خوشحال از تشویق و تایید نهادهای صهیونیستی!
آقای امیرآبادی هستند نماینده شهر مرکز انقلاب و تشیع در ایران...
@hzamanim
هدایت شده از حسین زمانی میقان
هاشمی با این شعار دولت تشکیل داد اما لیبرالها کاری کردند که با جمله "در فرایند تعدیل اقتصادی حتی اگر عدهای زیر چرخدندههای توسعه له شوند اشکالی ندارد" دولتداری کرد...
#بحران_نیلی
@hzamanim
هدایت شده از راه مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اشاره رمز آلود رهبری به آینده جهان
خبری در راه است
🔸کسانی که دنبال بر اندازی بودند و هستند، بدانند جمهوری اسلامی تثبیت شده است
الآن حرف سر حفظ نظام نیست، الآن وقت آن است که تغییر نظام جهان را کلید بزنیم که مدتهاست با ایجاد محور مقاومت، مقدمه سازی شده است و توطئه نظم نوین جهانی تحت سلطه مستکبران را بر هم زده است
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
ملت شریف ایران
هر چه از شرایط بد معیشتی درد و فریاد دارید برسر غرب و غربزدهها بکشید...
در اقتصاد ما غرب حاکم است نه انقلاب و نه اسلام ✋️
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت اول مصاحبه با شبکه افق در مورد استعفای دکتر عبدالملکی
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت دوم مصاحبه با شبکه افق در موضوع استعفای دکتر عبدالملکی
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
آقای دکتر #عبدالملکی به دلیل مخالفت عملی و نظری با جراحیهای لیبرالی اقتصاد ۴ چراغ قرمز گرفت و از رسیدن به مرحله بعدی بازماند
اما گویا تماشاگران(مردم) نظر دیگری دارند...
#حسین_زمانی_میقان
#بحران_نیلی
@hzamanim
کارویژه برخی در ایتا که محفل درونی حزبالله است شده پاچهگیری!
حقوق میگیرن بابتش
تحویل نگیرید✋
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
⭕️ اصلاح یک رویه غلط
🔶 هرچقدر ما به عصر ظهور نزدیک میشیم یک اتفاق تلخ رو بیشتر بین مذهبی ها شاهد خواهیم بود
👈 و اونم درگیری بین سران مذهبی هست. افرادی که همگی داعیه دار انقلابی گری و مذهبی گری هستند ولی وقتی به انتقاد همدیگه میپردازند چنان ناجوانمردانه به هم حمله میکنند که دشمن صهیونیست هم اونطوری حمله نمیکرد.
💢 چنان بهمدیگه تیکه و نیش میزنند و چنان مسخره میکنند که انگار دارن علیه یزید حرف میزنند 😒
این موضوع خیلی خطرناکه و حتما باید جلوش گرفته بشه.
در همین زمینه دو تا درخواست داریم.
✅ درخواست اول از افراد مذهبی و انقلابی هست که سعی کنند تسلط بیشتری بر خودشون داشته باشند و هرچیزی که به ذهنشون رسید رو منتشر نکنند.
💢 خیلی از این حرفایی که زده میشه در اثر بیماری های روحی و بی تقوایی هست. بنابراین اول خودم و بعد بقیه عزیزان رو به رعایت تقوا دعوت میکنم.
🔶 واقعا قرار نیست به بهانه نقد دیگران شروع به توهین و تمسخر کنیم. تمسخر چه با زبان طنز و چه غیر طنز حرام هست.
💢خداوند هیچ وقت هدایت خودش رو در بی تقوایی افراد قرار نخواهد داد...
در خواست دوم هم از عموم مردم مومن هست.
✅ سعی کنید توی هر کانالی که عضو هستید هر کسی هر جمله ای گفت که در اون توهین و تمسخر و بی تقوایی بود حتما تذکر بدید.
🔶 اگه یه نفر یه حرف نادرستی زد و هزاران نفر بهش تذکر دادند حتما دیگه جرات نداره حرف بیخود بزنه. اگه از خدا هم نترسه حتما از افکار عمومی میترسه.
اگه دیدید به یه نفر تذکر دادید ولی همچنان به کار زشتش ادامه داد حتما کانالش رو ترک کنید و به بقیه هم بگید که کانالش رو ترک کنند.
💥 این کار یکی از بهترین انواع امر به معروف و نهی از منکر هست.
💢 متاسفانه نون خیلی از افراد در ایجاد درگیری و تنش هست و با این کار سعی در جذب مخاطب بیشتر دارند ولی اگه همه مردم کانال های چنین افرادی رو ترک کنند دیگه این کار زشت ادامه پیدا نخواهد کرد.
⭕️ نکته مهم اینه که روی سخن ما با هیچ کانال خاصی نیست و به طور عمومی این صحبت رو داریم. لطفا کسی به خودش نگیره.
