فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌فرازی از نامه امام زمان علیه السلام به شیخ مفید..
🥺...
┄┅┅┅┅❁🖤❁┅┅┅┅┄
@hayatetayybeh 👁
┄┅┅┅┅❁🖤❁┅┅┅┅┄
4_5947302065867851453.mp3
41.71M
🎧 شماره: 3 ( قسمت قبل - https://eitaa.com/hzrt_mahdi/2918 -)
🖋 عنوان: دلایل نَقلی نیاز به امام
🕰 زمان: ۴۳دقیقه
#تأملی_بر_مکیال_المکارم ۳
@radio_rovat2
سخن امام حسین (علیهالسلام) راجع به مظلومیت امام مهدی (عجاللهتعالی)
🌺 حضرت امام حسین(ع) در عالم مکاشفه به یکی از علمای قم فرمودند:
🌕 «مهدی ما در عصر خودش مظلوم است، تا می توانید درباره ی مهدی(ع) سخن بگوییدو قلم فرسایی کنید، آن چه که دربارهی شخصیت این معصوم بگویید دربارهی همهی معصومین(ع) گفته اید، چون حضرات معصومین همه در عصمت و ولایت و امامت یکی هستند و چون عصر، عصر حضرتمهدی(ع) است سزاوار است که درباره ی او مطالب گفته شود.
🌹 و در خاتمه فرمودند:
🔵 باز تأکید می کنم درباره ی مهدی ما زیاد #سخن بگویید و #بنویسید، مهدی ما مظلوم است، بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و سخن گفت...
📚 صحیفه ی مهدیه، ص ۸۳
💕💚💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰انتهای مظلومیت؛ ابتدای عدالت‼️
✍گاهی فکر می کردم روایات عصر ظهور از چه حدی از ظلم سخن می گویند؟ مگر می شود روزی بیاید که «جاهلیت مدرن» کودکان را زنده به گور کند و مردم دنیا ببینند و کاری نکنند و وضع آنطوری شود که فقط کار از دست حجة الله الاعظم امام زمان عج بر بیاید؟!
اما حالا اوضاع فلسطین و لبنان طوری است که انسان را به اضطرار به حجت خدا می رساند و امید است که این اضطرار به التماس از فرج منتهی شود.
وقتی این تصویر را دیدم، همه تصاویری که تا به حال از مظلومیت این روزها دیده بودم را فراموش کردم.
کودکی با چشمهای زیبا و دست های کوچک در زیر آوار منتظر است.
منتظر کسی که او را نجات بدهد.
پسر زیرآوار مانده ام؛
دست های ما ناتوان است.
عقل های فرزندان آدم ناقص است.
موشک ها توان خاک برداری از بدن لطیف تو را ندارند.
چمران ها و حاج قاسم ها و سیدحسن ها هم رفتند. اما تو همچنان زیرآواری!!
از صاحب مهربانی ها بخواه تا برای معصومیت تو هم که شده بیاید.
همیشه انتهای تاریکی ها، آغاز روشنایی است.
أَلَيْسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ
@Baregheh313
4_5962973022846453828.mp3
41.85M
🎧 فایل صوتی شماره: 4➖ فایل قبل👈 https://eitaa.com/hzrt_mahdi/2922
🖋 عنوان: اثبات امامت امام زمان «عجلالله تعالیفرجهالشریف»
🕰 زمان: ۴۳دقیقه
#تأملی_بر_مکیال_المکارم ۴
@radio_rovat2
💚السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم💚
✅#حجت_غایب
🔹ایمان به غیب، اساسیترین اصل در جهانبینی اسلامی است،
چراکه اصلیترین بنیانهای اعتقادی تمامی ادیان الهی و مخصوصاً مسلمانان، بر اساس ایمان به غیب، طراحی گردیده است
اصولی همچون «توحید» و ایمان به خدای نادیدنی، و یا «معاد» و ایمان به سرای ناپیدای آخرت، و بالاخره «نبوت و امامت» در دوران غیبت حجت الهی؛
🔸چنانچه بسیاری از انبیاء گذشته، مدتی از دوران نبوت خود را در غیبت، و مخفی از چشم مردم سپری نمودهاند، همچون حضرت عیسی، موسی، نوح، یوسف، صالح، شعیب، الیاس علیه السلام و...؛
🔹و همچنین پس از بعثت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم ، دوران ظهور ایشان و اهلبیت عصمت و طهارت علیه السلام نیز تنها حدود ٢۵٠ سال بوده، ولی دوران غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و غیب بودن حجت الهی، تا کنون بیش از هزار و صد سال بوده است!
