#خبر | *نسبت دادن پیشنهاد تعیین نرخ ارز ۳۵ هزارتومانی به مرکز پژوهشها از اساس غلط است*
🔻پس از انتشار ارزیابی مرکز پژوهشهای مجلس در خصوص لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، مطالبی در خصوص این گزارش عنوان شد که در راستای تنویر اذهان و افکار عمومی و مخاطبان محترم، توضیحات زیر عنوان میشود؛
▫️مرکز پژوهشها مجلس شورای اسلامی همواره اعلام کرده که با تثبیت نرخ ارز بر روی هر رقمی مخالف است. چرا که بر اساس بند ت ماده ۲۰ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور و ماده ۴۴ قانون بانک مرکزی که به تازگی به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده است، نظام ارزی کشور شناور مدیریت شده تعیین شده است. تعیین نرخ های ثابت دستوری بر خلاف قوانین مذکور و مغایر با توصیه های کارشناسی دلسوزان نظام است. با توجه به تجربه نیم قرن گذشته در سیاستهای ارزی، تنوع در نرخهای ارز و تثبیت نرخ ارز در یک عدد اسمی، منشأ فسادهای فراوان بوده و تداوم آن در طول سالهای آتی با تکرار تجربه ارز ۴۲۰۰ تومانی با از بین بردن منابع ارزشمند ارزی کشور، زمینه ساز سیاست های شوک درمانی خواهد بود که لاجرم تبعات اقتصادی و اجتماعی نامناسب و به تبع بار مالی جدیدی را برای دولت به همراه خواهد داشت. در شرایطی که کشور نیاز مبرم به سرمایهگذاری و توسعه زیر ساختها و همچنین ذخایر ارزی جهت مقاوم سازی اقتصاد در برابر مخاطرات احتمالی دارد، استفاده از منابع ارزی کشور برای جهت تامین ارز برای برخی اقلام غیرضروری با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان، به معنای آسیب به رشد بلندمدت اقتصادی و آسیب به ثبات بلند مدت نرخ ارز است. با این حال پیشنهاد مرکز پژوهش های مجلس تعیین هیچگونه نرخ ثابت جدیدی نبوده چرا که خلاف قانون است و نسبت دادن این موضوع به مرکز پژوهش های مجلس صحیح نیست.
▫️توضیح آنکه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور برخلاف رویه سالهای گذشته تصریح شده است که ۱۳.۵ میلیارد یورو صرف پرداخت ارز ترجیحی ۳۱۰۰۰ تومانی برای یورو (معادل ۲۸۵۰۰ برای دلار) به کالای اساسی خواهد شد (که این مقدار تقریبا دو برابر میزان ارز ترجیحی پیش بینی شده در قوانین بودجه سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ است!)؛ آنچه که توسط این مرکز به عنوان فرض محاسبات منابع و مصارف استفاده شده است، افزایش تدریجی نرخ ارز کالای اساسی بر اساس قوانین بالادستی و کاهش اقلام مشمول تا حد قوانین بودجه فوق الذکر بوده است که منجر به افزایش میانگین نرخ ارز حاصل از فروش درآمدهای نفتی شده است.
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
جهادگران تبیین بسیج
#خبر | *نسبت دادن پیشنهاد تعیین نرخ ارز ۳۵ هزارتومانی به مرکز پژوهشها از اساس غلط است* 🔻پس از انتشا
این تحلیل مرکز پژوهشها و جهت استحضار اساتید گرامی میباشد.
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
موشک های کروز یمن ، معادله ای جدید و ویرانگر
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️یمن با استقرار و بهره گیری از موشک های کروز در سواحل خود تاکنون چندین کشتی عازم اسرائیل را به طور موثر هدف قرار داده است.
🔸️در خصوص این استراتژی چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ موشک های کروز دریایی در دریاهای با عرض کم مانند دریای سُرخ بسیار موثر واقع می شوند چون کشتی ها خواه ناخواه از روبروی محل ای استقرار این موشک ها عبور می کنند و هر موشک می تواند به راحتی یک کشتی تجاری یا نفتکش را با توجه به ابعاد آن هدف قرار دهد.
2️⃣ دولت نجات ملی یمن حدود ۳۰۰ کیلومتر ساحل را در اختیا دارد و عرض دریای سُرخ در آن مناطق از ۱۵۰ تا ۳۰۰ کیلومتر متغیر است .
یعنی با یک موشک کروز می توان به راحتی یک کشتی را هدف قرار داد و به آن خسارت بسیار وارد کرد تا جایی که انتفاع خود را از دست بدهد.
3️⃣ ارتش یمن صدها موشک کروز ضد کشتی دارد و خط تولید آن را نیز راه اندازی کرده است؛ به عبارت در شلیک این موشک ها هیچ محدودیتی ندارد و با خیال راحتی تواند هر تعداد که بخواهد به سمت اهداف اسرائیلی یا حامیان آن پرتاب کند.
4️⃣ با توجه به عوارض ساحلی یا وجود جزایری مانند کمران ، الاثله، عقبان و ... آمریکا به راحتی قادر به شناسایی و بمباران سکوهای مخفی شده موشک کروز یمنی نخواهد بود و اگر واقعا بخواهد آنها را متوقف کند باید این جزایر و سواحل را تصرف نماید که آنهم مستلزم صرف زمان و تلفات و هزینه بالایی بوده و بعید است آمریکا این طرح را در دستور کار قرار دهد.
5️⃣ راهبرد استقرار و استفاده از موشک های کروز تا کنون در دریای سُرخ برای قطع تجارت دریایی اسرائیل، موفق نشان داده و باعطف به اعلام وجود موشک های کروز ۳۰۰ کیلومتری در زرادخانه ارتش یمن ، بسیار دور از ذهن است که در کوتاه مدت ، ایالات متحده و اسرائیل بتوانند برای مقابله با آن راهکاری بیابند.
6️⃣ یمن یک موقعیت بسیار مهم ژئوپلیتیکی دارد و جمهوری اسلامی ایران با حمایت از متحدان ایدئولوژیک خود در آن کشور توانست این منطقه مهم را به یک سرپُل مهم برای مقابله با آمریکا و اسرائیل تبدیل سازد.
🔸️با توجه به حمایت مردمی از دولت نجات ملی یمن و موفق بیرون آمدن آن از ۸ سال جنگ با ائتلاف سعودی-اماراتی ، احتمالا تا سالها شاهد قدرت نمایی ارتش یمن دردریای سُرخ خواهیم بود و این چالش جدید و بسیار خطرناک برای آمریکا و منافع متحدان آن دردسر جدی ایجاد کرده است.
📌 در نهایت باید گفت راهبرد قطع تجارت دریایی اسرائیل از دریای سُرخ از طریق موشک های کروز ، اثر مستقیمی بر اقتصاد و در نتیجه تاب آوری جبهه داخلی اسرائیل و اشغالگران فلسطین خواهد داشت و فشار زیادی بر دولت صهیونیستی برای توقف حمله به غزه می کند .
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
سلام،
ضمن عرض تسلیت شهادت عزیزان دلاور انتظامی در حمله تروریستی به پاسگاه راسک در شب گذشته و آرزوی طلب صبر با خانواده محترم این شهیدان جان برکف؛
سیاست های راهبردی عملیات روانی و رسانه ای زیر مد نظر قرار گیرد:
بسته شماره ۱؛
۱- ضمن برجسته سازی جنایت گروهک تروریستی جیش ظلم در حمله تروریستی به پاسگاه راسک و شهادت مظلومانه حافظان نظم و امنیت کشور، همزمان نمایش اقتدار نیروهای انتظامی و امنیتی برجسته سازی شود.
۲- #انتقام سخت# کلید و اژه اصلی از #جیش ظلم# در قالب #پویش# و جریان سازی رسانه ای مد نظر قرار گیرد.
۳- ظرفیت های بومی قومی(بلوچ و...) و مذهبی( ائمه جمعه و جماعت اهل سنت) در کنار شیعه برای محکومیت این جریان تروریستی و همدردی با خانواده شهدا این حادثه، در عین حمایت از حافظان نظم و امنیت بسیج شده و اعلام مواضع کنند، به ویژه افراد صاحب نفوذ منطقه.
۴- آرام سازی فضای روانی جامعه در بین مردم منطقه، محور سیاست های رسانه ای قرار گرفته، و از انتشار گونه اخباری که موجب نگرانی و ترس در بین مردم منطقه می شود، به شدت پرهیز شود.
۵- از پیوند گروهک تروریستی جیش ظلم با برخی اشخاص و جریان های داخلی خاص که با نظام به نوعی زاویه دارند اما
صاحب نفوذ در منطقه هستند، در سیاست های اعلامی و رسانه ای پرهیز گردد.
۶- ضمن برجسته سازی موضع عبدالحمید در نماز جمعه زاهدان مبنی بر محکومیت این جنایت، از تقابل سازی وی و طرفدارانش در شرایط فعلی با نظام در موضوع حادثه راسک به شدت پرهیز شود.
۷- ضمن حفظ اصول همسایگی باکشور پاکستان در چارچوب منافع ملی با این کشور در سیاست های رسانه ای، برخورد مستقیم جمهوری اسلامی ایران با گروهک های تروریستی از جمله با گروهک جیش ظلم که در خاک پاکستان لانه کرده اند، حق قانونی دانسته و همکاری کشور پاکستان در این زمینه گوشزد و مطالبه گری شود.
۸- از پیوند جنگ غزه با موضوع حادثه راسک و نقش رژیم صهیونیستی در این زمینه پرهیز گردد.
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
کانال جامع محتوای حجاب و عفاف
جهت بهره برداری هدایتگران، اساتید و سخنرانان پیرامون حجاب و عفاف.
شامل: سیاستها و ملاحظات، سخنواره، پاسخ به شبهات، ضرورت و فلسفه، دلایل عقلی و روانشناسی، اهمیت و مواضع و... در قالبهای پردهنگار، موشن گرافیک، کلیپ و...
https://eitaa.com/tabeen_hejab
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
♦️ پاسخ دکتر مرندی به اظهارات اخیر ظریف
🔹واکنش و پاسخ سید محمد مرندی مشاور رسانه ای وزارت خارجه به سخنان اخیر ظریف؛
《برجام ایران را به جنگ امریکا کشاند.》
🔹سخنان مغرضانه شما را دیدم...
قبل از آمدن شما آقای ظریف و روحانی، انرژی هسته ای ما بالای ۲۳ درصد غنی سازی می چرخید در حالیکه ایران روزی 1میلیون بشکه نفت صادر می کرد که قیمت هر بشکه اش حداقل ۱۲۰ دلار بود،
با این پول کلان
🔸 طرح فاضلاب در سراسر کشور اجرا شد ،
🔸۷ میلیون واحد (مسکن مهر و روستایی وانبوه سازی آپارتمانی و ویلایی) ساخته شد.
🔸تمام جاده های اصلی کشور از شمال به جنوب و شرق به غرب دو بانده شد جاده ی تهران مشهد که سالها دو طرفه بود دو بانده شد.
🔸بزرگراهها و اتوبانها احداث شد.
🔸درتمام کلان شهرهای ایران خط مترو باعظمت احداث گشت...
🔸خط ریلی قطار از تهران به شیراز رفت.
🔸هزاران دامداری و گاوداری با وامهای دولتی راه اندازی گردید و صف های شیر شیشه ای جمع شد و کارهای بزرگ دیگر...
🔹با رویکرد برجامی شما و سقوط قیمت نفت و گدایی دولت و رکود و گرانی چه آشوبها که در کشور برپا گردید. آشوب گرانی سال ۹۶ و آشوب بنزین و آشوبهای فراوان مقابل موسسات مالی و بانکهای ورشکسته...
یک خانه نساختید... هیچ کاری نکردید...
از بس که در داخل ضعیف و بی ثبات گشتیم و دستمان از انرژی هسته ای و اقتدار خارجی هم خالی شد مرتب از همه جا تهدید شدیم حتی امارات یک وجبی هم تهدید به تدمیر (خرابی و نابودی) ایران کرد.
🔹وقتی کشورمان گدا شد و دستمان خالی بود نتوانستیم به تعهدات و قولهایمان به همسایگان عمل کنیم نه تنها صادرات برق به عراق را قطع کردیم بلکه خودمان هم دچار خاموشی شدیم.
🔹[قطع گاز وارداتی ترکمنستان و مشکلات مردم خراسان شمالی را یادمان نرفته]
🔹مردم بی برق بصره و جنوب عراق علیه دولت مرکزی خود که دوست و شریک ایران بود شوریدند و تظاهرات کردند ودر تظاهراتشان به ایران فحش دادند.
🔹امریکای فرصت طلب موقعیت را غنیمت شمرد، وقتی ایران را ضعیف دید تحریمهای جدیدی وقانون انسداد را وضع کرد، پایگاههای خود اطراف ایران را توسعه داد و بالاخره پایگاههای جیش الشعبی عراق همسوی ایران رانیز بمباران کرد که ۲۴ جوان بسیج عراقی کشته شدند و پس از آن خانواده های این شهدا سفارت امریکا را آتش زدند و متعاقب آن در سوم ژانویه امریکا به تیم ژنرال سلیمانی حمله ی هوایی کرد و بزرگترین فرمانده نظامی ایران و همراهانش را به شهادت رساند.
🔹 اینجا بود که جنگ بزرگ بین ایران وامریکا علنی شد وشکل فیزیکی به خود گرفت و ایران درپاسخ آن، به پایگاههای امریکا حمله کرد.
🔹قبل از برجام هیچگاه چنین جنگ نمایانی بین امریکا و ایران شکل نگرفته بود. کسی جرات تهدید ایران را نداشت.
🔹اگر نبود که امریکا و همپیمانانش در اکراین گرفتار بودند و از موشکهای ایران ترس نداشتند قطعاً مثل لیبی به ایران که به تصور آنها خلع سلاح شده حمله میکردند.
🔹ایران دوره شما در مقابل تهاجم
اطلاعاتی و فرهنگی امریکا از راهکارهای سیاسی ومواضع مقتدر بازدارنده در تضعیف و عقب نشینی امریکا استفاده نکرد حالا و آینده چه بسا مجبور شود برای خلاصی از فشار و سلطه ی امریکا تن به جنگ بدهد.
🔹شما در پیچ تاریخی افول امریکا اروپا و دوران اقتدار وپیشرفت ایران سر کار آمدید اما اقتدار ایران را گرفتید وآن را متعهد به امریکا کردید و سقوط امپریالیسم را عقب انداختید به ثبات دوباره غرب کمک نمودید و به سلطه ی آن در سازمان ملل و شورای امنیت رسمیت دادید... آری هر کشوری تسلیم شود برای رهایی از زور و باج خواهی راهی جز جنگ نخواهد داشت...
🔸آقای مدعی لغو تحریم، تحریم خود شما را فراموش نمی کنیم...
...حال که رفتید خدا کند هیچوقت برنگردید.
چه رویی دارید؟!
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
یکی از مهمترین محورهای مورد تهدید در جنگ ترکیبی، امنیت کشور هدف است ،چرا که امنیت زمینه ساز تمام فعالیتهای اقتصادی، اجتماعی، عمرانی و فرهنگی است
زمانی این امنیت دچار آسیب می شود که قبل از آن جنگ روانی در بستر جنگ ادراکی و شناختی توسط دشمن و عوامل داخلی آن ایجاد شده باشد و عده ای نادان یا منافق هم بر گسترش آن دامن زده باشند
در این شرايط هراسافکنی و زبان طعنهآمیز منافقین، در این روند مکمل یکدیگر می شود که ماحصل آن روان جامعه را در امیدواری به آینده بر هم می ریزد، در این مرحله است که بصیرت نقش خود را باید ایفا نماید زیرا صف مرد و نامرد در تندباد تهدیدها و تاثیر ناپذیری از تحریفات و شایعات دشمن و عوامل داخلی اش آشکار میشود
لذا مأموریت امروز ما همان ماموریت مومنان در جنگ احزاب با حسنظن به وعدههای الهی، نترسیدن و نترساندن است
با این توضیحات تا حدودی فضای چند وقت اخیر بر سر ماجرای چای دبش مشخص می کرد که بزودی حادثه ای را در بستر ادراکی خود رقم خواهد زد و متاسفانه تا حدودی اقدام تروریستی جیش الظلم در حمله تروریستی راسک و شهادت ۱۱ نیروی انتظامی را نیز باید در آن هم جستجو کرد
چرا که در این چند وقت اخیر، شایعه سازان و تحریف گران ابتدا فضای ادراکی جامعه را به سمت یک ناامیدی از سلامت نظام در برخورد با مجرمین اقتصادی یا تعلل در رسیدگی به نقش برخی مسئولین مسبب برخی تخلفات به پیش بردند تا بعد از آن حادثه ای امنیتی، دامن زنند تا در جنگ ترکیبی برای رسیدن به اهداف شوم خود به موفقیت دو سر برد رسیده باشند
اگر چه این مطالبه باید باشد که نظام باید سراغ متهمان ایراد خسارت به معیشت مردم برود و مرتکبان جرم را مواخذه کند. چه آنهایی که در جایگاه مدیریتی خسارت زده و ممکن است که آدرس غلط دهند، چه آنان که با اخلال در اقتصاد کشور، موجبات آسیب به معیشت مردم را فراهم میکنند، ولی باید بدنبال کسانی هم برود که در فضای سیاسی و رسانهای، به اتاق جنگ ترکیبی دشمن ،طی این مدت سرویس دادند.
برای شناخت این اشخاص و نفرات
باید بدانیم آدرس و مشخصات این نفرات و اشخاص، چندان پیچیده و گنگ نیست. همین هایی هستند که ممکن است کنار گوش خودمان، یا تحلیل درست ندارند یا فضا را با تحریفات و ایجاد شبهات چنان غبار آلود می کنند که امر مشتبه و تشخیص برای دیگران دشوار گردیده باشد
آنچه که در بازخوانی جنگ احزاب می توان یافت یک مأموریت مهم در جنگ احزاب، تعیین تکلیف قاطع با خیانتکاران داخلی در پشت جبهه بود که یا با دشمن بسته بودند یا با حماقت خود و آشفته کردن اذهان ،شبهه و ابهام گسترده ایجاد می کردند
زیرا بخشی از جنگ احزاب، به تعیین تکلیف پیامبر با این خیانتکاران و احمق ها نیز انجامید، چنان که خداوند با لحنی قاطع و تهدیدآمیز فرموده بود: «لَئِن لَم یَنتَهِ المُنافِقونَ وَالَّذینَ فی قُلوبِهِم مَرَضٌ وَالمُرجِفونَ فِی المَدینَهًًْ لَنُغرِیَنَّکَ بِهِم ثُمَّ لا یُجاوِرونَکَ فیها إِلّا قَلیلًا. مَلْعُونِینَ أَیْنَمَا ثُقِفُوا أُخِذُوا وَقُتِّلُوا تَقْتِیلًا. اگر منافقان و بیماردلان و آنها که با تبلیغات سوء و شایعهپراکنی در مدینه دلها را خالی میکنند، دست از کار خود برندارند، تو را بر ضدّ آنها برمیانگیزیم، پس جز مدّت کوتاهی نمیتوانند در جوار تو در این شهر بمانند. آنها لعنت شدگانند. باید هرجا یافت شدند، گرفته و به سختی کشته شوند».
علیرضا نمکی
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
تکنوکراتها بعد از انحلال جهاد سازندگی.mp3
7.55M
#صوت | #باز_نشر
🎧گامهای تکمیلی
تکنوکراتها بعد از انحلال جهاد سازندگی
1️⃣ تقلیل هویت نظامسازِ الگوی جهادی، به روحیات شخصی ِ افراد
2️⃣ تقلیل ماموریتهای حاکمیتی جهاد، به اقدامات سرگرمکننده و غیرجبههای
3️⃣ تقلیل حضور مردمی، به شرکت در انتخابات، و تماشاچی سازی مردم در پروژه توسعه.
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
30.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مستند_بهنامخلق
روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین
🔻ناگفته هایی از ترور منافقین! منافقین سراغ چه کسانی میروند؟
🔹 فریب خوردگان چون روحانیت واقعی را نمیشناختند و احساس نیاز به یک تشکیلات میکردند، جذب سازمان مجاهدین خلق شدند.
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
💢خارج از مدار اخلاق و انصاف
🔹بررسی واکنشهای رسانهای جریان سیاسی اصلاحطلب و حتی برخی چهرههای سیاسی دولت پیشین نشان میدهد، از منظر آنها دولت نه تنها اقدام مؤثری نداشته؛ بلکه در نقطه و مسیر صحیحی نیز قرار نگرفته است! از استثنائات که بگذریم، از نگاه نیروها و عناصر مؤثر سیاسی و رسانههای منسوب به این جریان بدیهیترین رخدادهای مثبت نیز تفسیر منفی شده یا آنکه دیده نشده است.
🔸هر چند سیاهنمایی کم و بیش در همه دورهها مشاهده شده است، اما ندیدن یا تحریف وقایع مثبت در عرصه منافع ملی اتفاق عجیب و نادری است که از سوی این طیف سیاسی صورت میگیرد. در دنیایی که منطقهگرایی ترتیبات جدیدی را در عرصه مناسبات و معادلات جهانی به وجود آورده است، حتماً عضویت ایران در شانگهای باید عکسالعمل مثبت همه را در پی داشته باشد؛ اما معالاسف اینگونه نیست.
🔹فرض کنید ورود ایران به این پیمان منطقهای چون ماهیت سیاسی و شرقی دارد، موافق با طبع برخی در داخل کشور نیست؛ اما بریکس که ایران به عضویت آن درآمد، یک پیمان اقتصادی و فراقارهای است و خبر این رخداد باید به شکل مثبت در جامعه خود را نشان دهد که باز چنین اتفاقی در آن رسانههای خاص نمیافتد.
🔸از همه اینها هم بگذریم؛ فاز 11 که شاهکار طراحی، مهندسی و اجرای ایرانی است و در دولت کنونی تکمیل و افتتاح میشود، در فردای افتتاح، 6 روزنامه اصلاحطلب حتی در حد یک کلمه نیز به آن اشاره نمی-کنند! این نحوه مواجهه با اتفاقات مثبت کشور از سوی بخشی از یک جریان سیاسی منحصر به حال حاضر نیست.
🔹برای نمونه، اهالی رسانه 25 فروردین 1387 را به یاد دارند. روزی که قرار بود رئیسجمهور وقت بعد از خبر ساعت 21 بهطور زنده با مردم سخن بگوید؛ اما در آخرین لحظات و به دلایلی این مصاحبه انجام نشد، فردای آن شب، یعنی روز 26 فروردین دو روزنامه مدعی اصلاحطلبی این مصاحبه انجام نشده را نقد کردند! در واقع این دو روزنامه بدون اینکه منتظر پخش این برنامه بمانند و پس از شنیدن سخنان رئیسجمهور نظرات خود را بیان کنند، انتقادات صوری خود را منتشر کردند. این ماجرای به ظاهر خندهآور، نشانه تلخ سیاستورزی خارج از مدار اخلاق و انصاف است. این یعنی یک جریان سیاسی«بای نحو کان» باید قدرت را به دست گیرد.
🔸برآیند همین خصلتهاست که عناصر و گروههای مؤثر جریان سیاسی اصلاحطلب حاضر نیستند نتیجه انتخابات سال 1388 را بپذیرند. حتی حاضر نیستند برای حل مسئله به قانون نیز تن بدهند و عجیبتر آنکه فرمان به تجمعات و آشوبهای خیابانی صادر میکنند. به نظر میرسد این میل به قدرت بدون در نظر گرفتن اخلاق و انصاف هم زیست قانونی یک جریان سیاسی و هم منافع ملی یک کشور را به مخاطره میافکند که باید برای رهایی از این آفت فکری کرد و طرحی درانداخت.
عزیز غضنفری
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
Aali-28.mp3
3.51M
🎙صوت
آیا دجال ظهور کرده است؟!
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
جدیدترین یافته های آماری از جامعه آمریکا
جهت استفاده اساتید محترم
🔻مرکز تحقیقاتی «پیو» فهرستی از مهمترین یافتههای آماری خود را ارائه کرد:
تعداد شهروندان ۴۰ ساله آمریکایی که هرگز ازدواج نکردهاند افزایش یافته و به یک چهارم کل جمعیت چهل سالهها رسیده است. بیشتر این افراد مرد، سیاهپوست و بدون مدرک دانشگاهی هستند.
۵۲ درصد آمریکاییها «نگران» افزایش استفاده از هوش مصنوعی در زندگی روزمره هستند.
۵۴ درصد مردم نظرات نامطلوبی نسبت به دیوان عالی آمریکا دارند.
۵۵ درصد مردم آمریکا معتقدند دولت حتی به قیمت محدود کردن آزادی اطلاعات، باید اقداماتی را برای کاهش انتشار اخبار جعلی در فضای مجازی انجام دهد.
تعداد کودکان و نوجوانان آمریکایی که بر اثر شلیک اسلحه کشته میشوند فقط طی دو سال ۵۰ درصد افزایش یافته است.
سالانه بیش از ۲۰۰ هزار آمریکایی به خاطر فقر جان خود را از دست میدهند.
نزدیک به ۳۴ میلیون آمریکایی، یعنی حدود ۱۰.۵ درصد جمعیت این کشور، در فقر کامل به سر میبرند.
ادامه دارد...
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
کتاب «صلحی که همه صلحها را بر باد داد»
نوشته دیوید فرامکین؛
دیوید فرامکین، آنچه را که باعث فروپاشی و تجزیه امپراتوری بزرگ عثمانی و تغییرات جغرافیایی خاورمیانه در زمان جنگ جهانی اول شد، با روایتی متفاوت شرح میدهد ...
📖 در این کتاب، با چگونگی شکلگیری
خاورمیانه (غرب آسیا) بهدلیل سلطهطلبی
#بریتانیا آشنا می شوید.
📌 سهمخواهیهایی که باعث شد در سال ۱۹۲۲ امپراتوری عثمانی نابود و سرزمینهاش بین ترکیه، فرانسه و بریتانیا تقسیم بشه.
در غرب اردن هم به #یهودیان وعده تاسیس وطن و به غیر یهودیان قول داشتن حقوق کامل رو دادن، قولی که نه تنها عملی نشد، بلکه تا امروز، فلسطین، به بحث مهمی تبدیل شده که از اون به عنوان رام نشدهترین دعوای جهانی یاد میشه ...
📕عنوان کتاب طعنهای به جنگ جهانی اول و
معاهدهی پاریسه و مربوط به نقلقولی مشهور
از آرچیبالد ویول که در اول کتاب هم اومده:
«بعد از جنگی که به همهی جنگها پایان داد،
ظاهرا در پاریس به صلحی دست یافتند که
همهی صلحها را بر باد داد.»
📌 کنفرانس صلح پاریس و توافقات حاصل از آن نیز به هر چیزی شبیه است جز نامش؛ معاهدهای که تحقیری تاریخی را برای شکستخوردگان جنگ _جبههی متحدین_به همراه داشت و زمینهای شد برای پیدایش جبنشهایی چون نازیسم و فاشیسم
و نهایتاً جنگ جهانی دوم.
📜 فهرست کتاب
« صلحی که همه صلحها را به باد داد»؛
⚪ خاورمیانه امروزی چگونه شکل گرفت
و چرا گرفتار درگیری است؟!
.
🔴 قرن بیستم شروع شده بود اما امپراتوری
عثمانی از مدتها قبل داشت به سمت رکود و پسرفت قدم برمیداشت.
.
⚪ در سال۱۹۱۳، امپراطوری عثمانی در
معرض یک بحران سیاسی با عواقب
گسترده قرار گرفت.
.
🔴 در آغاز جنگ جهانی اول، امپراطوری عثمانی تصمیم گرفت که علیه #بریتانیا به
آلمان بپیوندد.
.
⚪ سیاستهای بریتانیا در رابطه با
خاورمیانه، به دلیل جاهطلبیهای یک
مرد، نقش بر آب شد
.
🔴 بریتانیا تصمیم گرفت بجای حمله به
عثمانی، استراتژی جدیدی پیش بگیرد
.
⚪ #لورنس_عربستان، به بریتانیا کمک کرد
که بخشهای بیشتری از قلمرو عثمانی را
تصرف کند
.
🔴 #فرانسه نیز وارد ماجرا شد و مذاکراتش
را با بریتانیا برای گرفتن قلمرو، در خاورمیانه
آغاز کرد
.
⚪ حمایت بریتانیا از #صیهونیسم در جنگ،
عواقب ناگواری در خاورمیانه به دنبال داشت
.
🔴 با پایان جنگ همه وعده و وعیدها از بین
رفت و خاورمیانه توسط متفقین، تصاحب
شد
.
⚪ بریتانیا و فرانسه به عنوان حاکمان
جدید خاورمیانه، با مقاومت محلیها
مواجه شد
.
🔴 بریتانیا باز هم تلاش کرد با وعده دروغین،
ایده صهیونیستیاش را پیش ببرد .
⚪ شکست و فروپاشی امپراتوری عثمانی،
مشکلات عمیقی را در خاورمیانه بهوجود آورد.
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
💡لزوم تامل بیشتر در دادههای بیشتر برای تحلیل حادثه تروریستی مقر فرماندهی انتظامی راسک
با گرامیداشت شهدای فراجا، تحلیل حادثه تروریستی روز گذشته شهرستان راسک، نیاز به تامل بیشتر در دادههای بیشتر دارد و نمیتوان به صرف زمینههایی همچون "مواضع عبدالحمید و انتقام رژیم صهیونیستی از ایران" به بررسی همهجانبه آن پرداخت. موارد زیر صرفاً در جهت آگاهی از زمینه حوادث روزهای پیش از حادثه تروریستی فوق است و لزوماً به معنای ارتباط کامل این دو به یکدیگر نیست.
🔺 در شهریور ماه امسال بود که جلسه ای محرمانه با حضور جواد دبیران نماینده گروهک تروریستی منافقین، عبدالغفار نقشبندی، حبیب الله بلوچ (سربازی) سرکرده گروهک تروریستی تجزیه طلب سهاب و نماینده گروهک تروریستی جیش العدل با هدف هماهنگی پیرامون اتحاد منافقین و این گروهکها در شرق کشور و پرهیز از اختلاف با محوریت ۸ مهر (سالگرد حمله تروریستی به کلانتری ۱۶ زاهدان) در کویته پاکستان برگزار گردید. مهمترین خروجی این جلسه، انتقال پیام رجوی توسط دبیران به گروهکهای تروریستی شرق کشور بود بر این مبنی که منافقین حق خودمختاری بلوچستان را همچون کردستان به رسمیت خواهند شناخت.
🔺 اخیرا اما در امارات جلسه دیگری میان این گروهکها برگزار شده است. در این جلسه محرمانه که در شهر شارجه برگزار شد دو توافق مهم انجام گرفته است:
۱. سازماندهی تیمهای تروریستی با کارفرمایی و تامین مالی منافقین: با توجه به موازی کاری موجود میان سه گروهک مذکور در جذب، مدیریت و سازماندهی و با توجه به کمبود نیروی انسانی، مقرر گردید تا جریان مشترکی برای جذب و سازماندهی با استفاده از ظرفیت "کانونهای شورشی، عناصر جنبش دادخواهان و آزادگان عبدالغفار نقشبندی و عناصر گروهک تروریستی تجزیه طلب سهاب و سایر ظرفیتهای موجود تکفیری شرق" شکل گیرد و همچنین مدیریت جذب و سازماندهی هستههای جهادی-انتحاری-تبلیغی شرق کشور جهت طراحی سلسله اقدامات تروریستی در شرق کشور برعهده منافقین قرار گیرد. پس طبق این توافق، شناسایی و ایجاد فرم نشان (راه اندازی پرونده) برای نیروهای دارای ظرفیت توسط سه گروه فوق انجام گرفته و درگام بعدی برای مدیریت و سازماندهی به منافقین معرفی می شوند.
۲. اقدامات ایذایی و تبلیغی و شعار نویسی: با توجه به فاصله گرفتن روز به روز مردم سیستان و بلوچستان از برخی شخصیتهای مذهبی افراطی زاهدان ، تصمیم بر آن شده که موج تبلیغی را در جمعههای زاهدان و شرق کشور فارغ از خطبه های نمازجمعه زاهدان مدیریت کرده و تب اعتراضات شرق کشور را به صورت تبلیغی، شعار نویسی و بازتاب رسانهای و یا به صورت ایجاد هستههای تبلیغی میدانی در روستاها و شهرستانهای کوچک مرزی و مدارس سلفی شرق کشور مدیریت کنند.
🔺 همچنین با توجه به شکسته شدن سکوت برخی علمای اهل سنت نسبت به اقدامات افراطی و ضد اسلامی جریانات و گروهکهای شرق کشور، این هسته های تبلیغی وظیفه هزینه سازی برای این علما را بر عهده دارند.
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔻آخرین وضعیت رایزنیهای محور واشینگتن- تلآویو
به طور کلی اکنون آمریکا و رژیم صهیونیستی در دو حوزه اختلافنظر اساسی دارند:
1 - حوزه نظامی و عملیاتی: واشینگتن بر این باور است که جنگ با شتاب کنونی خود باید تا آخر سال میلادی پایان یابد و به مرحله ای کوتاه و با شتاب کمتر حرکت کند؛ در حالی که تل آویو معتقد است که مرحله فعلی می تواند در آخر ژانویه 2024 پایان یافته و سپس به سطح کمتری برود.
🔹واشینگتن همچنین معتقد است که عملیات خان یونس باید آخرین عملیات بزرگ در نوار غزه باشد، در حالی که اسرائیل متعهد به انجام آن نیست.
🔹واشنگتن می خواهد با توسل به جنگ از راه دور، یعنی حملات و تهاجمات محدود، فوراً به مرحله سوم عملیات زمینی، یعنی به سطوح نبردی با شدت کمتر برود.
🔹این در حالی است که تل آویو همچنان در برابر واقعیت سرسخت است و به دنبال ادامه نبرد با سرعت بالای فعلی به امید دستیابی به برخی از اهدافی است که تحقق آنها غیرممکن به نظر میرسد.
هدف اصلی سفر جیک سالیوان به تلآویو نیز همین بود: ادامه نبرد با سرعت کنونی آن امکان پذیر نیست و زمان آن فرا رسیده است که شکل، روش، سرعت و دامنه جغرافیایی آن را به گونهای تنظیم کنیم که دستیابی به یک هدف را تضمین کند.
🔹بر اساس دیدگاه دولت آمریکا، جنگ، آنگونه که اکنون هست، دیگر با منافع اسرائیل یا ایالات متحده سازگار نیست زیرا علاوه بر افزایش فشارهای بینالمللی، گسترش درگیری در منطقه را اجتنابناپذیر میسازد.
🔹بنابراین رژیم باید سریعا آن را متوقف کند و به روش دیگری از جنگ یعنی عقب نشینی از مناطق تماس مستقیم با مقاومت فلسطین به ویژه مناطق شهری و جنگ از راه دور از طریق حملات هوایی یا تهاجمات زمینی محدود مانند حملات ارتش رژیم به شهرها و شهرکهای کرانه باختری روی آورد.
🔹در این تاکتیک، ارتش رژیم صهیونیستی باید ظرف چند هفته یک دستاورد مشخص در دو عرصه آزادی یک یا چند اسیر توسط نیروهای ویژه و یا ترور یحیی سنوار، محمد سنوار، محمد الضیف، مروان عیسی یا محمد سلامه را بدست آورد.
🔹در مرحله بعد رژیم وارد یک آتش بس بلندمدت شده، اسرای بیشتری آزاد شده، نیروها عقب نشینی کرده و حملات جدید که مرحله سوم جنگ زمینی خواهد بود با هدف ضربه به رهبران و داراییهای حماس آغاز شود.
🔹نگاهی به وقایع روزهای اخیر نشان میدهد که
اولاً غرب با تحریم رهبران مقاومت، چراغ سبز ترور را به تلآویو داده است.
ثانیاً تلاش اطلاعاتی محور غربی - عبری جهت شناسایی اسرا یا رهبران حماس چند برابر شده است.
🔹البته تلاشهای روی زمین مانند حمله کماندوهای نخبه رژیم در پوشش آمبولانس یک موسسه بشردوستانه برای آزادی نظامی اسیر اسرائیلی، سائر باروخ را شاهد بودیم که با شکست کامل موجه شد.
ثالثاً اخیرا شاهد اجرای نوعی از عملیات توسط ارتش رژیم در غزه بودیم که به نظر در راستای تست شیوههای نفوذ و حمله مرحله سوم عملیات زمینی استوار است.
رابعاً در این زمینه، فرار نتانیاهو، گالانت و سایر مسئولین سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم از پایان عمر کاری خود به دلیل فاجعه ۷ اکتبر، و تلاش برای طولانی کردن و گسترده کردن جنگ یک متغیر کلیدی محسوب میشود.
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn
🔻در مورد مواضع دکتر جبرائیلی و ایده ایشان در خصوص تثبیت نرخ ارز:
در خصوص ارز، ابتدا ناچار به ایجاد نظام ارزی واقعی هستیم که در آن نرخ ارز از تعامل نیروهای ذره ای عرضه ارز شکل بگیرد. اما مشکل اینجاست که نظام ارزی عمیق در ایران وجود ندارد و اساسا شاهد یک بازار انحصار چند جانبه هستیم که در آن قیمت ارز توسط دولت و شرکت های خاص، متناسب با درآمدهای نفتی تعیین می شود. به گونه ای که در شرایط افزایش درآمدهای نفتی، بازارگردان قادر به کنترل نرخ ارز می باشد و در وضعیت کاهش درآمدهای نفتی شاهد پرش های متعدد و شوک ارزی هستیم. ضمن اینکه تحریم ها، درجه باز بودن تجاری ( تنوع طرف های تجاری) و حجم تجارت ایران را متاثر ساخته است. در آن سو شبکه های تراستی نیز در سایه عدم نظارت و کنترل دولت و نقصان موجود در پیمان سپاری ارزی، علنا باعث نشتی ارز هستند. لذا مختصات تجارت خارجی به وضوح نشان می دهد که جریان ارز از حیث تامین و تخصیص با اختلال روبرو می باشد.
بنابراین در شرایط تحریم، نظام ارزی ناقص و شبکه تراستی ناسالم، حواله کردن نرخ ارز به بازاری که اساسا موجودیت ندارد، نادرست و بحران زا می باشد. مخصوصا که بودجه و کلیت اقتصاد با نرخ ارز گره خورده است و برآوردهای متعدد بیان می دارد که برای مهار تورم، کنترل فشار هزینه از سمت نرخ ارز باید در اولویت باشد.
متناسب با آنچه عنوان شد، کدام سیاست ارزی می تواند راهکار مناسب برای افزایش تولید و عبور از چالش تورم چیست: تثبیت نرخ ارز ( دکتر جبراییلی ) یا نظام ارزی شناور مدیریت شده( مرکز پژوهش ها و برخی اقتصاددان دیگر ).
عده ای نرخهای تجربه شده و شکل گرفته در مورد ارز را نرخ بازار تلقی می کنند یا اساسا اصرار دارند که در هر شرایطی در بازار ( چیزی که وجود ندارد) تعیین شود. استدلال می کنند که نظام ارزی شناور مدیریت شده، باعث جذب سرمایه خارجی می شود و صادرات را رونق می بخشد و جریان ارز را به کشور تسهیل می کند.
در طرف مقابل عده ای معتقدند که نمی توان هر نرخ ارز نامرتبطی که در بازار ناقص ارزی شکل گیرد را به عنوان نرخ واقعی تلقی کرد و از آن دفاع نمود. چرا که فشار هزینه بر تولید وارد می کند، فعالیت نامولد را گسترش می دهد، کالای وارداتی را گران می کند و در کل اقتصاد را دلاریزه می کند.
با تاکید بر این نکته که وضعیت کلان اقتصاد ما به گونه ای شده که هر تصمیم گیری و سیاستگذاری بسان تیغ دو لبه و یک تله گرفتار کننده گردیده، باید بین دو سیاست هزینه فایده کرد.
مثلا در مورد ارز وقتی رقابت پذیری در حال کاهش است، نهادهای مکمل و بسترساز رو به تنزلند، رکود هر از چند وقت یکبار سایه می افکند، انتظارات تورمی شعله ور شده، مهاجرت و فرار سرمایه بیشتر و ورود سرمایه کاهش یافته، بخش نامولد تقویت شده، اهداف سیاست ارزی سابق تحقق نیافته، در اینجا اگر بدون هیچ اقدام نهادی و نظارتی و تثبیتی، صرفا نرخ ارز را افزایش دهیم فنر تورم_ارز پویاتر و تقویت می شود و همه مشکلات بالا بازتولید می شود.
بله ، تثبیت نرخ ارز نیز راهکار کامل نیست و بخش های زیادی از اقتصاد را تضعیف می کند و حتی قاچاق را تداوم می دهد، اما حداقل فنر تورم _ ارز را متوقف می کند( نه اینکه از بین ببرد) و بسیاری از شوکهای تحمیل شده از این ناحیه را کم اثر می نماید و فشار هزینه بر بنگاه را کم اثر می کند.
نتیجه گیری و راه کار: تا زمانی که بازار ارز عمیق شکل نگرفته باید ارز را مدیریت کرد. اما نه مدیریت شناور. تاکید اصلی این است که در کوتاه مدت باید نرخ ارز را تثبیت کرد تا امواج بی ثباتی و تلاطم های اقتصادی کاهش یابد. البته توجه به نظارت و کنترل برای اجرای دقیق و جلوگیری از ایجاد نشتی ها باید مدنظر قرار گیرد تا راهکار گفته شده به طور دقیق عملیاتی شود.
علی محمدی
🍃🇵🇸🇮🇷
✍ جهادگران تبیین بسیج
https://eitaa.com/jahadgarantabyinn