اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔴 نقدی بر دنیای فکری حجاریان (ها) #اصلاحات با دو وجه «گفتمان» آن و «دستاوردهای» آن شناخته میشود. بس
🔰 نقدی بر دنیای فکری #اصلاحطلبان و #حجاریان ها
1. #اصلاحات چیست؟ هدف آن و #دستاورد های آن
#گفتمانی #کانفورمیست #قدرت #خاتمی #روحانی #توسعه #نوسازی #دموکراسی #مردم #عرف #شرع #اعتدال #ناکارآمدی #اقتصاد #اختلاس #رانت
متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در صفحه نخست روزنامه #فرهیختگان: http://newspaper.fdn.ir/newspaper/page/2542/1/146786/0
🔶شرایط امروز و درسی از جنگ خندق🔶
✍امیر حمزه مهرابی
🔴 این روزها برخی ها با پیش کشیدن و بزرگنمایی مشکلات اقتصادی و با تمسخر پیش بینی مقام معظم رهبری در مورد نابودی اسرائیل، یاس و نومیدی را به جامعه القا می کنند و می نویسند:
«در شرایطی که در حل مشکل آب و نان خودمان مانده ایم برخی وعده نابودی اسرائیل و غلبه بر مستکبرین را می دهند!»
شبیه این سخنان، در جنگ خندق نیز زده شد. ببینید: ⬇️
🔵جنگ خندق که به «جنگ احزاب» هم معروف است یکی از سخت ترین جنگها(غزوات) رسول خدا (ص) بود .مشرکین مکه به فرماندهی ابوسفیان با حدود 18 هزار سپاه و تجهیزات فراوان و مشارکت بسیاری از قبایل به سمت مدینه حرکت کردند تا حکومت نوپای اسلامی را از ریشه نابود کنند .
✅به پیشنهاد سلمان، تصمیم گرفتند حدود نیمی از اطراف مدینه را خندق حفر کنند و بخش کوهستانی مدینه و همچنین قسمت استقرار یهودیان قوم بنی قریظه( که هم پیمان مسلمین بودند و تعهد داشتند که ار نفوذ دشمن جلوگیری کنند)، را خندق نزدند .
ولی یهودیان در زمان محاصره مسلمین نقض پیمان کرده و به مشرکین مکه پیوستند. ( که داستان مفصلی دارد)
♦️ جنگ خندق در زمانی اتفاق افتاد که در مدینه خشکسالی شده بود و مردم شهر از نظر آذوقه و مواد خوراکی در فشار و مضیقه بودند به حدی که مسلین در زمان کندن خندق،خوراک نداشتند و مجبور بودند یک خرما را چند نفر بمکند تا شیرینی آن تا حدودی ضعف و گرسنگی آنها را بر طرف کند . در این جنگ مسلمین حتی ابزاری مثل بیل و کلنگ نداشتند و از یهودیان هم پیمان پیامبر(ص)اجاره کردند.
🔆در هنگام حفر خندق، مسلمانان به صخره سختی برخورد کردند و پیامبر(ص) که شخصاً در کندن خندق کمک می کرد ، ضمن زدن سه ضربه به سنگ، با هر برقی که از ضرباتش نمایان میشد، مژده فتوحات آینده مسلمانان در شام، یمن وایران را به آنان داد.
🚫منافقین از نقض پیمان بنیقریظه، ترس و وحشت و مشکلات اقتصادی مردم، سوء استفاده نموده و سعی کردند تا مسلمانان را دلسرد و نا امید کنند.
تاثیر این تبلیغات به حدی بود که مُعَتِّب بن قشیر که از همراهان پیامبر بوده و حتی در جنگ بدر درکنار حضرت(ص) حضور داشت، تحت تاثیر این تبلیغات و شایعات قرار گرفته و گفت:
«محمد (ص) ما را به گنجهای کسری و قیصر و فتح شام و یمن و ایران بشارت می دهد در حالیکه چنان در سختی و نا امنی به سر می بریم که حتی برای دستشویی رفتن در امان نیستیم، خدا و پیغمبرش جز به فریب به ما وعده نمیدهند» العیاذ بالله
همین فرد بعدا جزء منافقین شد و مقابل رسول خدا(ص) ایستاد.❗️
❌نکند تاریخ تکرار شود و عده ای تحت تاثیر القائات دشمن، دلسرد شده و در وعده های ولی خدا تردید کنند.
