دکهی تیترخوانی
🔻صفحه نخست روزنامه های امروز کشور، پنجشنبه, ۱۱ آبان ۱۴۰۲
#سواد_رسانه
#نویسندگان_حوزوی
#روزنامه #خبرنامه
@HOWZAVIAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 پیامی به فلسطین از خواهرانتان در سراسر جهان
◻️طلاب ایرانی و غیرایرانی جامعةالزهراء سلاماللهعلیها
🇵🇸🇵🇸🇵🇸
#مابافلسطینیم
#WeAreWithPalestine
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
📚 فراخوان یادداشت نویسی
🔗 ارتباط با ما : @mohammad4731
🗓 با پرداخت حق الزحمه مطلوب
🖍 اطلاعات بیشتر در پوستر
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
دکهی تیترخوانی
🔻صفحه نخست روزنامه های امروز کشور، شنبه, ۱۳ آبان ۱۴۰۲
#سواد_رسانه
#نویسندگان_حوزوی
#روزنامه #خبرنامه
@HOWZAVIAN
آیتاللهِ ایستاده
✍️حجتالاسلام عباس بابائی
در یکماه گذشته بزرگترین و باشکوهترین اتفاقات عالم در دل تلخترین حوادث دنیا رقم خورد؛ مقاومت و رشادت ملتی مظلوم و مقتدر از یک طرف و خروش و حقخواهی ملتهای آزادهی عالم از طرف دیگر، صحنههایی ناب و پرغرور و آخرالزمانی رقم زد.
اما در چند روز گذشته حادثهای رقم خورد که به اذعان بعضی رسانهها، چند میلیارد انسان را به خود مشغول کرد؛ «سخنرانی سیدحسن نصرالله.»
امواج این سخنرانی به سرعت از کشورهای عربی و اسلامی گذشت و مردمان زیادی در کشورهای غیرمسلمان را به خود مشغول کرد.
قصه به اینجا ختم نشد؛ تحلیلها و تولیدات رسانهای چندمیلیونی پیرامون این واقعه تا کنون ادامه دارد تا «سیدحسن» کماکان یکی از خبرسازترین رهبران سیاسی-مذهبی جهان باشد.
سؤال اساسی این است که علیرغم جنگ تمامعیار رسانهایِ جبههی استکبار علیه اسلام، بهویژه مکتب تشیع، این حجم از توجه عالمیان به یک «روحانی شیعه» چگونه تحلیل میشود؟
در این دو سه روز تحلیلهای فراوانی پیرامون عقلانیت، کیاست، شجاعت و جامعنگری او در این سخنرانی بیان شد؛ اما در این نوشته میخواهیم به مهمترین دلیل اشاره کنیم:
حاجقاسم عزیز گفت: «من در جایگاهی نیستم تعیین مقام فقهی کنم برای کسی. اما او[سید حسن نصرالله] «آیتالله» است. چون خیلی از نشانههای آیتالله را در مقابل دشمنان خدا دارد. او «آیتاللهِ ایستاده» در مقابل دشمنان خداست و آیتِ الهی است.»
یکی از دلایل اصلی و بلکه اصلیترین دلیل در عزیزشدن انسانها در مکتب شیعه، میزان «قیام» آنان در راه خداست و این محقق نمیشود مگر با تبعیت محض از «ولیجامعه»؛ این دقیقاً همان چیزی است که باعث عزیزشدن فوقالعادهی «حاجقاسم» هم شد.
مرحوم علامه مصباح یزدی که در چند سال اخیر قیامکنندهترینِ علماء علیه اسلام آمریکایی و در عینحال از تابعترین آیتاللهها نسبت به «ولیجامعه» بود، میگوید: «من با محبت سیدحسن نصرالله، به خدا تقرب میجویم و امیدوارم این حب سبب نجات من در روز قیامت باشد!» ایشان دلیل این محبت را «تبعیت کامل سیدحسن نصرالله از ولایت فقیه» میدانست.
حال دوباره به سخنرانی اخیر «سیدمقاومت» نگاه کنید؛ درست مثل سلوک چندین سالهاش، آیا در آن ذرهای اختلاف با مبانی فکری و عملیِ «ولی» میبینید؟!
