فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تربیت_فرزند...🌹
🔰 فرزندپروری پدرانه
پدران روز به روز بیشتر در تعلیم و تربیت فرزندان خود مشارکت می کنند . این اتفاقی خوب و مفید است ، زیرا سبک تعامل پدران با فرزندانشان در مواردی متفاوت با مادران است :
1⃣بازی های شلوغ و فیزیکی : تحقیقات نشان می دهند پدران در بازی هایی که به فعالیت فیزیکی بیشتری نیاز دارد و جنب و جوش بیشتری را می طلبد موفق تر هستند .
گاهی کودکان به جنب و جوش یا شوخی هایی مانند بالشت بازی بیش از نشستن و فکر کردن احتیاج دارند ، اینجاست که پدر ها می توانند زمانی با کیفیت را با فرزندان خود سپری کنند .
2⃣آرامش بخشیدن به خانواده : پدران معمولا والدی هستند که اضطراب کمتری داشته و می توانند این آرامش را به خانواده ی خود انتقال دهند .
پدران می توانند در بحران ها فرزندان خود را آرام سازند و مهارت حلّ مسئله را به آن ها بیاموزند .
3⃣همراهی با کودک : وقتی کودکان کمی بزرگتر می شوند ، گاهی دوست دارند والدین آن ها در فعالیتی مانند یک دوست آن ها را همراهی کنند .
❣ @khanevade_Beheshti
✅مرهم درد می خواهید؛ نمک دریا دریابید
✍نمک یک مسکن طبیعی و درمانگر خانگی محسوب میشود ؛ کافیست ۲ تا ۳ مشت نمک دانه درشت را در ماهیتانه گرم کنید. سپس آن را داخل دستمال یا جورابی تمیز و ضخیم بریزید و روی مناطق دردناک بدن مانند پشت گردن، شانه و غیره قرار دهید.
🍚 اجازه دهید کمپرس نمک به مدت 15 دقیقه در محل موردنظر بماند
📚سایت حکیم دکتر روازاده
#سلامتی
🌸@khanevade_Beheshti
#همسرانه
"ویژگیهای خانوادهی ناسالم!!!"
🔹 زن و شوهر همواره با اعمال و گفتار خود یکدیگر را آزار میدهند، سعی میکنند از هم انتقام بگیرند و با عیب جویی، ایجاد تنش کرده و سلامت خانواده را تهدید میکنند.
🔸 مسئولیتها فقط به عهده پدر و مادر است و به فرزندان مسئولیت نمیدهند. در نتیجه آنان تنبل و مسئولیت ناپذیر بار میآیند.
🌸@khanevade_Beheshti
#تربیت_فرزند...🌹
❤کمتر از هوش خوب فرزندمان بگویید، بلکه بیشتر از سعی و تلاش زیادش بگویید.
اگر از هوشش گفتیم، دیر یا زود، با هر شکست یا اشتباه، باور خود را به هوش بالایش و به حرفهای ما از دست خواهد داد.
زندگی جایی نیست که شکست یا اشتباه، اجتنابناپذیر باشد. اما وقتی از تلاش زیادش گفتیم، اگر هم شکست یا اشتباه کرد، باورش را به خودش از دست نمیدهد. بلکه تصمیم میگیرد که بهتر و بیشتر تلاش کند. هر شکستی او را محکمتر و پرتلاشتر خواهد کرد.
ضمن اینکه به تدریج خواهد آموخت، که چیزی باعث افتخار است که برای تلاشش، زحمت کشیده باشد. نه چیزی که با آن، به دنیا آمده باشد.
❣@khanevade_Beheshti
❣ #سلام_امام_زمانم❣
ای بلندترین واژه هستی
شما در اوج💫 حضور ایستاده ای
و #غیبت_ما را می نگری
و بر غفلت ما می گریی😔
از خدا میخواهیم🤲
پرده های جهل و #غفلت از
دیدگان ما کنار رود
تا جمال دلربای شما💖 را بنگریم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌹🍃🌹🍃
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۱۷ فروردین ۱۴۰۰
میلادی: Tuesday - 06 April 2021
قمری: الثلاثاء، 23 شعبان 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا اَرْحَمَ الرّاحِمین (100 مرتبه)
- یا الله یا رحمان (1000 مرتبه)
- یا قابض (903 مرتبه) برای رسیدن به حاجت
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️8 روز تا آغاز ماه مبارک رمضان
▪️17 روز تا رحلت ام المومنین حضرت خدیجه علیها السلام
▪️22 روز تا ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام
▪️25 روز تا اولین شب قدر
▪️26 روز تا ضربت خوردن امام علی علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
🌹 دفترچه عشق 🌹
💞 در وقتهایی که ،
💞 رابطه شما با همسرتان ،
💞 خوب و صمیمی و عاشقانه است ،
💞 چند دقیقه وقت بگذارید
💞 و تمام کارهای خوب ، صفات مثبت ،
💞 و اخلاقیات زیبای همسرتان را ،
💞 در یک دفترچه بنویسید .
💞 و حداقل هفته ای یکبار ،
💞 نوشته های خود را مرور کنید
💞 تا عشقتان به هم ، چند برابر شود .
#همسرانه
@khanevade_Beheshti
💞 یکی از عوامل آرامش ،
👈 تقویت رابطه خود با خداست .
💞 رابطه خود را با خدا عالی کنید .
💞 خدا فقط در غم و ناله هایمان نباشد
💞 خدا فقط در روزهای فقر و نداری نباشد
💞 خدا فقط موقع کنکور و امتحان نباشد
💞 خدا رو وقت وام گرفتن و قرض نبینیم
💞 خدا رو در همه حال ببینیم
💞 خدا را در لحظه لحظه هایمان شریک کنیم.
💞 خدا را در شادی و سرورمان ببینیم
💞 خدا را در هنگام گناه ، حاضر ببینیم
💞 خدا را در عروسی و جشن هایمان نیز ،
💞 دعوت کنیم .
@khanevade_Beheshti
✅خواص عدس
✍یکی از خاصیت های عدس رقیق کردن و نازک کردن قلب است. انسان زود تحت تاثیر قرار میگیرد و برای دیگران زود ناراحت میشود. خاصیت دیگر عدس زیاد کردن اشک چشم است.
🍏 #طب_اسلامی_ایرانی
@khanevade_Beheshti
خانواده ی بهشتی 🌸
نکته ی بعد، تغییر نگاه از نداشته ها به داشته ها است. بعضی آدم ها با داشته هایشان زندگی می کنند و بع
شکل گیری شخصیت از یکسالگی است و باید از وقتی کودک شروع به چهاردست و پا رفتن می کند به اندازه ی توانش به او مسئولیت بدهیم. بگردید و ببینید کودک یک ساله که دیگر توانایی راه رفتن دارد را چه کاری می توانید به او محول کنید، مسئولیت پذیری از همین جا شروع می شود.
دوستی می گفتند که ما شش تا بچه بودیم هر روز هفته وظیفه ی یکی از ما بود که دستشویی خانه را بشوید و امروز ایشان از افراد موفق جامعه هستند. کار خانه باید تقسیم شود. در مقابل غذایی که می خورم، امکاناتی که دارم و از نعمت ها بهره می برم، من چی در سفره ی خانواده می گذارم.
عالم هستی یک سفره ی بزرگ است ما از آن چی برمی داریم و چی می گذاریم. جامعه ای خوشبخت است که بیشترین آورده را در سفره داشته باشد و کمترین برداشت، بلکه برداشت به اندازه ی نیاز باشد و گذاشتن در سفره به اندازه ی توان باشد. بچه ها این گونه زندگی و عقل معاش را از ما یاد می گیرند.
بچه های امروز سر پدر و مادر منت دارند که ما فرزند شما هستیم و حتی ادعا دارند که شما باید به ما افتخار کنین که بچه دارین و باید دست به سینه باشید. بله ما همه به هم افتخار می کنیم اما هرکسی هم وظیفه ی خودش را دارد و باید انجام دهد.
این آماده خریدن های همه چیز به خانواده ها و تربیت بچه ها آسیب وارد می کند چرا ما سزیجات و حبوبات را آماده و پاک کرده می خرید؟ در حالی که بچه ها هستند و می توانیم به آن ها محول کنیم. مشارکت، همکاری و احساس مسئولیت هرسه جزو ارزش های زندگی هستند.
همه ی خانواده ها درگیر این تفکر هستیم که فرزندمان بزرگ شد چه کاره شود؟ به خصوص خانواده هایی که پسر دارند درگیر تفکر اشتغال هستند. به نظر من ما در ایران مشکلی به نام بیکاری نداریم و این فقط بازی های ذهن ما است که کار نیست. ما مشکلی به نام اشتغال نداریم بلکه ما تفکر اشتباه در مورد اشتغال داریم.
در ایران اشتغال یعنی چی؟ یعنی ما شغل می خواهیم برای درآمد و در کل اشتغال را فقط در درآمد آن می بینیم؛ تحصیل می کنیم برای شغل بهتر و درآمد بیشتر. در حالی که در همه ی جای دنیا و کشورهای پیشرفته،
اولین هدف اشتغال، خدمت است بعد درآمد.
و از بچگی این تفکر را به وجود می آورند که « من چی کار می توانم کنم که در مقابلش دستمزد دریافت کنم» اما ما با این تفکر بزرگ می شویم که « چقدر می تونم بگیرم در مقابلش حالا یه کاری می کنم! چطوری می تونم بخرم یا بفروشم و پول به جیب بزنم» و اسم این تفکر را هم زرنگی گذاشتیم. در حالی که روش درست، اول القاء تفکر خدمت است. من به جامعه چه خدمتی می توانم کنم بعد در مقابل آن پول بگیرم.
وقتی کودک در خانه کار می کند به مسئولیتش در مقابل خانواده عمل می کند و یاد می گیرد و الگو می گیرد و بعدها به مسئولیتش در مقابل جامعه عمل می کند و بزرگ تر که شد به مسئولیتش در مقابل کائنات و جهان هستی عمل می کند. حال وقتی ما نمی گذاریم که فرزندانمان دست به سیاه و سفید بزنند و خودمان را موظف می دانیم که بهترین و بیشترین سرویس را به بچه ها بدهیم در واقع داریم در موردشون خشونت اعمال می کنیم و بدین صورت بچه ها تلاش را یاد نمی گیرند. (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت22}
@khanevade_Beheshti