فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه حذف بشه چه منافعی داره ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حفظ نظام واجب عبنی
جناب حجتالاسلام و المسلمین دکتر رئیسی
رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام
همانطور که مستحضرید در طول بیش از ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، اگر مردم در عرصه های مختلف نظامی، امنیتی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... در میدان حاضر نمیشدند، بی شک هیچ کدام از پیشرفتها و دستاوردها برای ملت ایران محقق نمیگردید. در نظام اسلامی، مردم نه تنها یک تهدید محسوب نمی شوند، بلکه حضور آن ها، تضمین و لازمه رشد و تعالی کشور است.
در همین راستا، یکی از شعارها و اهداف اصلی دولت شما که مردم به آن اعتماد کردند، تحقق یک دولت مردمی بوده که این هدف تا میزانی محقق شده است که نمونههای آن در سفرهای استانی، گفتگوی مستقیم با مردم به دور از تشریفات و... قابل مشاهده است.
اما آنچه در اتفاقات و تصمیمات اخیر مربوط به گرانیهای ماکارونی، آرد و ... رخ داد، موجب نگرانی مردم، کاهش اعتماد و کاهش سرمایه اجتماعی دولت گردید. دلیل این کاهش اعتماد نه گرانی اجناس، بلکه عدم تبیین به هنگام و درست درباره تصمیمات دولت بوده است.
اقدام اخیر دولت در حذف یارانه آرد صنعتی، بی شک یک تصمیم درست و مورد نیاز اقتصاد و صنعت غذایی کشور بوده و با توجه به دلایلی همچون افزایش قیمتهای جهانی و رشد ۱۲۳درصدی نرخ گندم طی یکسال گذشته، افزایش ۲۰۰۰ درصدی قاچاق آرد یارانهای نسبت به سال گذشته، صادرات ماکارونی با آرد یارانهای، فروش آرد یارانهای به نرخ آزاد و... بسیار ضروری است. اما متاسفانه دولت در نحوه اجرای این تصمیم و اطلاع رسانی به مردم، بسیار ضعیف عمل کرده است.
حال با توجه به اینکه در آینده دولت ناگزیر به تصمیمات گسترده جهت جراحی وعلاج اقتصاد کشور است ، که دولتهای گذشته بارها از انجام این مسئولیت و اصلاحات صحیح اقتصادی فرار کردهاند، مانند حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی، پرداخت یارانه مستقیم کالا به مردم و ...؛ از جنابعالی و دولت محترم خواهشمندیم قبل از هر گونه اخذ تصمیم مهمی، ابتدا به بیان دلایل کامل و واضح مسئله برای مردم پرداخته و جهت تبیین گسترده تر در توده مردم، ارتباطات دولت را با مجموعهها و حلقه های میانی افزایش داده و اطلاعات لازم جهت تبیین مسائل و تصمیمات را قبل از انجام اقدامات در اختیار آن ها قرار دهید.
اندیشکده راهبردی سعداء به عنوان یکی از حلقههای میانی که به طور تخصصی در مسائل سیاسی و اقتصادی در حوزههای پژوهشی، رسانهای و تبلیغی مشغول به فعالیت است، همچون گذشته وظیفهی خود را کمک به دولت محترم در جهت تبیین مسائل و تصمیمات میداند.
و من الله توفیق
سید محمد حسین راجی
مدیر اندیشکده راهبردی سُعداء
🆔 @soada_ir
🌱
🔸 پذیرش دانش پژوه تخصصی در مقطع سطح۳
💢 رشته مشاوره اسلامی استان البرز
🔹 شرایط پذیرش:
1⃣ دارا بودن اتمام سطح دو (دوره عمومی یا تخصصی) برای شرکت در مقطع سطح سه
تبصره: آن دسته از طلاب متقاضی تحصیل در رشتهها یا گرایشهای تخصصی که مشغول به تحصیل در پایه 8 هستند مشروط به ارائه گواهی مبنی بر اتمام سطح دو حداکثر تا آغاز نیم سال دوم تحصیلی مجاز به شرکت در آزمون رشته تخصصی و تحصیل در آن هستند
2⃣ عدم منع قانونی از ادامه تحصیل
3⃣ حداکثر سن مجاز برای سطح سه ۳۴ سال میباشد (سنوات پایههای بالاتر از سطح دو به حداکثر سن افزوده میشود ولی حداکثر سن در سطح۳ از ۳۸ سال بیشتر نباشد)
4⃣ کسب امتیاز لازم در آزمون کتبی ورودی و مصاحبه علمی
🔰 تبصره: سؤالات آزمون سطح۳ به صورت کتبی و چندگزینهای میباشد
🔴 مهلت ثبت نام:
تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ از طریق سایت:
paziresh.ismc.ir
💢 تذکر:
۱. ظرفیت پذیرش محدود است
۲. اولویت پذیرش با اتمام پایه ۱۰ میباشد
____________
مدیریت حوزه علمیه البرز
@HowzehAlborz
🌱
🌱
📚 منابع آزمون ورودی سطح۳ رشته مشاوره اسلامی:
1⃣اخلاق در قرآن ج۲(مشکات)، مرحوم آیت الله مصباح یزدی (ره)،انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
2⃣ روانشناسی عمومی ، دکتر حمزه گنجی ، انتشارات ساوالان
3⃣ روش ها و فنون مشاوره، دکتر عبدالله شفیع آبادی، انتشارات کتاب فکر نو
📅 تاریخ آزمون:
چهارشنبه ۱۴۰۱/۴/۸
ساعت آزمون متعاقبا اعلام خواهد شد
paziresh.ismc.ir
🌱
daftartakh1401.pdf
1.35M
📒دفترچه و لینک ثبت نام سطح ۳ رشته مشاوره اسلامی
http://reg.ismc.ir/rules/248
🌷 ۱۷ اردیبهشت ماه ، سالروز شهادت حجت الاسلام و المسلمین #مجید_سلمانیان
📌 شادی روح شهدا صلوات
🌱
💢 آخرین مهلت ثبت نام متقاضیان ورود به حوزه های علمیه اعلام شد
🔹 حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد، معاون آموزش حوزه های علمیه:
🔹 پذیرش متقاضیان ورود به حوزه های علمیه از ۱۵ الی ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ تمدید شده و در این بازه زمانی در خدمت متقاضیان در سه مقطع تحصیلی پایه ۸ متوسطه اول، پایه ۱۱ و ۱۲ متوسطه دوم و دانشگاهی هستیم.
🔹 سامانه پذیرش حوزه های علمیه به آدرس www.paziresh.ismc.ir جهت ثبت نام داوطلبین گرامی در بازه زمانی اعلام شده باز است و ثبت نام فقط به صورت اینترنتی صورت می گیرد.
🔺 مدیریت حوزه علمیه البرز
@HowzehAlborz
🌱
🌱
📚 معرفی کتاب؛
📙 امتیازات مجموعه ۱۱ جلدی «مکاسب محرمه» استاد علیرضا اعرافی
🌐 مجموعه کتاب «مکاسب محرمه» استاد علیرضا اعرافی به منظور آشنایی هرچه بیشتر محققین و جامعه نخبگانی از سوی مؤسسه اشراق و عرفان منتشر شده است. برخی از امتیازات اثر به قلم ناصر نجفی، پژوهشگر موسسه فقاهت و تمدن اسلامی مرور میشود.
💢 برخلاف رویۀ عمومی دروس خارج که در آن از ادلۀ قرآنی کمتر استفاده میشود و بیشترین تمرکز بر نقل اقوال است، تا جایی که علامه طباطبایی(ره) در این باره مینویسد: «… ممکن است یک محصل همۀ آن علوم را فرا بگیرد، متخصص در صرف و نحو و بیان و لغت و حدیث و رجال و درایه و فقه و اصول شود و همۀ این درسها را تا آخر بخواند و قهرمان این علوم نیز گردد و حتی به پایۀ اجتهاد نیز برسد، ولی قرآن را آنگونه که باید، نتواند قرائت کند و یا به عبارتی، اصلاً، دست به هیچ قرآنی نزده باشد!» (المیزان فی تفسیر القرآن، ج۵، ص۲۷۶) اما یکی از امتیازات این اثر استفادۀ حداکثری از دلایل قرآنی است. این رویه در بخشهای مختلف این اثر ادامه داشته است.
🔷 نکتۀ ممتاز دیگر این دوره، استفادۀ مکرّر از قواعد فقهی مختلف است. در عموم مباحث کتاب، بخشی به عنوان «مقتضای قواعد» آورده شده که ذیل آن از قواعد مربوطه مانند قاعدۀ ید، قاعدۀ نفی حرج، قاعدۀ اعانه بر اثم، تقابل الأثمان بالاوصاف و … بحث شده است.
از دیگر نقاط قوت این اثر، پرداختن تفصیلی به برخی مباحثی است که کمتر در دروس خارج متداول به آن پرداخته میشود؛ مانند: غنا و فروعات مختلف آن، غیبت و فروعاتش، علوم غریبه، لهو و لعب و… در این کتاب خیلی مفصل و با نگاه به ابعاد مختلف آن بررسی و تبیین شده است.
🚩 از دیگر امتیازات مکاسب محرمه استاد اعرافی، پرداختن به برخی مسائل جدید روز است. این مسئله از این جهت اهمیت دارد که این اثر، تقریرات درس خارج ایشان از سالهای ۸۵ تا ۹۳ است. یعنی در آن مقطع، ورود به چنین مباحثی هم لازم و هم ارزشمند بود. مانند بخش «محرمات علوم در حوزۀ نشر» و مسائل ذیل آن نظیر حفظ کتب ضلال و فروعات آن یا حق التألیف و فروعاتش. یا بحث قمار در فضای مجازی، بلیطهای بختآزمایی که در آن مقطع رایج بود و …
🏺 همچنین یکی از نکات مثبت این اثر، تقسیم محرمات به محرمات تجاری و محرمات اداری است؛ در ذیل این فصل به مباحثی چون اختلاس و فروعات آن پرداخته شده است.
در بررسی برخی روایاتی که در این اثر به آنها استناد شده است، به قرائن دیگر غیر از سند توجه شده و سعی در احیای قرائن برای تبیین دلالت روایت بوده است. اگرچه رویه در تمام مباحث این نبوده است و نگاههای صرفا سندی پررنگ شده است.
نکتۀ مثبت دیگری که در جایجای این دوره دیده میشود، احصای دقیق روایات ناظر به بحث مربوطه است. در دروس خارج متداول، عموما به نقل اقوال بیشتر اهمیت میدهند و همۀ روایات لازم مورد بحث قرار نمیگیرد اما به این مهم در مکاسب محرمه ایشان توجه شده است. این ویژگی تقریبا در تمام مباحث ادامه یافته است.
نکتۀ مهم دیگر توجه به سنخشناسی مسائل درجه برخی موارد است. برای مثال در موضوعاتی مانند معونه الظالمین، غیبت و تطفیف، از دلیل عقل شروع میکند. با اینکه در همۀ موارد این کار صورت نگرفته است و این امر باعث تطویل در برخی مباحثی شده که جنبۀ عقلایی دارند.
منبع: شبکه اجتهاد
مدیریت حوزه علمیه البرز
@HowzehAlborz
🔰سالروز تشکیل بسیج سازندگی
#️⃣ #سخن_بزرگان
🔶حضرت امام خامنه ای (دام ظله):
🔹جوانان جهادی؛ مظهر مجسم آیه قرآن
🔻این کارِ اردوهای هجرت و حرکت عظیم بسیج سازندگی یکی از برکاتش خدمترسانی است.خودِ حضور یک جوان مؤمن و متدین و متشرع در یک مجموعه روستائی، در بین جوانان، در بین مردم، مظهر مجسم آیهی قرآن است؛ آنها را به دین، به انقلاب، به معنویت، سوق میدهد. «کونوا دعاة النّاس بغیر السنتکم».شما با عمل خودتان مردم را به ایمان، به اسلام، به دین دعوت میکنید.
1389/06/31
—————————————
#️⃣ #جهادگران_حوزوی را در شبکه های اجتماعی ایتا، آپارات و اینستاگرام دنبال کنید:
➡️ @jahadgaranhowzavi
روحیه جهادی، آب حیات جاری در حوزههای علمیه است
🔹 حجت الاسلام ملکی، قائم مقام مدیر حوزههای علمیه، در گردهمایی دبیران استانی گروههای جهادی حوزه های علمیه: گروههای جهادی نباید حرکتهای خود را مختص به سیل و زلزله قرار دهند بلکه باید در تمام محافل مهم کشور حضور داشته باشند؛ نجات هر جامعهای به دست نیروهای جهادی آن کشور است.
🔸️مشروح خبر در لینک زیر:
https://jahadgaranhowzavi.com/?p=4411
#خبر
—————————————
✅ #جهادگران_حوزوی را در شبکه های اجتماعی ایتا، آپارات و اینستاگرام دنبال کنید:
➡️ @jahadgaranhowzavi
♨️ دورههای در حال ثبت نام
۱. دوره #تربیت_مدرس طرح ولایت
📝 ثبت نام👇
🌐 https://maab.iki.ac.ir/node/1722
۲. دوره طرح ولایت #بسیج_دانشجویی
📝 ثبت نام👇
🌐 tvelayat.ir
۳. دوره #طرح_ولایت_طلاب حوزههای علمیه
📝 ثبت نام👇
🌐 login.ismc.ir
۴. دوره طرح ولایت #طلاب_اصفهان
📝 ثبت نام👇
🌐 esfv.ir
۵. دوره طرح ولایت #معلمین_و_فعالین_فرهنگی سراسر کشور
📝 ثبت نام👇
🌐 hamzevasl.ir
#طرح_ولایت
#ثبت_نام
🔰 مرکز آموزشهای آزاد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در پیام رسانهای ایرانی:
🆔 @maab_iki
🌐 کانال و سايت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
#سخن_بزرگان
💠 وجوب عینی اجتهاد از منظر آیت الله #شبیری زنجانی (حفظه الله)
🔹 در زمان ما که مجتهدین #واقعی در حال انقراض اند اجتهاد وجوب #عینی دارد.
🔸 اگر کسی #استعداد اجتهاد داشته باشد، بر او لازم است که در این راه قدم بگذارد چون «من به الکفایه» نیست.
📚 جرعه ای از دریا، ج3، ص 512 (@misbahulfiqahe)
☘️☘️☘️
برگزاری اولین جلسه دفاعیه تحقیق پایانی
✔️ارائه توسط طلبه محترم علی رستمی ناصری
✅معاونت پژوهش حوزه علمیه البرز نهایت سپاسگزاری خود را از حمایت های مدیر محترم و تلاش های معاون پژوهش مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام کرج ابراز می دارد.
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه البرز:
@pazhoohesh_alborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقل خاطره #سیدحسن_نصرالله حفظهالله از دیدار با #رهبر معظم انقلاب اسلامی حفظهالله:
وقتی که مسئولیتی داریم
مخصوصا مسئولیت خطیر
آنجایی که کم میآریم،
آنجایی که خسته میشویم،
آنجایی که از توانممان، خارج است،
چهکنیم🤔
#پیشنهاد_ویژه
#نسخه_طلایی
🔴 اگر امیدآفرینی بلد نیستیم سکوت کنیم!
🔴 برچسب ایسمهای مختلف را به طرح دولت نزنید!
🔺همه کمک کنند یعنی ...
🔹کار بزرگ دولت و اهدافش را بفهمیم و با زبان ساده برای مردم تبیین کنیم. تکرار این موضوع در جامعه آرامشآفرین است.
🔹اگر امیدآفرینی بلد نیستیم، سکوت کنیم. سیاه نماییهای ما ولو از سرِ درد، هم امکان همراهی جامعه را میگیرد؛ هم عزم محکم و خیز بلند دولت را صرف اقدامات پوپولیستی برای تأمین رضایت موقت جامعه میکند.
🔹نقدهایمان منصفانه و همراه با پیشنهاد باشد نه هوایی و به قصد مخالف خوانی. زیاد این روزها نقدهای تندی دیدم که نویسندهاش مجبور شده چندبار پشتبندش منظور خود را توضیح دهد!
🔹برچسب زنی ممنوع (عدهای بدون اطلاع دقیق، ایسمهای مختلف را روی طرح دولت میچسبانند؛ بدون اینکه منشأ تئوریکی که از آن اسم میبرند، کوچکترین شباهتی به اتفاقات این روزها داشته باشد)
🔹دلسوزان انقلاب صبوری کنند. همدلی با مردم به معنای تکرار حرفهایی نیست که دیگران با قصد تضعیف روحیه در دهانشان گذاشتهاند. یعنی بیان واقعیات اقدامات دولت، تبیین اورژانسی بودن این جراحی بزرگ در شرایط فعلی، تقویت امید، پاسخ به شایعات و اتهامات بیاساسی که به قصد شکستن استقامت مردم منتشر میشود، تشویق به پیگیری توضیحات مسئولان دولت که یک هفته است بیست و چهار ساعته در شبکههای مختلف رسانه ملی در حال توضیح به مردمند...
📝 #رها_عبداللهی @roo_be_rah
•┈••••✾•🌿🌺🌿•✾••••┈•
#مساجد_فعال_خوزستان
https://eitaa.com/masaajed
🔹 نشست علمی ش ۶۰
✍وبینار علمی با موضوع
وهابیت و عواقب تخریب بقیع و آثار اسلامی
استاد محترم:
حجتالاسلام و المسلمین دکتر سیدمهدی #علیزاده_موسوی
(مولف و استاد مراکز تخصصی حوزه علمیه قم)
⏰چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ساعت ۲۱
مکان: درگاه اینترنتی 👇🌹
https://www.skyroom.online/ch/aq2aq2/jalaseh
#موسسه_کلامی_احیاء_همدان
#موسسه_کلام_و_تفسیر_کرمانشاه
#معاونت_پژوهش_حوزه_خواهران_استان_همدان
#حوزه_علمیه_برادران_همدان
🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🌐 کانال مرکز تخصصی کلام اسلامی و تفسیر_ واحد کرمانشاه
---------------------------------
💠 @kalamkermanshah
---------------------------------
✔️ آیتالله محمد مهدی شب زنده دار:
🔹 کسی که میخواهد به فقاهت برسد و فقیه شود، دو شیوه برای او وجود دارد:
🔸 یک روش، روش رایج امروز است که یک کتاب فقهی را مبنا قرار میدهند و استاد و شاگرد به دنبال ادله و فروعاتی را که او مطرح کرده میگردند؛ اما در گذشته عکس این روش عمل میکردند، آنها به روایات مسلط میشدند و بر اثر همین تسلط به روایات «ینحدر عنه الفقه» فقه از او تراوش میکرد. لذا اگر طلبه به این شیوه عمل کند، که مثلاً به کتاب «وسائل الشیعة» مکرر رجوع کند، به مرور به ابواب و مسائل فقهی مسلط میشود.
#فقه
@Nardebane_feghahat