چگونه بحث کنیم؟🤔
به مناسبت موضوع #حجاب این سه قسمت از خاطرات مجازی من رو بازنشر میدیم.
امیدوارم برای دوستانی که تمایل به گفتمان در این باره دارن سودمند باشه.
#طرح_نور #امر_به_معروف
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📻 @RadioMaVa
برای سازمانهای فرهنگی و سینمایی؛
🔴 چرا فیلم سینمایی حمله به اسرائیل ساخته نشود؟
✍️ محمد مهدی زارع
🔸یکی از افتخارات نظامی ایران در جنگ تحمیلی، حمله به پایگاه هوایی اچ ۳ در عمق هزار کیلومتری خاک عراق(نزدیکی مرز اردن!!) و انهدام کامل اسکادران هوایی دشمن بود. طراحی شگفت و اجرای بینقص این حمله از سوی دلاوران نیروی هوایی، طراحان عملیات نظامی را در جهان بهتزده کرد. سینمایی «حمله به اچ ۳»، روایت غرورآفرین این اتفاق است.
اکنون آیا نباید فیلم سینمایی حمله ایران به اسرائیل ساخته شود؟ «اسراییل در چنگ پهپاد»!
🔸ساخت یک فیلم سینمایی قوی که هنرمندانه، هم غرور ملی را تصویر کند و هم مانع تحریف و نمایش وارونه دشمن از گستره و ابعاد خیره کننده طوفان پهپادی و موشکی ایران باشد.
فیلمی که چگونه فروریختن گنبد آهنین اسرائیل را روایت کند. مستندی که حقارت نظامی آمریکا، انگلیس و فرانسه را در مقابله با وعده صادق سپاه ایران نشان بدهد.
🔸خبر ساخت چنین فیلمی، تجدید خاطره دردناکی برای اسرائیل است و روانپریشی صهیونیستها از حمله ایران را ادامهدار خواهد کرد.
🔸ساخت این فیلم یعنی تماشای غرورملی بر پرده سینماها؛ یعنی تقویت امید و خودباوری در جان مردم.
🔸ساخت این فیلم یعنی تزریق شوق حماسه در رگهای جوشان مقاومت؛ یعنی ازدحام حامیان غزه پشت درب سینمای دنیا برای تماشا؛ تماشای حقارت مستند اسرائیل و آمریکا.
🔸ساخت این فیلم فرصتی میسازد تا عقبه فرهنگی داخلی یاد بگیرد که اگر هالیوود با عروسک سازی از قهرمانان جعلی و خیالیاش! دنیا را پر میکند، تو از قهرمانان واقعی کشورت، تصویری دیدنی بساز.
تو از شاهد ۱۳۲ و بالستیک عمادت، ماکت و بازی و نماد بساز. بساز تا ببینی چگونه کوچک و بزرگ مقاومت برای خرید نماد غرور تو صف می کشند.
🔸 سینمایی حمله ایران به اسرائیل، باید امروز ساخته شود.
شما هم مطالبه کنید.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
👤 کاش با مردم حرف بزنیم
✍️مجید ابطحی
از طرح هدفمندی یارانهها و طرح صیانت گرفته تا #طرح_نور؛ هرطرح و برنامهای هرقدر هم کارشناسی شده و عاقلانه باشد، تا برای مردم #تبیین نشود یا شکست میخورد یا آنطور که باید به هدف نمیرسد!
🔹در این میان طرحهای فرهنگی به تبیین بیشتری نیاز دارند، آن هم طرحی مانند #طرح_نور که حساسیت بیشتری دارد؛ چرا؟ چون #توپخانهی دشمن آمادهی حمله است که هر فعالیتی از جبههی حق را تخریب و تحریف کند!
🔹حجم زیادی از بانوانی که مخاطب این طرح هستند، نمیدانند بدحجابیشان چطور بنیان #خانوادهها را از بین میبرد، چقدر بر #اضطراب دختران و پسران جوان میافزاید، از بین رفتن حریم محرم و نامحرم چه رابطهای با افزایش آمار #طلاق دارد و... . این آثار اجتماعی و فردی بدحجابی باید روشن شود!
🔹با این تبیین، مردم برخوردِ حاکمیت با بیحیایی را، نه《دعوای دوتار مو》، بلکه《دفاع از حریم خانواده و انسانیت》میبیند!
ای کاش با مردم حرف بزنیم!
#تبیین
#طرح_نور
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 دردسر گناه
✍️ بابک شکورزاده
🔻کسانی که به خدا، پیامبر و روز قیامت ایمان دارند؛ توجه داشته باشند که اگر مثلا عکس پروفایلشون و یا احیانا عکس و فیلمی را که منتشر میکنند ناجور و محرک باشد، هر کسی که به این واسطه به گناه بیفتد، آنها هم در این گناه شریکند.
🔴توجه داشته باشیم که انسان علاوه بر اینکه باید پاسخگوی اعمالش باشد، تبعات آثار اعمال نیز گریبانگیرش خواهد شد!
«إِنَّا نَحْنُ نُحْيِي الْمَوْتَىٰ وَنَكْتُبُ مَا قَدَّمُوا وَآثَارَهُمْ ۚ وَكُلَّ شَيْءٍ أَحْصَيْنَاهُ فِي إِمَامٍ مُبِينٍ؛ مردهها را زنده میکنیم و آنچه را انجام دادهاند و آثار آن اعمال را ثبت میکنیم. همه چیز را در کتابی روشن یکییکی ثبت کردهایم.» (آیه ۱۲ سوره یاسین)
#حجاب
#کشف_حجاب
#نویسندگان_حوزوی
✏️@HOWZAVIAN
🔰 عملیات وعدۀ صادق، در انتظار «تبیین» و «تکمیل»
✍️ سید محمدحسین دعائی
۱. حدود یکدهه است که رهبر معظم انقلاب، در مناسبتهای مختلف و به بهانههای گوناگون، از ورود جامعۀ بین الملل به یک «پیچ مهم تاریخی» خبر میدهند، از شکلگیری نظمی نوین در جهان سخن میگویند و بر ضرورت آمادگی ایران اسلامی برای عبور موفق از آن پیچ و نقشآفرینی در این نظم تأکید میکنند؛ خبر، سخن و تأکیدی که تحلیل تفصیلی آن، یکی از مهمترین نیازهای معرفتی امروز ماست.
۲. بدونشک افول بلوک تمدنی غرب با سردمداری «آمریکا»، بهموازات قدرتیافتن «ایران» در قلب محور مقاومت، یکی از مهمترین شاخصههای «نظم نوین جهانی» است؛ شاخصهای که میتوان «عملیات وعدۀ صادق» را مهمترین دلیل صدق آن دانست؛ چنانکه بعد از این عملیات، دیگر نه فقط تحلیلگران فهیم و رصدپیشگان هوشیار، بلکه حتی بخش قابلتوجهی از افکار عمومی نیز وجوه شفافی از «ایران قوی» را با همۀ وجود لمس کردند.
۳. هرچند اجمالا میبینیم و میدانیم که ایران اسلامی با موفقیت در «عملیات وعدۀ صادق» توانست از موازنۀ قدرت در منطقه تعریف متفاوتی ارائه داده و به همۀ بازیگران بین المللی معادلۀ جدیدی را تحمیل کند، اما حقیقت آن است که جز با فاصلهگرفتن از این نقطۀ عطف تاریخی در محور زمان، نمیتوان عظمت و اهمیت واقعی آن را دریافت. به بیان دیگر، این آیندگان هستند که میتوانند درک درستی از واقعیت این عملیات پیدا کرده و به نقش آن در شکلگیری «هندسۀ جدید جهان» پی ببرند.
۴. اگر بخواهیم کمی به واقعیت «عملیات وعدۀ صادق» نزدیک شویم، باید اولا عقبۀ آن در گام اول انقلاب را ببینیم و ثانیا فهم شفافی از آثار و ثمرات آن در گام دوم داشته باشیم. این عملیات، نه یک اتفاق ناخواسته، اقدام انفعالی، واکنش ناگهانی یا حرکت کور، بلکه نتیجۀ طبیعی موفقیت رهبر معظم انقلاب در به ثمر رساندن پروژۀ «ایران قوی» است؛ پروژهای که بدونشک جایگاه کشور در «نظم جدید جهانی» را تضمین کرده و حرکت انقلاب برای رسیدن به «تمدن نوین اسلامی» را شتاب خواهد داد. آری؛ بعد از عملیات وعدۀ صادق، دیگر اثبات اینکه «نزدیک قلهایم» سخت نیست.
۵. مهمترین سؤالی که بعد از «عملیات وعدۀ صادق» باید به آن پاسخ داد این است که: وظیفۀ ما در این مقطع تاریخی چیست؟ در پاسخ به این سؤال به دو مورد میتوان اشاره کرد:
الف. تبیین عملیات:
واقعیت آن است که ما نه تنها در روایت موفقیتهای خود، خلق «پیوست رسانهای» برای آنها و ایجاد ارزش افزودۀ ملی از این طریق ضعیفیم، بلکه حتی نمیتوانیم جلوی وارونهسازی آنها توسط دشمن را هم بگیریم؛ و این همان نقیصهای است که جز با ورود جدی به عرصۀ «جهاد تبیین» و استفادۀ هوشمندانه از ابزار «هنر» ـ همانکه تأثیرش از موشک و پهپاد بیشتر است ـ جبران نخواهد شد.
ب. تکمیل عملیات:
جمهوری اسلامی با «عملیات وعدۀ صادق»، هیمنۀ سختافزاری آمریکا و اسرائیل را شکست و به موفقیتی بزرگ دست یافت. اما تا نتواند «هیمنۀ نرمافزاری دشمن» را هم بشکند، نه به هدف اصلی خود ـ یعنی تبدیلشدن به یک قطب تمدنی ـ دست خواهد یافت و نه میتواند انتقام حقیقی شهدایی مثل حاج قاسم عزیز را بگیرد.
آری؛ دانشمندان متعهد ایران اسلامی در عرصۀ «علوم فنی»، با راهبری نیروهای نظامی و امنیتی کشور، کار خود را به بهترین شکل ممکن انجام دادهاند. حال مبادا که دانشمندان عرصۀ «علوم انسانی» در حوزه و دانشگاه، با غفلت از اسلامیسازی این علوم و با ناتوانی در حل چالشهای فرهنگی کشور ـ مثل چالش تحمیلی «حجاب» ـ از این قافلۀ نورانی عقب افتاده و در زمینهسازی برای «طلوع خورشید ولایت عظمی ارواحنا فداه» دچار کوتاهی شوند.
#نظم_جدید_جهانی
#تمدن_نوین_اسلامی
#نویسندگان_حوزوی
✏️@HOWZAVIAN
💢 هجوم ترکیبی
✍️ احسان قربانی
تهاجم فرهنگی دشمن مقدمه تهاجم نظامی است.
دشمن با تمام توان و سرمایه خویش به هویت ایرانی_اسلامی ما هجوم می آورد؛ زیرا هویت ما هزاران سال است که با دیانت و غیرت پیوند خورده است و جانفشانی در راه حق و وطن در رگ و ریشه این مرز و بوم رخنه کرده است.
ملتی که به هویتش اهمیت بدهد و ایمان داشته باشد سخت شکست میخورد.
زیرا حاضر است برای حفظ ایمان و وطن خویش از عزیز ترین خویش بگذرد. و این فقط در صورتی است که هویت ایثار و نوع دوستی در یک ملت و جامعه وجود داشته باشد.
اما در جوامعی که مادیگرایی و فردگرایی مطرح است و ملت درگیر امیال و لذات نفسانی هستند، این وابستگیها مانع از این میشوند که شخصی خود را فدای دیگری کند.
دشمن تمام هدف خویش را بر فکر و فرهنگ جامعه مسلمان تنظیم کرده است.
و اگر موفق شود دیگر چیزی از شیعه و اسلام نمیماند.
راه مبارزه با دشمن در این جبهه وارد میدان علم، عمل و جهاد تبیین شدن است.
خود را قوی و برای خدا قیام کنیم.
#تهاجم_فرهنگی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🏷 یک چایخوران، به نام «مدار»
✍️ محسن بختیاری
وسط صحبت های آقای دهنوی دوست عزیزم، آبجوش را کنار حاج آقای فرخ گذاشتم تا یک لیوان چای با هم بنوشیم. ☕️
🫖 این چای خوردن ها بهانه شده برای شنیدن و دیدن همدیگر، و من اگر یک کار برای شبکه سازی بخواهم انجام دهم همین چای خوردن و گپ زدن است ☺️
🪑امروز امثال خانم «اسلامی» ها و امثال آقای «بهمنی» ها از تجربه ها و مسئله هایشان برای برنامه های تابستان مدارس گفتند.
📝 امروز اما هیچ از حرف های خودم نگفتم، بجایش تا توانستم از مجاهدت های مدیران دلسوز و مجاهد مدارس دولتی گفتم؛
از اردوی جشن تکلیف آقای سلیمیان (زرین شهر) در نجف گفتم،
از اعتکاف علمی چهارشنبه های خانم امینی زاده (جیرفت) در مسجد کنار مدرسه گفتم،
از طرح همیار علمی خانم مرادی (بم) و کمک دانش آموزان در درس خواندن به همدیگر گفتم،
از اردوی جهادی «مدرسه خود را آباد کن» آقای سایری (گرگان) و ...
و اگر وقت بود از هزاران تجربه خلاقانه مدیران #مدارس_دولتی با افتخار قصه ها داشتم.
⭕️ رو نمایی از کتاب «کانون مدرسه» که عصاره این تجربیات بود، شیرین ترین لحظه برای من بود.
جای همه مدیران فداکار مدارس دولتی در اولین دورهمی #مدار خالی بود 🍀
💎 برای آشنایی با مدار 👇
مدار؛ شبکه مدارس آینده انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/madaar_edu
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
تا کنون؛
💠 شناسایی ۳ هزار روحانی و طلبه در سکوی تعاملی ویراستی
⁉️ آیا مسئولان تبلیغی و حوزوی کشور طرحی برای این حضور دارند؟
📌 صفحهی مدادالفضلاء تلاش میکند در دنیای مخاطبمحور و عجیب و غریب رسانه، امر به معروف نوشتن را در بین فضلا ترویج کند.
نشانی ما در ویراستی👇
https://virasty.com/HOWZAVIAN
#پویش_نوشتن
#تبلیغ_مکتوب
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔹«خوشبينى»، شرط لازم «خوشفهمی» است.
🔸و «مثبتاندیشی» موجب «آرامش ذهن و ضمیر» و در نتیجه توانایی «مدیریت اوضاع» و «فهم درست امور» است.
✍️ دکتر احمدحسین شریفی
#مدیریت
#مثبتاندیشی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌وقت ارزیابی انقلاب فرهنگی
✍️ سعید خورشیدی
🔻کشور ما در سال تحصیلی 1399 - 1400 ، شاهد حضور حدود یک میلیون و 616 هزار نفر دانشجوی علوم انسانی بوده است. میلیونها نفر از فارغ التحصیلان این رشته را نیز باید به این تعداد اضافه کرد تا مشخص شود چند میلیون نفر آموخته اند تا تئوری های ماکس وبر در جامعه شناسی سیاسی را بر جمهوری اسلامی تطبیق دهند یا انسان را همان گونه که فروید میدید ببینند و هر صدایی که از درون آنها بر خلاف این تئوری های پذیرفته شده بلند شد را در نطفه خفه کنند، تا بعد از آن راهی میزهای شخصی خویش شده و نظام دیوانسالاری را یاری کنند.
❗️اینکه فرض کنیم درصد قابل توجهی از این جمعیت، هیچ ارتباطی با متون درسی خود نگرفته اند، مشخص نیست مصداق خوشبینی خواهد بود یا بدبینی ؟! چه اینکه عدم مواجهه با علوم انسانی غربی، در کوتاهی کم از مواجهه انفعالی در برابر آن ندارد.
جامعه برای زیستن، علاوه بر حوزه های های فنی و پزشکی، به تئوری هایی در باب عدالت، پیشرفت، اقتصاد و مانند آن نیاز دارد و از آنجا که هیچکس قادر به حیات در خلأ نیست، عدم انتخاب تئوری توسط ما قطعا به تسلط تئوری های انتخاب نشده خواهد انجامید.
🔰امروز ، اگر دیر نشده باشد، زمان مناسبی برای ارزیابی و سنجش راهی ست که بیش از 60 سال با علوم انسانی طی کرده ایم.
امروز علوم انسانی غربی امتداد تمدنی خودش را نشان داده و بعد از بنای آرمانشهر خود بر فراز ظلم به ملت ها، جواب خود را پس داده است. امروز صدای اعتراف به فروپاشی آرمانهای اجتماعی لیبرالیسم بعد از صدای شکسته شدن استخوان های مارکسیسم به گوش می رسد.
امروز پناه بردن به متون و افکار کهنه برای حل مسئله های تازه ای که جامعه ایران و تمدن نوین اسلامی با آن ها روبروست، مصداق بی پناهی است.
❇️ امروز تفکر تقلیدی همان زنجیر سنگین دست و پای علوم انسانی و اصحاب آن است. اگر تفکر تقلیدی کنار نرود، تعطیلی موقت دانشگاه، تألیف کتب، تدوین کتب، اصلاح اساتید و هر اقدام مفید دیگری، تنها مانند این است که علوم انسانی را با همان زنجیر ها چند قدمی جلو ببریم.
«نظام علمیای که نتواند سؤالات نظری و نیازهای کاربردی جامعهی خود را پاسخگو باشد، منزوی خواهد شد و خواسته یا ناخواسته به موزهی علم خواهد پیوست.
تحول، طبیعت و سنت آفرینش الهی است؛ این را بارها من مطرح کردهام، گفتهام.
تحول رخ خواهد داد.
خوب، حالا یک واحدی را، یک موجودی را فرض کنیم که تن به تحول ندهد؛ از یکی از دو حال خارج نیست: یا خواهد مُرد یا منزوی خواهد شد. یا در غوغای اوضاعِ تحول یافته مجال زندگی پیدا نمیکند، زیر دست و پا له میشود، از بین میرود؛ یا اگر زنده بماند، منزوی خواهد شد.» (بیانات در دیدار استادان و مبلغان حوزههای علمیه - 8 آبان 1386 )
#انقلاب_فرهنگی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN