✡ پشت پرده کمپانی اپل (4)
🍎 پروژه عبور از استیو جابز
1️⃣ خبر مرگ ناگهانی #استیو_جابز مؤسس و رئیس پیشین #کمپانی_اپل جهان را در بهت فرو برد. بازخوانی آخرین پروژه استیو جابز میتواند تا حدی به فهم بهتر آنچه نگارنده تحت عنوان پروژه #عبور_از_یاغیان مینامد، کمک کند.
2️⃣ امروزه رسانه همهچیز را تحت کنترل دارد و خروج از آن و تلاش برای در هم پیچیدن آن بهای گزافی را به دنبال خواهد داشت. انتقادی که همواره به #اپل میشد ناتوانی آن در طراحی و تولید یک سیستم تلویزیونی مستقل بود. لذا استیو جابز خطاب به #والتر_آیزکسون نویسنده کتاب پرفروش زندگینامه جابز، از تمایل و برنامهاش مبنی بر تلاش برای طراحی سیستم تلویزیونی مستقلی پرده برمیدارد.
3️⃣ #والت_ماسبرگ -ستوننویس بخش فناوری والاستریت ژورنال- در سال ۲۰۱۶ یعنی پنج سال پس از مرگ جابز، از تماس تلفنی جابز پرده برداشت و افزود استیو جابز در ۲۴ آگوست ۲۰۱۱ با وی تماس گرفته، او را از طرح محرمانه سیستم #تلویزیون_اپل باخبر میسازد. استیو جابز مسرور از کشف خود که بساط امپراتوری تلویزیون را در هم میپیچید، والت ماسبرگ را به بازدید از این کشف بزرگ در ماههای آتی دعوت میکند اما دو ماه بعد میمیرد.
4️⃣ استیو جابز در گفتگو با والتر آیزکسون میگوید من بالاخره [این سیستمهای] #تلویزیون_کابلی را در هم خواهم شکست و بساط آن را در هم خواهم پیچید.
5️⃣ این به معنای از بین بردن امپراتوری امثال #روپرت_مرداک بود؛ پیشازاین هم استیو جابز تندترین انتقادات را متوجه غول رسانهای غرب کرده، گفته بود: «آقای مرداک شما با شبکه فاکس نیوز، جامعه را نابود خواهید کرد». ضمن اینکه قرار بود استیو جابز مصادیق تخریبکننده بودن #فاکس_نیوز را برای مرداک بفرستد که عمرش کفاف نداد.
6️⃣ حال شایعاتی مبنی بر وجود #کریستالهای_پلوتونیوم در خون جابز که منجر به مرگ وی شد به گوش میرسد. لازم به ذکر است که این مواد از طریق تزریقات وارد خون وی شده بود.
7️⃣ در هر صورت سیاستهای #اپل پس از استیو جابز با تغییرات چشمگیری مواجه شد؛ پس از او نهتنها پروژه محرمانه تلویزیون دنبال نشد، بلکه اپل هر چه بیشتر به #اسرائیل متمایل شد. تا جایی که #تیم_کوک در سال ۲۰۱۵ به اسرائیل رفته و با ریون ریولین -رئیسجمهور- و شیمون پرز دیدار میکند. کوک در جریان این سفر میگوید: «اپل و اسرائیل در طول سه سال اخیر بسیار به یکدیگر نزدیک شدهاند و این تنها شروعی برای کار ماست»!
8️⃣ یک سال قبل از آن (۲۰۱۴) نیز #بنیامین_نتانیاهو در جریان سفر خود به ایالات متحده از مقر اصلی اپل در کوپرتینو کالیفرنیا دیدار کرد. حالآنکه بازدید از هیچ شرکت دیگری در دستور کار نبود.
9️⃣ درهرصورت باید گفت اپل پس از استیو جابز هرچه بیشتر در راستای امپراتوری رسانهای غرب عمل خواهد کرد؛ اپل که زمانی با ساخت تیزر ۱۹۸۴، رهایی از بیگ برادر کمونیست را اشاعه میداد، اکنون خود به ابزاری برای گسترش کنترل بیگ برادر جدید غرب بدل شده است.
🔹 ...پایان.
📖 متن کامل مقاله به همراه اسناد و منابع:
👉 http://yon.ir/gtLVI
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ جدال یهودیان #سفاردی_و_اشکنازی (1)
1️⃣ علیرغم اینکه هریک از دو گروه #اشکنازی و #سفاردی به طور کلی جزو #یهودیت قرار میگیرند و علیرغم اینکه هر یک از دو گروه، #تلمود_بابلی (نه تلمود فلسطینی) را تنها مرجع مسائل دینی خود میدانند، همچنان بعضی از نقاط اختلاف بین این دو گروه وجود دارد که برخی از آنها سطحی و برخی عمیق میباشد.
2️⃣ این اختلاف به محیطهای فرهنگی که اعضای هر یک از گروههای #یهودی (سفاردین و اشکناز) در آن زیستهاند، برمیگردد.
3️⃣ برای #یهودیان_اسپانیایی (که سفاردی هستند) شیوه خاصی در نماز خواندن و برپایی شعار دینی وجود داشته است که ادامه رسوم دینی یهودیانی به شمار میرود که در بابل حضور یافتند و در آنجا پیشرفت کردند. اما اشکناز، اساساً عبادتهایشان به اصول یهودیت فلسطینی برمیگردد.
4️⃣ اختلافات بین دو گروه اشکنازی و سفاردی در طول قرنها عمق بیشتری یافته است و این در نتیجه اثر پذیرفتن سفارد در عبادت، تلاوت، ترتیل و سرودهایشان از ذوق عربی است.
5️⃣ سفاردینها با متون دینی، شعر، نثر، دعا و نمازهای خود –که نزدیکی زیادی با فرهنگ مسلمانان دارد– از اشکنازها متمایز میشوند.
6️⃣ از سوی دیگر اشکنازها در میان تمدن غرب و فرهنگ آن رشد و نمو یافتهاند و این به اختلافات آنها بیشتر دامن میزند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ جدال یهودیان #سفاردی_و_اشکنازی (2)
الف. بعضی از اختلافات کلی:
1️⃣ سفاردینها به علت بالا بودن سطح فرهنگی، به وسعت دید معروفند. اما اشکنازها در تمدنهایی که بین آنها زندگی کردهاند، پراکنده نشدند و علیرغم اثرپذیری از فرهنگهای بیگانه نتوانستند از نقاط مثبت این فرهنگها بهره کافی ببرند و تنها به کتاب مقدس، #تلمود و تفسیر نصوص جزئی اکتفا کردند.
2️⃣ اشکنازها کوششی برای پیوند بین شریعت و قانونگذاری آن و دستیابی به اصول کلی نداشتهاند، اما برعکس سفاردینها کسانی هستند که این کار را به سبب نزدیکی و تماس با تمدن اسلامی انجام دادند و مفهوم اصول دین را پایهریزی کردند.
3️⃣ تأثیر فکری #سفاردی بر #اشکنازی بسیار زیاد است. علیرغم اینکه آغاز عرفان یهودی (#کابالا) به دست اشکنازها بود اما تغییر و دگرگونی آن به شیوهای تکامل یافته در عرفان زوهر و سپس در عرفان لوریایی به دست سفاردینها انجام گرفت.
🔸 بلکه میتوان گفت طریق #عرفان_یهودی به فکر سفاردی نزدیکتر است و میتوان آن را فکری سفاردی نامید و این همان فکری است که فکر حاخامی اشکنازی را تحت الشعاع خود قرار داد.
4️⃣ پدیده «سوگند نامه» که اصطلاحاً «مقدس کردن نام» شناخته میشود پدیدهای اشکنازی است که شاید نتیجهی تأثیر حادثه به صلیب کشیده شدن حضرت عیسی (ع) بر آیین #یهودیت باشد.
🔸 اما مارانیت [#یهودیت_مخفی] شکلی از اشکال تقیه است که نوعی پدیده سفاردی به شمار میرود. همچنین میتوان رد پای تفکر مسیحیت در حسیدیه را نیز مشاهده کرد. این بر خلاف تفکر سفاردی است که در بعضی از قسمتها از تفکر دینی اسلامی اثر پذیرفته است.
5️⃣ از پدیدههای دیگر که باید به آن اشاره کرد میتوان به #منجیگری اشاره کرد که همان بازگشت مسیح مخلص یهودی (#ماشیح) در آخرالزمان است تا مردمش را به #صهیون هدایت کند و بر جهان حکمرانی نماید. این در واقع پدیدهای است که خواستار نابودی سایر مردم و حکومت بر آنها است. هر چند که این پدیده یک حرکت اشکنازی محسوب میشود اما باید توجه داشت که ریشه فکری آن برگرفته از عرفان سفاردی است.