مقدمات ظهور با «آیتاللهها و مجاهدانِ ایستاده» به سرانجام میرسد؛ ایستاده پای کار «ولی».
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🟢هوشمصنوعی و اخلاق پژوهش
✍️ احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم
یکی از چالشهای بزرگ هوش مصنوعی (Artificial intelligent) در عرصه پژوهش، تولید ابزارها و نرمافزارهای بسیار پیشرفته و هوشمندی است که با سرعتی باورنکردنی، بعضاً با دریافت موضوع، به «تولید مقاله» میپردازند. «چکیده مقاله» را به صورتی نسبتاً دقیق تدوین میکنند. «منابع» و مستندات را دستهبندی و تنظیم میکنند. «محاسبات پیچیده» را انجام میدهند و فرمولهایی را تولید و طراحی میکنند. این ابزارها نیز مثل ذهن آدمی، به هر میزان که از آنها استفاده میشود، به همان میزان دایره آگاهی و دقت و فهم آنها نیز افزوده میشود!
برخی از مراکز معتبر و مهم پژوهشی تدوین مقاله، با «مشارکت» هوش مصنوعی را به رسمیت شناختهاند. اما بسیاری از مراکز پژوهشی معتبر بهرهگیری از هوش مصنوعی در تولید مقاله یا بخشی از مقاله یا انجام محاسبات را از مصادیق «انتحال» و «بیاخلاقی پژوهشی» به شمار آورده و نشریات یا نویسندگانی که دست به چنین کاری زده باشند را در «فهرست سیاه» قرار میدهند.
در کشور ما نیز هماکنون، افرادی با استفاده از این فضا، دائماً دورههای گرانقیمتی با عنوان آموزش راههای استفاده از هوش مصنوعی در تولید مقاله و امثال آن، برای دانشجویان و بعضاً استادانی برگزار میکنند که به داشتن مقالاتی در رزومه خود نیازمندند!
امید است تا دیر نشده است، شورای عالی انقلاب فرهنگی یا سایر مراکز مربوط، تدابیر لازم و قوانین مورد نیاز در این حوزه را تدارک و تدوین نمایند.
#پژوهش
#هوش_مصنوعی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💥 فراخوان یادداشت رسانهای
❇️ ویژهنامه نشریه «دیدهبان اندیشه» در حمایت از اندیشه مقاومت
💢 با موضوع «سَرمَنزل اِشغالگری»
💠 بررسی رابطه صهیونیسم و سکولاریسم
✔️یادداشتهای ارسالی باید حداکثر 1500 کلمه و حتیالامکان دارای ارجاعدهی مناسب باشند.
✔️یادداشتهای تاییدشده همراه با مشخصات نویسندگان آنها در شماره آتی نشریه منتشر خواهند شد.
✔️حقالزحمه نگارش یادداشت بر اساس تعداد کلمات و طبق اِشِل وزارت علوم پرداخت خواهد شد.
📩 مهلت ارسال آثار: 25 آبان 1402
🌐 لینک ارسال آثار: @m110614
#بنیان_سکولار
#دیدهبان_اندیشه
@didebane_andisheh
@HOWZAVIAN
💬 #گزارش_هفته | بسیج جهانی «مرگ بر آمریکا»
👈🏻 تشدید شرارتها و جنایتهای امریکا، سرعت افول و اضمحلال نظامسلطه را افزایش دادهاست
🔹نطفه شوم استعمارگری و مداخله
🔸از آن روز که استعمارگران انگلیسی به قول خودشان قاره جدیدی را کشف و در واقع آن را اشغال کردند و بومیان آن منطقه را قتلعام کردند و نام «آمریکا» را بر آنجا گذاشتند، نطفه ناپاک استعمارگری و مداخله در دیگر نقاط جهان، شکل گرفت! این تولد شوم، سرآغاز شکلگیری نظام سیاسی جدیدی مبتنی بر اشغالگری و استعمارگری شد که حالا چند قرن است به اشکال مختلف همچنان ادامه دارد.
