فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 راه و روش تربیت دینی فرزندان
🔻پدر و مادر موظف هستند در مسیر تربیت، بندگی کنند و اصول و مبانی تربیتیِ الهی را اجرا کنند. اما باید بدانند فرزندشان نیز همان بنده ای است که خداوند به او هم گفته انا هدیناه السبیل اما شاکرا و اما کفورا. بنابراین در عین اینکه باید وظیفه خود را برای تربیت انجام دهند، باید بدانند که روشهای تربیتی الزاما به نتیجهای که می خواهند نمیرسد.
استاد عباسی ولدی- تربیت در محیط خانواده- کرامت۴
🌐 ثبت نام در دوره کرامت۴ از طریق
https://www.keraamat.ir/product/majazi-keramat4/
⭕️ ارائه کد تخفیف به شرکت کنندگان دوره های گذشته کرامت، مادران دارای ۳فرزند و بیشتر، دانشجویان و طلاب از طریق @keraamat_majazi
#استاد_عباسی_ولدی
#کرامت۴
✅ @keraamat_ir
🌸 یک خبر خوب 🌸
⭕️ به مناسبت میلاد حضرت صدیقه (س) و رونمایی از آثار جدید استاد عباسی ولدی، تا روز رونمایی؛ هر روز یک جلد از سری کتابهای "من دیگر ما" را با تخفیف تهیه نمایید.
😍 ۱روز مانده تا رونمایی 😍
📔 تهیه جلد۱ من دیگر ما از طریق
https://b2n.ir/q34228
🔸 کد تخفیف: mnda07kt
📚 تهیه مجموعه من دیگر ما از طریق https://b2n.ir/r56345
🔸 کد تخفیف: mndg17m
✅ @keraamat_ir
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نقش مهم بازی ها در آینده شغلی کودکان
🔻ما گاهی در بازیها مفهوم رقابت را ذهن بچهها مینشانیم، رقابتی که در آن مفهومی از برد و باخت دارد. مثلا مسابقهای ایجاد میکنیم که تعدادی از بچهها روی تعداد کمتری صندلی بنشینند. در این بازی تعدادی از بچهها بازنده میشوند. چنین چیزی کاملا مقابل مفهوم تعامل و همکاری و ضد این مفهوم است که انسانها در کارها مکمل همدیگر هستند. باید بازی را طراحی کنیم، که افرادی برنده تلقی شوند که توانستهاند فرصتی برای بهرهمندی دیگران ایجاد کنند. چنین بازیهایی در سنین کودکی موجب میشود در ذهنیت افراد این تصور ایجاد شود که در شغلهای مختلف افراد یکدیگر را مزاحم هم میبینند، نه مکمل هم!
دکتر پیغامی- تربیت در محیط اقتصادی- کرامت۴
🌐 ثبت نام در دوره کرامت۴ از طریق
https://www.keraamat.ir/product/majazi-keramat4/
⭕️ ارائه کد تخفیف به شرکت کنندگان دوره های گذشته کرامت، مادران دارای ۳فرزند و بیشتر، دانشجویان و طلاب از طریق @keraamat_majazi
#تربیت_فرزند
#استاد_پیغامی
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 با بچه هاتون رابطه دو به دو داشته باشید
🔻یک معلم برای ارتباط با دانش آموزانش علاوه بر دفتر تاریخ و جغرافیا و ... باید دفتری تحت عنوان من و دانش آموزم هم داشته باشد؛ مثلاً من و علی من و مریم. در آن دفتر، معلم برای دانش آموز بنویسد و دانش آموز برای معلم. البته نه فقط نصیحت و موعظه، بلکه از قرآن و روایت و شعر گرفته تا درد دل تا اینکه یک رابطه دو به دو شکل بگیرد. چرا که بعضی درون فردی هستند. یعنی میخواهند یک رابطه خاص با خودشان برقرار باشد. با این افراد رابطه دو به دو جواب میدهد نه رابطهی در جمع. در خانواده هم همین است. کارهای دو به دو در خانواده بین پدر و تکتک بچهها، مادر و تکتک بچهها و پدر و مادر با هم، باید وجود داشته باشد. مثلا اگر زن و شوهر با هم بیرون هستند و و دوتایی میخواهند ناهار بخورند، این غلط است که بگویند این کار را نکنیم، چون بچهها نیستند از گلویمان پایین نمیرود.
دکتر مهدی دوایی. دوره تربیت مشاور و پشتیبانی مقدماتی. فنون ارتباط موثر
🔸 دسترسی به فیلم کامل این جلسه با تخفیف به مدت یک هفته از طریق
https://www.keraamat.ir/product/ertebate-moaser/
#تربیت_فرزند
#استاد_دوایی
✅ @keraamat_ir
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 آزادی بچهها در مهمانی ها چقدر باشد؟
🔻این مهم است که ما به تعریف درستی از آزادی و حد و مرز آن برسیم و متناسب با شرایط مختلف بتوانیم برنامه ریزی کنیم، تا بچه بتواند به آزادی برسند. مهم است که با توجه به شرایط جامعه و خودمان به بچه میدان برای آزادی عمل بدهیم. مثلاً وقتی خانه پدربزرگ و مادربزرگی میرویم که میدانیم آنها حوصله بچههای را ندارند، مبانی تربیتی آنان نیز اصلاً آزادی نیست و در مقابل رفتارهای بچه فریاد خواهند زد، باید برای این کار برنامهریزی کنیم. مثلاً زمان حضورمان را محدودتر کنیم. چند تا اسباب بازی همراه داشته باشیم تا بچه سرگرم شود. خودمان و همسرمان برای بازی با بچه در آنجا وقت بگذاریم. برنامه را به گونهای هماهنگ کنیم که بچه های فامیل هم حضور داشته باشند تا بچهها با هم سرگرم باشند و حتی در مواردی باید جلوی بچه را بگیریم و آزادی او را محدودتر کنید. مثلاً اگر در خانه خودمان اجازه میدهیم که بچه با دست کیک بخورد، اما چون میدانیم در مهمانی دیگران از اینکار اذیت میشوند، باید مراقبت کنیم. اینها یعنی محدودیتهای اجتماعی را تا جایی باید پذیرفت. اما برای تربیت صحیح لازم است حلقهای از دوستان و فامیل که نگاههای هم راستا با هم داریم را انتخاب کنیم و بیشتر با آنها باشیم تا بچهها بتوانند آزادی بهتری را تجربه کنند و امر و نهی کمتری بشنوند تا شخصیتشان قوت پیدا کند.
حجت الاسلام احمدرضا اعلایی.
#تربیت_فرزند
#استاد_اعلایی
✅ @keraamat_ir
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 بعد از ازدواج فقط با همسرم تفریح میرم
🔻خطای معرفیتی در خانوادهها، توقعات نامتعارف ایجاد میکند و عامل بسیاری از دعواها و درگیریها میشود. مسائلی از قبیل اینکه آیا زن و مرد، بعد از ازدواج اجازه میدهند همسرشان با دوستان قدیمی خود به تفریح یا سفر برود؟ آیا تلقی ما این است که بعد از ازدواج همه تفریحات باید فقط همراه همسر باشد؟ لازم است توجه کنیم که ما بعد از ازدواج به طور ناگهانی تغییر نمیکنیم. اگر در دوران مجردی دوستانی داشتیم، میتوانیم بعد از ازدواج با آنها که مجرد هستند رابطه کمتر و با آنها که متأهل هستند رابطه خانوادگی برقرار کنیم. اگر کسی دوستان خوبی دارد اتفاقاً خیلی خوب است که با آنها تعامل کند. مثلاً مرد گاهی از خانه بیرون بیاید که خانم همراه مهمانهایش در خانه راحت باشد، یا خانم یکی دو روز به خانه پدر و مادرش برود تا همسرش همراه دوستانش به مسافرتی برود. این باعث میشود که خوشحالی و سرحالی زن و مرد در داخل زندگی خودشان سرریز شود. اما چون دچار خطای معرفتی هستیم چنین کارهایی را بحران میبینیم و به محض مشاهده این رفتارها، ملتهب میشویم. البته باید این نکته را نیز توجه کنیم که همه این مسائل ملاحظاتی دارد و تعامل با دوست نباید در هر روز و هر لحظه زندگی وجود داشته باشد.
دکتر علی غلامی. دوره تربیت مشاور و پشتیبان تربیتی. ترم مقدماتی
#تربیت_همسرانه
#استاد_غلامی
✅ @keraamat_ir
کرامت
🔻 فیلم جلسه پخش زنده (لایو) آقای دکتر اقبالی با صفحه کرامت
http://dl.keraamat.ir/lives/eghbaly-live.m4v
صوت لایو آقای دکتر اقبالی.m4a
13.96M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) آقای دکتر اقبالی با صفحه کرامت
#صوت_لایو
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 بچه ام بیش فعاله، چیکار کنم؟
🔻بیش فعال به کسی گفته نمیشود که از نظر جسمی حرکت میکند. بلکه به کسی گفته میشود که یکسری هورمونها در بدن او فعال است، حتی ممکن است که فردی ساکت، بیش فعال باشد. پیش فعال کار خاص انجام میدهد. مثلاً میخواهد خود را از پشت بام پرت کند پایین! اگر فرزند شما روزی ۲۰۰ بار روی مبلها راه میرود یا از بالای یخچال پایین میپرد یا ۲۰0۰ بار میرود بیرون فوتبال بازی میکنند و بر میگردد، بیش فعال نیست و سالم است. بچههای ما بیش فعال نیستند بلکه دچار انرژی مازاد آپارتمانی هستند. انرژی مازاد آپارتمانی موجب پرخاشگری، گیجی و بلوغ زودرس میشود. زمان ما این خبرها نبود. چون صبحها 20 دقیقه با کیف سنگین تا مدرسه پیاده روی میکردیم و در حیاط مدرسه کلی بازی و جنب و جوش داشتیم. اما بچههای دهه ۸۰ و ۹۰ خیلی فرق دارند. مادرها در حالت خواب لباس تن بچهها میکنند، آنها را داخل ماشین یا سرویس میگذارند و حتی کیف بچهها را تا کلاس حمل میکنند. به بچهها سفارش میکنند که در مدرسه و زنگ ورزش جنب و جوش نداشته باشند تا مریض نشوند و کرونا نگیرند!! وقتی بچه میخواهد در خانه راه برود و جنب و جوش کند، به بهانه اینکه مبلها را شامپو فرش کشیدهایم یا تازه خانه را جارو کردهایم اجازه تحرک به بچه نمیدهیم. هیچ اشکالی ندارد بچه روی مبل راه برود. اجازه دهیم بچههایمان زندگی کنند.
دکتر سعید عزیزی.
#تربیت_فرزند
#استاد_عزیزی
✅ @keraamat_ir
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نوجوونم میخواد راننده خاور بشه
🔻در گفتگوی با نوجوان ما با چنین پاسخهایی مواجه هستیم که شغل آینده خود را فوتبالیستی، نظامی بودن یا راننده و ... معرفی میکند. ما قرار نیست نوجوان خود را تایید یا رد کنیم. بلکه باید آنقدر با او سوال و جواب کنیم تا اطلاعاتش نسبت به خواستهاش افزایش پیدا کند. مثلاً یک چنین گفتگویی را با نوجوانی که علاقه مند به راننده خاور شدن است میتوان اجرا کرد. چرا دوست داری راننده خاور شوی؟ فکر میکنی یک راننده از صبح تا شب را چگونه میگذراند؟ مشکلات یک جاده چیست؟ در شرایط زمستانی رانندگی چطور است؟ اگر جاده برفی بود و ماشین به اندازه کافی سوخت نداشت، چه کار باید کرد؟ یک خاور چه مقدار سوخت برای روشن شدن نیاز دارد؟ آیا تا به حال این سوالات را از یک راننده یا مکانیک پرسیدهای؟ چه چیزی از رانندگی برایت جذاب است؟ لازم است توجه کنیم که ما با این سوال و جوابها صرفاً میخواهیم اطلاعات نوجوان را نسبت به شغلی که برای خود انتخاب کرده است، بیشتر کنیم تا انتخاب او همراه با آگاهی باشد نه بر اساس احساسات و هیجانات زودگذر.
دکتر عبدالرضا بهین.
#تربیت_نوجوان
#استاد_بهین
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 فرمول کلیدی برای بازی بچه ها!
🔻اگر بچه های بیش فعال را دیده باشیم خواهیم دید که چقدر به بچههای طبیعی و بازیگوشیهای بچه گانه برچسب بیش فعالی میزنیم! مثلاً کودکی که به دلیل کوچک بودن فضای خانه روی مبلها میپرد، بیش فعال نیست. بچه باید بالا و پایین بپرد. وقتی همه خانه پر از اثاث است، طبیعی است که بچه روی وسایل جنب و جوش داشته باشد. بهترین کار برای بچهها این است که اسباب بازیِ محدود و فضای بازیِ نامحدود داشته باشند. اما الان معمولاً بر عکس است! اتاق بچهها پر از اسباب بازی است و به بچه میگوییم، و سایلت را از اتاقت بیرون نیاور! فکر میکنیم این کار باکلاس و منظم بودن است که بچه ما فقط در اتاقش بازی میکند! در گذشته بچهها یکی دو عروسک داشتند و کل وسایل بازی شان در یک سبد جا میشد. اما فضای بازیشان نامحدود بود.
خانم دکتر مهدیه واعظی. دوره تربیت مشاور و پشتیبان تربیتی مقدماتی. آشنایی با اختلالات روان شناسی.
#تربیت_فرزند
#استاد_واعظی
✅@keraamat_ir