نقش فراماسونها در رویدادهای تاریخی و اجتماعی ایران.pdf
8.06M
📚 #دانلود_کتاب / 50
✍ نقش فراماسونها در رویدادهای تاریخی و اجتماعی ایران
🔹 نویسنده: حسین ملکی (ح. م. زاوش)
📝 توضیحات: اگر بخواهیم، تعریف واقعی از ماهیت فراماسونری داشته باشیم، باید به ایجاز بگوییم که: فراماسونری به مفهوم یک سازمان به ظاهر سیاسی، نخستین نطفهی حرامی است که در آغاز زایش دوران سرمایهداری، ریشههایش در بطن اندیشه متفکران نژادگرای یهود، جوانه زده، و از اوایل دهه سوم قرن هیجدهم پا به عرصه حیات نهاده، و کارگزار خیانتها و جنایتهای بیشماری علیه بشریت شده، و در عصر تهاجم استعمارگران اروپایی در نقش"اختاپوس دوزخی استعمار" در همهی سرزمینها، فتنهها برانگیخته، و سرها به باد داده، و خانمانها نابود کرده است!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 هجدهمین قسمت از سلسله مقالات «جنگ جهانی غذا» گزارشی جامع و حاوی بحث مهمی است؛ در این گزارش میبینیم:
👈 روغنهایی که ۹۵ درصد از روغن در سبد غذایی مردم ایران را تشکیل میدهد، در سایر کشورهای دنیا یا به مصرف گاو، خوک و طیور میرسد یا بهعنوان سوخت زیستی مصرف میشود!!!
🌐 البته چون گزارش مفصل است، انتشار تمام مطالب آن بههمراه نمودارهای مرتبط و ذكر اسناد و منابع، در كانال ممكن نیست. لذا بهعنوان مشتی از خروار چكیدهای از آن را در ادامه میآوریم. اما علاقهمندان باید اصل مطلب را در آدرس ذیل مطالعه كنند:
👉 goo.gl/RpVbh8
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تراریخت یا بنزین، گازوئیل و خوراک دام؟ (1)
☠ پرونده «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت هجدهم
1⃣ آمارهای رسمی نشان میدهد بخش اعظم #روغن مصرفی در کشور، که منشأ ذرت، سویا و کلزا (کانولا) دارند، و بیش از 95 درصد از آنها وارداتی است، از مواد اولیهی #تراریخته تهیه میشود! ببینیم این محصولات در دنیا، چه نیازهایی را پوشش میدهد؟
2⃣ بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، در سال 2016، کل زمینهای کشاورزی دنیا، حدود 4.9 میلیارد هکتار بوده است. در این میان، در سال 2017، حدود 189.8 میلیون هکتار (یعنی مجموعاً کمتر از 3.9 درصد) از کل این سطح زیر کشت، به تولید محصولات تراریخته اختصاص داشته است.
3⃣ آمارها نشان میدهد از این مقدار، 91.3 درصد مربوط به تنها 5 کشورِ آمریکا، برزیل، آرژانتین، کانادا و هند است. پاراگوئه، پاکستان، چین و آفریقایجنوبی در ردههای بعدی قرار دارند که مجموعاً 6.05 درصد را به خود اختصاص دادهاند.
4⃣ بعد از آن مجموع کشت در کشورهای بولیوی، اروگوئه، استرالیا، فیلیپین، میانمار، سودان، اسپانیا، مکزیک و کلمبیا، حدود 2.5 درصد از سطح زیر کشت کل است و سایر کشورهای دنیا (یعنی حدود 170 کشور) مجموعاً 0.15 درصد (یک و نیم در هزار) از سطح زیر کشت تغییر یافتههای ژنتیکی را به خود اختصاص دادهاند.
5⃣ بر اساس آخرین آمارها در میان گیاهانِ تغییر یافته ژنتیکی در دنیا، تنها چهار قلم، شامل #سویا (50 درصد)، #ذرت (31 درصد)، #پنبه (13 درصد) و #کلزا (5 درصد)، بیش از 99 درصد از کل سطح زیر کشتِ این محصولات را به خود اختصاص دادهاند؛ سایر موارد شامل چغندرقند، پاپایا، اسکوآش، بادمجان و سیبزمینی مجموعاً کمتر از 1 درصد است.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/RpVbh8
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ تراریخت یا بنزین، گازوئیل و خوراک دام؟ (2)
☠ پرونده «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت هجدهم
1⃣ طی سالهای 1996 تا 2017، تولید دو محصول عمدهی #تراریخته در دنیا یعنی #سویا و #ذرت رشد غیرقابل تصوری داشته است؛ برآوردهای اولیه نشان میداد این افزایش فزاینده نمیتوانست ناشی از افزایش مصرف مردم دنیا باشد؛ تحقیقات تکمیلی، صحت این برآوردها را تأیید میکند.
2⃣ تحقیقات نشان میدهد رشد تولید سویا و ذرتِ تغییر یافته ژنتیکی، که 81 درصد تولید محصولات تراریخته دنیا را تشکیل میدهد، مه بخاطر مصرف مردم، بلكه عمدتاً ناشی از تقاضای فزاینده در دو حوزهی ذیل بوده است:
🔸 1. بایوفیول (سوخت زیستی) 😳
🔸 2. خوراک دام 😳
3⃣ #سوختزیستها عمدتاً به دو دسته تقسیم میشود؛ انواعی که در موتورهای بنزینی کاربرد دارد، و عموماً پایهی اتانول دارد؛ و #بایودیزلها که از #سویا، برخی از انواع گیاهان و #روغن_پخت_و_پز گرفته میشود! آمریکا، یکی از پیشتازان تولید سویا و ذرت و کلزای تراریخته در دنیا، و همزمان، یکی از پیشتازان تولید بایوفیول در دنیاست.
4⃣ در تولید انواع زیستسوختها، که در موتورهای بنزینی کاربرد دارد، از #اتانول استفاده میشود. #ذرت بهعنوان مواداولیهی اصلی تولید اتانول در این فرآیند مصرف میشود. در سال 2017، دو کشور آمریکا و برزیل، (که دیدیم 83 درصد ذرت تراریخته جهان را زیر کشت دارند) مجموعاً 84 درصد از اتانول جهان را تولید کردهاند.
5⃣ افزایش یکبارهی تولید ذرت و سویا، علاوه بر سوختهای زیستی، ناشی از یک دلیل دیگر نیز هست؛ کانونهای تولید گاو، مرغ و خوک دنیا – که باز هم اتفاقاً شامل آمریکا، برزیل و چین است – برای افزایش تولیدات دامی خود شدیداً به تأمین خوراک ارزانقیمت دام نیازمند بودهاند. بنابراین بخش اعظم سویای جهان در سه کشوری تولید و مصرف میشود که بخش اعظم تولید گوشت گاو، مرغ و خوک دنیا نیز در همین سه کشور انجام میشود.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/RpVbh8
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ قسمتهای قبلی پرونده «جنگ جهانی غذا»
🌐 لینک شروع قسمت اول:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3109
🌐 لینک شروع قسمت دوم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3122
🌐 لینک شروع قسمت سوم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3138
🌐 لینک شروع قسمت چهارم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3552
🌐 لینک شروع قسمت پنجم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3720
🌐 لینک شروع قسمت ششم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3905
🌐 لینک شروع قسمت هفتم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3925
🌐 لینک شروع قسمت هشتم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/3944
🌐 لینک شروع قسمت نهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4112
🌐 لینک شروع قسمت دهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4217
🌐 لینک شروع قسمت یازدهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4335
🌐 لینک شروع قسمت دوازدهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4532
🌐 لینک شروع قسمت سیزدهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4713
🌐 لینک شروع قسمت چهاردهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4844
🌐 لینک شروع قسمت پانزدهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/4936
🌐 لینک شروع قسمت شانزدهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/5001
🌐 لینک شروع قسمت هفدهم:
👉 https://eitaa.com/jscenter/5145
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ رویکرد تراریخته در رژیم صهیونیستی
1⃣ در بسیاری از کشورها، هرچند که واردات غذاهای حاوی محصولات دستکاری شده ژنتیکی انجام میشود، ولی اجازه کشت در کشور داده نمیشود؛ از جمله میتوان سرزمینهای اشغالی رژیم صهیونیستی را نام برد. این در حالی است که تحقیقات #بیوتکنولوژی کشاورزی در این منطقه بسیار گسترش یافته است.
2⃣ در دانشگاههای رژیم صهیونیستی، در مؤسسات تحقیقاتی دولتی و بخش خصوصی این رژیم تحقیقات بسیار وسیعی بر روی ارگانیسمهای دستکاری شده ژنتیکی بهویژه بر بذرهای دستکاری شده انجام میشود؛ علاوه بر خود #اسرائیل سرمایهگذاران بینالمللی نیز در این رژیم، بودجههای کلانی را جهت بررسی محصولات دستکاری شده تخصیص دادهاند، که از آن جمله میتوان به ایالات متحده آمریکا اشاره کرد.
3⃣ بنابراین میتوان گفت اسرائیل به یک مرکز بینالمللی مطالعه ارگانیسمهای دستکاری شده #ژنتیکی در جهان تبدیل شده است. این به آن معنی است که صهیونیستها از پیشگامان در تحقیقات، بررسی و ارزیابی مخاطرات این نوع محصولات به شمار میآیند.
4⃣ جالب اینجاست به دلیل قانونهای سختگیرانه، محققان زیستفناوری این رژیم برای بررسی نتایج تحقیقات انجام شده خود در مقیاس وسیع، قادر به انجام آنها در خود اسرائیل نبوده و این امور را در خارج از مرزهای این رژیم انجام میدهند. رژیم صهیونیستی رشد و توسعه GMO را تنها جهت اهداف تحقیقاتی و در عین حال مطابق با قوانین تعیینشده در این رژیم مجاز میداند و کشت GMO با مقاصد تجاری در این کشور مجاز نیست.
5⃣ از طرف دیگر، حجم عمدهای از محصولات کشاورزی این رژیم بهطور دائم به کشورهای اروپایی صادر میشود، که دارای برچسب “عاری از هرگونه دستکاری ژنتیکی: GMO FREE” است و سهم مهمی در اقتصاد این رژیم دارد.
6⃣ با این وجود جای تعجب دارد که اخیراً در اقدامی عجیب تعدادی از اساتید رشتههای مختلف طی نامهای خواستار توسعه و تثبیت فناوری بومی گیاهان #تراریخته و محصولات GMO در کشور شدند. افرادی که حتی یک بار هم تحقیقی در مورد مخاطرات این محصولات روی تنوع زیستی و سلامت انسان انجام ندادهاند یا مقالهای در این زمینه منتشر نکردهاند. این در حالی است که حتی بانیان اصلی این محصولات (صهیونیستها) نیز (که دشمن مسلمانان هستند و میتوانند از طریق اقدامات بیوتروریستی امنیت کشورهای اسلامی را مورد تهدید قراردهند) سختگیریهای قانونی در زمینه عدم کاشت، تحقیق و آزمایشگاههای تحقیقاتی، محدودیت در تحقیقات، قوانین مصرف و فروش و تعهد محقق به عدم آلودگی و ایمن بودن تحقیقات محصولات دستکاری شده ژنتیکی را لحاظ میکنند.
7⃣ به این ترتیب به نظر میرسد برای نابودی محیط زیست و سلامت جامعه، ما نیاز به دشمن خارجی نداریم؛ ما خود دشمن خود هستیم!
✍ داوود حیاتغیب / معاون دفتر پژوهش و توسعه فناوریهای محیط زیست
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 http://yon.ir/bioterror
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اسارت تفکر غربی در گرداب تفکر بنیاسرائیلی
1⃣ همان تفکری که #بنیاسرائیل داشتند و به حضرت موسی میگفتند ما تا چیزی را نبینیم باور نمیکنیم! امروز دامنگیر #تفکر_غرب است! امروز نیز غرب همین را میگوید و گرفتار همین سطح نازل معرفت یعنی معرفت حسّی و تجربی است.
2⃣ ملتی که تنها در محدودهی حس و تجربهی صِرف حرکت کند آمادگی #گوسالهپرستی دارد و امروزه که اساس معرفت در غرب، حسّی و تجربی است همین معضل وجود دارد و خود را نشان میدهد.
3⃣ پیام حضرت موسی این است که ما #وحی داریم و بهوسیلهی آن میتوان معرفتشناسی حسّی و تجربی را به معرفتشناسی بالاتر و والاتری ارتقا داد و نشان آن هم همان ساحرانی هستند که با سحر کار میکردند اما با مشاهدهی حقیقت حاضر شدند با روش سختِ میخکوب شدن، اعدام شوند اما باز دست از عقیدهی خود بر ندارند! و اینگونه است که با ارتقاء معرفت از سطح نازل حس و تجربه به معرفت وحیانی، بازار #ساحری جمع میشود.
4⃣ الان هم خطر ظهور #سامری ها هست، در این بین آنکه مشکل را حل میکند ارتقاء #عقلانیت جامعه است و موسی کلیم الله آمد این عقلانیت را زنده کند و اجازه ندهد سحر با معجزه، برابر نشان داده شود.
5⃣ وقتی حضرت موسی خواست #بنیاسرائیل را علیه فرعون بشوراند، آنها به رهبر خود یعنی حضرت موسی (ع) گفتند تو با خدایت به سراغ فرعون برو و ما بعد خواهیم آمد! پیام سریال «موسی کلیم الله» باید این باشد که «ملتی میتواند حافظ مرز و بوم خود باشد که رهبر خود را تنها نگذارد».
🎯 آیتالله جوادی آملی در دیدار عوامل موسی کلیمالله
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠 یهودیان، روچیلدها و ماجرای بانک انگلستان
✡ سال 1694
1⃣ در اين سال #بانک_انگلستان تأسیس شد.
2⃣ این بانک به طور فریبندهای نامگذاری شد تا این طور بنماید که از سوی دولت انگلستان اداره میشود.
3⃣ در حالی که در اصل تشکیلاتی خصوصی به شمار میرفت که توسط #یهودیان تأسیس شده بود.
4⃣ یهودیان از طریق ادارهی بانک انگلستان خانوادهی سلطنتی، انگلستان را زیر سلطهی خود داشتند.
✡ سال 1698
1⃣ بعد از گذشت 4سال از تأسیس بانک انگلستان سلطه #یهودیان بر عرضهی پول بریتانیا به سرعت افزایش یافته بود.
2⃣ آنان با چنان مبالغ هنگفتی کشور را غرق در بدهی کرده بودند که بدهی دولت به بانک از رقم اولیه یک میلیون و 250 هزار پوند، با افزایش 1280 درصدی به شانزده میلیون پوند رسید.
3⃣ این مسئله تورم را در پی دارد که از دلایل کاهش ارزش پولی به شمار میرود که در اختیار عوام است.
4⃣ چون مبالغ در دست عوام ارزش کمتری پیدا میکند، آنان به بانک مراجعه میکنند تا برای به جریان انداختن کسب و کار خود وام بگیرند.
5⃣ هنگامی که بانک مرکزی متقاعد میشود که تعداد کافی از افراد بدهکار وجود دارند، با ممانعت از ارائهی وام، عرضهی پول را سختتر میکند.
6⃣ در نهایت بانک به کنار مینشیند و منتظر میماند تا افراد بدهکار به بانک، ورشکسته شوند.
7⃣ در این مرحله بانک ثروت، کسب و کار و دارایی حقیقی را که با سختی و قطره قطره از سوی مردم جمعآوری شده است، مصادره میکند.
8⃣ تورم هرگز بانک را تحت تأثیر قرار نمیدهد؛ آنان تنها گروهی هستند که از این شرایط سود میبرند و هر زمان دچار کمبود وجه شوند، به سادگی اقدام به چاپ مبالغ بیشتری مینمایند.
✡ سال 1840
1⃣ روچیلدها خود را دلالان شمش بانک انگلستان مینامند. آنان بنگاههایی را در کالیفرنیا و استرالیا تأسیس میکنند.
✡ سال 1997
1⃣ کمتر از دو ماه قبل از روی کارآمدن تونی بلر در انگلستان، یادداشت جالبی در صورت جلسات مجلس این کشور یافت میشود كه در آن به نقل از اِرل ناحیه کیتنس آورده شده است:
✍ «دولت آینده باید مسئولیت خود در قبال کنترل عرضهی پول و تغییر از این نظام پولی متکی بر بدهی را بپذیرد و در این خصوص دست به اقدام جدی بزند. عالی جنابان! آیا آنان کاری خواهند کرد؟ اگر آنان در این خصوص اقدامی نکنند، نظام پولی کشور از هم خواهد پاشید و میراث بیارزشی که پیشتر توسط ما برای فرزندانمان بر جای مانده است، به مصیبت مبدل خواهد شد.»
2⃣ در ششم ماه می و فقط چهار روز بعد از انتخاب تونی بلر به عنوان نخست وزیر انگلستان، گوردون براون که از سوی بلر به عنوان وزیر دارایی منصوب شده است، اعلام میکند که قصد دارد به طور کامل بانک انگلستان را از نظارت سیاسی بینیاز کند.
📚 اندرو کارینگتن هیچکاک، صهیونیسم در مسیر سلطه، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://yon.ir/banen
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ روچیلدها، اندرو جکسون و دو بانک ایالات متحد (1)
🏛 روزشمار اولین و دومین بانک ایالات متحد
🔴 سال 1791:
1⃣ #خانواده_روچیلد از طریق الکساندر همیلتون (عامل آنان در کابینهی رئیس جمهور جرج واشینگتن) «کنترل پول کشور را به دست میگیرند.»
2⃣ آنان #بانک_مرکزی را در ایالات متحد تأسیس میکنند و آن را «اولین بانک ایالات متحد» مینامند. این بانک با امتیازی بیستساله تأسیس شد.
3⃣ در خلال 5سال اول حیات این بانک، دولت آمریکا هشت میلیون و دویست هزار دلار از آن #قرض میگیرد و قیمتها تا 72 درصد افزایش مییابد.
🔴 سال 1811:
1⃣ اعتبار امتیاز بانک ایالات متحد #روچیلد تمام میشود و کنگره به تمدید این امتیاز رأی مخالف میدهد.
2⃣ #ناتان_مایر_روچیلد از این مسئله عصبانی شده، بیان میدارد:
🔸 «اگر درخواست تمدید امتیاز پذیرفته نشود، ایالات متحد خود را درگیر جنگی خانمانسوز خواهد دید.»
3⃣ با این حال ایالات متحد موضع خود را تغییر نمیدهد و امتیاز این بانک تمدید نمیشود؛
4⃣ #ناتان_مایر_روچیلد تهدید دیگری را مطرح کند:
🔸 «به آن آمریکاییهای گستاخ درس عبرت خواهم داد و آنان را به دوران استعماری باز خواهم گرداند.»
🔴 سال 1812:
1⃣ انگلستان با پشتیبانی مالی #روچیلد و تبعیت از فرامین ناتان مایر روچیلد به ایالات متحد اعلان جنگ میدهد.
2⃣ طرح #روچیلد آن است تا ایالات متحد را در اثر این جنگ چنان دچار بدهی کند که هیچ گزینهای جز تسلیم در برابر انگلستان نداشته باشد و امتیاز #بانک_روچیلد موسوم به اولین بانک ایالات متحد را تمدید نماید.
3⃣ با این حال، از آنجایی که انگلستان هنوز مشغول نبرد با ناپلئون بود، توانایی سازماندهی تهاجم بیشتر را نداشت و به همین دلیل جنگ در سال 1814 بدون شکست آمریکا به پایان رسید.
📚 منبع: اندرو کارینگتن هیچکاک، صهیونیسم در مسیر سلطه، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی.
📖 متن کامل مقاله بههمراه عكس:
👉 http://yon.ir/dobank
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ روچیلدها، اندرو جکسون و دو بانک ایالات متحد (2)
🏛 روزشمار اولین و دومین بانک ایالات متحد
🔴 سال 1816:
1⃣ کنگرهی آمریکا لایحهای را به تصویب میرساند که به یکی دیگر از #روچیلدها اجازه میدهد تا #بانک_مرکزی بانفوذی را تأسیس نماید.
2⃣ این اقدام بار دیگر عرضهی #پول آمریکا را تحت سیطرهی #روچیلدها قرار میدهد. این بانک را «دومین بانک ایالات متحد» مینامند و امتیازی بیست ساله به آن اعطا میکنند.
3⃣ البته این به معنای پایان جنگ انگلستان بر ضد آمریکا همراه با مرگ هزاران سرباز انگلیسی و آمریکایی و تشکیل #بانک_مرکزی دیگری با مالکیت #روچیلدها بود.
🔴 سال 1828:
1⃣ پس از دوازده سال از فعالیت دومین بانک ایالات متحد که با بیرحمی هرچه تمامتر، #اقتصاد_آمریکا را به زیان مردم و در جهت اهداف مالاندوزانهی خود با مهارت تحت کنترل درآورده بود، کاسهی صبر مردم آمریکا لبریز شد و مخالفان این بانک سناتور #اندرو_جکسون را برای نامزدی پست ریاست جمهوری معرفی کردند.
2⃣ جکسون در میان بهت و وحشت #روچیلدها در انتخابات ریاست جمهوری به پیروزی میرسد و آشکارا اظهار میدارد که به دنبال آن است تا با استفاده از اختیار خود و در اولین فرصت، #بانک مزبور را در اهداف ننگین خود با شکست مواجه کند.
3⃣ او در خلال اولین دورهی ریاست جمهوریاش شروع به کوتاه کردن دست بسیاری از زیردستان #بانک از تشکیلات حکومتی مینماید. او به منظور نشان دادن چگونگی عمق نفوذ ریشههای این غدهی سرطانی در دستگاه حکومت و برای نیل به این هدف، مجبور به اخراج دو هزار نفر از یازده هزار کارمند دولت فدرال میشود.
🔴 سال 1832:
1⃣ مقامات دومین بانک ایالات متحد، چهار سال قبل از موعد مقرر، از کنگره درخواست میکنند تا امتیاز این #بانک را تمدید کند.
2⃣ کنگره با این درخواست موافقت کرده، لایحهی آن را برای امضا نزد رئیس جمهور جکسون میفرستد که رئیس جمهور این لایحه را رد کرده، طی پیامی اعلام میکند:
3⃣ «تنها شهروندان ما از نعمت این حکومت بهرهمند نمیشوند. بیش از هشت میلیون اوراق قرضهی این بانک، نزد خارجیهاست … آیا بانکی که در ماهیتش کمترین تعهدی نسبت به کشور وجود ندارد، تهدیدی برای آزادی و استقلالمان ایجاد نمیکند؟ کنترل ارز، دریافت پول مردم و وابستگی هزاران نفر از شهروندانمان به این تشکیلات، بسیار هولناکتر و خطرناکتر از قدرت نظامی دشمن است. اگر حکومت خود را محدود به حمایت مساوی نماید و همانند آن، پستی و بلندی و غنی و فقیر را به یک اندازه با رگبار باران لطف خود بهرهمند سازد، این به منزلهی عنایتی ناشایست و ناعادلانه خواهد بود. در این حکمی که پیش روی من است، انحرافی گسترده و غیرضرور از این اصول عادلانه به چشم میخورد.»
📚 منبع: اندرو کارینگتن هیچکاک، صهیونیسم در مسیر سلطه، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی.
📖 متن کامل مقاله بههمراه عكس:
👉 http://yon.ir/dobank
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter