✡ تبلیغ دالایی لاما در فیلم آخرین کنترلکننده باد
1⃣ فیلم #آخرین_کنترلکننده_باد بیشک بهدنبال تبلیغ زندگی #تنزین_گیاتسو و اثبات رهبری معنوی جهانی برای رهبر بودائیان لامایی است. این رهبر بودایی که در زمان انتخابات سال 88 همنوای #فتنه_سبز بود، در برخی برنامهها و مصاحبهها با پلاکاردی سبز با شعار حقوق بشر برای ایران و آزادی ایران جلوی دوربین میآمد.
2⃣ دلایل فراوانی وجود دارد که میتوان اثبات کرد فیلم سینمایی آخرین کنترلکننده باد به دنبال ترویج فرهنگ #بودائیسم و تبلیغ لامای چهاردهم و بودای معاصر، تنزین گیاتسو است. تنزین گیاتسو امروز به عنوان آخرین #دالایی _لاما شناخته میشود.
3⃣ تنزین گیاتسو که از گزینههای مطرح برای رهبری #دین_نوین_جهانی (new age religion) است که برای تقارب ادیان و با هدف مبارزه با ادیان اصولی مانند اسلام شکل گرفته است، تاکنون بارها شیفتگی و نزدیکی خود به جهان سلطه و #رژیم_صهیونستی را اظهار کرده است و با آنکه شعار اصلی آئینش را صلح و شادمانی برای همه میداند، چند مسافرت رسمی به سرزمین اشغالی و دیدار با سرکردگان #اسرائیل غاصب داشته و رسماً در مقابل #دیوار_ندبه در #اورشلیم به ادای احترام و نیایش پرداخته است.
4⃣ گرچه به خلاف رویه معمول فیلمهای هالیوود، #منجی در فیلم آخرین کنترلکننده باد شرقی است اما خود به دست غرب نجات یافته، از اعماق آبهای یخزده شمالی کشف میشود و از دست شاهزاده کنترلکنندگان آتش به در برده میشود. مؤلفهی دیگر وجود نقش و نگار، خالکوبی بدن، سر و پیشانی وی است که همه اذکار و اوراد #کابالی است و در هنگام #مدیتیشن و رزم به او قدرت میبخشد. در این فیلم هم نجاتبخش بشریت، شرّ را نابود نمیکند زیرا از نگاه #یهود وجود شرّ برای این عالم ضروری است و فقط باید آن را کنترل کرد نه اینکه با نابودی آن مسئله را حل کرد.
5⃣ نکتهای که به این بهانه باید مورد توجه قرار گیرد، اتحاد استراتژیک جبهه فرهنگی #صهیونیسم با سرکردگی #هالیوود با جریانهای شرقی است که از لحاظ تمدنی بسیار شبیه ایران هستند و همین قرابت اگر شفافیتسازی نشود ممکن است به جذب جوانان این ملت بزرگ به شبه عرفانهای وارداتی شرقی بینجامد. برای آنها مهم نیست که جوان مسلمان، مسیحی شود یا هندو مهم این است که مسلمان نباشد.
✍ علی قهرمانی
📖 متن کامل مقاله بههمراه عكس:
👉 goo.gl/MTLYVA
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ عمق استراتژیک روابط بهائیت و صهیونیسم
1⃣ به گواه تاریخ، روابط سران #بهائیت با #صهیونیسم پیشینهای بس درازتر از عمر «رژیم اسرائیل» دارد.
2⃣ میدانیم که #اسرائیل یکباره در سال 1948 به وجود نیامد بلکه مقدمات انجام آن از دهها سال قبل توسط صهیونیستها و با همکاری دولتهای استعماری فراهم شده بود. چنانکه وقتی #هرتزل در واپسین سالهای قرن 19 کتاب مشهورش را نوشت، گفت: من #دولت_یهود را پی افکندم! اندیشه تأسیس دولت یهود در فلسطین، دستکم از همان قرن 19 ذهن بسیاری از #دانشوران_صهیون را به خود مشغول داشته بود که نمونهای از آن را در نقش پنهان و آشکار #خاندان_روچیلد و عناصری نظیر #دولسپس و #دیسرائیلی در حفر #کانال_سوئز و خرید سهام آن، مشاهده میکنیم.
3⃣ با این سوابق، آیا عجیب نیست که میرزا #حسینعلی_بهاء مژده تجمع و عزتیابی #یهودیان در #ارض_موعود را مطرح میسازد و دهها سال بعد طبق اعلام منابع بهائی، بشارتهای او مبنی بر #تأسیس_اسرائیل در مطبوعات غربی نیز منعکس و با افتخار، بزرگنمایی میشود؟!!
4⃣ #عباس_افندی نیز که در اثر ملاقات با برخی از سران صهیونیسم از طرحهای نهان و آشکار #صهیونیسم_جهانی نسبت به فلسطین بیخبر نبود، در 1907 برای #حبیب_مؤید (از یهودیان بهائی شده) تشکیل اسرائیل را اینگونه پیشگویی میکند:
🌀 اینجا فلسطین است، اراضی مقدسه است. عن قریب قوم یهود به این اراضی بازگشت خواهند نمود، سلطنت داوودی و حشمت سلیمانی خواهند یافت. این از مواعید صریحه الهیه است و شک و تردید ندارد. قوم یهود عزیز میشود… و تمامی این اراضی بایر، آباد و دایر خواهد شد. تمام پراکندگان یهود جمع میشوند و این اراضی مرکز صنایع و بدایع خواهد شد، آباد و پرجمعیت میشود و تردیدی در آن نیست.
5⃣ #بن_زوی (از فعالان صهیونیسم، و رئیس جمهور بعدی اسرائیل) خود به ملاقاتش با عباس افندی در قصر بهجی (واقع در عکا) تصریح دارد و تاریخ این دیدار را نیز در سالهای 1909-1910 یعنی حدود 40 سال قبل از تأسیس اسرائیل میداند، که نشانگر عمق استراتژیک روابط میان سران بهائیت و صهیونیستها است.
6⃣ شواهد تاریخی همچنین از ارتباط عباس افندی با اعضای #خاندان_روچیلد گردانندگان و سرمایهگذاران اصلی در طرح استقرار #یهودیان در فلسطین، حکایت دارد. شاهد این مطلب، سخن خود عباس افندی به حبیب مؤید است که میگوید:
🌀 «مستر روچلد آلمانی نقاش ماهری است. تمثال مبارک را با قلم نقش درآورده و به حضور مبارک آورد و استدعا نمود چند کلمه در زیر این عکس محض تذکار مرقوم فرمایند تا به آلمانی ترجمه و نوشته شود...»
📖 متن مقاله بههمراه عکس و مستندات:
👉 http://yon.ir/israbaha
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تأسیس اسرائیل و علائق مشترک صهیونیسم و بهائیت
1⃣ تشکیل رژیم اشغالگر قدس سال 1948 در زمان حیات #شوقی_افندی اتفاق افتاد.
2⃣ قبل از آن در سال 1947، سازمان ملل کمیتهای را برای رسیدگی به مسئله #فلسطین تشکیل داد. شوقی در 14 جولای 1947، طی نامهای به رئیس کمیته مزبور بر مطالب جالب توجهی از علائق مشترک #بهائیت و #صهیونیسم به فلسطین تأکید ورزید و ضمن مقایسه منافع بهائیت با مسلمانان و مسیحیها و یهودیها در فلسطین نتیجه گرفت که:
🌀 «تنها یهودیان هستند که علاقه آنها نسبت به فلسطین تا اندازهای قابل قیاس با علاقه بهائیان به این کشور است. زیرا که در اورشلیم، بقایای معبد مقدسشان قرار داشته و در تاریخ قدیم، آن شهر مرکز مؤسسات مذهبی و سیاسی آنان بوده است...»