📍قضاوت با شما
🔹در توافق برجام خیانت ها بسیار است، چند خیانت آشکار حامیان برجام و دولت جناب روحانی چنین است:
🔸در ننگین بودن این قرار داد همین بس که هم اکنون دلار، سکه، مسکن و... نسبت به قبل از برجام ۲۰۰ الی۳۰۰ درصد افزایش داشته اند.
🔸آن کور مغزان و افراطیی که یک دلار را با یک هزار تومان مقایسه میکردند و می گفتند بعد از اجرایی شدن این توافق ایران گل و بلبل میشود، چرا الان لال شده اند و چیزی نمیگویند؟
🔹قبل از برجام در شرایط تحریم بودیم، دلار از سه هزار و۸۰۰ بالاتر نرفت، اما هم اکنون باوجود برجام نافرجام، دلار به عدد ۱۰ هزار تومان رسید
🔸قبل از برجام سکه از یک میلیون و ۳۰۰ هزار بالاتر نرفت،اکنون با وجود برجام، سکه رکورد ۳ میلیون تومان را زده است
🔹قبل از برجام چرخ صنعت فضایی، هسته ای و اقتصاد کشور میچرخید، اما بعد از برجام صنعت فضایی و هسته ای تعطیل و کمر اقتصاد کشور شکسته است.
🔸قبل از برجام ارزش پول کشور ۴ برابر پول عراق، افغانستان و... بیشتر بود، بعد از برجام ارزش پول کشور به حدی پایین آمده است که حتی کارگران افغانی هم در حال ترک کشور هستند، دینار عراق شش برابر و نیم پول کشور شده است
🔹جناب روحانی وحامیان دولت وبرجام باید شرمنده باشند که ارزش پول ملی را به بی ارزش ترین واحد پولی دنیا بدل کرده است
🔸از زمان روی کار آمدن روحانی و اجرای توافق برجام، اعتبار پاسپورت ایران ۱۷ پله سقوط کرده است
🔹خیانتهای متعددی در این قرارداد ننگین وجود دارد، از جمله عبور از شروط نه گانه رهبر ایران
🔸جناب ظریف در مجلس شورای اسلامی اذعان داشتند که خطوط قرمز رهبری در برجام را نقض کردیم و از آن ها به سادگی گذشتیم.
روابط ایران روسیه از نگاه #علی_علیزاده تحلیلگر سابق bbc
۱- یک بیماری خطرناک به سیاست ایران نفوذ کرده و درحال گسترش است: Russophobia یا روس-هراسی، آنهم در نازلترین شکل. بیماری که سال۸۸ از شایعات زردترین رسانههای اپوزیسیون شروع و در شعار مرگ بر روسیه تجلی یافت ولی حالا به لیبرالها و غربگرایان و اصلاحطلبان رسمی داخل کشور سرایت کرده
۲- غربگرایان ایرانی با ارجاع مدام به زخمهای تاریخی ما از استعمارگری روسیه تزاری یا خیانتهای شوروی (در ۲۸ مرداد یا فروش باواسطه اسلحه به صدام) روسیه را خطری «مساوی» و یکسان با امریکا جلوه میدهند. نوعی تحریک ناسیونالیستی افکار عمومی به منظور جلوگیری از نزدیکی تهران به مسکو.
۳- خطر نظامی: امریکا بزرگترین ابرقدرت نظامی تاریخ با بیش از هزار پایگاه نظامی در ۱۳۰کشور از جمله ۴۵ هزار پایگاه وسیع با حداقل ۱۳۰ هزار سرباز دقیقا دورتادور مرزهای ایران است. روسیه ۲۶ پایگاه نظامی در ۶ جمهوری سابق + سوریه و ویتنام دارد و مطلقا هیچ حضور نظامی در مرزهای ایران ندارد
۴- خطر سیاسی: از کودتای ۲۸ مرداد تا بهمن ۵۷ ایران نه شریک یا برادر کوچکتر که مستعمره و برده و مطیع آمریکا بود. از ۵۸ تا همین امروز هم (بجز یکسال اخر اوباما) همواره مثل یک آقابالاسر بر تغییر نظام تاکید داشته، گزینه نظامی را هم هرگز برنداشته.
آخرین بار روسیه ۱۳۲۰ چنین وقاحتی داشت.
