هدایت شده از کونگ فو
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥋 بدل کاری
🧓 هارولد لوید و باسترکیتون
بازیگر و #بدل_کار فیلم های قدیمی هستن که جکی چان بعضی از حرکت های فیلم های خودش و از #بدل کاری این دو نفر کپی کرده است.
در ضمن، این دو نفر از تأثیر گذارترین افراد روی #جکی_چان هستند. ☯
#سینمای_رزمی
@KongFoo
هدایت شده از موی تای
ورزش موی تای چیست؟
ورزش موی تای (Muay Thai) به مشتزنی تایلندی گفته می شود این ورزش به همین دلیل تایبوکس نیز گفته میشود. موی به معنی مبارزه و تای نیز یعنی تایلند بوده و این رشتهٔ ورزشی دارای قدمتی بیش از ۲۰۰۰ سال در کشورهای تایلند و میانمار و کامبوج و مالزی میباشد.
مویتای ورزش ملی تایلند و یکی از مهمترین سمبلهای فرهنگی این کشور است روز ۱۷ مارس در این کشور روز مویتای نامیده شدهاست. مویتای یکی از سبکهای آزاد ورزشهای رزمی است مبارزات آن به صورت فول کنتاکت و در رینگ برگزار میشود
و به همین دلیل از مویتای به عنوان یک رشته خشن و سخت رزمی در دنیا یاد میشود. تکنیکهای مشت در مویتای شباهت زیادی به بوکس غربی دارند و وجود فنون گلاویزی این رشته را به کیک بوکسینگ و ساندا نزدیک ساختهاست.
به دلیل این شباهتها بسیاری از ورزشکاران مویتای در مسابقات کیک بوکسینگ و هنرهای رزمی ترکیبی و ساندا نیز شرکت میکنند.
افسانه موی تای
در سال ۱۷۶۷، وقتی که شهر به علت بی کفایتی فرمانروایان آن رو نابودی میرفت، ارتش مهاجم برمه یک گروه از ساکنان را محاصره کرده و به اسارت گرفتند، در میان اسرا تعداد زیادی از موی تای کاران نیز وجود داشتند که توسط مردان برمه ای گونگ سوکی پرا نای KonG SuKi Phra Nai گروه (پوسام تون) Pho sam Ton در شهر اونگوآ، بازداشت شده بودند.
در سال ۱۷۷۴ در شهر رانگون برمه، لرد حانگرا پادشاه برمه تصمیم گرفت برای یاد بودا جشنی به مدت هفت شبانه روز بر پا کند. همچنین مسابقه بوکسی بین موی تای کاران تایلندی و برمه ای ترتیب داد که جایزه اش یک هدیه سلطنتی بود.
یکی از برنامههای جشن نمایش کمدی محلی بود که لیکای نامیده میشد مسابقه شمشیر بازی نیز در نظر نیز گرفته شده بود رینگ بوکس در مقابل تخت پادشاه بر پا شده بود. در طول روز اول جشن یک بوکسور برمه ای برای نشان دادن علاقه و احترام خود به پادشاه بر یک موی تای کار تایلندی پیروز شد. داور مسابقه هنگامی که موی تای کار تایلندی وارد رینگ شد او را با نام (نای خانوم توم) Nai Khanom Tom معرفی کرد یک بوکسور مشهور و نیرومند اهل آیوتایا، تماشاچیها یک مبارز قوی تیره پوست را مشاهده کردند در بین تماشاچیهای برمه ای یک گروه از بردههای تایلندی بودند که به هم نگاه میکردند و برای او هورا میکشیدند به محض اینکه او با مبارزی روبرو میشد در برابر او شروع به رقص میکردند که باعث حیرت تماشاچیهای برمه ای میشد.
داور بعد توضیح داد که این رقص نوعی رسم سنتی است که مبارز برای احترام به مربی خود آن را اجرا میکند. هنگامی که علامت شروع مسابقه به صدا درآمد نای خانوم توم به سوی حریف خود حمله کرد و با مشت و ضربات آرنج به سینه او میکوبید تا زمانی که او برزمین افتاد داور به خاطر اینکه حریف او هنوز به خاطر رقص سنتی تایلندی مبهوت بود او را برنده اعلام نکرد به همین دلیل او مجبور شد تا با نه بوکسور برمه ای دیگر مبارزه کند این تصمیم سایر بوکسورهای برمه ای را واداشت تا داوطلبانه با نای خانوم توم برای شکست او اقدام کنند.
