eitaa logo
،، احکام و مسائل شرعی ،،
3.5هزار دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
3هزار ویدیو
40 فایل
برای پرسیدن سوالات شرعی به آیدی زیر مراجعه فرمایید . @Javanmardi_Ahkam
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽؛ ؛ چون‌شب‌قدر 🌧 امام صدق و راستی علیه السلام فرمودند : "... اگر کسی به حقیقت و آن‌گونه که باید ، فاطمه سلام‌الله‌علیها را بشناسد ، لیلة القدر را درک کرده است ؛ و به راستی او فاطمه سلام‌الله‌علیها نامیده شده است ، چرا که از معرفت او منقطع و عاجزند !"
﷽؛ در خود نوشت که فاطمه ی زهرا سلام الله علیها بر ابوبکر غضب نمود و شش ماه بعد از پیغمبر زندگی کرد و دیگر با ابی بکر حرف نزد و ، " ای بیچاره بشر ! چرا دُفِنَت لَیلا ؟! اگر یک کنیزی در اسلام بمیرد ، مسلمانان باید اعلان کنند و جمع شوند و او را تشییع جنازه کنند ؛ از دنیا رفت ، چه کسی تشییع جنازه‌اش کرد ؟! الإمام أميرالمؤمنين، ج۲، ص۱۹۵؛ كشف الغمة، ج۲، ص۱۲۵. البخاری، البخاری، ج۵، ص۸۲. الإمام أميرالمؤمنين، محمد بن سليمان الكوفی، ج۲، ص۱۹۵. 🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆 @Javanmardi_langarudi 🌧أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌧
﷽؛ 🌧 حضرت رسول صلی الله علیه و آله فرمود : " دخترم فاطمه علیها السلام ، سرور زنان جهان ، از اولين و آخرين است و او پاره‌ای از وجود من و نور ديده و ميوه‌ی دلم می‌باشد . او روح من است که در میان دو پهلویم جای دارد ".
﷽؛ حضرت فاطمه‌ی زهرا سلام‌الله‌علیها 🌧 فَمَنْ حَاجَّكَ فيهِ مِنْ بَعْدِ ما جاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَأَبْناءَكُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَكُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكاذِبين‏¹🌧 " هرگاه بعد از علم و دانشی که به تو رسيده ، باز با تو به محاجه و ستيز برخيزند ، به آنها بگو : « بياييد ما فرزندان خود را دعوت کنيم ، شما هم فرزندان خود را ؛ ما زنان خويش را دعوت نماييم ، شما هم زنان خود را ؛ ما نفوس خود را دعوت کنيم ، شما هم نفوس خود را ؛ آنگاه کنيم و لعنت خدا را بر دروغگويان قرار دهيم ». سلام‌الله‌علیها کسی است که جهت محوری دارد ، آن هم بین عدّه‌ای که خدا در قرآن درباره‌ی آنان را نازل فرموده است . ، غیر از این پنج چهره ، آبرویی نبود و چهره‌ای نبود که رو به خدا برود . از این پنج نفر هم یکی و مرکز می‌شود و دائره دور این مرکز است ؛ در خود این مرکز هم سرّی هست : « بِفَاطِمَةَ وَ أبِيهَا وَ بَعْلِهَا وَ بَنِيهَا وَ السِّرِّ المُسْتَودَعِ فِيهَا » خودش جلو میرفت ، پشت سر ، در وسط ، خود این معنایی دارد ؛ معنای این عمل آن است که فاطمه ،‌ بین و است . معنای این عمل آن است که فاطمه‌ی زهرا بین مقام و مقام و مقام ، جنبه‌ی قطبیت و مرکزیت دارد .
﷽؛ اين دين را به شما داد ؛ در مقابل اين دين ، اجر را به ذی القربی قرار داد و آن مودّت را شما قرار داد . که برای سلام‌الله‌علیها فراهم بشود ، هیئاتی که برای آن بانوی مظلومه بیرون بیاید ، کلید نجات شماست ؛ وگرنه او چه حاجت دارد ؟!
﷽؛ 🌧 مودّت به قُربی ، اجر رسالت « قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى¹» ؛ " بگو : من هیچ پاداشی از شما بر رسالتم درخواست نمی‌کنم ، جز دوست داشتن نزدیکانم ". پیامبر به قُربی است . به اتفاق شیعه و سنی نزدیکترین اقربای پیامبر دختر ایشان حضرت سلام‌الله‌علیها است ؛ کسی از دخترش فاطمه‌ی زهرا به او نزدیکتر نیست ! 👈 روز سوم جمادی الثانيه ، روزی است که بايد اين مملکت اجر رسالت را بدهد . آن هيأتی که شهادت فاطمه‌ی زهرا بيرون می‌آيد ، مصداق اين آيه است : ﴿قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى‏ ﴾ 👈 وقتی عَلَم عزا به اسم او در کوچه و بازار بگردد ، خود اين بهانه می‌شود که فردا ، براتِ از آتش جهنم بدهد ؛ اين عمل هم برای خود شماست ؛ کلید نجات شماست . ۱. سوره شوری، آیه۲۳ ┈┉┅━❀💌❀━┅┉┈ @Javanmardi_langarudi 🔎💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🔍
﷽؛ " رسول خدا صلی الله علیه و آله هرگاه عازم سفر می شد با آخرین کسی که خداحافظی می کرد ، حضرت فاطمه سلام الله علیها بود و هرگاه از سفر بازمى‌گشت با اولين كسى كه ديدار مى‌نمود ، حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها بود ".
﷽؛ 🌧 قُلْ لَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبَىٰ : " بگو به ازای آن (رسالت) پاداشی از شما خواستار نیستم مگر دوستی درباره خویشاوندان "
﷽؛ 📝 پیامبر مهربانےفرمود : " محبّت فاطمه علیها السلام در صد موضع ، نفع و فایده مےبخشد و آسان‌ترين آن‌ها ، هنگام مرگ و ميزان ، صراط و حساب است ".
﷽؛ سلام‌الله‌علیها به زائران فرزند شهیدش علیه‌السلام عنایت ویژه‌ای دارد . علیه‌السلام می‌فرماید : « هنگامی که آنان به امام حسین علیه‌السلام می‌روند ، حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها حاضر می‌شود و برای آنان طلب و می‌کند ».
﷽؛ ... « قَلَّ يَا رَسُولَ اللَّهِ عَنْ صَفِيَّتِکَ صَبْرِي وَ رَقَّ عَنْهَا تَجَلُّدِي¹» ؛ ! "'از دورى دختر برگزيده‏‌ات شكيبايى‌‏ام كم شد و طاقتم از دست رفت ". " آن مردی که خیبر به زانویش در نیاورد ، خندق کمرش را نشکست و لیلة المبیت را گذراند ، مرگ سلام‌الله‌علیها بیچاره‌اش کرد و فرمود : « قَلَّ يَا رَسُولَ اللَّهِ عَنْ صَفِيَّتِکَ صَبْرِي » " این درد را هم به کسی نگفت ؛ اصلا چه کسی بود تا این درد را به او بگوید ؟ کسی نبود تا بفهمد که بر او چه گذشت ، جز همان کسی که به او خطاب کرد و گفت : « از دورى دختر برگزيده‌‏ات شكيبايى‏‌ام كم شد و طاقتم از دست رفت ». بعد هم عذر قلّت صبر را آورد ؛ درست است که من همان کسی هستم که « صَبَرْتُ وَ فِي الْعَيْنِ قَذًى وَ فِي الْحَلْقِ شَجاً² » ؛ در آن حال ، با اینکه خار در چشم خلیده و استخوان در گلو گیر کرده بود ، صبر پیشه کردم . اگر اینجا صبر نمی‌کنم معذورم ؛ چون « فَبِعَيْنِ اللَّهِ تُدْفَنُ ابْنَتُکَ سِرّاً³ » ؛ در پیشگاه خداوند ، دخترت دفن می‌شود ". ۱. نهج البلاغة خطبه۲۰۲؛ روضة الواعظین، ص۱۵۲. ۲. نهج البلاغة، خطبه۳. ۳. کافی، ج۱، ص۴۵۹؛ دلائل الامامه ص۱۳۸.