ای خدایی که منجنیق عذاب را بر خلیلت بُراق رحمت کردی و آتش سوزان را سرد و گلستان نمودی، جنگل ابر را برای بندگان مردمدوستت، مأمنی امن کن.
ای خدایی که به بوی پیراهن صدّیقت قومی را از بیخبری درآوردی و پیری را فروغ دیده بخشیدی، انتظار بندگانت را با خبری شیرین به پایان رسان و به آنها چشمروشنی بخش.
ای خدایی که گاهوارهی سرگردان کلیمت را با سرنشینی خُرد و بیپناه از رودی خروشان به منزلگاهی امن رساندی و به آغوش مادر سپردی، بندگان خدمتگزارت را در امنیت کامل به صاحبنعمتانشان بازگردان.
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ...
#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
بودی و کسی پاس نمیداشت که هستی...
جلوی دیدگان ما همچون سپند بر آتش خدمت در تلاطم بودی، اما ما چو ماهیان دریا همه چیز میدیدیم جز آب! حالا تشنهی دیدار توایم و کوه و جنگل را در جستجویت سراب میبینیم. تو گم شدی، اما این هویت جمعی ما بود که پیدا شد و دنبال تو گشت. تو «ما»ی ما را زنده کردی و خودت را در آغوش شهادت انداختی.
ای نعمت مجهول، فقدان تو ارزش و عیار بودنت را آشکار نموده. در هیاهوی پوچ سیاستبازیها و در بازی پست دنیا، ای مرد چه میدانستیم که جایی در کنج دل ما آشیانه کردهای. این خاصیت اخلاص است که بیسروصدا راه بندگان مخلص خدا را به قلبها باز میکند. ما به روی خوبیهایت چشم بسته بودیم، اما کجا میدانستیم که بازی دنیا تو را از ما پنهان میکند. حالا برای تو نه، برای خودمان «امّن یجیب» میخوانیم، شاید خدای «رادّ ما قد فات» آرامش را به دلهای ما بازگرداند.
شهادتت مبارک ای مرد خدوم مخلص بیادعا!
#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لذت زندگي مرگآگاهانه را جز اولياي خدا کسی نميداند؛ اين لذتي نيست که به هرکس عطا کنند...
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
📌آیا #رئیسی ساده بود؟!
میگفتند پیامبر «گوش» است. هرچه میشنود، زود باور میکند. فکر میکردند رسول خدا «ساده» است. در خفا ریشخندش میزدند. پیامبر خدا اما سراپاگوش بود تا حرمت افراد را نگه دارد و وحدت جامعه را حفظ کند. درک اینچیزها از عقل آن بیهمهچیزها بالاتر بود. و این خدا بود که داشت منافقین را بابت سادهلوحیشان استهزا میکرد.
میگفتند معاویه از علی (ع) سیاستمدارتر است. نیرنگ و خدعه را مساوی سیاست میدانستند. در میان ابلهان کوتهفکری که او را «ساده» میپنداشتند، علی (ع) اما مکارم اخلاق را درونمایهی سیاستورزی میدانست. کدام علی (ع)؟ همانی که شوخطبعیاش را نشان سادگیاش میشناختند و خلافت را زیبندهی انسان گشادهرو نمیدانستند! پشمینهپوشان تندخو در دل تاریخ محو شدند، اما علی (ع) امام همهی صافدلان و یکرنگان تاریخ شد.
امام روح الله با تودهها قیام کرد؛ با همین مردم ساده. امام، ادیب بود و شاعر. یعنی پیچوتابهای کلام را خوب میشناخت. اما با جامعه لفظ قلم حرف نمیزد. کاریزما داشت، اما در مقابل تودهها عصا قورت نمیداد تا ژست جدی و مهم بودن بگیرد. از کلام سادهاش معرفت میبارید، نه هشتگهای روشنفکرپسند. امام با مردم مثل خودشان «ساده» و صمیمی بود.
میگویند واقعیتهای جامعه کانالیزه شده به او میرسد. همه چیز را گل و بلبل میبیند و همیشه به آینده امیدواری میدهد. آنها که تا نوک دماغشان را به زور میبینند، فکر میکنند رهبر انقلاب «ساده» است که معنویت مردم را رو به رشد توصیف میکند و اعتمادش به جوانان امروز بیشتر از جوانان اول انقلاب است. غافل از اینکه او دارد یک کوچ تمدنی را راهبری میکند. منوّرالفکرهایی که آموختههای جامعهشناسی غربی را نشخوار میکنند، امام خامنهای را دستکم میگیرند و ساده تحلیل میکنند.
ابراهیم اما ساده بود. ساده بود که پای صحبتهای دهاتیها مینشست و سراپا گوش میشد. خیلی ساده بود که بیاخلاقی ششکلاسی را با سکوت اخلاقی پاسخ میداد و دک و پوز رقیب انتخاباتی را پایین نمیآورد تا با بزنبهادربازی چهارتا رأی بیشتر بیاورد. ساده بود که گسلهای اختلافی بین قوا را تحریک نمیکرد، تا حرف امام جامعه در پرهیز دادن مسئولین از اختلافافکنی روی زمین نماند. سینهاش گنجینه اسرار بود، اما سادگی میکرد که آبروی افراد برایش از حرمت کعبه بالاتر بود. چقدر ساده بود که سرش را پایین میانداخت و فقط کار میکرد. گناهش این بود که با مردم، به زبان قوم حرف میزد و به قول روشنفکرهایی که با واژهسازیهای فیلسوفمأبانه حال میکنند، گفتمان نداشت. اصلا ساده بود که بهشت تولیت آستان قدس را رها کرد و برای ادای تکلیف، به لبهی پرتگاه قاضیالقضاتی رفت و بعد به وزر و وبال دولتمردی تن داد. بله رئیسی «ساده» بود.
#سید_شهیدان_خدمت
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
لفظ قلم | زهرا محسنیفر
📌آیا #رئیسی ساده بود؟! میگفتند پیامبر «گوش» است. هرچه میشنود، زود باور میکند. فکر میکردند رسول
این متن را در پاسخ به آنهایی نوشتم که این روزها با تاکید بر سادگی شهید رئیسی، بیش از آنکه اصول اخلاقی و شخصیتی این انسان بزرگ را به تصویر بکشند، تصویری ناقص و غلط از او در اذهان ایجاد میکنند. سادگی رئیسی اگر در منظومه اخلاقی و ایمانی این شخصیت درست فهم نشود و بر اصول و مبانی دینی و انقلابی عرضه نشود، جفای در حق ایشان است.
📌قدّیسسازی از رئیسی یا الگوسازی از او؟
#رئیسی قدّیس نه، اما صدّیق بود. در مقابل مردم خفض جناح داشت، نه استیلا. اهل تکلیف بود، نه تکلّف. برای ولیّ خدا بسط ید میآورد، نه دغدغهی خاطر. بجای سرگرمی با حاشیهسازی، به حاشیهنشینان میپرداخت. بجای پاسخ به تمسخر آدمهای تعطیل، بدون تعطیلی خدمت میکرد. آدمهای خلاص زیاد دیدهایم، اما رئیسی اخلاص داشت. در مقابل آنها که انگ سادهلوحی به او میزدند، زیرک بود که با سکوت رواداری میکرد. دوقطبیهای کاذب را دور میریخت و دیپلماسی را به خدمت میدان میآورد تا ایران را در چشم دنیا بزرگ کند. شاید انگلیسیاش ضعیف بود، اما زبان دنیا را خوب میفهمید که نیمی از مردم کرهی خاکی به سوگش نشستند و احترامش کردند.
دیگر کسی نمیتواند با بیآبرو کردن رئیسجمهور قبلی رأی بیاورد. این اولین ثمرهی سیاستورزی اخلاقمدارانهی اوست. زینپس هیچ رئیسجمهوری نمیتواند در دفتر کارش بنشیند و مملکت را ریموتی مدیریت کند. این نتیجهی «گفتمان خدمت» اوست. به برکت شخصیت ریاگریز و اخلاقگسترش، محبوبیتهای کاذب سیاستبازان ماکیاولی، با خزیدن در پوستین اپوزیسیون، دیگر رنگ باخت.
اینها میراث رئیسی شهید است که باید پاس داشت و پاسبانی کرد. هزار بادهی ناخورده در رگ تاک است و انقلاب زایندهی اسلامی ظرفیت بازتولید رئیسیها را دارد، همانطور که حاجقاسم ققنوسوار سربرآورد و تکثیر شد و مسیر آزادی قدس را هموارتر کرد. بلی سید ابراهیم قدّیس نبود، اما قداستِ جایگاه خدمتگزاری در جمهوری اسلامی را به ما یادآوری کرد. رئیسی را اگر درست روایت کنیم، نیاز به درشت روایت کردن ندارد.
#شهید_جمهور
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
علی لاریجانی سیاستمدار خبرهای است. تیم مشاورهای ماهری در امور رسانه به او کمک میکند. طی بیست و چهار ساعت گذشته حداقل سه بار توجه افکار عمومی را به خود جلب کرده است. در هر سه بار از تکنیک ابهام که مشخصهی سبک سیاستورزی خودش هست، استفاده کرده. اشاره به «چکش» و «ارتفاع گرفتن» در دو کنش رسانهای اخیرش علاوه بر ابهام و ایهام، حاوی تعریض و کنایه نیز هست. لاریجانی در حال استمزاج جامعه برای نقد شخصیت و دولت شهید رئیسی است. او باید منادی «تفاوت» و «تغییر» باشد تا شانس پیروزی داشته باشد. تفاوت و تغییری که از مسیر نفی گذشتگان حاصل میشود. اما نقد دولت شهید #رئیسی تیغ دو لبهای است که ممکن است برگ برنده یا پاشنهی آشیل او شود. او حمایت اصلاحطلبان را هم نیاز دارد و باید با حرکت بر روی خطوط قرمز، نمایشی از اپوزیسیون بودن و زیر میز زدن را خلق کند. علی لاریجانی اما بیگدار به آب نمیزند. کنشهای رسانهای او را تا زمان تأیید صلاحیت احتمالی و شرکت در مناظرات از این زاویه نگاه کنیم.
#انتخابات
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
میان «احساس تکلیف» و «علم به تکلیف» فاصله از زمین تا آسمان است. «تشنگی قدرت» گاهی با نقاب «شیفتگی خدمت» ظاهر میشود. آنکه خود را در قوارهی «ریاست جمهور» بداند، نه پوششی میخواهد و نه پاجوش. کسی که در مقابل ولایت، «منم»ش میزند و بوی «أنا رجل» میدهد، از رجال سیاسی نیست. وقتی جمهوری اسلامی بنبست ندارد، «سوپاپ اطمینان» هم نمیخواهد. اگر #رئیس_جمهور «تدارکاتچی»ست، این صف طویل ثبتنام برای چیست؟! دست و دل آدم دانا به مسئولیت کمرشکن نمیرود، این سر و دست شکستنها دیگر چیست؟! باید دنبال ادای تکلیف بود، نه ادابازی در تکلیف.
#انتخابات
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴افیون و نوشدارو در حرکت الهی تودهها
🔸️معجزهی امام، کشف قدرت مردم بود. روح خدا کجا کیمیاگری آموخته بود که نفحات کلامش دلهای زنگارزده را جلا بخشید و جانهای مرده را به تلاطم درآورد تا با دست خالی و همت عالی بزرگترین انقلاب ایدئولوژیک تاریخ را بنا نهند؟
🔸️جنگ، نمایشگاه عظیمِ به صحنه آوردن مردم توسط امام بود. لبخند رضایت پیر جماران به رزمندگان، نیروی محرکهی لازم برای رمی جمرات شیطانتولهها بود. وسط جنگ، شیرینی پخش نمیکردند اما چه جانهای شیرینی شربت شهادت نوشیدند.
🔸️راز موفقیت امام، وابسته کردن مردم به وعدههای الهی بود. وعده در کارش نبود، اما به شدت به وعدههای خداوند معتقد بود و مردم را نیز معتقد کرده بود. این همان فوت کوزهگری است که مکتبهای اومانیستی هنوز در فهمیدنش دست و پا میزنند. در نگاه امامِ مقتدر، ابرقدرت فقط خدا بود.
🔸️بعد از امام، درِ انقلاب بر همان پاشنهی خدامحوری چرخید. جمهوری اسلامی به تجربه آموخت که تکیه به حرکتهای مردمی با پشتوانهی الهی، راز ماندگاریست. جنگ، کلاس عملی ایثار بود و مردمی که از آن فارغ شدند، دانستند که اکسیر قدرت در قربانی کردن برای خداست. از آن پس، جلوههای بدیع ایثار در جنبشهای مردمی در کوران بحرانهای مختلف بارها ناجی جمهوری اسلامی گردید.
🔸️گوهرِ مردمگرایی الهی، سوغات ایران بود که به ملتهای منطقه صادر شد. حزبالله لبنان، انصارالله یمن، حشدالشعبی عراق و... همگی با همان ایدهی ساده اما کارساز یعنی به میدان آوردن مردم بنا شدند تا عمق استراتژیک جمهوری اسلامی را شکل دهند.
🔸️ مشارکت مردم اگرچه منشأ قدرت جمهوری اسلامی است اما پاشنهی آشیل غرب خواهد بود. اساس نظامهای لیبرال، فردگرایی مبتنی بر انسانمحوری است که چهرهی کریه آنها در مقابلِ مُشت قدرتمند جوامع خدامحور، خورد خواهد شد. از این رو، تلاش غرب تضعیف و تحریف این منشأ قدرت بوده است.
🔻دلسرد کردن مردم، تضعیف باورها، سیاهنمایی، انکار موفقیتها، ترساندن از آینده و... همه تاکتیکهایی است که غرب برای انحراف حرکت عظیم ملت ایران بکار برده است. عیار و اصالت جریانات داخلی را باید در نسبت آنها با مصادیق تحریف قدرت تودهها سنجید. هرکه برای جریانات عظیم ملت ایران افیون شد، آفت است و هر که نوشدارو بود، عافیت است.
#انتخابات
✍زهرا محسنیفر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔻در حالی که احمدینژاد مثل همیشه کف خیابان و شلوغی بازار را برای نمایش محبوبیت خود انتخاب کرده، راهبرد تبلیغاتی لاریجانی، تقویت مردمداری و توفیق اجباری آشتی او با ملت در وقتهای اضافه از طریق رسانه است.
انگیزه مضاعف لاریجانی برای پاسخگویی به مردم میتوانست پیشتر از اینها و خارج از فضای انتخابات شکل بگیرد تا شائبهی نمایشی بودن هشتک #ازلاریجانی در ذهنها نقش نبندد. البته کلانچالشهای جامعه و نظام مسائل ملت بر کسی پوشیده نیست و حکماً از چشم رئیس سابق مجلس نیز دور نبوده، اما برای علی لاریجانی دانستن خردهمسألههای مردم چه زمانی مسأله بوده؟!
🔺 هنوز اما شورای نگهبان سوت بازی تبلیغات را نزده و معلوم نیست که در پس این گرمکردنها و دوپینگهای لحظهآخری، شگفتانهای در کار است یا یک پارچ آب سرد!
#انتخابات
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648