.
🌐 انتشار یادداشت عضو تحریریه مدادالفضلاء در روزنامه سراسری سراج
https://serajonline.com/News/OnlineNewsItem/15968
✍️ وحید نجفی
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⛔️ از تمدن غرب فاصله بگیرید
✍️ سید عبدالله هاشمی
🔰 تمدن غرب به روزهای خطرناک خود رسیده است. فروریختن دیواره های یک تمدن، شبیه آب شدن کوه های یخی است؛ به جای گرد و خاک وسر وصدا، سونامی می سازد.تارسیدن امواج سهمگین آن در فرصت اندک آرامش قبل از طوفان، باید از ساحل چنین تمدنی دور شد.قضاوت درباره افول یک تمدن، شاخصه های متعددی دارد. شاخصه اصلی پایداری یک تمدن، سلامت روابط اجتماعی است. هرگاه مسیر حرکت یک تمدن به سمت شکاف روابط اجتماعی و تنهایی انسان بیانجامد،باید از این کوه یخی در حال آب شدن فرار کرد.همجنس بازی، ازدواج با محارم، ازدواج با حیوانات و....تصاویر وحشتناک مرگ یک تمدن و فروپاشی روابط انسانی است.نظم نوین جهانی شکل گرفته از سوی آمریکا به معنای گره زدن سرنوشت سایر جوامع با افول شکننده خود در این نظم نوین است.تحلیل گران بسیاری، در دنیا نزدیکی چنین پایانی را برای تمدن کثیف،برهنه، بی رحم وپراشتهای غرب پیش بینی نموده اند.مقام معظم رهبری نیز افول آمریکا را به غرق شدن کشتی تایتانیک تشبیه نمودند.احمقانه ترین سیاست در این دوران،نزدیک شدن به چنین تمدنی است.
❇️ اگر با امریکا نرد دوستی باختن، روزی منفعتی داشت و قمار سود آوری بود؛ اکنون باید از تمدن متوحش غرب فاصله گرفت. در همه زمینه هایی که به اسم دانش و یا ساختارهای سازمان های بین الملل، سیاست های غلط خود را پیش برده اند، کشورهای جهان سوم باید، تجدید نظر کنند و مجری سیاست های زیان بار غرب نشوند، شاید سهمشان از نابودی این تمدن کمترباشد.
✅ شوربختانه، عقب ماندگان سیاسی وبرخی «سیبریتی های سیاست ندیده ما» در مسیر روبه رشد تاریخی ما و حرکت رو به زوال آمریکا، ویرانه های این تمدن را باغ سبز نشان می دهند. ناگواری های این چندماه که با نقش آفرینی سلبریتی ها شکل گرفت نشان داد این جماعت را باید «سیبری تی»نامید. ساکنان سردسیرترین جغرافیای سیاست وبی خبر از سرد وگرم حقایق آینده دنیا ونقش سازنده ایران در آن.
⭕️ این جماعت دنیا دیده! باید بهتر از دیگران واقعیت غرب را در می یافتند وجامعه خود را باخبر می کردند نه اینکه در مفاسد تمدن از صاحبان آن پیشی بگیرند اما خاصیت تمدن مادی این است اگر به برق مظاهر فریبای آن خیره نگاه کنی نابینا میشوی.
⭕️ خیره نشوید تا واقعیت تمدن محتضر غرب را درست ببینید.
#افول_آمریکا
#غرب_شناسی
#سیبریتی_نه_سلبریتی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
1️⃣ #خبرنامه #نخستین_اردوی_تولیدمحور_مدادالفضلاء
•┈┈┈••✾••┈┈┈• •┈┈┈••✾••┈┈┈•
🔻 نخستین اردوی تولید محتوای "نویسندگان حوزوی" در قالب بازدید از نمایشگاه مسجد جامعه پرداز
منار| کانون فرهنگی تبلیغی مداد الفضلاء، عصر امروز به منظور بازدید از سومین نمایشگاه مسجد جامعه پرداز و برگزاری سیزدهمین محفل یادداشت خوانی طلاب خواهر و برادر، در محل این نمایشگاه حضور پیدا کردند.
