✍کشتی نجات...
🔹سعی کنید پایتان از کشتی سیدالشهداء بیرون نگذارید و دائما به امری از دستگاه امام حسین علیه السلام مشغول باشید تا بواسطه ی آن از همه ی شیعیان دستگیری شود و الا حساب و کتاب آن طرف (قیامت) دقیق تر از این حرف هاست.
▪️آیت الله بهاءالدینی رحمة الله علیه
@Javaaneh_ir
🍃
#چهلنکتهمدیریتیفرماندهاندوراندفاعمقدس
۳۷شجاعت:
یکی از ویژگیهای فرماندهان جنگ داشتن شجاعتی به مراتب بالاتر از شجاعت نیروهای خودش است چرا که اگر زانوی فرمانده در جنگ بلرزد، نیروهایش زمینگیر می شوند. این اصلی اساسی است که در دوارن دفاع مقدس رعایت می شد. لذا فرماندهان جلوتر از همه با شهامت و شجاعت حرکت می کردند تا نیروهایشات نیز شجاعت آنها را بگیرند و حرکت نمایند.
#چلچراغ_فرماندهی
#جوانهها🌱
@Javaaneh_ir
🔰شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستادهاید!
نامهی امام خامنهای (مدظله العالی) به جوانان امریکایی
#جوانهها
🌱@Javaaneh_ir
⛔️ #نبایدهایتشکیلاتی
📚برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری
۱- نباید تشکیلات ما را از هویت خارج کند.
بنده معتقد به تشکیلات و نظم سازماندهی هستم، امّا معتقدم که این نظم سازماندهی نباید ما را از هویت خودمان خارج کند.
🌱@Javaaneh_ir
🍃
#چهلنکتهمدیریتیفرماندهاندوراندفاعمقدس
۳۸- قدرت جمع بندی:
یکی از ویژگی های مهم فرماندهان این است که در جلسات معمولا مطالب موافع و مخالف زیاد زده می شود که بر اساس نکات گفته شده در بالا فرمانده باید گوش شنوا برای حرف بقیه داشده باشد و دارای روحیه ای انتقاد پذیر باشد. فرماندهان دوران دفاع مقدس در عین داشتن چنین روحیه ای، قدرت جمع بندی و یکپارچه سازی جلسات را داشتند بطوری که فرمانده باید حرف آخر جلسه را بزند.
#چلچراغ_فرماندهی
#جوانهها🌱
@Javaaneh_ir
🥀۱۴خرداد سالروز رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)
او به همه فهماند که انسان کامل شدن ، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن ، افسانه نیست...
▪️یاد و خاطره امام عزیزمان گرامی باد.
@Javaaneh_ir
🔰عناصر سه گانه در قیام
در ۱۵ خرداد سه عنصر وجود داشت:
🔸 یکی عنصر مردم بود
🔹یکی عنصر رهبر و امام بود
🔸سومی عنصر انگیزهی مذهبی و روح شهادتطلبی و فداکاری برای خدا بود.
نطفهی انقلاب ما با این سه عنصر بسته شد.
#امام_خامنهای
@Javaaneh_ir
⛔️ #نبایدهایتشکیلاتی
📚برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری
۲- نباید انشقاق ایجاد شود:
حواستان باشد انشعاب وانشقاق و دودسته شدن خطرناک است، یکی به خاطر یک فکری از مجموعه جدا بشود، باز یکی دیگر ازآن طرف به خاطر یک فکر جدا بشود، درحالی که این فکرها ممکن است درست هم باشد امّا آنقدر اهمیّت نداشته باشد که انسان یکپارچگی را به خاطر آن به هم بزند.
🌱@Javaaneh_ir