eitaa logo
#کلاس_اولی_با_ما_باش😍
11.7هزار دنبال‌کننده
22.3هزار عکس
8.9هزار ویدیو
3.3هزار فایل
خانم حسینی مدرس دانشگاه فرهنگیان ۱۴٠٠/۶/۱۵ مدرس پایه اول نویسنده ۲ جزوه کمک آموزشی #کلاس_اولی_با_ما_باش @kelasavalibamabash #کلاس_دومی_با_ما_باش @kelasdovomibamabash ارتباط با ادمین و درخواست تبلیغات @Mhsadat @M1133M تبادل @kosar199
مشاهده در ایتا
دانلود
: چپ، راست ؛ وسط، کنار، بین ؛ ردیف ؛ جلو، عقب؛ اول الی پنجم. : سکوت و گوش کردن به صحبتهای معلم ؛ نگاه کردن به تخته ؛ رفتن پای تخته و پاسخ دادن به سؤالات معلم. : ۱)همیشه باید شناخت ناشناخته‌ها را با آزمایش آغاز کرد. ۲)دایره و مربع، مثلث در طبیعت و ساخته‌های انسان دیده می‌شود. : ☆اخلاق دانش آموز به عنوان متعلم. ☆اخلاق دانش آموز در برابر معلم. ☆دوست داشتن معلم. ☆دوست داشتن متعلم. ☆دوست داشتن علم. ☆شناخت علم. : علم: در مورد فواید علم اندوزی و آداب احترام به علم و دانش نکاتی را که می‌دانید به دانش آموزان تذکر دهید. : ۱)چیزهایی را که تعداد آنها از ۰ تا ۵ تا است در لوحه بشمارید و کنار آنها تعداد مربوطه را بنویسید. ۲)دانش آموزان را به ۳ دسته پنج تایی تقسیم کنید. ۳)چند نفر از دانش آموزان دستانشان را روی میز قرار داده‌اند. با چوب خط نمایش دهید. ۴) چند نفر از دانش آموزان دست به سینه نشسته‌اند. ۵)چند نفر از دانش آموزان دستانشان را زیر میز قرار داده‌آند با چوب خط نمایش دهید. ۶)چند نفر از دانش آموزان در تصویر مشخص نیست که دستانشان را کجا قرار داده‌اند با چوب خط نمایش دهید.
: ☆تبدیل نمایش چوب خطی به نماد عددی. ☆درک و ارائه نمایشهای مختلف یک عدد. ☆تمرین‌ حل مربع شگفت انگیز با استفاده از نمادهای عدد. : : ۱- کارت‌هایی که روی آنها شماره ۱ تا ۴ نوشته شده است (در صورت نداشتن کارت با استفاده از کاغذ و نوشتن عددها و تکثیر آن‌ها می توانید این کار را انجام دهید). ۲-اشیایی مثل چینه، دکمه، عدس و … . ۳-کارتهایی که روی آنها چوب خط ۴تایی، ۳تایی، ۲تایی و یکی نوشته شده است. از دانش آموزان بخواهید تعدادی اشیاء مثل هم را جدا کنند (حداکثر ۴تا) سپس از آنها بخواهید به تعداد آن اشیاء کارتهایی که روی آن چوب خط مربوطه رسم شده است را کنار آن قرار دهند سپس کارتی که عدد مربوطه به آن دسته نوشته شده است را کنار آن دو قرار دهند سپس بپرسید که عدد دسته چیست. چند تا چوب خط دارد و عدد مربوط به دسته را با صدای بلند بگویند. حال به صفحه آغازین بخش برگردید و از دانش آموزان بخواهید که در این کلاس تعداد دانش آموزان هر ردیفی که شما نام می‌برید (برای مثال ردیف سوم) را با چوب خط نشان دهند و سپس عدد مربوط به آن را بنویسند. * حال به صفحه ۵۸ کتاب برگردید و فعالیت‌های مربوطه را انجام دهید. مانند نمونه دانش آموزان باید تعداد اشیاء هر دسته را با چوب خط و سپس با نماد عددی نشان دهند. سپس مربع‌های شگفت‌انگیز ۴*۴ را با نمادهای عددی کامل کنند. : از دانش آموزان بخواهید اشیاء مختلفی را که در منزل می‌بینند بشمارند و عدد مربوط به آن را با چوب خط و نماد عدد نمایش داده و کنار آن بچسبانند. دانش آموزان ممکن است مربع های شگفت انگیز را به روشهای مختلف حل کنند. به آنها این فرصت را بدهید تا روش خود را در کلاس مطرح کنند. ممکن است در حل مربع شگفت انگیز ابتدا مربع های کوچک را پر کنند سپس با دیدن ردیف و ستون مربع بزرگ درستی یا نادرستی حل خود را آزمایش کنند. در این صورت انتخاب نقطه‌های شروع جهت پیدا می‌کند. برای مثال در حل مربع شگفت انگیز سمت راست نقطه شروع کامل کردن مربع کوچک باید به سمت ر است است. سپس ردیف دوم از باند کامل می شود. بعد از آن نوبت به اولین ستون از سمت راست می رسد.
: ☆تشخیص بازنمایی‌های مختلف عدد ۵٫ ☆بیان مصادیق روزمره عدد ۵٫ ☆توانایی نوشتن درست نماد عدد ۵٫ : * در اطراف خود (کلاس درس یا محیط خارج از کلاس) مصادیقی از عدد ۵ را با کمک دانش آموزان پیدا کنید. برای مثال ۵ انگشت دست یا گل و ستاره ۵ پر.سپس عدد ۵ را با انگشتان دست خود از پشت و رو به دانش آموزان نشان دهید. به صفحه آغازین بخش برگردید و نشان دهید که در هر ردیف این کلاس ۵ دانش آموز نشسته است (۳ تا در یک ردیف و ۲ تا در ردیف بعدی). * حال به صفحه ۵۹ کتاب برگردید و هر تصویر را که به دانش آموزان نشان می دهید به نمونهظهای آن تصویر در صفحات قبل برگشته ضمن یادآوری عدد ۵ نمایش‌های آن را تأکید و مرور کنید. سپس نوشتن عدد ۵ را آموزش دهید و از دانش آموزان بخواهید پایین صفحه را کامل کنند. : به نقطه شروع و جهت حرکت قلم در هنگام نوشتن نماد عدد ۵ تأکید کنید. در ابتدا نماد بدون دندانه عدد ۵ را به کار نبرید تا دانش آموزان نماد درست را به طور کامل یاد بگیرند. می توانید با استفاده از ۲ رنگ مختلف چینه، دسته‌های ۵تایی بسازید و به این ترتیب ترکیب‌های مختلف ۲تایی عدد ۵ را به دست آورید. به همین ترتیب می توانید ترکیب‌ةای ۳تایی یا بیشتر را هم تمرین کنید. ساختن شکل با ۵ چوب کبریت، ۵ مثلث متساوی الاضلاع، ۵ مربع، ۵ چینه و ۵ شش ضلعی منتظم را فراموش نکنید!
: درک مفهوم تقارن. شناخت و تشخیص اشکال متقارن. شناخت و تشخیص اشتیاء متقارن محیط پیرامونی. کسب مهارت در درک و کشف قانون الگوی شطرنجی و توانایی ادامه دادن آن. : * ابزارهای مورد نیاز: برش متقارن اشکال هندسی که با استفاده از کاغذ ساخته شدهاست. برش متقارن بعضی از اشکال محیط پیرامونی که با استفاده از کاغذ ساخته شده است مثل پروانه، درخت کاج و … . اشکال برش داده شده را در اختیار دانش آموز قرار داده و بپرسید که کدام در نیمه یک شکل کامل را می‌سازند . آنها را کنار یکدیگر قرار دهید. همچنین می توانید شکلهای متقارن را به دانش آموزان نشان داده از روی خط تقارن آن شکل را تا کنید تا دانش آموزان ببینند که دو نیمه شکل کاملاً مثل هم هستند. سپس از روی خط تقارن شکل را ببرید و دو نیمه آن را به دانش آموزان نشان دهید. به صفحه آغازین بخش برگردید و از دانش آموزان بپرسید که آیا در این تصویر شکل‌هایی می‌بینند که دو نیمه آن مثل هم باشند؟ برای مثال می‌توانند به شکل گل یا گلدان اشاره کنند. از آنها بخواهید خطی که دو نیمه شکل را به وجود می آورد را رسم کنند. * حال به صفحه ۶۰ کتاب برگردید و از دانش آموزان بخواهید دو نیمه‌ای که در این صفحه یک شکل را کامل می‌کنند با خط به هم وصل کنند. با کمک رنگها تشخیص این موضوع ساده به نظر می‌رسد سپس با توضیح خطی که در نیمه مثل هم را در شکل به وجود آورده از آنها بخواهید دو نیمه شکل را کاملاً مثل هم رنگ کنند. در قسمت پایین صفحه بعد از اینکه شکل تکرارشونده را تشخیص داده و رسم کردند از آنها بخواهید الگو را ادامه دهند. سپس یک شکل با ۵ مربع رنگی در نظر بگیرید و با آن یک الگوی تکرارشونده بسازند. : 1- در این فعالیت قرار نیست دانش آموزان فقط با خط راست در نیمه یک شکل را به هم وصل کنند. بلکه با هر نوع خطی می توانند این کار را انجام دهند. 2- از دانش آموزان بخواهید فکر کنند که چگونه یک شی مثل درخت را می‌توان به دو نیمه مساوی تقسیم کنند و اگر بتوانند هر نیمه را جداگانه نقاشی کنند. در صورت لزوم تا کردن کاغذ را از روی خط تقارن را یادآور شوید. 3-به دانش آموزان می توانید فعالیتی مانند فعالیت این صفحه کتاب دهید و از آنها بخواهید در منزل دو نیمه یک شکل را به هم وصل کنندو با ین تفاوت که در آن فعالیت در بعضی از شکلها فقط یک نیمه وجود داشته باشد. در الگوی پایین صفحه تکرار شونده دارای تقارن است. این موضوع می توانید به دانش آموزان گوشزد کنید. توجه دانش آموزان را به شکل های متقارنی که در کلاس و یا مدرسه وجود دارد جلب کنید.