⛔️تکرارِ چندبارهی تهمت و قهرمانسازی
🔺«وریا غفوری» را سلبربتیها بزرگ میکنند و خبر از ممنوع التصویر شدنش میدهند، گروهی از مردم هم باور میکنند درحالیکه در بازی تیمش شرکت میکند و تلویزیون هم تصویر او را نشان میدهد...
🔺«سردار آزمون» را قهرمان شجاع مینامند و خط خوردنش از تیم ملی را نشان شجاعتش میدانند و آن را چون پتکی بر سر سایر بازیکنان میزنند و میخواهند آنها نیز از بازی در تیم ملی انصراف دهند...
🔺در جدیدترین اقدامشان خبر دستگیری «حامد بهداد» بواسطه پستی با محتوای آرزوی مرگ برای وزیر ارشاد را منتشر میکنند و زمان زیادی نمیگذرد که خبر توسط خودِ بهداد تکذیب میشود...
❓این اقدامات را چگونه میتوان تفسیر کرد؟! آیا میتوان برداشتی بجز؛
دامن زدن به دو قطبیسازی
بیاعتمادسازی به مسئولین کشور
و از همه مهمتر تلاش برای کاهش همت مسئولین در برخورد شایسته با این عناصر شبههافکن داشت؟
🔹 استفاده از حربه شبههافکنی تاکنون ضربههای زیادی به جامعه و حکومت وارد ساخته است. مطابق «سوره نور و ماجرای افک»؛ باید در جامعه و حکومت اسلامی، شایعهپراکنی هزینه داشته باشد تا به این وسیله ریشه آن برچیده شود.
🔔 بنابراین نیاز است مسئولین برای برخورد با شایعه پراکنان به «قرآن» چنگ زنند و نهراسند. جمهوری اسلامی باید با قرآن اداره شود و مسئولین بدانند هرچه از اقدامات قرآنی و ملاکهای آن در حکومتداری دور شوند، هجمهها بیشتر خواهد شد.
🔺عذاب الیم در دنیا و آخرت وعدهی خداوند به «شایعه پراکنان» است. اگر جلوی شایعهسازان و پراکنان در این موارد و موارد مهم دیگر گرفته شود فضای جامعه سرشار از مهر و محبت میشود و حسن ظن و اعتماد در روابط حکمفرما میگردد.
تعلل مسئولین در برخورد با شایعه پراکنان، ثمرهای جز یافتن حاشیه امن برای آنان و ایجاد سوظن اجتماعی نخواهد داشت.
🔸خداوند در آیهی پانزده «سوره مبارکه نور» میفرماید: زبان به زبان از یکدیگر میگرفتید و با دهانهایتان چیزی میگفتید که هیچ معرفت و شناختی به آن نداشتید و آن را [عملی] ناچیز و سبک میپنداشتید و در حالی که نزد خدا بزرگ بود.
📍بله، شایعاتی که به نظام اسلامی و اقامهگران توحید در جامعه لطمه بزند، نزد خداوند بزرگ و عظیم است درحالیکه متاسفانه عدم برخورد شایسته با شایعهپراکنان نشان میدهد این شایعات نزد مسئولین امری ساده است و گویا اعتقاد دارند حرف باد هواست!
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/4231135257C70a558247b
🔔🔔 مخاطبان گرامی به دلیل پخش مستند «تروکاژ» از تلویزیون، مطالعه دو مطلبی که ارجاع داده میشود، خالی از لطف نیست.
وایپ
🗯 جشنوارهی عمار به روایت وایپ 📽 تروکاژ؛ هی! تو خیلی زیبایی 🎞 «تروکاژ» نامِ مستندی با محوریت سلبری
👆👆
تروکاژ؛ هی! تو خیلی زیبایی
وایپ
✍رازِ نانوشته در نقشآفرینیهای اجتماعیِ سلبریتیها ⁉️چرا اکثرِ مواضعِ سلبریتیها در مسائل ایران، هم
👆👆
راز نانوشته در نقشآفرینیهای اجتماعی سلبریتیها
وایپ
🔔زنان و دختران کشور با هر نگرش و پوششی مخاطب این مطلب هستند. ۴۴ سال است که بدن زن از نگاه صرفا جنسی
🔺۴۴ سال قبل، حکومت دست کسانی بود که زن را «کالا» میدانستند، محمدرضاشاه خائن در مصاحبه با اوریانا فالاچی میگوید: «در زندگی یک فرد، زن به حساب نمیآید؛ مگر وقتی زیبا و دلربا باشد و خصوصیات زنانه خود را حفظ کرده باشد»
این نگرش، مبنایی میشود برای سلطهی سی و هفتسالهای که در آن تعداد
دیسکوها افزایش مییابد و سینما فحشاخانه میشود.
🔺زنستیزترین جشن تاریخ در حوزهی زنان، «جشن هنر شیراز» به ریاست فرح پهلوی است که در رمضان سال ۱۳۵۶ بدون درنظر گرفتن حساسیتهای فرهنگی مردم متمدن ایران، «رابطه جنسی» زن و مرد را به صورت زنده و در ملاعام اجرا میکنند و زن را در حد «کالای جنسی» به نمایش میگذارند.
🔺دانشکده هنرهای زیبا در سال ۱۳۴۳ برای «مدل برهنهی» مرد و زن حقالزحمة میگذارد.
البته شاید این آرمانشهر امثال خانم گلشیفته فراهانی باشد اما قطعا با «نگرشهای انسانی» و حتی «فمنیستی» سازگار نیست.
حال آنکه در همین حکومت، «شصت تا هشتاد» درصد دختران پانزده تا نوزدهساله در سال ۱۳۵۴ «بیسواد» هستند.
🔺در سال ۱۳۵۰ نسبت دختران به پسران در مقطع ابتدائی «سیوپنچ درصد» ذکر میشود که نشان از نبود عدالت آموزشی است.
🔹این در حالیست که در جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری نگرشی دارند که میفرمایند: «در حقوق اجتماعی و حقوق فردی، بین زن و مرد تفاوتی وجود ندارد و در جادهی تکامل و تعالی، آنکه حرکت میکند انسان است»
همین نگرش در طول چهل و چهار سالِ جمهوری اسلامی ایرانی که چندسال درگیر جنگ سخت و همواره تحت هجمههای جنگ نرم بوده، سبب جهتگیری «سیاستهای کلی نظام به سوی پیشرفت» در حوزهی زنان شده است.
🖊طبق گزارش انجمن جهانی اقتصاد (WEF) جمهوری اسلامی ایران، در عدالت آموزشی بین دختر و پسر، «مقام اول» را کسب کرده و در سال ۱۳۹۳ به «پنجاه درصد» رسیده است.
در تحصیلات دانشگاهی از بیست و پنچ درصد در سال ۱۳۵۰ به «پنجاه درصد» در سال ۱۳۹۳ رسیده است.
🔹تعداد رشتههای ورزشی بانوان از هفت رشته در سال ۱۳۵۷ به سیوهشت رشته در سال ۱۳۸۳ توسعه یافته است.
تعداد سالنهای ورزشی در روستاها در سال ۱۳۵۸ از هفت عدد به بیش از «چهارصد» عدد رسیده است.
🔹امید به زندگی بانوان از پنجاه سال در پیش از انقلاب به «بالای هفتاد و هشت درصد» رسیده است.
درصد متخصصان زن در حوزهی زنان و زایمان از چهارده درصد زمان پهلوی به «نودوهشت درصد» رسیده است.
نیویورکتایمز در گزارشی مینویسد: «انقلاب اسلامی سال ۱۹۷۹ نقطهی عطفی برای زنان ایرانی در تمام طیفها بود...»
www.nytimes.com/2005/06/29/books/women-writing-novels-emerge-as-stars-in-iran.html
🔸 بنابراین نعمت جمهوری اسلامی ایران در تمام حوزهها به ویژه حوزه زنان، کارآمدی خود را نشان داده است و همین کارآمدی، رویارویی تمدنی دنیای غرب را سبب شده است که پایان این رویارویی با عقیده و باور به مهدویت، به عالمگیر شدن تمدن اسلامی ختم خواهد شد.
🔸برگزاری اعتکاف با استقبال چشمگیر جوانان، حضور میلیونی در اربعین به ویژه حضور جوانان و نوجوانان در آن، جشن میلیونی غدیر در میدان ولیعصیر، استقبال مردمی از سرور سلام فرمانده و... نشان از افزایش چشمگیر معنویت و اخلاق در فضای جامعه دارد.
👤«پتر رومن شول_لاتور» استاد دانشگاه، نویسنده و مفسر سیاسی کشور آلمان معتقد است که: «اکنون نهضت بازگشت به دین و مدینهی فاضله آغاز شده است. بنابراین، جهانیان به برکت انقلاب اسلامی یافتهاند که تنها راه سعادت، اسلام است.»
❗️هرچند که امثال خانم بازیگر پناهنده و هم مسلکانش اقبال عمومی مردم را با حکومتی خواندن آن در ذهن زنگ زدهی خود تنزل میدهند و با ضریب دادن به آثارِ ضد آرمانهای والای انسانی، در تلاش برای نفس کشیدنهای مسموم خود در فضای مجازی و محیط بستهی خود هستند اما واقعیتها را آمار و اندیشمندان آزاد جهان نشان میدهند.
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/4231135257C70a558247b
✍سخنی با هومن سیدی کارگردان فیلم منتخب اسکار
📍هم سطل آشغال و شیشه بانک سرمایه است هم دانشجو و هم فرصتِ اسکار برای حمایت از مردم، حمله به دشمن و مهمتر؛ فیلمی که قرار است مردم ایران، فرهنگ و تمدن درخشان ایرانی را به جهانیان معرفی کند.
🔺فیلمهای هومن سیدی غالبا پرحاشیه بوده است؛ او سابقه همکاری با مجرمینی همچون «محمد امامی» و «بابک زنجانی» را در کارنامه دارد، از طرفی با سرمایه موسسه شهید آوینی نیز فیلم ساخته است.
🎞سریال «قورباغهی» او به واسطه هزینه نجومی و ابهاماتِ پیرامونش پر از حاشیه بود. فیلم «مغزهای کوچک زنگ زده» نیز بدلیل ادعای مالکیت محمد امامی و حضور «علی اسد زاده» نقل مجلس رسانهها و خبرنگاران بود.
📍اکنون فیلم «جنگ جهانی سوم» سیدی نماینده ایران در اسکار معرفی شده، حال باید دید هومن سیدی در این عرصه چه تصویری از ایران به جهانیان نشان خواهد داد و ادعای مردم دوستی و وطن پرستی را چگونه اثبات خواهد کرد. اگرچه پیشبینی درباره محتوای فیلم دور از ذهن نیست اما ترجیحا منتظر نمایش فیلم و سپس اظهار نظر خواهیم ماند.
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/4231135257C70a558247b
♨️ بازیگران زن فرانسوی موی خود را بخاطر آزادی در ایران میتراشند!
اما تا به حال نشده حجاب بر سر کنند بخاطر زنان مسلمان بیشمار ساکن فرانسه و از دولت خود بخواهند آنان را در انتخاب پوشش «آزاد» بگذارند و زنان محجبه را محدود و سرکوب نکنند.
💢در این میان سطح فهم و درک همه پایین نیست و خبرنگار آزادهای به سیما ثابت حقیقت را گوشزد میکند.
🔹 «گیلدا مورکرت» خبرنگار ضد جنگ و ضد امپریالیسم به توییت مجری اینترنشنال سعودی این چنین پاسخ میدهد:
🔺«این اعتراض مدنی نیست، این اغتشاش است!»
🔸مورکرت از راهپیمایی مردم ایران نیز حمایت کرده بود.
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/4231135257C70a558247b
🔴وزیرِ کجفهم!
آقای رئیسی کی گشت ارشاد مسئولین را عملی میکنید؟
چه کسی حافظ مرزهای الهی که توسط افاضات وزیر مورد هجوم قرار گرفته، خواهد بود؟!
❌ این متن در تایید یا رد ستاد امربهمعروف نیست، بلکه ناظر بر جملهی جناب وزیر فعلی و مسئول گذشته، نگاشته شده، آنجا که مینویسد:« باباجون مردم اگر نخوان امربهمعروف بشن، کیو باید ببینن؟»
وایپ
🔴وزیرِ کجفهم! آقای رئیسی کی گشت ارشاد مسئولین را عملی میکنید؟ چه کسی حافظ مرزهای الهی که توسط افا
🔴 جناب وزیر! امربهمعروف؛ یعنی امر به اموری که در جامعه خوب شناخته میشود و نهی ازمنکر، نهی از اموری است که در جامعه زشت خوانده میشود. اینگونه است که افراد فطرتا امربهمعروف شدن و امر کردن به معروف را دوست خواهند داشت، به عنوان مثال چند وقت پیش کسی به بنده تذکر داد که گذاشتن گوشی در این قسمت کیف، سبب میشود کسی به طمع بیفتد و گوشی را بدزدد و زمینه را برای دزدی کردن که زشت و گناه است فراهم میکند. این نهی برای من چنان شیرین بود که تشکر کردم.
یکی از مهمترین وظایف جنابتان در دوران تصدی ریاست سازمان صداوسیما، این بود که احکام الهی که ضامن رشد و تکامل انسانیت در جامعه هستند را به عنوان خیر معرفی کنید تا این امور جزو امور شناخته شده به خوبی باشد که متاسفانه درپی فرستادن سلبریتیها به حج بودید و... که ماحصلش حضور اکثر همان سلبریتیهای به حج رفته در جنگ مجازی علیه ایرانِ امن که پرچمدار توحید و حج واقعی است، شده است. کوتاهیِ مسئولین مربوطه که شما هم جزوشان هستید در ایجاد شناخت عمومی نسبت به واجبات و محرمات الهی احتمالا گریبانتان را خواهد گرفت.
⛔️ امربهمعروف و نهیازمنکر یکی از مهمترین مولفهها در تمدنی بودن نظام اسلامی است به طوری که برخی از شرقشناسان با بیان آیات مرتبط با امربهمعروف و نهی از منکر بیان کردند که: اسلام به طرز نفرتانگیزی اجتماعی است.
با کاهش انگیزه در امربهمعروف و نهیازمنکر، قدرت جامعه اسلامی در پیادهسازی غرض و اهداف اسلامی کاهش مییابد و قطعا این نوع توئیت جنابتان مصداق بارز منکری است که باید از آن ممانعت شود.
✅ إِنَّ اللّهَ اشْتَرى مِنَ الْمُؤْمِنینَ أَنْفُسَهُمْ وَ أَمْوالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ یُقاتِلُونَ فی سَبیلِ اللّهِ... التّائِبُونَ الْعابِدُونَ الْحامِدُونَ السّائِحُونَ الرّاکِعُونَ السّاجِدُونَ الآْمِرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النّاهُونَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ الْحافِظُونَ لِحُدُودِ اللّهِ وَ بَشِّرِ الْمُؤْمِنینَ.
طبق استناد به آیات ۱۱۱و۱۱۲سوره مبارکهی توبه، مومن، آمربهمعروف و ناهیازمنکر است یعنی اگر بخواهی مومن باشی و بالاتر از آن اگر به ایجاد و حفظ جامعهی ایمانی معتقد باشی قطعا و یقینا امربهمعروف و نهی ازمنکر را جزو ملزومات خود و اجتماع میدانی.
✅ از آن مهمتر حافظ بودن نسبت به حدود الهی است؛ مومن نسبت به حدود الهی غیرت دارد و نمیتواند به جابهجاشدن این مرزها بیتفاوت باشد.