✅ امیدواریم که با فعالیت گسترده عناصر مومن و با تقوای انقلابی شاهد پاک شدن فضای مجازی از آلودگی ها باشیم و هر روز به عصر ظهور امام زمان ارواحنا فداه نزدیک تر بشیم...
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚠️از زندان آپارتاید به مذبح نئولیبرالیسم
در آفریقای جنوبی کسی نمیتوانست در انقلابی و مبارز بودن نلسون ماندلا تردیدی ایجاد کند. چه، سوابق درخشان مبارزاتی او چنین اجازهای نمیداد. ماندلا ۲۷ سال را در زندانهای رژیم آپارتاید گذرانده بود و پس از آزادی در تاریخ یازدهم ژانویه ۱۹۹۰، رهبر بلامنازع جنبش استقلال طلب کشورش شد تا ملت خود را از زیر سلطه رژیم آپارتاید رهایی بخشد.
آزادی ماندلا از زندان، نماد پایان رژیم آپارتاید بود. اما کنگره ملی آفریقا به رهبری ماندلا برای اینکه رژیم حاکم، به شکل مسالمتآمیزی قدرت را واگذار کند، مذاکراتی را با فردریک دکلرک رئیس جمهور رژیم برای انتقال قدرت برگزار کرد. دکلرک در جریان مذاکرات، قدرت سیاسی را به طور کامل واگذار کرد و آپارتاید برچیده شد.
اما به موازات مذاکرات سیاسی، یک مذاکرات اقتصادی نیز در جریان بود و توجه زیادی هم جلب نمیکرد. دکلرک موفق شد با این عنوان که اقتصاد یک مسئله "فنی" است و تنها یک راه برای اداره اقتصاد وجود دارد و آن سیاستهای نئولیبرالی "اجماع واشنگتن" است، انقلابیون را متقاعد کند که طراحی پایههای اقتصادی نظام جدید را به اقتصاددانان "مستقل" رژیم حاکم، بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بسپارند.
اینگونه بود که دولت جدید، در ریل نئولیبرالیسم قرار گرفت: الحاق آفریقای جنوبی به گات و پس از آن به سازمان تجارت جهانی را امضا و موانع واردات را برداشت. با اجرای سیاستهای صندوق بینالمللی پول، کنترل دولت از روی معاملات ارزی و ورود و خرج ارز برداشته شد و راه برای سوداگریهای ارزی و خروج سرمایه از کشور باز شد. دروازهها به روی سرمایههای خارجی گشوده شد تا بلکه خارجیها ثروت بیافرینند و تنگدستان با ریزهخواری از این ثروت، سهمی نصیبشان شود. خدمات دولتی و زیرساختهای کشور خصوصیسازی شد و داراییهای ملی که اقلیت سفید پوست تصاحب کرده بودند، مصادره نشد.
آموزش مدیران نظام جدید نیز به تیمهایی از بانک جهانی سپرده شد تا نئولیبرالیسم درونیسازی شود. حتی رئیس بانک مرکزی و وزیر دارایی آپارتاید در مقام خود تثبیت شدند، چون اقتصاد یک مسئله "فنی" بود!
نتیجه این روند البته روشن بود: سال به سال به میزان فلاکت مردم آفریقای جنوبی افزوده شد. در نظام جدید ضدآپارتاید، نرخ بیکاری سیاهان دو برابر شد، دو میلیون نفر بیخانمان شدند، یک میلیون نفر از مزارع اخراج شدند، تعداد آلونکنشینها پنجاه درصد بیشتر شد، و آفریقای جنوبی به مقام نابرابرترین کشور جهان نائل آمد. آیا ماندلا و آزادیخواهان آفریقای جنوبی طالب چنین وضعی بودند؟ هرگز! همه ماجرا این است که ماندلا و یارانش معنی "آزادی سیاسی" را خوب میفهمیدند، اما هیچ فهمی از "آزادسازی اقتصادی" نداشتند. آنها گرگهای نئولیبرال را بیش از پیش "آزاد" کردند تا سیاهان ستمدیده از آپارتاید را که مست رهایی بودند، بدرند.
✍🏻سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
مقام معظم رهبری: از هیچ جا نباید تقلید کرد؛ نه از بانکجهانی، نه از صندوقبینالمللیپول، نه از فلان کشور چپ، نه از فلان کشور راست؛ هرجا اقتضایی دارد. فرق است بین استفاده کردن از تجربیات دیگران، با پیروی از مدلهای تحمیلی و القایی و غالباً هم منسوخ...
