هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
🔴تعداد آمریکایی ها در ایرانِ زمان شاه + حقوق دریافتی آنان
➕طبق روزنامه اطلاعات زمان پهلوی ، تا سال ۱۳۵۶ حدود ۳۵ هزار آمریکایی در بخش های مختلف نظامی و صنعتی و خدماتی در ایران مشغول بودند و حقوقی که دریافت می کردند به اعتراف شاه ماهی ۱۷ هزار دلار و بیشتر بوده است.(ماهی بیش از ۱ میلیارد تومان به نرخ امروز )
🔅البته استاد معروف فرانسوی دکتر کریستین دلانوآ ، تعداد مستشاران آمریکایی را ۵۵ هزار نفر ذکر کرده است(کلیک کنید)
🔅همچنین ژنرال هایزر ،فرمانده ۴ ستاره معروف آمریکایی در کتاب خاطرات خود از تهران، تعداد آمریکایی ها را ۸۵ هزار نفر بیان می کند (کلیک)
👈حقوق و مزایای مستشاران آمریکایی ۲ برابر بودجه کل وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت ایران می شد.(کلیک)
💬 گروه پژوهشی آرتا
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️کلیپی با محتوای تحریم محصولات آمریکایی و اسرائیلی که در شبکههای اجتماعی کشورهای عربی منتشر شده است.
╭═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╮ 🖤@hieatiyhaaaa
╰═━⊰ 🍃🌺🍃 ⊱━═╯
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴حجت الاسلام سید علی خمینی فرزند خلف حاج احمد آقا🔻
آقا سید علی به موضوع مهمی اشاره کرد.
در زمان ده ساله امام راحل، افراد سخنور و اندیشمند و با ریشه، که بین مردم محبوبیت داشتند، در واقع سخنان امام جامعه را به خوبی تبیین می کردند و امام کمتر مورد سیبل دشمنان بود.
ولی در زمان جانشینش امام خامنه ای، حتی خواص جامعه که زمانی در خط مقدم نظام و مسئول بودند، خلاف مسیر رهبری گام بر داشتند و امام جامعه یک تنه، بار فرهنگی تبیین در امور مختلف را بعهده دارد
(خدا را شکر متدینین، که غالبا مسئولیت رده بالایی هم در نظام ندارند، پشت آقا بوده و هستند).
لاجرم این امام جامعه است، که مورد سیبل بیشتر دشمنان قرارگرفته .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🔺 گل بود به سبزه نیز آراسته شد
معین الدین سعیدی حامی آشوب های زاهدان؛ دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی شد.(از همفکران ضدنظام شیعه عبدالحمید)
👈 فکر میکنم اتاق فکر فتنه طلب داره با دادن رانت پست به طیف های مختلف یه جبهه در مقابل جبهه انقلاب درست می کنه
فتنهی سنگینی در پیش داریم
که هم پول خواهد داشت و قدرت
اینها قصدشان کنار زدن جبهه انقلاب از قدرت و به دست گرفتن ارکان کشور است
اما نمی دونند که این آشوب و فتنه بزرگی را رقم خواهد زد که به ضرر خودشان خواهد بود.🔥🔥🔥🔥
❗️فتنه به شورایی گذاشتن رهبری و انقلاب یادتون هست توسط کی پیشنهاد داده شد و لی اجل مهلتش نداد 😏
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
52.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅️ مستند باز تولید پروژه گورباچفیزاسیون از خاتمی تا پزشکیان👇
✍ بخش افراطی اصلاح طلبان لیبرال و برانداز، گورباچفیزاسیون دوره ی خاتمی، امروز مسعود پزشکیان دارای زمینه را تیتر اول روزنامه های زنجیره ای خود کرده اند تا از او پلی بسازند برای ایجاد آشوب های خیابانی هدفمند تا مردم را فریب داده و به جای حل مشکلات معیشتی،با ناکارامدی و گران نمودن بنزین و تبعات گران شدن کالاهای دیگر مردم را در مقابل نظام اسلامی قرار دهند و راه را برای تسلط بیگانگان باز نمایند.
✅ ایجاد تنش با روسیه و چین که از هم پیمانان راهبردی ایران در منطقه و جهان هستند با تبریک نابخردانه و عامدانه ی سالگرد استقلال اوکراین توسط وزیر امور خارجه جناب عراقچی که از ظریف و خاتمی و روحانی خط می گیرد،شروع یک جریان برانداز و هزینه سازی است که اگر ملت و خصوصا جوانان ما توسط فعالان انقلابی فضای مجازی و حقیقی آگاه نشوند،در آینده ای نه چندان دور،بازیچۀ سردمداران جریان نفوذ و دشمنان داخلی خواهند شد و کار بسیار دشوار خواهد شد.👈این فتنه با تمام قدرت و ثروت اینبار به میدان مبارزه علیه ملت و کشور ایران خواهد آمد و هوشیاری و بصیرتی مضاعف را طلب می کند.
🔻غضنفری، رییس سابق مدرسه حکمرانی دانشگاه عالی ستاد کل نیروهای مسلح،در نامهای به #پزشکیان ، از ضرورت بازگشایی لانه جاسوسی موسوم به سفارت آمریکا نوشت:
🔻 عوامل وابسته ، مجدداً پروندههای سابق را گشودهاند، پس بازخوانی همان « گذشته » برای نسل جوان بسیار ضروری است👈 و اینهم بازخوانی پرونده سازمان سیا ، در پروژه گورباچفیزاسیون در ایران.
👈 انتشار آن واجب عینی و فوری است.
✴️«#تناقضات_سرسامآور!»
✍️واکنش زیدآبادی به ادعای جنجالی یک امام جمعه درباره زندگی حیوانی مردم اروپا
📝احمد زید آبادی در کانال تلگرامی خود در یادداشتی با عنوان «تناقضات سرسامآور!» نوشت:
🗣شیخ لطفالله دژکام امام جمعۀ شیراز:
"در اروپا زندگی انفرادی و همانند حیوان به هر شکل رفع نیاز کردن، رواج یافته و یا کسی خانواده تشکیل نمیدهد یا اگر تشکیل بدهد فرزند نمیخواهد و میگویند کمبود جمعیت را نیز با #مهاجرتپذیری جبران میکنیم."
🖌سوای لفظ توهینآمیز آقای دژکام نسبت به مردم اروپا، حالا فرض کنیم ماجرا همانطور باشد که وی ادعا میکند.
🖌اگر اروپا کمبود جمعیت خود را از طرق "#مهاجرتپذیری" جبران میکند، امام جمعۀ شیراز لازم است توضیح دهد که در کدام کشور میل مهاجرت به اروپا، خارج از حد تصور است؟ چه نوع مهاجرانی از آن کشور، راهی اروپا می شوند؟ دلیل مهاجرتشان چیست؟
🖌لابد آقای دژکام بیاطلاع نیست که مهاجرت و میل به مهاجرت به اروپا در کشور ما بیداد میکند. عمده مهاجران، افراد تحصیلکرده، نخبه و دارای تخصص در رشتههای مختلف هستند. دلیل مهاجرتشان هم نومیدی، اضطراب، رواج تبعیض، فقدان حس کرامت و امنیت و آرامش روانی بر اثر سیاستهای اجتماعی سختگیرانه و تنگنظرانه در کنار فضای سیاسی همیشه ملتهب و معضلات اقتصادی فزاینده و بخصوص نگرانی از آینده است.
⭕️جز طیف سیاسی متبوع آقای دژکام چه نیروی دیگری با اصرار بر موارد فوق، زمینهساز این حجم از مهاجرت تحصیلکردگان و متخصصان و نخبگان و هنرمندان ایرانی به اروپا شده است؟
🖌در حالی که هشدار نسبت به کاهش جمعیت و پیری آن در جامعۀ ایران در بین بسیاری از مسئولان فراگیر شده است، تا آنجا که با کاهش سطح غربالگری، راه تولید مثلِ نوزادان معلول و ناقصالخلقه نیز هموار شده است، زمینهسازی اجتماعی و سیاسی برای مهاجرت نخبگان ایرانی به اروپا و یا به قول آقای دژکام "حل مشکل جمعیتی آنان" آیا واقعاً امری عادی و طبیعی است؟
🖌با این وضع گویی قرار است بچههای با استعداد و شاخص ایرانی پس از پایان تحصیلات دبیرستانی یا دانشگاهی و بعد از کسب مهارتهای لازم، از ایران به اروپا مهاجرت کنند و مشکل جمعیتی آنجا را کاهش دهند و بعد، از ترس پیری جمعیت در داخل کشور، معیارهای #غربالگری تضعیف و راه ازدیاد افراد معلول هموارتر شود!
