فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تحلیل استاد #مهدی_طائب از شهادت #شهید_مطهری
📺 شهید مطهری اولین عالمی بود که پس از انقلاباسلامی #شهید شد و این مسأله با روشنگریهای صریح، جامع و شکنندهی او بر علیه #اسرائیل بیربط نیست!
➕ به کانال #تحلیلTv بپیوندید👇
🆔 @Tahlil_Tv
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔎بررسی اهم مباحث فضایسایبر| مهندس #شکوهیان_راد
2️⃣ بخش دوم| تأثیرگذاری دانش #سایبرنتیک بر سایر دانشها
📺 دانشسایبرنتیک در غرب، مبانی جهانبینی را بهروزرسانی کرده و تمام دانشها را تحتتاثیر قرار داده تا در نهایت بتواند به #حاکمیت و کنترل برسد.
📺 امروزه پیشرفته به کشوری گفته میشود که تواناییاش در شناسایی منابعاطلاعاتی در کشور و کنترل #آگاهی مردم به چه میزان باشد.
📺 قدرت آیندهی جمهوریاسلامی ایران درصورتی است که #دانش_سایبرنتیک خود را بومیسازی و آن را براساس جهانبینی انقلاباسلامی ایجاد کند.
🔹ادامه دارد...
➕ به کانال #تحلیلTv بپیوندید👇
🆔 @Tahlil_Tv
50.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دانشنامه
📌 به مناسبت ایام شهادت مولای متقیان حضرت علی(ع)
📺 چند و چون نگارش دانشنامه امام علی علیه السلام در کلیپی کوتاه از حضور آیت الله #علی_اکبر_رشاد سرپرست دانشنامه امام علی(ع)
♨️ برنامه زنده صبح بخیر ایران سال ۱۳۷۹
📽 #ببینید
🆔 @iictchannel
📝 متن کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به ملت ایران منتشر شد
#رهبر_انقلاب
#ماه_مبارک_رمضان
#شب_قدر
#ظریف
#انتخابات
🔍 بخوانید:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=47776
14000212_40585_64k.mp3
1.38M
🎙بشنوید | صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به ملت ایران
💻 @Khamenei_ir
📝مطهری، سنت و تجدد
🔹۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری است. افرادی مانند علامه طباطبایی و امام خمینی بسیار از او تمجید میکنند و او را فیلسوف و فقیه مینامند. آیت الله خامنهای نیز معتقد است: «اگر بخواهیم این نظام در ذهن مردم عمق پیدا کند، باید افکار شهید مطهری در بین مردم رواج پیدا کند.» اما او آیا تفاوت بنیادینی با دیگر روحانیون داشت؟
بیژن عبدالکریمی از منتقدان اوست و معتقد است: «مطهری نه یک متفکر بلکه یک متکلم بود.» اما میگوید: «مطهری صرفاً یک شخص نیست. چه بپسندیم و چه نپسندیم، چه با او موافق باشیم و چه نباشیم، وی نماینده برجسته یک نحوه تفکر رایج و غالب نه تنها صرفاً در کشور ما بلکه در سراسر بلاد مسلمانان است. لذا اندیشیدن به شخصیت و اثار او بهانه ای برای اندیشیدن به نحوه تفکر و جریانی غالب در جامعه ما و دیگر جوامع مسلمان است. نحوه تفکر او، که من از آن به نحوه تفکر تئولوژیک یاد می کنم، یکی از ریشه دارترین و کهن ترین شیوه های تفکر است.»
🔸عقب ماندگی مسلمانان از اعتقادات مطهری بود. بر همین اساس میگفت: «یا باید بگوییم اسلام، یعنی همان حقیقت اسلام، در مغز و روح این ملتها هست ولی خاصیت اسلام این است که ملتها را عقب میبرد و یا باید اعتراف کنیم که حقیقت اسلام به صورت اصلی در مغز و روح ما موجود نیست بلکه این فکر اغلب در مغزهای ما به صورت مسخ شده، موجود است و تمام دستورهاى اصولى اسلام در فكر ما تغيير شكل داده.» (مجموعه آثار، ج۲۵، ص۵۰۱)
گفتمان مطهری در نسبت دین با نابرابریها به لحاظ نظری انعطاف داشت. تا جایی که وی گفته بود: «اصل عدالت از مقیاسهاى اسلام است که باید دید چه چیز بر او منطبق مىشود. نه این است که آنچه دین گفت عدل است، بلکه آنچه عدل است دین مىگوید!...مُقدَّسى اقتضا مىکند که بگوییم دین مقیاس عدالت است اما حقیقت این طور نیست...در جاهلیت، دین را مقیاس عدالت و حسن و قبح مىدانستند; لذا در سوره اعراف (آیه۲۳) از آنها نقل مىکند که هر کار زشتى را به حساب دین مىگذاشتند و قرآن مىگوید بگو خدا امر به فحشا نمىکند.» (بررسى اجمالى مبانى اقتصاد اسلامى، ص۱۴)
🔹تفاوت رویکردهای او با بسیاری از روحانیون امر مشهودی است. به عنوان نمونه وی در مساله تقلید از فقهاء با ذکر برخی آیات و روایات، دوگانه «تقلید ممنوع-تقلید مشروع» را طرح میکند و میگوید: «تقليدِ مشروع سرسپردن و چشم بستن نيست، چشم باز كردن و مراقب بودن است و اگر نه مسئوليت و شركت در جرم است.» (مجموعه آثار، ج۲۰، ص۱۷۳ تا ۱۷۶) مرحوم مطهری بر اساس تحلیل فقهی مساله وکالت و اینکه زن میتواند موکل و وکیل باشد، حق رای و نماینده مجلس شدن زنان را به لحاظ دینی توجیه کرد. (مجموعه آثار، ج۲۹، ص۴۶۴) یا وقتی از او درباره تعارض ولایت فقیه با دموکراسی سوال شد، او گفت: اگر ولايت فقيه يك امر انتصابى مىبود، ممكن بود بگوييم كه اين بر خلاف اصول دموكراسى و نظير سلطنت موروثى است. ولى، فقيه را بر خلاف سلطان و شاه خود مردم انتخاب مىكنند. بنابراين، اين چه منافاتى دارد با اصول دموكراسى و چه تناقضى هست ميان جمهورى بودن و اسلامى بودن؟» (مجموعه آثار، ج۲۴، ص۳۳۳)
🔸با این حال همچنان برخی مانند بیژن عبدالکریمی تلاشهای مرحوم مطهری را موفق نمیدانند و میگویند: «ما در طول تاریخ موارد متعددی دیده ایم که میان احکام عقلی و تجربی بشر با احکام شرعی و فقهی و غیره تعارض وجود دارد. مطهری نیز مثل بسیاری از سنت گرایان و اصحاب تئولوژیک ما راه حل نظام مندی برای خروج از این تعارض ها ارائه نمی دهند.»
مرحوم مطهری برای بازنگری در مفاهیم دینی و کارآمدی آن در شرائط جدید، تلاش میکرد، اما به هرحال نسبت بسیاری از سخنان او با تعالیم دینی در ابهام قرار دارد. شاید به همین دلیل بوده که سید حسین نصر علی رغم آنکه او را در فلسفه بسیار مستعد توصیف میکند، میگوید: «مطهری تا اندازه ای متجدد بود. او در میان مواضع سنت گرایی و تجددگرایی گیر کرده بود و مساله را به طور کامل در ذهن خود حل نکرده بود.» (در جست و جوی امر قدسی، ص۱۳۲)
متن کامل این یادداشت را از اینجا مطالعه کنید
🆔 @AzadFekriSchool
#بازنشر
#در_رسانه_ها
🔰 شهید زنده
🔸 یازده نکته درتوضیح موقع و مقام #شهید_مطهری به مناسبت سالروز شهادت او
🔹 یادداشتی از #مهدی_جمشیدی عضو هیأت علمی گروه #فرهنگ_پژوهی پژوهشگاه
📣 هم اکنون در صفحه #اندیشه روزنامه #فرهیختگان بخوانید:
🌐 farhikhtegandaily.com/newspaper/3308/15
🆔 @iictchannel
🔰 به خدا راه نزدیک است
🔺️ رهبر انقلاب: ماه رمضان برای ما درسهائی دارد؛ نه از قبیل درسهائی که انسان از زبان معلم یا از روی کتاب فرا میگیرد، بلکه از قبیل درسهائی که انسان در یک تمرین عملی، در یک کار دستهجمعی بزرگ فرا میگیرد. اولش همین درس ارتباط با خدا و حفظ پیوند قلبی با ذات احدیت و حضرت محبوب است. لذت این درس را چشیدید، دیدید که چگونه میتوان آسان با خدای متعال تماس برقرار کرد. «و انّ الرّاحل الیک قریب المسافة و انّک لا تحتجب عن خلقک الّا ان یحجبهم الاعمال دونک»؛ به خدا راه نزدیک است. ۱۳۸۶/۰۷/۲۱
#بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
🔰 برآورده شدن حاجات
🔺️ رهبر انقلاب: نگاه کنید به حاجات خودتان، حاجات کشورتان؛ به مریضها، به جانبازان، به غمدیدهها، به چشمهای نگران، به نیاز انسانهایی که نزدیک شما، در کشور شما، در دنیای اسلام و روی کره خاکی هستند. همه این حاجات را در شبهای قدر، یکی یکی از خدای متعال بخواهید.
#بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
19.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ماهیت حکومتها، سیاست خارجی را تعیین میکند
🎙گفتگوی دکتر محمدجواد لاریجانی، معاون اسبق وزارت امور خارجه با بخش تحلیل و تبیین سایت khamenei.ir
💻 @Khamenei_ir
25.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سیاست خارجی از سیاستگذاری تا اجرا
🎙گفتگوی دکتر صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بخش تحلیل و تبیین سایت khamenei.ir
💻 @Khamenei_ir
🔵🔴⚪️#جورج_جورداق و کتاب #امام_علی_صدای_عدالت_انسانی در پیج اینستاگرامی کافه عدالت👇👇👇
https://www.instagram.com/p/COZv2SFsmx5/?igshid=1hdlni4fqec9w
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#کافه_عدالت
#عدالت_اجتماعی
#عدالت_خواهی
#عدالت_اسلامی
📌آدرس کانال؛
🆔@cafe_edalat