۵- خطر اقتصادی: امریکا از ۵۸ مشغول جنگ اقتصادی با ایران بوده: انجماد اموال و تحریمهای دهه ۶۰، منع کامل هرگونه تجارت با ایران از سال ۷۴، تحریم بخشی از نظام بانکی از سال ۸۵ وتحریم کامل نظام بانکی از سال ۹۰
«فلج کننده ترین تحریمهای تاریخ» به قول اوباما که حتی برجام هم برطرفشان نکرد
۶- خطر اقتصادی: امریکا بزرگترین اقتصاد و بزرگترین زورگوی اقتصادی تاریخ است که برخلاف ادعای بازار آزادش، نرخ برابری ارزهای ملتها با دلار و تعرفه گمرکی را هم به کشورها تحمیل میکند. ضمانت اجرایی سلطه اقتصادی آمریکا البته نه فقط کیفیت اقتصاد که همان هزار پایگاه نظامیش در جهان است
۷- اندازه اقتصاد روسیه اما کمتر از ۸٪ اقتصاد کل امریکا و نصف اقتصاد ایالت کالیفرنیا و کمتر از اقتصاد تگزاس است. در ۴۰سال گذشته مانع اصلی عدم توسعه اقتصادی ایران جنگ تمام عیار اقتصادی امریکا بوده. اندازه کوچک اقتصاد روسیه یعنی روسیه اگر میخواست هم نمیتوانست دشمن جدی ایران باشد.
۸- قیاس مع الفارق: همسایه شمالی ممکنست شریک/متحد خوب یا بدی باشد. اما پوتین ثابت کرده نیت/انگیزه/توان «دشمنی» با ایران را ندارد. بزرگترین ابرقدرت تاریخ اما ایران را یا مطیع و تحت نفوذ میخواهد یا دشمنی که باید نابود و تضعیف شود. جنس این دو رابطه اصلا یکی نیست تا با هم مقایسه شوند
۹- اینکه استعمارگر سابق رسما از شراکت استراتژیک با ایران میگوید محصول قدرتمند شدن ایران درین ۴۰سالست. روسیه پذیرفته خاورمیانه بدون اراده ایران شکل نمیگیرد. ولی امریکایی که حتی اروپا را در مقام شراکت نمیداند، هنوز امیدوارست ایران را له و تسلیم کند: به قیمت جنگ و تجزیه و تحریم
۱۰- در سیاست هیچ چیز ازلی ابدی نیست. همه چیز متاثر از وضعیت خاص نیروها در این لحظه است. توازن قوای بعد فروپاشی شوروی و بلامنازع شدن امریکا این امکان تاریخی را بوجود اورد که روسیه بدنبال شراکت بیاید. اگر روزی امریکا هم مقابل واقعیت ایران تسلیم شود، مسلما سیاستهای بسیاری عوض میشود
۱۱- امتیازگیری روسیه در سوریه، مذاکره با اسراییل، رقابت در خزر یا حتی خروجش شرکتهایش برای تحریم نشدن، همه عادی است و به معنی غیرقابل اعتماد بودن و خیانت نیست. روسیه و ایران شراکت استراتژیک برای جلوگیری از نفوذ نظامی غرب دارند نه رابطه عاشقانه. اختلاف و رقابت بر سر منافع طبیعیست
۱۲- روسهراسان دشمنی واقعی و حاضر آمریکا را با توهم خطر ساختگی روسیه یکی میگیرند. این بیماری اگر صادقانه باشد محصول فقر دانش و کندذهنی است و اگر به هدف تضعیف و مقابله با آمریکاستیزی جناح رقیب تظاهر به این بیماری کنند، کارشان خیانت و تکرار خط تبلیغی واشنگتن و ضدملی و ضدایرانی است.
⭕️ مقایسه سخنان روحانی درباره تحریمهای هستهای:
🔺تیر۹۷: «شش ماه، یکسال بایستیم دشمن خسته و تسلیم میشود»
🔺فروردین۹۶: «یک عده میگفتند بایستید مهم نیست تحریمها را دور میزنیم. از جیب چه کسی مهم نیست؟ از جیب خودتان هرچه میخواهید بروید دنبال تحریم نه از جیب مردم»
⭕️ خروج ۷۸۰۰ نفر از شیعیان فوعه و کفریا که سالها زیر بار محاصره تروریست های النصره بوده اند را میتوان بزرگترین پیروزی #جبهه_مقاومت دانست.
🔺در سوریه فقط چند شهرک شیعه ۱۲امامی هستند که فوعه و کفریا و نبل و الزهرا بزرگترین آنها هستند.
#فوعه_و_کفریا
⭕️پروانه سلحشوری نماینده تهران و عضو فراکسیون امید :
🔹برای ریاست جمهوری روحانی مایه گذاشتیم و خدا می داند که از روی مردم شرمنده ایم. من از روی مردم (به خاطر حمایت از روحانی) خجالت می کشم!
🔸پروانه سلحشوری 26 اردیبهشت 96 در حمایت از روحانی: ما به کسی (روحانی) رای میدهیم که سید اصلاحات او را تایید کرده است. گرامی میداریم یاد هاشمی را، درود میفرستیم بر خاتمی عزیر و سلام میکنیم به روحانی!
دکتر فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی :
در پنج ساله گذشته یک ریال به تنها دانشگاه تحقیقاتی هسته ای کشور اختصاص داده نشده
بردن نام من (عباسی) در نیروگاه هستهای ممنوع شده
درحالی ورود ما به سازمان هستهای ممنوع است، جاسوسان بین المللی به اطاقهای اساتید دانشگاههای ما دسترسی دارند!
🔶🔸🔸
🔶 امام علی ع:
🔸در آن هنگام (آخرالزمان) دل مؤمن در درونش گداخته و آب می شود، مانند نمک که در آب حل می گردد، به خاطر منکراتی که می بیند و نمی تواند تغییر داده و اصلاح کند.
#آخرالزمان
📚 تفصیل وسائل الشيعة الی تحصیل مسائل الشيعة، ج ۱۵، ص ۳۴۸
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔴 نقدی بر دنیای فکری حجاریان (ها) #اصلاحات با دو وجه «گفتمان» آن و «دستاوردهای» آن شناخته میشود. بس
🔴 نقدی بر دنیای فکری حجاریان (ها) - 2
دستگاه فکری اصلاح طلبان گفتمانی که چهره بارز آنها افرادی نظیر حجاریان است، بر سه ستون اصلی قرار دارد:
#نوسازی، #توسعه و مشخصا #توسعه_سیاسی، بت وارگی #دموکراسی و معصومیت #جمهور، #سکولاریسم و قداست #عرف. میخواهم خمیرمایه فکری و گفتمانی اصلاحات را اندکی محک بزنیم و ورز دهیم.
1⃣ یک. نوسازی و توسعه سیاسی
تئوری توسعه، در واقع، نسخه نظریه پردازان غربی دهه 1970 برای مدرنیزاسیون و صنعتی شدن کشورهای جهان سوم است. آنها مدلها و تیپ های مختلفی از توسعه را برای کشورهای مختلف جهان سوم تجویز کردند تا این کشورها هم شبیه کشورهای توسعه یافته شوند. برای یک کشور «توسعه درونزا»، برای دیگری «توسعه برونزا»، برای آن یکی «توسعه کاردوزو و ترکیبی»، «تجارت آزاد»، «توسعه پایدار»، «اقتصاد دموکراسی محور» و.. اما آنچه در عمل اتفاق افتاد، بسیار متفاوت از ساحت تئوریک بود. #مالزی با نسخه توسعه آمریکایی (جانشینی صادرات) و خروج یک شبه سرمایه گذاران خارجی، به ویرانه ای اقتصادی تبدیل شد که تا یک دهه مشغول آواربرداری بود. #لهستان لخ والسا با استراتژی دموکراسی محور نه تنها به شکوفایی اقتصادی نرسید که اینک به همراه #یونان ضعیفترین کشور اروپایی است. #برزیل، #آرژانتین و.. با استراتژی جایگزینی واردات، تا دو دهه مقروض های دائمی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول شدند.
نسخه برای ایران «توسعه سیاسی» با هدف تغییر ساختار سیاسی و تغییر جامعه و فرهنگ سیاسی مردم (تحت عنوان جامعه مدنی) بود. آنچه به صورت رسمی در دولت خاتمی دنبال میشد و پس از آن هم توسط اصلاح طلبان ادامه یافت.
🔻اما مصادیق مد نظر اصلاح طلبان برای توسعه سیاسی چه بود و چه هست؟! مواردی مثل #تنش_زدایی با غرب، خودبسندگی به داخل و کاهش نفوذ و تاثیرگذاری منطقه ای ایران (آنها این استراتژی را با عباراتی چون اولویت #منافع_ملی و ممانعت از #میلیتاریسم تبلیغ میکنند)، #حزبی شدن و تقویت #جامعه_مدنی و مشارکت سیاسی سازمان یافته توده ها (نه فقط انتخابات)، #آزادی های فرهنگی خصوصا در مسئله #حجاب، حذف یا کاهش خط قرمزهای اخلاقی در #سینما و هنر و..، حذف یا کاهش خط قرمزهای سیاسی حتی فراتر از قانون اساسی در رسانه ها، روزنامه ها و..