✅از این همه تناقض آدمی #سرسام میگیرد! /خبرآنلاین
🔺@azhardari_sokhani
(( واکنشی به واکنش زیدآبادی در پاسخ به دژکام ))
✍ میم _ بیانی
جناب زیدآبادی،فرموده اید:
میل به مهاجرت نخبگان ایرانی به اروپا بیداد می کند⁉️و دلیل مهاجرت هم نومیدی،اضطراب،رواج تبعیض،فقدان حس کرامت،امنیت و آرامش روانی،فضای سیاسی ملتهب،معضلات اقتصادی فزاینده،و بخصوص نگرانی از آینده است.
البته همین ادعای مهاجرت نخبگان شما را جناب پزشکیان هم مکرر در تبلیغات انتخاباتی برای جذب و جلب آراء مردم فرموده اند و می فرمایند‼️
سوال ما از شما اینست⁉️
چرا نفرمودید که این عوامل را چه کسانی به مردم ما تحمیل کردند👉مگر جز اینست که بیش از سی و شش سال دولت های طیف مدعی اصلاح طلبی خود شما در رأس کار بوده اند⁉️چرا دیگران را متهم می کنی⁉️
✅ مگر تبعیض و ژن خوب و بد و پدیده توله زاده های از ما بهتران را سردمداران بی تقوای شما اصلاح طلبانِ از زنبیل آسمان به زیر افتاده،در این جامعه تسری ندادید و هنوز هم آقا و خانم زاده های شما،در همین دولت جناب پزشکیان، غیر قانونی در کنار پدرانشان در جلسات رسمی شرکت می کنند‼️آیا کدام ولایتمدار با تقوایی مثل رجایی و رئیسی مرتکب چنین تبعیض های زشتی شدند⁉️
✅ مگر دولت های دوم خرداد خاتمی و اعتدال روحانی❗️ بدترین اهانت ها را به معترضین و مستمعین نکردند(بی شناسنامه،بروید به جهنم، به درک که می لرزید و امثال آن)👈از کدام کرامت حرف می زنید⁉️ رهبر ما مورد شدیدترین انتقادات غیر منصفانه از طرف دانشجویان،چشم در چشم، قرار گرفته و می گیرد و لاکن یکبار هم از مدار کرامت و اخلاق الهی خارج نشده و نمی شود👉اصلاح طلبانی چون شما، دروغگو ،مردم فریب ،فتنه گر،برانداز و ضد ولایت،با زیست اشرافی و خانه های کاخی👉دم از کرامت انسان و فریاد از فقر و معیشت مردم می زنید⁉️
✅ امنیت روانی جامعه را ماها که برای آن شهید داده و می دهیم و هنوز هر روز هزینه های آنرا پرداخت می کنیم،بخطر انداخته ایم⁉️ یا همین شما اصلاح طلبانِ غربگرا و وطن فروشی که به قولِ«قصاب غزه »پادوهای بی مزد و مجانی اسرائیل و آمریکا و منافقین هستید⁉️
✅ شکاف طبقاتیِ فقر و غنا را پس از دوران دفاع مقدس،شیخ اُپنیست شما اکبر هاشمی کلید زد و خاتمی باغی ادامه داد و حسن روحانی تکمیل نمود و احتمالا دولت لمپنیست فعلی شما آنرا به تکامل خواهد رساند👉 نه شهید رجایی و رئیسی ره که از طیف ما بودند و با فقر آشنا و زندگی کرده و در راه خدمت بی منت به فقراء شب و روز نمی شناختند تا بدست نفوذی هایی از همین طیف مدعی مردم مداری به شهادت رسیدند👉معیشت مردم را دولت های شما به این روز نشاند👉👈حقوق های نحومی،زمین خواری های نجومی،شرکت خواری های نجومی،دلارخواری های نجومی، اختلاس های نجومی و برخی پدیده های زشتی که شکاف طبقاتی و نارضایتی های مردم را بوجود آورد و متأسفانه و شگفتانه،مردم یادشان رفته است، همه محصول دولت های اصلاح طلبان ضد ایران و نظام و ولایت هستند،👈 نه دولت های انقلابی و فدایی نظام و ملت که تا آخرین نفس و رمق پای دفاع از کشور ایستاده و خواهند ایستاد.
🖍جناب احمد زید آبادی،فرموده ای که،نخبگان مهاجرت کرده اند⁉️
سؤال آخر اینکه،
🔻 چرا شماها مهاجرت نمی کنید و نمی روید⁉️
علل عدم مهاجرت شما از ایران قطعا اینهاست👇
۱- یا شماها در اینجا منافع مادی فراوانی دارید که نمی روید⁉️
۲-یا شماها جزء نخبگان نیستید و جز پخمگان هستید⁉️و به همین دلیل وبال گردن ملت و نظام شده اید و حقوق ملت را می گیرید و علیه کشور و ملت به نفع دشمنان عمل می کنید.
۳-یا شماها مأموریت دارید تا پای آمریکا و اسرائیل را به اینجا باز کنید⁉️
بقول لسان الغیب،حافظ شیرازی
با مدعی مگویید،اسرار عشق و مستی
بگذار ، تا بمیرد ، در دردِ خود پرستی
هدایت شده از روشنگری
18.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیح عالی #حاج_علی درمورد ماجرای جواد هاشمی و چشم های گلشیفته!
√ @Roshangari_ir | روشنگری
جلائیپور: اصلاحطلبان تندرو پزشکیان را هو میکنند!
حمیدرضا جلاییپور
روایت جلائی پور از طیف رادیکال جبهه اصلاحات شامل کسانی است که خود را اصلاح طلبان ساختاری تعریف کرده و در جبهه اصلاحات به ناب سازی مشغول بوده و می کوشند تا دیدگاه های رادیکال خود را هژمون سازند.
سرویس سیاست مشرق- یک فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به طیفبندی موجود در جریان اصلاحات تاکید دارد بخشی از این جریان که رویه تقابلی دارد به جای نقد کردن دولت علاوه بر بزرگنمایی برخی اشکالات دولت پزشکیان به دنبال هو کردن آن میباشد.
حمیدرضا جلائی پور طی گفتگویی با خبرآنلاین با اشاره به طیف تحولخواهان این طیف را نیروهایی میداند که بدون تغییرات ساختاری در حکومت، انجام انتخابات و شرکت در آن را مفید نمیداند.
جلایپورتاکید میکند که رادیکالها میگویند پزشکیان خودش هم خوب باشد اما کاری هم کاری نمیتواند برای کشور انجام دهد، لذا پس از تشکیل دولت پزشکیان، هر ایرادی از دولت پزشکیان ببینید، آن را بزرگ میکنند تا به مردم بگویند کهدیدی گفتیم که اتفاقی نیفتاده است!
این فعال سیاسی اصلاحطلب افزوده است این نیرو توجه ندارد که دولت پزشکیان دو هفته نیست که روی کار آمده است و متاسفانه بعضی از این دوستان تحولطلب، بجای نقد دولت را «هو» میکنند.
وی همچنین با اشاره به برخی سهم خواهی های این طیف از پزشکیان در عین ناخشنودی از موفقیت او، تصریح می کند:
همان بخشی که در انتخابات «سرد» بود و حرفهای تحولطلبان را جدیتر میگرفتند، پس از پیروزی پزشکیان در انتخابات، حسابی بر سهمخواهیها افزودند و تعداد زیادی از انتصابهای پزشکیان را حتی مسخره کردند. اما ماهیت این نوع انتظارات چیست؟ یک مقدار به همان سهمخواهی برمیگردد و مقداری هم به همان گرایش تحولطلبانه آنها باز میگردد. به بیان دیگر گویی از موفقیت پزشکیان خشنود نیستند و موفقیت او را تاخیر در اصلاحات ساختاری میدانند. درصورتیکه کارهای سخت و نرمی که دولت پزشکیان دارد انجام میدهد عین اصلاحات است که مورد نیاز کشور است، که با هزینه کم در دستور کار قرار گرفته است.
جلائی پور اما در ادامه با اشاره به طیف تحولخواهان تاکید کرد که آنان در انتخابات ریاست جمهوری 1403، مثل ظریف در انتخابات کت در نیاورند! در این میان اما اظهارات جلائی پور را باید نمایش عینی واقعیت جریان اصلاحات دانست. جریانی که در درون خود با طیفی مواجه است که ادبیات ستیزه جو داشته و رویه تقابلی و مبارزه جویانه ای نیز با حاکمیت دارد.
روایت جلائی پور از طیف رادیکال جبهه اصلاحات شامل کسانی است که خود را اصلاح طلبان ساختاری تعریف کرده و در جبهه اصلاحات به ناب سازی مشغول بوده و می کوشند تا دیدگاه های رادیکال خود را هژمون سازند.
در این میان اما نحوه مواجهه طیف رادیکال اصلاحات با دولت پزشکیان نیز بر اساس روایت جلائی پور بسیار قابل تامل است. طیفی که حضور در انتخابات را توصیه نمی کرد، پس از انتخابات سهم خواهی کرده و در شرایط کنونی نیز علاوه بر ناخشنودی از موفقیت دولت، به تمسخر آن نیز می پردازند.
شرایط موجود در جبهه اصلاحات نشان میدهد که سیاست ورزی و کنشگری سیاسی طیفی از جریان اصلاحات آنچنان نازل شده و با رادیکالیسم همنشین که باید از شرایط اورژانسی برای احیای عقلانیت در بخشی از جریان اصلاحات سخن به میان آورد
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
جلائیپور: اصلاحطلبان تندرو پزشکیان را هو میکنند!
حمیدرضا جلاییپور
روایت جلائی پور از طیف رادیکال جبهه اصلاحات شامل کسانی است که خود را اصلاح طلبان ساختاری تعریف کرده و در جبهه اصلاحات به ناب سازی مشغول بوده و می کوشند تا دیدگاه های رادیکال خود را هژمون سازند.
سرویس سیاست مشرق- یک فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به طیفبندی موجود در جریان اصلاحات تاکید دارد بخشی از این جریان که رویه تقابلی دارد به جای نقد کردن دولت علاوه بر بزرگنمایی برخی اشکالات دولت پزشکیان به دنبال هو کردن آن میباشد.
حمیدرضا جلائی پور طی گفتگویی با خبرآنلاین با اشاره به طیف تحولخواهان این طیف را نیروهایی میداند که بدون تغییرات ساختاری در حکومت، انجام انتخابات و شرکت در آن را مفید نمیداند.
جلایپورتاکید میکند که رادیکالها میگویند پزشکیان خودش هم خوب باشد اما کاری هم کاری نمیتواند برای کشور انجام دهد، لذا پس از تشکیل دولت پزشکیان، هر ایرادی از دولت پزشکیان ببینید، آن را بزرگ میکنند تا به مردم بگویند کهدیدی گفتیم که اتفاقی نیفتاده است!
این فعال سیاسی اصلاحطلب افزوده است این نیرو توجه ندارد که دولت پزشکیان دو هفته نیست که روی کار آمده است و متاسفانه بعضی از این دوستان تحولطلب، بجای نقد دولت را «هو» میکنند.
وی همچنین با اشاره به برخی سهم خواهی های این طیف از پزشکیان در عین ناخشنودی از موفقیت او، تصریح می کند:
همان بخشی که در انتخابات «سرد» بود و حرفهای تحولطلبان را جدیتر میگرفتند، پس از پیروزی پزشکیان در انتخابات، حسابی بر سهمخواهیها افزودند و تعداد زیادی از انتصابهای پزشکیان را حتی مسخره کردند. اما ماهیت این نوع انتظارات چیست؟ یک مقدار به همان سهمخواهی برمیگردد و مقداری هم به همان گرایش تحولطلبانه آنها باز میگردد. به بیان دیگر گویی از موفقیت پزشکیان خشنود نیستند و موفقیت او را تاخیر در اصلاحات ساختاری میدانند. درصورتیکه کارهای سخت و نرمی که دولت پزشکیان دارد انجام میدهد عین اصلاحات است که مورد نیاز کشور است، که با هزینه کم در دستور کار قرار گرفته است.
جلائی پور اما در ادامه با اشاره به طیف تحولخواهان تاکید کرد که آنان در انتخابات ریاست جمهوری 1403، مثل ظریف در انتخابات کت در نیاورند! در این میان اما اظهارات جلائی پور را باید نمایش عینی واقعیت جریان اصلاحات دانست. جریانی که در درون خود با طیفی مواجه است که ادبیات ستیزه جو داشته و رویه تقابلی و مبارزه جویانه ای نیز با حاکمیت دارد.
روایت جلائی پور از طیف رادیکال جبهه اصلاحات شامل کسانی است که خود را اصلاح طلبان ساختاری تعریف کرده و در جبهه اصلاحات به ناب سازی مشغول بوده و می کوشند تا دیدگاه های رادیکال خود را هژمون سازند.
در این میان اما نحوه مواجهه طیف رادیکال اصلاحات با دولت پزشکیان نیز بر اساس روایت جلائی پور بسیار قابل تامل است. طیفی که حضور در انتخابات را توصیه نمی کرد، پس از انتخابات سهم خواهی کرده و در شرایط کنونی نیز علاوه بر ناخشنودی از موفقیت دولت، به تمسخر آن نیز می پردازند.
شرایط موجود در جبهه اصلاحات نشان میدهد که سیاست ورزی و کنشگری سیاسی طیفی از جریان اصلاحات آنچنان نازل شده و با رادیکالیسم همنشین که باید از شرایط اورژانسی برای احیای عقلانیت در بخشی از جریان اصلاحات سخن به میان آورد