🔰در آستانه یوم الله ۹ دی
🍃🌹🍃
🔸ویژگیهای حماسه :
۱. حاکمیت روح دیانت در قلوب مردم و تجلی نصرت الهی
۲. تثبیت ولایتمداری(پیوند امام و امت)
۳. شکست نقشه دشمنان و حفظ نظام
۴. حفظ امنیت و آرامش در کشور
۵. افشای ماهیت فتنهگران
۶. حرکت خودجوش مردمی از جنس انقلاب اسلامی
۷. بازتولید قدرت نرم نظام از طریق نمایش اعتماد عمومی مردم به آن
۸. تجلی احساس مسئولیت مردم در قبال انقلاب
۹. نماد هوشیاری، بیداری و بصیرت جامعه
۱۰. قویترین ضربه به دشمن و روز اتمام حجت به مخالفان و دشمنان نظام
۱۱. حضور مردم به عنوان برجسته ترین تجلی ثروت و سرمایه اجتماعی نظام
۱۲. روز پیروزی حق بر باطل و مشخص شدن نفی معیار سنجش حق و باطل با اشخاص
۱۳. تجلیبخش قدرت بسیج کنندگی، مدیریتی و نقش بیبدیل رهبری در خنثی سازی فتنهها
۱۴. نماد پیوند عاطفی، معنوی و معرفتی مردم با ولی امر مسلمین و نشان دادن پشتوانه مردمی نظام
۱۵. غفلت زدایی از خواص با کنار زدن غبار فتنه و شفاف سازی مرز خودی و غیرخودی
۱۶. شکست تئوریهای غربی در کپی برداری از انقلابهای مخملی
۱۷. آشکارسازی پیوند عوامل داخلی با عوامل خارجی و بازی سران فتنه در پازل دشمن
🌐 تفکر علامه مصباح و نبرد تمدنی امروز ما
❄️ شاید برای خیلی ها عجیب باشد، اما تحولات امروز منطقه عمق تاثیر تفکر و مبانی علامه مصباح در یک نزاع تمدنی را نشان داد.
بحران سوریه، فروپاشی اجتماعی و بی ارادگی ارتش در برابر معارضین نه چندان مقتدر، به ما گفت که چه اندازه پشتوانه فکری و معنوی در ساخت اجتماعی و تربیت نیروهای مقاوم مهم است و غفلت از آن، نتیجه اش جنگ همیشه باخت است.
⛰ اما آن سوی صحنه، حزب الله علیرغم فقدان رهبر بزرگی چون شهید سید حسن نصرالله کالجبل الراسخ ایستاد و اقتدار دشمن را شکست و آبرویش را جریحه دار کرد. حزب الله سالها است مجاهدان و مردم خود را بر اساس اندیشه ها و معرفت های علامه مصباح تربیت کرده است. جناب سید خود تصریح دارد که "در تمام مسائل فکری و معنوی، علامه مصباح پناه، قبله و مقصد بود" و "حزب الله لبنان با همه فداکاری ها و مجاهدت ها و جانفشانی ها، تجسم عینی تفکر سیاسی علامه مصباح در منطقه است".
🖊 ما اگر امروز می خواهیم بجنگیم - که جنگ ما نیز نه در محدوده مرزهای جغرافیایی محصور است و نه در ساحتی خاص از زندگی، که جنگی جهانی، تمدنی، فراگیر و همه ابعاد است - باید بدانیم مبارزان و جوانانی که عزم رزم دارند را پای کدام آبشخور فکری بنشانیم.
🚫 سالها تفکر علامه مصباح از سوی دوستان مورد ملامت و تخطئه شد که او کاربردی و متناسب میدان نمی اندیشد، او انتزاعیات فلسفی خود را می خواهد عمومی کند، او جامعه و جوان را با مسائلی درگیر می کند که مسئله شان نیست. اما امروز که رسوخ رگه های لیبرالیسم فرهنگی و سیاسی را در سایه تفکرات عمل گرایانه در دوستان و نهادهای انقلابی می بینیم، و از آن سو ایستادن مجاهد حزب الله را در میانه معرکه و سینه به سینه با دشمن صهیونی و در محیطی محفوف به آفات بزرگ فرهنگی و اجتماعی؛ بسی بیشتر از دیروز باید تفطن پیدا کنیم که این همان مبانی فکری و فلسفی و استدلالی و قرآنی است که در طوفانها و شرایط سخت نبرد، نیروها را حفظ می کند، همین تفکر علامه مصباح است که مبارز می پرورد، همین تفکر است که حزب الله می آفریند و همین تفکر است که می تواند ما را در برابر جریان نفوذ فرهنگی و سیاسی و اجتماعی پیروز کند.
👥 نظریات جنگ و دانش های کاربردی و استراتژی بافی لایه های رویین نبرد است و به خودی خود طرفی را در کشاکش یک نبرد تمدنی پیروز نمی کند. این انسان ها هستند که می جنگند و نه سخت افزار و نه استراتژی و نه تاکتیک! همه اینها محصول اندیشه و انگیزه انسانها است.
و اگر منطقی نباشد و انگیزه ای و آرمانی مقدس که بر استوانه های فکری محکم بنا شده باشد، جنگیدن چه معنایی دارد؟
🔰 براستی تفاوت دو جبهه در چیست؟ فرق حوزه قم با سوآز و هاروارد چیست؟ یا سپاه با داعش؟ یا حزب الله با اسرائیل؟ و یا تحریرالشام با حماس؟ و یا راهیان نور با بی تی اس؟ جز در همین مبانی فکری؟ سرتاسر قرآن را بیان ایمان و کفر فراگرفته است. فرق ایمان و کفر چیست؟ جز در عقیده و نگاه های بنیادین؟
🔻 و ما فکر می کنیم که اگر مبانی را کم اهمیت تلقی کنیم و هنر رزم و تشکیلات به نیرو یاد دهیم، در جنگ فرهنگی و نظامی و سیاسی پیروزیم!
زهی خیال باطل! که اگر مبانی کم رنگ شد، مرزهای هویتی نیز کمرنگ می شود، جبهه ها و پیوندها مختلط می شود، عناصر خودی، از درون ناخودی می شوند، از درون ساییده می شویم و از درون استحاله می گردیم و در یک نقطه بزنگاه فرو می پاشیم.
〽️ اگر متفکری مانند علامه مصباح را کنار نهادیم و خود را یا عناصر خوب اما نه استوانه های فکری و مردان اسلام شناس را در آن جایگاه نشاندیم، آهسته آهسته دچار تغییر سیرت در حرکت انقلاب و انقلابیون می شویم! و این یک زنگ خطر و هشدار است! حتی آمریکایی ها نیز اصرار بر تغییر صورت جمهوری اسلامی ندارند، تا چه رسد به بچه های انقلاب! اما دچار تغییر سیرت می شویم و این خطر جدی است! نه اینکه انگیزه نیروها این باشد که قطعا خلاف این است بلکه پیچیدگی های مسیر و القائات دشمن و غفلت و جهل ما سبب انحلال درونی مان می شود.
✅ باید مصباح و مطهری را جدی بگیریم تا سلامت حرکت تضمین شود. همین حلقات فکری است که نیرو می سازد. همین طرح ولایت است که نیرو می سازد. همین عقبه های فکری نظام هستند که محوریت ولیّ فقیه و امامت او را در جانها تثبیت می کنند و ما را در میدان پیروز می گرداند و به یاد او که گفت "همه جهاد ها متکی بر یک جهاد فکری است".
✍️ علی آقابالازاده
@Rajanews_com
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
@hokmrani_masoulaneh
مدرسه تربیتی حاجقاسم ج ۸.m4a
19.91M
#جلسه_ششم
#مدرسه_تربیتی_حاج_قاسم
#قرارگاه_تربیتی_امین
🇮🇷 قرارگاهتربیتیامین برگزار میکند:
🔺«مدرسهی تربیتی حاجقاسم»
شاخصههای مکتب سلیمانی از نگاه امام خامنهای(مدظله العالی)
🔸خلاصهی جلسهی ششم:
▪️ارتباط دوم: ارتباط با خانواده
🔸۱) والدین
🔺حاجقاسم دستوپای پدرومادر را میبوسید.
🔸۲) همسر
🔺ماجرای عذرخواهی حاجقاسم از همسرشان
🔸۳) فرزندان
🔺گریهی حاجقاسم برای فرزندان
🔺راهکارهای حاجقاسم برای تربیت فرزندان:
▪️نامهنوشتن
▪️روضهی خانوادگی
▪️نظارت
🔸۴) اقوام و خویشان
🔺رفتارهای جذبکنندهی حاجقاسم در جمع اقوام
🎙حجتالاسلام عباسبابائی
⏰ مسابقه، ۱۳ دی برگزار میشود.
🎁 ۵ تابلوفرش متبرک حرم رضوی و ۵۰ جایزهی ۵ میلیون ریالی
🔺ده جلسهی صوتی آفلاین
(دوره رایگان برگزار میشود.)
🔸جهت دریافت صوت جلسات و شرکت در مسابقه به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
🔰نُه دی؛ نقطه عطف بصیرت ملی و الگوی مقابله با فتنههای نوین
🔹حماسه نُه دی ۱۳۸۸، فراتر از یک رخداد تاریخی، تجلی هوشمندی جمعی ملت ایران در شناخت و مقابله با جریانهای انحرافی است. این رویداد که به "یومالله" تعبیر شد، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی محسوب میشود که میتواند به عنوان الگویی برای مواجهه با چالشهای آینده مورد بازخوانی قرار گیرد.
تحلیل ابعاد این رویداد نشان میدهد که نُه دی، محصول همگرایی سه عنصر کلیدی بود:
۱. بصیرت سیاسی: جامعه ایران با درک صحیح از ماهیت فتنه و تشخیص مرز میان اعتراض مدنی و آشوب ساختارشکنانه، نشان داد که از بلوغ سیاسی بالایی برخوردار است.
۲. هویت دینی: هتک حرمت عاشورای حسینی، نقطه عطفی در بیداری افکار عمومی بود که نشان داد جریان فتنه، نه تنها با ساختار سیاسی، بلکه با هویت دینی جامعه نیز در تعارض است.
۳. انسجام اجتماعی: حضور خودجوش و گسترده اقشار مختلف مردم، بدون وابستگی جناحی، نشاندهنده ظرفیت بالای جامعه ایران در ایجاد وحدت حول ارزشهای بنیادین است.
مطالعه دقیق این رویداد نشان میدهد که قدرت نرم جمهوری اسلامی در بسیج اجتماعی و مدیریت بحرانهای داخلی، متکی بر سرمایه اجتماعی عظیمی است که ریشه در باورهای دینی و هویت ملی دارد. این ظرفیت، مهمترین عامل بازدارنده در برابر طرحهای براندازانه محسوب میشود.
نکته قابل تأمل آنکه، الگوی نُه دی در شرایط کنونی نیز میتواند راهگشا باشد. در عصری که جنگهای ترکیبی و فتنههای نوین، پیچیدهتر از گذشته شدهاند، تقویت بصیرت عمومی و حفظ انسجام ملی، مهمترین راهبرد مقابله با تهدیدات نرم است.
بیتردید، رمز ماندگاری این حماسه، در تبدیل آن به یک گفتمان پویا و زنده است که میتواند نسل جدید را با ظرفیتهای درونی انقلاب اسلامی آشنا سازد و راه را برای خنثیسازی فتنههای آینده هموار کند.
✍ سعید_سپاهی
🔹 سفر #عراقچی به #پکن و #پزشکیان به #مسکو
دو گام بلند و سرنوشتساز ... پس از تعللهای بسیار!
🔻 پس از یک دوره فترت و دو دلی در دولت اصلاحات، سرانجام #ایران تصمیم گرفت چند گام بلند به سوی #چین و #روسیه بردارد.
🔻 یکی از این گام ها، سفر عراقچی به پکن است که پس از دیدار سفیر چین با علی لاریجانی (نماینده امام خامنهای) صورت گرفت. که امیدواریم به تدریج نتاریج اقتصادی و حتی نظامی این سفر آشکار شود.
🔻 گام بعدی، سفر پزشکیان به مسکو برای امضای #قرارداد_دوجانبه_راهبردی میان روسیه و ایران است.
مسکو ماههاست آمادگی خود را برای امضای آن اعلام کرده اما تاکنون دولت اصلاحات (به امید نرمش غرب و کاهش تحریم ها و آزادی پولهای ایران) برای امضای آن تعلل داشته است.
🔻شاید خاتمه بخش این تعلل چند موضوع باشد:
1⃣ پیروزی #ترامپ که یقینا آغاز سیاست فشار اقتصادی خواهد بود.
2⃣ حوادث سوریه و خطر #تکفیر و #تروریسم
3⃣ ناترازیهای متعددی که رییس جمهور در گفتگوی زنده تلویزیونی بر آن تأکید داشت.
با این همه اما...
🔻 اگر سفر عراقچی به پکن و پزشکیان به مسکو، زودتر انجام شده بود، شاید می توانست مانع بسیاری از حوادث #لبنان و #سوریه، زیرآبیهای ضد ایرانی دولت #عراق و احساس خطر قریب الوقوع در مرزهای ایران بشود.
🔻 همچنان که می توانست زمینه غلبه بر برخی مشکلات امروز ایران -از جمله انرژی- را فراهم آورد.
🔻 اما به قول معروف "ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است".
امیدواریم دولت اصلاحات به این سطح از عقلانیت رسیده باشد که همچون دولت #روحانی کشور را ۸ سال معطل چراغ سبز #آمریکا نکند و با استفاده از پتانسیل شرق و چکشکاری ماشین بیمار اقتصاد ایران بتواند بر مشکلات فائق آید.
📌https://eitaa.com/anti_takfir
❇️ جور دیگر باید دید
💠 سال ۶۴ را تصور کنید!
انقلاب نوپا از چند جهت مورد هجوم است. منافقین داخلی وضع کشور را به هم ریخته اند. هر روز عدهای از مردم مومن در خون خود میغلتند. مهاجم خارجی با پشتیبانی کشورهایی به حجم جنگ جهانی پشت مرزهایت، سودای تکه تکه کردن سرزمینات را دارند.
💢 آن وقت خمینی کبیر سخن از فتح مبین و اتصال به حکومت منجی آخر الزمان میگوید.
♨️ این چه چشمیست؟ چه نگاهیست؟ آیا با نگاههای جامعهشناسی و تمدنپژوهی معمول میتوان به این افق از معنا دست یافت؟
🔹 چشمها را باید شست. جور دیگر باید دید.
👇پیوستن به کانال نشریه خط 👇
┈┄┅═✾ خــــــــــــــــــط ✾═┅┄┈
💘 خالی کردن دل مردم، خیانت به انقلاب اسلامی است
✍ علی شیرازی
اینقدر دل مردم را خالی نکنید. اینقدر سخن از فتنه و حمله به ایران نگویید. اینقدر درباره ناامیدی حرف نزنید. چرا به تاریخ جمهوری اسلامی ایران نگاه نمی کنید؟ چرا به عظمت و اقتدار نظاممان توجه ندارید؟ چرا به قدرت الهی نظاره نمی نمائید؟ چرا به عزت و شجاعت امام خامنه ای نمی اندیشید؟ چرا اینقدر دشمن را بزرگ نشان می دهید؟ چرا خیال می کنید دشمن قادر به شکست جمهوری اسلامی است؟!! اگر آمریکا می توانست در همان سال ۱۳۵۸ جمهوری اسلامی را نابود می کرد. اگر دشمن می توانست در جنگ ۸ ساله ما را از بین می برد. اگر مستکبرین جهان قادر بودند ایران را در فتنه ۸۸ ویران می کردند. مگر در آغاز جنگ صدام با ایران اسلامی، خرمشهر سقوط نکرد؟ مگر مهران را نگرفتند؟ مگر آبادان محاصره نبود؟ مگر دشمن تا نزدیک اهواز نیامد؟! مگر در سال ۱۳۶۷ فاو را نگرفتند؟ مگر شلمچه را نگرفتند؟ مگر دشمن بعثی تا روی جاده اهواز - خرمشهر نیامد؟ مگر همزمان، منافقین تا نزدیک کرمانشاه نیامدند؟ یادتان هست در سال ۶۹ صدام عقب نشست؟ یادتان هست در عصر صدام، خدا راه کربلا را باز کرد؟ یادتان هست در سال ۱۳۸۱ وقتی آمریکا و مزدورانش به عراق حمله کردند، خیلی ها می گفتند کار تمام شد و بعد نوبت ایران است؟! یادتان هست آمریکایی ها گفتند: ما در عراق هزینه کردیم و ایران برنده میدان شد؟! مگر امت موسی به موسی نگفتند: فرعونیان رسیدند و در مقابل ما نیز رود نیل است و مفری نداریم و خدا فرمود: موسی! عصا را به رود نیل بزن و موسویان از جاده درون رود گذشتند و فرعونیان همه غرق شدند. به جای خالی کردن دل مردم، دل هایتان را به خدا وصل کنید. همه این صحنه ها امتحان الهی است. خدا می خواهد من و شما رنگ الهی بگیریم. هدف که تصرف جغرافیا نیست. هدف خلقت، عبودیت انسان هاست. همه برنامه های الهی نیز در راستای رشد و تعالی انسان ها در مسیر بندگی خداست. اگر دل به خدا بسپریم و ایمانمان را تقویت کنیم، امریکا و اسرائیل که هیچ، قدرتی ده برابر قدرت آنان نیز هیچ غلطی نمی تواند بکند. پس درست حرف بزنیم. درست تحلیل کنیم. درست موضع بگیریم و مطمئن باشیم که حزب الهی پیروز است.
خداوند بزرگ در آیه ۵۶ سوره مائده فرمود: وَمَن يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسولَهُ وَالَّذينَ آمَنوا فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ؛ و کسانی که ولایت خدا و پیامبر او و افراد باایمان را بپذیرند، پیروزند؛ (زیرا) حزب و جمعیّت خدا پیروز است.
🇮🇷https://eitaa.com/alishirazi_ir
📢 امام خامنه ای فرمودند:
✏️ توصیه موکّد اینجانب،
👈 اوّلاً اقامه نماز در اوّل وقت است،
👈 و ثانیاً سعی در حفظ توجّه و حضور قلب؛
💥 نمازگزار بداند با مخاطبی سخن می گوید که مالک همه عالم وجود و ملِک روز رستاخیز است.
✌ نماز با این دو خصوصیّت در دل و جان نمازگزار و آنگاه در عمل فردی و اجتماعی او اثر می گذارد.
🇮🇷https://eitaa.com/alishirazi_ir
🌷 عارف بزرگ آقای دولابی (ره) فرمود:
🌱 نماز که میخوانی، خوب به صدای خودت گوش بده و دقّت کن.
🌱 کم کم میبینی تو نیستی که عبارات نماز را میخوانی؛ یک نَفَس لطیف همراه نَفَس توست و یک موجود شریف و مظلوم است که در درون تو دارد نماز را میخواند!
🌱 همه ملأ اعلی و همه خوبان خدا عاشق نمازند. وقتی یک جوان در خلوت به نماز میایستد، همه آن ها به او توجه میکنند.
🇮🇷https://eitaa.com/alishirazi_ir
🔻حکایتی زیبا و خواندنی!!
✍ روزی بهلول در کوچه به دنبال چیزی می گشت.
رهگذران گفتند: بهلول به دنبال چه می گردی؟
گفت: به دنبال کلید خانه!
گفتند: کلید را دقیقا کجا گم کرده ای؟
گفت: در خانه!
گفتند: پس چرا در کوچه به دنبال آن می گردی؟
گفت: درون خانه بسیار تاریک است و چیزی نمی بینم!
گفتند: نادان! نمی دانی آن کلید را هرگز در کوچه نخواهی یافت؟!
گفت: پس چرا همه شما کلید تمام مشکلات تان را در خارج از خود جستجو می کنید و خود را نادان نمی دانید؟!
شاه کلید، درون ماست. لکن درون ما تاریک است و به دنبال آن در خارج از خود می گردیم!! چنگ انداختن به دنیای بیرون، نوعی اتلاف وقت و هدر دادن انرژی است!!
🇮🇷https://eitaa.com/alishirazi_ir
🍃🍃 بصیرت، سواد نیست.
☀️بصیرت، بینش است.
🔔🔔 بصیرت؛ یعنی نگاهت به شخصیت ها نباشد، بلکه به شاخص ها باشد.
👈 بصیرت؛ یعنی بدانی مسجد میتواند، مسجد ضِرار باشد و پیامبر (ص) آن را خراب کند!!
💘 بصیرت؛ یعنی بدانی جانباز صفّین میتواند قاتل امام حسین (ع) در کربلا باشد!!
🌻 بصیرت؛ یعنی بدانی در جنگ با فتنه، نمیتوانی آغازگر باشی، اما وقتی شروع کردید، بایستی آن را از ریشه بدر آورید.
🌐 بصیرت؛ یعنی مالک اشترها را به تندروی و ابوموسی اشعری ها را به اعتدال نشناسی!!
♦️ بصیرت؛ یعنی بدانی معاویه ها به سُست عنصرهای سپاهِ علی (ع) دل بستهاند!!
💥 بصیرت؛ یعنی بدانی تاریخ تکرار می شود؛ نه با جزئیاتش، بلکه با خطوط کلی اش!
🇮🇷https://eitaa.com/alishirazi_ir