14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جهاد دفاعی در عقلانیت انقلاب اسلامی
حجت الاسلام و المسلمین محسن #قنبریان
پژوهشکده شورای نگهبان/ ۵آذر ۱۴۰۳
• عقلانیت انقلاب اسلامی بین جهاد دفاعی و مختصات نظام بین الملل جدید جمع کرد که شد: هسته های مقاومت!
• در دیدگاه رهبر انقلاب اسلامی مقاومت اسلامی برای فلسطین ، ایده ای مردم سالار و تحققش مردم پایه است نه الزاماً جنگ پایه!
لازم شود جنگ هم می کند
☑️ @m_ghanbarian
این سخن، کلام الله است:
لَئِن لَم يَنتَهِ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ وَالمُرجِفونَ فِي المَدينَةِ لَنُغرِيَنَّكَ بِهِم ثُمَّ لا يُجاوِرونَكَ فيها إِلّا قَليلًا(۶۰احزاب)
اگر منافقان و بیماردلان و آنها که اخبار دروغ و شایعات بیاساس در مدینه پخش می کنند دست از کار خود بر ندارند، تو را بر ضدّ آنان میشورانیم، سپس جز مدّت کوتاهی نمیتوانند در کنار تو در این شهر بمانند!
لکن تمام ماجرا در صغرای قضیه و تطبیق است.
وقتی تشخیصش با هر که شد، این کبرای کلی بر هر تحلیل و بیانی -ولو درون جبهه مقاومت- می نشیند!
طرح هر نوع نگرانی برای تدبیر به موقع -نه سازش و عقب گرد- در جبهه مقاومت همه جزء رجفه و مرجفون مارک می خورد؛ چنانچه این ایام برچسبش بر پیشانی های زیادی خورده است!
اصلا پویشِ مجرم بگیری اش، هم شروع شد! برخی فراخوان دادند که تحلیل گران نادان یا هر گوینده ای که سخنش زیر دل خالی کن است را معرفی کنید تا مطالبه جمعی برای پیگرد قضایی اش را فراهم کنیم!
در طرف دیگر زمینِ مبارزه اما یکسال است تجمعات علیه نتانیاهو -البته زیر پرچم رژیم- انجام می شود. وضعیت جنگی -جز چند روز- مجوز منع تجمع و اعتراض نشده است! البته تجمع کنندگان هم سازش نمی خواهند، به تدابیر نخست وزیر گله مندند و الا برخی تندتر از او هستند!
⬅️ تطبیق گران عزیز و مرجف بگیران محترم، سیمای مردم سالار جمهوری اسلامی را کمتر از نمای رژیم ددمنش صهیونی نکنند!
⬅️ نگران های جبهه مقاومت هم اگر دلسوزند، احتیاط کنند که زیر دلی خالی نشود؛ دیگر از وضعیت ها طوری نگویند که درگیری به خاکریز جبهه خودی بکشد!
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
⛔️ اولین بار است که رهبری میفرماید: «امکان نداشت، نتوانستیم»
اگر به خالی کردن دل مردم متهم نمیشوم!
🔶 نکته قابل توجه سخنرانی دیروز رهبری این بود که برتریِ هوایی اسرائیل و آمریکا بلای جانِ توانِ نظامی ایران شده؛ باید مسئولین خلاق و مبتکر نظامی کشور فکر اساسی درینباره داشته باشند یا به تولیدهای اساسی درزمینه روبیاورند که زمان بر است یا از طریق دو قدرت نظامی دیگرِ جهان یعنی روسیه و چین بخشی از معضلِ هوایی خود را حل کنند در غیر این صورت قدرت پهپادی و موشکیِ ما، آنطور که باید جوابگوی تامین نیازِ نظامیِ منطقهای ایران نیست!
چون تلفاتِ باز کردن راه های زمینی بالاست و دست دشمن را در نقطه زنی و ازبین بردن رئوس و فرماندهان بازتر میکند!
این بیان مطالبه غیرمستقیم و جدی رهبر انقلاب از نیروی هوایی کشورمان بود!
که باید با همان حماسه و شور و تلاشِ ماجرای موشکی جلو رود!
«همهی امکاناتی که برای سوریها امروز لازم است ما آماده کردهایم و آمادهایم که برویم. آسمانها بسته بود، زمین بسته بود، رژیم صهیونیستی و آمریکا هم آسمان سوریه را بستند، هم راههای زمینی را بستند، امکان نداشت.»
🔰@ali_samimi71
✨ زندگی با عمق است که مطلوب همه است؛ و این مطلوب با تفکر عمیق و کار عمیق به دست میآید...
📣 سرفصلهای برگزاری وبینار تفکر عمیق، کار عمیق، زندگی عمیق
۱. بررسی معنای کار عمیق و سطحی
۲. بررسی اهمیت تفکر عمیق و کار عمیق
۳. ارائه قوانین تفکر و کار عمیق
۴. استراتژیها و تکنیکهای کار عمیق
۵. پیادهسازی کار عمیق در زندگی شخصی و حرفهای
۶. جمعبندی و پرسش و پاسخ
زمان: چهارشنبه ۲۸ آذر۱۴۰۳
مکان: مجازی؛ بستر اسکای روم
ساعت برگزاری: ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰
هزینه شرکت در وبینار: ۱۰۰ هزار تومان
🔻🔻🔻جهت ثبت نام:
@babarname_admin
📌توجه شود که ظرفیت محدود است.
✅ کانال آموزش رشد مهارتهای فردی اجتماعی، برنامهریزی استراتژیک و مدیریت زمان
📚⏳💡
@manebabarname
♨️ مسابقه کتابخوانی حقیقت عظیم
🏴 به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) و آشنایی با مباحث ولایت
🎁 #جوایز_مسابقه:
به قید قرعه به ۱۰ نفر از کسانی که به سوالات مسابقه جواب صحیح داده باشند، ۱۰ جایزه نقدی تعلق میگیرد
⏰زمان شروع مسابقات:۱۵ الی ۲۵ آذرماه
📣 زمان معرفی نفرات برتر: ۲۶ آذر
🔻جهت شرکت در مسابقه، از عضویت خود در کانال رسمی (حوزه و انقلاب اسلامی) اطمینان حاصل نمایید.
https://eitaa.com/joinchat/2478571860Ca632453e89
#مسابقه_کتابخوانی
#حقیقت_عظیم
🎙 #سخن_ولی | مسئلۀ عمدۀ ما امروز مسئلۀ آموزش و پرورش است.
مسئلۀ عمدۀ ما امروز مسئلۀ آموزش و پرورش است؛ مسئلهای که برای بنده مهم است. علّت هم این است که آموزش و پرورش در واقع آن کانون اساسی برای خلق دنیای آینده است. بالاخره ما فردایی خواهیم داشت، ۲۰ سال دیگر، ۲۵ سال دیگر، نسلی روی کار خواهند آمد که امروز این نسل مشغول تولید شدن است، در حال بهوجود آمدن است؛ مولّد آن هم معلّم و آموزش و پرورش است. شما دارید یک نسل را تولید میکنید؛ چگونه آن را تولید خواهید کرد؟ این خیلی اهمّیّت دارد. آیندۀ کشور، آیندۀ دنیای ما به تلاش امروز آموزش و پرورش وابسته است؛ این کمچیزی نیست. ما هیچ دستگاه دیگری را نداریم که اینقدر حائز اهمّیّت باشد.
|رهبر انقلاب اسلامی|
۱۶اردیبهشت ۱۴۰۳
⚖ مدرسه دادخواهی
تلگرام | اینستاگرام | ایتا | بله
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙این صدای شهید ابراهیم عقیل است.
📌عمق نگاه، افق نگاه و #تکلیفگرایی
همه و همه در یک دقیقه قابل مشاهده است ...
🔘چند بار ببینیم!
🔻نمو | پایگاه تزکیهای، علمی، بصیرتی و مهارتی
🆔 @nomov_ir
74.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 هر میوه، فصلِ خودشو داره...!
#نامیرا
#مدرسه
#تبعیض
🔥 قسمت اول از ویژه برنامه «کتاب بحث» نامیرا!
🔶 یک چهارچوب محدود، برای رشد نبوغهای مختلف انسانی محاله...!
🔶 کمی از نویسنده و رویکرد کتاب گفتیم و از درسهای پنهانی که ساختار مدرسه ناخودآگاه درون دانش آموز نهادینه میکنه!
⛔️ و هفت درس پنهانی که در کلیپ بعد شروع میشه...!
💠 فایل با کیفیت را در آپارات ببینید...!
🔰@namyraa
🔰@book_eat
20.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸مجموعه فرهنگی محیا تقدیم می کند...
📌پسری ۷ ساله با چشمانی پر از سوال، داستانی را می بیند که فراتر از سن و سال اوست، چه داستانی در دل این کودک نهفته است که سالیان درازیست او را آزار می دهد⁉️
🎦کلیپ «پسر هفت ساله» تقدیم نگاهتان🌱
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
#مجموعه_فرهنگی_محیا
#محیا #حضرت_زهرا #حضرت_ام_البنین
#امام_حسن #پسر_هفت_ساله
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
https://eitaa.com/joinchat/2427192081Cdd9e9b553c
#یادداشت
دوگانه فهم من و فهم ما
کاش اصحاب فرهنگ و تربیت اصل را بر عدم فهم خویشتن بگذارند!!
▫️ چند روز پیش در جلسه ای دعوت شدم تا در خصوص ترم «جهاد تبیین» نظراتم را بیان کنم. مفهومی که در سپهر فرهنگی کشور در چند سال گذشته مورد توجه قرار گرفته و به عنوان ماموریت اصلی برخی نهادها و دستگاه های فرهنگی مانند سازمان تبلیغات اسلامی قلمداد می شود. گوش فرادادن به دیدگاه مدعوین بیانگر این بود که برداشت اولیه آنها از مفهوم، کاملاً با یکدیگر متمایز بود و مبتنی بر آن، توصیف آنها از یک نهاد عامل به جهاد تبین نیز متفاوت می شد و در نتیجه تجویز و توصیه های مختلفی را نیز بیان می کردند. از تقلیل جهاد تبیین به یک «فعالیت تبلیغی» تا «تبیین به مثابه امر تربیتی» و یا «تبیین در ساحت رسانه جمعی» فهم متفاوت اعضا بود. اما جالب این بود که در جای که قصد داشتم تا با صورت بندی دیدگاه ها، دعوای نظری خلق کنم که این برداشت ها مورد نقد و برسی قرار گیرد، اعضا به نرمی از کنار آن گذر نموده و انگیزه برای بهبود یا تغییر برداشت خود نداشتند! چنین ضایع تاسف باری در انبوهی از بنیادی ترین مفاهیم فرهنگی و تربیتی وجود دارد و کنشگر معاصر، با پرهیز از واکاوی فهم خود، آن را معادل با حقیقت عینی قلمداد کرده و به گونهای تقدس گرایانه به فهم خویش پایبند است.
🔆 در ادبیات فلسفی برای جداسازی مفهوم از فهم عامه، دو کلیدواژه Concept و Conception مد نظر قرار می گیرد. گرچه هر دو این واژگان به معنای فهم ترجمه می شود اما به تعبیر کانت، Concept به معنای یک ایده یا تصوری عمومی و انتزاعی تعریف میشود که میتواند برای دستهبندی تجربیات و اشیاء مورد استفاده قرار گیرد اما Conception ݡبه فرآیند شکلگیری و درک این مفاهیم اشاره دارد. این فرآیند شامل تصورات ذهنی و خلاقیت است که منجر به ایجاد ایدههای جدید میشود. در حقیقت انسان به صورت ناخودگاه بر اساس پیش فرض ها و تجارب زیسته خود است که به درک از مفاهیم و انگاره های مختلف نائل می شود. لذاست که یک فعال تربیتی، جهاد تبیین را همان کنش خود می داند و یک مبلغ هم جهاد تبین را تبلیغ!
🛑 با فرض چنین اتفاقی، یک مدیر فرهنگی نمی تواند فهم خود را به عنوان فهم معیار قرار دهد - به دلیل عدم موجه بودن این انگاره - و تمام سیاست ها و تحلیل ها را بر اساس آن صورت بندی کند چرا که حداقل آسیب این رویکرد، عدم توجه به انگاره ها و فهم بازوان اجرایی و کنشگران میدانی اوست و همین است که نتیجه برخی از فعالیت های فرهنگی مصداق «بره کلاه بیاره سر را با کلاه می آورد» می شود. نمونه این موضوع را می توان در عمل به مفاهیمی مانند امر به معروف و نهی از منکر، تربیت نوجوان و ... مشاهده نمود. علاوه بر کنشگران، فهم مردم نیز در این دست از اتفاقات بسیار با اهمیت است و عدم توجه به گونههای مختلف فهم اجتماعی و بدیهی انگاری فهم معیار سازمانی و فردی، منجر به شکاف اجتماعی بیشینه می شود.
☘️ فقط برای مثال میتوانیم نگاهی کوتاه به Concept عدالت بیندازیم. این مفهوم را میتوان چنین توضیح داد: «وضعیت عدالت وضعیتی است که در آن همه وظایف خود را انجام میدهند و همه استحقاق خود را دریافت میکنند». چه کسی مخالف است؟ برای یافتن Conceptions از عدالت، تنها باید به دو سوی مختلف اقیانوس اطلس نگاه کنیم. بهویژه در اکثر کشورهای اروپای شمالی، مفهوم فعلی عدالت مشخص میکند که بخش بزرگی، گاهی حتی بیش از 50 درصد از درآمد افراد ممکن است توسط دولت گرفته شود. ما به این مالیات می گوییم و با استفاده از آن برای ارائه تسهیلات مشترک مانند مراقبت های بهداشتی، آموزش و پرورش و طرح های بازنشستگی جمعی توجیه می شود. برعکس، در ایالات متحده، نرخ مالیات به طور قابل توجهی پایین تر است. در آنجا اعتقاد بر این است که دولت حق ندارد آنچه را که با کار سخت به دست آورده اند از شهروندانش بگیرد. از دید آمریکایی ها، بسیاری از سیستم های اروپایی دزدی آشکار هستند. از دید اروپایی ها، سیستم آمریکا نمیتواند مواد اولیه ای را که نیازمندان است، ارائه دهد. اما به راستی کدام عدالت است؟
🌐 در چنین موقعیتی، بهترین روش برای بهبود Conceptions، ایجاد دیالکتیک و گفتگو بین گونه های مختلف از افراد معقول و بدون سوگیری ارزشی و صنفی است. نقطه مقابل تحمیق و تکفیر فهم دیگری و بداهت پنداری از فهم خویشتن! کافی است که در نسبت با پایه ترین مفاهیم مانند عدالت آموزشی، تربیت دینی، حجاب، مهندسی فرهنگی و ... سیاستگذار فرهنگی در گام اول به نزدیک سازی مسیر فهم و برداشت از Concept مبادرت ورزیده و ضمن بهبود فهم خود، به یک همگرایی در کنش میدان نیز نزدیک شود. چنانچه عقلانیت یکی از شروط اصلی در نظام حکمرانی دینی است و رشد عقلانیت در مقابل نگاه دانای کل و بالا به پایین، در بستر اقناع و گفتگو و با رعایت خضوع نظری و بی طرفی شکل می گیرد.
@m_rahmani_g
41.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 این سه دقیقه را حتما ببینید
تا متوجه بشوید ریشه بزرگترین سردمداران داعش از کجا آب میخورد و در کدام کمپ های دنیا آموزش میبینند.
⭕️ بوبکر البغدادی
⭕️ جولانی
⭕️ و....