🔸لذا طبق آیه «الَّذينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ...» مهمترین شاخص افراد متقی و مؤمن، ایمان به غیب است، که طبق روایات متعدد این ایمان، در زمان ما، به معنای باور داشتن به وجود امام و حجت الهی غایب از نظر است،
🌸چنانچه از امام صادق علیه السلام دربارهٔ آیات «الم، ذلِک الْکتابُ لا رَیبَ فِیهِ هُدی لِلْمُتَّقِینَ، الَّذِینَ یؤْمِنُونَ بِالْغَیبِ» سؤال کردند، و ایشان فرمودند:
▫️«متقین و پرهیزگاران، پیروان حضرت علی علیه السلام هستند و (مراد از) «غیب»، حجت غائب است و شاهد آن قول خداوند است که میفرماید:
▫️«...فَقُلْ إِنَّمَا الْغَيْبُ لِلَّهِ فَانتَظِرُوا إِنِّي مَعَكُم مِّنَ الْمُنتَظِرِينَ»
«بگو: غیب تنها برای خدا است! شما در انتظار باشید، من هم با شما در انتظارم!»:
👈سوره مبارکه یونس آیه ٢٠.
🌸در روایت دیگری نیز از حضرت صادق علیه السلام آمده است:
«ایمان به غیب، یعنی اقرار به برانگیخته شدن و نشر و قيام قائم علیه السلام و رجعت است!»
📚بحار الانوار، ج٢۴، ص٣۵٢
🔵 البته مسلماً ایمان به امام غایب، بسیار سختتر از ایمان به امام ظاهر است و نیاز به عقلانیت و درک بالایی دارد
🔹لذا در روایات متعدد، برای ایمان آورندگان به امام غایب، بشارت جایگاه و پاداش فروان داده شده است!
🌸چنانچه امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند:
«براى قائم ما غيبتى است كه مدّتش طولانى است...؛ بدانيد هر كه در آن دوران در دينش استوار باشد و قلبش به واسطه طول غيبت امامش سخت (منحرف) نشود، او در روز قيامت با من و در مرتبهی من است!»
📚کمال الدین، ج١، ص٣٠٣
🌸حضرت سجاد علیه السلام نیز فرمودند:
▫️«مردم زمان غيبت امام، كه معتقد به امامت و منتظر ظهور او هستند، از مردم هر زمان دیگر برترند؛
▫️زيرا خداى تعالى، عقل و فهم و معرفتى به آنها عطاء فرموده است كه «غيبت» نزد آنان به منزله مشاهده (امام) است!»
📚کمال الدین، ج١،ص٣٢٠
🌸و حضرت در حدیث دیگری فرمودند:
«هركه در زمان غيبت قائم ما، بر موالات و دوستى ما ثابت بماند، خداوند پاداش هزار شهيد، مانند شهيدان بدر و اُحد، به او عطاء میكند!»
📚بحارالأنوار، ج۵٢، ص١٢۵
با عنایت به نکات فوقالذکر، در پایان سخن امروز، میتوان به موارد تربیتی زیر اشاره نمود:
1️⃣ هدایت و ایمان مشروط به اعتقاد داشتن نسبت به امام غایب از نظر است!
