🔴 فوری/ نامه ۳۵ تشکل بسیج دانشجویی، عدالتخواه و طلبگی خطاب به مسئولین دادگاه ویژه روحانیت:
🔻 ریسمان مردمی عدالت را قیچی نکنید!
🔹 نامه جمعی از تشکلهای عدالتخواه و بسیج دانشجویی وطلبگی سراسر کشور خطاب به رئیس و دادستان دادگاه ویژه روحانیت در رابطه با دستگیری حجتالاسلام #محسن_ریسمانسنج
تدبیر || امیرحسین نبی:
https://eitaa.com/joinchat/1926037857Ccd41af789c
🔻آیتالله خامنهای، مقصر است؟
🖊مهدی جمشیدی
۱. روی سخن این یادداشت با آقای زیدآبادی نیست. ایشان به دلیل صداقت و بساطتی که دارد، بیاحتیاطی کرده و نظر قلبی و ناگفتهاش را بازگفته و تصریح کرده که فتنۀ سال هشتادوهشت را آیتالله خامنهای به فتنه تبدیل کرد؛ وگرنه تودۀ مردم به دنبال یک اعتراضِ سیاسیِ ساده به نتیجۀ انتخابات بودند، و آیتالله خامنهای را نیز نیروهای امنیتیِ فرصتطلب فریفتند و از کاه، کوه ساختند و یک مسألۀ عادی را به یک شکاف اجتماعی تبدیل کردند. این نظر، تفسیر جریان «اصلاحات» و «اعتدال» از فتنۀ سال هشتادوهشت است و خاص آقای زیدآبادی نیست، و اگر جز این بود، اندک موضعی در نقد و نفی فتنه میداشتند و از آنچه که کردند، عذر میخواستند. نه هاشمیرفسنجانی و نه خاتمی، هیچیک عذر نخواستند؛ چه رسد به موسوی و کروبی. همگی معتقدند که در سال هشتادوهشت، درست عمل کردند و این آیتالله خامنهای بود که با معترضان – و به تعبیر ما، فتنهگران و اغفالشدگان – مدارا نکرد. حتی کسیکه هماکنون بر جایگاه ریاستجمهوری نشسته نیز، هیچ سخنی در برابر فتنه نگفته و از مواضع دیگرش، روشن است که با فتنه، همداستان است؛ چنانکه با خاتمی، نشستوبرخاست دارد و او را میستاید. سخنی که آقای زیدآبادی در اثر سادهدلی بر زبان جاری ساخته، حرف مکتومِ قطعیِ همۀ اینان است و چهبسا اگر در موقعیّتی، دوباره بتوانند بخشی از جامعه را برانگیخته کنند و نظام را در تنگنا قرار بدهند، تعارفی با آیتالله خامنهای نخواهند داشت و دوباره بر ایشان خواهند شورید. رسم و قاعدۀ سیاستِ ماکیاولیستی همین است که با «صداقت» و «اخلاق»، بیگانه است و سودایی جز «قدرت» ندارد.
۲. حدود پانزه سال از فتنۀ سال هشتادوهشت گذشته است و اینک میشنویم که آیتالله خامنهای، مقصر و متهم آن ماجرا بوده است. هنوز نسلی که فتنه را به چشم خویش دیده، در صحنه است و روایت مستقیم دارد. نگارندۀ این سطور در وقایع فتنه، حضور خیابانی داشت و از نزدیک، آنچه را که رخ داد، مشاهده کرد و شناختنش از آن، بیواسطه و عینی است. بااینحال، واقعیّتها اینچنین «جابجا» و «وارونه» میشود و شاکی، متهم معرفی میگردد. فتنهای که به تعبیر آیتالله خامنهای، «دیرینه» و «پیچیده» و «مهلک» بود، در روایت لیبرالهای شبهمذهبی، آنچنان وارونه میشود که به اعتراضِ سیاسیِ عادی، فروکاهیده میشود، درحالیکه میدانیم انتخابات، فقط یک بهانۀ سیاسی برای «استحالۀ انقلاب» و «معارضه با شخص رهبر انقلاب» بود. آن معمّمی که دیروز، مارکسیست بود و بعدها لیبرال شد و در هستۀ سخت جریان اصلاحات قرار گرفت، تصریح کرد که باید آقای خامنهای را از کرسی قدرت به زیر بکِشیم. مسألۀ اینان، «سبک حکمرانیِ آیتالله خامنهای» بود و هست و خواهد بود؛ اینان نمیتوانند تعهد و تقیّد آیتالله خامنهای را نسبت به «ایدئولوژی انقلابی» تحمّل کنند و معتقد به چرخش از «انقلاب» به «نظام» هستند. تنها کسیکه سرسختانه و تمامعیار در برابر دو جریان اصلاحات و اعتدال ایستاد و در برابر عادیسازی و استحالهگریشان مقاومت کرد، آیتالله خامنهای بود. ازاینرو، تلاش داشتند که در فتنۀ سال هشتادوهشت، در لفافۀ اعتراض به نتیجۀ انتخابات، قدرت ایشان را تضعیف و زمینه را برای زوال ولایتفقیه یا شوراییسازی آن فراهم نمایند. مسأله، بههیچرو فروتر و کمتر از این نبود. تدبیر آیتالله خامنهای، موافق طبع و تمایل اینان نیست و از این جهت، در رنج و عذاب هستند و میخواهند سنگر ولایتفقیه را فتح کنند. بهروشنی نیز میدانند تا هنگامیکه آیتالله خامنهای در قدرت است، دچار امتناع و فروبستگی خواهند بود و هیچ چارهای جز دراز کردنِ دست تصرّف و تعدّی به سوی نظم ولایی ندارند.
۳. همۀ شواهد حاکی از آن است که فتنه، از پیش طراحیشده بود؛ ماهها قبل، کمیتۀ صیانت از آراء راهاندازی شد و در سلامت انتخاباتی که هنوز برگزار نشده بود، تردیدافکنی گردید و در نهایت نیز نتوانستند در برابر قانون و محکمه، هیچیک از ادعاهای خویش را اثبات کنند. انتخابات سال هشتادوهشت، درست بود و هیچ تقلبی در میان نبود؛ اصحاب فتنه نیز میدانستند، اما عامدانه و آگاهانه، به جانِ ذهنیّت تودۀ مردم افتادند و بدبینی آفریدند و تحریک و تهییج کردند تا بهواسطۀ ابطال نتیجۀ انتخابات، آیتالله خامنهای را وادار به عقبنشینی و انفعال کنند. اگر آیتالله خامنهای، تسلیم طغیان اینان میشد، به یک رهبرِ تضعیفشده تبدیل میگردید که بهراحتی در محاصرۀ بیشتر و تنگتر نیروهای سیاسیِ سکولار قرار میگرفت و چندی بعد نیز باید قدرت را به آنها واگذار میکرد تا لیبرالیسم، جایگزین ایدئولوژی انقلابی بشود. حماقت و سفاهت موسوی به کنار، اما بهراستی، چرا بقیۀ اصحاب فتنه با وجود اطلاع از ناممکنبودن تقلب در انتخابات، شوریدند و در جامعه، فتنهگری کردند؟!
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
🔸تبلیغات شهری میگوید اینقدر کولر گازی مصرف کن تا یخ بزنی؛ تبلیغات صداوسیما روزی صدبار میگوید یخچالت را بزرگتر کن، کولرآبی را کولر گازی کن، ماشین ظرفشویی که شاید احتیاج هم نداشته باشی بخر؛
مصرف کن! برق مصرف کن! بیشتر و بیشتر!
دقایقی بعد زیرنویس میشود:
در مصرف برق صرفهجویی کنید!
📝میثم ایرانی
@makshufatEita
🔴خطر جدی رخنه تجزیهطلبان!
میهن پرستان هوشیار باشند
بعد از مصاحبه پزشکیان با رشید دانشجویی فعال تجزیهطلب مشهور و حامی سرسخت پیشهوری نوکر استالین،
حالا پسر پزشکیان نیز با این فرد معلومالحال جلسه میگذارد تا مشخص شود این رشته سر دراز دارد!
احسان موحدیان
پ.ن: آقایان امنیتی لطفاً قضیه را جدی بگیرید! مبادا لابی دیپلماسی خاویار قدرت بگیرد و کار از کار بگذرد!
🔻به مکشوفات بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/2471821559C0d3be59a31
دو ماه قبل گفتند به نمایندگان تهران خانه سازمانی داده نمیشود اما اگر خانه ای که در آن زندگی میکنم به اسم خودم یا همسرم نباشد میتوانم از طریق مجلس "وام ۵۰۰ میلیونی" تحت عنوان "ودیعه مسکن" بگیرم.
با اینکه همین سال گذشته برای گرفتن وام ۹۰ میلیونی فرزند سوم، از این بانک به آن بانک رفته بودم و در نهایت به خاطر اینکه نتوانستم ضامن جور کنم، بی خیالش شدم گرفتن وام ۵۰۰ میلیونی آن هم ۴٪ برایم بسیار جذاب بود و هیچ منع قانونی هم نداشت، اما این وام را به دو علت نگرفتم؛
۱. با خودم عهد کردم به جذابیتهای مسئولیت عادت نکنم تا بعدا که در این جایگاه نیستم، پست و مقام نداشتن برایم مثل بازی مرگ و زندگی نباشد.
۲. اگر صبح تا شب مسئولان بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و... میگویند پول نیست تا به مردم عادی یک وام ۵۰ میلیونی بدهیم، یک راهش سخت گرفتن به خود مسئولین و جلوگیری از ریخت و پاش هاست. اما نمیدانستم همزمان رئیس و سایر اعضای بورس وام های میلیاردی برای خودشان گرفته اند! البته در این مسیر مصمم تر خواهم شد و همانطور که در نطق اولم نیز گفتم معتقدم اگر به مسئولان سخت گرفته نشود، به مردم آسان نخواهد گذشت.
🖌امیر حسین ثابتی
@makshufatEita
صوت فیلم شور عاشقی.mp3
8.52M
#دکوپاژ | #صوت
🔘عنوان: سینمای آئینی
▫️ فیلم سینمایی شور عاشقی
▪️با حضور: ناقدان و تحلیلگران سینما
👤استاد : علی قهرمانی
👤آقای رضا نصیری
👤سرکار خانم سیده زینب موسوی (بازیگر فیلم)
🌐مشاهده نسخه تصویری با کیفیت
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
57.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
🔘سینما، ابزاری برای تغییر اجتماعی
▪️نگاهی به مصرف دخانیات، الکل و مواد مخدر در هالیوود
▫️سینمای ما به کدام سمت میرود؟
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🎎 آشـنـایـی با جـــهـــــان انــیــمــه
✍ مجتبی محمدی
▫️اگر به دوران کودکی بازگردیم، قطعاً یکی از بهیادماندنیترین خاطرات ما، خاطرات برنامههای کودک تلویزیون است که بهترین لحظات را برای ما میساختند. انگار همین دیروز بود که ما همراه با "میتی کومان" شهر به شهر میگشتیم، در کنار "جودی" به انتظار "بابا لنگ دراز" مینشستیم و از حماقتهای "پینوکیو" ناراحت میشدیم. چه روزها که برای بهبود پای "دنیل" دعا کردیم تا "آنت" بتواند "لوسین" را ببخشد و دوباره "بچههای کوه آلپ" را دور هم جمع کند و لبخند بر لبشان بیاورد. ای کاش پدر "سوباسا" میبود تا افتخارات پسرش را ببیند.
▪️بله، کارتونهای زیبایی که همگی هنر دست انیماتورهای ژاپن بودند و با دوبلههای عالی یک شاهکار را خلق میکردند. به این کارتونها که محصول ژاپن هستند و چهرهها، چشمهای درشت، دهان و بینی کوچک یا محو و موهای رنگارنگ دارند، انیمه (Anime) میگویند. این نوع انیمیشن به دلیل سبک هنری متمایز، داستانهای جذاب و شخصیتهای بهیادماندنیاش در تمام جهان محبوب شده است.
▫️البته موهای رنگارنگ خود نمادگرایی ژاپنی است. مثلاً، موی سیاهرنگ نشاندهنده خصوصیاتی مثل قدرت، شرارت، افسردگی، رازآلودگی و اغواگری است. سفید نماد سادگی، ترس، فروتنی، بیگناهی و خونسردی است. آبی نماد بردباری، صلح، صداقت، آرامش و قابل اعتماد بودن است. قرمز نماد شور، انرژی و پرخاشگری است. نارنجی نماد اشتیاق، انرژی و توجهبرانگیز بودن است. سبز نماد خوشاقبالی، هماهنگی، نشاط و آرامش است. بلوند نشانه شخصیتهای شاد، ثروتمند، معصوم، شجاع و خارجی است. بنفش نماد وابستگی، سلطنتی، دانش و معنویت است. نقرهای و خاکستری نماد هوش، بلوغ، بیحوصلگی و قابلاطمینان بودن است. صورتی از زنانگی، پاکی، عشق و مهربانی حکایت دارد و ...
▪️در گذشته فکر میکردیم انیمهها بهترین داستانهای قرن را روایت میکنند و کلی آموزنده بودند، ولی بعدها که بزرگتر شدیم فهمیدیم انیمه تنها شامل "فوتبالیستها"، "پلین"، "حنا دختری در مزرعه" و "بلفی و لیلیبیت" نیست، بلکه در صدها مدل، ژانر و دستهبندی مختلف تولید و پخش میشود. اما ما تنها گلچینی از اینها را دیدهایم.
▫️علاوه بر ژانرهای اصلی مثل کمدی، رمانتیک، تراژدی، اکشن، وحشت، ماجراجویی و...، برخی ژانرها مخصوص انیمه هستند. برخی از محبوبترین ژانرهای انیمه عبارتند از:
• شونن (Shonen): این ژانر بهطور کلی برای پسران نوجوان ۱۰ تا ۱۸ سال ساخته میشود و معمولاً شامل داستانهای اکشن، ماجراجویی و کمدی است. معمولاً طولانی است. مثل: وان پیس و ناروتو.
• شوجو (Shojo): این ژانر بهطور کلی برای دختران نوجوان ۱۰ تا ۱۸ سال ساخته میشود و معمولاً شامل داستانهای عاشقانه، درام و زندگی روزمره است. بسیار بصری و داستانپردازانه است.
• سِینِن (Seinen): این ژانر بهطور کلی برای مردان جوان ۱۸ تا ۴۰ سال ساخته میشود و معمولاً شامل داستانهای جدیتر و پیچیدهتر با مضامین فلسفی، سیاسی یا اجتماعی چون خشونت، رابطه جنسی (نه به آن صورت) و خونریزی را نشان میدهد.
• جوسِی (Josei): این ژانر بهطور کلی برای زنان جوان ۱۸ تا ۴۰ سال ساخته میشود و معمولاً شامل داستانهای واقعگرایانهتر با تمرکز بر روابط، عشق و زندگی روزمره است. ژانر کمیابی است و سبک متحرکسازی آن هم پخته و واقعگرایانه است.
• مِکا (Mecha): این ژانر بر روی رباتها و ماشینهای غولپیکر متمرکز است. برای کودکان بیشتر ساخته میشود و الیماشاءالله زیاد است. ولی بین بزرگترها هم طرفداران خاص خود را دارد.
• پُست آخرالزمانی (Post-Apocalyptic): این ژانر در دنیایی اتفاق میافتد که پس از یک فاجعه جهانی ویران شده و انسانها در حال نابودی هستند.
• حارم (Harem): این ژانر حول یک شخصیت مرد متمرکز است که توسط چندین زن احاطه شده است و کمی عاشقانه و رمانتیک است. همیشه با کمدی و رمانتیک همراه است. البته وقتی یک زن توسط چندین مرد احاطه شود به آن ژانر حارم معکوس میگویند.
• روانشناسانه (Psychological): این ژانر همیشه موفق به خلق شاهکارهایی در انیمه شده است. سریالهایی چون «دفترچه مرگ» (Death Note)، «هیولا» (Monster)، «کد گیاس» (Code Geass)، «تیرهتر از سیاهی» (Darker than Black) و «دفترچه خاطرات آینده» (Mirai Nikki) انیمههای فوقالعادهای در این ژانر هستند. همچون ژانر معمایی همیشه شما را در لبه هیجان نگاه میدارد و منتظرید که ببینید بعد چه اتفاقی میافتد. اما همیشه یک چرخش غیرمنتظره در داستان وجود دارد و تمام سریال مانند یک بازی یا یک شطرنج هوشمندانه میماند و همیشه با ژانر معمایی همراه است. بههرحال هرگاه پای خط داستان خوب درمیان باشد این ژانر همیشه در آن دست دارد.
...👇👇👇
• شیاطین/اهریمنی (Demons): در ابتدا تنها مضامین یا شخصیتهای شیطانی در آثار دیده میشد، اما افزایش آنها باعث ایجاد یک ژانر فرعی شد. ژانر شیطانی تنها به شخصیتهای شرور اشاره ندارد، بلکه هیولاها، دیوها، ارواح و شخصیتهای اهریمنی دیگر را نیز در بر میگیرد.
▪️انیمهها از منابع دینی و فرهنگی ژاپن الهام گرفته میشوند. شاید باورش سخت باشد، اما این ژانر نه تنها با ژانر وحشت، بلکه با ژانرهای دیگر نیز ترکیب میشود.
▫️نکتهای که باید عرض کنم این است که انیمهها از تلفیق چند ژانر ساخته میشوند و محدود به یک ژانر نیستند. مثلاً، قهرمانی که در آخرالزمان زندگی میکند و با شیاطین مبارزه میکند و در داستان رازهای بسیاری وجود دارد، مانند انیمه «حمله به تایتانها».
▪️از طرفی، ژانرهای انیمه تنها به این موارد محدود نمیشود. در برخی از ژانرها، به تدریج محتوای مبتذل و عناصر جنسی بیشتری اضافه شدهاند که در نهایت به خود عمل جنسی میرسند. این روند شامل ژانرهایی مثل «ایچی»، «شوجو آی»، «شونن آی»، «یائویی»، «یوری» و در نهایت «هنتای» است.
▫️همچنین، نباید انتظار داشت که در انیمهها نشانههایی از خدا و دین به معنای اسلامی و سایر ادیان آسمانی ببینیم، زیرا این آثار از فرهنگ و آیینهای ژاپنی و شرقی سرچشمه میگیرند. امروزه نیز، بسیاری از انیمهها تحت تأثیر تفکر غربی و یهودی تولید میشوند و سفارشی از جانب غرب با دستپخت ژاپنی هستند.
▪️موضوع دیگری که جالب است بدانید، این است که سازندگان و مخاطبان انیمه به دنبال یک درام معمولی نیستند و میخواهند چیزی خلق کنند که در سینما و واقعیت بسیار دشوار یا غیرممکن است. به همین دلیل، طرفداران انیمههای آخرالزمانی، شیطانی و جهانهای موازی بیشتر از ژانرهای معمولی هستند.
▫️این نکته نیز جالب است که صنعت انیمه بسیار پرسود است و طبق آمار، فروش انیمههای ژاپنی دو برابر فروش نفت ایران میباشد. به عبارت دیگر، اگر ایران روزانه 2 میلیون بشکه نفت بفروشد، ژاپن معادل 4 میلیون بشکه نفت از فروش انیمه درآمد کسب میکند.
▪️با این حال، مهم است به یاد داشته باشیم که همه انیمهها مضر نیستند. انیمههای زیادی وجود دارند که مناسب همه سنین هستند و میتوانند سرگرمکننده، آموزنده و الهامبخش باشند. اگر نگران محتوای انیمه هستید، میتوانید آن را با یک بزرگسال مورد اعتماد مانند والدین، معلم یا مشاور تماشا کنید.
@revolutionson
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘اینترنت ایران، بخشی از #شبکه_ملی_اطلاعات آمریکاست
▪️ دکتر محمد حسین ساعی، عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی و رییس دانشگاه سوره: اینترنت دارای زیرساخت پیچیدهای است و نمیتوان به صراحت گفت کاملاً در آمریکا قرار دارد؛ ولی اگر حواشی و جزئیات را حذف کنیم باید بگوییم اینترنت امروز جهانی، #شبکه_ملی_اطلاعات آمریکاست که بینالمللی شده است…
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
💬اولین گام در وفاق ملی....
✍چرا جریان اصلاح طلبی با نسل بعدی خود وفاق ندارد؟
🔸بزرگان اصلاح طلبی در سه حوزه به نسل بعدی خود خیانت کردند:
✅اولاً معاریف "اسلام ناب" را با نقد "اسلام متحجرانه" به حاشیه راندند
وتلاش کردند «نواندیشی دینی» را در غرب گرایی متولد کنند.
استحاله مفاهیم اجتماعی ، دینی و روایت فردی و غرب گرایانه از اسلام در مأموریت اندیشه ورزی اصلاح طلبی قرار گرفت.
و اصولی همانند جمهوریت به دموکراسی تفسیر شد.(۱)
و معانی اصیلی همانند "جهاد"، "مستضعفین" و"طاغوت" از روایت دینی آنها حذف شد.
ومخاطب جوان با "نواندیشی دینی"، خود را در اسلام سکولار و استحاله شده و بی هویت یافت.
********************************
۱)برای تمیز معنایی جمهوریت با گرایش غربی آن،
واژه «مردم سالاری دینی» توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی در دهه ۷۰ خلق شد.
**********************************
✅ثانیاً: "روایت" جهاد ،تلاش و امید در حوادث و فراز و فرودها و سختی های انقلاب اسلامی با غرب زدگی به "روایت" ناتوانی و عقب ماندگی تبدیل شد.
"ما میتوانیم" دهه ۶۰ بدلیل شیفتگی به غرب ،به ناامیدی و رکود و بی عملی مبدل گردید.
وجوان ایرانی می آموزدکه راهی بجز غربی شدن برای رشد و تعالی نخواهد داشت.
✅ثالثا:
🔸جریان سازی اجتماعی با "ترور" گروههای مرجع دینی همانند حضرت آیت الله مصباح یزدی،
تخریب پایگاههای اجتماعی دینی همانند مسجد ،پایگاههای بسیج
ونهادسازی های اجتماعی همانند سازمان ملی جوانان وفرهنگسراها،
طبیعتاً جوان اصلاح طلب را با روحانیون و مراکز دینی منقطع کرد.
و تمامی تخاطب و گفتگو و مرابطه اجتماعی خود را با مراکز معنوی و اندیشه دینی از دست داد.
🔸خیانت سیاسی سال ۸۸ تیر آخر برای بی هویت سازی طرفداران اصلاح طلب بود.
بزرگان اصلاح طلبی دروغ بزرگ خود را میدانستند اما با خیانت تام، تمامی مجاری حیات سیاسی را در ساختارهای کشور برای جوانان طرفدار خود بستند.
↙️بعد از سال ۸۸ ،جوانان اصلاح طلب سردرگم بودند.
روایت دینی غرب گرایانه، قدرت حرکت و مجاهدت نمیداد،
و از طرفی خوی غرب زدگی او را بی وطن و ناتوان کرده بود.
و او حتی برای حل مشکلات فردی خود ناتوان مانده است.
تحصیلات دانشگاهی خوب دارد اما امید و آینده برای جمهوری اسلامی و حتی ایران نمیبیند.
بله، او حتی ایران را از دست داده است.
و متأسفانه بسیاری از آنها آواره کشورهای اروپایی شدهاند.
🔸جوان اصلاح طلب،جمهوری اسلامی را حاکمیت سیاسی خائن به صندوق و ناکارآمد میداند،
او حتی له له زدن بزرگان سیاسی اصلاح طلب را برای کسب قدرت در همین حاکمیت سیاسی دیگر نمیبیند.
🔸آقای دکتر پزشکیان و رفقای پیر و خسته اصلاح طلبشان ،قدم اول وفاق را در نسل بعدی خود بردارند.
جوانانی که سالهاست آواره خود سری ها وروایت غلط این طائفه شده است،
واکنون برای ما نهجالبلاغه میخوانند.
https://eitaa.com/saeedghfary