3⃣ 14 می 1948 انگلستان به قیمومت فلسطین پایان داد و همان روز #شورای_ملی_یهود در تلآویو تشکیل شد و تأسیس دولت #اسرائیل را اعلام نمود، پس از آن شوقی افندی در پیام نوروز سال 108 بدیع (1330 ش) نظر مثبت خود و قاطبه #بهائیان را پیرامون تأسیس اسرائیل این چنین تصریح کرد:
🌀 «... مصداق وعده الهی به ابناء خلیل و وراث کلیم، ظاهر و باهر، و دولت اسرائیل در ارض اقدس، مستقر و به استقلال و اصالت آیین» بهائی «مقر، و به ثبت عقدنامه بهائی و معافیت کافه موقوفات» بهائی در عکا و جبل کرمل و لوازم ضروریه بنای مرقد باب «از رسوم» یعی عوارض و مالیات «دولت» و «اقرار به رسمیت ایام» تعطیلی بهائیان «موفق و مؤید» شده است...
4⃣ #روحیه_ماکسول (بیوه شوقی) نیز ذوقزدگی خویش از تأسیس اسرائیل را پنهان نمیکند و سرنوشت این غده سرطانی را با مسلک #بهائیت این چنین گره میزند:
🌀 من ترجیح میدهم که جوانترین ادیان [= بهائیت] از تازهترین کشورهای جهان [= اسرائیل] نشو و نما نماید و درحقیقت باید گفت که آینده ما [= بهائیت و اسرائیل] چون حلقات زنجیر، به هم پیوسته است.
📖 متن مقاله بههمراه عکس و مستندات:
👉 http://yon.ir/israbaha
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ جلوهای از روابط فرقهی بهائیت و سران صهیونیسم
1⃣ هنگامی که #شوقی_افندی آخرین رهبر #بهائیان در لندن از دنیا رفت و قرار شد در همان شهر دفن شود، دولت #اسرائیل به سفارت خود در انگلستان دستور داد در این مراسم حضور فعال و پررنگ داشته باشد.
2⃣ لذا در غیاب سفیر کبیر اسرائیل در لندن، کاردار سفارت به نام گیرشون اولر در مراسم تشییع شرکت جست!!
3⃣ به نوشته منابع #بهائی در طول 4 ساعت مراسم تشییع و تدفین، کاردار اسرائیل همچون یک صاحب عزا «با قدم آهسته و سرخمیده»، پا به پای سران #بهائیت حضور داشت و: «به طور رسمی ادای احترام مینمود» و از چهرهاش غم و تأثر میبارید!!
📖 متن کامل مقاله بههمراه عکس:
👉 http://yon.ir/bahaism
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠 رفتار دوگانهی بهائیت دربارهی جنگهای اعراب و اسرائیل
1⃣ جنگ شش روزه
✡ در ژوئن 1967 (خرداد1346) با حمله ارتش #اسرائیل سومین جنگ اعراب و اسرائیل درگرفت که به شکست ارتشهای عربی منجر شد و بخش وسیعی از اراضی اسلامی به اشغال صهیونیستها در آمد.
✡ #بهائیان در خلال این جنگ برخلاف شعارشان مبنی بر #صلح_جهانی به جای محکوم کردن صهیونیستها به عنوان «آغازگر جنگ و متجاوز» عملاً در کنار ارتش اسرائیل قرار گرفتند و همهگونه حمایت را از اشغالگران به عمل آوردند و از آن جمله به گزارش #ساواک در تاریخ 10/ 5/ 46 مبلغی در حدود 120 میلیون تومان (که آن موقع رقم بسیار هنگفتی بود) به وسیله بهائیان ایران جمعآوری گردید که به ظاهر برای #بیتالعدل در حیفا ارسال شود «ولی منظور اصلی آنها از ارسال این مبلغ، کمک به ارتش اسرائیل میباشد».
2⃣ نبرد رمضان / جنگ یوم کیپور
☪ در اکتبر سال 1973 مقارن با ماه رمضان، ارتش کشورهای اسلامی به صهیونیستها یورش آوردند، تا اراضی خود را باز پس گیرند. نیروهای مصری در مدتی کوتاه از کانال سوئز عبور کردند و دیوار عظیم «بارلو» را که از سوی صهیونیستها تسخیرناپذیر خوانده میشد، زیر پا گذاردند. در سایر جبههها نیز سوریه و اردن، صهیونیستها را گوشمالی دادند.
☪ در این اوضاع، نشریات بهائیان به تکاپو افتادند و علیه جنگ به مبارزه برخاستند! آنان که در طول جنگ سال 1967 سکوت اختیار کرده بودند، این بار به قلمفرسایی پرداختند و در سرمقاله نشریه رسمی محفل ملی بهائیان ایران با عنوان: «نزاع و جدال، منفور درگاه کبریا است» به موضعگیری به نفع صهیونیستها و علیه کشورهای اسلامی و عربی پرداختنه و فصل مشبعی را به بیان مذمت جنگ اختصاص دادند.
☪ بهائیان چنان از شکست صهیونیستها سرخورده و ناراحت شده بودند که حتی #مجله_ورقا نشریه نونهالان بهائی را نیز بینصیب نگذاشتند؛ این نشریه در شماره آبان 52 در مقالهای مفصل که ظاهراً یک دختر بچه #بهائی به نام سویدا معانی فرستاده است، شدیداً برای خانوادههای صهیونیست که فرزندانشان را به میدانهای جنگ با مسلمانان فرستادند، نوحهسرایی میکند و با استفاده از عبارات عاطفی میکوشد احساسات اطفال بهائی را به نفع صهیونیستها تحریک کند و این کودکان را از ابتدا با محبت صهیونیستها و کینه مسلمانان پرورش دهد.
✍ پویا شکیبا
📖 متن کامل مقاله بههمراه عکس:
👉 http://yon.ir/bahaism
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ برکناری وزیر ناهماهنگ با اسرائیل و روی کار آوردن یک بهائی
1⃣ #مئیر_عزری که در عصر #پهلوی حدود 15 سال مسئولیت سفارت رژیم صهیونیستی در ایران را عهدهدار بود، در کتاب خاطرات خود نقل میکند که #علیاصغر_حکمت وزیر خارجه ایران نسبت به #اسرائیل کمتوجهی! نشان میداد و به همین دلیل رژیم صهیونیستی تصمیم میگیرد با همکاری دکتر اقبال (نخست وزیر) و دربار، او را برکنار کند که به این امر توفیق مییابد اما جالب اینجاست که به جای وی، #عباس_آرام (که از وابستگان به فرقه بهائیت است) به وزارت منصوب میشود و با آمدن او، همهی یخها آب میشود.
2⃣ مشروح این جریان از زبان مئیر عزری بدین قرار است:
«یکی از دشواریهای ما با وزارت خارجه ایران آن بود که آنها نمیخواستند دکتر دوریئل را به نام یک دیپلمات در این کشور بشناسند. آنها از همهی همکاریهای دو سویه و گسترش روز افزون پیوند میان دو دولت آگاه بودند، ولی سیاست پنهانکاری، آنان را وامیداشت تا از ارزش راستین این همکاریها بکاهند و تا آنجا که میتوانند همه چیز را نادیده بگیرند.»
3⃣ مئیر عزری در ادامه، وزارت خارجه وقت ایران را اینگونه توصیف میکند:
«این وزارتخانه سرسختترین دستگاهی بود که رودررویمان ایستاده و هرگز میلی به آشکارسازی روابط نداشت. گو اینکه در میهمانیهایی که ما بر پا میکردیم یا در دیگر نمایندگیها انجام میشد، لبخند سردی از آنها دریافت میداشتیم و هر از گاهی ما را به برخی نشستها و گردهماییها فرا میخواندند ولی از هرگونه گفتوگوی گرم و رودررویی با ما خودداری میکردند. گرایش آنان به آگاهی از ما پوشیده نبود، ولی میخواستند در چشم این و آن، خود را دور از ما نشان بدهند. آرام آرام پی بردیم که این دستگاه از بیشتر نمایندگیهای کشورها در ایران خواسته است از فراخوان ما در نشستها، گردهماییها و بزرگداشتهایشان خودداری کنند ولی بسیاری از آنها زیر بار نرفته و کسانی مانند نماینده پاپ بزرگ کاتولیکهای جهان در ایران برتر دیدهاند راه خود را پیگیری کنند... .»
4⃣ در اینجا مئیر عزری با مشاهده کملطفی وزارت خارجه ایران، به عنوان سلطان بی جقه ایران وارد عمل میشود تا وزیر خارجه را بر کنار و وزارت خارجه را در مسیر اهداف رژیم صهیونیستی قرار دهد:
«در ژوئن1959 [خرداد1338] تیمسار کیا توانست با همکاری نخست وزیر و دربار، علی اصغر حکمت را که با هرگونه پیوندی با اسرائیل ناسازگاری میکرد (شاید از اینرو که ریشهای یهودی داشت) از کار بر کنار کند.»
5⃣ و سرانجام عباس آرام این مهرهی #بهائی به عنوان بهترین گزینه بر صندلی وزارت خارجه ایران تکیه میزند.
6⃣ به محض گزینش آرام، یک نماینده کنسولی از سوی ایران به اسرائیل اعزام میشود و روابط، آنچنان گرم میشود که مسئولان نه چندان بلندپایه اسرائیلی نیز در سفر به ایران در همان روز ورود، امکان دیدار با وزیر خارجه شاه را پیدا میکنند.
7⃣ عزری خود، یک مورد را اینچنین مثال میزند:
«روز 25فوریه1960 به پیشواز موشه ساسون سرپرست بخش خاورمیانه وزارت خارجه اسرائیل به فرودگاه مهرآباد رفتم. به یاری کیا توانستم همان روز دیداری میان وی با عباس آرام وزیر خارجه ایران... برنامهریزی کنم.»
✍ پویا شکیبا
📖 متن کامل مقاله بههمراه عکس:
👉 http://yon.ir/bahatoor
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ توریسم بهائی مددکار اقتصاد ورشکسته اسرائیل
1⃣ تشکیلات مرکزی #بهائیان در اسرائیل میکوشد تا با زیبا جلوه دادن بیش از پیش اماکن متعلق به خود، علاوه بر بهائیان، افراد غیربهائی را نیز به مراکز خویش بکشاند تا از این راه، زمینه تبلیغ و جذب آنها به #بهائیت را فراهم آورد.
2⃣ رسانههای صهیونیستی در فلسطین اشغالی و سایر نقاط جهان نیز با نمایش این بناها سعی در ایجاد #جاذبه_توریستی برای اسرائیل دارند. حضور گسترده بهائیان سراسر جهان در اسرائیل منبع درآمد خوبی برای رژیم صهیونیستی محسوب میشود.
3⃣ و بدین ترتیب، #بهائیت در عرصه جذب توریست و کمک به اقتصاد شکننده #اسرائیل نیز نقش شایسته و درخور توجهی ایفا میکند. تا جایی که مئیر شیتریت وزیر کشور رژیم صهیونیستی به تمجید از بهائیت پرداخت و گفت: «شما حیفا را به یک مرکز مهم جهانگردی مبدل کردهاید».
4⃣ لکن حکایت همچنان باقیست و داستان خدمات بهائیت به صنعت #توریسم_اسرائیل در همینجا خاتمه نمییابد و این رشد فزاینده متوقف نمیشود تا جایی که به گزارش یک خبرنگار صهیونیست (دالیا کهن امین) از قدس اشغالی در فروردین1388 باغ بهائیان در حیفا یکی از مهمترین جاذبههای #گردشگری در اسرائیل شمرده میشود.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
2_940950909905537200.pdf
7.07M
📚 #دانلود_کتاب / 48
✍ سیدحسن تقیزاده به روایت اسناد ساواک
🔹 جلد 12 از مجموعه کتب رجال عصر پهلوی
🔸 مرکز بررسی اسناد تاریخی وزارت اطلاعات
📝 توضیحات: در کتاب حاضر، پارهای از اسناد ساواک دربارهی "سیدحسن تقیزاده" فراهم آمده که گویای بخشی از واقعیتهای نیمهی دوم دههی 1320 تا اواسط دههی 1340 است. "سیدحسن تقیزاده" در سال 1295 هـ ق. متولد شد. وی از اعضای مهم و مؤثر در تشکلهای فراماسونری بود و بهتدریج به بالاترین مقام، یعنی "استاد اعظم" ارتقاء یافت. او مدتی جزو مشاوران مخصوص رضاخان بود و زمانی نیز بهعنوان وزیر دارایی مشغول به کار بود.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter