eitaa logo
اخبار کارگران سخت و زیان آور
122 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
1.2هزار ویدیو
15 فایل
اخبار کارگران سخت و زیان آور اگر چنانچه نظراتی در مورد کانال دارید ارسال کنید به آیدی زیر @Mohammadrezaahmadyyy
مشاهده در ایتا
دانلود
محمدرضا احمدی آیا برای تغییر در سن نباید ابتدا نظر مخاطب مد نظر گرفت؟؟؟؟ به چه حقی به تنهایی برای میلیون کارگر و کارمند تصمیمات یکجانبه می گیرند؟؟؟؟ اصغر ( کارگری در استان اصفهان): فسخ قرارداد یک طرفه محسوب می‌شود؛ سی سال بیمه پردازی می‌کنند تا بتوانند بازنشسته شوند، اگر قرار است تغییری در این قضیه بدهند بایستی جامعه مخاطب‌شان را نیز ببینند. چه اتفاقی افتاده که آقایان می‌خواهند یک سره این کار را انجام دهند؟ آیا برای جبران ، خواری‌ها و جبران در دیگر که ورشکست شده‌اند می‌خواهند ادغام کنند؟ اگر گوش شنوا نداشته باشند و نظر شرکای اجتماعی را نگیرند، جامعه این اجازه را به دولت نخواهد داد⁦👏🏻⁩ که چنین قانونی را تحت عنوان برنامه هفتم توسعه در مجلس به تصویب و اجرا برسانند‌!!!!.
محمدرضا احمدی یک مشت نشسته اند !!!! هر چیزی که ضد کارگران است !!!!یکجا جمع آوری نموده اند و در قالب ارایه نموده اند؟؟!؟ پیشنهاد میانگین #۵ سال برای حقوق مغایر قانون است محمد ( کمیسیون برنامه و بودجه مجلس): پیشنهاد میانگین سال برای بازنشسته‌ها در برنامه هفتم مغایر همسان‌سازی با شاغلین است لذا تقاضای اصلاح پیش نویس ، قبل از ارائه به مجلس را داریم. برای اجرای یک برنامه با بیش از ماده در آن ارائه شده و همه چیز در اولویت قرار گرفته و این به معنای آن است که هیچ چیز در اولویت نیست./
محمدرضا احمدی چکش کاری مجدد افتضاح برنامه نویسی؟؟؟؟؟ آیا بهتر از پیش نویس برنامه هفتم نیست؟؟؟؟؟؟ جعفر برنامه و بودجه ارسال « برنامه هفتم توسعه» از سوی دولت به مجلس به تاخیر افتاده است در حالی که مطرح می‌شد بررسی این لایحه در به اتمام رسیده است، احتمالا باتوجه به تغییر و تحولاتی که در سازمان برنامه و بودجه داشته‌ایم، آقای و تیم‌شان می‌خواهند مجددا «لایحه برنامه هفتم توسعه» را چکش‌کاری کنند و بخشی از نظرات و دیدگاه‌هایی که دارند را در برنامه اعمال کنند چراکه برنامه در گذشته توسط تیم آقای 🇺🇸 تنظیم شده بود و تیم جدید که آمده ممکن است ملاحظات، نظرات و دیدگاه‌های جدیدی داشته باشد و این فرصت بازنگری احتمالا به این خاطر باشد. ما در اصرار داریم زودتر دولت این جمع‌بندی‌ها را انجام و برنامه را به ارائه دهد و این نگرانی را داریم که برنامه به موقع نیاید ما تا زمان ارائه بودجه برنامه را نداشته باشیم چرا‌که به هر شکلی شده است بودجه سال آینده باید برمبنای برنامه باشد؟؟؟ و بیشتر از این شاید تمدید کردن خیلی توجیه نداشته باشد.؟؟؟؟؟؟ وی با بیان این‌که ما مسائل و موضوعات مختلفی در برنامه داریم و این موضوع مطرح است که اگر می‌خواهیم برنامه‌‍مان مسئله محور باشد و به مسائل و موضوعاتی که کشور با آن‌ها درگیر است بپردازد، باید زودتر برنامه را به تصویب برسانیم که متناسب با مشکلات موجود باشد، امروز مشکلاتی در حوزه‌هایی مانند ، ، منطقه‌ای، جمعیت به زندگی، پایه، کم توجهی در بخش معدن، مشکلات در تامین کالاهای اساسی، ، مسیر ترانزیتی با کشورهای و استفاده از این ، عدم تسهیل کسب و کار، سیستم متمرکز و بروکراتیک و حجم وسیع و گسترده تشکیلات دولتی وجود دارد  که باید برای این‌ها احکامی در برنامه صادر شود
ناشی از کار حمایت‌های تأمین اجتماعی در خصوص حوادث ناشی از کار بیمه‌شدگان به چند دسته تقسیم می‌شود؟ در صورت وقوع حادثه ، بیمه‌شده یا خانواده او از تمامی تعهدات قانونی شامل ، شخص بیمه‌شده، و ﷼اروتز، دستمزد ایام بیماری، عضو، جزئی، کلی و ، حسب‌‌مورد بهره‌مند خواهند شد.
