#درخواستی 📬
سلام
مدارس نمونه جزو مدارس برتر محسوب میشه که هرساله برای ورود بهش یه ازمون در سطح دانش اموزان گرفته میشه
مدارس نمونه دولتی بین مدارس عادی و تیزهوشان قرار دارن
یعنی سطح علمی اش از مدارس عادی بالاتر و از مدارس تیزهوشان کمتره
در کل مدارس بسیار خوبی هستن
تاریخ دقیق ازمون مشخص نشده اما عموما بعد از امتحانات خرداد ماه گرفته میشه و تاریخ دقیق رو فعلا اعلام نکردن
موفق باشید
•🖌| @Book_80
#درخواستی 📬
سلام
اکثرا این حرف و میزنن که : نمره های ابتدایی الکیِ و ....
اما همین نمرات سال اینده شمارو میسازه
کسی که در دوران ابتدایی سطح خیلی خوب باشه در دوران راهنمایی هم در سطح ۲۰ و ۱۹ و ۱۸ و ۱۷ هستش
شما نگران این مسأله نباشید
و اما درمورد برنامه ریزی نکاتی رو میگم:
شما بهتره که یک برنامه عادی و ساده برای خودتون بگیرید
مثلا نیاز نیست ساعت دقیق یا کار دقیق رو بنویسید
یه کاغذ به جلوی در یا کمد یا ... بچسبونید و تقسیم به ۶ قسمت کنید و در هر قسمت از شنبه تا پنج شنبه رو بنویسید
جمعه وقت استراحتِ👌🏻
هر روز شما یک درس رو جدای از تدریس معلمتون مرور کنید تا هرجایی که تونستید ولی به خودتون کم کم سخت بگیرید
مثلا خودتون و تنبیه کنید اگه امروز فارسی نخوندید فردا باید حداقل یه درس از فارسی رو بخونید
پنج شنبه هارو برای مرور با خانواده بذارید
مثلا بشینید کنارشون و کارهایی که در طی یک هفته انجام دادید تعریف کنید
موفق باشید
•🖌| @Book_80
هدایت شده از 『سَـربـٰازانِ دَهـہهَشتـٰادیٖ』
#بصیرت_افزایی✌️🏻
کرونا هم آمد!
همه چیز مجازی شده!
سند ۲۰۳۰ خیلی راحت اجرا میشه!ساسیمانکن هم اهنگ مستهجن میده بیرون و در اختیار بچه ها میزاره!
#سرطان_اصلاحات♨️
#نفوذ🚨
ⓙⓞⓘⓝ↴
♡|→• @shohaadaae_80
✅اصول برنامه ریزی مناسب :
🌐برنامه ریزی باید به حد کافی انعطاف پذیر باشد، یعنی در آن یک سری ساعات آزاد در نظر گرفته شود تا در صورت پیشامدهای غیر منتظره بتوان به جبران ساعات از دست رفته پرداخت و عقب ماندگی ها را جبران کرد🧐
💢برنامه ریزی باید فردی و براساس خصوصیت های ویژه و نقاط قوت و ضعف هر فرد باشد. در عین حال باید توجه داشت عمل به برنامه ریزی انفرادی هنگامی که فرد با دوستانی همراه شود که عادات تحصیلی یکسانی دارند یا هدف مشترکی را تعقیب می کنند ساده تر است🤔
🌐در برنامه ریزی باید درس هایی که پشت سرهم قرار می گیرند از نظر موضوع تفاوت بیشتری داشته باشند و درس های مشابه پشت سرهم خوانده نشوند😌
💢افزودن بر ساعات درسی و پیشرفت به صورت تدریجی باشد نه به صورت حرکتی موشکی یا سطح شیب دار🙁
🌐عقب گرد گاهی اجتناب ناپذیر است و آن هنگامی است که به قدر کافی روی پله های پایین تر نمانده اید. یادتان باشد عقب گرد یک اتفاق طبیعی است نه یک فاجعه👌
#برنامه_ریزی📋
•🖌| @Book_80
#فرسودگی_تحصیلی و راه های مقابله با آن:
☑️نشانه های فرسودگی تحصیلی : وقتی بعد از یک بازه ی طولانی مطالعه، یادگیری شما کاهش پیدا میکنه، و یا بعد از مدتی، انرژی شما به یک باره افت میکنه و یا هم حس میکنید مطالعه ی مفید و نتیجه بخشی ندارید ممکنه دچار فرسودگی تحصیلی شده باشید!😔
❓فرسودگی تحصیلی چیست؟
حالتی که در آن دانش آموز خسته از مطالعه و بی علاقه به مطالب درسی است و به نسبت تلاشی که میکنه و وقتی که میذاره، یا پیشرفتش متوقف شده و یا هم پیشرفت اندکی داره...
🔶علائم مهم فرسودگی: کاهش عملکرد ذهنی، احساس ناتوانی در یادگیری، بی علاقگی به خواندن درس و بی میلی به مطالب کتاب درسی
🔸موقعی اتفاق می افته که دانش آموز احساس فشار زیادی رو داشته باشه که رفته رفته انگیزه و علاقه ی دانش آموز رو از بین میبره و باعث تضعیف در عملکرد درسی دانش آموز میشه!
به همین دلیل رفع فرسودگی تحصیلی بسیار مهمه و باید به سرعت برای رفعش کاری کرد چون عدم کنترلش عوارض خیلی بدی داره!
🔴از جمله مهمترین عوامل فرسودگی تحصیلی میشه به خواب نامناسب، تعویق در مطالعه، تغذیه ی نامناسب، عدم مدیریت زمان و اهداف غیرواقع بینانه اشاره کرد.
🟣در ادامه میخوایم راجع به روش های مقابله با فرسودگی تحصیلی صحبت کنیم.
1⃣ تنظیم تایم خواب: حتما سعی کنید در طول روز تایم خواب کافی داشته باشید و با یک ساعت خواب دقیق و منظم بخوابید. چون خواب کافی باعث افزایش فعالیت مغز، افزایش کارایی حافظه و همچنین کاهش خستگی ذهنی میشه.
2⃣مدیریت زمان مطالعه: مدیریت زمان مطالعه در واقع داشتن برنامه ی درسی متناسب با دانش آموز و دانستن ترتیب اهمیت دروس و همچنین داشتن برنامه ی دقیق برای کارهای روزمره دانش آموزِ این موضوع مانع اهمال کاری و عقب انداختن کار ها میشه. به خوبی میدونیم که اهمال کاری خودش یکی از عوامل مهم فرسودگیه!
برنامه نویسی برای کارهای روزانمون به ما اجازه ی اولویت بندی در کارها رو میده و مانع از خستگی ناشی از انجام دادن حجم زیادی کار به صورت متوالی میشه.
3⃣استراحت: حتما میدونید که باید بین تایم های مطالعتون، یک تایم کوتاه رو برای استراحت در نظر بگیرید که به صورت کلی به ازای هر۱تا ۱.۵ ساعت، یک ربع تا ۲۰ دقیقه استراحته! توجه کنید که تایم استراحت نباید خیلی طول بکشه و همچنین نباید مورد بیتوجهی واقع بشه چون با استراحت طولانی، ذهن فرد از مطالب درسی دور میشه و موقع بازگشت به مطالعه, ذهن آمادگی قبلی رو نداره. همچنین نداشتن استراحت هم باعث کاهش کیفیت مطالعه میشه. سعی کنید در تایم های استراحت کار هایی رو انجام بدید که سرحالتون میکنه و بهتون انرژی تزریق میکنه. مثل پیاده روی، انجام حرکات کششی و ...
همچنین علاوه بر در نظر گرفتن تایم های کوتاه بین باکس های مطالعاتی، سعی کنید به ازای هر ۲ تا ۳ هفته ، یک روز (ترجیحا بعد آزمون های آزمایشی) رو به خودتون استراحت بدید که این استراحت خیلی به شما برای عملکرد بهتر و رفرش شدن کمک میکنه.
4⃣داشتن اهداف واقع بینانه: انتظار مطالعه ی حجم زیادی از دروس در یک تایم محدود و یا انتظار افزایش درصد و تراز به شکل نجومی در یک تایم کوتاه هدف گذاری های غیر واقع بینانه ای هستن که در نهایت باعث عدم نتیجه گیری فرد و در نهایت فرسودگی میشن.
به جای هدف گذاری غیرواقع بینانه، اهداف کوتاه مدت و بلندمدت تعیین کنید و با دستیابی به اهداف کوتاه مدت، روز به روز به اهداف بلندمدت خودتون نزدیکتر بشید.
5⃣داشتن تغذیه ی مناسب حاوی آب و پروتئین کافی و میوه و سبزیجات مختلف باشه.
🟢با اصلاح عادت های مضر و انجام یک سری رفتار کوچک و مفید هرچه سریع تر جهت رفع فرسودگی تحصیلی اقدام کنید تا کیفیت مطالعتون روز به روز بهبود پیدا کنه!
•🖌| @Book_80
#مشاوره
📖 بهترین راه های #درس_خوندن
1. به کمک تقویت کننده مخصوص خودتون (مثلا خوراکی یا کار با گوشی یا هر چیزی که دوست دارید) ایجاد انگیزه کنید. 🍿🍧📱
2. درس رو برای خودتون مثل یک داستان جذاب بخونید. 🤓📖
3. یک جای مخصوص برای درس خوندن داشته باشید. حتی اگر اتاق جدا ندارید ولی یک گوشه مشخص و همیشگی داشته باشید.
4. قبل از درس خوندن یک خوراکی مورد علاقه ترجیحا شیرین بخورید
5. اول درس رو یک دور کلی بخونید و روخوانی کنید فقط و بعد برگردید از اول به صورت بخش بخش مفهومی بخونید. 🔑
6. با یک دوست صمیمی برنامه ریزی یکسان داشته باشید و با هم قرار بذارید و هر شب قسمت هایی که خوندید رو با هم چک کنید. 👭👬
7. از نشانه ها استفاده کنید. مثلا موقع درس خوندن راجع به همون چیزی که دارید میخونید یه نقاشی کوچیک برای خودتون بکشید و این باعث میشه بعدا وقتی اون نقاشی و میبینید کل متن یادتون بیاد. 🎨
8. خودتون رو یک معلم تصور کنید و برای شاگرد های فرضی توضیح بدید. 👩🏻🏫🧑🏻🏫
9. تایم مشخص برای درس خوندن داشته باشید. ⏰
•🖌| @Book_80
جزوه-و-نمونه-سوال-فصل-6-شکل-های-هندسی-ریاضی-(سری2)-چهارم-دبستان_Biamoz.com.pdf
358.4K
🔖جزوه و نمونه سوال
🔘شکل های هندسی
📘#ریاضی
✨#چهارم دبستان
📌فصل 6
🖇 #دوستاتروبهکانالدعوتکن🤓👇🏻
•🖌| @Book_80
- ماھ🌙
#بَلدچـٔــــٖی🎪 روش های صحیح درس خواندن 👨🏫 •🖌| @Book_80
روشهاي صحيح مطالعه تحصیلی:
1-خواندن بدون نوشتن:
روش نادرست مطالعه است. مطالعه فرآيندي فعال و پويا است وبراي نيل به اين هدف بايد از تمام حواس خود براي درك صحيح مطالب استفاده كرد. بايد در زمان مورد نياز مطالب را بلند بلند ادا كرد و نكات مهم را يادداشت كرد تا با مطالب مورد مطالعه درگير شد. و در هنگام مورد نياز، خصوصا” قبل از امتحان ، از روي نوشته ها مرور كرد.
2– خط كشيدن زير نكات مهم :
اين روش شايد نسبت به روش قبلي بهتر است ولي روش كاملي براي مطالعه نيست. در اين روش بعضي از افراد بجاي آنكه تمركز و توجه بروي يادگيري و درك مطالب داشته باشند ذهنشان معطوف به خط كشيدن زير نكات مهم مي گردد . روش صحيح خط كشيدن زير نكات مهم به اين صورت است كه ابتدا مطالب را بخوانند و مفهوم را كاملا” درك كنند و سپس زير نكات مهم خط بكشند نه آنكه در كتاب بدنبال نكات مهم بگردند تا زير آن را خط بكشند.
3– حاشيه نويسي :
اين روش، روشي كامل براي درك عميق مطالب و خواندن كتب درسي نيست ولي مي تواند براي يادگيري مطالبي كه از اهميتي چندان برخوردار نيستند مورد استفاده قرار گيرد.
4- خلاصه نويسي :
در اين روش شما مطالب را ميخوانيد و آنچه را كه درك كرده ايد بصورت خلاصه بر روي دفتري يادداشت مي كنيد ، در اين روش ابتدا مطالب را درك كرده سپس آنها را يادداشت مي كنيد.
5- كليد برداري :
كليد برداري روشي بسيار مناسب براي خواندن و نوشتن نكات مهم است. در اين روش شما بعد از درك مطالب ، بصورت كليدي نكات مهم را يادداشت مي كنيد و در واقع كلمه كليدي كوتاهترين، راحتترين ،بهترين و پرمعني ترين كلمه اي است كه با ديدن آن، مفهوم جمله به خاطر آورده مي شود.
6- خلاقيت و طرح شبكه اي مغز:
اين روش بهترين شيوه براي يادگيري خصوصا” فراگيري مطالب درسي است. در اين روش شما مطالب را ميخوانيد بعد از درك حقيقي آنها نكات مهم را به زبان خودتان و بصورت كليدي يادداشت مي كنيد و سپس كلمات كليدي را بروي طرح شبكه اي مغز نوشته می شود;
( در واقع نوشته هاي خود را به بهترين شكل ممكن سازماندهي مي كنيد و نكات اصلي و فرعي را مشخص مي كنيد)
در نتیجه، در دفعات بعد به جاي دوباره خواني كتاب، فقط به طرح شبكه اي مراجعه كرده و با ديدن كلمات كليدي نوشته شده بروي طرح شبكه اي مغز، آنها را خيلي سريع مرور كنيد. اين روش درصد موفقيت تحصيلي شما را تا حدود بسيار زيادي افزايش ميدهد و درس خواندن را بسيار آسان مي كند و بازده مطالعه را افزايش ميدهد.
•🖌| @Book_80