#بچه_های_شیکاگو
#بحران_نیلی
@hzamanim
هدایت شده از حسین زمانی میقان
مستاجر قبل از بازدید با ترس و لرز گفت حاجآقا من ۳تا بچه دارم ۵نفریم مشکلی نیس؟
بابا گفت اگر پسندیدی بهت تخفیف میدم در قرارداد هم قید میکنیم اگر به بچهها اضافه شد ۲۰درصد اجاره کم میشه و یکسال تمدید
#کنترل_جمعیت
کسی میخواست ازش تشکر کنه میگفت یه صلوات برای امام و سلامتی آقا بفرست✋
#حسین_زمانی_میقان
♻️کانال گزیدهگوییهای یک اقتصادخوان
@hzamanim
امام خمینی: ما انقلابمان را به همه عالم صادر خواهیم کرد ما اسلام را میخواهیم صادر کنیم، معنایش این نیست که سوار طیاره شویم و بریزیم به ممالک دیگر، ما که میگوییم انقلاب را میخواهیم صادر کنیم، میخواهیم همین معنویتی که پیدا شده در ایران، ما میخواهیم این را صادرکنیم.
#سلام_فرمانده
@hzamanim
فحاشی یک بیسواد و سِرچِر گوگولی (محقق گوگلی) نه محلی از اعراب داره و نه نیازی به پاسخ✋
بگذارید به حال خودش باشه و حقوقِش رو تناول کنه...
هدایت شده از محسن قنبریان
⚠️ یک نکته دلسوزانه!
کمی عجیب نیست روحانیون و مجتهدین شاخص جمهوری اسلامی اغلب اقتصاد نمی دانند و تئوری ها و سیاستهای مکاتب اقتصادی را به تفکیک نمی شناسند؟!
به تعبیر امام خمینی، "بصیرت و دید اقتصادی"، "اطلاع از کیفیت برخورد با اقتصاد حاکم بر جهان"، "شناخت سیاست ها و حتی سیاسیون و فرمول های دیکته شده آنان"، "درک موقعیت و نقاط قوت و ضعف دو قطب سرمایه داری و کمونیزم" از ویژگی های یک مجتهد جامع است!
اغلب فقهای شورای نگهبان، خبرگان، ائمه جمعه پایتخت و شهرهای بزرگ، رئیس جمهوران و روسای مجالس معمم و... از این حیث فاصله آشکاری با مثل شهید صدر، بهشتی و مطهری نداشته اند؟!
اینکه مثلا سیاست آزاد سازی قیمت ها -که فرمول شناخته شده یک مکتب اقتصادی است- آزاد کردن خرمشهر اقتصادی معرفی میشود۱، یا کارشناسان بانک جهانی و صندوق بین المللی پول برای تنظیم سند خصوصی سازی یا تحول بودجه نویسی و...دعوت میشوند، نمونه های کوچک از آن خلا و کمبود است که امام عزیز داشتنش را برای مجتهد جامع تاکید داشت!
قصه خیلی عمیق تر از این نمونه هاست!
۱.آنطرفش احیای کالابرگ هم آزادسازی خرمشهر بلکه مردمی سازی یارانه ها نیست!
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فرانسیس فوکویاما اخیرا در مقالهای در مجله فارین افیرز نوشته بود که شهروندان اوکراینی حاضرند برای آرمانهای لیبرال جان دهند. لیبرالیسم، مکتبی است که اساسا با جهان آخرت کاری ندارد.
در توئیتی نوشتم: "لیبرالیسم، آنگونه که میزس تعریفش میکند، آموزهای است که کاملاً معطوف به رفتار انسانها در این جهان و افزایش رفاه مادی آنهاست. فرانسیس فوکویاما باید به ما بگوید چگونه اوکراینیها با «مرگ برای آرمانهای لیبرال» به «رفاه مادی» میرسند؟!"
فوکویاما پاسخ داده است که این، نشاندهنده فقر تعریف میزس از لیبرالیسم است و او دغدغه آزادی سیاسی نداشت.
این بحث را انشاءالله ادامه داده و ترجمهاش را برای شما منتشر خواهم کرد. شاید مباحثه با یکی از نظریهپردازان اصلی لیبرالیسم، فرصت خوبی برای نمایش کاستیهای معرفتشناختی، هستیشناختی و انسانشناختی این مکتب باشد.
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
آنان که با آراء میزس آشنایند، بلاتردید از ادعای فوکویاما برآشفته خواهند شد.
از او خواستم اولا ادعایش مبنی بر اینکه میزس دغدغه آزادی سیاسی نداشته را اثبات کند. ثانیا بر فرض که سخن او صحیح باشد. چگونه داشتن دغدغه آزادی سیاسی جان دادن برای این آرمان را توجیه میکند؟ آیا اوکراینیها با جان دادن، به آزادی سیاسی میرسند؟
@syjebraily
فوکویا میاد با سید یاسر ما مباحثه میکنه و چپه میشه ولی خب هستند یه عده محقق گوگلی وسط ایتا که بهش حمله کنند و تخریبش کنند...