاصی در دسترس نیست ولی در آنچه در مورد ایشان نقل شده است نکته بسیار مهمی وجود دارد و آن اینکه آیتالله بروجردی بعد از بازگشت از نجف به قم نمیروند و در بروجرد ساکن میشوند تا اینکه سالها بعد از وفات شیخ عبدالکریم حائری (بزرگ حوزه قم) و سید ابوالحسن اصفهانی ( زعیم شیعه آن دوران)، پس از اصرار چندین ساله مردم و علمای بزرگ قم با اکراه حاضر میشوند به آنجا عزیمت کنند و عهدهدار این مسئولیت بزرگ شوند.
🔸 حال این فرایند انتخاب را مقایسه کنیم با آنچه ما در این سالها خواستهایم مطابق با قواعد دموکراسی غربی در انتخاباتهای مختلف حتی انتخابات مجلس خبرگان اجرا کنیم.
🔸 از سال ۱۳۶۲ که نخستین دوره مجلس خبرگان رهبری تشکیل شد تا ۱۴۰۲ که در آستانه انتخابات ششمین دوره آن هستیم ۴۰ سال میگذرد. چهل سالگی دوران پختگی و کامل شدن است، لذا توقع این است که این نهاد و فرایند انتخاب اعضای آن نیز بعد از چهل سال به یک پختگی نسبی رسیده باشد اما هرچه از تأسیس این نهاد مهم گذشته است، فرایند انتخاب اعضای آن ، بیشتر به انتخابات مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا با همه جناحبازیهای سیاسی و زد و بندهای اقتصادی و رزومهبازیهای رایجشان شبیه است تا انتخاب عدهای عالم و مجتهد پا به سن گذاشته و وفادار به انقلاب که وظیفه خطیر و حساس انتخاب رهبر را به عهده دارند.
🔸 پختگی فرایند انتخاب اعضای مجلس خبرگان در این است که این افراد از بین علمای شاخص و برجسته هر قوم و دیاری، مطابق با سنت الهی #اصطفی شوند نه به سبک دموکراسی غربی #انتخاب.
🔹 در انتخاب، فرد (نامزد انتخابات) باید خود را به مردم #عرضه کند، اما در اصطفی فرد از طرف مردم مورد #تقاضا قرار میگیرد (یا به عبارتی دیگر در انتخاب، فرد باید به مردم روی آورد اما در اصطفی مردم به فرد روی میآورند.)
🔹 در انتخاب، فرد باید برای برگزیده شدن با دیگران #رقابت کند، اما در اصطفی فرد شخصا تمایلی به قبول مسئولیت ندارد و لذا اصلاً رقابت بیمعناست.
🔹در انتخاب، رضایت #مردم (و تمایلاتشان) مهم است اما در اصطفی رضایت #خدا.
🔹 در انتخاب، #آینده مهم است و وعدههای فرد، اما در اصطفی #عاقبت مهم است و کارنامه فرد.
🔸 اگر مصطفی شدن افراد برای مجالس و شوراهای مختلف محلی و ملی از جمله مجلس شورای اسلامی خیلی از واقعیات فعلی ما فاصله دارد اما حداقل برای مجلس خبرگان رهبری میتوان به آن فکر کرد.
@Ebrahim_Nowrouzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️این شیعهی مدرنیته، جمهوری اسلامی را به سبب مبنای قرآنیاش که بر اساس حق و باطل و با منطق توحیدی عمل میکند، غیرعقلانی میداند. این سخنان در صدا و سیمای جمهوری اسلامی زده میشود!
ریشوهای علوم انسانی خوانده به بهانه گفتکو و شنیدن حرف مخالف پای هر اوباشی را به صدا و سیما باز میکنند.
⭕️ این مهملات برای عصر به اصطلاح روشنگری و قرن هجدهم و نوزدهم بود که غرب را توهم عقلانیت گرفته بود و ذهن خود را عقل کل میدانست. اما امروز خود غربیها با احتیاط مدرنیته را نماینده عقلانیت میدانند، اینطور که این مقلدین دسته چندم، آن را مساوی با عقلانیت میدانند.
⭕️ اما عقل از نگاه این ضبط صوتهایی که صرفاً حرف اساتید غربی خود را غرغره میکنند چیست و چگونه کلمه عمیق عقل و تعقل قرآنی سخیف شده است؟
عقل در مدرنیته به استدلال فروکاسته شد و راسیونالیسم را در ایران به عقلگرایی ترجمه کردند، در حالی که عقل از منظر قرآن و روایات بسیار عمیقتر و ارزشمندتر از آن است که به پیامآوران مدرنیته، اراذلی مانند جان لاک، دکارت، اسپنسر، آگوست کنت و... داده شود. عقل قرآنی نتیجه تقواست و به همین دلیل این جوجه مدرنیستها هیچگاه آن را نمیفهمند. دوگانههای توحیدی مانند حق و باطل مبتنی بر عقل قرآنی فهم میشوند.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
💢 حدود نیمی از فرزندانی که در جامعهی اروپایی متولد میشوند، خارج از ازدواج هستند، یعنی به تعبیر دینی فرزند زنا هستند.
💢 این وضعیت جامعهی اروپا بیش از هر چیز نتیجه علوم انسانی مدرن است. علومی که به بشر گفت تو خود، مبنا و اساس این دنیا هستی و همه چیز با تو تعریف میشود و هیچ قید و بندی نباید از بیرون بر تو اعمال شود. لذا اصل اساسی لسهفر دال مرکزی علوم انسانی مدرن است که به بشر میگوید همه چیز برای تو مباح است و هرکاری دلت میخواهد بکن!
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
⭕️ عرصه را برای سبک زندگی مهاجم و بیهویت تنگ کنید
🔻چند سالی است که اگر در خیابانها قدم بزنید دیدهاید که یک عنوان جدید به کاربریهای تجاری اضافه شده است: پت شاپ یا فروشگاه حیوانات (غالبا سگ). همچنین درمانگاههایی که انواع عملهای جراحی زیبایی و غیرزیبایی برای سگها انجام میدهند!
🔻اما چرا باید این همه پت شاپ در تهران و دیگر شهرها ظاهر شوند؟ آیا نهادهای متولی که مجوز این فروشگاهها را صادر میکنند متوجه هستند سبب ترویج چه چیزی میشوند؟ اگر یک مغازهی مشروبفروشی شروع به فعالیت کند به سرعت با آن برخورد میشود و همه روی آن حساساند، اما چرا دربارهی این همه پتشاپ حساسیتی وجود ندارد و راحت مجوز میگیرند؟!
🔻مجوز دادن به این فروشگاهها و بیشتر شدنشان معنی مشخصی دارد: ترویج سبک زندگی با سگها که خود مدخل ورودی است به یک سبک زندگی باطل و ولنگار. کسی که با سگ زندگی میکند طبیعتاً نماز نمیتواند بخواند و نجاست به همه جای خانهاش وارد میشود (به روایات نهی نگهداری سگ در خانه مراجعه نمایید).
🔻البته سگ مخلوق خداست و حیوان با وفایی است، اما هر چیز درجای خودش. فردا ممکن است در یک نحله فکری خر را هم وارد فضای خانه کنند و بگویند ما طرفدار حقوق خرها هستیم! مهم این است که ما خر نشویم و دنبال آنها راه نیفتیم.
✅ «لا اله» «الا الله» را باید کامل بگوییم. نمیشود دغدغه سبک زندگی دینی و عقلانی را داشته باشیم اما اجازه دهیم هر باطلی در جامعه ترویج شود. کسی که پیگیر «سبک زندگی سگی» است نباید راحت به این سبک زندگی دسترسی داشته باشد آن هم در جامعهی دینی. نباید هر وقت اراده کرد برود سر کوچه و وسایل و غذاهای مورد نیاز سگش را بخرد و در خیابان بغلی درمانگاه حیوانات خانگی در دسترسش باشد! همانطور که معتاد نباید راحت به مواد مخدر دسترسی داشته باشد، فهمیدن این دشوار است؟
🏙 معماری هجری
@MemariHejri_ir
هدایت شده از صفحه شخصی مهدی تابنده
صفحه رسمی مهدی تابنده
نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس
حوزه انتخابیه اراک، کمیجان، خنداب
کد ۱۵۶
دانشجوی دکتری تاریخ معاصر
استاد دانشگاه و پژوهشگر
#برای_ایرانی_آباد
ویراستی
https://virasty.com/Mahdi_Tabande
ایتا
@mahdi_tabande_channel
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
حاج آقا تازه امروز از سمنان برگشتند قم و عصر فرمودند که دوستان بیایند و بنشینیم، ببینیم در قم به چه کسی رای بدهیم یا اگر حجت تمام شد از کسی حمایت رسمی کنیم یا به کسی در این ساعات پایانی کمک کنیم.
گفتگوی مفصلی در گرفت. سوال اول این بود که چه کسی جا دارد که به مجلس بروند؟
اولویت حاج آقا این بود که در این مجلس و این دوره باید کسانی در مجلس باشند که بتوانند تفاوت #پیشرفت_ایرانی_اسلامی و #توسعه_مدرن را در موضوعات کشور تصور کنند و برای حرکت جامعه به سمت پیشرفت، کار ملی و تقنینی درست و پرمایه انجام دهند.
از کاندیداها، گفتمان هایشان، تمایل مردم شهر به آنها و خلاصه همه چیز حرف به میان آمد اما دست آخر، حاج اقا فقط گرایش داشتند که از آقای #دکتر_منان_رئیسی بخاطر اینکه بر یک نکته واضح و مشخص و دارای افق روشن در اختلاف بین توسعه و پیشرفت دست گذاشته است، حمایت کنند و افسوس خوردند که چرا حتی به اندازه سه موضوع، که ظرفیت نمایندگان قم است، ما حرف مشخص و آماده نداشتیم که از آنها حمایت کنیم.
بعد از تک تک ما پرسیدند که به چه کسی رای می دهید، اما خودشان انگیزه ای برای مداخله در رقابت کاندیداهای خوب قمی، بیشتر از این #ماموریت_گفتمانی که عرض شد نداشتند.
