خانه طلاب جوان
#شرح_دعا 2⃣ ▫️نسبتِ ما و خدا، یک نسبتِ #مولای_کریمِ بزرگوارِ بخشندهای است که یک چنین امیدی را برای
#شرح_دعا 3⃣
▫️فقرهی سوّم هم همین مضمون است و باز هم مولای خوب را نشان میدهد، خداوندیِ همراه با کرامت را نشان میدهد. "یا مَن یُعطی مَن سَأَلَه"؛ [یعنی] هر کسی از او چیزی بخواهد، به او میدهد. این واقعیّت است، بدانید که [اگر] انسان از خدا چیزی بخواهد، خدا به او میدهد؛ آنجایی که میبینید دعا مستجاب نمیشود، یا شما درست نخواستید، یا یک مصلحتی، یک مانع بزرگی در کار است، یا بر خلاف سنّتهای آفرینش است؛ [چون] سنّتهای آفرینش هر دعایی را مستجاب نمیکند، اجازه نمیدهد هر خواستهی انسان برآورده بشود. امّا اگر این موانع نباشد، هر خواستهای از خدا داشته باشید، خدای متعال میدهد. این هم فقرهی سوم که هر چه خواستید خدا به شما میدهد.
▫️ فقرهی چهارم، از این بالاتر است: "یا مَن یُعطی مَن لَم یَسئَله"؛ خدا حتّی به کسی هم که از او چیزی نخواسته میدهد؛ مثل چه کسی؟ مثل خود شما وقتی که بچّه بودید؛ چه چیزی از خدا خواسته بودید؟ نَفَس خواسته بودید؟ جان خواسته بودید؟ بُنیه خواسته بودید؟ معدهی کاری، ریهی فعّال؟ اینها را که خدا به شما داده، شما از خدا خواسته بودید؟ یا نه، خدا نخواسته به شما داد؟
▫️ یکهزارم همهی آنچه را شما دارید، از خدا نخواستید، یکمیلیونم آن را شما از خدا نخواستید، امّا خدا به شما داد. پس "یا مَن یُعطی مَن لَم یَسئَله" [یعنی] به کسی که از او چیزی نخواسته عطا میکند. "وَ مَن لَم یَعرِفه"؛ حتّی به کسی [هم] که اصلاً خدا را نمیشناسد میدهد؛ چون همهی این نعمتهای زندگی ما مال خدا است.
▫️خب این بزرگواریها، این لطفها، این مهربانیها از طرف خدای متعال، ناشی از چیست؟ ناشی از این است: "تَحَنُّناً مِنه"؛ تحَنُّن یعنی احساس مراقبت؛ «حَنان» یعنی لطف و نزدیکی و مراقبِ چیزی بودن، مراقب کسی بودن به خاطر لطفی که به شما دارد و مراقب شما است. وَ رَحمَة؛ و به خاطر رحمتی که به شما میخواهد بکند. خدای متعال بشر را برای همین آفریده، وَ لِذٰلِکَ خَلَقَهُم؛ خلقت بشر برای این است که به او رحمت [عطا] کند.
🌐 https://khl.ink/f/51809
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
روایت انقلاب - قسمت اول.mp3
12.95M
#نشر_حداکثری
📻 روایت انقلاب - قسمت اول - طلوعی دوباره
📋 بررسی وضعیت دینداری و معنویت جهان در دوران پیروزی انقلاب اسلامی
📋 آیا انقلاب اسلامی توانست بر پروژه ی تمدن غرب مبنی بر دین زدایی از جوامع اثر بگذارد ؟
📋 آیا انقلاب اسلامی نسخه ای جدید و نو برای معنویت در دوران حاضر دارد ؟
📋 در قسمت اول از پادکست روایت انقلاب، به بررسی وضعیت دین و معنویت در جهان بین الملل و ایران در دوران منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی ایران میپردازیم.
📋 در این قسمت میزبان آقای منوچهر محمدی و حجت الاسلام والمسلمین هادی شریعتی هستیم. آقای منوچهر محمدی دارای دکترای روابط بین الملل از دانشگاه کارولینای جنوبی و پژوهشگر در حوزه ی انقلاب ها و تفاوت های آنها هستند و حجت الاسلام والمسلمین هادی شریعتی طلبه درس خارج حوزه علمیه قم و پژوهشگر جامعه شناسی دین و سیاست گزاری دینی هستند.
⏰ مدت زمان: 19 دقیقه و 55 ثانیه
📻 رادیو روایت - صدای خانه طلاب جوان
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
استادی داشتیم، وقتی میپرسیدیم، متولد کی هستید؟
میگفت: متولد ۱۲ بهمن ۵۷، در حالیکه سنش خیلی بیشتر بود.
میگفت: ما با اومدن #امام، متولد شدیم، قبلش گویی #حیات نداشتیم.
آری با امام، تولد دیگری پیدا کردهایم...
✍ حجتالاسلام #مهدی_شبان
🌐 @m_shaban
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
#نشر_حداکثری
📻 روایت انقلاب - قسمت دوم - غرب نابینا
📋 چرا انقلاب اسلامی ایران بر خلاف تمامی تحلیل های اندیشمندان جهانی و سازمان های اطلاعاتی به پیروزی رسید و کشورهای غربی درکی از چیستی این انقلاب نداشتند ؟
⏳ زمان انتشار: #امشب - ساعت ۲۱
📻 رادیو روایت – صدای خانه ی طلاب جوان
#رادیو_روایت
#پادکست_روایت_انقلاب
#خانه_طلاب_جوان
#دهه_فجر
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
روایت انقلاب - قسمت دوم.mp3
7.85M
#نشر_حداکثری
📻 روایت انقلاب - قسمت دوم - غرب نابینا
📋 سازمان CIA در طی گزارشی که 4 ماه قبل از پیروزی انقلاب ایران ارائه داده بود، کشور ایران را جزیره ی ثبات نامید و بروز هرگونه انقلاب را در 10 سال آینده منتفی دانست.
📋 در قسمت دوم از پادکست روایت انقلاب، به این موضوع میپردازیم که چرا کشورهای غربی توان پیش بینی وقوع انقلاب اسلامی و درک آن را نداشتند و چرا با تمام هزینه هایی که انجام دادند، نتوانستند مانع از پیروزی آن شوند ؟
📋 در این قسمت میزبان آقایان منوچهر محمدی و سهیل اسعد هستیم. آقای منوچهر محمدی دارای دکترای روابط بین الملل از دانشگاه کارولینای جنوبی و پژوهشگر در حوزه ی انقلاب ها و تفاوت های آنها هستند و آقای سهیل اسعد دانش آموخته ی رشته ی فلسفه و عرفان اسلامی هستند و به عنوان یک مبلغ دینی در عرصه ی بین الملل فعالیت دارند.
⏰ مدت زمان: 15 دقیقه و 42 ثانیه
📻 رادیو روایت - صدای خانه طلاب جوان
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
#کوتاه_نوشت
▫️چند روزی است که از مشهد آمدهام. هرطرف را که نگاه میکردم صحنها پر بود از جوانکهایی که انگار خواهر برادرهای کوچکترم بودند و حالا احساس میکردم چند پیراهن بیشتر ازشان پاره کردهام.
▫️حالا و امشب هم دخترکهایی با چادرهای گل گلی که وقتی نگاهشان میکنی، دوست داری هرکدامشان را قورت بدهی...
▫️ همه اینها در حالیست که قدیمیها برایم تعریف میکردند که: یک جوان نماز خوان قبل از انقلاب برای خودش یک پدیده قابل توجه بوده و جوانی که در علن نماز میخوانده یک رویداد را رقم میزده...
▫️بعد یک عده فضانورد میگویند قبل از انقلاب دیندارتر بودهایم و مردم مومنتر بودهاند...
✍ نویسنده: محمد صالحی"از اعضای خانه طلاب جوان"
🌐 @talabenegasht
#دیندارتر_شدهایم
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"