سلام
جدا کردن دین از سیاست مثل جدا کردن شوری از نمکه.
دین ذاتا سیاسیه. اولین و مهمترین شعار اسلام یه شعار سیاسیه: لا اله الا الله.
یعنی من زیر بار هیچ قانون، حکومت، حاکم، محبت و پرستشی غیر از حکومت و قانون و محبت و پرستش خدا نمیرم.
نه فقط دین اسلام، که سایر ادیان هم همینطورن:
قُلْ يَا أَهْلَ الْكِتَابِ تَعَالَوْا إِلَىٰ كَلِمَةٍ سَوَاءٍ بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمْ أَلَّا نَعْبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَلَا نُشْرِكَ بِهِ شَيْئًا وَلَا يَتَّخِذَ بَعْضُنَا بَعْضًا أَرْبَابًا مِنْ دُونِ اللَّهِ ۚ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُولُوا اشْهَدُوا بِأَنَّا مُسْلِمُونَ.
(۶۴ آلعمران)
یعنی چیزی که بین ما و اهل کتاب مشترکه، اینه که زیر بار غیر از خدا نریم و حکومت غیرالهی رو نپذیریم.
عزیزان، بنده چون توفیق شد و بلافاصله بعد از انتشار آخرین قسمت شهریور به اعتکاف رفتم، نتونستم نظرات شما رو درباره شهریور بشنوم.
لطفاً هر نظری، حرفی، انتقادی درباره شهریور دارید، بفرمایید:
https://payamenashenas.ir/RevayatEshgh
مهشکن🇵🇸
✨بسماللهالرّحمنالرّحیم✨ 🌷 #ریحانه 🌷 ‼️آنچه بانوان و دختران کشورم باید بخوانند...🌱 خانوادهها
✨بسماللهالرّحمنالرّحیم✨
🌷 #ریحانه 🌷
‼️آنچه بانوان و دختران کشورم باید بخوانند...🌱
اگر جامعه اسلامی بتواند زنان را با الگوی اسلامی تربیت کند - یعنی الگوی زهرایی، الگوی زینبی، زنان بزرگ، زنان باعظمت، زنانی که میتوانند دنیا و تاریخی را تحت تأثیر خود قرار دهند - آن وقت زن به مقام شامخِ حقیقی خود نائل آمده است. اگر زن در جامعه بتواند به علم و معرفت و کمالات معنوی و اخلاقیای که خدای متعال و آیین الهی برای همه انسانها - چه مرد و چه زن - به طور یکسان در نظر گرفته است، برسد، تربیت فرزندان بهتر خواهد شد، محیط خانواده گرمتر و با صفاتر خواهد شد، جامعه پیشرفت بیشتری خواهد کرد و گرههای زندگی آسانتر باز خواهد شد؛ یعنی زن و مرد خوشبخت خواهند شد.
برای این باید تلاش کرد؛ هدف این است. هدف، صفآرایی زن در مقابل مرد نیست. هدف، رقابت خصمانه زن و مرد نیست. هدف این است که زنان و دختران بتوانند همان سیر و همان حرکتی را انجام دهند که وقتی مردان آن حرکت را انجام دهند، به صورت یک انسان بزرگ در خواهند آمد؛ زنان انسان بزرگ شوند. این ممکن است و در اسلام تجربه شده است.
خواهران من! دختران من! بانوان کشور اسلامی! بدانید، در هر زمانی، در هر محیط کوچکی و در هر خانوادهای که زنی با این تربیت توانست رشد کند، همان عظمت را پیدا کرد. مخصوصِ صدر اسلام نبود؛ حتّی در دوران اختناق، حتّی در دوران حاکمیت کفر هم این ممکن است. اگر خانوادهای توانستند دختر خودشان را درست تربیت کنند، این دختر یک انسان بزرگ شد. ما در ایران هم داشتیم، در زمان خودمان هم داشتیم، در خارج از ایران هم داشتیم. در همین زمان ما، یک زن جوانِ شجاعِ عالمِ متفکّرِ هنرمندی به نام خانم «بنتالهدی» - خواهر شهید صدر - توانست تاریخی را تحت تأثیر خود قرار دهد، توانست در عراقِ مظلوم نقش ایفا کند؛ البته به شهادت هم رسید. عظمت زنی مثل بنتالهدی، از هیچیک از مردان شجاع و بزرگ کمتر نیست. حرکت او، حرکتی زنانه بود؛ حرکت آن مردان، حرکتی مردانه است؛ اما هر دو حرکت، حرکت تکاملی و حاکی از عظمت شخصیت و درخشش جوهر و ذات انسان است. اینگونه زنهایی را باید تربیت کرد و پرورش داد.