🔸لازم به ذکر است در حاشیه این بازدید، اعضای کانون فرهنگی تبلیغی مداد الفضلاء، ضمن بهره مندی از روایت نمایشگاه، به بیان تجربیات نویسندگی خود پرداختند.
🌐کانال رسمی نمایشگاه مسجد جامعه پرداز
eitaa.com/joinchat/2352480443Ca9f58eae82
#خبر_خوب
#تحریریه_مدادالفضلاء
#تحریریه_مجتهده_امین
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
2️⃣ #یادداشت_مهارتی #نخستین_اردوی_تولیدمحور_مدادالفضلاء
•┈┈┈••✾••┈┈┈• •┈┈┈••✾••┈┈┈•
🖌 یادداشتهای کوه یخ
✔️ وقتی مقالهها با داستانکها رفیق میشوند
✍️ علی اصغر کاویانی، استاد نویسندگی خلاق و داستاننویسی به بهانه برگزاری نخستین اردوی تولید محتوای مدادالفضلاء نوشت:
🔻تئوری «کوه یخی» شیوهای نوین در روایت است که باعث میشود استفاده از کلمه در نوشتهها کمتر و قوه تخیل خواننده بیشتر شود. ویژگی بارز یادداشتهای کوه یخی بیان نشدن بخش بزرگی از مطالب واضح و سپردن آن به مخاطب برای زیادتر فکر کردن و کنجکاو شدن است.
🔸صاحبنظران ادبیات داستانی جهان معتقدند نقطه عطف تأثیرگذاری ارنست همینگوی، نویسنده معروف جهان در ادبیات مدرن، تئوریای بود که خود او در داستاننویسی ابداع کرد. نویسنده در نوشتن این گونه داستانکها قید توصیفات و روایتهای اضافه را زده و به اصل ماجرا و پیرنگ آن میپردازد. شروع و پایان تأثیرگذار داستانها گواهی روشن بر این سبک از نوشتن است. این شروع، خود برای مخاطب، کنجکاوکننده، جستوجوگرانه و ثأثیرگذار است. همینگوی اینگونه داستانهای کوتاه را به کوه یخی تشبیه میکرد که حجم بیشتر آن در زیر آب پنهان است و میگفت شکوه حرکت کوه یخ تنها در همان یکهشتم روی آب است که دیده میشود.
🔹یکی از ویژگیهای بارز داستانهای کوه یخی تصویری بودن آنهاست، به خاطر همین همینگوی این شانس را داشت که از روی اکثر داستانهای او فیلمهای متعددی ساخته شود. نویسنده موفق کسی است که با کمترین جملات، تصویریترین صحنهها را خلق کند و خواننده را هم راضی نگه دارد.
▫️البته در داستانهای کوه یخی نباید از فضاسازی اطراف غافل و صرفا تعریفکننده قصه باشیم.
#خبر_خوب
#تحریریه_مدادالفضلاء
#تحریریه_مجتهده_امین
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
🔰 آغاز عرفیگروی در اسلام با نخبهنماهای سقیفه
✍ مجتبی عباسی
🔸در حال حاضر نیز نگاه تک بعدی به انسان و جهان هستی، غفلت از مبدأ، بیفرجامی، انسان محوری، لذتگرایی و خوشباشی، پاشنه آشیل دنیای مدرن و خلأ تئوریک آن محسوب میشود؛ بنیادهای مادی، عرفیگرایی و ساختار سکولاریستی، بنیان نظریهپردازی در مکاتب فلسفی غرب را تشکیل میدهد.
🔸امروزه سکولاریسم با اتکا به «راسیونالیسم» هیچ مرجعی را به جز عقل محدود بشری برای داوری در باب ادعاهای اخلاقی و حقوقی به رسمیت نمیشناسد؛ بدین سبب عامل اصلى و مشترک سقوط انسانها، تک بعدی نگری، انسان محوری، رویکرد فروکاهشی به دین، اخلاق و ارزشهای انسانی و غفلت از ابعاد مختلف هویت انسانی است.
🔗 مطالعه یادداشت در سایت فکرت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌فاطمیهی سکولارها
✍ عباس بابائی با ارسال یادداشتی به تحریریه مدادالفضلاء به جمع نویسندگان حوزوی پیوست:
وقتی سکولارهای مذهبی، داعیهدار سیاسیترین اقدام صدیقهی طاهره(سلاماللهعلیها) میشوند، به خنثیترین شکل ممکن اقداماتی پرهزینه و کمبهره را در قالب عزاداری و نمایشنامه و تعزیه و پردهخوانی و پردهنویسی، به خورد مخاطب حیرانی میدهند که درنهايت تمام وظیفهاش را در همان لعن و لطمه و آه جستجو میکند.
کیست که نداند، یکی از اصلیترین و اصولیترین خاکریزهای مکتب علوی، فاطمیهای است که «ناموس دهر» در جایگاه یک «سرباز و سردار و لشکر»، تمامْقامت و در نهایتِ غربت، برای دفاع از ولایت و امامت و رهبری جامعه و خروشیدن علیه غاصبان ناجوانمرد زمانه، فرزند و جان و جوانیاش را فداکرد؟! از آن «اقدام انقلابی» و «خروش میدانی» چقدر این روزها در خطابهها و مرثیهها و کتیبههای فراوان خیابانی میتوان دید؟! ...
از نشانههای روشن سکولاربودن این قوم، آناست که «فدک» برایشان، بیش از آنکه رمزی باشد از «ولایت و حکومت»، زمینی است حاصلخیز که فقط باید غاصبانش را نفرین کرد؛ اما آنهنگام که تاریخِ فدک همچون چشمهای جوشان در بستر زمان جاری بشود و بهدست امام کاظم(علیهالسلام) برسد، حدودش را نه فقط زمین زراعی و نخلستان فدک، بلکه تمام مملکت و فرمانروایی و حکومت هارون معرفی میکنند؛ همان حکومتی که مرز بین «امام حقّ» و «حاکمِ جور» است و اکنون توسط او غصب شدهاست!
✍ متن کامل
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#یلدا_نوشت 1️⃣
💠 شب عاشقان بی دل، چه شبی دراز باشد...
✍️ محمدصادق ناطقی
یلدا به انتظار طلوع آفتاب نشستن است...
صد افسوس که با طلوع خورشید فردا ، باز هم ظلمت در جهان باقیست و یلدای عالم را پایانی نیست...
مگر نور پر فروغ تو بتابد، ای خورشید عدالت گستر...
سالهاست به انتظار تو نشستهایم ، چه اشتباه بزرگی، عمرمان را تلف کردهایم...
ما باید به انتظار تو بایستیم و به سمت تو حرکت کنیم، انتظار فرج یعنی حرکت به سوی فرج...
بیاید امشب در کنار هم از مهدی موعود یادی کنیم ...
هر کس به بهانهای در بین اقوام و دوستان و آشنایان امشب یادی کند از غایب همیشه حاضر...
پایان این شب تار و سرد و طولانی تنها با ظهور او صبحی دلانگیز خواهد شد.
اللهم عجل لولیک الفرج
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#یلدا_نوشت 2️⃣
❄️من اسیر و تویی که آقایی
✍️زهره قاسمی ،عضو تحریریه مجتهده امین
خنده هایت به رنگ باران است
غرق آرامش و تماشایی
آسمان نگاه تو هرشب
ماه کامل شده به تنهایی
پشت ابر سیاه پاییزی
یار شبهای سرد دنیایی
رد پایت تمام قلبم را
مست کرد و شدم تمنایی
ای وجودت تمام خوبی ها
تو پگاه طلوعِ فردایی
گرم کرده خیال لبخندت
این خزان سیاه و سرمایی
بین امواج سخت دوران ها
اشتیاق دل و تسلایی
در هوای گرفته ی دل ها
رنگ شعر سپید زیبایی
راز عشقت جوانه ی قلبم
من اسیر و تویی که آقایی
از صدایت امید می بارد
ای بهار قشنگ یلدایی...
#عمرتونصدشبیلدا🍉
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
📚همه چیز همینجاست
✍️ مهتا صانعی، عضو تحریریه مجتهده امین
کتابِ "آرام جان" را به گونهای شیوا و با صلابت به توصیف نشسته بود. مادر شهید را میگویم. شهید محمد حسین حدادیان، شهیدِ یورش و محاصرهی فرقهی ضالهی درویش گنابادی. به لحظهی شهادت که میرسد روضهی مجسّم فرزند را با صلابت فاطمی نجوا میکند. شهید محمد حسین حدادیان را دراویش گنابادی پس از به اسارت گرفتن به شهادت رساندند.
کتاب آرام جان نوشتهی محمد علی جعفری به انتشاراتیِ شهید کاظمی میتواند گویای خوبی برای شهادت این عزیز وطن و امنیت باشد.
نکتهی خوب این کتاب وجههای تربیتی مادر و فرزندی است که در لحظهی شهادتش فقط ۲۲ سال داشته است. چَشمهای محمد حسین همیشه در برابر مادر به تعظیم بودهاند و حالا مادر با محمد حسین قلبش حیات را تحربه میکند.
#معرفی_کتاب
#کتاب_آرام_جان
#انتشارت_شهید_کاظمی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#یلدا_نوشت 3️⃣
💠 یلدای انتظار
✍️ حیدر هلیرودی
صدای پای یلدای زمستان
آمین بلندی است
برای به اجابت رسیدن
مقدسترین خواسته بشر!
فال حافظ خدا کند امشب از باغ عاشقانهی دیوانش مژده بدهد
که میآید...
#اللهم_عجل_لولیك_الفرج
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#یلدا_نوشت 4️⃣
هرچند دل از هجر تو در بند بلاست
شادیم که دین و هستی ما زهراست
کی این شب تیره را سحر خواهی کرد
بی روی دلارای تو هر شب، یلداست
✍️محمدتقی عارفیان
#یلدای_مهدوی
#پویش_نوشتن
#فرهنگ_خوب_و_اصیل_ایرانی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#یلدا_نوشت 5️⃣
🔖یک یلدا دلتنگی
✍️آمنه عسکری منفرد، عضو تحریریه مجتهده امین
آرامش و امنیت مثل هر روز و هر شب،
شادی و اطمینان خاطر و دورهمی مانند تمام یلداهای سالهای گذشته،
پدر و مادر، خاله و عمهها، داییها و عموها، هفتهای است که غرق برنامهریزی برای خرید و پخت و پز و آماده کردن شرایط برای یک مهمانی بزرگ خانوادگی هستند که همه به رسم ادب دستبوس پدر بزرگ و مادر بزرگها برسیم و البته این روزها وشبها، به خصوص شب خاطرهانگیز یلدا، سهم بچههای کوچک و بزرگِ فامیل از همه بیشتر است، این دورهمیها نهایتِ شور و شادی را برای آنها به ارمغان میآورد.
اما امسال در همسایگی خانه و حتی شهر ما، بعضی از خانهها نشاط سالهای قبل را ندارند، هر چه هست سکوت است و حسرت روزهای بودنِ عزیزانی که امسال پر کشیدند.
مانند خانهی خانوادهی کوچک سرایداران که چند روزی است این طور، کوچک وکم جمعیت شده و یلدای امسال از همهی سالهای قبل متفاوت است، آرتین مانده و خواهر تازه عروس و همسرش و سه قاب از سه پرستوی شهید، خانهی شهید عجمیان هم امسال رنگ و بوی یلدا ندارد، مادرِ آرمان هم، مانند نوعروس و مادر شهید دانیال رضازاده، یلدای طولانیتری را سپری خواهند کرد.
و امسال این ما هستیم و این همه آرامش که آن را مدیون خون شهدای مدافع امنیت این مرز وبوم هستیم. آنها که پر کشیدند و آسمانی شدند تا ملت ایران از میان آن همه آشوب واغتشاش، آن همه ظلم و دروغ و نیرنگ که دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران به کشور تزرریق کرده بودند، بار دیگر رنگ و بوی امنیت و آرامش را تجربه کند.
پرستوهای شهید! ما هم امسال، شریک یلدای دلتنگی خانواده هایتان میشویم. آن لحظه که از عمق جان، شادی را در وجودمان حس کردیم، حتما به یاد شما هم خواهیم بود و عطر فاتحه و صلوات را نثارتان خواهیم کرد. عهد میبندیم که چون شما و خانوادههای صبور و مقاومتان، برای سرافرازی پرچم و خاک این کشور تا پایِ جان در مقابل همهی بدخواهان این نظام مردانه بایستیم و حتما قصهی از خود گذشتگی و مردانگی شما و صبر و حلم خانواده هایتان را برای فرزندانمان روایت خواهیم کرد، تا روایت دلاوری و عاشقی شما قصهی یلدای سالهای آیندهی کودکان این سرزمین باشد.
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#یلدا_نوشت 6️⃣
💠 یلداهای مادرانه
✍️ زهرا کبیری پور
مادرم خانمِ باسلیقه و هنرمندی بود، از آن خانمهایی که همه چیز را با آداب و رسومش به جا میآورند. درخانهی ما یلدا از یک هفته قبلتر شروع میشد و مادر یک هفته زودتر بساط تهیهی خوراکیهای شب یلدا رو جور میکرد.
یک مدل قاووت خانگی درست میکرد که در هیچ جای دنیا پیدا نمیشود. تمام خشکبار این قاووت را خودش با آسیاب دستی، آسیاب میکرد و با شیرهی انگور از آنها گردالیهایی درست میکرد که سرش دعوا بود، گردالیهای خوشمزهای با طعم بهشتیِ دستان زحمتکشش.
مادرم یک سینی بزرگ میآورد، پایش را دراز میکرد و تمام انارها را با حوصله دانه دانه میکرد تا در طولانیترین شب سال زیباترین و خوشمزهترین خاطرات را برای ما رقم بزند.
من همیشه آرزو میکردم ای کاش عمر مادرم طولانی باشد، تا شبِ یلداهای طولانیِ بسیاری در کنارش باشم اما نشد...
شادی روح تمام مادران آسمانی
صــــــــــ🌷ــــــــــلوات
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#یلدا_نوشت 7️⃣
💥خدایا؛ خوش بحال
نگاههایی که برای دیدنِ
روی ماه مهدیفاطمه
خرج شد...
✍️ محمد حسین مطهری
💥پاییز رفت و یلدا رفت،هجران اما، هست هنوز!
هجران تب بالا دارد و زمستان سوز سرما،چه تضاد دلچسبی!
✍️حیدر هلیرودی
#ادبیات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#یلدا_نوشت 8⃣
☑️ شب یلداست...
امشب خانوادهها کنار هم جمع شدهاند!
دختربچهها صورت پدرشان را میبوسند،
پسر بچهها در آغوش پدر مینشینند...
مادران به قد و قوارهی پسرشان چشم میدوزند و حظ میبرند!
اما در این میان،
برخی ساکتند...
همانهایی که پدر، فرزند، یا همسرشان برای امنیت و آرامش امشب ما، زیر خروارها خاک آرمیدهاند...
🙏برای ما،
شب یلدا طولانیترین شب است،
اما برای آنها، هرشب، طولاتیترین شب است!
🌺#شهید_حسن_مختارزاده
✍️ محمدجواد محمودی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#یلدا_نوشت 9⃣
🍃 ای کاش که ما را بنوازی به نگاهی
✍ مهتا صانعی
در وصف تو باید چه بگویم تو که ماهی
تابندگیِ محض در این شامِ سیاهی
ما سازِ پر از زمزمه و عشق تو هستیم
ای کاش که ما را بنوازی به نگاهی
این گوشهی خلوت که پر از زمزمهی توست
والله که بهتر بُود از عالمِ شاهی
گفتم که به چَشم تو چه اسمی بگذارم
دل گفت بگو معجزهی ذات الهی
با غم شده مانوس اگر زندگیِ من
تو باعث لبخند در این چند صباحی
خوشوقت به داد دلِ غمدیده رسیدی
تو باعث این حالِ خوش گاهبهگاهی
یک روز تو را تنگ در آغوش بگیرم
آن روز میآید چه بخواهی، چه نخواهی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
🔻تقسیم کار تکراری
📌تقسیم کار ابرقدرتها بهمراه لیدرهای فراری برای انقلاب در ایران!
1️⃣ پمپئو «وزیر امورخارجه» سابق آمریکا با «مریم رجوی»
2️⃣ جاستین ترودر نخست وزیر کانادا با «اسماعیلیان»
3️⃣ مکرون رئیس جمهور فرانسه با «مسیح علینژاد»
4️⃣ اشتاینمایر رئیس جمهور آلمان با «علی کریمی»
https://serajonline.com/
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
@serajna
♦️ اقلیت یا اکثریت در حافظه تاریخی
✍️ دکتر سیدمحمدمهدی شرف الدین، سردبیر مجله دیدهبان اندیشه، در فکرت نوشت:
🔷 دو روز است که تمام کانالها، صفحات مجازی و حتی روزنامهها، در مورد موضوعی مشترک سخن میگویند؛ آن موضوع تصویب قانون منع ورود زنان و دختران به دانشگاه توسط طالبان است؛ همه تحلیلگران و صاحبان خرد به درستی و با دلسوزی نسبت به این مساله اعتراض کرده و سعی دارند تا صدای مظلومیت دختران و زنان افغانستانی را به گوش جهانیان برسانند. آنها همچنین به نداهای مشابه داخل کشور که هرازگاهی از تریبون نمازجمعه برخی از مولویان به گوش میرسد نیز همین واکنش را نشان میدهند.
🔶 اگر از کمی عقبتر به قضیه بنگریم، شاید این سوال پیش آید که چرا علیرغم وجود مسائل مختلف برای بحث در کشور خودمان، همگان محور یادداشتهای خود را روی این موضوع قرار دادند؛ پاسخ این سوال را باید در ناخودآگاه این افراد جستجو کرد؛ زمانی که انسان حقی را همچون حق حیات در تصور خود بدیهی تلقی کند، طبیعی است که نسبت به سلب آن برای دیگری، لب به اعتراض باز کند.
🔷 سوال دیگر اینجاست که چه عاملی باعث شده تا زنان و به طور کلی مردم ایران، تحصیل زنان در مدارس و دانشگاهها را همچون حق حیات، بدیهی تلقی کنند؟ برای پاسخ به این سوال نیز باید سری به ناخودآگاه تاریخ زد؛
🔶 به گزارش آمار (iscanews.ir/xbs99)، در دوران رژیم پهلوی دختران محدودی موفق به کسب دیپلم میشدند و بعد از آن به خانهها برمیگشتند. فقط 6 درصد از دختران آن هم غالبا دختران مقامات درباری، موفق میشدند تا به دانشگاه راه پیدا کرده و تحصیلات تکمیلی کسب کنند. از همین رو، در این زمان خبری از اشتغال زنان و حضور آنها در بخش صنعت یا هیئت علمی دانشگاهها نبوده و جمعیت زنان جامعه نیز نسبت به این مساله اعتراض چندانی نداشتند چرا که حق تحصیل در دانشگاه را برای خود بدیهی تلقی نمیکردند.
🔷 جمهوری اسلامی با حذف نگاه ابزاری به زن، نه تنها راه ورود دختران و زنان به دانشگاهها را باز کرد، بلکه تحصیلات تکمیلی را به یکی از نیازهای مسلم و بدیهی آنان مبدل ساخت؛ به طوری که امروزه بیش از 60 درصد جمعیت دانشجوی کشور را زنان و دختران تشکیل میدهند. امروز برای دختر ایرانی، منع از تحصیل در دانشگاه و سطوح عالی، یک مساله عجیب و مُضحِک است؛ در حالی که کمتر از نیم قرن قبل، این مساله برای همگان طبیعی به نظر میرسید.
✅ دلسوزی و تلاش برای بازشدن راه تحصیل دختران در تمام نقاط جهان، امری پسندیده و مطلوب است؛ درست به همان اندازه که فراموشی حافظه تاریخیمان مذموم و خطرناک خواهد بود...!!
#طالبان
#زنان #خانواده
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
3️⃣ #خبر_ویژه #نخستین_اردوی_تولیدمحور_مدادالفضلاء
•┈┈┈••✾••┈┈┈• •┈┈┈••✾••┈┈┈•
📝 بازدید "مجمع نویسندگان حوزوی " از نمایشگاه مسجد جامعه پرداز و برگزاری سیزدهمین محفل یادداشت خوانی کانون فرهنگی تبلیغی مداد الفضلاء
🔻منار| در این بازدید که با روایت حجت الاسلام والمسلمین موحد همراه بود، نویسندگان خواهر و برادر طلبه، با قسمت های مختلف نمایشگاه آشنا شدند.
◽️در ادامه حجت الاسلام والمسلمین پشم فروش، مدیر نمایشگاه مسجد جامعه پرداز، ضمن خیر مقدم به میهمانان به تشریح فعالیت ها و اهداف برگزاری این نمایشگاه پرداخت.
◽️در حاشیه این بازدید، اعضای کانون فرهنگی تبلیغی مداد الفضلاء، به بیان تجربیات نویسندگی خود پرداختند.
➕ مشروح خبر؛
https://manariran.com/?p=2185
📸مشاهده و دانلود تصاویر؛
https://manariran.com/?p=2193
🌐کانال رسمی نمایشگاه مسجد جامعه پرداز
eitaa.com/joinchat/2352480443Ca9f58eae82
#ایده_پردازی
#تولید_محتوا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⁉️ در کجای جبهه ایم؟ در کدام جبهه ایم؟
✍️ استاد جواد محدثی
گاهی «حقیقت»،پشت پردۂ«دروغ»می ماند.
گاهی«واقعیت»،قربانی«کتمان»می شود.
گاهی«تزویر»، نقاب چهرۂ«نفاق» می گردد.
گاهی«عنوان»، شخص را مغرور می کند و
اشخاص دیگر را فریب می دهد.
گاهی«شهرت»، دام ابلیس وچاه سقوط می شود.
گاهی «القاب»و«عناوین»، غرور وغفلت می آورد.
گاهی«ایمان»،هدف تیرهای «شبهه» قرار می گیرد
و زخمی می شود.
گاهی«مال»،« وبال »می شود.
و...گاهی « علم »،ابزار«تحریف» می گردد.
اینجاست که «تبیین»، وظیفه می شود،
و«افشاگری»، تکلیف آگاهان می گردد.
و«سکوت»،گناه به شمار می آید وتوبه ی
مناسب می طلبد.
باید با«تیغ بیان»، پردۂ«کتمان»را درید،
وبا«شمشیرزبان»،نقاب«تزویر»راکنار زد،
وبا«چراغ هدایت»، ظلمت «جهالت وضلالت»
را ازافق ذهن ها زدود.
باید بادفاع صریح از حق،«مؤمنان مظلوم» را از
محاصرۂ «احزاب منافق» نجات داد.
باید میان حق وباطل، ظالم ومظلوم، راست
ودروغ، خودی و بیگانه وخط علوی واموی
وجبهه حسینی ویزیدی، خطی کشید وخندقی
کند، تااحزاب، به« مدینه ایمان » نفوذ نکنند و
باورمردم را به تاراج نبرندو «اعتمادعمومی»
را غارت نکنند.
تکلیف،به تناسب طاقت و موقعیت است.
هرکه آگاهتر، مسئولیتش سنگین تر،
وهرکه محبوبتر،تکلیفش حساس تر،
وهرکه مشهورتر،انتظارازاوافزون تر.
درجبهه صفّین امروز،
کجایند عمارها؟!
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌 پوشالی و توخالی
✍️محمدحسین مطهری
🔸مکتب سیاسی لیبرالیسم، یکی از اندیشههای زندهی امروز دنیاست؛ این مکتب با تمام طوایفی که نظامهای مختلف به آن قائل هستند، بر چند مسئله اساسی بنا شدهاست؛
🔰آزادی بیان
🔰محدودسازی قدرت دولت
🔰آزادی اندیشهها
🔰حقوق عادلانه همهی شهروندان
🔸نظامهای لیبرالی از آنجا که تابع مکتب مدرنیسم بودهاند، پاسخ مسائل خود را در عقل و تجربه و علم جستجو کردهاند و برای راههای دیگر، هیچ ارزشی قائل نبودهاند.
🔸شکاف سیاسی، طبقاتی و اقتصادی و بایکوت خبری و انحصار منابع و منافع و دارایی ها در خدمت عناصر سرمایه دار و تحقق سرمایهسالاری مدرن (کاپیتالیسم) از جمله میوههای تلخ و بنیان برکن این مکتب بودهاست.
🔸اما امروز با حقیقتی غیرقابل انکار روبروییم؛ ما امروز "توخالی بودن طبل این مکتب را و پوشالی بودن وعدههای این اندیشه" را در سرتاسر نظامهای سیاسی لیبرالی شاهدیم.
🔸حقیقت آنست که بخشی از آرمان های لیبرالیسم، مقدس است و گمشدهی هر جامعه ای رسیدن به آزادی در بیان و در اندیشه و در دارایی است.
🔸اما حقیقت دیگر آنست که هیچگاه علم و عقل و تجربه، تکیهگاه های مستحکم و بدون نقصی نبودهاند.
♦️این سه، برای حل مسئله، "محدود و ناقص و تغییرپذیر" هستند؛ پیش از این گفتم آنچه که تغییرپذیر و محدود و ناقص است، حق دخالت در محدودهای ندارد که به او هیچ ارتباطی ندارد.
⚠️عقل و تجربه محدودند؛ بهمینخاطر نمیتوانند برای انسان، نسخهی کامل نجاتبخش در طول دهها هزارسال بپیچند.
⚠️عقل و تجربه نمیتوانند چون "ناقصند و محدود و تأثیر پذیر"؛ پس #حق دخالت ندارند. روزی که انسان، خدا را کنار گذاشت و عقل محدود کمتجربه را محور دستورها قرارداد، شاید نمیدانست که روزی خواهدرسید که عقل بیچاره برای بنبستهای زندگی، راه برون رفتی نداشته باشد.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔻حرفهای گلوگیر
✍️ علیرضا مکتبدار
دیدید گاهی یه زخم یا دمل که سر وا نمیکنه رو با نوک سوزن و یا یه چیز تیز سوراخ می کنن و از شرش خلاص میشن؟
یا دیدین بعضی وقتا که بغض گلوتونو میچسبه، فقط بازشدن کیسه اشک چشمتونه که گره گلوگیر بغضتونو باز می کنه؟
برای بعضیا مثل من، نیش قلم حکم همون نشتر رو داره که راه نفس کشیدن رو برام باز میکنه. وقتی حرفی تو دلمه که هیچ گوش شنوایی براش پیدا نمی کنم، پناه می برم به نوشتن و اگه ننویسم، اون حرف تو دلم ورم می کنه و میشه اسباب دق.
بعضی حرفا رو واقعا نمیشه به زبون آورد، اما میشه نوشت و خود را از بار سنگینیش رها کرد.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN