▪️کره جنوبی تنها از طریق فائق آمدن بر فئودالیسم و جایگزینی تدریجی جهان بینی های سنتی با عقلانیت علمی در طول صدها سال وارد عصر مدرن نشد.
▫️ تنها ظرف ۳ دهه کره از موقعیت سابق خود به عنوان یک کشور جهان سومی و عضو جدایی ناپذیر جنگ سرد به یکی از پیشرفته ترین دموکراسیهای اقتصادی در جهان تبدیل شد.
✍🏻برگرفته از کتاب، خشونت حاکم(اخلاق و موج نوی سینمای کره جنوبی در هزاره جدید) استیو چو
مدرسه زبان و فرهنگ کره🇰🇷
┅••=✧؛❁؛✧=••┅
https://eitaa.com/koreanschool
#کره_جنوبی
▫️همان طور که ژی ووک - شین استدلال کرده است ملی گرایی جهانی شدن جنبشهای ضد استعماری و سیاستهای مستبدانه و دموکراتیزاسیون به شیوههای منحصر به فرد و پیچیده سیاستهای عصر مدرن کره جنوبی در قرن بیستم را تحت تأثیر قرار داده اند.
▪️کره به شکل فزاینده ای توسعه و رشد پر سرعتی را تجربه کرد که جامعه شناس کره ای چانگ کیونگ - سوپ آن را مدرنیته فشرده نامیده و این اتفاق بدون پیامدهای اخلاقی و اجتماعی نبوده است.
▫️او اشاره میکند که هم زمان با ورود ارزشها و نهادهای غربی مدرن، بسیاری از ارزشهای بومی سنتی همچنان مؤثر باقی مانده اند.
▪️فقدان اصول سیستماتیک برای هماهنگی و یکپارچه سازی آنها باعث وضعیت تکثرگرایی تصادفی در سیستم های ارزشی و نهادها شده است.
✍🏻برگرفته از کتاب، خشونت حاکم(اخلاق و موج نوی سینمای کره جنوبی در هزاره جدید) استیو چو
مدرسه زبان و فرهنگ کره🇰🇷
┅••=✧؛❁؛✧=••┅
https://eitaa.com/koreanschool
#کره_جنوبی
▫️با تقابل سنت علیه مدرنیته از طریق سرعت باور نکردی رشد اقتصادی کره جنوبی تقابل نسلها کثرت گفتمانهای غیر همزمان بومی و جهانی شهری و روستایی عقلانی و خرافاتی را به تنش غیر قابل حل تبدیل کرده است.
▪️ علاوه بر این فناوریهایی مانند اینترنت سریع با پهنای باند بالا که با هزینه بسیار پایین در دسترس بیشتر جمعیت قرار گرفته نحوه دریافت اطلاعات و انتشار آن را تغییر داده و در عین حال روابط اجتماعی را بازسازی کرده است.
▫️آشوبها و بالا و پایینهای مدرنیته قرن بیستم در کره تفکیک ناپذیر از تجربه استعمار و وابستگی نظامی، اخلاقیات درباره ارتباط نهادها و افراد با یکدیگر را دستخوش تحولات کرده و
اصول اخلاقی ثابت شده برای ادغام آنها را به چالش کشیده است.
✍🏻برگرفته از کتاب، خشونت حاکم(اخلاق و موج نوی سینمای کره جنوبی در هزاره جدید) استیو چو
مدرسه زبان و فرهنگ کره🇰🇷
┅••=✧؛❁؛✧=••┅
https://eitaa.com/koreanschool
#کره_جنوبی
وزیر ارشاد: کجا اشتباه کردیم که کودک و نوجوان ما جذب موسیقی کرهای شده است
وزیر ارشاد در دولت مسعود پزشکیان در یک نشست خبری با اذعان به غلط بودن سیاستهای فرهنگی حکومت این سؤال را مطرح کرد که «کجا اشتباه کردیم که اینطور ذائقه موسیقایی ایران تغییر کرد و کودک و نوجوان ما» جذب موسیقی کرهای شد.
عباس صالحی که روز یکشنبه، ۲۳ دیماه، در دیدار با گروهی از خبرنگاران سخن میگفت اشاره کرد: «علاقه عجیبی به موسیقی کرهای طی یک دهه اخیر ایجاد شده است و معانی بسیاری برای مسیر موسیقایی کشور دارد.»
او در ادامه گفت: «کجا اشتباه کردیم که این طور ذائقه موسیقایی ایران تغییر کرد و کودک و نوجوان ما به گونهای در این فضا قرار میگیرد که جاذبه اصلی آن این حوزه میشود. حتماً ما به درستی برای مذاق این نسل جدید تولید مناسب نداشتهایم.»
مدرسه زبان و فرهنگ کره🇰🇷
┅••=✧؛❁؛✧=••┅
https://eitaa.com/koreanschool
#کره_جنوبی
مدرسه زبان و فرهنگ کره
وزیر ارشاد: کجا اشتباه کردیم که کودک و نوجوان ما جذب موسیقی کرهای شده است وزیر ارشاد در دولت مس
آقای عباس صالحی وزیر ارشاد محترم
کجا اشتباه کرده اید که ذائقه ی موسیقایی کودک و نوجوان ایرانی تغییر کرده است ؟؟
برای پرسیدن این سوال مثل هزاران سوال دیگر کمی دیر نیست؟؟!!!!
کجا اشتباه کرده اید؟؟ کمی تامل، نه نیازی نیست.... کنترل تلویزیون را بردارید و غیر از شبکه ی قرآن برنامه ی پخش سایر شبکه ها را به شکل رندم نگاه کنید!!!
پخش سریال یانگوم در دوران نوجوانی ما شروع شده و بازبخش آن در دوران نوجوانی فرزندان ما ادامه دارد .
کجای کار اشتباه کرده اید؟؟؟
کمی به برنامه های آموزش و پرورش و تدریس دروس مهارتی نظاره کنیدکه به جای استفاده از مربیان سواد رسانه از ساعت اضافه ی مربیان فیزیک، شیمی و.... استفاده می شود تا کمی به نام مهارت سواد رسانه، سواد رسانه فرا ندهند.
نوجوان و جوان ایران مشتاق آموزش و آگاهی دقیق و علمی اند.
نوجوان ایرانی تشنه ی موسیقی و فیلم و انیمیشن جذاب است،جذابیتی که از جنس جذابیت باشد و با زبان و جنسیت و اخلاق آنها سازگار، نه محتوای کپی شده و دست چندم ...
کجای کار اشتباه کرده اید؟؟؟؟
به جای تنبیه و ارعاب دانش آموزان مدارس به دلیل علاقه به موسیقی و سریال های کره ای، سالیان سال است که ارزشی برای تبیین و تفهیم درست و علمی این پدیده نداشتید .
ساعتها جواب برای کجای کار اشتباه کردیم وجود دارد اما دریغ از گوشی که بشنود ......
سردبیر فصلنامه مطالعات راهبردی کره جنوبی
زهرا حیدری