✡️ «نقد و بررسی فیلم مورتال کامبت» توسط یکی از اعضای کانال اندیشکده نوشته شده است. برای حمایت از ما و این دوست عزیز، متن کامل این نقد سینمایی مصور را در آدرس زیر تماشا و مطالعه کنید:
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/14646
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ محمدسعید حنایی کاشانی و تبلیغ فیلسوفان یهودی (١)
💥 برگی دیگر از پروندهٔ #موش_شناسی
1️⃣ #محمدسعید_حنایی_کاشانی از سال ١٣۶٧ به ترجمهٔ مقالات دایرةالمعارف ایرانیکا (زیرنظر احسان یارشاطر، عضو فرقهٔ ضاله #بهائیت و از کارگزاران بنیاد اشرف پهلوی) پرداخت و نزدیک به ۵٠ ترجمهاش از ایرانیکا در دانشنامه جهان اسلام با نام «سعید کاشانی» منتشر شد.
2️⃣ با حاکمیت #اصلاحطلبان بهعنوان یکی از فعالان این اردوگاه ظاهر شد. از سال ١٣٧٧ برای #ماهنامه_کیان مقالاتی با عنوان «دین، مدارا و خشونت»، «مدینهٔ احرار: دربارهٔ لیبرالیسم، استبداد شرقی، اسلام» و… نوشت و از تابستان ١٣٧٧ همکاری با #اکبر_گنجی در هفتهنامهٔ راه نو را آغاز کرد.
3️⃣ وی یکی از مروّجان اندیشههای نهیلیستی #نیچه در ایران است و از سال ١٣٧۶ به ترجمهٔ آثار فیلسوفان سکولار غرب پرداخت. از میان ترجمههای وی میتوان از کتابهای «علم هرمنوتیک»، «فلسفه اروپایی»، «لیبرالیسم؛ معنا و تاریخ آن» و… نام برد.
4️⃣ در سال ١٣٨٢ قرارداد ترجمهٔ آثار #هانا_آرنت یهودی مانند کتاب «میان گذشته و آینده» و کتاب «بحرانهای جمهوری» را با «مرکز بازشناسی ایران و اسلام» (با مدیریت مصطفی میرسلیم) منعقد کرد و آنان را به بازار نشر فرستاد!
5️⃣ از ابتدای دههٔ ١٣٨٠ با تأسیس «سایت فَلُّسَفَه» کوشید تا در محیط اینترنت به بسط #علوم_انسانی_سکولار در میان فارسیزبانان بپردازد و آثار #برنارد_لوئیس (تئوریسین صهیونیسم سیاسی و استاد دانشگاههای اسرائیل) را در حوزهٔ اسلامشناسی ترجمه کرد.
✍️ پیام فضلینژاد
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ محمدسعید حنایی کاشانی و تبلیغ فیلسوفان یهودی (٢)
💥 برگی دیگر از پروندهٔ #موش_شناسی
1️⃣ #محمدسعید_حنایی_کاشانی ترجمهٔ پیاپی گفتارهای دینستیزانه و ضدتوحیدی فیلسوف یهودی #هانا_آرنت را در ایران شدت بخشید. او میگفت:
👈 «هانا آرنت» را در سال ١٣۶٠ از ترجمههای «عزتالله فولادوند» شناختم و کتابهای «خشونت» و «انقلاب» او برای من در همان سالهای نخستین انتشار، الهامبخش بسیاری از افکار و اعمالی شد که تا امروز زندگیام را شکل داده است. همیشه آرزو کردهام که ای کاش در کشور ما روشنفکرانمان و حاکمانمان قبل از (پیروزی) انقلاب اسلامی، هانا آرنت را میشناختند، اما «چه چاره با بخت گمراه».
2️⃣ از نگاه حنایی کاشانی، نه تنها پیروزی انقلاب اسلامی، بلکه دلبستگی ایرانیان به #تشیع_انقلابی «بخت گمراهی» بود؛ پس «چاره»ای نبود جز آنکه به هر نحوی با #اسلام_انقلابی مبارزه کرد و در این راه از آثار آرنت #یهودی بهره گرفت!
3️⃣ او از دههٔ ١٣٧٠ عضو #حلقه_کیان و از شرکاء سیاسی رامین جهانبگلو و عزتالله فولادوند در پروژهٔ #براندازی_نرم است.
4️⃣ او سال ١٣٨۴ برای تعقیب نقشهٔ راه #جنگ_نرم، ابتدا پروژهای مشترک را با رامین جهانبگلو و منصور انصاری در تجلیل از #اندیشههای_صهیونیستی هانا آرنت برای برنامهٔ «اندیشهها» در BBC فارسی به انجام رساند.
5️⃣ سپس در نشریات دانشگاه آزاد اسلامی به ترجمهٔ نظریههای دینستیزانهٔ هانا آرنت پرداخت تا فروپاشی نظامهای دینی را اجتنابناپذیر نشان دهد؛ گفتارهایی که آرنت در آنها حتی وجود خداوند را انکار میکند!
✍️ پیام فضلینژاد
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ محمدسعید حنایی کاشانی و تبلیغ فیلسوفان یهودی (٣)
💥 برگی دیگر از پروندهٔ #موش_شناسی
1️⃣ #محمدسعید_حنایی_کاشانی گرچه با نهادهای دولتی برای اجرای پروژههای پژوهشی در زمینهٔ #علوم_انسانی همکاری نزدیک دارد، اما در نوشتارهایش مانند یادداشت «آخوند – خدا» با تقلید از ادبیات گروهک تروریستی #منافقین، نظام جمهوری اسلامی را «یک حکومت آخوندی» میخواند!!
2️⃣ و از زبان محمد عابد الجابری (فیلسوف مراکشی) برای تمسخر روحانیت انقلابی میگوید:
👈 همیشه فکر میکردم که علما نمایندگان خداوند بر روی زمیناند، اما بعد از انقلاب اسلامی ایران دریافتم که درست برعکس، خداوند نماینده آقایان در آسمان است! متدینان واقعی را نباید در میان روحانیون جست.
3️⃣ حنایی کاشانی سال ١٣٨٣ با تحریر یادداشتی پیرامون «ماجرای کسب قدرت پس از انقلاب اسلامی» مدعی است:
👈 «آنان که بهتر و بیشتر میتوانند بکُشند حاکم مطلق میشوند»!!
✍️ پیام فضلینژاد
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ متن کامل مقالهٔ «محمدسعید حنایی کاشانی و تبلیغ فیلسوفان یهودی» و مستندات آن را در آدرس زیر مطالعه کنید:
👉 http://jscenter.ir/slave-jews/muslim-zionism/14689
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : سهشنبه
🌞 ١٢ مرداد ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ٢٣ ذیحجه ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٣ اوت ۲۰٢١ میلادی
🕎 ٢۵ آو ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
✍ پیشنهاد عبدالله بن عباس به ابقاء معاویة بن ابیسفیان و مخالفت امام علی (ع) با فریبکاری در مقابل معاویة (٣۵ق)
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ آغاز سفر دریایی #کریستف_کلمب از بندر پالوس در اسپانیا (١۴٩٢م)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 یهودیان و کریستف کلمب و واسکو داگاما
👉 http://jscenter.ir/jewish-history/formation/2027
2⃣ #آدولف_هیتلر با ادغام ریاستجمهوری و صدراعظمی، پیشوای آلمان شد (١٩٣۴م)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 رازهای پنهان صعود نازیسم
👉 http://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-politics/7517
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ سوءاستفادهٔ یهود از آرمانهای مسیحایی (١)
💥 تمدن جدید غرب و نقشآفرینی یهود (٢)
1️⃣ از اوّلین روزهای بعثت حضرت عیسی (ع) تا قرن ١۶ میلادی، تلاش #یهود مصروف تضعیف مسیحیت، #تحریف آئین عیسوی و حذف اشخاص مؤثّر این جریان شده بود. در مقابل، مسیحیان نیز با دراز کردن انگشت اتّهام به سوی یهود، آنان را عامل اصلی #تصلیب مسیح میشناختند.
2️⃣ امّا از قرن ١۶ میلادی، یکی از بزرگترین تلاشهای یهود به نتیجه رسید: در خدمت در آوردن بخش بزرگی از جامعهٔ مسیحی برای محقّق ساختن آرزوی دیرینهٔ اشرار یهود.
3️⃣ بهعبارت دیگر، همهٔ ضعف قلّت جمعیّت یهود که باعث میشد تا آرمانهایش جامهٔ عمل نپوشد، با به خدمت درآوردن مسیحیان مستعد، تبدیل به قوّت شد و #یهودیان را برای دستیابی به آن آرمانها امیدوار ساخت.
4️⃣ ضمیمهشدن #عهد_عتیق به #عهد_جدید و ارائهٔ یکپارچهٔ #کتاب_مقدّس، فراموش شدنِ کینهٔ کهنهٔ مسیحیان (تصلیب عیسی در باور مسیحیت)، عمومیّت یافتن نفرت از رفتار قرون وسطایی اربابان کلیسا و ظهور جریان بزرگ اعتراضی #پروتستانتیسم، همگی مقدّمهای شدند تا از میان آنها، آرمان مسیحایی سر برآورد.
5️⃣ از اینجا، دیگر این #مسیحیت_پروتستانی بود که با تخریب آخرین سنگرهای مقاومت «کلیسای کاتولیک»، مسیحیان را در خدمت #بنیاسرائیل میآورد تا در جهالت تمام بهنام مسیح، خدمتگزار جماعتی شوند که حضرت عیسی (ع) به امر خداوند، تمامقد در برابر آنان ایستاده بود!!
✍️ استاد اسماعیل شفیعی سروستانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ سوءاستفادهٔ یهود از آرمانهای مسیحایی (٢)
💥 تمدن جدید غرب و نقشآفرینی یهود (٢)
1️⃣ #یهود، با انگشت گذاردن بر موضوع «بشارت و نجات» و به مدد #آموزههای_کابالایی، برای زیست مسیحیان، بهعنوان یک مسیحی راستین! نسخهای استخراج کرد. نسخهای که موجد حرکتهای بزرگ اجتماعی شد.
2️⃣ #مسیحیت_یهودی و #یهودیت_صهیونیستی، هر دو از مشرب و منشأ این آرمان قرن ١۶ میلادی، سیراب شدهاند. از نیمهٔ دوم سدهٔ ١۵ میلادی، عقاید #کابالا بهوسیلهی #یهودیان_مخفی در میان مسیحیان رواج یافت. کابالیستهای یهودی به تدوین برخی رسالههای کابالی منطبق با زبان و فرهنگ مسیحیان دست زدند و این رسالهها در «ایتالیا» و بهویژه در کانون فرهنگی #خاندان_مدیچی در «فلورانس»، بسیار مؤثّر افتاد.
3️⃣ محافل فرهنگی #رنسانس، عمیقاً باور کردند که #رسالههای_کابالی به منابع اصیل و دست اوّل رازهای کهن هستی دست یافتهاند. رسالههای گمشدهای که اینک پدیدار شده و به کمک آن نهتنها میتوان به اسرار نوشتههای افلاطون و سایر متفکّران یونان باستان پی برد، بلکه #رازهای_مسیحیت را نیز میتوان شناخت.
4️⃣ بدینسان، #مکتب_کابالا به یک نیروی متنفّذ سیاسی در میان مسیحیان بدل شد که به آرمانهای مسیحایی و صلیبی جدید دامن میزد و طلوع قریبالوقوع #دولت_جهانی اروپاییان [یهود] را نوید میداد. به تأثیر از این موج، بسیاری از متفکّران اروپایی به این نتیجه رسیدند که باید آرمان #ظهور_مسیح را با مفهوم رازآمیز شناخت و تنها منبع معتبر برای این شناخت، رسالههای کابالی است. در نتیجه، رویکردی گسترده به فراگیری #زبان_عبری آغاز شد.
5️⃣ از این جماعت، با عنوان #شیفتگان_یهود (جودائیزرها) یاد میشود. این جماعت، نقش مهمّی در براندازی نظام کلیسایی «کاتولیک» و جایگزینی نظام جدید ایفا کردند. در حقیقت، باید گفت، مکتب #اومانیسم (اصالت انسان) که در تغییر هویّت دینی اروپا به هویّت کاپیتالیستی، نقش مهمّ نظری داشت، از آبشخور #آموزههای_یهودی سر برآورده بود.
✍️ استاد اسماعیل شفیعی سروستانی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ متن کامل دومین قسمت از مقالات «تمدن جدید غرب و نقشآفرینی یهود» با عنوان «سوءاستفاده یهود از آرمانهای مسیحایی» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-culture/14704
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📚 دانلود کتاب
✡ «توطئهگران بینالمللی: گزارش نشستهای سرّی گروه بیلدربرگ»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
4_5814704038754649818.pdf
6.08M
📚 دانلود کتاب
✡ توطئهگران بینالمللی
💥 گزارش نشستهای سرّی گروه بیلدربرگ
✍️ نویسنده: جیم تاکر
👈 مترجم: وحیدرضا نعیمی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : پنجشنبه
🌞 ١۴ مرداد ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ٢۵ ذیحجه ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ۵ اوت ۲۰٢١ میلادی
🕎 ٢٧ آو ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
1️⃣ شهادت #مصطفی_مازح در پی تلاش برای کُشتن #سلمان_رشدی نویسندهٔ مرتد (١٣۶٨ش)
2️⃣ شهادت دکتر #سیدحسن_آیت نمایندهٔ مجلس شورای اسلامی که نقش مهمی در تدوین اصول قانون اساسی و الحاق اصل #ولایت_فقیه به آن داشت، با شلیک ۶٠ گلولهٔ منافقین (١٣۶٠ش)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : جمعه
🌞 ١۵ مرداد ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ٢۶ ذیحجه ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ۶ اوت ۲۰٢١ میلادی
🕎 ٢٨ آو ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
✍ ترور و مرگ خلیفهٔ دوم [بهقولی] (٢٣ق)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 اطلاع یهود از ترور خلیفهٔ دوم
👉 http://jscenter.ir/judaism-and-islam/jewish-intrigue/5549
🌍 مناسبتهای میلادی
✍ یک بمب افکن بوئینگ بی-۲۹ نیروی هوایی آمریکا در جنگ جهانی دوم بهوسیلهٔ #بمب_اتمی موسوم به «پسر کوچک» با قدرتی معادل با ۲۰هزار تُن تیانتی #هیروشیما در ژاپن را مورد حمله قرار داد که به مرگ بیش از ۱۴٠هزار ژاپنی منجر شد (١٩۴۵م)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 روچیلدها، انرژی هستهای و بمب اتم
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-science/jewish-science/7171
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ همایون صنعتیزاده و انتشارات فرانکلین (١)
💥 برگی دیگر از پروندهٔ #موش_شناسی
1️⃣ در دههٔ ١٣۴٠ دو مرکز بزرگ ترجمه در ایران فعال بودند:
👈 یکی «بنگاه ترجمه و نشر کتاب» که تحت نظارت #دربار شاهنشاهی و زیر سیطرهٔ بهاییهایی مانند «احسان یارشاطر» قرار داشت،
👈 و دیگری یک شرکت انتشاراتی آمریکایی بهنام #مؤسسه_فرانکلین.
2️⃣ این مؤسسه را که «همایون صنعتیزاده» یکی از کارگزاران برجستهٔ MI6 و CIA در تهران تأسیس کرد، از بودجهٔ مستقیم دولت آمریکا تغذیهٔ مالی میشد و با لژهای #فراماسونری پیوندهای استواری برقرار ساخت؛
3️⃣ اساسنامهٔ فرانکلین صراحتاً وظیفهٔ اصلی آن را «گسترش فلسفه و ادبیات آمریکایی در ایران» ذکر کرده بود.
4️⃣ «منوچهر انور»، یکی از پیروان فرقهٔ ضالهٔ #بهائیت، سردبیری انتشارات را برعهده داشت و کریم امامی و نجف دریابندری، سرویراستاران آن بهشمار میرفتند.
5️⃣ اما #همایون_صنعتیزاده که بود؟
✍️ پیام فضلینژاد
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ همایون صنعتیزاده و انتشارات فرانکلین (٢)
💥 برگی دیگر از پروندهٔ #موش_شناسی
1️⃣ #همایون_صنعتیزاده سال ١٣٠۴ در خانوادهای غربگرا از طبقهٔ #سرمایهداری در تهران بهدنیا آمد و ۴ شهریور ١٣٨٨ در کرمان مُرد. کودکی خود را در کرمان نزد پدربزرگش (مؤسس نخستین سینمای کرمان) گذراند، اما برای تحصیل در مدرسهٔ زردشتیها به تهران آمد و از کلاس اول با ایرج افشار (مورّخ و فراماسونر مشهور) دوست شد.
2️⃣ تحصیلات متوسطه را در دبیرستان البرز ادامه داد و سال ١٣٢١ به #حزب_توده پیوست و به سِمَت منشی کمیته مرکزی حزب رسید. سال ١٣٢۵ که از این حزب جدا شد، بلافاصله به استخدام #سفارت_انگلستان درآمد و منشی سفارتخانه شد!
3️⃣ صنعتیزاده یکی از پلهای ارتباطی انگلستان با گروههای سیاسی ایران بهشمار میرفت. از اینرو، دولت دکتر مصدق او را به اتهام «فعالیتهای سیاسی ضد دولت ایران و به نفع انگلستان» تحت تعقیب و مراقبت قرار داد.
4️⃣ پس از کودتای ٢٨ مرداد ١٣٣٢ در حالیکه صنعتیزاده در ادارهٔ اطلاعات سفارت انگلیس فعال بود، با تأسیس یک گالری هنری در چهارراه کالج تهران، آن را به پاتوق رایزنان سفارتخانههای غربی برای برقراری ارتباط با هنرمندان ایرانی و… تبدیل کرد.
5️⃣ براساس اسناد پروندهٔ فرانکلین در #ساواک، صنعتیزاده در سفری که سال ١٣٣٣ به آمریکا داشت، امتیاز نمایندگی #فرانکلین را گرفت.
✍️ پیام فضلینژاد
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter