💠 معرفی مجموعه دو جلدی «فلسفه دین»
🔸مجموعه دو جلدی «فلسفه دین (وحی، مکاشفه و تجربه دینی) و (چیستی دین و معرفت دینی)» نوشته یحیی کبیر در ۶۸۰ و ۷۹۲ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد.
🔹در این نوشتار، مقصود از دین بیشتر سنت ادیان توحیدی (اسلام، مسیحیت و یهودیت) است. موقف این اثر در مورد اصل وجود خداوند پدیدارشناختی است، زیرا تا درک حقیقتی برای انسان عینیت نیابد، انسان هرگز سراغ آن نمی رود.
🔸ساختار فلسفی این اثر تحلیلی است، زیرا تحلیل و آنالیز تصوری و تصدیقی آن ضروری است و بنای آن بر رعایت گونه گویی است اما کوشش شده است که مدعیان، استدلال ها و نتیجه گیری ها در عین ایجاز، روشن و بدون ابهام بیان شوند.
🔹این اثر دو جلدی در شش بخش و ۴۱ فصل تهیه و تنظیم شده است.
🔰عناوین بخش های این اثر:
👈 جلد اول تحت عنوان «فلسفه دین (وحی، مکاشفه و تجربه دینی)»
✅ تجربه دینی
✅ مشاهدات، مکاشفات و وحی
👈جلد دوم با عنوان «فلسفه دین (چیستی دین و معرفت دینی)»
✅ چیستی و تعریف دین
✅ قلمرو دین و انتظار بشر از دین
✅ خدا و عقل – بررسی براهین خداشناسی
✅ خدا و زبان دین
🔹خرید اینترنتی این کتاب از سایت موسسه بوستان کتاب مشمول ۲۰ درصد تخفیف خواهد بود.
🆔@meshkatnoor
#معرفیابزارعلمی
#مشابهتیاب
✅سامانه مشابهتیاب همتاجو
همتاجو سامانهای مبتنی بر #وب میباشد که با استفاده الگوریتمهای هوش مصنوعی میتواند مشابهتهای متنی موجود میان اسناد علمی منتشر شده را شناسایی نماید.
این سامانه بهصورت کاملا هوشمند، طراحی شده و توانایی کشف آن دسته از #سرقتهای_علمی #بازنویسی شده را نیز دارد.
در حال حاضر #قابلیت سامانه صرفا در حوزه منابع فارسی است.
بدیهی است در آینده این سامانه منابع انگلیسی را نیز تحت پوشش قرار خواهد داد.
آدرس دسترسی
hamtajoo.ir
ــــــــــــــــــــ
کانال پژوهشیار؛
@Pajouheshyar
با#نشروتبلیغ کانال، در ثواب فعالیتهای آن#سهیم باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰#بازخوانی/عجب سخنرانی بی تعارفی میکند امام دلها/ این #عمامه خطرناک است
‼️هشدار تکاندهنده امام خمینی(ره) به مسئولین جمهوری اسلامی :
🔹آخوندها در رژیم گذشته هرچه مظلوم تر میشدند محبوب تر میشدند اما امروز دیگر اینگونه نیست
🔺اگر ما امروز در #جمهوری_اسلامی شکست بخوریم یعنی شکست مکتب !
🔹یعنی گفته بشود که رژیم طاغوتی عوض شده و رژیم طاغوتی دیگر آمده!
🔺مگر منافق چه کسی است؟ بیخود نگوییم ما خوبیم بقیه بد هستند
🔹حالا بگویید مسلمان هستید! اما منافقید
🎬این سخنرانی تکان دهنده را با وضعیت امروز مقایسه کنید که در کجای انقلاب و ایدئولوژی انقلاب ۵۷ هستیم
#حقیقت_انقلاب
#امام_دلها
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔊 قم از نظر معلومات آن طور که باید باشد نیست
🔺آیت الله العظمی شبیری زنجانی دام عزّه در دیدار با جناب آقای اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور:
🛎الان خیلی از چیزها شعار است، اما #شعار جای واقعیت را نمیگیرد! خیلیها در اوّلیات فقه ماندهاند اما از آنها به عنوان #مجتهد یاد میشود.
🔹باید توجه کرد که علم را نباید برای آبادی دنیا خواند. در دانشگاه درس می خوانند برای اینکه مدرکی بگیرند ولی در حوزه، برای خودِ علم، ارزش قائل هستند.
🛎حالا، خیلی طلبه ها همان وضع دانشگاه را پیدا کرده اند. در اینصورت، از آن ها شیخ طوسی و آخوند بیرون نمی آید.
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 | دیدگاه موافقان و مخالفان سقط جنین
◻️ نشست تخصصی بررسی مسئله سقط جنین در ایران با حضور «دکتر محسن رضایی آدریانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قم» و «حجت الاسلام سید محسن مرتضوی، نویسنده هفت جلد کتاب مجموعه مسائل مستحدثه پزشکی» در خبرگزاری حوزه برگزار شد.
مشاهده فیلم کامل:
hawzahnews.com/xbp8q
@HawzahNews
♦️ معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب: شهید سلیمانی نهتنها طلایهدار میدان نظامی بلکه سردار تقریب بود/ همه سکنات حاج قاسم برای خدا بود/ او نهتنها یک قهرمان ملی بلکه یک قهرمان جهانی است
🔹محسن مسچی، معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی: به عنوان کسی که از مریدان سردار حاج قاسم سلیمانی هستم، باید بگویم ایشان نهتنها طلایهدار و سردار میدان نظامی بود بلکه در نقش سردار تقریب نیز به خوبی ظاهر شد.
🔹در جبهه و میدان عمل، سردار سلیمانی را به عنوان سردار تقریب میشناسیم، چرا که آنچه او در میدان به آن عمل کرد، همه حاکی از روح تقریب در تمام مسائل عملیاتی بود.
🔹سردار حاج قاسم سلیمانی، در برخورد با پیروان مذاهب مختلف اسلامی و پیروان ادیان، به بهترین نحو عمل کرد. عملکرد وی در سوریه برای مسیحیان، در کردستان عراق برای ایزدیها، در جنوب عراق برای اهل کتاب و صابئین؛ همه نشان از این مسئله است.
🔹امروز، هیچکس نمیتواند بگوید، حاج قاسم بین شیعه و سنی و شیعه با مسیحی تفاوتی قائل است، او آنطور که نگاه احترامآمیزی به کلیسا و کنیسه داشت، همان دیدگاه محترمانه را به زیارتگاه، مساجد و اماکن مقدسه همه فرق، ادیان و مذاهب بروز میداد.
🔹حاج قاسم، مصداق و الگوی واقعی کسی است که در میدان عملیات نظامی بود، در عین حال تمام تلاش خود را برای تقریب و مبانی فکری دیگر گروهها صرف کرد. همه سکنات حاج قاسم برای خدا بود. او نه یک قهرمان ملی بلکه یک قهرمان جهانی است.
✅کانال حامیان سپاه قدس👇
http://eitaa.com/joinchat/3631218690Ca928153b05
🎙 #مقام_معظم_رهبری
ایشان به عرفان نظری اشاره کردند؛ بنده هیچ دشمنی و مخالفتی با عرفان نظری ندارم. گفته میشود:
«الانسان عدوّ لما جهله».
🔰 بنده هیچ ورودی در عرفان نظری ندارم، اما هیچ عداوتی هم ندارم؛ منتها اعتقادم این است که ما نباید عرفان را به معنای الفاظ و تعبیرات و فرمولهای ذهنی مثل بقیهی علوم ببینیم. عرفان، همان مرحوم قاضی است؛ مرحوم ملا حسینقلی همدانی است؛ مرحوم سید احمد کربلائی است؛ عرفان واقعی اینهاست.
♻️ مرحوم آقای طباطبائی خودش فیلسوف بود، اهل فلسفه بود، بلاشک در عرفان هم وارد بود؛ منتها آنچه که در عرفان از ایشان معهود است، عرفان عملی است؛ یعنی سلوک، دستور، تربیت شاگرد؛ شاگرد به معنای سالک. عرفان نظری باید به سلوک بینجامد.
خب، موضوع عرفان، ذات مقدس پروردگار است. موضوع عرفان، خداست. از این جهت، برتر از همهی علوم است. خب، این خدا باید در زندگی کسی که اهل عرفان است، تجلی پیدا کند.
✳️ ما کسانی را دیدیم که گفته میشد در عرفان نظری از همه بهترند، اما در عرفان عملی یک قدم برنداشته بودند. ما افراد اینجوری را دیدیم و درک کردیم که اصلاً مسائل سلوکی و اینها را لمس نکرده بودند.
آنچه که من به آن تکیه دارم، این است که واقعاً یک حرکت عملی دیده شود؛ که این در مورد اهل معقول، به طور عام مطلوب است. آن کسانی هم که به عنوان اهل حکمت و اهل معقول شناخته شدند، غالباً کسانیاند که این جنبهی معنوی در آنها وجود داشته.
❇️ حالا شما از قول مرحوم آقای فاضل، از امام (رضوان الله علیه) خاطرهای نقل کردید؛ خود من هم یک خاطرهای دارم که آن را هم بگویم.
من از ایشان پرسیدم که شما درس مرحوم حاج میرزا جواد آقا را درک کردید یا نه؟ ایشان گفتند که نه، افسوس، افسوس، نشد.
البته در برخی کتابها مینویسند که امام جزو شاگردهای آ میرزا جواد آقا بودند؛ در حالی که نخیر، قطعاً ایشان نبودند. ایشان ( حضرت امام ) گفتند:
که آقای آ شیخ محمدعلی اراکی آمد من را دو جلسه برد درس ایشان. ظاهراً شبهای جمعه جلسه داشتند. ایشان گفتند دو جلسه رفتم، اما نپسندیدم. میگفتند آن وقتها ذهن ما پر بود از آن حرفها. یعنی همان حرفهای عرفان نظری.
امام در سن هشتاد و چند سالگی افسوس میخورد که درس آ میرزا جواد آقا نرفته؛ با اینکه ایشان شاگرد و مرید و عاشق مرحوم شاهآبادی بوده.
❇️ یک خاطرهی دیگر هم به مناسبت عرفان نقل کنم. گفتند اوّلی که ایشان مرحوم آقای شاهآبادی را در قم دیده بودند، یک کسی گفته بود آن که شما دنبالش میگردید، این است. مرحوم شاهآبادی چند سالی هم در قم مانده بودند. ایشان گفتند که من و فلانی - یک کس دیگری را اسم آوردند، که من حالا یادم نیست - دو نفری رفتیم پیش ایشان و گفتیم یک درسی برای ما شروع کنید. ایشان اول امتناع میکرد، اما بعد با اصرار زیاد ما گفت: خب، حالا چه میخواهید؟ منظومه، اسفار، فلان؟ گفتیم نه، ما از این چیزها گذشتهایم؛ «مصباح الانس» میخواهیم.
ایشان گفت: اِ، «مصباح الانس»!؟ خانهی ایشان ظاهراً گذر جدّا بود. امام میگفتند از مدرسهی دارالشفاء یا فیضیه تا گذر جدّا با ایشان همین طور رفتیم، تا اینکه بالاخره ایشان را وادار کردیم که برای ما «مصباح الانس» بگوید. امام از اول هم از «مصباح الانس» شروع کرده. ایشان خیلی هم به عرفان علاقهمند بودند.
✅ میدانید تبحر امام بیشتر در عرفان بود، بیش از فلسفه - یعنی امام متبحر و منغمر در عرفان بودند - خب، در فلسفه هم که ایشان بلاشک استاد بودند؛ لیکن حالا بعد از سن هشتاد سالگی به بالا، که یادم نیست چه سالی بود، ایشان به من اینجوری میگفتند: افسوس؛ نه، ذهن ما آن وقتها پر بود از آن حرفها. خب، حرفهای عرفان نظری، حرفهای پر زرق و برقی هم هست؛ اما آن چیز دیگری است، راه دیگری است، حرف دیگری است.
من حرفم این است؛ والّا نخیر، بنده هیچ مخالفتی به این معنا با این مسئله ندارم.
منبع: سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار با اعضای مجمع عالی حکمت اسلامی قم
#عرفان_نظری
#مقام_معظم_رهبری
#امام_خمینی
#مرکز_تخصصی_فلسفه_اسلامی
@mt_falsafeh
💠💠💠💠💠💠💠💠
https://eitaa.com/joinchat/729677891Cc0cea1ba96
اجلاسیه دبیران جشنوارههای استانی برگزار شد
با هدف هماهنگی هرچه بیشتر در برگزاری جشنوارههای مدرسهای، استانی و کشوری، اجلاسیه دبیران جشنوارههای استانی علامه حلی(ره) روز دوشنبه ۳ آبانماه با حضور رییس شورای سیاستگذاری، دبیر جشنواره کشوری و دبیران جشنوارههای استانی بصورت مجازی برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین مقیمی حاجی، معاون پژوهش حوزههای علمیه و رییس شورای سیاستگذاری جشنواره در ابتدای این اجلاسیه در سخنانی ضمن خیرمقدم به دبیران جدید جشنواره در هفت استان، بر لزوم توجه دبیران استانی به شیوههای مشارکت بیشتر طلاب در این جشنواره تأکید کرد.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر مازنی، دبیر جشنواره کشوری نیز در سخنانی خواستار ارائه پیشنهادات استانها در خصوص فرمهای ارزیابی، اهتمام به برگزاری جشنوارههای مدرسهای و رعایت زمانبندی جشنواره شد.
در ادامه، دبیران جشنوارههای استانی مازندران، آذربایجان شرقی، اردبیل و کردستان ضمن گزارش از برگزاری جشنواره در استان خود، پیشنهاداتی جهت بهبود فرایند جشنواره ارائه کردند.
@jhelli_ir
🔸 کتاب "نقش امام باقر علیه السلام در شکل گیری جامعه اعتقادی امامیه" تألیف آقای روح الله رجبی پور از آثار پژوهشگاه قرآن و حدیث منتشر شد.
📖 معرفی کتاب:
✍️ در این کتاب تلاش شده تا فرضیههایی که پیدایش جامعه اعتقادی امامیه را متأثر از عوامل بیرونی و جریانهای فکری انحرافی می پندارد بر پایه شواهد و مستندات تاریخی، واکاوی و شکلگیری جامعه اعتقادی امامیه در آغاز سده دوم هجری را بر پایه آموزههای امام باقر علیه السلام تبیین و تحلیل نموده و نقش مؤثر امام باقر علیه السلام در شکلگیری جامعه اعتقادی شیعه را به اثبات برساند.
✍️ در کتاب حاضر، نخست به وضعیت شیعیان در عصر حیات امام باقر علیه السلام پرداخته و با تأکید بر نقش محوری امام باقر علیه السلام و مهمترین دستاوردهای ایشان در عرصه اعتقادی، تحول یافتن امامیه به یک جامعه اعتقادی را نشان داده است.
✍️ کتاب حاضر در چهار فصل تالیف یافته که...
ادامه مطلب 👇👇
http://www.riqh.ac.ir/post/72615
🆔@meshkatnoor
📚 برگزاری نشستهای نظام حقوقی حاکم بر فضای مجازی
🔹 نشست اول: حاکمیت دولت بر فضای مجازی؛از منظر نظام حقوقی اسلام(۳آبان۱۴۰۰)
🔹 نشست دوم: حقوق و آزادیهای ملت در فضای مجازی؛ از منظر نظام حقوقی اسلام(۵آبان۱۴۰۰)
🔹 نشست سوم: حاکمیت دولت بر فضای مجازی؛ از منظر نظام حقوق(۹آبان۱۴۰۰)
🔹 نشست چهارم: حقوق و آزادیهای ملت در فضای مجازی؛ از منظر نظام حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران(۱۱آبان۱۴۰۰)
🔹 نشست پنجم: الگوی تحدید حدود در بستر فضای مجازی؛ بر اساس حقوق و آزادیهای ملت و حاکمیت دولت(۱۷آبان۱۴۰۰)
🔻اساتید دوره؛
🔹 آیتالله عباس کعبی
🔹 حجتالاسلام و المسلمین دکتر حسین تاجآبادی
🔹 حجتالاسلام دکتر حمید شهریاری
🔹 دکتر قاسم محمدی
🔹 حجتالاسلام دکتر احمدعلی قانع
🔹 دکتر محمدباقر اصغری
🔹 دکتر باقر انصاری
🔹 دکتر باقر شاملو
🔹 دکتر غلامحسین الهام
🔹 دکتر فرید محسنی
🔹 دکتر قدرتالله رحمانی
🔹 دکتر محمدرضا رهبرپور
🔹 دکتر سیدابوالحسن فیروزآبادی
🔹 دکتر سیدمحمد صادق امامیان
🏢 مکان: دانشکده علوم اجتماعی و فرهنگی/مرکز علم و فناوری حقوق؛ سالن جلسات شهید آوینی.
💻 لینک ورود به نشست https://www.skyroom.online/ch/mahdisiavashi/neshast1
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حقوق
#دوره
#تهران
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ برگزاری سومین دوره مهارت افزایی سبک زندگی
📝 سومین دوره مجازی مهارت افزایی سبک زندگی خانوادگی از سوی دانشکده زن و خانواده برگزار میشود.
💢 ثبتنام تا 15 آبان ماه1400
📚 شروع دوره: 10 آذرماه 1400
💻 کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در سایت: www.wrc.ir
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#دوره
#قم
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✅ #معرفی_24_نشریه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔶 مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به عنوان یکی از مراکز مهم علمی کشور در زمینه علوم انسانی اسلامی است که هم اکنون در 15 گروه علمی «معارف اسلامی و اخلاق، ادیان، اقتصاد، تاریخ، تاریخ معاصر، حقوق، فلسفه، کلام، مدیریت، جامعهشناسی، روانشناسی، علوم تربیتی، علوم سیاسی، علوم قرآنی و عرفان» به تربیت طلاب مستعد میپردازد. هر کدام از گروههای علمی در حال حاضر نشریاتی منتشر میکنند که برای آشنایی با آنها به سایت نشریات مؤسسه مراجعه فرمایید.
🔶 همچنین مراکز وابسته به مؤسسه امام خمینی(ره) نیز دارای نشریاتی میباشند که میتوانید در سایت نشریات با آنها نیز آشنا شوید.
🔷 12 نشریه علمی پژوهشی: معرفت فلسفی، معرفت کلامی، معرفت ادیان، معرفت اقتصاد اسلامی، معرفت سیاسی، معرفت فرهنگی اجتماعی، روانشناسی و دین، قرآنشناخت، تاریخ اسلام در آینه پژوهش، اسلام و پژوهشهای تربیتی، معارف منطقی، انوار معرفت
🔷 6 نشریه علمی ترویجی: معرفت، معرفت اخلاقی، معارف عقلی، اسلام و پژوهشهای مدیریتی، اندیشههای حقوقی عمومی، عیار پژوهش در علوم انسانی
🔷 5 نشریه عمومی: پویشی در علوم انسانی، پویا، پرتو، دیدار، خانه خوبان
🔷 1 نشریه علمی تخصصی به زبان انگلیسی Horizons of Thought
🌐سایت نشریات مؤسسه امام خمینی(ره)
🌐 http://nashriyat.ir
🌐 سایت فروشگاه اینترنتی کتاب و مقالات
🌐 https://eshop.iki.ac.ir 🆔@meshkatnoor
✅ تبیین ابتکار روشی سیدمصطفی خمینی در اثبات ولایت فقیه تا برتری نسبت به شهید صدر در تتبع علمی توسط آیتالله شبزندهدار
📝 از کتابهای ایشان(شهید سید مصطفی خمینی) نشان داده میشود که در تتبع، اوسع از شهید صدر است. تفکرات مرحوم شهید صدر در یک محدودهای در اصول وجود دارد: مرحوم شیخ اعظم، مرحوم آقای آخوند، مرحوم آقای نائینی، مرحوم آقا ضیاء، و به ندرت آقای اصفهانی و محقق خوئی که استادشان بودند.
📝 ایشان معمولاً در همین حدود سیر میکنند ولی مرحوم آقای حاج آقا مصطفی، اینها که هست مازاد بر اینها هم دارد مثلاً فرض کنید که مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری، حتی مرحوم علامه طباطبایی، مرحوم آقای بروجردی و دیگران.
📝 انسان میبیند که حرفهای اینها را هم متعرض میشود، مطالعه کرده است و یک دامنه وسیعتری را ایشان مورد مطالعه قرار میدهد. چون بعضیها هستند که تتبع دارند ولی دقت ندارند، بعضیها هم دقت دارند ولی تتبع ندارند. ایشان جامع بین منقبتین است که هر دو را در وجود خودش جمع کرده است.
📚 متن کامل: http://meftahandishe.com/?p=24801
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#گزارش
#قم
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
Sound_2021_10_19_19_06_57_991 00_04_40-01_27_46.mp3
19.94M
📢 بشنوید 👇👇👇
✅ ✅ موضوع: تحلیل و بررسی نظریه اثر پذیری ایمان از عوامل غیر معرفتی
👤 سخنران : حجت الاسلام والمسلمین علی قربانی
🗓 برگزار شده در مجمع عالی حکمت اسلامی
🆔@meshkatnoor
💠 دانشگاه امام صادق﴿؏﴾ با همکاری دانشگاهها و مراکز علمی برگزار میکند:
✅ نخستین همایش بین المللی"مقاومت اسلامی: در نظر و عمل"
🔰محورهای همایش:
۱. مبانی و مؤلفههای نظری مقاومت اسلامی (قرآن، سیره، متفکّران و ...).
۲. الگوهای نظری و عملی مقاومت اسلامی (ویژگی ها، الزامات، ساختار و سازمان، فرهنگِ سیاسی و...)
۳. حکمرانی، دولت و مقاومت در منطقه غرب آسیا.
۴. روندها و جریان های معارض مقاومت در منطقه غرب آسیا.
۵. قدرتهای بزرگ و مقاومت در منطقه غرب آسیا.
۶. دیپلماسی اقتصادی و مقاومت در منطقه غرب آسیا: بازیگران، فرصت ها و موانع.
۷. مردم و مقاومت در منطقه غرب آسیا.
۸. سازمانهای بین المللی-منطقهای و مقاومت در غرب آسیا.
۹. فضای مجازی و مقاومت در منطقه غرب آسیا.
۱۰. آسیب شناسی مقاومت در منطقه غرب آسیا.
📆 زمان برگزاری: ۶ دی ماه ۱۴۰۰
🏫 مکان برگزاری: دانشگاه امام صادق﴿؏﴾
⏳آخرین مهلت ارسال
چیکده مقالات: ۱ آذر ماه ۱۴۰۰
⌛️آخرین مهلت ارسال
اصل مقالات: ۱ دی ماه ۱۴۰۰
🌐 نشانی سایت:
🔗 www.conference.isu.ac.ir
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#همایش
#تهران
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
✨کانال رسمی نشر آثار طلبه مجاهد مرحوم استاد #فرج_نژاد
🆔 http://eitaa.com/farajnezhad110
📔پژوهشگر، نویسنده و مدرّس تخصصی حوزههای #رسانه، #سینما_غرب_وشرق، #یهود، #صهیونیسم، #انیمیشن، #جنگ_هیبریدی، #جنگ_شناختی، #جنگ_سایبری، #اقتصاد، #غرب_شناسی و...
📝برای بهرهگیری از فایلهای آموزشی و دورههای علمی ایشان روی لینک زیر کلیک کنید:
🆔 http://eitaa.com/farajnezhad110
❌ امام خمینی(ره): درس خواندن بدون #نماز_شب شقاوت میآورد
روزی از استاد خود مرحوم آیتالله ایزدی پرسیدم که بنده بهخاطر اینکه درس زیاد دارم موفق به #نماز_شب نمیشوم، آیا اشکالی دارد که به خاطر درس که شاید واجب هم باشد نماز شب را ترک کنم؟
ایشان از قول استاد خودشان #امام_خمینی(ره) نقل کردند که ایشان میفرمود: درسی که با نماز شب همراه نباشد، شقاوت میآورد، اگر از روی اتفاق یک مرتبه به خاطر مشکلاتی نتوانستی نماز شب بخوانی و مجبور شدی به جای آن مطالعه کنی اشکال ندارد ولی اگر پیوسته بخواهی چنین کنی جز شقاوت و بدبختی نصیبی نخواهی داشت/احمد عابدینی، روزنامه کیهان، صفحه معارف، ۶مهر ۱۳۹۶
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از نور | Noor
#فروش_هفتگی_نورشاپ
با تخفیف ویژه، تا پایان هفته!
دانشنامه تاریخ تشیع
متن 300 عنوان کتاب، با موضوع تاريخ تشيع به زبان فارسی و عربی در موضوعات : باورهای اعتقادی شیعه امامیه، فرقههای شیعی، قبایل و خاندانهای شیعی، جنبشها و قیامهای شیعی، دولتهای شیعی، فرهنگ و تمدن شیعی، پراکندگی جغرافیایی شیعیان و ...
مطالعه بیشتر: www.noorsoft.org/fa/software/View/15722
خرید با تخفیف ویژه: www.noorshop.ir/fa/product/15722
اجرای آنلاین در ابر نور: www.abrenoor.ir/fa/app/abrenoor_shiahistory
دانشنامه نبوی
کتابخانه تخصصی پیامبر اعظم (صلی الله عليه واله و سلم) مشتمل بر ۲۴۶ عنوان كتاب در ۸۹۴ جلد از منابع معتبر به زبان فارسی و عربی، ارائه بیش از ۶۸۰۰ کلید واژه، ۴۱۰۰۰ نمایه و ...
مطالعه بیشتر: www.noorsoft.org/fa/software/View/6225
خرید با تخفیف ویژه: www.noorshop.ir/fa/product/6225
اجرای آنلاین در ابر نور: www.abrenoor.ir/fa/app/abrenoor_nabawi
سیره معصومان علیهم السلام
متن کامل ۴۴۵ عنوان کتاب فارسی، عربی و انگلیسی در ۱۳۸۳ جلد، تدوین درختواره معصومان (علیهم السلام) در محورهای: احوال شخصی، امامت، سیره، مناقب، اصحاب، راویان، کتاب شناسی و ...
مطالعه بیشتر: www.noorsoft.org/fa/software/View/6319
خرید با تخفیف ویژه: www.noorshop.ir/fa/product/6319
اجرای آنلاین در ابر نور: www.abrenoor.ir/fa/app/abrenoor_masouman
با 50% تخفیف و غیر حضوری خرید کنید!
www.noorshop.ir
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
www.noorsoft.org
▫️▫️▫️
📢 @noorsoft کانال رسمی نور در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این فیلم میشنوید:
🔹خصوصیات 5گانه فقه تمدنساز:👇
➖احکام شرعی، مبتنی بر مصالح و مفاسد واقعیه است.
➖ما با تجویزات و تکالیف متکثری مواجه هستیم.
➖این گزارههای متکثر، نظاممند و منسجم است.
➖با تکیه بر پایه های ثابت و اصیل میتوان به تغییرات و تطورات زمانه پاسخ نظاممند و قاعدهمند داد.
➖این منظومه تعالیم دینی، نگاهی به همه ساحت حیات بشر دارد و لذا تمدن ساز است.
🔹سپس ایشان در ادامه به بیان مراحل تحول فقاهت در اندیشه خود می پردازد:👇
ایشان تحول در فقاهت را دارای سه مرحله میداند که عبارتست از:
1️⃣ مرحلهی تعمیق و بسط همین فقه موجود
2️⃣مرحلهی منظومهسازی که از طریق طبقهبندی و برشهای صحیح ابواب مختلف فقهی بر اساس مسئلههای جدید شکل میگیرد.
3️⃣ مرحلهی نظامسازی که عمیقتر از لایه های قبل است. در این مرحله از گزاره های تجویزی فراتر می رویم و به نظریههای پایه و زیربنایی در موضوعات مختلف میرسیم.
🔹 ایشان در جایی دیگر، سه مرحله دیگر را نیز پیشنهاد میدهد: 👇
4️⃣مرحلهی امتدادبخشی به نظریات اسلامی در قلمروهای دیگر معرفت بشری
5️⃣مرحلهی امداد بخشی مباحث معرفتی به حوزهی نرم افزارهای زندگی و طراحی سبک زندگی اسلامی
6️⃣ مرحلهی تجلی نظریات اسلامی در حوزههای سختافزاری زندگی از قبیل حوزهی فناوری، شهرسازی و ... .
🔹این سه مرحله اخیر، در کلیپ فوق نیست و همچنین در این کلیپ، بین مرحله دوم (منطومهسازی) و مرحله سوم (نظامسازی) تفکیک شفافی صورت نگرفته است.
برای اطلاع بیشتر با ایده آیتالله اعرافی رجوع شود به کتاب طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی/تابستان 95/ ص369 تا 389
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 موشن گرافیک | آشنایی با دبیرخانه هماهنگی گروههای جهادی حوزههای علمیه
@jahadgaranhowzavi
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🔹 یک بام و دو هوای احکام قضایی!
♻️ آقای اژهای جلوی این خلاف شرع را بگیرید
🔰 حمید رسایی: باید منصف بود و قبل از طرح این نقد، از خدمات و تحولات گسترده رییس دستگاه قضا در این مدت کوتاه سپاسگزاری کرد. عملکرد کارشناسانه آقای محسنی اژهای و دست گذاشتن روی نقاط آسیب این قوه و قاطعیت و جدیت در حل آنها از جمله نکاتی است که نمیتوان نادیده گرفت اما...
اما در کنار این خدمات باید از تفاوت در صدور برخی احکام قضایی حتی اگر در دو دوره متفاوت صادر شده باشد نیز گلایه کرد و از رییس القضات خواست تا مطابق قانون، جلوی برخی از این آرا که خلاف شرع بیّن است را بگیرد یا حداقل سئوالات افکار عمومی نسبت به تناقضات موجود در این آرا را حل کند.
آبان ماه سال ۹۷ بود که این خبر تیتر اول رسانهها شد: وحید مظلومین، سلطان سکه به جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور اعدام شد. جعفری دولت آبادی در رابطه با این ادعا که خرید و فروش سکه جرم نیست، خاطرنشان کرد: «اتهام وحید مظلومین اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق بهم ریختن اوضاع بازار پولی و بانکی کشور، حجم وسیع مبادلات پولی و گردش پولی کلان بوده است و اینکه عنوان میشود به دلیل خرید و فروش سکه اعدام شدهاند، حرف بی پایهای است. وی گفت: ادعا شده که متهمان اصلی تعقیب نشدند درحالی که این افراد از متهمان اصلی بودهاند و هیچ مغایرتی ندارد. در مورد سایر افراد هم در بخش دولتی و هم در بخش غیردولتی پرونده تشکیل دادهایم».
حکم اعدام در حالی برای وحید مظلومین صادر شد که سه ماه قبل از آن، رهبر معظم انقلاب با اشاره تلاشهای قوه قضاییه در رسیدگی به این پرونده فرمودند: «وقتی ارز یا سکه به صورت غلط عرضه و تقسیم میشود، مشکلات فعلی به وجود میآید. زیرا این قضیه دو طرف دارد، یک طرف آن فردی است که دریافت میکند و طرف دیگر آن کسی است که عرضه میکند. همه بیشتر بهدنبال آن فردی هستند که ارز یا سکه را گرفته است در حالی که #تقصیر_عمده متوجه آن فردی است که ارز یا سکه را با بیتدبیری عرضه کرده است».
اکنون سئوال از قوه قضاییه این است که وقتی از نظر امام خامنهای، تقصیر عمده متوجه کسانی است که ۶۰ تن طلا و ۱۸ میلیارد دلار ارز کشور را اینگونه با بیتدبیری و شاید هم با برنامه عرضه کرده، چطور حکم گیرنده، اعدام میشود و حکم عرضه کننده، ۱۰ سال حبس؟! سئوال این است که چرا سیف و عراقچی نباید به اعدام محکوم شوند؟ آیا تصمیمات آنها اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق بهم ریختن اوضاع بازار پولی و بانکی کشور، حجم وسیع مبادلات پولی و گردش پولی کلان نبوده است؟!
🔰 حمید رسایی: مطابق ماده ۲ قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور: «هر یک از اعمال مذکور در بندهای ماده ۱ [از مصادیق اخلال که اقدام مدیران بانک مرکزی نیز مشمول آن است] چنانچه به قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران و یا به قصد مقابله با آن و یا با علم به مؤثر بودن اقدام در مقابله با نظام مزبور چنانچه در حد فساد فیالارض باشد، مرتکب، به اعدام و در غیر این صورت، به حبس از پنج سال تا بیست سال محکوم میشود و در هر دو صورت، دادگاه به عنوان جزای مالی به ضبط کلیه اموالی که از طریق خلاف قانون به دست آمده باشد حکم خواهد داد. دادگاه میتواند علاوه بر جریمه مالی و حبس، مرتکب را به ۲۰ تا ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم نماید».
وقتی اعضای خانواده سیف، مقیم خارج از کشور شدهاند، وقتی ما درگیر یک جنگ اقتصادی هستیم و رهبر انقلاب، اتاق جنگ آمریکاییها را نه پنتاگون که وزارت اقتصاد آمریکا میداند، چطور قوه قضاییه از اقدامات سیف و عراقچی، قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران و یا حتی علم به مؤثر بودن اقدام آنها را مقابله با نظام اقتصادی کشور ندانسته ولی اقدامات وحید مظلومین را مصداق اخلال دانسته است؟! چطور تصمیمات آنها که زندگی میلیونها ایرانی را دچار اخلال کرده را مصداق افساد فی الارض ندانستهاند اما اقدامات کسی مثل وحید مظلومین افساد فی الارض شده؟! بدتر اینکه حتی حکم ۲۰ سال زندان و شلاق هم برای این مسئولان متخلف صادر نشده اما وحید مظلومین اعدام شده؟!
البته مطابق ماده ۴۷۷ آیین دادرسی کیفری: «در صورتی که رییس قوه قضاییه، رأی قطعی صادره از هر یک از مراجع قضایی را خلاف شرع بیّن تشخیص دهد، با تجویز اعاده دادرسی پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال تا در شعبی خاص که توسط رییس قوه قضاییه برای این امر تخصیص مییابد، رسیدگی و رأی قطعی صادر نماید. شعب خاص مذکور مبنیاً بر خلاف شرع بیّن اعلام شده، رأی قطعی قبلی را نقض و رسیدگی مجدد اعم از شکلی و ماهوی به عمل میآورند و رأی مقتضی صادر مینمایند».
ادامه دارد.......
🌹کانال طلاب بصیر
https://eitaa.com/joinchat/2997551160C9b021f6647