معاون امورزنان دولت ۱۲ آمده بود کار سیاسی کند
معاون امورزنان دولت ۱۳آمده بود انشا بخواند
خسته نباشی آقای صداوسیما
#شیوه
#شبکه۴
#ابتکار
#خزعلی
@iranzanan
📖 در ضرورت پرداخت تخصصی به موضوعات «زنان»
🔍 مشکل، شیوه «برنامه شیوه» است!
✍️ عاطفه صادقی
✅ برنامه شیوه مدعی برگزاری مناظرات در فضای دانشی و گفتمان علمی برای حل معضلات اکنونی جامعه ایرانی است و با این وجود، برنامه شب گذشته آن، عملا به تریبون جریانات سیاسی در حوزه زنان تبدیل شد؛ آن هم نه به شیوهای علمی، که در آنارشیکترین صورت ممکن.
✅ در وضعیت کنونی و خصوصا ناظر به اغتشاشات اخیر، مباحث حوزه زنان به یکی از پرطرفدارترین موضوعات گفتوگو و بحرانی تبدیل شده که هم بودجه قابل توجهی به آن اختصاص مییابد و هم پرداخت به آن مُدِ روز گشته است. این وضعیت، موضوعات ناظر به حوزه زنان و خانواده را به پاشنه آشیل سیاستگذاران و برنامهریزان نیز تبدیل نموده؛ چرا که ارائه دادههای هیجانی، بدون پشتوانه دانشی و سلیقهمحور میتواند اوضاع را وخیمتر کند.
✅ در این میان متأسفانه رسانهداران نیز موضوعات مربوط به زنان و خانواده را بیاهمیت دانسته، پیوستهای علمی و نظری را جدی نگرفته و پیش از پخش، هیچ تلاشی برای ساماندهی به سوالات مجری، طرحریزی چالشهای اساسی حوزه زنان و آسیبهای ساختار فعلی معاونت زنان صورت نمیدهند؛ به همین دلیل در طول برنامه، مجری از مدیریت مباحث طرفین ناتوان است و نتیجه جز هدر دادن آنتن زنده نیست.
✅ همانگونه که پیش از این در دوگانه زنان رسمی و زنان حوزه عمومی گفتهام، برنامه دیشب را «تریبونی نمایشی» برای زنان رسمی احزاب سیاسی میدانم؛ زنانی که هر دو فرزندانی در بلاد غرب دارند و با این حال از جهان غرب و غربی بودن انذار میدهند؛ زنانی که به رغم حضور در ساختار رسمی و برخورداری از امکانات از حل مشکلات و معضلات زنان حوزه عمومی ناتوانند.
✅ با همه تفاسیر، برنامه دیشب میتوانست فرصت مناسبی برای پرسش از ایده، سیاستگذاری، راهبرد و اقدامات جریانهای اصلی سیاسی کشور در حوزه زن و خانواده طی چهل سال اخیر باشد که متأسفانه صرفا به متلکپرانیهای سیاسی مهمانان برنامه تبدیل شد. بانوانی که نشان دادند نه دغدغهمند مسائل زنان که دغدغهمند جریانات سیاسی خویشاند.
به دلیل عدم بسترسازی دانشی و تخصصی برنامه شیوه، طرح موضوعات ناظر به زنان و خانواده در این برنامه، عموما ناموفق بوده و برنامه، آن ظرفی نبود که امکان استفاده از ظرفیت کارشناسان صاحبنام و خبرهای چون آقای دکتر دهقان و خانم ولیمراد را داشته باشد.
✅ وقتی برنامهای به نام گفتوگوی علمی، سطح مباحث تخصصی حوزه زنان را در نازلترین و سیاستزدهترین صورت ممکن به نمایش میگذارد، طبیعی است که هرگونه صحبت از رویکردها و موضوعات تخصصی حوزه زنان با نام امتناع از ابژهسازی زنان نامیده شده یا اشاعه فحشا تلقی شود.
✅ متاسفانه شیوه ی برنامه شیوه در مواجهه با موضوعات تخصصی حوزه زنان و خانواده غیرتخصصی است و به دلیل جایگاهی که صدا و سیما در گفتمانسازی دارد، همین رویکرد را به جامعه و حوزه سیاستگذاری تسری میدهد به نحوی که هر اقدام سلیقهای در حوزه زنان به نام تبیینگری، سکه میخورد و خطر همینجاست.
به عنوان مثال، خبرگزاری تسنیم از دیشب تاکنون چندین کلیپ کوتاه، حاوی متلکهای سیاسی خانم خزعلی به رقیب خود در برنامه شیوه، منتشر کرده است و خطر همین است که متولیان رسانه نیز در امتداد جریانات سیاسی، موضوعات تخصصی زنان را دستمایه تسویهحسابهای سیاسی قرار دهند.
✅ در برنامه دیشب، خانم خزعلی مثل همه اصولگرایان، سوءمدیریت خویش را پشت انگارههایی مانند غرب و جاناستوارت میل و دشمن، پنهان و صورت مسأله را نادیده گرفت. خانم ابتکار نیز به رغم کارنامه بهتر در حوزه زنان به جای پرداختن به مسائل اصلی مدام در تدارک حمله به رقیب سیاسیاش بود. نتیجه چنین گفتگویی البته از پیش تعیین شده است.
✅ با توجه به ناتوانی برنامه شیوه از پرداخت تخصصی به موضوعات و تمرکز بر چالشهای اصلی حوزه زن و خانواده، خواهش ما از متولیان محترم شبکه ۴ و برنامه شیوه آن است که لطف کرده و دیگر به مسائل زنان نپردازند.
این حوزه به اندازه کافی درد و داغ دارد، شما دیگر زخم نزنید.
#سایه_نوشت در بله، ایتا:
https://ble.ir/sayehnevesht
eitaa.com/sayeh_nevesht
@iranzanan
https://twitter.com/valimorad/status/1620518627077230595?t=2aWrbaKoasO4YbiTHhgcYQ&s=08
فقط افراد زیر سن بلوغ برای خروج از کشور احتیاج به اجازه سرپرست دارند.
از کدام آبشخور فکری خط می گیرید که به خودتان اجازه می دهید زنان را صغیر محتاج قیم ببینید و بگویید "زنان برای خروج از کشور اجازه سرپرست را لازم دارند"؟
همانطور که اغتشاشات سر داشت این تحرکات هم سر دارد از دشمنان انقلاب اسلامی.
@iranzanan
**به جرم زن بودن
یادداشت توران ولی مراد منتشر شده در شرق امروز ۱۴۰۱/۱۱/۱۷
با موضوع اجازه همسر برای خروج از کشور
ممنوع الخروجی برای مجرمان است
این قانون که خودش خشونت حقوقی علیه زنان است چه جایی در لایحه منع خشونت علیه زنان دارد؟
متن کامل را در لینک زیر بخوانید
http://iranzanan.com/3740/
🔻 به جرم زن بودن
✍ توران ولی مراد
🔹اجازه خروج از کشور برای زنان متأهل که در اختیار همسر است، قانونی تحقیرآمیز و تنزل جایگاه انسانی زن است که حق انتخاب را از او سلب میکند. قانون اجازه همسر برای خروج زنان از کشور نمونهای از قوانین خانواده و نگرش قوانین خانواده به زن است. این قانون بهصراحت زن را صغیر محتاج قیم میبیند.
توران ولیمراد-مدیر شبکه ایران زنان و شورای همکاریهای زنان: اجازه خروج از کشور برای زنان متأهل که در اختیار همسر است، قانونی تحقیرآمیز و تنزل جایگاه انسانی زن است که حق انتخاب را از او سلب میکند.
🔹قانون اجازه همسر برای خروج زنان از کشور نمونهای از قوانین خانواده و نگرش قوانین خانواده به زن است. این قانون بهصراحت زن را صغیر محتاج قیم میبیند.
ممنوعالخروجی یکی از ابزارها و راههای مجازات مجرم است و این قانون زنان را با این نگاه دیده و زن به جرم زنبودن اجازه خروج از کشور ندارد.
اخیرا که باز موضوع این قانون مطرح شد، روشن شد که در لایحه منع خشونت در پی این هستند که تسهیلاتی ایجاد کنند و زن بتواند در مواردی که دادگاه ضرورت سفر را تشخیص میدهد، اجازه خروج از کشور را به او بدهد. درحالیکه نکته اصلی معترضان به این قانون، به خود این قانون و نگاه قانون به زن برمیگردد که او را صغیر دیده و این عین اهانت به زنان است.
🔹مدافعان این قانون مبنای قانون را اجازه خروج از خانه برای زن میدانند، اما نکته این است که آیا زن به این «جایز» عمل میکند یا نه، مثل سایر احکام شرعی به خودش ربط دارد نه فرد دیگری. به علاوه از اساس روابط بین زن و شوهر به خودشان مربوط است و دولت اجازه دخالت در آن را ندارد، مگر اینکه شکایتی انجام گیرد.
اینکه یک زن قصد سفر به خارج از کشور داشته باشد، موضوعی بین خودشان است؛ کمااینکه در بقیه مواردی که زن از خانه خارج میشود، موضوع به خودشان دو نفر مربوط است، همینطور وقتی مرد به جایی میرود.
اگر خروج زن از خانه بدون اجازه همسر «جایز نیست» مبنای قانون باشد که این صرفا یک نکته شرعی است، چگونه است که برای مردان که نفقه زن و فرزندان را هم قانونا و هم شرعا بر عهده دارند، قانون مانع خروج مرد بدون اجازه زوجه تصویب نمیشود؟ درحالیکه جایزنبودن صرفا یک موضوع شرعی است که زن رعایت میکند ولی تکالیف مرد رسما قانون است.
🔹چنین قانونی خود از مصادیق خشونت حقوقی علیه زنان است و عجیب اینکه مسئولان برای حذف آن اقدامی نکردهاند.
متن کامل گزارش:
https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-869236
#خروج_زنان_از_کشور
@iranzanan
@iranzanan
نشست علمی:
🔸اداره کل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با همکاری خانه اندیشهورزان، برگزار میکند.
- باز اندیشی در حوزه زنان؛ پاسخ گفتمان انقلاب اسلامی
👤سخنرانان نشست:
دکتر توران ولی مراد (مدیر شبکه ایران زنان و فعال حوزه زنان)
دکتر زهرا نژاد بهرام (پژوهشگر و فعال حوزه زنان دکترای علوم سیاسی)
فاطمه شجاعی(پژوهشگر و فعال حوزه زنان و خانواده )
👤دبیر نشست:
دکتر زینب جهاندار (دکترای جامعه شناسی و پژوهشگر)
📍مکان: خانه اندیشهورزان (خیابان انقلاب اسلامی بین خیابان ولیعصر(عج) و برادران مظفر- پلاک ۹۰۷)
⏱️زمان: سه شنبه دوم اسفند ماه ساعت ۱۶:۳٠
🔸نشست بهصورت حضوری و مجازی برگزار میگردد.
🔸 لینک حضور مجازی:https://www.aparat.com/nehzatepishraft/live
#رویداد
هدایت شده از بانو نگار
کانون زمانا با همکاری مجموعه بانو نگار برگزار می کند:
📌 سلسله نشست های تخصصی "بازپژوهی در نظام مسائل حوزه زنان و خانواده "
با عنوان:
«از لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت تا ارتقاء امنیت در برابر سوء رفتار»
با رویکردی بر؛
🔰واکاوی حقوقی مفاد لایحه
🔰امکانسنجی اجرای لایحه پس از تصویب
🔰تحلیل احساس رضایتمندی زنان ایرانی از حقوق خود در صورت تصویب لایحه
🔆با حضور
🍃دکتر سکینه السادات پاد، وکیل پایه یک دادگستری و فعال حوزه زن و خانواده
🔆 دبیر نشست
🍃دکتر منیره افشین پور،فعال حوزه زن و خانواده و عضو هیئت مدیره زمانا
⏰ سه شنبه ۲اسفندماه۱۴۰۱
🕙ساعت۲۰
💢 لینک نشست
https://www.skyroom.online/ch/zamana/test
لطفاً لینک را در گوگل کپی کنید و با گزینه میهمان وارد شوید
#زمانا
#بانونگار
#لایحه_خشونت
#سوء_رفتار
#مجلس_یازدهم
@Banou_negar
📍واپس گرایی در حوزه زنان به دلیل ناتوانی
📍یادداشت توران ولی مراد
منتشر شده در شرق۴ اسفند۱۴۰۱
http://iranzanan.com/3745/
@iranzanan
📌همسر شهید مطهری درگذشت
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
🔹به اطلاع ملت شریف ایران میرساند که همسر استاد شهید آیت الله مطهری در شب جمعه و شب میلاد امام حسین علیه السلام دار فانی را وداع گفتند. بدون شک آثار کثیر و توفیق الهی آیت الله مطهری جز با همراهی و فداکاری مثال زدنی ایشان که خود اهل علم و ادب بودند امکانپذیر نبود. مراسم تشییع و تدفین پیکر پاک او متعاقبا اعلام میشود.
بیت شهید آیت الله مطهری
@iranzanan
📍سرکار خانم دکتر سکینه سادات پاد
مسول "پی گیری حقوق و آزادی های اجتماعی" منصوب ریاست محترم جمهور
📍با عرض سلام و تحیات اعیاد شعبانیه؛ و تبریک پذیرش مسولیت این امر خطیر توفیقات حضرتعالی را در پیشبرد اهداف و ماموریت های تعیین شده از خداوند متعال مسئلت می نماید.
استحضار دارید؛ اصل 8 قانون اساسی مردم را به نظارت بر عملکرد مسولین موظف کرده است. بر این اساس و بر اساس رهنمود های رهبران انقلاب حفظ دستاوردهای نظام اسلامی و تقویت آن وظیفه همگان است. بدیهی است به طریق اولی کارشناسان و نخبگان علمی اجازه ندارند این مسولیت را که ضامن حفظ و حراست از انقلاب اسلامی است نادیده بگیرند.
این حقیر با سابقه بیش از چهاردهه انجام فعالیت های مختلف تحقیقی-علمی، نظری و عملی در حوزه زنان و خانواده از منظر راهبردی با شاخص و معیار سنجش هویت و تصویر زن معرفی شده انقلاب اسلامی عملکرد و عمل نکرده های دستگاه های مختلف را مورد نظارت و ارزیابی قرار می دهد. در این بررسی ها و مطالبه گری ها ماموریت دستگاه مورد نظر تعیین کننده وظایف و ضرورت ها و تحلیل و نقد عملکردها و ارائه طرح ها و راه حل ها می باشد. انجام این ظیفه طی دهه ها در دولت ها و مجلس های پیشین در حد توان انجام گرفته و ارائه راهبرد و پی گیری اهداف نظام اسلامی که در اسناد بالادستی هم گفته شده اند مورد مطالبه بوده است.
آن چه از طرف این حقیر عرضه شده تحلیل و نقد و نظارت نتیجه بررسی کارشناسانه و ارزیابی علمی بوده است که در ا رتباط با مراکز تصمیم گیر و تصمیم ساز و تاثیرگذار و مدیریت های عالی خاصه آنجا که امکانات به نام زنان و خانواده را در اختیار دارد انجام گرفته. بدیهی است هر گونه نظر رد یا مخالفت با تحلیل ها و نقد و نظر کارشناسانه در نشست های علمی و کارشناسانه بررسی شوند نه این که با شکایت در قوه قضاییه برده شود.
متاسفانه معاون محترم رئیس جمهور دولت سیزدهم، سرکار خانم دکتر انسیه خزعلی نقدها و نظرها و تحلیل های حاصل نظارت و بررسی های علمی و کارشناسانه را تاب نیاورده و با اتهام "نشر اکاذیب" به عوض بررسی موضوعات علمی در نشست های کارشناسانه آن ها را به قوه قضاییه برده است.
هر چند بدیهی است برای قوه قضاییه محترم تفاوت نقد و ارزیابی علمی با "نشر اکاذیب" روشن است، ولی آن چه غیرقابل قبول است اتهام "نشر اکاذیب" به نقدهای علمی و بررسی و ارزیابی کارشناسانه است.
سرکار خانم دکتر پاد بدینوسیله از حضرتعالی تقاضای رسیدگی دارد. انتظار می رود در مقام مسول "پی گیری حقوقی و آزادی های اجتماعی" با تقویت نظارت و بررسی های مردمی و ارائه نظرات علمی و کارشناسانه و محدود کردن تکروی های غیرکارشناسانه، غیر اصولی و سلیقه ای، نظام را در مسیر حکمرانی عاقلانه با قانونمداری یاری کنید.
با آرزوی توفیقات در انجام وظیف مسولیت محوله؛ از بذل توجه حضرتعالی کمال تشکر را دارد.
با احترام
توران ولی مراد
7 اسفند 1401
http://iranzanan.com/3747/
@iranzanan
🔻احضار توران ولی مراد به دادسرا
🔹توران ولیمراد پژوهشگر حوزه زنان با شکایت انسیه خزعلی به دادسرا احضار شد.
اتهام او نشر اکاذیب اعلام شده است.
ولیمراد مدتی را در سمت مشاور انسیه خزعلی در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری مشغول بود. انتشار مطالبی در رسانهها باعث شکایت خزعلی از او شد
در این شکایت از نظر انسیه خزعلی ارزیابی ها و نقدهای علمی و کارشناسانه ولی مراد مصداق نشر اکاذیب داشته اند
ولی مراد ۷ اسفند طی نامه ای از دکتر سکینه سادات پاد که ۶ اسفند با حکمی از طرف رئیس جمهور به عنوان مسئول "پی گیری حقوقی و آزادی های اجتماعی" منصوب شد تقاضای رسیدگی به موضوع را کرد.
https://www.instagram.com/p/CpNvFtqI6WJ/?igshid=MDJmNzVkMjY=
📌معرفی خلاصه خانم دکتر پاد
مسول پی گیری حقوق و آزادی های اجتماعی رئیس جمهور آیت الله رئیسی
📍دانش پژوه مقطع دکتری حقوق عمومی مرحله نهایی شدن رساله
📍عنوان رساله: امکان سنجی ارتقا سندی اعلامیه اسلامی حقوق بشر (اعلامیه قاهره) در آستانه اتمام
📍۱۴ سال پژوهشگری در نهجالبلاغه با تمرکز بر حقوق بشر اسلامی وحقوق عامه و حکمرانی مطلوب
📍۱۲ سال کنشگری ملی و بین المللی حقوق بشری با رویکرد تبیین حقوق بشر اسلامی و دفاع از کودکان و زنان ، به ويژه بعد از نامه حضرت آقا به جوانان اروپا.
🔹سوابق و فعالیتها:
📍فعال حقوق بشر (بین المللی ) بیش از ۱۲ سال
📍یادداشت های حقوقی متعدد در خبرگزاری های داخلی و بین المللی در دفاع از حقوق مسلمانان و ملت ایران (اسپوتنیک روسیه_سانای سوریه _العهد و العتیق عراق_المنار لبنان _خبرگزاری ستاد حقوق بشر قوه قضائیه _میزان_تسنیم، فارس_ایرنا _ایسنادانشجو....)
📍برگزاری ۶ دوره نشست های سالانه علمی رسانه ای بزرگداشت روز حقوق بشر اسلامی (اعلامیه اسلامی حقوق بشر اسلامی_ اعلامیه قاهره)
📍وکیل پایه یک دادگستری (۱۳ سال)
📍عضو کمیسیون امور بانوان وخانواده مرکز وکلا وکارشناسان قوه قضاییه به مدت 4 سال طی دو دوره
📍عضوکمیته پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی مرکز وکلای خراسان رضوی
📍همکاری با مدیریت زنان و خانواده آستان قدس در زمان تولیت آیت الله رئیسی عضو جلسات مشورتی
📍معاون حقوقی موسسه بین المللی حقوق بشری صلح زیبا
📍همکاری حقوقی با مدیریت زنان و خانواده
آستان قدس برای رفع مشکلات زنان خیابانی مستقر در کمپ های تحت مدیریت آستان
📍رئیس ستاد مردمی بین المللی صلح آیت الله رئیسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
📍تهیه پاسخ به گزارشگر ويژه حقوق بشر در سال ۹۹ مبحث مربوط به زنان و دختران برای ستاد حقوق بشر به منظور ارائه به شورای حقوق بشر سازمان ملل
http://iranzanan.com/3753/
@iranzanan