محمدرضا احمدی قوانینی که در غرب ، سیاست مداران آنها جرات حتی مطرح کردن آن را ندارند،؟؟؟؟؟ براحتی در جمهوری اسلامی در برنامه توسعه ۵ساله آورده می شود؟؟؟ مطمئنا طراحان یا هستند!!! یا عضو انجمن !!!یا دشمن؟؟؟؟؟؟ بطوریکه فردی که توسعه را نوشته است، فقط یک هدف داشته آنهم تصویب لایحه یا ؟؟؟ میر‌علی ( کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار مازندران): با بررسی اجمالی متن پیش‌نویس برنامه هفتم توسعه، مفاد آن کاملا مشهود است. از بحث بازنشستگی و از بین رفتن مفهوم وزیان آور گرفته، تا موضوع در نظر گرفتن #۵ سال آخر برای تعیین و احیای نظام ! واقعا نمی‌دانیم فردی که چنین لایحه‌ای را نوشته، حقیقتا کارشناس بوده؟؟؟؟؟ و یا خصومتی با داشته ؟؟؟؟؟که چنین مطالبی را آورده است! علی‌ایحال با توجه به بیان نظرات مخالفی که منطقا صحیح است، امیدوار به رد مذکور هستیم.
داران از مالیات درمقابل که تا یک قران از حقوقشان را مالیات می گیرند
محمدرضا احمدی توسعه معیشت و کارگران را نشانه گرفته است بهرام تبار ( هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان فارس): پس از بررسی همه جانبه و دقیق لایحه هفتم توسعه با توجه به جو حاکم بر محیط های ، نکات منفی گنجانده شده است؛؟؟؟؟؟ ماده های ، ، و، این لایحه مایه فلاکت و شرمساری جامعه کارگری است. با تصویب ماده این لایحه در شرایطی که نرخ تورم روز به روز افزایش پیدا می کند می توانند قرارداد کارگران را با درصد حداقل حقوق منعقد کنند. با توجه به اینکه دولت همیشه شعارش کارگران است اما تصویب این ماده علاوه بر نابودی امنیت شغلی باعث می شود تا کارفرما قرار داد را به صورت یک طرفه با کارگر لغو کند و در نهایت منجر به قرارداد روزانه خواهد شد. /
محمدرضا احمدی بهره‌کشی از نیروی کار در پیش‌نویس هفتم توسعه محرز نموده است؟؟؟؟ کارگران و کارمندان به عدم تصویب این برنامه در امیدوار هستند!؟؟؟؟ علی ( اجرایی خانه کارگر اراک): با احیای نظام دیگر کارگری باقی نمی‌ماند که قراردادش به #۴ سال برسد و سپس دائمی شود! وقتی ارتزاق در جایی که کار می‌کند تامین نشود ولو بسیار اندک، هرگز نمی‌تواند در این دوام بیاورد و سه سال صبوری کند! البته با در نظر داشتن این نکته که اگر کارگری صبوری هم داشته باشد، بحث یکطرفه کاملا دست را باز گذاشته است! با مزدی که امروز پرداخت می‌شود، نمی‌تواند از پس کرایه خانه و هزینه‌های روزمره خود بربیاید و حتی به اذعان ، در حال حاضر شاهد کمبود نیروی کار در کارخانجات هستیم؛ وای به روزی که استاد_شاگردی احیا شود و دستمزد هم نصف! باتوجه به اخبار، امیدوار هستیم مجلس پیش‌نویس توسعه را تصویب نکند؛ چرا که بهره کشی از نیروی کار در این پیش‌نویس محرز است
محمدرضا احمدی آقای ! در اعلام کردید را در کشور ایجاد کرده‌اید؟؟؟؟ لطفاً آدرس این بیمارستان را اعلام بفرمایید؟؟؟ کجاست؟! آقای وزیر متوهم چرا دروغ می گوید؟؟؟؟؟ صرفاً جهت!!! یک شب بستری در بیمارستان دولتی معادل ۶۵۰۰/۰۰۰ تومان و بیمارستان خصوصی ۱۱/۵۰۰/۰۰۰ تومان دولت سیزدهم معادلات دروغگویی را به هم زده است عیدعلی ( قزوین): اخیرا وزیر محترم کار در نشست سازمان بین‌المللی کار ژنو، اعلام کردند که توسعه درمان رایگان را برای مردم شریف ایران، ایجاد کردند. آقای وزیر کار، جسارتا آدرس این که به صورت رایگان به درمان صفر تا صد بیماران می‌پردازد کجاست تا ما هم برویم؟! احتمالا آقای در جریان نیستند ؟؟؟ که ما علاوه بر حق بیمه‌ای که در طول پرداخته‌اند، اکنون نیز تحت عنوان هم وجهی پرداخت می‌کنند اما باز هم از رایگان با کیفیت بی‌بهره اند؛ البته باوجود الزام!
هدایت شده از محمدرضا احمدی
متأهلم و اوایل سال گذشته با ماه سابقه کار اخراج شدم و به من یک سال تعلق گرفت ولی فقط سه ماه دریافت کردم و دوباره مشغول به کار شدم و تا پایان خرداد امسال ماه دیگر سابقه پرداخت بیمه خواهم داشت. الان با ماه مجموع بیمه کارگری و بیمه بیکاری اگر از ابتدای تیرماه دوباره بیکار شوم چند ماه تعلق خواهد گرفت؟ اگرچه در موضوع بازنشستگی تاثیر دارد اما در محاسبه مجدد بیمه بیکاری محاسبه نمی شود، لذا در پایان خرداد ماه سابقه بیمه کارگری شما ۱۸+۱۲=۳۰# ماه خواهد شد نه ۳۳ ماه که البته تفاوتی هم در بحث میزان بهره مندی از ایجاد نمی کند. همانگونه که در جدول بالا مشاهده می گردد، داشتن ماه بیمه کارگری در بازه سابقه ای تا ۱۲۰ ماه واقع شده که برای افراد ماه بیمه بیکاری در بر خواهد داشت. شما در مرحله اول ۳ ماه از بیمه بیکاری استفاده کرده‌اید که از کل مدت کسر خواهد شد. در نهایت و در صورت بیکار شدن غیر اختیاری شما در پایان این ماه ، ماه دیگر نیز می‌توانید از بیمه بیکاری استفاده کنید.