🔻آنچه در عرصه گفتمانی نسخه پیچی شد، در عرصه عملی و در صحنه قدرت چه دستاوردی داشت؟ تنش زدایی با غرب منجر به عقب نشینی از منافع ملی، عزت ملی و حتی وابستگی اقتصادی شد (توافقنامه پاریس 2004، برجام و..) آنچه تحزب و تقویت جامعه مدنی خوانده میشد عملا سیاست زده شدن جامعه و تشدید شکافهای سیاسی و فرهنگی و فضای دوقطبی در جامعه است که نمونه بارز آن یعنی وضعیت سیاست زدگی گسترده در انتخابات 88 و حتی پس از آن، بعید نبود کشور را به نوعی #جنگ_داخلی فرو برد، آزادی های فرهنگی و کاهش خط قرمزهای اخلاقی از دهه هشتاد به این سو به افزایش تصاعدی و ناگهانی معضلات اجتماعی (طلاق، خیانت، کاهش جمعیت، افسردگی، بیماری های روانی، بزهکاری، خودکشی و..) منجر شد. تقلیل خط قرمزهای سیاسی هم سبب شد بسیاری از روزنامه ها و رسانه ها عملا به تریبون دولتهای متخاصم و بتدریج فاز #براندازی تبدیل شوند.
از طرفی، اصالت توسعه سیاسی باعث غفلت از پیشرفتهای اقتصادی و مادی چه در زمینه عدالت اجتماعی، چه آبادانی و پیشرفتهای عمرانی و بلکه تحمیل کردن انواع مشکلات اقتصادی و زیست محیطی و.. بر کشور شد. از دهه هفتاد به این سو، با نسخه های #وارداتی توسعه اقتصادی، ایران برای نخستین بار با #تورم افسارگسیخته حتی بدتر از زمان #جنگ، رها کردن تولید ملی، مشکلات #آلودگی هوا، کمبود #آب، کاهش ذخیره گیاهی و جانوری کشور و.. درگیر شد و اثرات درازمدت آن همچنان #ایران را به چالش خواهد کشید. عجیب آنکه، اگر مالزی و برزیل و سنگاپور و بقیه، نسخه های وارداتی را پس از تنبیه شدن به کنار گذاشتند، اما اصلاح طلبان ایران همچنان همان نسخه ها را در دانشگاهها تدریس میکنند، در روزنامه ها تجلیل میکنند و در قدرت اعمال میکنند.
ادامه دارد..
✍متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در صفحه نخست روزنامه فرهیختگان:
http://newspaper.fdn.ir/newspaper/page/2542/1/146786/0
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔴 نقدی بر دنیای فکری حجاریان (ها) - 2 دستگاه فکری اصلاح طلبان گفتمانی که چهره بارز آنها افرادی نظی
🔰 نقدی بر دنیای فکری #اصلاحطلبان و #حجاریان ها
1. #توسعه بعنوان یکی از 3 محور فکری #اصلاحات چیست؟ از کجا آمد؟ هدفش؟ عواقبش؟
#گفتمانی #کانفورمیست #قدرت #خاتمی #روحانی #دموکراسی #مردم #عرف #شرع #اعتدال #ناکارآمدی #اقتصاد #اختلاس #رانت #صادرات #واردات #نوسازی #پیشرفت #سوروس #سرمایه_گذاری
✍متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در روزنامه #فرهیختگان: http://newspaper.fdn.ir/newspaper/page/2542/1/146786/0
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔰 نقدی بر دنیای فکری #اصلاحطلبان و #حجاریان ها 1. #توسعه بعنوان یکی از 3 محور فکری #اصلاحات چیست؟
🔰 نقدی بر دنیای فکری #اصلاحطلبان و #حجاریان ها
مقصود #اصلاحات از #توسعه_سیاسی چیست؟!
#توسعه #آزادی #جامعه_مدنی #قدرت #خاتمی #روحانی #دموکراسی #اعتدال #تنش_زدایی #وابستگی #میلیتاریسم #نفوذ #تحزب #دوقطبی #جنگ_داخلی #حجاب #خیانت #طلاق #افسردگی #نوسازی #روزنامه #آزادی_بیان #براندازی
✍متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در روزنامه #فرهیختگان: http://newspaper.fdn.ir/newspaper/page/2542/1/146786/0
🔴در دولت بنفش جاسوس ها محرمند، مردم نامحرم!
🔹کمالوندی سخنگوی سازمان هستهای:
دسترسیهای آژانس محرمانه است.
🔹علاقه نداریم بگوییم از کجا و به چه دلیل بازرسی شده!!
