eitaa logo
از اینور اونور چه خبر؟؟؟
116 دنبال‌کننده
765 عکس
694 ویدیو
3 فایل
... دوستان گرامی پس از مسدود شدن تلگرام لینک زیر جهت ادامه همراهی با کانال و گروه در نرم افزار ایتا از لینک کانال @left_raight_news لینک گروه https://eitaa.com/joinchat/316997833C7a5ca9560f استفاده فرمایید
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 یک لحظه فکر کنید حادثه‌ی برای امثال اتفاق افتاده بود! به نظرتون الان بیگانه و خارجی و نیز اوضاع کشور در چه وضعیتی به سر می برد؟! 🔸به راستی چرا همه چیز آرام است!؟ 💥 ۲۴ ساعت از این جنایت وحشتناک گذشته است، اما صدایی از حلقوم کثیف و انسانیت، رسانه‌های مزدور، مذهبی‌های صورتی، سلبریتی‌های دوزاری و مفت خور و مداحان هماهنگ با اپوزیسیون ..... خارج نشده است؟! 😡 چرا که با خون آیت الله سلیمانی نمی توانند کاسبی و موج سواری کنند.
✅ از جاسوس یقه دیپلمات و پیشانی پینه بسته تعجب کردید؟ شاید بعضیا یادشون نمیاد یک همجنسگرای ایرانی الاصل با نفوذ در حوزه نجف تا سطح اجتهاد پیش رفت! آنجا سید و مجتهد شد و به ایران آمد و در امتحان ورودی خبرگان هم قبول شد! حتی در لیست انتخاباتی بعضی از جناح های سیاسی قرار گرفت اما سال ۱۳۹۴ در دقیقه نود شناسایی و دستگیر شد... ☑️ نامش سید سعید جلیلی چوب‌تراش معروف به "سعید آل‌محمد" بود !!! 🇬🇧 چوب تراش یک جاسوس انگلیسی بود که تلاش داشت به مجلس خبرگان ایران نفوذ کند. وی با آموزش هایی که در سازمان های جاسوسی انگلیس به ویژه در MI6دیده بود، توانست در نجف تا درجه اجتهاد هم پیش برود. 🔸او در مصاحبه ای می گوید: من هدفم از شرکت در انتخابات مجلس خبرگان این است که اگر بتوانم نعلین آقا(رهبری) را جفت کنم!! نام او در لیست خبرگان هاشمی رفسنجانی آمده بود! 🤔 به نظر شما چندتا "چوب تراش" در سازمان ها و نهادهای دولتی داریم!؟ ‌‌‏‌‌‏‌‌‏‌‌‏درجستجوی عدالت ♦️دست و بال سازمان های اطلاعاتی و امنیتی باید باز باشد تا تمامی جواسیس و نفوذیها را شناسایی و دستگیر نماید . در کنار این جواسیس باندهای مافیایی، جریانات منفعت طلب،کلونی‌های غیر همسو ووو وجود دارند که مانع از رشد اقتصادی کشور هستند و قطعا در این جنگ اقتصادی، این جماعت ،سربازان جبهه استکبار و مخالفان مصالح مردم می‌باشند.
. 🌿 ایران متحد ماند؛ اپوزیسیون تجزیه شد... ◽اثر: نازنین اسماعیل زاده پاتوق تصاویر مفهومی و بدون شرح🤞🏻
هدایت شده از کلام نور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام زمان (عج) رو میشه دید ؟🥺 🤲یعنی میشه یک شبی به ماهم نظری کنند ؟🙏😔🥺😭🌹
دو زندان در سوئیس، به دلیل نداشتنِ زندانی، تعطیل شدند! چقدر خوشبختند! چقدر خوبه، مگه نه؟! اما این اتفاق در سوئیس نیفتاده! بلکه پارسال در کرمان و بوشهر ایران اتفاق افتاده! امابعضااا ايراني هـاا هیچوقت این اخبار رو نميبينن !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔ترکیه چه خبره؟؟؟ 🔺هر یک دلار ۲۰ لیر ترکیه! 🔺۵۵میلیون هزینه‌ی ماهیانه زندگی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛برکات جمهوری اسلامی و انقلاب بزرگ حضرت امام رو ببینید. اسم فرزندان عمر و عایشه !؟... به کانال بپیوندید 🙏 ─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
*_السلام علیک یا رسول الله(ص)_* نیکوکار محترم جناب آقای *اصغر ناطقی* ضمن تبریک عید ضیافت الهی🌺🌺 مبلغ 0️⃣5⃣2⃣هزارتومان وجه ** شما وصول شد. قبول حق ان‌شالله🌹 8اردیبهشت1402 ✅جهت مشارکت بیشتر در امور نیک لینک مارا با آشنایان تان به اشتراک بگذارید👇👇 https://payping.ir/kosarefadak شماره کارت 5022 2910 5293 7321 🌐 رویت گزارش فعالیتها👇👇 https://eitaa.com/kosar_e_fadak
هدایت شده از کلام نور
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢روایت حجت الاسلام عالی از امام باقر علیه‌السلام در مورد انقلاب اسلامی ایران و اتصالش به ظهور امام زمان عج (ان شاء اللَّه) برای اطمینان قلوب اون دوستانی که از سرنوشت این انقلاب نگرانند.
هدایت شده از شبکه دانش آموزی15
▪️مولای من! با آمدنت آبادِ آباد می‌شود نه فقط بقیع، که دل‌های خراب ما هم...💔 🏴هشتم شوال سالروز تخریب قبور ائمّه بقیع بر حضرت صاحب الزمان و تمام شیعیان تسلیت باد. ✅