💠بیانات امام خامنهای در دیدار جمعی از بانوان، ورزشگاه آزادی، ۱۳۷۶/۰۷/۳۰
ادامه دارد...
#ماه_رجب #لبیک_یا_خامنه_ای
https://eitaa.com/istadegi
مهشکن🇵🇸
✨بسماللهالرّحمنالرّحیم✨ 🌷 #ریحانه 🌷 ‼️آنچه بانوان و دختران کشورم باید بخوانند...🌱 اگر جامعه
✨بسماللهالرّحمنالرّحیم✨
🌷 #ریحانه 🌷
‼️آنچه بانوان و دختران کشورم باید بخوانند...🌱
در جامعه خودمان هم از این قبیل زنان زیاد داشتیم. در دوران اختناق هم کموبیش داشتیم. در دوران مبارزات، بعد در دوران نظام اسلامی، زنان بزرگ؛ این زنانی که توانستند شهیدانی را پرورش دهند؛ این زنانی که توانستند شوهران یا فرزندان خود را به صورت انسانهای فداکاری درآورند که بروند و از کشور و انقلاب دفاع کنند؛ از هستی ملت و از آبروی ملت دفاع کنند. اینها زنان بزرگی هستند. این زنان بودند که توانستند این کار بزرگ را بکنند، و من موارد متعدّدی را شاهد بود.
خیلی از کسانی که امروز به اصطلاح سنگ حقوق زن را به سینه میزنند، در واقع سنگ آزادی غربی و بیبندوباری را به سینه میزنند و از غربیها تقلید میکنند؛ همینهایی که گاهی چیزهایی هم مینویسند. اینها از آن افتخارات سهمی نداشتند؛ از آن عظمتی که زن ایرانی در این هجدهساله بعد از پیروزی انقلاب نشان داده و آفریده است، سهمی نداشتند و کار بزرگی نکردند. خیلی از اینها به فکر جیب خود، درآمد خود، کیف خود و وسایل آرایش و زینت خود بودند. اینها هیچ عظمتی ندارند. آن نسخه، نسخه غلطی است. اگر نسخه غربی در مورد زن درست بود، غربیها مجبور نمیشدند دوباره بعد از هفتاد، هشتاد سال، صد سال، مجدّداً یک نهضت حقوق زنان راه بیندازند. مقصود، نهضتی است که سالهای اخیر به راه انداختند.
الان ده، بیست سال است که مجدّداً نهضتهای دیگری به عنوان نهضت دفاع از حقوق زن و دفاع از آزادی زن به راه انداختهاند. چرا؟ اگر آزادی غربی برنامه موفّقی بود، اگر دفاع از حقوق زن حقیقی بود، احتیاج به این نبود که بعد از صد سال دوباره عدّهای بیایند نهضت به راه بیندازند و جنجال کنند. پس، آن نسخه غلط بود؛ نسخه فعلیشان هم غلط است و جز به بدبختی و مشکلتراشی برای زن و مرد - بخصوص برای زن - به چیزی نخواهد انجامید.
💠بیانات امام خامنهای در دیدار جمعی از بانوان، ورزشگاه آزادی، ۱۳۷۶/۰۷/۳۰
ادامه دارد...
