27.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 بازیهای جذاب هیجانی اما آموزنده☺️
💠 با دیدن این ایموجی یاد کدام پیامبر میفتی!؟
#بازیهای_خانگی
https://eitaa.com/kimiayesaadat1
🏡 قانون گذاشتن در خانه:
منزل شما نیاز به قوانین و مقررات مشخصی دارد. چنانچه این قوانین وجود نداشته باشد کودک شما نمیداند که #وظیفهاش چیست. در ضمن، شما هم نمیتوانید کودک را #تنبیه کنید یا #پاداش دهید.
اگر در خانه ساعت رفتن به خواب مشخص نباشد، شما نمیتوانید به کودک خود بگویید "چرا دیر میخوابی؟".
اگر برای استفاده از کامپیوتر و تلوزیون قانونی نداشته باشید، نمیتوانید به کودک خود بگویید که چون "از کامپیوتر زیاد استفاده کرده"، پس به این علت او را از کامپیوتر محروم میکنید.
مفهوم "دیر"، "زیاد" و نظایر آن زمانی معنا پیدا میکند که شما از قبل آنها را مشخص کرده باشید. پس اگر در منزل شما #قوانین مشخصی وجود ندارد، باید در انتظار #بینظمی کودک نیز باشید.
#تربیت_فرزند 🍃💕
https://eitaa.com/kimiayesaadat1
❌ یارکِشی ممنوع
"بابات مُرده"
"مامانت زنگ زد بگو اصلا نمیخوام دیگه ببینمت"
"ول کن بچه رو چهکارش داری، چرا دعواش میکنی"
"بابات دیونەس"
"مامانت بداخلاقە، ولش کن، جوابشو نده"
تعارضات زناشویی، بخش لاینفک هر ازدواجیست؛ اما برخی از زوجین، برای ایجاد تعادل اقدام به ائتلاف با نفر سوم (اغلب اوقات فرزندان) بر علیه همسر خود میکنند که اصطلاحا یارکشی (مثلث سازی) نام دارد.
درچنین شرایطی، کودک قربانی این تعارض خواهد شد، تعارضی شکننده بین دو انتخاب، پدر یا مادر، یا با منی یا علیه من!
اینجاست که زوجین، نه تنها خودشان در حال فرو رفتن در باتلاق تنفر و کینه توزی هستند بلکه ناخواسته کودک خود را نیز در این باتلاق غرق میکنند که این مساله بعدا به شکل اضطراب، پرخاشگری، کینه توزی، اعتماد بهنفس ضعیف و بهانهگیری و در سنین نوجوانی رفتارهای عصیانگری، نافرمانی، سرکشی و گرایش به رفتارهای پرخطر نشان داده خواهد شد.
✅ در تعارضات خود یارکشی نکنید تا حداقل سلامت روان کودک حفظ شود.
https://eitaa.com/kimiayesaadat1
از همهی کارهای زن مهمتر #تربیت فرزندان و #تقویت روحی شوهران برای ورود در میدانهای بزرگ است...
#فرزندپروری
#مادری
#مهارت_زندگی
https://eitaa.com/kimiayesaadat1
برخورد با کودکان.mp3
1.94M
#سیره_نبوی
#تربیت_فرزند
⁉️سیره پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در برخورد با کودکان چگونه بوده است؟
#استاد_حسینی
https://eitaa.com/kimiayesaadat1
🔥"انرژی" به جای "خدا" و پیامدهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی آن ⚡️👣👣
🔻 چهره های اصلی تفکر نوین در سه دسته قابل تقسیم بندی هستند:
1️⃣ پیام آوران "انرژی به جای خدا"
ژوزف #مورفی، وین #دایر، راندا #برن، از جمله پیام آوران و تئوریسین های #انرژی به جای #خدا هستند. اساس تفکر آنها، بر مبنای " #قانون_جذب "، "کافی بودن ندای درون برای سعادت انسان" و جایگزینی "انرژی" و "قدرت ذهن بشر" به جای "خدا" به عنوان قدرت لایتناهی و نیروی محرکه هستی است.
2️⃣ تجاری سازی "انرژی به جای خدا"
ناپلئون #هیل، برایان #تریسی و آنتونی #رابینز را می توان حلقه های وصل "قانون جذب" و "انرژی خدایی" به #تجارت و #بازاریابی دانست. آنها قانون جذب را به عنوان تحفه جدید در باب موفقیت و خلاقیت در امر تجارت تئوریزه و تبلیغ می کنند. کتاب هایی چون «موفقیت نامحدود در 20» روز از آنتونی رابینز، «قورباغه را قورت بده» از برایان تریسی، «بیندیشید و ثروتمند شوید» از ناپلئون هیل با همین کارکرد از جمله پرفروش ترین کتاب های سال های گذشته در ایران بوده اند.
3️⃣ "انرژی به جای خدا" و سبک #زندگی
در بعدی دیگر، برخی نویسندگان و سخنرانان نیز به نسخه نویسی بر پایه همین طرز فکر در مسائل جسمی، فردی و جنسی پرداخته اند. «مردان مریخی، زنان ونوسی» از جان گری، «صد راز موفقیت در زندگی زناشویی» از دیوید نیون، «تک نسخه کامیابی» از اندرو متیوس، «عاشق خودت باش» از سارا ماریا، همگی درصدد نشان دادن راه و روش زندگی و موفقیت بر اساس "انرژی_خدایی" در حوزه سبک زندگی برآمده اند.
🔻باید گفت، مهم ترین و خطرناک ترین پیامد و تاثیرگذاری این جریان، بر حوزه اعتقادی و سبک #زندگی متمرکز است.
خودمحوری ناشی از نگاه و رویکرد سودگرایی و لذت گرایی، #فردگرایی، بی خیالی، بی تفاوتی و تنبلی ذهنی و عملی و.. از جمله محورهای القایی این کتاب ها در حیطه زندگی فردی و خانوادگی است. مخاطب این آثار، فردی مصرفی در همه ابعاد است و پس از ناکارامدی نسبی روش های ارتعاش و جذب! (بدلیل اینکه بخشی از حقیقت هستند و نه همه آن،) بعد از مدتی دچار #ناامیدی و #افسردگی شده و از هرنوع سخنی که به او انگیزه حرکتی تازه بدهد؛ ابراز بیزاری میکند. این قشر، انتخاب های #سیاسی خاص خود را نیز دارد، تاریخ و سیاست را به شکل عمیق نمی داند و در مسائل سیاسی تابع و دنباله رو جریان های تبلیغاتی و پروگانداست.
https://eitaa.com/kimiayesaadat1