جناب آقای رئیسجمهور! ما شما را مومن و معتقد به نظام ایمانی میدانیم پس انتظار داریم نسبت به حدود الهی غیرت به خرج دهید و این افاضات را مورد بررسی قرار دهید و گشت ارشاد مدیران را عملی کنید.
🔴 اگر هم در پی جذب حداکثری هستید، این اظهارات خلاف قرآن، مومنین را از شما دفع میکند و قاعدتا در جامعهی اسلامی بدون حمایت مومنین، ضد هدفتان عمل کردید. امیرمومنان میفرمایند: پس هرکس به معروف امر کرد پشتوانه نیرومند مؤمنان است و آنکس که از زشتیها نهی کرد، بینی منافقان را به خاک مالید...
حکمت ۳۱
امربهمعروف و نهیازمنکر، یکی از مهمترین عوامل کنترل اجتماعی مسئولین توسط مردم است و قسمت پایانی این توئیت یک مصونیتی را برای مسئولین ایجاد میکند که گمان کنند هر نظر اشتباه یا هر کار غلطی انجام دادند، به علت عنوان مسئول داشتن، کسی نباید به آنان تذکر دهد که اصل کلکم راع و کلکم مسئول خط بطلانی بر این نظربه است.
اگر برخورد شایستهای با این جناب انجام شود، جنابان دیگر و به تبع سلبربتیهایی که بدون علم و تحقیق به نشر اخبار و تولید نظریات شاذ میپردازند، دست به عصا خواهند شد.
👤زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/4231135257C70a558247b
وایپ
🎥درباب سریال آقای قاضی 🔹مجموعه تلویزیونی آقای قاضی به کارگردانی سجاد مهرگان و تهیه کنندگی سیدمحمد
🔹تمام وقایع این مجموعه، در یک دادگاه رخ میدهد که البته برای حفظ جذابیت و مخاطبپسندی، ساختمان متفاوتی با یک دادگاه معمولی در ایران دارد.
🔹این سریال با این که یک «تله تياتر» به نظر میرسد اما «حرکت دوربین» آن را از یک نمایش تلویزیونی معمولی متمایز کرده است.
🔹نوع نور پردازی، انتخاب بازیگران و کیفیت بازیها با هر فیلم ایرانی دیگری که تا به حال دیدهاید تفاوت دارد. بازیگران نام آشنا نیستند، جز آقای قاضی.
🔹وجود یک «بازیگردان» خوب در خلق این اثر، در جهت مثبت کاملا تاثیر گذار بوده است. با این که هیچ یک از بازیگران را تا به حال ندیدهاید و حتی اسم آنها را نمیدانید، کاملا آنها را در نقش خودشان باور می کنید.
اما بهزاد خلج، امتحان خود را در این نقش خیلی خوب پس داده؛ شخصیت یک قاضی جدی، شوخ طبع، متعهد و در عین حال مهربان، سخت گیر، دلسوز و عادل ...، به خوبی در اثر بازی خوب آقای خلج در شخصیت آقای قاضی نمایان شده است.
🔹در کنار این بازیهای خوب و روان، وجود «داستانهای آموزنده» و برگرفته از واقعیت بسیار مفید و موثر بوده است البته با همراهی قاببندی دوربین، نور پردازی و هر چیز دیگری که به چیدمان صوت و تصویر یک فیلم خوب مربوط است.
🔹باید گفت هدف سازندگان اثر در «آگاهی رسانی» به مخاطب به خوبی محقق شده است و این اثر با وجود این که فقط دو روز در هفته نمایش داده میشود مخاطب زیاد و پیگیری دارد؛ آمار آن فقط در تلوبیون تاکنون بیش از «چهار میلیون و هفتصد» بازدید کننده و به طور متوسط حدود ۵۵ هزار بیننده برای هر قسمت بوده است.
🔹صداوسیما نیاز به تولید سریالهایی نظیر آقای قاضی با رویکرد محتوای بدرد بخور و خوش ساخت دارد ضمن آنکه استعدادهای درخشان زیادی را نیز کشف و بهکارگیری میکند.
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
https://eitaa.com/joinchat/4231135257C70a558247b