نای خانوم توم قبول کرد تا برای حفظ اعتبار بوکس تایلندی با سایر بوکسورهای برمه ای مبارزه کند آخرین حریف او یک استاد بوکس بود که در واقع برای تماشای فستیوال به این شهر آمده بود و بنابراین او داوطلبانه اقدام به مبارزه کرد اما خیلی زود به وسیله ضربات مشت و آرنج (نای خانوم توم) از پا درآمد به طوری که دیگر کسی جرات نکرد با او مبارزه کند.
سرانجام پادشاه مانگرا که خیلی مجذوب مبارزه او شد بود. او را با هدایای مختلف به کشورش تایلند بازگردانید. در تاریخ از او به عنوان اولین موی تای کار تایلندی یاد میشد که توانست با افتخار بوکس تایلندی را معروف کند و به آن در خارج از مرزهای تایلند اعتبار و شهرت ببخشد طوریکه این داستان تا به امروز در تاریخ کشور برمه حفظ شدهاست.
@Muay_Thai_martial_king1
هدایت شده از موی تای
هنگامیکه نای خانوم توم قبل از پادشاه مانگرا توانست برنه مبارز برمه ای غلبه کند پادشاه پر از احساس تحسین و احترام نسبت به او بود و میگفت که این نوع مبارزه و ورزش با خون تایلندیها آمیختهاست حتی اگر بدون اسلحه و با دست خالی و به تنهایی میتوانند حریفان خود را شکست دهند و استعداد آنها نیز جادویست؛ بنابراین اعتبار و شهرت موی تای بدین گونه به وجود آمد.
هیچ بوکس دیگری مانند بوکس تایلندی وجود ندارد.
زانوها، پاها، آرنجها و مشتها از همه اینها استفاده میشود؛ و مهم نیست که بوکسور چقدر کوچک است او هر گز شکست نمیخورد. همه نه بوکسور برمه ای توسط یک بوکسور تایلندی شکست خوردند.
مشهورتر از نام نای خانوم توم وجود ندارد.
اگر چه او مرده اما شهرت و آوازه او زنده است.
ما و همه کسانی که بعد از او متولد شدهاند او را به خوبی میشناسند.
او برای ملت تایلند و بزرگتر از آن برای تمامی ورزشکاران موی تای یک افتخاراست.
تاریخچه موی تای در ایران
ورزشهای رزمی در ایران تقریباً از سال ۱۳۶۰ با آغاز تحولات جدیدی مواجه شد. مربیان و ورزشکاران رشتهای مختلف رزمی با ایجاد ارتباطات بینالمللی سعی در توسعه و فراگیری سبکهای رزمی جدید نمودند و از سیستمهای کلاسیک و نیمه کنترلی فراتر رفته و کمکمتنوع سبکهای رزمی با شیوه مبارزات نزدیک و غیر کنترلی داخل رینگ به ترتیب از فول کنتاک و کیک بوکسینگ و تای بوکس و موی تای در ایران افزایش یافت.
از اواخر سال ۱۳۶۸کلاس آموزشی تای بوکس به روش اروپایی توسط آقای محمد توحیدی به اتفاق آقای حمدالله عبادتی در مکان ورزشی شهید رسول فریدونی در جنوب تهران که در ورزشهای رزمی از جمله رشته بوکس فعالیت داشتند دائر شد و در سالهای بعد دو کلاس دیگر آن در سایر نقاط شهر تهران تشکیل شد.
تا اینکه از سال ۱۹۹۵ با تأسیس «شورای جهانی موی تای» در تایلند و اعطای نمایندگی به کشورهای مختلف، از جمله به چند نفر در ایران، فعالیت» موی تای «به سرعت در اقصی نقاط جهان گسترش یافت، و آموزش استاندارد و اصولی موی تای نیز با نظارت شورای جهانی آغاز شد.
به دلیل عدم رسمیت این ورزش در ایران، همواره دایر شدن کلاسهای موی تای با مشکلات عدیده مواجه میشد، پس از پیگیریهای متعدد، در نهایت در اواخر سال ۱۳۷۷برای فعالیت موی تای در کشور، گفتگوهای رسمی با رئیس فدراسیون ورزشهای رزمی آغاز شد.
متعاقب آن حضور آقای عبادتی، به عنوان نماینده فدراسیون بینالمللی موی تای، به همراه آقای الیاس حضرتی رئیس وقت فدراسیون ورزشهای رزمی ایران، در کنفرانس جهانی موی تای در بانکوک تایلند، اولین قدم مؤثر برای فعالیت رسمی این ورزش برداشته شد و از مرداد ماه ۱۳۷۸، «موی تای» به عنوان یکی از ورزشهای رزمی کشور فعالیت قانونی ود را تحت پوشش این فدراسیون آغاز کرد.
البته در آذر ماه همان سال اولین تیم رسمی موی تای با مجوز مستقیم از سوی آقای مهندس سعید فایقی معاون فنی و ورزشی وقت سازمان تربیت بدنی به مسابقات جهانی اعزام شد و کشور ایران رسماً به عنوان یکی از کشورهای فعال این رشته شناخته شد و هر ساله تیم ملی به مسابقات جهانی، آسیایی و بینالمللی عزام میشود.
برخی از افتخارات این رشته از قبیل کاپ قهرمانی جهان ۲۰۰۲ تایلند، کسب کاپ نایب قهرمانی جهان ۲۰۰۳ قزاقستان، کسب کاپ نایب قهرمانی آسیا اقیانوسیه ۲۰۰۴ سیدنی استرالیا، کسب مدال کسب مدال نقره عیسی ایزدی در مسابقات آسیایی۲۰۰۵ایندور گیمنز، کسب مدال طلای جهانی توسط مصطفی عبداللهی در سال ۲۰۰۸، کسب مقام اول تیمی در مسابقات جهانی کره جنوبی و… میباشد. [۱]
قوانین موی تای
مبارزات موی تای در رینگی به بزرگی ۶/۱ متر در ۶/۱ متر و ۷/۳ متر در ۷/۳ متر برگزار میشوند.
مبارزانی که در مسابقات حرفهای رقابت میکنند باید بیش از ۱۵ سال سن داشته باشند، باید بتوان آنها را در یکی از گروههای وزنی مسابقات طبقه بندی کرد و نباید بیش از ۵ پوند (۲/۲۶ کیلوگرم) اختلاف وزن داشته باشند.
هر مبارز باید قبل از آغاز مسابقات بوکس تای، مراسم ادای احترام را مطابق سنت موی تای برگزار کند. این مراسم شامل رقص تشریفاتی همراه با موزیکی که توسط یک درام تام تام جاوانیز، اوبوی جاوانیز و یک جفت سنج کوچک نواخته میشود، میگردد.
همراه با پایان یافتن مراسم ادای احترام، زمان آغاز مبارزات میرسد و هر دو مبارز باید قبل از شروع بازی با یکدیگر دست بدهند. به این صورت آنها موافقت خود را برای مبارزه بر اساس قوانین و به صورت انسانی اظهار میکنند.
بسیاری از مبارزات تای از ۵ راند ۳ دقیقهای تشکیل شده اند و در بین هر راند ۲ دقیقه زمان استراحت تعیین شده است.
با شروع مبارزه، هر دو مبارز از مشت، پا، آرنج، زانو و ساق پای خود برای برنده شدن در مبارزه و شکست حریف خود استفاده میکنند.
مبارز زمانی به عنوان برنده اعلام میشود که حریف خود را ناک اوت کند، داور وسط مبارزه را به دلیل عدم توانایی حریف برای ادامه بازی
هدایت شده از موی تای
متوقف کند یا بازی روال خود را ادامه دهد تا در پایان شمارش امتیازها انجام شده و یکی از مبارزها به عنوان برنده اعلام شود. اگر امتیازها کاملاً برابر باشند، مسابقه به قرعه کشی خواهد افتاد.
دوازده قانون مقدس موی تای
۱) به جای انتقاد از جامعه برای کمک به جامعه به پا خیزید.
۲) مؤدب، متواضع وفروتن باشید.
۳) در مورد تمرینات خود در این ورزش خودستایی نکنید.
۴) میهن دوست باشید واز کشورتان با احترام صحبت کنید.
۵) با دیگران و خودتان صادق باشید.
۶) در اجرای تمرینات سخت کوش باشید ودر حرفه خود از کار، حتی کارهای سخت روگردان نباشید وهمیشه آرامش خود را حفظ کنید.
۷) در افکار وعقاید خود مثبت وسازنده .
۸) در قضاوت تیز نظر باشید واصول اخلاقی را رعایت کنید.
۹) خوش قولی، احترام ویکرنگی رانسبت به سایر ورزشکاران، همکاران ودوستان رعایت کنید.
۱۰) سعی کنید منظم وصحیح العمل باشید وبیمار گونه دررویای موفقیت فرونروید.
۱۱) به قوانین احترام بگذارید.
۱۲) درحین مسابقه از برتری به حریف به طرز ناجوانمردانه استفاده نکنید.
خطرات ورزش موی تای
در تمامی مطالعات انجام شده، شایعترین آسیب های ناشی از ورزشهای رزمی بخصوص موی تای در اندامها به صورت خونمردگی، پیچ خوردگی و کشیدگی بوده اند. آسیب های ارتو پدیک ناشی از ضربه های مستقیم، تکرار زیاد حرکات و مانورهای بالستیک و چرخشی می باشند. موارد شدید آسیب مثل پارگی احشاء، فلج و ضرببه مغزی هم مشاهده شده اند.
شایعترین آسیب های ناحیه سرو گردن در ورزشهای رزمی عبارتند از :
پارگی ها، خونریزی از بینی، هماتوم دور چشم از جمله این موارد هستند. خراشیدگی قرنیه در اثر برخورد ناخن انگشتان رخ می دهد. ضربه به مغز در اثر ضربات بلند و یا چرخشی ایجاد می شود. اگر ورزشکار ناک اوت شد . باید تشخیص آسیب ستون فقرات گردنی را مد نظر داشت.
هماتوم شایعترین نوع آسیب است که می تواند در هر عضوی ایجاد شود،اما شایعترین محل آن عضله چهار سر رانی است . درد تشدید مانع ادامه فعالیت ورزشکار خواهد شد. یک عارضه دیررس آن، استخوانسازی درون بافت عضله در اثر التهاب میباشد. [۲]
@Muay_Thai_martial_king1
هدایت شده از کاراته و دفاع شخصی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تمشیواری
❇️آنالیز تکنیکهای شکستن اجسام سخت از دیدگاه پزشکی ورزشی:
🔹نکات بسیاری در موفقیت و اجرای مؤثر تکنیکهای شکستن اجسام سخت در ورزشهای رزمی وجود دارد.
یکی از این موارد، سرعت است.
سرعت جزء شش آیتم آمادگی جسمانی وابسته به مهارت است:
اجزای شش گانه وابسته به مهارت عبارتند از:
🚩چابکی agility
🚩هماهنگی coordination
🚩تعادل balance
🚩توان power
🚩 زمان واکنش reaction time
@karatehzanjan
و
🚩 سرعت speed
دو مورد فوق العاده مهم برای انجام تامشی واری، سرعت و توان است که یک کاراته کا باید با تمرین و ممارست و بالا بردن فاکتورهای آمادگی جسمانی و همچنین قوی نمودن نقاط ضربه زننده بدن، به آنها دست یابد.
✨💫اوس💫✨
@Karateos
هدایت شده از کونگ فو
سبک شائولین خوجائو کونگ فو یا سیستم ببر شائولین جزء پنج سبک اصلی و مادر کونگ فو چینی میباشد که قدمتی حدود سه هزار ...
تاریخچه
اساسنامه و قوانین
درباره سبک شائولین خوجائو کونگ فو (پنجه ببر)
سبک شائولین خوجائو یا سیستم ببر شائولین جزء پنج سبک اصلی و مادر کونگ فو چینی میباشد که قدمتی حدود سه هزار سال دارد ولی در قرن هفدهم توسط راهبی بنام زائو بصورت رسمی معرفی شد . به جرات میتوان گفت این سبک از کاربردی ترین و قدرتمندترین هنرهای رزمی سنتی چینی میباشد سبک ببر با استقرارهای محکم.انواع تکنیکهای لگد کوتاه وبلند . مشتها . ارنج. پنجه زنی...
هدایت شده از کونگ فو
وروشهای تنفسی منحصر به فرد برای مبارزه همه جانبه طراحی شده . این سبک از سال هشادوهشت توسط استاد صفوی وارد کشور گردیدوهم اکنون در حال فعالیت میباشد
يک ضربالمثل چيني ميگويد: (يک کوه جاي دو ببر نيست) در فرهنگ چيني ببرها آنقدر خشمگين و خشن هستند که در يک کوه فقط يک ببر ميتواند زندگي کند و از آنجايي که در چين شير وجود ندارد ببر پادشاه حيوانات است. به اين دليل راهبان شائولين وقتي حرکات و فعاليتهاي ببرها را نگاه ميکردند تحت تاثير، قدرت، شجاعت و استقامت ببر متوجه شدند که اين حيوان ارزش بالـايي در کونگ فو دارد.
حتي ميتوان گفت راهبان شائولين بيش از 50 درصد طريق جنگيدن را زا اين حيوان فرا گرفتند و همانطوري که امروز مشاهده ميکنيد در کليه فرمـها ووشو يا کونگ فو فنوني از ببر وجود دارد. ببر کاملـا متفاوت از چهار حيوان ديگر شائولين است تمرينات آن طوري طراحي شده که استخوانها را تقويت ميکند او با سرعت و قدرت حمله ميکند. حمله ببر فشاري و ضربهاي است. نيروي ببر يک نيروي شديد، قوي و برگرفته از قدرت بيروني است که از درون سرچشمه گرفته از آنجايي که نيرو گرفتن در کونگ فو از ايستادن استوار و محکمـ ايجاد ميشود رزمي کار بايد داراي کمري خوب و قوي باشد که در سبک ببر به اين مسئله بسيار توجه شده و ببر نه تنها استخوانها بلکه ستون فقرات، کمر و تاندونها را تقويت ميکند. تکنيکها در سبک ببر تحت تاثير پنجه زدن است که از خمـ شدن پنچ انگشت دست به داخل شکل ميگيرد. در سبک ببر پنجه زدن کوتاه و ضربه به همراه فشار، کشيدن و در نهايت پاره کردن بدن حريف است. و هدف پنجه ببر صورت و گردن رانها، دستها و سبنه حريف ميباشد. در واقع اين سبک براي يک مبارزه همه جانبه طراحي شده است. در روش ببر حرکات انفجاري ضربه زدن و دريدن و در نهايت هل دادن ميباشد در اين سبک از ضربات کف و مشت همـ استفاده ميشود ولي به طور وسيع از لگدها و حرکات پا استفاده ميگردد که بيشتر نشان دهنده حرکت دمـ ببر است. وقتي از پنجه ببر استفاده ميشود (فقط انگشتان دست مهمـ نيستند بلکه تمامـ دست داراي اهميت ميباشد و نظر به اينکه انگشتان در آخرين نقطه دست ميباشد چنانچه کل دست از کتف تا پائين تقويت نشده باشد امکان ضربه زدن پنجه قوي و کارا وجود ندارد. بنابراين در اين سبک شنا رفتن روي پنجه ها، حرکات با کيسه شني، حرکات مخصوص سنگ، ضربه زدن به ماسه، بلند کردن کوزه پراز شن و کلـا حرکاتي که مربوط به ساخت کل بدن خصوصا دستها ميباشد اهميت بسزايي دارد. ضمنا در اين سبک به حرکات تنفسي بسيار اهميت داده ميشود. به دليل موارد فوق ببر جزء پنج سبک اصلي و سمبل قدرت در کونگ فو شائولين ميباشد.
@KongFoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥋 #سرعت_مشت
#بوکس 🥊
✅ دقت این #بوکسور دیدنی تر از سرعت اوست. کاملا بر خود #مسلط است و ترس و تردیدی ندارد. 💪
#box
@razmi1wushu
#rubica
#سرعت
#دقت
#مهارت
@HrazmiVpahlvani
@honarrazmi