این سودای مداخله و اشغالگری آمریکاییها، وقتی شدت بیشتری یافت که متوجه شدند، با دستاندازی به امنیت و منابع دیگر ملتها، میتوانند دوام و بقای خود را تضمین کنند؛ «سیاست کلی آمریکا این است که امنیت داخلیاش را به وسیلهی دستاندازی به کشورهای جهان و تصرف مناطق نفوذ فراوان تأمین کند.» ۱۳۹۵/۸/۱۲ و این سیاهه اشغالگری و مداخله چندصدساله، نه بهصورت اتفاقی ، بلکه مبتنی بر یک طراحی حساب شده و شوم بوده است که همان اشغالگران سرزمین بومیها یا آمریکای امروزی، آن را ترتیب دادهاند و نقطه تمرکز آن را بر منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا قرار دادهاند تا منابع خدادادی آن را تصاحب کرده و فرصتهای انسانی و فرهنگی آنها را به نفع بنیانهای فکری باطلِ خود، مصادره کنند. «فاتحان جنگ بینالملل اول و دوم که عمدتاً چند کشور اروپائی و آمریکا بودند، اینها برای این منطقه مهم خاورمیانه یک سیاست تثبیتشدهای داشتند؛ چون این منطقه، هم از لحاظ موقعیت سوقالجیشی مهم است، منطقهی اتصال آسیا و اروپا و آفریقاست، هم یکی از بزرگترین انبارهای نفت عالم است - که نفت، شریان حیاتی همه قدرتهای صنعتی است که بر دنیا مسلطند - هم از لحاظ ملتها، اینجا دارای ملتهای کهن، ریشهدار و با سوابق تاریخی است؛ لذا برای این منطقه یک سیاستی را اتخاذ کردند. آن سیاست عبارت بود از اینکه در این منطقه باید کشورهائی، واحدهای سیاسی وجود داشته باشند که این خصوصیات را داشته باشند: اولاً ضعیف باشند؛ ثانیاً با یکدیگر دشمن باشند، مخالف باشند، با هم کنار نیایند، نتوانند اتحاد بکنند - لذا دیدید سیاست تقویت ناسیونالیسم عربی، ناسیونالیسم ترکی، ناسیونالیسم ایرانی در طول سالهای متمادی دنبال شد - ثالثاً حکامشان از لحاظ سیاسی، دستنشانده باشند، مطیع باشند، زیر بار قدرتهای غربی بروند، حرف گوشکن باشند؛ رابعاً از لحاظ اقتصادی مصرفکننده باشند.» ۱۳۸۹/۱۱/۱۵ و طنز تلخ ماجرا اینجاست که در این مداخله و استعمارگری، حتی نام منطقه مورد طمع خود را هم در ادبیات سیاسی بینالمللی تغییر داده و عنوان «خاورمیانه» را بر آن گذاشتهاند! «تعبیر خاور دور، خاور نزدیک، خاورمیانه درست نیست. دور از کجا؟ از اروپا. نزدیک به کجا؟ به اروپا. یعنی مرکز دنیا اروپاست؛ هر جائی که از اروپا دورتر است، اسمش خاور دور است؛ هر جا نزدیکتر است، خاور نزدیک است؛ هر جا وسط است، خاورمیانه است! این تعریفی است که خود اروپائیها کردند؛ نه، ما این را قبول نداریم. آسیا یک قارهای است؛ شرقی دارد، غربی دارد، وسطی دارد؛ ما در غرب آسیا قرار داریم. بنابراین منطقهی ما اسمش منطقهی غرب آسیاست، نه منطقهی خاورمیانه» ۱۳۹۱/۵/۲۲
🔹ایران؛ نوک پیکان اهداف مداخله و استعمار
🔸در منطقه غرب آسیا، ایران عزیز و سرافراز همواره یکی از نقاط مورد طمع برای اشغالگری مستقیم یا مداخله غیرمستقیم و استعمار سیاه بوده است. ذخایر خدادادی فراوان و جغرافیای متنوع و کمنظیر و نیز قرارداشتن در مسیر ترانزیتی شرق و غرب عالم در دریا و خشکی، باعث شده است تا در چند قرن اخیر دولتهای اروپایی سیاستهای پیدا و پنهان دستاندازی به این مرزوبوم را در پیش بگیرند؛ این رفتار شرارتبار در یک قرن اخیر، به دولتهای مختلف ایالات متحده آمریکا انتقالیافته و با شدت و حدت بیشتری نسبت به ملت ایران اجرا شده است.
🔍 ادامه در صفحه خط حزب الله
#غزه
#فلسطین
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN