eitaa logo
نویسندگان جریان
568 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
125 ویدیو
9 فایل
در جریان باشید. کانال انتشارات @jaryane_zendegi زیرنظر مجموعه فرهنگی تربیتی کتاب پردازان @ketabpardazan_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
✨شهید سیّد مرتضی آوینی: قدس جلوه برکت خدا و پله ی نخستین معراج انسان است و مسلمین برای دستیابی به اهداف نهایی اسلام.... 🌊 جریان، تربیت نویسنده جریان ساز 🌊 💠 @jaryaniha 🌱 در جریان باشید.
روایت-فلسطین-صفرزاده.pdf
5.78M
روایت فلسطین مروری کاربردی و سریع از قرن ۱۸ تا پیش از طوفان الاقصی 🔻ایده تشکیل اسرائیل از کجا آمد؟ آیا یهودیان جهان با این ایده موافق بودند؟ 🔻چرا فلسطین هدف قرار گرفت؟ آیا یهودیان از قدیم قصد بازگشت به فلسطین را داشته‌اند؟ 🔻اسرائیل چقدر از زمین‌های فلسطین را خرید و از چه کسانی خرید؟ و چطور توانست گام به گام نزدیک نود درصد فلسطین را اشغال کند؟ 🔻ایده مذاکره با اسرائیل از کجا آمد، چطور پیش رفت و چه نتایجی داشت؟ انتفاضه سنگ و انتفاضه چاقو چرا شکل گرفت؟ 🔻آیا تشکیلات خودگردان فلسطین یک دولت است؟ مردم غزه طرفدار حماسند یا گروه‌های دیگر؟ نسبت مقاومت اسلامی فلسطین با ایران و کشورهای عربی چیست؟ و... در ایـران صحبـت از فلسـطین بسـیار اسـت ولـی قصـه‌اش کمتـر بیـان می‌شـود. شـعارها، کـه البتـه در جـای خـود لازم و مفیـد هسـتند، جـای آن را گرفتـه اسـت. حامیـان فلسـطین در ایـران بـرای تقویـت گفتمـان خـود نیـاز دارنـد تـا تاکیـد بیشـتری بـر روایـت فلسـطین بـرای مخاطـب ایرانـی داشـته باشـند... این بخشی از مقدمه کتابچه مجازی کوتاه و خوش‌خوان است. این تاریخچه فشرده و مصور، که بر اساس چند ارائه از استاد ، پژوهشگر مقاومت و روابط بین‌الملل، آماده شده است، قصه فلسطین و اسرائیل را از قرن ۱۸ تا قبل از طوفان الاقصی روایت می‌کند و به سوالاتی از قبیل آن چه فهرست شده، پاسخ می‌دهد. در مطالعه و ترویج این فایل بکوشیم. 🇵🇸✌️ @smjmiry
«پینو کیو» حدود صد و چهل سال از تولدش می‌گذرد و تصویرش در ادبیات و سینما گره خورده با دروغ و دماغ دراز. دماغ چوبی‌اش به سمبلی بدل شده برای تمسخر سیاست‌مداران دروغ‌گو که کم‌شمار هم نیستند. اما ورای این پوسته ظاهری، پینوکیو درواقع عصاره و چکیده ی داستان خلقت بشر است و همان‌گونه که بندتو_ کروچه، فیلسوف و سیاست‌مدار صاحب‌نام ایتالیایی می‌گوید: چوبی که پینوکیو از آن تراشیده شده، بشریت نام دارد. معنای تحت‌اللفظی پینوکیو در زبان ایتالیایی چشم کاجی است و شاید روزی که کارلو پسرک چوبی‌اش را روی کاغذ جان می‌بخشید، به ذهنش هم خطور نمی‌کرد که پینوکیو چنین شهرت عالم گیری پیدا کند. کلودی در دهه‌ی آخر عمرش و در اوج فقر و البته خلاقیت، پینوکیو را به‌عنوان داستانی کودکانه برای یک مجله نوشت، دوره‌ای که در پی قماربازی های دائمی، زندگی‌اش را یکسره باخته بود. پینوکیو از یک زاویه، آینه‌ی تمام نمای شخصیت خالقش است، پسری که در خانواده‌ای فقیر متولد شد و در مدرسه شر و شیطان بود و ماجراجو و آن‌طور که گفته‌شده شیفته ی الاغ‌ها. کلودی نقاشی‌های زیادی از الاغ‌ها کشیده است و شاید همین علاقه غریبش، منبع خلق یکی از صحنه‌های مشهور کتاب یعنی استحاله ی پینوکیو به الاغ باشد، نمادی پیچیده و متناقض با عقبه‌ای انجیلی و مذهبی، احمق و مهربان و مطیع و درعین‌حال سرکش و چموش. ادامه 👇👇👇 ✍مرجان بهرام زاده 💠 @jaryaniha 🌱 در جریان باشید.
پینوکیو کودکی است که از همان آغاز تولد با عرف جامعه برساخته‌ی بزرگسالان، بنای ناسازگاری و دهن‌کجی می‌گذارد. او کودکی است مهر طلب و بی‌مادر که پدر پیرش (پروردگار) را مسخره می‌کند و به‌محض اینکه ژپتو برایش پا درست می‌کند، از خانه (بهشت امن) می‌گریزد و بی‌هوا به دل خطر و تاریکی و اشتباه می‌زند. پینوکیو، یک‌دنده و کله‌شق و صد البته احمق است، اما ابدا، بد و شرور نیست و حتی به‌راحتی رام کلمات مهرآمیز می‌شود. شیاطین داستان یعنی گربه و روباه هم ضعفش را به‌خوبی می‌دانند و سکه‌هایش را از او می‌گیرند. پینوکیو زاده ی فقر است و نمادی است از طبقه ی ساده‌دل که از فرط نداری به خیال‌بافی روی‌می‌آورد و با وعده‌های خیالی هم می‌شود فریبش داد. با اینکه برخی منتقدان، پینوکیو را داستانی اخلاقی و اندرزی برای تربیت فرزندان سرکش می‌دانند، اساساً پینوکیو نمادی است از معصومیت و سادگی دربرابر بی‌عدالتی و ریاکاری جامعه ی بزرگسالان. او در صحنه‌ای هولناک، بر بلندای شاخه ی بلوطی پیر به دار کشیده می‌شود و یک‌بار هم در دادگاهی احمقانه به جرم بی‌گناه بودن به زندان محکوم می‌شود و وقتی در شهر هرت آدم‌های شرور و گناهکار از زندان آزاد می‌شوند، برای رهایی، به‌اجبار اعتراف می‌کند گناهکار است تا زندانبان با عزت و احترام آزادش کند. پینوکیو از این‌که در پایان، تطهیر و به فرزندی با گوشت و پوست و خون برای پدرش مبدل می‌شود، درنهایت، پیامی مهم و تلخ برای کودکان جهان دارد: هرگز به جهان بزرگسالان اعتماد نکنید. منبع:سال نامه ی شورای کتاب کودک ۱۳۹۹ ✍ مرجان بهرام زاده 💠 @jaryaniha 🌱 در جریان باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم بند نافت را ببر یک هفته است مراقب بند ناف پسرکوچولو هستم و هربار چشمم به آن افتاده است به عظمت خالقش فکر کرده ام. رگ های کوچک و باریک در بافتی گوشتی که پیوند من و جنینم بوده است. رگ هایی که کوچک ترین اختلال در آن ها می توانست جان فرزند در بدنم را به خطر بیندازد. حالا دیگر عضوی زائد شده اند. جنین، نوزادی تازه متولد شده است و پیوند میان بدن من و او از بین رفته است. حکایت ما و تعلقات دنیا همین است. چیزی را برای خودمان حیاتی می دانیم اما اگر رشد کنیم و از مرحله‌ی اکنون خود چند پله بالاتر برویم، آنچه حیاتی می دانستیم زائده می شود. و این چرخه در هر پله ی رشد که تولدی تازه برای جانمان است تکرار می شود. ⁦✍️⁩انسیه سادات یعقوبی 🌊جریان؛ تربیت نویسندهٔ جریان ساز 🌊 ‌💠 @jaryaniha در جریان باشید! 🌱
هدایت شده از کتاب‌پردازان
استاد معماریانی امروز در برنامۀ تلویزیونی تا آسمان؛ قسمت چهارم روش‌های افزایش ظرفیت و قدرت روحی را ارائه می‌کنند. ⏰ امروز شنبه ۶ آبان ساعت ۱۲:۰۰ 🌐 پخش زنده تلوبیون: https://telewebion.com/live/khorasanrazavi 🆔 @Ketabpardazan_ir .
امروز وعده‌های قرآن بیش از پیش به تحقق نهایی خویش نزدیک شده است و امت اسلام دریافته است که چگونه باید برای آزادی قدس اقدام کند. شهید سید مرتضی آوینی 🌊 جریان، تربیت نویسنده جریان ساز 🌊 💠 @jaryaniha 🌱 در جریان باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام؛ نیمه‌شب شنبه تون بخیر. احوال قلب و قلم تون چطوره؟! امیدوارم که دل‌تون گرمِ گرم.. قلم تون روان، نویسا و سبز باشه. دیگه نیازی به معرفی نیست، من شنبه شب‌ها، همین موقع با شما هستم...😊🍀 بریم سراغ مبحث این هفته... 🍂🍃🍂🍃🍂
🪁ایده‌های داستانی از کجا می‌آیند؟ 🌱این یک سوال مهم و جذاب است. مبحثی که خیلی از ما همیشه دنبالش هستیم. و قطعا همه‌ی نویسنده‌ها در طول زندگی حرفه‌ای شان بارها و به شکل‌های مختلف آن را تجربه کرده‌اند. نویسنده‌ها همیشه بعد از تمام کردن یک داستان، دنبال ایده‌های جدید می‌گردند. این ایده‌ها از راه‌ها و منابع متفاوتی به ذهن‌شان خطور می‌کند. اینجا به چند تا از آن‌ها اشاره می‌کنیم. 🏖سوژه‌ها؛ قبل از آن باید به این بپردازیم که اصولاً ایده چیست؟! و چه تفاوتی با سوژه داره؟! ایده‌ها؛ تصاویری هستند که در ذهن ما شکل می‌گیرند، درست مثل یک عکس یا سکانسی از یک فیلم. 👈این تصاویر در خود داستانی دارند و قابل گسترش دادن هستند. و سوژه‌ها؛ همان ابزار یا ماده‌ی اولیه‌ی تشکیل دهنده‌ی داستان هستند. بهتر بگویم: مواد خام داستان ما. اما همین مواد خام در شکل‌گیری داستان بسیار کمک کننده است. مثال: 📌نامه‌ای که توسط کودکی داخل ضریح یک امامزاده انداخته می‌شود. 📌یا لنگه کفشی پاره، کنار دیگر کفش‌ها در یک میهمانی مجلل. 📌یا یک عبارت کوتاه که اسم رمز یک عملیات سری و محرمانه است. و خیلی چیزهای دیگر...» ☕️ این بحث ادامه دارد... ✍ انصاری زاده 🌊 جریان، تربیت نویسنده جریان ساز 🌊 💠 @jaryaniha 🌱 در جریان باشید.