2️⃣ «غیبت»، تهدیدی بزرگ برای دینگریزی یا فرصتی برای دینباوری است و انسان را به بینهایت متصل کرده و از اسارت و حصار مادیت، نجات میبخشد؛
3️⃣ ایمان به معنای بینشی است که به گرایش و عمل منجر شود؛ پس ایمان واقعی به امام غائب، باید انسان را به سوی معرفت، محبت و اطاعت از امام هدایت نماید؛
4️⃣ ایمان به غیب و به امام غایب علیه السلام ، منبع قدرت و امید است، چراکه انسان میداند امام غایب، شاهد و ناظر است و بالاخره ظهور خواهد کرد؛
5️⃣ اگر بخواهیم در دنیا، دچار ظواهر فریبنده و تجملات و محسوسات نشویم، باید تلاش کنیم که راهکارهای ایمان به غیب را در خودمان و دیگران تقویت نماییم.
#امام_زمان علیه السلام
#جمعه_های_انتظار
#جمعه
ادْخُلُوها بِسَلامٍ آمِنِينَ 👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/206700555C6ffd205a92
398.9K
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: روز #جمعه
موضوع: #احکام_مهدوی
❓آیا امام زمان به تمامی مردم مَحرم هستند؟
✅ امام زمان (عج) در احکام دینی با همه مسلمانان برابر هستند و حلال و حرام ها متوجه ایشان نیز هست؛ از این جهت، محرم و نامحرم شامل آن حضرت نیز میشود.
❓آیا در حال خواندن زیارت امام زمان و دعای عهد و... که نوعی سخن گفتن با امام زمان محسوب می شود، داشتن حجاب بر زنان لازم است؟
✅ خیر، نیازی نیست.
❓آیا احکام مؤمن بر کسی که به غیبت و حیات حضرت ولی عصر (عج)، اعتقاد نداشته باشد جاری می شود؟
✅ خیر، [چنین کسی] مؤمن نیست!
(استفتائات آیت الله العظمی بهجت، ج ١، ص ١۴)
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «#منجی، امید همهی بشریت»
مناسبت روز: امروز روز جمعه و روزى است كه انتظار فرج و ظهور حضرت صاحب الزّمان (عج) میرود! انتظار طاقت فرسایی که مخصوصاً در این ایام که روزانه هزاران انسان مظلوم در غزه و لبنان به خاک و خون کشیده میشوند، بیش از هر زمان دیگر در دنیا احساس میشود! و به راستی اعتقاد به منجی و کسی که قدرت نجات بشریت را با اتصال به قدرت لایزال الهی دارد، چقدر در این وضعیت اسفناک، برای بشریت، امیدبخش و آرام کننده است.
✍️ اما شاید برخی از عزیزان فکر میکنند که این امید و اعتقاد به منجی، فقط مختص به ما مسلمانان و به ویژه شیعیان است؛ در حالی که بر اساس مطالعات و بررسى هاى صورت گرفته در متون ادیان و مذاهب مختلف، و باورها و اعتقادات اقوام و ملل جهان، اعتقاد به ظهور «منجى و مصلح جهانى» و باورداشت به آینده اى روشن و مطلوب برای جهان، عقیده اى عمومى و فراگیر است و فقط اختصاص به دین اسلام و مکتب اهلبیت عصمت و طهارت (ع) ندارد.
چنانچه تمامى ادیان ابراهیمى و همچنین بیشتر مذاهب و مکاتب موجود در جهان، معتقد و منتظر آمدن «نجات دهنده اى آسمانی» در واپسین دورهی تاریخ هستند؛ تا با آمدن او در عصر طلایى بشریت، جامعه جهانى، آکنده از صلح و صفا، معنویت و نورانیت، و قسط و عدل شود، و تمامی کاستى ها و دشوارىها زدوده شده، و رذایل و ناراستى ها از بین رفته، و آدمی به مراحل بالاى کمال و تعالى معنوى و مادى دست یافته و از نعمت و برکات بىشمار برخوردار گردد.
لذا مسئله اعتقاد به ظهور یک رهبر الهى و آمدن نجات دهندهاى در آخرالزمان، به قدرى اصیل و ریشه دار است که در اعماق دل همهی ملّت ها و پیروان تمامی ادیان الهى و اقوام و ملل جهان قرار دارد تا جایى که در طول تاریخ بشریت، انسان ها همواره در فراز و نشیب هاى زندگى، با یادآورى ظهور منجی آسمانی، خود را از یأس و ناامیدى دور کرده و در انتظار ظهور «مصلح موعود جهانى» در روزهای سخت زندگی، لحظه شمارى کردهاند!
البته این «منجی»، در مکاتب، مذاهب و ادیان مختلف به نامها و القاب مختلف ذکر شده؛ از جمله:
⬅️ در دین یهود: به نامهای «سرور میکائیلی، عزیر، منحاس، ماشیح»؛
⬅️ در دین مسیحیت: به نامهای «مهمید آخر، مسیح، پسر انسان»؛
⬅️ در مکتب زرتشت: به نام «سوشیانت» یا «سوشیانس»؛
⬅️ در مکتب هندوها: به نامهای «آواتاراى دهم، ویشنو، منصور، فرخنده»؛
⬅️ در مکتب بودا: به نامهای «مایتریا، بودای پنجم»؛
⬅️ و در دین اسلام: به نامهای «مهدی، قائم و...»؛
بر این اساس هرچند «منجی» در ادیان و مکاتب مختلف با نامهای متفاوتی آمده؛ اما در ویژگیهای دوران ظهور او، مشترکات فراوانی در بین ادیان مختلف یافت میشود؛ از جمله: «نابودی تمامی مظاهر ظلم و فساد، تحت یک آیین قرار گرفتن مردم در دوران ظهور؛ اجرای عدالت فراگیر؛ امنیت و آرامش کامل؛ حقگرایی عموم مردم؛ از بین رفتن فقر و آشکار شدن همه خوبیها و زیباییها...؛
✍️البته اعتقاد به وجود «منجى موعود» و به اصطلاح «مهدویت»، یک عقیده اصیل اسلامى است که ریشه قرآنى دارد و احادیث متواترى در منابع معتبر روایى شیعه و سنی، درباره آن وارد شده است و به عبارت دقیق تر این باورداشت در بین مسلمانان و مخصوصاً پیروان مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، ملموس تر، یقینى تر و روشن تر است و یکى از ارکان مهم اعتقادى آنها به شمار میرود؛ با این حال، باید اذعان کرد که این حقیقت معهود و اندیشه اصیل، ریشه در کهن ترین آموزههاى آسمانى و فرهنگ هاى بشرى دارد که در زمان حاضر، بشریت بیش از همیشه خود را نیازمند به آن میداند.
چنانچه رهبر فرزانه انقلاب فرمودند: «شاید در تاریخ بشر کمتر دورهای اتّفاق افتاده باشد که آحاد بشری در همه جای عالم جامعه بشری به قدر امروز احساس نیاز به یک منجی داشته باشند؛ چه نخبگان که آگاهانه این نیاز را احساس میکنند، چه بسیاری از مردم که احساس نیاز میکنند ولی در ناخودآگاهِ خودشان؛ احساس نیاز به یک منجی، احساس نیاز به مهدی، احساس نیاز به یک دست قدرت الهی، احساس نیاز به یک امامت معصوم، و احساس نیاز به عصمت، و به هدایت الهی...» (۲۱ فروردین ۱۳۹۹)
✍️ و بالاخره باید بدانیم که با حضور منجی، عالم بشریت نجات خواهد يافت لذا سخن امروز را با این دعا به پایان میبریم: «اللهم عجل لولیک الفرج».
https://eitaa.com/ROOZBARG
🌴🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌴
#روایت_مهدوی
امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف می فرمایند:
إذا اذِنَ اللهُ لَنا فِی الْقَوْلِ ظَهَرَ الْحَقُّ، وَ اضْمَحَلَّ الْباطِلُ، وَ انْحَسَرَ عَنْکُمْ.([35])
فرمود: چنانچه خداوند متعال اجازه سخن و بیان حقایق را به ما بدهد، حقانیّت آشکار می گردد و باطل نابود می شود و خفقان و مشکلات برطرف خواهد شد.
[35] - بحارالانوار: ج 53، ص 196، س 12، ضمن ح 21.
وَ امّا وَجْهُ الاْنْتِفاعِ بی فی غَیْبَتی فَکَالاْنْتِفاعِ بِالشَّمْسِ إذا غَیَّبَها عَنِ الاْبْصارِ السَّحابُ.([36])
فرمود: چگونگی بهره گیری و استفاده از من در دوران غیبت همانند انتفاع از خورشید است در آن موقعی که به وسیله ابرها از چشم افراد ناپدید شود.
[36]- بحارالانوار: ج 53، ص 181، س 21، ضمن ح 10.
#نذر_ظهور🌴🇮🇷
#دعابرای_ظهور🌴🇮🇷
🌴🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌴
#روایت_مهدوی
امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف می فرمایند:
مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ مَنْ اخَّرَ الْغَداهَ إلی انْ تَنْقَضِی النُّجُومُ.([31])
فرمود: ملعون و نفرین شده است آن کسی که نماز صبح را عمداً تاخیر بیندازد تا موقعی که ستارگان ناپدید شوند.
31]- بحارالانوار: ج 55، ص 16و ضمن ح 13، و ص 86، ص 60، ح 20
إنَّ اللهَ قَنَعَنا بِعَوائِدِ إحْسانِهِ وَ فَوائِدِ اِمْتِنانِهِ.([32])
فرمود: همانا خداوند متعال، ما اهل بیت را به وسیله احسان و نعمت هایش قانع و خودکفا گردانده است.
[32]- بحارالانوار: ج 52، ص 38، ضمن ح 28.
#نذر_ظهور🌴🇮🇷
#دعابرای_ظهور🌴🇮🇷
❓چرا وجود حضرت مهدی علیه السلام به خورشید پشت ابر تشبیه شده است؟
✍ پاسخ این سوال برمی برگردد به سخن خود #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه که وجود خویش را در عصر غیبت کبری، به خورشید در پس ابر تشبیه کرده است. آنجا که میفرمایند:
🌺 «أَمّا وَجْهُ الاِْنْتِفاعِ بی فی غَیْبَتی فَکَالاِْنْتِفاعِ بِالشَّمْسِ إِذا غَیَّبَتْها عَنِ الاَْبْصارِ السَّحابُ؛ امّا چگونگی استفاده از من در غیبتم، همانند استفاده از خورشید است هنگامى که ابرها آن را از دیدگان پنهان نگاه دارد.»(1)
✅ در این تشبیه، نکات جالبى نهفته است که به بعضى از آنها اشاره مىکنیم:
1⃣ همان گونه که خورشید، منشأ حیات موجودات و مایهى گرمى و حرارت و نور و حرکت و … است، حیات معنوى جامعه، از وجود امام زمان(ع)، و بقاى آن نیز به بقاى وجود آن حضرت وابسته است.
2⃣ همان گونه که خورشید واسطه ى بهره گیرى موجودات از نور و حرارت است، امام نیز واسطه ى اعلا براى فیض بردن موجودات است.
3⃣ همان گونه که مردم، انتظار خارج شدن خورشید از پَسِ ابرها را دارند، تا از وجود و ظهورش استفاده ببرند، در ایّام غیبتِ آن حضرت نیز مردم، منتظر ظهور و خروج اویند و از ظهورش مأیوس نمىگردند.
4⃣ همان گونه که ابر، کاملاً خورشید را نمىپوشاند و نور خورشید به زمین و زمینیان مىرسد، غیبت هم مانع کامل براى بهره دهى حضرت نیست. و مردم از وجود مبارک او بهره مىبرند.
5⃣ همان گونه که شعاع خورشید، به مقدار روزنهها و اندازهى پنجرهها، داخل اتاقها مىشود و مردم از آن بهره مىبرند، مقدار بهرهى مردم از وجود و آثار و برکات آن حضرت نیز، به اندازهى قابلیّت آنان است.
________________
(1) الغیبة، شیخ طوسى، ص292، ح247 ؛ / احتجاج، ج2، ص284.
@virgoolll