⛔️ مراکز مهم علمی ما در اختیار جاسوسان است، ولی ایشان علاقه ندارد به مردم بگوید از کجا و چگونه بازرسی شده!
📚سواد سیاسی📚
📙❓ استراتژی چیست؟
📝استراتژی در زبان فارسی با عنوان "راهبرد" رایج است.
📝واژه استراتژی از کلمه یونانی (استراتگوس) Strategos گرفته شدهاست. استراتگوس یا (استراتژ) به معنای لشکر است. استراتگوس به معنی فرماندهی ارتش هم به کار میرفت. بطور مثال، ارتش یونان باستان که از گروههای کوچک سربازانِ متعلق به خاندانهای یونانی تشکیل شده بود، توسط افرادی به نام «استراتگوس» فرماندهی میشد.
📝اگرمجموعه ای از آگاهی ها و اطلاعات منظم درباره یک یا چند موضوع را "علم" بنامیم و
مهارت به کارگیری علم در صحنه عمل نیز "هنر"باشد
📝استراتژی؛ آگاهی های منظمی است که نحوه به خدمت گرفتن قدرت سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی را برای رسیدن به هدفهای مورد نظر نشان می دهد.
📝استراتژی را به نوعی هم میتوان "علم" دانست و هم "هنر".
📝فن و علمِ به کارگیری قدرت اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و نظامی ملت و نیز توسعه آن در هنگام جنگ و صلح، به منظور تأمین حداکثر پشتیبانی از سیاست های ملی و افزایش احتمال دستیابی به نتایج مطلوب برای کسب حداکثر پیروزی و حداقل شکست؛ درچارچوب استراتژی تعریف میشود.
📝اگر قدرت سیاسی، نظامی، فرهنگی و اقتصادی، در جهت دستیابی به اهداف نظامی یک ملت به کار رود، "استراتژی نظامی" نامیده میشود و اگر درجهت دستیابی به اهداف سیاسیِ یک ملت به کار رود "استراتژی سیاسی" نامیده میشود.
📝برای هر یک از سایر ابعاد فرهنگی و اقتصادی نیز می توان یک تعریف از استراتژی(استراتژی فرهنگی، استراتژی اقتصادی و...) ارائه داد.
#سواد_سیاسی
دولتی که مدعی بود با #فیلترینگ_تلگرام، کسب و کار یک میلیون نفر دچار مشکل میشود آیا اکنون آماری از مشکلات به وجود آمده در کسب و کار مردم به خاطر قطعی مکرر #برق دارد؟!
#روایت_مردم
✅مصاحبه بیگدلی👇👇👇
«علی بیگدلی» در مصاحبه با روزنامه بهار گفت:
«ما اروپا را از دست دادهایم. الان یک ماه است که اروپاییها، دیگر درباره ما صحبت نمیکنند و جلسه اخیر ایران با ۱+۴ هم هیچ دستاوردی نداشت. زیرا در آنجا سه مسئله حقوق بشر، آزمایش موشکی و حضور در سوریه و یمن مطرح شد و آقای ظریف هیچ پاسخی برای آن نداشت و اعلام کرد که با مقامات عالی رتبه باید صحبت کند و به ایران بازگشت اما هنوز هیچ خروجی ما ندیدیم...نباید فراموش کرد که در این مسیر ما باید امتیازاتی هم به غربیها بدهیم. آنها سه شرط مشخص دارند و ما اگر انتظار داریم روابطمان بهبود پیدا کند باید یک سری امتیاز بدهیم تا بتوانیم یک سری امتیاز دریافت کنیم. نمیتوان صرفاً انتظار داشت که آنها به ما امتیاز بدهند و هیچ خواستهای نداشته باشند».
بیگدلی در بخش دیگری از این مصاحبه گفت:
«در حوزه سیاست خارجی باید اقدامات عملی را در دستور کار قرار دهیم. ابتدا به ساکن باید پای تهران از پرونده یمن خارج شود. در مرحله بعد هم وضعیت سوریه باید به یک تعادل برسد و نیروهای خود را کاهش دهیم. در این راستا ما اکنون نزدیک به یک سال است که آزمایش موشکی انجام ندادهایم که این اقدام مثبتی است و تا به اندازهای حساسیتها را کاهش میدهد».
وی در این مصاحبه در اظهارنظری تأمل برانگیز گفت: «متاسفانه ما در ۴۰ سال گذشته با توجه به مصالح دینی، استراتژیهای خود را در مسائل سیاسی پایه گذاری کردیم و نتیجه آن هم همین وضعیت موجود است».
🔴 با شاهکار دیپلماسی جریان غربزده اصلاحات بیشتر آشنا شوید
◀️دکتر ابراهیم متقی استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران:
🔻برجام نازل ترين نوع توافق يعني طرح، و برنامه است كه هيچ ضمانت اجرايي ندارد، همه مي توانند از برجام خارج شوند غير از ايران بخت برگشته!
🔻برجام استحكام حقوقي كافي ندارد، برخلاف ساير توافقها كه متوازن هستند.
🔻برخلاف تبليغات داخلي، در برجام تحريم ها لغو نشده بلكه تعليق مدت دار و نيازمند تمديد شده است.
🔻 طبق برجام غني سازي ايران از طرف غرب به رسميت شناخته نشده بلکه فعلا پذيرفته شده.
🔻برجام مانند كنسرسيوم نفت بود كه بعد از مصدق و نهضت ملي نفت انجام شد و سرلشگر زاهدي آن روز گفت اين بهترين توافق است!
تکتابعیتی، نه دوتابعیتی!
"شریعتمداری"، مدیر مسؤول روزنامه کیهان:
🔹خبر دوتابعیتی بودن سفیر جدید کشورمان در فنلاند، بلافاصله پس از انتشار، به یک خبر داغ و البته بسیار مهم تبدیل شد.
🔹خانم فرشچی این خبر را تکذیب کرده است ولی آقای کریمیقدوسی، رئیسکمیته تحقیق و تفحص مدیران دوتابعیتی مجلس اعلام کرد که، ایشان معاون محیطزیست دریایی سازمان محیطزیست دوتابعیتی است و تابعیت آمریکا را دارد.
🔹اینکه سفیر جدید ایران در فنلاند دوتابعیتی است یا نه، علیرغم اهمیت آن، موضوع این وجیزه نیست. در این نوشته روی سخن با کسانی است که از کنار پدیده «دوتابعیتیها» به آسانی عبور میکنند و اصرار دارند آن را کم اهمیت قلمداد کنند!
🔹کسانی که به تابعیت آمریکا درمیآیند «دوتابعیتی» نیستند، بلکه مطابق سوگندی که یاد میکنند باید تابعیت قبلی خود را رها کرده و تنها در تابعیت آمریکا باشند.
🔹کسانی که تابعیت اصلی خود را رها کرده و به تابعیت آمریکا در میآیند رسما متعهد میشوند که در جنگ و یا هرگونه درگیری و تخاصم آمریکا با یک کشور ثالث، مانند سایر اتباع آمریکا در خدمت دولت و ارتش آمریکا باشند و از منافع آمریکا در مقابل طرف درگیر دفاع کنند!
🔹آمریکا بارها به صراحت اعلام کرده است که براندازی جمهوری اسلامی را بهعنوان یک خط استراتژیک در دستور کار دارد و اساسا کسی که به تابعیت کشور دیگری در میآید، آن کشور را به وطن خود ترجیح داده است. چرا که در پذیرش تابعیت وطن خود ارادهای نداشته است ولی تابعیت کشور دیگر را با میل و اراده خویش پذیرفته است!
🔹با توجه به نکات یاد شده، سپردن مسئولیتها و مدیریتهای نظام به افرادی که به تابعیت آمریکا درآمدهاند، یعنی سپردن مسئولیتهای ایران به آن دسته از اتباع آمریکا که سوگند خوردهاند با جمهوری اسلامی ایران به مقابله برخاسته و سر جنگ داشته باشند!
🔹بدیهی است که سخن درباره سفیر جدیداً معرفی شده ایران برای فنلاند نیست و امیدواریم همانگونه که خود گفتهاند تابعیت آمریکایی نداشته باشند و در گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس اشتباهی رخ داده باشد.
🔹سخن درباره تکتابعیتیهایی است که به غلط دوتابعیتی معرفی میشوند و متاسفانه در برخی از مسئولیتها و مدیریتهای نظام جاخوش کردهاند!
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
🔰 نقدی بر دنیای فکری #اصلاحطلبان و #حجاریان ها مقصود #اصلاحات از #توسعه_سیاسی چیست؟! #توسعه #آزا
🔴 نقدی بر دنیای فکری حجاریان (ها) - 3
دستگاه فکری #اصلاحطلبان گفتمانی که چهره بارز آنها افرادی نظیر #حجاریان است، بر سه ستون اصلی قرار دارد:
#نوسازی، #توسعه و مشخصا #توسعه_سیاسی، بت وارگی #دموکراسی و معصومیت #جمهور، #سکولاریسم و قداست #عرف. میخواهم خمیرمایه فکری و گفتمانی اصلاحات را اندکی محک بزنیم و ورز دهیم.
2⃣ دو. بت وارگی دموکراسی و معصومیت جمهور
اصلاح طلبان با اصالت دادن به دموکراسی به عنوان سمبلی از #توسعه و غربی شدن، اقدام به تمایزسازی از خود با دیگر جریانهای سیاسی کرده اند. آنها بدین منظور اتوپیایی ترسیم میکنند که در آن همه چیز با #رای مردم صورت میگیرد و هیچ مانع و سرعت گیر و یا فیلتری نباید بر سر راه رای مردم باشد! اصلاح طلبان ماموریت خود را #واسطه شدن بین #حکومت و #مردم و صدای خود را #صدای_مردم نامیدند و شروع به حمله به نهادهای حاکمیتی از جمله #شورای_نگهبان و.. به این بهانه کردند. اما آنها در حالی نهایت آمال خود را «دموکراسی مطلق» دنبال میکنند که حتی در کشورهای غربی چنین دموکراسی وجود ندارد و نخواهد داشت. درحالی استصواب شورای نگهبان را به چالش میکشند و یک نوع استثنا در جهان میدانند که گویی " شورای قانون اساسی در فرانسه" برای #ردصلاحیت وجود ندارد. که گویی " دادگاه قانون اساسی در آلمان" کاندیداها را دستچین نمیکند، که گویی "دادگاه ویژه در انگلستان" بر کاندیداها فیلتر نمیگذارد، که گویی "دو حزب در آمریکا" رای مردم را کانالیزه نمیکنند! چنان از آزادی #احزاب در ایران اتوپیایی سخن میگویند که گویی حزب #کمونیست در #آمریکا آزاد است! که گویی احزاب #اسلامگرا در #بلژیک و #سوئیس و #دانمارک و #انگلستان و #فرانسه، حق فعالیت سیاسی دارند! چنان از ردصلاحیت #نهضت_آزادی و #رجوی در انتخابات ایران، خشمگین اند که گویی سیدحسن #نصرالله میتواند کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا شود! اینها همه سقفهای دیگر کشورها بر سر دموکراسی است که اصلاح طلبان پاسخی برای آنها ندارند و یا حتی نمیخواهند آنها را ببینند.
🔻از طرفی، آنها بعضی نهادهای جمهوری اسلامی مثل شورای نگهبان، مجلس خبرگان، و حتی مقام رهبری را حاکمیتی و در مقابل نهادهای به تعبیر خودشان #مردمی یا انتخابی دسته بندی میکنند. تنها دلیل آنها برای این تفکیک آن است که نهادهای حاکمیتی با #رای_مستقیم مردم انتخاب نمیشوند! این هم یک تناقض و ضعف فکری دیگر #اصلاحات است. اینکه تنها "رای مستقیم" را ملاک مردمی بودن میدانند و هر کس با این روش انتخاب نشود برچسب "حاکمیتی" و حتی "دیکتاتور" دریافت میکند! با این توصیف، بسیاری از روسای جمهور و نخست وزیران دنیا که از طریق نظام #پارلمانی انتخاب میشوند، حاکمیتی هستند، نه مردمی! نخست وزیر انگلستان را پارلمان انتخاب میکند نه رای مردم! صدر اعظم آلمان مستقیما توسط مردم انتخاب نمیشود! پس آیا این مقامات، #دیکتاتور هستند؟!
در واقع، آنها دموکراسی را صرفا در رای مستقیم و حتی #پوپولیسم خلاصه میکنند.
✍متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در روزنامه #فرهیختگان:
http://newspaper.fdn.ir/newspaper/page/2542/1/146786/0
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
فرمان #سانسور به مطبوعات ابلاغ شده تا شاهد یک کاپیتولاسیون جدید هستهای باشیم؛ اگر بازرسیهای آژانس
🔴اساتید دانشگاه: بازرسی آژانس از نوامیس علمی کشور را متوقف کنید/مسببان بازرسیها باید پاسخگوی هرگونه خسارت احتمالی باشند
جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه ها در واکنش به اظهارات وزیر علوم مبنی براینکه بازدید آژانس از دانشگاهها طبق تصمیم شورای عالی امنیت ملی بوده، طی نامهای به شمخانی نوشتند:
🔸اساتید انقلابی از شما انتظار دارند این روند ایجاد شده در بازرسی از نوامیس علمی کشور را متوقف ساخته و پاسخ شفاف در این رابطه به آنها و مردم بدهید.