#ماه_رجب #لبیک_یا_خامنه_ای
https://eitaa.com/istadegi
مهشکن🇵🇸
#معرفی_کتاب 📚 کتاب #آن_مرد_با_باران_می_آید ویژه #دهه_فجر 👇👇👇
#معرفی_کتاب 📚
کتاب #آن_مرد_با_باران_می_آید
✍🏻 #وجیهه_سامانی
#نشر_کتابستان_معرفت
این کتاب داستان زندگی یک خانواده متوسط و یک گروه نوجوان را در ماههای پایانی پیروزی انقلاب اسلامی روايت میکند. وقایع داستان حول این گروه نوجوان میچرخد که در رأس آنها نوجوانی به نام «بهزاد» قرار دارد. بهزاد پسری از جنس آدمهای معمولی دور و بر ما. کم سن و سال و بیدل و جرات است، سرش توی لاک خودش است و نسبت به اتفاقات اطرافش بیتوجه است. اصراری هم به شجاعت و قهرمانی ندارد.
اما بر اثر حسادت و رقابت با دوستش، بی اختیار قدم در راهی میگذارد که اتفاقات تلخ و شیرین و فراز و فرودهایش، کمکم او را به يک «بزرگمرد» تبدیل میکند.
#بریده_کتاب 📖
فرياد جمعيت بلندتر از قبل در تمام صحن خيابان مي پيچد: شاه فراری شده، سوار گاری شده.
سعيد به طرفم برمیگردد و در حالي كه در چشمانش برق شادی می درخشد، چيزهايی میگويد. صدايش در ميان همهمه جمعيت گم میشود. فقط چند كلمهای از حرف هايش را پراكنده مي شنوم: بهروز... زندان... آزادی...
بوی باران میآيد. صورتم را كه به طرف آسمان میگيرم، چند كبوتر از وسط كاج هاي وسط ميدان پر مي كشند و در دل آسمان ابری بالا میروند.
چشمانم را میبندم. يك قطره باران ميچكد روی پيشانیام، يكي هم روی گونهام.
چشمانم را كه باز میكنم، از پشت پرده تار و لغزان اشک میبينم كه به جای مجسمه شاه وسط ميدان، كه حالا تكهتكه روی زمين افتاده، پرچم سبز الله اكبری بالا رفته است.
رهبر انقلاب در تقریظ این کتاب نوشتهاند:
بسمه تعالی
بسیار خوب و هنرمندانه و پرجاذبه نوشته شده است. تصویری که از ماههای آخر مبارزات نشان میدهد، درست و روشن و واقعی است. به گمان من همه جوانها و نوجوانهای امروز به خواندن این کتاب و امثال آن نیاز دارند. از نویسنده کتاب باید تقدیر و تشکر شود انشاءالله.
https://eitaa.com/istadegi
از اعتکاف که برگشتم، با این تصویر زیبا مواجه شدم🇮🇷🌱
هرسال دهه فجر، پرچم ایران روی بالکن ما نصب میشه. البته چند سال قبل پرچم رو دم در زدیم و نمیدونم کی پرچم رو برداشت برد😐.
به هرحال بالای در یا بالکن، فرقی نمیکنه. در ایام دهه فجر، باید شهرمون رو با پرچم زیبای جمهوری اسلامی ایران تزیین کنیم🇮🇷💚.
به یاد همه شهدا؛ مخصوصاً شهدای مدافع امنیت... و به ویژه شهید آرمان علیوردی...🥀
#لبیک_یا_خامنه_ای #دهه_فجر #ایران_ما
https://eitaa.com/istadegi
مهشکن🇵🇸
🔰 #بسم_الله_قاصم_الجبارین 🔰 📙رمان امنیتی #شهریور 🌾 ✍️به قلم: #فاطمه_شکیبا قسمت 120 -اگه عباس زن
یه چیزی یادم افتاد، نمیدونم بهش دقت کردید یا نه...
یه نکته مهم توی قسمتهای آخره که میتونه تعیینکننده عاقبت سلما باشه...
این نکته رو نمیگم، خودتون پیداش کنید...
چه بلایی سر سلما میاد؟🤔
https://payamenashenas.ir/RevayatEshgh