.
دوستان عزیز
از آنجا که عرض کردم ، بر اساس فرمایش حضرت آقا ، بنده لیستی رأی نمی دهم ، اشخاص زیر را از لیست «شانا»(شورای ائتلاف) برگزیده ام :
۱ - اسماعیل کوثری
۲_ محمود نبویان
۳_ مرتضی آقا تهرانی
۴_زهره سادات لاجوردی
۵_ رضا تقی پور
۶_ مجتبی زارعی
۷_حجة الاسلام علیرضا سلیمی
۸_ مالک شریعتی
۹_ زهره طبیب زاده
۱۰_ حجه الاسلام محمد حسین بحرینی
.
.
می گویم که در تاریخ بماند.
آقایان سردمدار شانا !
باید با سردمداران لیستهای دیگر ، قبل از نهائی کردن لیست ، جلسه می گذاشتید و یک لیست بیرون می دادید، اما خود محوری و استکبار موجود در شماها نگذاشت این اتفاق بیفتد.(گفتید ما چناریم).
حالا تا دیر نشده ، بیائید و رصد کنید اصلاحاتیها را. اگر خواستند بر یک لیست اجماع کنند ، شما هم از خود گذشتگی کنید و هوادارانتان را به طرف یک لیست دیگر(مثلا امناء یا وحدت) سوق دهید.
فردا روزی نگوئید نمی دانستیم.
.
.
اعلموا أنما الحياة الدنيا لعب ولهو وزينة وتفاخر بينكم وتكاثر في الأموال . [ الحديد]
انسان یک عمر کار فرهنگی می کند ، ریاست چند فرهنگستان و دانشنامه و کار فرهنگی را یدک می کشد ، بعد می آید و میشود چنار و بقیه می شوند پاجوش چنار.
.
.
میزان حال فعلی افراد است.
آیا کسی فکر می کرد حداد عادل روزی به این استکبار برسد؟
.
هدایت شده از یاسریع الرضا
🔻 تکذیب یک شایعه
🔸️ ضمن عرض سلام
🔹️ به اطلاع میرساند، اخیرا فایل صوتی شخصی ناشناس، در حمایت از آقای قالیباف، به نام استاد مهدی طائب و حاج حسین طائب، منتشر شده است که شدیدا تکذیب میگردد.
🔹️ جای تعجب است که با وجود انتشار فایلهای صوتی و تصویری فراوان از استاد مهدی طائب و حاج حسین طائب، در کانال رسمی هر دو بزرگوار، عدهای تفاوت صدا و لحن ایشان را با افراد دیگر تشخیص نمیدهند.
✅ پایگاه نشر آثار استاد مهدی طائب
🆔 @ostad_taeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
صوتی را از دیروز شروع کردند به پخش کردن ، که آن را منتسب به آقای طائب کرده اند.
این صوت جعلی است.
صوت آقای طائب نیست
از یکی از اعضای سابق دفتر ایشان پرسیدم ، گفت : تفاوت صوت اظهر من الشمس است.
دشمن یا برخی طرفداران قالیباف به جعلیات رو آورده اند.
یاد طرفداران هاشمی افتادم که با کفش نماز جمعه خواندند.
اگر صوت برای شما هم فرستاده شد ، خودتان با صوت فوق مقایسه کنید.
با بی تقوائی می خواهند پیروز شوند ، رسوا خواهند شد..
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش حجتالاسلام پناهیان به حواشی امروز: اگر نمیتوانید مانع رفتن فرزندتان به خارج بشوید همین امشب انصراف بدهید
🆔 @Masaf
هدایت شده از سراج منیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹نظر سردار سعید قاسمی در مورد قالیباف:
قالیباف آینده ی حسن روحانی با لباس خودی هم زمان جنگ هم بعد از جنگ ...
خیلی بدبینم .
.
دوستان!
دارند از حرف حداد عادل و توئیتهای رائفی و رسائی دعوای حیدری _ نعمتی بعد از انتخابات درست می کنند .
در این زمان سکوت در مورد دعواها و اختلافات بهترین کار است.
می خواستم کلیپ صحبت ثابتی را نشر دهم صرفنظر کردم.
لطفا هوشیار باشید. آتش بیار معرکه نشوید
.
.
با همه تأکیدات مقام عظمای ولایت ، باز هم آن «نیمه نفهمِ» پای ماهواره نشینِ مردمِ ایران ، نیامدند.
حالا فهمیدی نیمه نفهم یعنی چه؟
این نیمه در مقاطع مختلف تاریخ ایران ، مثل نهضت مشروطه ، نهضت ملی شدن صنعت نفت ، قیام ۱۵ خرداد .... علیه نیمه دیگر اقدام کردند.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻| شعرخوانی طنز روحانی یزدی
خدایا رحمت شرشر عطا کن ..😂😂
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیرمرد هندی ( به تلافی شکست هند از نادرشاه) میگه ما ایرانی ها را مثل این شیر رام کرده ایم
پاسخ دندانشکن شیر ...دیدن داره 😂👌
حافظه تاریخی
ایران مقتدر
.
دکتر عبدالمجید ارجمندی استاد دانشگاه نوشتند:
«*دلیل اول شدن حاج آقا نبویان به این برمی گرده که آدم بادانش و اهل تحقیق واهل حق است و تحلیل هایش نیز خیلی فنیه و به زبان انگلیسی هم مسلطه و دسترسی به منابع خارجی داره و ساده زیست و آدم مستقلی ست و مردم اورا به صراحت گویی و مستدل گویی می شناسند-- مناظرات و سخنرانی های ایشان را ببینید خیلی عمیقه*»
.
بنده هم نوشتم:
این تحلیل درستی است.
«ما مردم از کلی گوئی و عدم صداقت و مردم را محرم ندانستن و این که طرف یک مهندسی گرفته ، با اون مهندسیه وارد سیاست شده و یک عمر نون اون مهندسیه رو میخوره و چون سواد نداره ، وقتی کم میاره به طرف مقابلش و مردم توهین می کند ، خسته و زده شده ایم. چنین افرادی را طرد می کنیم».
.
.
در دوره های قبل پدرخوانده های بی مایه ما را از رأی آوردن لیست اصلاحات می ترساندند و ما می آمدیم و به هر کس و ناکثی ، أن هم لیستی، رأی ميدادیم.
این بار هم به همان ترفند متوسل شدند ، و می خواستند همه را به طرف لیست «چنار» سوق دهند ، اما اینبار فریب نخوردیم و گفتیم : «ما لیستی رأی نمی دهیم». همین شد و سعی کردیم طبق فرمایش مولایمان به اصلح رأی دهیم.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را ببینید
کسی که دبیر کل شورای استانهای منافقین بود،
چی میگه
ببینید که چه نقشه ای برای ایران داشتند،
اما ایشون چون میهن پرست بوده با اطلاعاتی ارزشمند فرار میکنه میاد ایران .
.
ریشه مشکل در نفهمی بسیاری از مسئولین هست.
هر روز یک گرانی
هر روز یک عدول از اجرای احکام شرعی
ملموس نبودن فعالیتهای مجلس در این چهار سال ، حتی برای حزباللهی ها ، چه رسد به مردم عادی که نا امید هستند.
به سرانجام نرسیدن وعده های دولت ، زمین ، مسکن ، گرانی ، ...[در یک شهر قزوین مثلا وقتی اعلام می کنند زمین آماده واگذاری کرده اند، حساب و کتاب که می کنی ، فقط ۵۰۰۰ قطعه آماده کرده اند ، بعد از دوسال ...
چرا مسئولین نمی فهمند؟؟!!
و....
هیچگاه در چهارسال گذشته ندیدیم که نمایندگان اصولگرا و حزب اللهی تهران یک جلسه صحبت با مردم در یکی از نقاط تهران داشته باشند ، مگر در دوماه اخیر نزدیک انتخابات.
.
.
روزینامه هم میهن نوشته:
🔻«اگر در سال ۱۳۹۸ یک ائتلاف شناسنامهدار اصولگرا اکثریت قاطع اندک شرکتکنندگان را به دست آورد و طی چهار سال هیچ کاری نتوانست بکند، اکنون چندین گروه بیشناسنامه وارد مجلس میشوند؛ و هرکدام مثل گوشت قربانی آن را به سوی خود خواهند کشید».
و محمد ایمانی (کیهان) ، در نقد هم میهن می گوید:
🔹«گُرگیجه هممیهن در حالی است که اولا این روزنامه، هفته گذشته تیتر اول خود را به این عنوان آمیخته به هیجانزدگی اختصاص داده بود: «میانهروها با یک لیست آمدند؛ جناح راست با ۳ لیست در تهران». هممیهن همچنین در روز دیگری تیتر زده بود: «103 نامزد میانهرو در سراسر کشور».
♦️این چه پروژه خالصسازیای هست که به اذعان هممیهن، طیف مقابل با سه فهرست (بلکه پنج فهرست متنوع) در میدان رقابت وارد شده بود؟! آیا میشود خالصسازی را به عنوان پروژه ادعایی به اجرا گذاشت و در عین حال پنج فهرست به طور جدی- بعضا در حد تنش و تخریب- رقابت کنند؟
🔹مخاطبان، ذوقزدگی هممیهن از سه لیسته شدن رقبا و «امکان تشکیل فراکسیون قوی توسط اصلاحطلبان» را باور کنند، یا ادعای اجرای پروژه خالصسازی را؟!
♦️ثانیا برخلاف ادعای هممیهن، جوانان اصولگرا یا انقلابی نهتنها در این انتخابات بازنده نشدند بلکه بنابر نتایج اولیه انتخابات به ویژه در تهران، در صدر نامزدهای منتخب/ یا محتمل برای انتخاب در دور دوم هستند.
🔹ثالثا اگر انتخابات، هویت واقعی نداشت، چرا گردانندگان همین روزنامه با بیانیه ۱۱۰ نفره اصلاحطلبان همراهی کردند و لیست دادند و از لیستهای مدعیان اصلاحات و اعتدال حمایت کردند؟!».
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برسونید به دستان کسانی که چند روز دیگه میخوان برن رو صندلیهایی بشینن، که خون بهاش رو بهترینِ مردمان این آب و خاک دادن🩸
#انتخابات
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻دست ناپیدای تقدیر
۱. قالیباف، جوهرهی شخصیتی عملگرا دارد و اطرافیانش نیز او را در این جهت، بیشتر و بیشتر، تهییج میکنند. از جمله دربارهی مدیریت فضای مجازی، او نشان داد که اهل حقیقت و سیاستورزی مؤمنانه نیست. مگر رهبری در اول مجلس نگفتند که برای مدیریت فضای مجازی، در کوتاهمدت فکر کنید؟! مگر مرکز پژوهشهای مجلس، طرح ننوشت؟! مگر این طرح در کمیسیون بحث نشد؟! مگر خود قالیباف آن را تأیید نکرد؟!
۲. آری، اندکی که گذشت، اصلاحطلبان علیه طرح، جوسازی کردند و نظرسنجیها از مخالفت مردم با طرح حکایت داشت. قالیباف به رئیس جدید مرکز پژوهشها دستور داد طرح را به گونهای نقد کنند که اعتبارش ساقط شود. بابک نگاهداری هم فوری دست به کار شد و اطاعت کرد. چندی بعد، قالیباف اعلام کرد که اصلا اول باید شورای عالی فضای مجازی، مبانی را تعریف کند و سپس خودش هم طرح بدهد!
۳. رهبری در اولین دیدار، به مجلس تذکر داد که دچار تعارض منافع نشوند و عوامزدگی با مردمگرایی، تفاوت دارد و مصالح ملی را بر منافع خودشان ترجیح بدهند. تعارض منافع از این واضحتر که طرح کارشناسی را به بهانه نظرسنجی، کنار گذاشتند و به توصیه رهبری عمل نکردند؟! انگیزه در اینجا مشخص نیست؟! مگر رهبری به طور مستقیم، تکلیف نکردند؟! چرا شانه خالی کردند؟! رهبری، مجلس را مخاطب قرار داد یا شورای عالی مجازی را؟! چرا قالیباف، ابتدا موافق بود و پس از اطلاع از نظرسنجی، ناگهان چرخش پیدا کرد؟! جز این است که نگران ازدستدادن بدنهی اجتماعیاش بوده؟! نیاز به نیتخوانی نیست؛ چون این چرخش، به شدت رسوا و بدتعبیر است. رفتار او چه معنای دیگری دارد؟! اگر طرح، ضعیف بود میتوانست طرح جدید بنویسند، اما ننوشتند؛ چون احساس کردند که اصرار بر مدیریت فضای مجازی برای حیات سیاسیشان، هزینهساز است.
۴. در پاییز ۱۴۰۱ نیز اغتشاش شکل گرفت که قطعاً، مبتنی بر فضای مجازی رها بود. دویست نفر جان باختند در اثر القائات فضای مجازی. همهی بازداشتشدگان تصریح میکردند که در سایهی هیجانات فضای مجازی، عنان از کف داده و از خود، بیخود شدهاند. اگر قالیباف در آن لحظهی تاریخی به وظیفهاش عمل میکرد، شاید اغتشاش هم رخ نمیداد یا دستکم، دویست نفر جان خود را از دست نمیدادند. اکنون نیز تلفات میدهیم، اما خاموش و ناپیدا. و البته گاه هم آشکار، چنانکه کشف حجاب، برخاسته از سبک زندگی رایج در زیستجهان اینستاگرامی است که اینک در خیابان، تجلی یافته است.
۵. دو سال است که در انتظار خروجی هستیم اما خبری نیست! هیچ طرحی برای مدیریت فضای مجازی در کار نیست. رهبری هم گاهوبیگاه گلایه میکنند، اما حاصلی ندارد چون عزم و ارادهای در میان نیست. صد وعده دادند و یکی را عمل نکردند. شبکههای اجتماعی غربی، به جان دیانت و اخلاق افتادهاند و اغتشاش خیابانی و گسست هویتی و تضاد سیاسی میآفرینند و ما همچنان نظارهگر هستیم. و پس از اینهمه تنش و تلاطم برآمده از ولنگاری، تازه شورای عالی فضای مجازی به پوستهسازی رسیده است که حاصلش، بازتولید خفتبار سلطهی غرب بر ذهنیت جامعهی ماست. درس نامقاومت به مردم میدهند و چوب حراج به هویت ملی میزنند.
۶. قالیباف خود را از شرّ مدیریت فضای مجازی، آسوده کرد تا مبادا بدنهی اجتماعیاش تضعیف شود و کرسی قدرت را از دست بدهد، اما انتخابات اسفند ۱۴۰۲ نشان داد که همهی معادلات او نقش بر آب شد و از جایی ضربه خورد که حتی حدس نمیزد. او به مجلس راه یافت ولی با حقارت و سرافکندگی تمام؛ با رأی بهشدت متزلزل، فروتر از دیگران (و حتی نوپاهای سیاسی)، و بدون اینکه بتواند نیروهای حلقهاش را در رقابت، پیروز کند. این رأی، از صد شکست، تلختر است. او برای رضای خدا از منافعش درنگذشت و مصالح ملی را ترجیح نداد، و امروز، نه به دنیا رسید و نه به آخرت. هر دو را باخت و به دام رقیبان افتاد. او دیگر حتی خواب ریاستجمهوری را هم نخواهد دید؛ آنقدر که اعتبار و وجاهتش را سوزانده و با ارزشها، معاملهی سیاسیکارانه کرده است. چه خوش گفت مولانا دربارهی قاعدهی عمل و عکسالعمل:
این جهان کوهست و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا
🖊 مهدی جمشیدی
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
.
کسانی که به مجلس راه پیدا می کنند ، حواسشان باشد که مجلس خانه خاله نیست ، که مانند گذشتگان در آن بیارامند و آسایش پیشه کنند ، بلکه نماینده مردم و نوکر مردمند.
پس نکند مثل گذشتگان مردم را به هیچ بگیرید و پای صحبت آنها ننشینید.
گذشتگان فقط سر انتخابات ورود به میان مردم آمدند و برای تجدید رأی آوری بعد از چهار سال.
شما نوکر مردم هستید به ارباب خود ، هر هفته در یکی از مساجد ، گزارش کار دهید.
.