بنده هم اجازه گرفتم که این موضع ایشان را منتشر کنم، فرمودند که عیبی ندارد، اما قید کنید که ما قصد دخالت در کار سیاسی نیروهایی که الان در حال زحمت کشیدن در میدان هستند را نداریم و لذا فقط به همان اندازه ای که به ماموریت گفتمانی خودمان مربوط است، در این #رقابت نقش ایفا می کنیم و بس.
🆔 @social_theory
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 یکی از ویژگیهای نماینده طراز 🗳
💬 استاد حسن عباسی
📥 دریافت با حجم کمتر
@Hasanabbasi_students
قالیباف مدیر فعالیه
زیاد کار میکنه، پرحجم کار میکنه
اما این کار معطوف به پیشرفت نیست، بلکه در پارادایم توسعه است.
پارادایم توسعه در نهایت، زندگی دینی و حیات طیبه ازش درنمیاد.
با اون حجم و سرعت زیاد تهران رو ساخت، اما چه سبکی از زندگی در تهران غالب شد؟!
این دلیل اصلی برای رأی ندادن به قالیباف هست و ولنگاری خانوادش در درجه بعد قرار میگیره.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢من اگه جای نهادهای امنیتی بودم این مزلفها رو، که خودشون اینجوری فیلم منتشر میکنن علنی، سر و ته میکردم و در نطفه خفشون میکردم.
💢اگه یه مغز درست اطلاعاتی و امنیتی داشته باشیم میفهمه این خرابکاریهای اجتماعی هزاران برابر برای امنیت ملی ما خطرناکتر از کومله و پژاک و... است.
❌ اف بر اون رویکرد احمقانهای که فکر میکنه با ول کردن جامعه میتونه رضایت اجتماعی تولید کنه.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
46.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 طرح تبدیل روستاها به محل بومگردی برای اهداف توریستی، حتماً در بلندمدت به تخریب فرهنگی و اقتصادی روستاها منجر میشود.
🔻تبدیل اقتصاد روستا از تولید به خدمات
🔻تخریب فرهنگ روستا بوسیله فرهنگ نامناسب و مهاجم گردشکران
#بومگردی #توریسم #مهاجرت_معکوس
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
💢 تسنیم و فرهیختگان و جوان و محمود رضوی و جلیل محبی و ... هر چی بپرن به مخالفان سیاستها و رفتارهای قالیباف، اسمش اختلافافکنی نیست!
شکر خدا که مردم با رأیشون صدای سیلی خدا رو منعکس کردن.
💢 البته جالب قضیه اینجاست که طبقه متوسط و معارض با دین به این دعواها میخندن.
زبان حالشون اینه: شما که هر کدوم بیاین برای ما کار میکنین، پس دعوا نکنید، یه دور یه دور عوض کنید باهم!
💢 انشاءالله که رسایی و ثابتی و امثالهم بفهمن و بتونن خلاف این مشی فعالیت کنن...
به امثال قالیباف که امیدی نیست
اگه هاشمی رو پدر بورژوازی ایرانی بدونیم (به نقل از محسن هاشمی)، قالیباف رو باید خادم این طبقه شهرنشین بشناسیم.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 شهرسازی اسلامی از رویکرد اجتماعمدار
💢 چرا تهران هر روز بیشتر ظاهری غیردینی به خود میگیرد؟ چطور از طریق توجه به گروههای اجتماعی مختلف شهر دینی یا غیردینی میشود؟ شهرسازی چه نقشی در این میان بازی میکند؟
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
💢 بعد از فتنه ۱۴۰۱، قطعاً مهمترین مسأله کشور مقابله با کشف حجاب و شهوانی شدن فضای جامعه است. اگر امروز در مقابل نفسانی شدن فضای عمومی نایستیم، جامعه به سمتی خواهد رفت که همه آن اصلاحات بنیادینی که باید در اقتصاد، شهرسازی، آموزش و پرورش، فرهنگ، سیاست و... رخ دهد، به محاق میروند.
💢 البته که درونی شدن امر حجاب در جامعه و نهادینه شدن آن در بلندمدت، وابسته به آن انقلابهای بنیادین است.
در فضای نفسانی و شهوانی هیچ تحولی به سمت آرمانهای انقلاب اسلامی رخ نخواهد داد.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 سخنان تکان دهنده ماموستای اهل تسنن در رابطه با بی حجابی در جامعه...
🔹 این روزها که متاسفانه برخی علما و روحانیت ما به اختلال محاسباتی گرفتار شده اند و گمان میکنند تبیین و روشنگری در امر حجاب بازی در پازل دشمن و باعث دو قطبی شدن جامعه میشود و میدان را برای تاخت و تاز شبکه های جاسوسی دشمن باز گذاشته اند و سکوت کرده اند، مجبوریم سراغ برخی علمای با غیرت اهل سنت برویم شاید بتوانیم جامعه را متوجه این فتنه بزرگ کنیم.
@Hasanabbasi_students