فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اینجوری خلاقیت نوجوان رو شکوفا کنید!
🔻 فرض کنیم میخواهیم برای بچههای نوجوان یک اردو برگزار کنیم که فعالیت و خلاقیت بچهها در آن زیاد باشد. مثلا ایده ما اردویی است که در آن قایقرانی وجود داشته باشد. اما وقتی محاسبه میکنیم، میبینیم که هزینه قایقرانی زیاد است. پس خوب است بچهها، خودشان قایق بسازند. اما ساختن قایق هم هزینه بر است. پس چه کار میتوان انجام داد؟ مثلا بچهها میتوانند با مقوا قایق بسازند. اما قایق مقوایی در آب فرو میرود! خب چه کار باید کرد تا یک قایق مقوایی در آب فرو نرود؟ این باعث میشود بچهها فکر کنند، با معلم شیمی خود مشورت کنند یا خودشان راههای مختلف را امتحان کنند. مثلاً اگر به قایق مقوایی چسب چوب، رزین یا چسب آکواریوم بزنند دیگر در آب فرو نخواهد رفت. به این ترتیب راههای مختلف را امتحان کنند تا به نتیجه برسد.
جناب آقای ذوفن. دوره پرورش تفکر خلاق
#تربیت_نوجوان
#استاد_ذوفن
✅ @keraamat_ir
کرامت
⭕ برنامه زنده (لایو) کرامت 📍با موضوع معلم محوری یا خانواده محوری در تربیت 📍 زمان چهارشنبه ۱۴ اردیبه
🔻 فیلم جلسه پخش زنده (لایو) استاد صحرائی با صفحه کرامت
http://dl.keraamat.ir/www/lives/sahraii_live.m4v
✅ @keraamat_ir
صوت لایو استاد صحرائی.m4a
17.94M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) استاد صحرائی با صفحه کرامت
#صوت_لایو
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 هیچ دانش آموزی تنبل نیست!
🔻 یکی از مسائل جدی در خانواده، قرار گرفتن بچهها در مسیر استعداد خود است. اما معمولاً نگاه خانوادهها به رشتههایی خاص است. مثلاً بچهها در دبیرستان حتماً باید رشته ریاضی یا تجربی بروند و دانشگاه هم پزشک یا مهندس شوند! ممکن است یک فرزندی اصلاً استعداد علمی نداشته باشد، اما استعداد کاری و فنی داشته باشد. ممکن است ریاضی او خوب نباشد، اما رادیو را خوب درست میکند. لازم است فرزندانمان را در استعدادهای خودشان هدایت کنیم نه در دغدغههای خودمان یا آنچه در جامعه در بورس است! خوب است بدانیم خداوند استعداد را در انسانها تقسیم کرده و «هر کسی در چیزی نبوغ دارد». هنر، ورزش و تجارت هم رشتههایی است که بعضی در آن استعداد فاخری دارند. اما به صورت معمول و در آموزش رسمی ما، چنین بچههایی را تنبل محسوب میکنیم. لازم است این نگاه را اصلاح کنیم.
دکتر امیرحسین بانکی پور
#تربیت_فرزند
#استاد_بانکی_پور
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مهارت خواندن در کودکان با کتاب آشپزی!
🔻 در فواصل کابینتهای آشپزخانه، قفسههای کوچکی وجود دارد که ما معمولا گلدان در آن قرار میدهیم. اما این قفسههای باریک برای کتاب های آشپزی تعبیه شده است! به مادران آموزش داده میشود که هنگام آشپزی به کودکی که تازه حروف الفبا را یاد گرفته، مثلا بگوییم میخواهیم قرمه سبزی درست کنیم. بیا حرف قاف و سپس کلمه قورمه سبزی را در این کتاب پیدا کن. وقتی به آن صفحه رسید برای خواندن او را همراهی کنیم. با این کار عملاً مراجعه به کتب مرجع را به او یاد دادیم و بخشی از مهارت خواندن و روخوانی را محقق کردیم. رفتارهای تعاملی و چیدمان منزل در ترغیب بچهها به کتابخوانی بسیار موثر است.
استاد صدرائی
#تربیت_کودک
#استاد_صدرائی
✅ @keraamat_ir
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 کودکم حرف گوش کن نیست! چیکار کنم؟
🔻 فرض کنیم مادر در خانه سفره شام را میاندازد و به فاطمه که دختری سه ساله است میگوید: فاطمه بیا غذا بخور! فاطمه میگوید نمیخواهم بیایم! میخواهم بازی کنم! مادر میگوید: مادر جان، بابا آمده. شما که از صبح تا حالا بازی کردی، بیا غذایت بخور. اگر الان در فکر فاطمه برویم میگوید: به من حکم نکن! من آدم هستم و خدا من را مختار آفریده است. حال اگر سخن مادر تغییر کند و بگوید فاطمه، غذایت را با سالاد میخوری یا ماست؟ برخورد فاطمه هم تغییر خواهد کرد. این بیان توجه به فطرت انسانی است. انسان دوست دارد در کارهایش حق انتخاب داشته باشد. اینکه از کودک خود بپرسیم از این غذا برایت بریزم یا آن یکی؟ یا اگر سیر هست مجبورش نکنیم که همان موقع غذا بخورد و بگوییم غذایت در آشپزخانه است، هر وقت خواستی برو بخور، اینها لوس کردن بچهها نیست. بلکه احترام به شخصیت انسانی آنهاست. اما مشکل ما این است که با بچهها سر جنگ داریم و روبروی آنها هستیم. اگر مسیر را عوض کنیم، خواهیم دید بچه ها برای همه کار انگیزه دارند.
استاد عمرانی
#تربیت_کودک
#تربیت_فرزند
#استاد_عمرانی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کلید موفقیت فرزندان در زندگی!
🔻 جوانان عزیز توجه کنید که اگر به پدر و مادر جواب تلخ دهید، نورتان خاموش میشود. اما بعضی بچهها مثلا میگویند پدرم متوجه نیست. بله! درست است! گاهی هم حق با شماست. اما حق پرخاش ندارید. اگر هم حق با شماست بگویید چشم. تعریف میکنند، حاج شیخ عباس قمی کتابی نوشته بود به نام منازل الاخره. در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها سخنرانی میآمد و از این کتاب برای مردم میخواند. پدر حاج شیخ عباس نانوا بود. شب آمد خانه و گفت شیخ عباس! شبها در حرم، سخنرانی یک کتابی به نام منازل الاخره میخواند. تو هم بیا تا بفهمی. حاج شیخ عباس فرموده بود دعا کنید تا بفهمیم! میگوید سی سال بعد از آن موضوع پدرش زنده بود. یک بار به روی پدر نیاورد که این کتاب را من نوشتهام که مبادا پدر خجالت بکشد. این افراد برای این موفق بودند.
استاد فاطمی نیا
#تربیت_فرزند
#استاد_فاطمی_نیا
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اشتباه مرسوم در آموزش مسائل دینی به بچه ها
🔻مدل آموزشهای دینی ما معمولاً اصول عقاید است. به این صورت که معلم کسی است که آنها را بلد است و قبول دارد و بچهها بلد نیستند یا قبول ندارند یا شبهه دارد و معلم تلاش میکند با شیوههای مختلف چیزهایی که بچهها بلد نیستند را به آنها منتقل کند. در حالی که میگوییم لازم نیست اینقدر با بچهها حرف دینی زد. بلکه مثلاً حین کارهایی مثل کاشتن گیاه و کشاورزی، خیلی کوتاه وارد گفت و گو شویم. مثلا اگر سبزی کاشتهایم، مربی در یک موقعیت مناسب به بچهها بگوید از خدا بخواهیم محصولمان محصول خوبی شود یا بگوییم بچهها ببینید خداوند چه سبزی زیبایی را آفریده است. مانند آنچه در قرآن کریم داریم که خداوند میفرماید: «افلا ینظرون الی الابل کیف خلقت». مدل قرآنی، ذکر و یاد آوری است. یعنی اصل این نیست که تو قبول نداری یا شبهه داری که من بخواهم استدلال برایت بیاورم. کافیست در لحاظی یادآوریهایی کنیم و بچهها را رها کنیم. چون فطرت بچهها دست نخورده تر از ماست، این تذکرها کافی است و نیاز به این همه سخنرانی و ... برای آنها نیست.
"دکتر محمد آزین/ دوره یادگیری مسئله محور"
#تربیت_فرزند
#استاد_آزین
✅@keraamat_ir
⭕️ سلسله نشست های نقد و بررسی برنامه عصر جدید
🔻 جلسه اول چالش های تربیتی
🔆 با حضور:
🔸 جناب آقای مجید اسماعیلی
🔸 دکتر سجاد مهدی زاده
🔸 دکتر ابوالفضل اقبالی
🗓 زمان: دوشنبه ۲ خرداد
🕰 ساعت: ۱۱:۰۰ صبح
📌 مکان: شهرک قدس، هرمزان، آمفی تئاتر دبیرستان دخترانه امام صادق (ع)
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 همسرم هیچوقت من رو درک نمیکنه!
🔻آدمهایی که به لحاظ خلقی سیاه و سفید یا صفر و صدی هستند میگویند، تو «هیچ وقت» مرا درک نمیکنی و هیچ وقت نمیفهمی من چه میگویم؟! در مقابل چنین افرادی لازم است به گونهای رفتار کرد که طرف مقابل خودش متوجه شود. خداوند در سوره زمر در چند جا از بندگانش میپرسد که آیا تا به حال یک بار هم نشده که من مشکلات تو را حل کنم؟ در ما مذهبیها چنین اختلالات شناختی مانند سیاه و سفید دیدن، صفر و صد بودن یا هیچ وقت و هرگز و ای کاش استفاده کردن زیاد است. راه حل این مشکل این است که از او بپرسیم آیا یک بار هم نشده من تو را فهمیده باشم؟ یعنی کمکش کنیم که خودش به یاد آورد. امام باقر علیه السلام میفرمایند: یادآوری خوشبختیها و سعادتهای گذشته، شفقت آینده و حال خوب امروز را تضمین میکند.
"حجت الاسلام برمایی/ کرامت۱"
#تربیت_همسرانه
#استاد_برمایی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نظام تربیتی بیمار!
🔻اگر جوان و دانش آموز ما در یک صف تلاش میکند که در کنار یک اروپایی بایستند معلوم است، درونش رگههایی از خود کم بینی وجود دارد. در حالی که اسلام از ما احساس کرامت و عزت نفس میخواهد. ما به عنوان مادر، پدر، مربی و مسئول باید جامعهای بسازیم که افراد احساس خود کم بینی نداشته باشند. در ابعاد مختلف؛ در دیدن فیلمهای غربی، بازیگران و بازیکنهای غربی، دیپلماتهای غربی، هواپیماهای غربی و ... . اگر این شد معلوم است که داریم رشد میکنیم. در غیر این صورت نظام تعلیم و تربیت ما بیمار است. البته لازم است توجه شود بین اینکه ما از شرق و غرب علم چیزی مانند هواپیماسازی را یاد بگیریم با اینکه با هواپیمای غربی عکس بگیریم تفاوت وجود دارد. اولی حفظ عزت نفس و خودباختگی است.
"دکتر صحرائی/ دوره کرامت۲."
#تربیت_فرزند
#استاد_صحرایی
✅@keraamat_ir
معرفی کتاب
📚 من دیگر ما (مجموعه ۱۱ جلدی)
نشر آیین فطرت
نویسنده: محسن عباسی ولدی
📚 زن آقا
نشر سوره مهر
زهرا کاردانی یزد
📚 تربیت دینی کودک
نشر معارف
نویسنده: محی الدین حائری شیرازی
📚 آغازی برای پرواز (شیوه های دعوت به نماز در فرزندان)
نشر معارف
نویسنده: سید علیرضا تراشیون
📚 تربیت فرزند (کتاب سوم از مجموعه ادب الهی)
نشر مصابیح الهدی
نویسنده: حاج آقا مجتبی تهرانی
🌐 برای کسب اطلاعات بیشتر از این آثار، به سایت کرامت مراجعه بفرمایید.
https://www.keraamat.ir/5-کتاب-مناسب-برای-تربیت-فرزند-از-نمایشگا/
✅ @keraamat_ir