🔸 #شابتای_زوی (اولین ماشیح دروغین در عصر جدید) فردی سفاردی به شمار میرفت اما پس از وی فردی به نام #یاکوب_فرانک که او را اشکنازی میدانند رهبری این جریان را برعهده گرفت. برخی از #یهودیان معتقدند که وی ماشیح واقعی است و باید او را از گزند کلیسای مسیحیت که خواهان نابودی اوست در امان نگه دارند. این در حالی است که برخیها او را سفاردی میدانند حتی دشمنانش به او لقب فرانک را دادهاند که در زبان یدیشی به معنای سفاردی است. شاید کثرت ماشیحهای دروغین در بین اشکنازها به وضیعت اعضای گروههای مخفی #یهود در غرب برگردد و این برخلاف وضعیت اعضای گروههای یهودی سفاردی در جهان اسلام است.
🔸 با گذشت سالها پیروی از فکر سفاردی، اشکنازها شروع به نوآوری در زمینهی فکر دینی و دنیوی کردند که این باعث پیدایش جنبش روشنگری در میان #یهودیان شد. اشکنازها پرچم #یهودیت را متفاوت از گذشته دوباره علم کردند؛ این چنین بود که تمام جنبشهای دینی در یهودیت از جمله اصلاح طلبان، محافظه کاران، ارتودکسیها و نوگراها به منصه ظهور رسیدند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ جدال یهودیان #سفاردی_و_اشکنازی (3)
ب- نماز یهودیان شرقی (سفاردین) و یهودیان غربی (اشکناز)
1️⃣ شکل نماز سفاردینها با اشکنازها متفاوت است. به همین دلیل هر یک از این دو گروه نماز خواندن در معبد دیگری را باطل میداند و از آن دوری میجویند.
2️⃣ برخی از این اختلافات ناچیز و بیارزش است اما همین اختلافات ناچیز سبب بروز مشکلات و درگیریهای عمده در بین این دو گروه میشود.
3️⃣ معماری معابد سفاردین ها در برخی از ویژگیها با معابد اشکناز تفاوت دارد و این اثر خود را در چگونگی به جا آوردن نماز، بر جای میگذارد.
4️⃣ سفاردینها تورات را قبل از شروع به خواندن، بالا نگه میدارند؛ بر عکس اشکنازها که بعد از خواندن تورات، آنرا بالا میبرند. همچنان که خط مورد استفاده در نوشتن تورات متفاوت است.
5️⃣ روزنامه هاآرتص در تحقیقی که پیرامون اختلافات فقهی بین سفاردین و اشکناز انجام داده چنین مینویسد:
🔸 هریک از گروههای #اشکنازی و #سفاردی دارای اشکال خاصی از نماز خواندن هستند که بصورت کامل با گروه دیگر تفاوت دارد و این باعث میشود که یهودی شرقی در معابد یهودیان غربی نماز نخواند.
🔸 این در حالی است که آیین #یهودیت، دین واحدی بوده است و مردم #یهودی نیز واحد بودهاند!
🔸 حتی #تورات نیز در ایجاد وحدت بین #یهودیان متشرع و دیندار از دو طائفه و جمع کردنشان در معبدی واحد و بر یک شکل یکسان از نماز، موفق نبوده است.
🔸 تلاشهای فراوانی برای یکسانسازی اشکال متفاوت نمازها صورت گرفت اما تمامی این تلاشها با مقاومت خاخامهای سفاردی و اشکنازی به شکست انجامید.
🔸 از بارزترین این تلاشها میتوان به اقدام خاخام اعظم – #شلومو_جورن – که در ارتش اسرائیل خدمت میکرد، اشاره کرد. وی شکل یکسانی از نماز را برای افراد ارتش اسرائیل – چه اشکناز و چه سفاردین – معین کرد.
🔸 پس از گذشت مدت زمانی خاخام اعظم اشکنازها در سال 1971 انتخاب گردید، پس از وی نیز خاخام اعظم سفاردینها، #عوفادیا_یوسف به این سمت منصوب شد.
🔸 بلافاصله بین این دو خاخام درگیری شدیدی پیرامون شکل یکسانی از نماز که در بین نظامیان اسرائیلی رایج شده بود، در گرفت.
🔸 خاخام یوسف گفت که شکل یکسان نماز که جورن آنرا واجب کرده است چیزی نیست جز شکل اشکنازی نماز که تنها تغییرات اندک و ناچیزی که فاقد ارزش است، در آن صورت گرفته است.
🔸 خاخام یوسف از سربازانی که به یهودیان شرقی وابسته بودند خواست تا نمازهایشان را بر اساس اشکال قبلی که در گروه هایشان رایج بوده، بخوانند.
🔸 خاخام یوسف در از بین بردن شکل یکسان نماز که داخل ارتش اسرائیل رایج شده بود موفق شد و به جای آن خودش شکل جدیدی از نماز را ارائه کرد که هوادارانش آن را داخل پادگان های نظامی رواج دادند!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ جدال یهودیان #سفاردی_و_اشکنازی (4)
ج. ازدواج
1️⃣ بر یک #سفاردی حریدی (فرد متشرع و پایبند به دین) ازدواج با یک زن #اشکنازی حرام است و عکس این موضوع نیز صادق است و برخی اشکنازیها معتقدند: تمامی سفاردینها نجس و فرزندان آنها حیض زادهاند!
2️⃣ زنان سفاردینی با تکیه بر فتوای حرمت استفاده از موی مصنوعی و تاکید بر پوشاندن موی سر (بر طبق قاعدهای که میگوید «موی زن عورت اوست»)، التزام بیشتری نسبت به پوشاندن سر دارند اما زنان اشکنازی موهای خود را نمیپوشانند و از موهای مصنوعی نیز استفاده میکنند.
3️⃣ حاخام اشکنازی به نام جرشوم در قرن 10 میلادی در آلمان حکم به تحریم #تعدد_زوجات داد و گروههای اشکنازی موجود در اروپا این تحریم را پذیرفتند. اما گروه های سفاردینی عموماً آن را رد کردند.
4️⃣ با برپایی #حاخامیت_بزرگ در سال 1921 در فلسطین، حاخامهای اشکنازی به تعلیمات حاخام جرشوم مبنی بر تحریم تعدد زوجات تمسک جستند، آیین اشکناز بر عدم اعطای اجازه به #ازدواج_دوم تاکید کرد مگر اینکه موافقت و امضای 100 #حاخام از سه کشور مختلف را به همراه داشته باشد!
5️⃣ بعد از برپایی دولت غاصب عبری، مخالفت حاخامهای سفاردینی با این موضوع گسترش یافت تا اینکه حاخام اعظم اشکنازها #اسحاق_هرتزوگ مجبور شد تا موافقت کند که برای ازدواج دوم به جای امضا و موافقت 100 نفر از حاخامها تنها به امضای دو نفر از آنها نیاز است و حاخام اعظم سفاردینها نیز با این تصمیم موافقت کرد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ جدال یهودیان #سفاردی_و_اشکنازی (5)
د. اختلاف در مورد ذبح شرعی و ترکیب شراب
1️⃣ #یهودیان متشرع (چه #سفاردی و چه #اشکنازی) گوشتی را که به دست حاخامی از گروه مقابل، ذبح شده باشد را نمیخورند!
2️⃣ علیرغم اینکه #تورات خوردن #شراب را حرام میداند، اما تمامی یهودیان متشرع و دیندار چه سفارد و چه اشکناز استفاده از شراب را مباح میدانند اما پیرامون چگونگی ترکیب آن با هم اختلاف دارند!
3️⃣ برخی از حاخامهای #یهودی تصریح کردهاند شرابی که دارای اجازه شرعی باشد و در کارخانههای شرعی شرابسازی اشکنازها تولید شده باشد، همانند آب میباشد و خوردن آن مجاز است!!
🌐 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://yon.ir/GmsnZ
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ جدال یهودیان #سفاردی_و_اشکنازی (6)
💠 نگاهی كوتاه به تفاوتهای یهودیان اشکنازی، سفاردی و میزراهی
1️⃣ یهودیان #اشکنازی
✡️ اشکناز لغت عبری برای سرزمین آلمان است. از این رو به یهودیانی که در قرون وسطی در آنجا زندگی می کردند «اشکنازی» می گویند. این گروه از یهودیان به احتمال زیاد در زمان امپراتوری روم به آنجا کوچ داده شدهاند. این کوچ احتمالاً در حدود سال ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ بعد از میلاد بوده است.
2️⃣ یهودیان #سفاردی
✡️ یهودیان سفاردی یهودیان اسپانیا و پرتغال هستند. این یهودیان به مدت هزار سال در آن منطقه زندگی میکردند تا این که در سال ۱۴۹۲ با پیروزی کلیسای کاتولیک از آنجا رانده شدند. این یهودیان به شمال آفریقا، هلند، انگلیس، فرانسه ، لهستان، امپراتوری عثمانی و آمریکای جنوبی مهاجرت کردند. حضور این یهودیان در امپراتوری عثمانی بسیار گسترده بود.
3️⃣ یهودیان #میزراهی
✡️ یهودیان میزراهی یهودیان خاورمیانه، آسیای مرکزی و قفقاز هستند. معمولاً این یهودیان در کشورهای دارای جمعیت اکثریت مسلمان زندگی میکردند. یهودیان ایرانی، عراقی، سوری، افغانی، بخارایی، کردی، گرچی و غیره جزو این گروه هستند.
🌐 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://yon.ir/GmsnZ
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تعصب اولین یهودی مجلس عوام انگلستان
1️⃣ سال 1808:
🔸 اولین فرزند #ناتان_مایر_روچیلد به نام لیونل ناتان دی روچیلد (Lionel Nathan de Rothschild) متولد میشود.
2️⃣ سال 1847:
🔸 #لیونل_دی_روچیلد که حالا با دختر عمویش کالمان (کارل) مایر روچیلد ازدواج کرده به عنوان نمایندهی لندن به #مجلس_عوام راه مییابد. شرط لازم برای ورود به مجلس، ادای سوگند به آیین #مسیحیت است.
🔸 لیونل دی روچیلد به خاطر ایمان به #دین_یهود (که در واقع از مسیح تبرّی میجوید) از انجام این کار امتناع میورزد و در نتیجه کرسی او در مجلس تا یازده سال خالی میماند تا این که سوگند به آیینهای جدید مجاز دانسته میشود.
🔸 جالب اینجا است که خود او ترتیب آن را میدهد که کرسیاش تا یازده سال در مجلس باقی بماند در حالی که در خلال آن دوره نمیتوانست در هیچ یک از جلسات رأیگیری در حکم نمایندهی حوزهی انتخاباتی خود حضور داشته باشد.
3️⃣ سال 1858:
🔸 لیونل دی روچیلد سرانجام هنگامی که شرط لازم به ادای سوگند به آیین مسیحیت گسترش مییابد تا سوگندهای دیگر را نیز در بر بگیرد، کرسی خود در مجلس را به دست میآورد.
🔸او اولین عضو #یهودی مجلس عوام انگلستان میشود که آشکارا #یهودی بودنش را اظهار مینماید.
4️⃣ سال 1879:
🔸 لیونل دی روچیلد از دنیا میرود.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ «سازمان بیلدربرگ» یا «دولت نامرئی جهان» (1)
1⃣ گروه #بیلدربرگ، سازمانی جهانی است که هر ساله کنفرانسی را بهصورت کاملاً سِرّی و محرمانه در یکی از کشورهای اروپایی یا آمریکا برگزار میکند.
2⃣ این کنفرانس دستور کار دقیقی ندارد، و در آن نه قطعنامهای صادر میشود، نه رأیگیریای انجام میشود، نه بیانیهای درباره سیاستهایش صادر میشود و نه به خبرنگاران اجازهی حضور داده میشود.
3⃣ علت انتخاب نام «بیلدربرگ» برای این انجمن سِرّی این بود که اولین گردهمایی آن سال 1954 در هتلی به همین نام در کشور هلند برگزار شد و شاهزاده «برنهارد»، ولیعهد هلند بهعنوان بنیانگذار این سازمان مرموز سخنرانی کرد.
4⃣ این سازمان، بین 120 تا 140 عضو دارد که تمامی آنها از قدرتمندترین و بانفوذترین افراد در عرصههای سیاست، اقتصاد و رسانه محسوب میشوند.
5⃣ بسیاری از اعضای دائم گروه بیلدربرگ سیاستمداران کهنهکار، صاحبان اقتصادهای بزرگ و پادشاهان و اعضای خاندانهای سلطنتی کشورهای غربی هستند.
6⃣ شخصیتهای شرکتکننده یا خود از بزرگترین سهامداران کنسرسیومهای نفتی و نظامیاند و یا به نمایندگی از صاحبان و سهامداران بزرگ آن کنسرسیومها در این کنفرانس سالانه شرکت میکنند.
7⃣ بیلدربرگ علاوه بر این در اجلاس سالیانه خود افرادی را بهعنوان مهمان نیز دعوت میکند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ «سازمان بیلدربرگ» یا «دولت نامرئی جهان» (2)
1⃣ مذاكرات نشست سالیانه بهشدت #محرمانه نگاه داشته میشود و برگزارکنندگان سعی میکنند از هرگونه نشت اطلاعات درباره موضوعات آن جلوگیری کنند.
2⃣ همین موضوع باعث گمانهزنیهایی درباره قدرت و نفوذ آن و نقشش در شکلدادن به رویدادهای دنیا شده، تا جایی که عدهای آن را نوعی #دولت_سایه یا #دولت_نامرئی برای تصمیمگیری درباره رویدادهای جهان میدانند.
3⃣ رازآلود بودن گروه #بیلدربرگ سبب شده گروهی آن را با مجمع «فراماسونرها» مقایسه کنند و نقش آن را در طیف گستردهای از رویدادهای دنیا از جمله روی کارآمدن «بیل کلینتون»، «جورج دبلیو بوش» و «باراک اوباما»، بهعنوان رؤسای جمهور آمریکا، روی کار آمدن «تونی بلر»، نخستوزیر اسبق انگلیس، استعفای «مارگارت تاچر»، وقوع جنگ خلیج فارس، تحول نهضت اروپا، تحریم آرژانتین در جریان جنگ «فالک لند»، تقسیم آلمان به دو قسمت شرقی و غربی و حوادث دیگری از این دست برجسته بدانند.
4⃣ ایجاد یک #دولت_جهانی که دارای یک بازار جهانی، ارتش واحد، یک بانک برای اداره امور اقتصادی، یک کلیسای جهانی برای بهکارگیری مذاهب در جهت اهداف #نظم_نوین_جهانی و از بین بردن مذاهب و هویتهای ملی دیگر است، جزء اهداف بلندپروازانهای هستند که به بیلدربرگ نسبت داده شدهاند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ «سازمان بیلدربرگ» یا «دولت نامرئی جهان» (3)
1⃣ سال 2000، سیاستمدار انگلیسی #دنیس_هیلی که سالها از حاضران در اجلاسهای #بیلدربرگ بود به گاردین گفت: «گفتنِ اینکه ما داریم برای تشکیل یک #دولت_جهانی فعالیت میکنیم، اغراقآمیز است، اما کاملاً هم غیرمنصفانه نیست.»
2⃣ او همچنین گفت: «برخی از ما در بیلدربرگ فکر میکنیم نمیتوانیم تا ابد سر هیچ و پوچ با هم سر جنگ داشته باشیم، آدمها را بکشیم و مردم را آواره کنیم. برای همین تصور میکنیم خوب است که یک اجتماع واحد در سراسر جهان داشته باشیم.»
3⃣ روزنامه گاردین همچنین اظهاراتی را از شاهزاده «برنهارد» در سخنرانی افتتاحیه بیلدربرگ نقل کرده که اهداف آن برای تشکیل ایده #دولت_واحد را تأیید میکند. او سال 1954 گفته است: «از آنجا که کشورهای آزاد اروپا، ایالات متحده و کانادا باید در قالب یک واحد عمل کنند، آنها باید برای مثل هم فکر کردن تلاش کنند. این روندی، طولانیمدت است.»
4⃣ گفته میشود ایدهی تشکیل #اتحادیه_اروپا که سالها روی میز بیلدربرگ قرار داشت، از دل همین تفکر زاده شد.
5⃣ یکی دیگر از حاضران در این اجلاس هم در مصاحبهای با گاردین سال 2001 بدون افشای نام، نقش آن را در #تحریم آرژانتین افشا کرده است.
6⃣ او گفت: «در جریان جنگ فالکلند، درخواست دولت انگلیس برای تحریمهای بینالمللی علیه آرژانتین به در بسته میخورد، اما در نشست بیلدربرگ، فکر میکنم دیوید اوون از دانمارک بلند شد و سخنرانی پرحرارتی در حمایت از اعمال این تحریمها ایراد کرد.»
7⃣ او اضافه میکرد: «آن سخنرانی نظر بسیاری را عوض کرد. مطمئنم، وزرای خارجه بسیاری به کشورهایشان برگشتند و گفتند که دیوید اوون چه گفته است. میدانید بعدش چه شد؟ تحریمها اعمال شدند.»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter