eitaa logo
اخبار کارگران سخت و زیان آور
123 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
1.2هزار ویدیو
15 فایل
اخبار کارگران سخت و زیان آور اگر چنانچه نظراتی در مورد کانال دارید ارسال کنید به آیدی زیر @Mohammadrezaahmadyyy
مشاهده در ایتا
دانلود
مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی لزوم پرهیز از درج احکام متعدد در برنامه هفتم توسعه!!! نباید از هر دری یک حکم را وارد برنامه کنیم!!! منابع محدود صرف مسائل متعدد نشود!!! با بیان اینکه در های توسعه ای گذشته سعی شد تا به اصطلاح از هر دری یک حکمی وارد برنامه شود نگاه این چنینی به برنامه جواب نداد لذا ما در حال حاضر در شرایطی هستیم که منابع محدودی در کشور داریم و اگر بخواهیم این منابع محدود را صرف مسائل و موضوعات متعدد کشور کنیم، این رویکرد، معضلات و مشکلات ما را حاد تر خواهد کرد نباید احکام متعددی در برنامه هفتم داشته باشیم نباید را بی جهت شلوغ کنیم و باید برای چند مشکل و مسئله همچون ، های_بازنشستگی، پائین بودن نرخ فرزندآوری و از این دست مسائل، چاره اندیشی کنیم و برای سایر مشکلات و مسائل در قوانین عادی به دنبال چاره باشیم چراکه نباید این قوانین را در برنامه بیاوریم تا احکام این برنامه بیش از حد شود.
محمدرضا احمدی بزرگواران! راهبردی که در توسعه در پیش گرفته‌اید، مغایر با فرمایشات و است! محمد ( کارگری شهرستان خوی ): کشور ما به گونه‌ای است که  مسئولین باید نکته‌‌نظرات  و توصیه‌های حکیمانه انقلاب درخصوص مسائل خرد و کلان جامعه را آویزه گوش خود کنند. لکن نمی‌دانیم چرا در زمینه ، علارغم توصیه‌اکید رهبر معظم، مبنی بر تامین معیشت و مرتفع ساختن مشکلات این قشر، بزرگواران اقداماتی ضدجامعه کارگری انجام می‌دهند! در ذکر نمونه‌ای از این مورد، راه دوری نمی‌رویم! همین روز کارگر امسال که عزیزمان در دیداری صمیمی با کارگران، مسئولین را ملزم به حل مشکلات کارگران دانستند، اما بزرگواران در متن لایحه هفتم توسعه کاملا متناقض را پیش گرفته‌اند!
مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام پاسبان و نخواهد بود. mehrnews.com/x32jvw
محمدرضا احمدی در شرایطی که بالای درصد است،‌ !!!!چگونه دولت لیبرال با افزایش درصدی یارانه دهک‌های کم درآمد تاثیرات تورمی را کاهش دهد؟؟؟؟؟ علی اقتصادی   افزایش شاخص در ایران و وضعیتی که این شاخص از بیان می‌کند شاخص فلاکت نشانگر فقر مردم در یک کشور است و بالا بودن این شاخص اقتصاد یک کشور را نابود می‌کند. این شاخص مجموع نرخ بیکاری و نرخ تورم است که در ایران هم تورم که باعث کاهش درآمد و کاهش پول می‌شود و هم نرخ که آثار منفی اجتماعی در جامعه دارد، بالا است
محمدرضا احمدی ظلم عظما ی دولت لیبرال ضد کارگری؟؟؟؟؟؟ ماجرای که در متن ذیل آمده داستان میلیون ها کارگر مظلوم معادن و کوره های ..‌... اما این ماجرا برای صدها هزار کارگرِ به این سادگی تمام نمی‌شود. علی کارگری‌ست که قرار است سال آینده با  سال سابقه و با کوله‌باری از بیماری و رنج، شود؛ تمام دلخوشی و امید او به همین است؛ امیدی که می‌تواند خیلی ساده ناامید شود؛ گروهی بی‌خبر از رنج‌های این کارگر در دولت نشسته‌اند و پیش‌نویسی به نام توسعه نو‌شته‌اند؛ گروهی دیگر در قصد دارند حقوق اولیه‌ی این کارگر را از او سلب کنند. هیچ کدام از این پشت میزنشین‌ها نمی‌دانند زیر زمین، چطور ریه‌ها آب می‌آورد، کمرها چگونه خم می‌شود و جوانی از چه راهی خیلی زود به پیری گره می‌خورد؛ هیچ کدام یک ساعت از عمرشان را در یک سنگ نبوده‌اند
محمدرضا احمدی آیا روزی می رسد که به علت ....که در حق کشور شده مجازات شوند؟؟؟؟ ترک فعل قوه قضاییه درباره اموال حسن روحانی و اعضای فاسد دولتش ؟؟؟؟؟ چرا برخلاف تکلیف اصل قانون اساسی، اموال حسن روحانی🇬🇧 و وزرا و معاونین وی را رسیدگی نکرده است؟؟؟؟ درحالی که برخی از اعضای خانواده کابینه حسن روحانی🇬🇧، به دلیل فساد مالی بازداشت شده‌اند، ؟؟؟؟؟ چرا اموال آنها به نسبت روزی که پذیرفته‌اند، حسابرسی نشده است؟! مطالبه عمومی 👇 باید پاسخ دهد: آقای محاکمه پیشکش، چرا به اصل قانون اساسی عمل نکردید؟ چرا اموال دولت روحانی را محاسبه نکردید..
محمدرضا احمدی ریزش به سمت طبقه ضعیف جامعه نگران کننده است مصطفی ( مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی): افزایش افسارگسیخته قیمت مختلف به‌ویژه کالاهای اساسی علاوه‌بر تبعات اقتصادی کمر مردم را زیر بار خم کرده است. به‌یقین این مسئله به در میان مدت و بلندمدت تبعات اجتماعی نیز به همراه خواهد داشت چراکه طبقه متوسط جامعه که طبقه است و در کشور ارزش‌افزوده ایجاد می‌کند به سرعت به سمت طبقه مستضعف جامعه ریزش می‌کنند و این برای کشور نگران کننده است. !انتظار است دولت هرچه سریع‌تر لایحه‌ای برای افزایش حقوق تمامی اقشار جامعه تنظیم کرده؟؟؟؟؟ و به مجلس؟؟؟؟ ارائه دهد و چتر حمایتی خود بر سر اقشار کم درآمد جامعه گسترش دهد. تضعیف اقتصادی طبقه متوسط جامعه و رشد روزافزون طبقه ضعیف جامعه نگران‌کننده شده است بنابراین دولت و مسئولان باید هرچه سریع‌تر فکری برای این مسئله کنند./
اهمیت درج و وظایف در قرارداد کاری وی با چیست؟ معمولا در کاری با دو شیوه تعیین وظایف شغلی مواجه می شویم. وظایفی که به صورت عرفی در مجموعه های صنفی با توجه به ماهیت برعهده کارگر است و غالباً در قرارداد ذکر نمی‌شود مانند وظایف منشی در مطب ، در فروشگاه، مکانیک و امثال آن که به صورت عرفی شناخته شده هستند و با قید عنوان شغل، شرح وظایف کارگر نیز مشخص می گردد. اما در مجموعه های صنعتی با توجه به تعداد و تنوع کارها لازم است که شرح شغل و ظیفه و محل کار به صورت شفاف و دقیق در متن کار و یا ضمائم آن درج گردد. در کارگاه های دارای طرح طبقه بندی مشاغل، شرح وظایف کارگر در طرح طبقه بندی مشخص می گردد. مشخص بودن شغل و وظایف نقش بسیار مهمی از لحاظ کاهش اختلافات احتمالی میان و کارگر به ویژه در و زیان آور و بروز حوادث ناشی از کار و بیماری های شغلی دارد. در کارگاه های با تعداد زیاد به عنوان نمونه در کارگاهی که کارگران در حال مثلاً مونتاژ یک نوع لامپ کم مصرف و یا تولید و بسته بندی لبنی هستند و به صورت خطی ( سری کاری) فعالیت می نمایند، عدم شفافیت شرح وظایف، می تواند در میزان تولید نیز اختلال به وجود می آورد. زیرا اگر وظیفه هر فرد مشخص نباشد ممکن است یک نفر کاری بیش از وظیفه و یا کمتر از آن انجام دهد و منجر به اخلال در روند تولید زنجیره وار کار گردد. بنابراین درج صحیح عنوان شغلی کارگران همانگونه که اشاره شد علاوه بر رعایت عدالت شغلی و نظم کارگاه در پیش از موعد کارگران نیز اهمیت دارد. زیرا اگر عنوان شغلی که در مشاغل سخت و زیان آور اشتغال دارد در قرارداد کار و در لیست بیمه تامین اجتماعی صحیح درج نگردد و دارای مغایرت باشد، در زمان بررسی درخواست سخت و زیان آور مشاغل کارگر مشکلاتی عدیده ای پیش خواهد آمد. در پایان اینکه اگر کارگری در هنگام انجام کار در غیر از شرح و محل دچار حادثه ناشی از کار و یا بیماری شغلی شود مشکلات عدیده ای هم برای کارگر و خانواده وی و هم برای کارفرما در پی خواهد داشت.
محمدرضا احمدی آیا آثار آزادسازی منابع ارزی کوتاه‌مدت است؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟ تا وقتی بانکی و است مشکلات کنونی هم ادامه دارد!!!! سید مرتضی ( مسائل اقتصادی): خبر آزادسازی میلیارد دلار ارز ایران از کشورهای و جنوبی و منابع قابل دسترس کشور از ﷼صندوق بین‌المللی پول ثابت کرد که برخلاف ادعاهایی که دولت جدید در خصوص تحریم‌ها داشت و همواره تاکید می‌کرد که تحریم‌ها هیچ مشکلی برای کشور به وجود نیاورده این ادعاها اصلا واقعیت نداشته و این‌بار دولت به دنبال حل کردن مسائل مربوط به آزادسازی ایران است.!!! این آزادشده نهایتا یک یا دو ماه در روند افزایش قیمت و توقف ایجاد می‌کند و تا زمانی که مشکلات باقی باشد و جریان فروش همچنان محدود بماند عملا همین رویه که تاکنون بوده ادامه خواهد داشت!!!!./
محمدرضا احمدی چگونه مالیات بر سرمایه داران معاف از مالیات اجرا نمی‌شود؟؟؟؟ چه کسانی پشت قضیه هستند؟؟؟ اوایل کار بعضی می‌گفتند ما #۷ خانه داریم؟؟؟؟؟ و زیر بار نمی‌رویم!؟؟؟؟؟؟ ‌مهدی بک نظر، سازمان امور مالیاتی کشور: ‌سال گذشته #۳ هزار هزار میلیارد تومان تسهیلات داده شده ولی بخش قابل توجهی از آنها، به محملی برای و کالاهای اساسی و بنیادین تبدیل شده است. سال است که مالیات بر عایدی سرمایه در آمریکا🇺🇸 اخذ می‌شود و در بسیاری از کشورها یعنی کشور چنین قانونی دارند زیرا نباید در هیچ اقتصادی آن هم کنار تولید شکل بگیرد. ‌برخی در اوایل دهه می‌گفتند ما خودمان هفت تا خانه داریم،؟؟؟؟؟؟؟ زیر بار قانون مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌رویم!
محمدرضا احمدی چیست ؟؟؟ چرا اهمیت دارد ؟؟؟ چه کشور های از آن بهره میبرند؟؟؟ ای فعال در جهان شامل : 93؟؟؟؟؟؟؟؟ : 56 :55 : 37 جنوبی: 25؟؟؟؟؟؟ :19 :10 : 9 :6؟؟؟؟ :3؟؟؟ :1⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩
محمدرضا احمدی آقای ! در اعلام کردید را در کشور ایجاد کرده‌اید؟؟؟؟ لطفاً آدرس این بیمارستان را اعلام بفرمایید؟؟؟ کجاست؟! آقای وزیر متوهم چرا دروغ می گوید؟؟؟؟؟ صرفاً جهت!!! یک شب بستری در بیمارستان دولتی معادل ۶۵۰۰/۰۰۰ تومان و بیمارستان خصوصی ۱۱/۵۰۰/۰۰۰ تومان دولت سیزدهم معادلات دروغگویی را به هم زده است عیدعلی ( قزوین): اخیرا وزیر محترم کار در نشست سازمان بین‌المللی کار ژنو، اعلام کردند که توسعه درمان رایگان را برای مردم شریف ایران، ایجاد کردند. آقای وزیر کار، جسارتا آدرس این که به صورت رایگان به درمان صفر تا صد بیماران می‌پردازد کجاست تا ما هم برویم؟! احتمالا آقای در جریان نیستند ؟؟؟ که ما علاوه بر حق بیمه‌ای که در طول پرداخته‌اند، اکنون نیز تحت عنوان هم وجهی پرداخت می‌کنند اما باز هم از رایگان با کیفیت بی‌بهره اند؛ البته باوجود الزام!