8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تاثیر شگفت انگیز تطوع در تربیت
🔻 ممکن است یک نظام تربیتی در کل درست کار کند، اما توجه به برخوردهای انسانی، عاطفی و کاملا جزئی در کار تربیتی مهم است. مثلا یک مربی میتواند تاریخ تولد و ... متربیان خود را در نظر داشته باشد و همزمان با مورد توجه قرار دادن آن، سایر امور تحصیلی و رفتاری آنها را نیز رصد و گوشزد نماید. امثال چنین جرئیاتی باعث میشود فقط افرادی که پرهیاهو هستند در کانون توجه مربی قرار نگیرند و رابطه صحیحی بین مربی و همه متربیان شکل بگیرد.
حجت الاسلام قاسمیان- کرامت۱
#رابطه_مربی_و_متربی
#حجت_الاسلام_قاسمیان
#دوره_کرامت
✅ @keraamat_ir
🔰 خانواده های مذهبی و بچه های بی دین
🔻 تمام قوایی كه در انسان هست مصلحتی دارند. بچه احتیاج به بازی دارد. یک انرژی در وجود كودك ذخیره است كه فقط به وسیله ی بازی دفع میشود. اما بعضی نمیگذارند بچهی 5-6 ساله برود با بچهها بازی كند. هر مجلسی كه میروند بچه را هم میبرند برای اینكه تربیت شود! همواره به او گفتهاند خدا، قیامت و .... بچهای كه در اثر تلقین پدر در ۱۲ سالگی نمازش ۲۰ دقیقه طول می كشید، در ۲۵ سالگی یک فاسق از آب در میآید! در غریزه ی بچه خدا و قیامت بوده، اما شما در حالی آنها را تقویت كردهاید كه جلوی سایر غرایز را گرفتهاید در نتیجه در فرصتی که برایش پیش آید تمام ساختمانى كه پدر در وجود او به غلط ساخته است را ويران میسازد.
شهید مطهری. مجموعه آثار. آزادی معنوی. ج ۲۳. ص ۵۳۹
#شهید_مطهری
#تربیت_کودک
✅ @keraamat_ir
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 عادت سازی در تربیت
🔻 رفتارهایی که صرفاً بر اساس عادت باشد ارزش کمی دارند و در مقابل چالش ها پیروز نمیشوند. اما این بدان معنا نیست که عادت سازی مطلقا خوب یا مطلقا بد است. در سنین کودکی بیشتر باید عادت ایجاد کرد تا کاها برای کودک سهل شود. مثلاً کودک را همراه خود به مسجد ببریم تا روحیه کمرویی در او برطرف شود و مواجهه با بزرگسالان برایش راحتتر شود. یا مثلاً در ۷ سال اول، نماز باید به یک بازی برای کودک تبدیل شود.
دکتر اعتصامی. کرامت1
#تربیت_کودک
#دکتر_اعتصامی
#دوره_کرامت
✅ @keraamat_ir
🔰 بهترین شیوه آموزش به کودکان
🔻 بهترین شیوه آموزش، طرح سوال در ذهن دانش آموز است. معلم باید فرصتی دهد تا شاگرد فکر کند و اندک اندک با اشارههای معلم به جواب برسد. کنجکاوی دانش آموز را باید برانگیخت و آن را سرکوب نکرد. همچنین قدرت انتقاد از محصل نباید گرفته شود، آنگونه که تصور کند دانش آموزِ مطلوب در نظر معلم کسی است که هرگز اعتراضی نمیکند. معلم باید اظهار نظر محصل را جدی بگیرد، اگرچه غلط باشد تا او احساس کند که هم «قدرت نظر دادن» دارد و هم «حق آن» را. معلم باید از متعلم خود بخواهد طلب استدلال کند یعنی برای سخنانی که از معلم میشنود، علت و برهان بخواهد.
استاد صفائی حائری. روش تربیت کودک ص۲۳ و ۲۴
#استاد_صفائی_حائری
#ویژگی_های_مربی
✅ @keraamat_ir
💡 دوره مجازی مشاوره مدرسه ای
🔻 مرکز تربیت مشاور و مشاور تربیتی پیوند با همکاری انجمن مشاوره ایران برگزار میکند.
🔸پشتیبانی با نام کاربری @FM1234
⛔️ مهلت ثبت نام تا ۱۰ اسفندماه
🌐اطلاعات بیشتر و ثبت نام در:
www.keraamat.ir
✅ @keraamat_ir
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ابعاد مخاطب شناسی دختران
🔻 مخاطب شناسی یعنی بدانیم هویت قشری که با آن مواجه هستیم چیست؟ در مورد هویت خود چه فکر میکند؟ درباره روابط اجتماعی ارزشهای او چیست؟ مثلاً رابطه دختر و پسر را چطور می بیند؟ آیا میدانیم در ذهن بچهها چه میگذرد؟ آیا میدانیم مخاطب ما چه چیزی را دوست دارد و از چه چیزی بدش میآید؟ فعالیت اجتماعی او چیست؟ فضای مجازی چه به او میدهد؟ به عنوان یک مربی میدانیم بازیهایی که بچه ها با گوشی میکنند چیست و چه سایتهایی را نگاه میکنند؟ یک مربی دبستان باید به طور دائم شبکه پویا و امید را رصد کند تا بداند منبع تغذیه بچه ها چیست. اگر به اینگونه رفتار نکنیم موجب میشود تا طراحیهایی انجام دهیم که بیفایده باشد و مخاطب مسیر دیگری را برود.
دکتر غلامی. دوره تربیت دخترانه
#دکتر_غلامی
#ویژگی_های_مربی
#دوره_تربیت_دخترانه
✅ @keraamat_ir
*دوازدهمین رویداد نوآوریهای آموزشی #چهارسوق*
💢 اسفند امسال، در رویداد چهارسوق دور هم جمع میشویم تا زمینهساز تحولی واقعی در #آموزش کشورمان باشیم...💢
از تمامی مخاطبان کانون رشد و آموزش مربی تراز انقلابی اسلامی دعوت میشود که در دوازدهمین رویداد نوآوریهای آموزشی چهارسوق شرکت کنند.
🔹کد تخفیف ۳۰ درصدی افراد:
ch12keraamat
📆 زمان: ۱۳ الی ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۹
💡 *چهارسوق، اجتماعی سالانه است برای:*
🔸 #همافزایی برای تحول در آموزش
🔹 دیدهشدن حرکتهای امیدبخش در حوزه آموزش
🔸 #شبکهسازی فعالان و اعضای جامعه تعلیم و تربیت
👥 *مخاطبین چهارسوق*
فعالان تحولخواه #تعلیم_و_تربیت از جمله
🔸 معلمان، مربیان و کادر مدارس
🔹 پژوهشگران و اساتید تعلیم و تربیت
🔸 طلاب و دانشجویان علاقهمند
🔹 مدیران و کارشناسان نهادهای تعلیم و تربیتی
🔸 اهالی رسانه
🔹 و حتی والدین دغدغهمند حوزه تعلیم و تربیت
📌 اطلاعات تکمیلی و ثبتنام (مهلت ثبتنام: جمعه ۸ اسفندماه)
🌐 https://b2n.ir/ch12b
📌 تماس با ما: ۰۲۱۶۶۹۵۶۲۱۳ - ۰۹۹۳۳۲۸۳۶۶۵
🌐 شناسه ما در شبکههای اجتماعی:
@chaharsoogh_edu
🔰 چگونگی تربیت در شرایط مختلف
🔻 کسی که انسان مطلع و عاملی است و قصد سازندگی هم دارد، باید شرایط طرفی را که قرار است ساخته شود در نظر بگیرد. این، مسئله مهمی است. مثلا اینکه دقت کند که طرف مقابل در چه سنی است. انسان در هر سنی مقتضیات خاص خود را دارد. مایحتاج او از نظر معارفی، اخلاقی و عملی در سنین مختلف یکسان نیست. همچنین افراد از نظر محیط هایی که در آن هستند اطلاعاتشان مختلف است. نمیشود با همه انسانها یک جور برخورد کرد. نباید چهار کلمه قلمبه، سلمبه که یاد گرفته ایم تحویل بدهیم. چرا که متوجه نمی شود و میرود.
حاج آقا مجتبی تهرانی. ادب الهی. جلد دوم. صفحه ۲۳۰ تا ۲۳۲
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
#تربیت_اقتضائی
✅ @keraamat_ir
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تنظیم سبد رسانه ای برای بچه ها
🔻 در استفاده از تلویزیون باید به چند نکته توجه کنیم. اول اینکه یادگیری های ما از فضای تصویری محدوده وسیعی نداشته باشد. باید توجه کنیم مهمترین وسیله برای پیام رسانی قرآن است و نوشتاری است. اگر ما سهم تصویر را آنقدر زیاد کردیم تا از نوشتار فاصله گرفتیم موجب سطحی شدن آدمها میشود. علاوه بر یادگیری اگر اوقات فراغت بچه ها به جای ورزش و بازی های غیر رایانهای بیشتر صرف مصرف رسانه شود آدم هایی رویایی، متوقع، زودرنج و حساس میشوند. بنابراین حتماً باید برای مصرف خانواده سبد تعریف کرد مثلاً یک ساعت در روز صرف دیدن تلویزیون شود.
استاد اسماعیلی. دوره کرامت۳.
#استاد_اسماعیلی
#تربیت_رسانه_ای
✅ @keraamat_ir
🔰 تربیت فرزند در هفت سال سوم
🔻 فرزند در هفت سال سوم تربیت، مرحله اطاعت و کارآزمایی را پشت سر نهاده و با گرایش شدید به «تشخص طلبی و استقلال جویی» باید در کشور خانواده مسئولیتهای جدی را بپذیرد و به عنوان عضوی فعال و کارآمد در خانواده نقش آفرین گردد. در این دوران، والدین باید برای فرزند جوان خویش شخصیت و احترام فوق العادهای قائل شوند. او را به خود نزدیک و در «تصمیمگیریهای مهم خانواده» دخیل سازند ،«مسئولیتهای مهم و جدی» را در بیرون و درون خانواده به او بسپارند و او را در استقلال جوییاش مدد رسانند. فرزند ما، در دوران کودکی در خانه مسئولیت جدی ندارد، اما وقتی به دوران سوم تربیتی گام میگذارد، باید قسمتی از بار سنگین وظایف خانواده را بر دوش بکشد.
حجت الاسلام آقاتهرانی. خانواده و تربیت مهدوی،ص۴۴۰-۴۴۱
#تربیت_نوجوان
#حجت_الاسلام_آقا_تهرانی
✅ @keraamat_ir
🔰 مهم ترین نکته ای که در تربیت فراموش میکنیم
🔻 تربیت فرزند، به حوصله نیاز دارد و آزاد گذاشتن کودک، به هم ریختگی و سر و صدا دارد. برخی از امور به قدری واضح است که از آن غافل میشویم. یکی از اینها «کودک بودنِ کودک» است. شما وقتی با کسی که گوشش میشنود صحبت میکنید، امّا او به جهت بیدقّتی، حرفهای شما را نمیفهمد، از دستش عصبانی میشوید؛ امّا اگر با کسی که قدرت شنوایی ضعیفی دارد، صحبت کنید و او دیر متوجّه شود، عصبانی نمیشوید؛ زیرا قبول کردهاید شنواییِ ضعیفی دارد. ما نپذیرفتهایم که بچّهها، بچّهاند و با بزرگترها، فرق دارند. لذا وقتی بچّگی میکنند، حوصلهمان زود، سر میرود. اگر به این مسئله دقّت کنیم، اگر فرزندمان جست و خیز نداشته باشد، نگران میشویم. درست مثل وقتی که کودک، غذا نمیخورَد. ما از غذا نخوردن کودکمان، نه تنها خوشحال نمیشویم، ناراحت هم میشویم.
حجت الاسلام عباسی ولدی. منِ دیگرِ ما، کتاب سوم، صفحه ۸۱ و ۸۲
#تربیت_کودک
#استاد_عباسی_ولدی
✅ @keraamat_ir